Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Πώς τα πάτε με τα ζογκλερικά, Κριέ; Μπορεί να τα χρειαστείτε και με το παραπάνω αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στη ζώνη των συνεργασιών σας ενώνεται με τον ικανό Κρόνο. Οι άνθρωποι θα φτάσουν σε εσάς με κάθε λογής αιτήματα από επαγγελματικής μέχρι προσωπικής φύσεως τώρα. Αν και θα προτιμούσατε να αφιερώσετε όλη την προσοχή σας σε μία εργασία τη φορά, δεν θα έχετε αυτήν την πολυτέλεια σήμερα. Δώστε σε όλους ό, τι χρειάζονται από εσάς, αλλά αναθέστε σε κάποιον τρίτο ό,τι είναι δυνατόν.

Να περιμένετε για κάτι απροσδόκητο την Κυριακή, Κριέ, καθώς η πανσέληνος στο Ζυγό ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο της συντροφικής σας δέσμευσης. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει πραγματικά τα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν ένα κομμάτι σας προσπαθεί να δραπετεύσει από αυτά.

Αυτή η συναισθηματική σεληνιακή ανύψωση θα μπορούσε να σας δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι που χαροποιεί πολύ κάποιον κοντινό σας. Μια άλλη πιθανότητα είναι πως εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που δεν είναι αρκετά σταθερή, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ήρεμο τρόπο για τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Ταύρος

Ώρα να προσγειωθείτε και να οργανωθείτε ξανά αυτό το Σάββατο. Πριν προχωρήσετε σε μια ακόμα αυθόρμητη κίνηση, κάντε μια παύση για να σχεδιάσετε προσεκτικά όσα επιθυμείτε. Με τη Σελήνη και τον προσεκτικό Κρόνο στην περιοχή των οικονομικών σας, καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος είναι πράγματι χρήμα. Επενδύστε στην επιτυχία σας αναδιοργανώνοντας την ομάδα σας με μια νέα κατανομή ευθυνών και ένα ανανεωμένο πλάνο δράσης για τις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες.

Εάν περιμένατε ένα «σημάδι» για να ξεκινήσετε την ανοιξιάτικη ανάπτυξή σας, αναζητήστε το στο κατάλληλο μέρος και θα το βρείτε. Οι Κυριακάτικοι ουρανοί παρουσιάζουν την πανσέληνο στο Ζυγό, φωτίζοντας τον έκτο οίκο της ευεξίας, της φυσικής κατάστασης και οργάνωσής σας. Οι πανσέληνοι φέρνουν στις ιδέες και τα σχέδιά σας καρποφορία, οπότε αν έχετε περάσει πολύ χρόνο στο να μελετάτε σχετικά με την διατροφή και τους σωματικούς σας στόχους, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να το αναβάλλετε και να πιάσετε δουλειά!

Δίδυμοι

Ψάχνετε για την αγάπη (ή για επαγγελματική υποστήριξη) σε όλα τα λάθος μέρη; Αν ναι, δοκιμάστε να προσεγγίσετε άτομα που ήδη σας γνωρίζουν και σας αγαπούν (ή τουλάχιστον σας συμπαθούν). Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να επανεφεύρετε τον τροχό ή να πείτε ξανά από την αρχή την ιστορία της ζωής σας.

Κάτω από το σημερινό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου, συνεργαστείτε με άτομα που σας εκτιμούν για αυτό που είστε. Αυτή η προσωπική ώθηση θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να παρουσιαστείτε σε ένα ευρύτερο κοινό τις επόμενες μέρες. Τίποτα δεν σας κρατάει πίσω όταν πρόκειται για την αγάπη αυτή την Κυριακή, Δίδυμοι!

κρυσταλλομαντείαΗ πανσέληνος στον Ζυγό ανάβει το φώς του ερωτισμού σας καθώς τροφοδοτεί τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού, του πάθους και της δημιουργικότητάς σας.

Εάν κρύψατε τα αληθινά συναισθήματα ή τις επιθυμίες σας, μπορεί να έρθουν σύντομα στην επιφάνεια. Είστε μόνοι; Πείτε ευθέως στο αντικείμενο του πόθου σας το πως αισθάνεστε. Έχετε σχέση; Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας.

Καρκίνος

Το να κάνετε πράγματα μόνοι σας είναι αξιοθαύμαστο, Καρκίνε – όταν αυτό λειτουργεί. Αλλά αν καταλήξετε να χάνετε ολόκληρη τη μέρα προσπαθώντας για κάτι που θα μπορούσατε να αναθέσετε καλύτερα σε έναν ειδικό, αυτό δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στη ζώνη των γνωστών σας προσώπων συνεργάζεται με τον διορατικό Κρόνο, ένα βοηθητικό άτομο με εμπειρία θα μπορούσε να σας παρέχει χρήσιμη βοήθεια.

Αφήστε στην άκρη την υπερηφάνεια σας και αποδεχτείτε την. Υιοθετήστε μια πιο ταπεινή στάση και ακούστε τι έχει να σας πει αυτός ο επαγγελματίας. Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτόν! Η πανσέληνος της Κυριακής στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο την οικιακή σας ζωή, η οποία είναι πάντα μια υψηλή προτεραιότητα για το ζώδιό σας.

Η ενέργεια του Ζυγού απαιτεί αρμονία, δικαιοσύνη, όμορφη διακόσμηση και ίσως αρωματικά κεριά, και αν η οικία σας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα θα έχετε το κίνητρο να κάνετε κάτι γι ‘αυτό. Αλλά φέρτε σταδιακά τις αλλαγές! Αν βιαστείτε δεν θα αποδώσουν. Διαλέξτε ένα πράγμα για να επικεντρώσετε την προσοχή σας κάθε φορά!

Λέων

Φίλος, εχθρός ή κατάφωρος αντίπαλος; Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το πως να εκλάβετε τη συμπεριφορά κάποιου αυτό το Σάββατο, αλλά γνωρίζετε με σιγουριά ότι αυτή διαταράσσει την εσωτερική σας γαλήνη. Σταματήστε προτού ξεκινήσετε να δικαιολογείτε αυτήν την πιθανή παραβίαση, Λέων. Ενώ μπορεί να υπάρχει μια αληθινή εξήγηση για τις επιλογές τους, κάντε τους ερωτήσεις και μάθετε τι συμβαίνει. Εάν συνεχίσετε να το αγνοείτε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε συναισθηματική αναταραχή στον εαυτό σας καθώς σκέφτεστε και εικάζετε συνεχώς – μόνο και μόνο για να καταλήξετε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε με το χρόνο σας από αυτό! Μήπως η ειλικρινής και ανοιχτή επικοινωνία με ένα κοντινό σας άτομο ήταν ιδιαίτερα επίπονη τελευταία, Λέων; Μπορείτε να επαναφέρετε τα πράγματα σε καλό δρόμο – και ίσως να βελτιώσετε σημαντικά τη σχέση σας – κάτω από την πανσέληνο της Κυριακής στον Ζυγό και τον εκφραστικό τρίτο οίκο σας. Επωφεληθείτε από αυτήν τη στιγμή για να συζητήσετε ένα θέμα, βρίσκοντας έναν ήπιο τρόπο για να ξεκινήσετε τον διάλογο. Είναι πιθανό ότι περνούν κάτι τόσο έντονο που δεν μπορούν να το μοιραστούν με κάποιον, και η καλοσύνη και η συμπόνια σας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θα τους επιτρέψει να ανοιχτούν.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να τρέξετε με όλες σας τις δυνάμεις από τη γραμμή εκκίνησης, Παρθένε. Ο αγώνας του Σαββάτου (ή η ατελείωτη λίστα υποχρεώσεων) αντιμετωπίζεται καλύτερα με αργό και σταθερό ρυθμό. Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και τον δεύτερο γειωμένο οίκο σας . Χάρη σε μια υποστηρικτική ακτίνα από τον δομημένο Κρόνο, τα μικρά βήματα θα σας ωθήσουν επιτυχώς προς τη γραμμή τερματισμού. Η ανυπόμονη πλευρά σας μπορεί να μισεί την τόσο αργή κίνηση, αλλά η μεγάλη βιασύνη θα μπορούσε να σας στείλει σύντομα πίσω στην αρχή και να σας κοστίσει πολύτιμο χρόνο.

Οι ουρανοί της Κυριακής παρουσιάζουν την πανσέληνο στο Ζυγό, που τυχαίνει να προσγειώνεται στον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της ασφάλειάς σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες όπου θα εκδηλωθεί αυτή η σεληνιακή φάση, μείνετε σε εγρήγορση για ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. Εάν πρέπει να υποβάλετε ένα βιογραφικό ή μια πρόταση, βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμα και τελειοποιημένα. Αυτή η δίκαιη πανσέληνος μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να ζητήσετε αύξηση ή άνοδο των τιμών σας. Το αξίζετε!

Ζυγός 

Εξοικονομήστε λίγη ενέργεια για τον εαυτό σας αυτό το Σάββατο, Ζυγέ. Ένα υποστηρικτικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στο ζώδιό σας και του σοβαρού Κρόνου στη ζώνη της δημιουργικότητάς σας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να μην πρόκειται για σαρωτικές αλλαγές, καθώς οι στοχαστικές και σκόπιμες επιλογές είναι περισσότερο του στύλ σας.

Βρείτε τρία πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά για τη ζωή σας, από το τι τρώτε μέχρι τα άτομα που έρχεστε σε επαφή ή τον τρόπο που εργάζεστε. Επικεντρωθείτε σε αυτά και αφήστε ό, τι σας τραβάει πίσω για αύριο (ή για ποτέ). Την Κυριακή η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας!

Είστε αρκετά καλοί στο να παραμείνετε σεμνοί, Ζυγέ, αλλά οι έντονες ακτίνες αυτής της σεληνιακής φάσης είναι πιθανό να εκθέσουν εσάς και το εξαιρετικό έργο που έχετε κάνει! Το να το δείχνετε στους άλλους και να το μοιράζεστε δεν χρειάζεται να σας κάνει να νιώθετε εγωιστές. Εστιάστε στο μεγαλύτερο καλό που θα προέλθει από αυτό και στο πώς μπορείτε να βοηθήσετε και να εμπνεύσετε και άλλους.

Σκορπιός

Σε ποιόν αφιερώνετε τον καλύτερο εαυτό σας, Σκορπιέ; Το ανταγωνιστικό σας ζώδιο δεν το συνειδητοποιεί πάντα όταν δίνει πολύ χρόνο στο να κερδίσει νέα άτομα ενώ αγνοείτε τη σύνδεση με τον εσωτερικό σας κύκλο. Μπορείτε να αλλάξετε αυτή την κατάσταση το Σάββατο καθώς η Σελήνη στον νοσταλγικό δωδέκατο οίκο σας συνδέεται με τον πιστό Κρόνο στον οικιακό σας τομέα. Αναλογιστείτε πως δημιουργήθηκαν οι πιο κοντινές σχέσεις σας και αν ανακαλύψετε ότι θεωρείτε κάποιον δεδομένο, επανορθώστε απένταντί τους με μια μακρά κλήση ή μια συνομιλία μέσω βίντεο.

Μείνετε σε δεκτική λειτουργία την Κυριακή καθώς η πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει τον φανταστικό, καινοτόμο δωδέκατο οίκο σας. Εάν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που δεν φαίνεται να έχει λύση, αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί αμέσως όταν ξυπνήσετε ή λίγο πριν κοιμηθείτε και δοκιμάστε να το δείτε από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Σε αυτό το ομιχλώδες περιβάλλον μεταξύ συνείδησης και ονείρου, θα μπορούσατε να έχετε μια μεγαλοφυή ιδέα! Θέλετε να συγχωρήσετε κάποιο άτομο; Κάντε το άμεσα γιατί αυτή η μνησικακία μόνο να σας βλάψει μπορεί!

Τοξότης

Μην περιμένετε να περάσει το δικό σας αυτό το Σάββατο, Τοξότη – τουλάχιστον όχι στο 100 τοις εκατό. Ένα συνεργατικό έργο απαιτεί συναίνεση, αλλά με τους μισούς της ομάδας να θέλουν το ένα πράγμα και τους άλλους μισούς να επιμένουν σε κάτι άλλο, μπορεί να φτάσετε σε αδιέξοδο. Κάτω από το ισχυρό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου στους οίκους των ανθρώπων σας, κάντε ένα βήμα πίσω. Μπορεί να νιώθετε εκνευρισμό μέσα σας, αλλά μπορείτε να δώσετε το καλό παράδειγμα για το πώς μπορούν να συντονιστούν οι διαφορετικές ομάδες.

Δείξτε στους ανθρώπους ότι είναι καλύτερο να συνεργάζονται παρά να νιώθουν οτι έχουν αυτοί το δίκιο. Την Κυριακή, η πανσέληνος στον Ζυγό ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο των ομάδων και της ομαδικής εργασίας σας. Αυτές οι κρίσιμες ακτίνες του φεγγαριού μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη σε ορισμένους Τοξότες. Ενώ η ενέργεια του Ζυγού αφορά την ειρήνη, την αγάπη και την κατανόηση, εάν κάποιος στο κοινωνικό σας περιβάλλον δεν φέρεται σωστά, αυτή η σεληνιακή φάση μπορεί να τους αποκαλύψει. Μην αποφύγετε μια άβολη αλήθεια, Τοξότη. Εάν ένας υποτιθέμενος φίλος αποδειχθεί άσπονδος, μην αισθάνεστε την ανάγκη να τους προστατεύσετε.

Αιγόκερως

Προσέξτε να μην υπερβαίνετε τα όριά σας βοηθώντας τους άλλους και γίνεστε συνεχώς χαλί να σας πατήσουν. Αυτή η διαχωριστική γραμμή μπορεί να είναι θολή κάτω από την δύσκολη ένωση του Σαββάτου ανάμεσα στην Σελήνη και τον επιμελή Κρόνο στον οίκο των υπηρεσιών σας. Όντας μια γενναιόδωρη ψυχή, ίσως να μην συνειδητοποιείτε ότι κάποιος που σας ενδιαφέρει σας εκμεταλλεύεται. Αντισταθείτε με αντανακλαστικό τρόπο και δείτε τι θα συμβεί αν αφήσετε αυτό το άτομο να φροντίσει για τον εαυτό του.

Πιθανότατα, θα βρουν τον κατάλληλο τρόπο από μόνοι τους. Την Κυριακή, η πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει την κορυφή του χάρτη σας, ενεργοποιώντας τον δέκατο οίκο της φιλοδοξίας και της επιτυχούς σταδιοδρομίας σας. Αυτό είναι ακριβώς το είδος του κινήτρου που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε στον μεγάλο σας στόχο και να μην επιβραδύνετε τον ρυθμό σας μέχρι να τον φτάσετε. Τι υπάρχει μέσα στο δημιουργικό, εκδηλωτικό μυαλό σας, Αιγόκερε; Είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση για τη δουλειά των ονείρων σας ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση; Δώστε μια τελευταία ώθηση και έπειτα κάντε το μεγάλο βήμα!

Υδροχόος

Εάν κρατάτε κρυφές τις σκέψεις σας πολύ συχνά, ήρθε η ώρα να πείτε την αλήθεια σας, Υδροχόε! Μην ανησυχείτε, το να αναφέρετε ένα δύσκολο ζήτημα δεν θα βλάψει αυτήν τη σχέση. Έχετε την κοσμική υποστήριξη το Σάββατο, με τη Σελήνη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας να ευθυγραμμίζεται με τον σοβαρό Κρόνο. Φροντίστε όμως να υιοθετήσετε μια πιο τρυφερή προσέγγιση. Μιλήστε πρώτα για ό,τι αφορά εσάς αντί να ρίχνετε την ευθύνη στο άλλο άτομο.

Για παράδειγμα, πείτε, “Θα ήθελα πιο θετικά σχόλια από εσένα” και όχι “Το μόνο που κάνεις είναι να με επικρίνεις”. Οι ουρανοί της Κυριακής παρουσιάζουν την πανσέληνο στον Ζυγό, ο οποίος εκτοξεύεται στον ένατο οίκο των αποδράσεών σας και πυροδοτεί την ανάγκη σας για περιπέτεια. Πηγαίνετε κάπου, Υδροχόε; Εάν η απάντησή σας είναι αρνητική, δουλέψτε πάνω σε αυτό. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πάτε κάπου μακριά προς το παρόν, μπορείτε να γεμίσετε το ημερολόγιό σας με ενθαρρυντικά, συναρπαστικά γεγονότα και δραστηριότητες για το μέλλον.