Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Η σεζόν του Κριού ξεκινά αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος ακτινοβολεί στο ζώδιό σας στις 19 Απριλίου. Αν το τελευταίο διάστημα ήταν νωθρό και χωρίς εστίαση, πρόκειται να πάρετε κουράγιο τώρα. Οι δεξαμενές ενέργειάς σας ανεφοδιάζονται με καύσιμα και σύντομα θα επιστρέψετε στον απεριόριστα ενεργό εαυτό σας. Μήπως μια κατάσταση έχει πάψει πλέον να λειτουργεί για εσάς; Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε κάτι σταθερά ακίνητο να επαναλειτουργήσει με όλες σας τις δυνάμεις.

Ορίστε μια νέα εστίαση και βάλτε τα αγαπημένα έργα σας σε πρώτο πλάνο. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα σας προετοιμάσουν για έναν ισχυρό κύκλο επιτυχίας διάρκειας 12 μηνών. Ο ρόδινος προβολέας του έρωτα λάμπει επάνω σας αυτή την Κυριακή καθώς η ερωτική Αφροδίτη διασχίζει το ζώδιό σας μέχρι τις 14 Απριλίου.

Η αγάπη έρχεται με πολλές μορφές κατά τη διάρκεια αυτής της γεμάτης γοητεία ετήσιας φάσης, από την αναζωογόνηση των φιλικών σας σχέσεων έως μια ρομαντική σπίθα που μπορεί να νιώσετε ακόμη και με περισσότερα από ένα άτομα. Μερικοί Κριοί θα λατρέψουν το γεγονός οτι είναι αδέσμευτοι, απολαμβάνοντας την ανεξαρτησία τους. Είστε σε σχέση; Βρείτε λόγους για να ερωτευτείτε ξανά και παρακολουθήστε τη σχέση σας να ανθίζει. Με τη βασίλισσα της ομορφιάς Αφροδίτη να καθοδηγεί αυτή τη φάση, θα μπορούσατε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ταύρος

Ο ετήσιος κύκλος της ξεκούρασής σας ξεκινά αυτό το Σάββατο καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο ανάπαυσής σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες επικεντρωθείτε στην χαλάρωσή σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Καθώς ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τις καταλήξεις, ένα μακροχρόνιο ζήτημα θα μπορούσε να τελειώσει σε αυτή τη φάση.

Αντί να το σκέφτεστε αδιάκοπα, χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Οι συνεδρίες με έναν θεραπευτή θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διευκόλυνση αυτής της διαδικασίας. Μπορείτε επίσης να εκφραστείτε καλλιτεχνικά μέσω αυτών των συναισθημάτων, εξωτερικεύστε τον πόνο που νιώθετε μέσω ενός έργου και δείτε τι μπορεί να δημιουργήσετε από όλο αυτό.

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, η σαγηνευτική Αφροδίτη, συναντά τον Ήλιο στον Κριό, φέρνοντας μια παραμυθένια νότα σε όλες τις ρομαντικές σας αλληλεπιδράσεις έως τις 14 Απριλίου. Όμως προσπαθήστε να βλέπετε και τη ρεαλιστική πλευρά των επαφών σας, διαφορετικά θα μπορούσατε να βρεθείτε ερωτευμένοι με κάποιον που δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς. Είστε σε σχέση; Δείτε αν μπορείτε να κάνετε μια μικρή εξόρμηση κοντά στη θάλασσα ή να περάσετε το σαββατοκύριακο σε ένα Airbnb πριν περάσει αυτός ο μήνας.

Καθώς ο δωδέκατος οίκος ρυθμίζει την λήξη κάποιων καταστάσεων, εάν περιμένατε την κατάλληλη ευκαιρία για να διακόψετε οποιεσδήποτε ανθυγιεινές σχέσεις, αυτή είναι τώρα καθώς η διπλωματική Αφροδίτη σας βοηθά να αποχωρήσετε διακριτικά.

 Δίδυμοι

Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο, μπορείτε να μετατρέψετε τις κουραστικές ατομικές αποστολές σας σε έναν ομαδικό στόχο. Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, και ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ομαδικού σας πνεύματος μέχρι τις 19 Απριλίου, οι συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο της εστίασής σας.

Συγκεντρώστε μια ομάδα ανταλλαγής ιδεών ακόμα κι αν προς το παρόν χρειάζεται να δουλέψετε μέσω διαδικτύου. Μην ανησυχείτε για το αν θα χαθείτε ανάμεσα στην πολυφωνία. Το “brainstorming”, και η δικτύωση θα στρέψουν την προσοχή στις ατομικές σας δυνάμεις. Εξακολουθείτε να λειτουργείτε με τον παλιό τρόπο; Αναβαθμίστε τις συσκευές σας και κατεβάστε νέες εφαρμογές χάριν της αποτελεσματικότητας.

Οι ερωτικές έλξεις παίρνουν μια απροσδόκητα νέα στροφή από την Κυριακή, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό συναντώντας τον Ήλιο μέχρι τις 14 Απριλίου. Θα μπορούσε αυτό το άτομο που πάντα σκεφτόσασταν ως έναν απλό φίλο να έχει ρομαντικές δυνατότητες; Μπορεί να προκύψουν συναισθήματα, που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε γιατί δεν το σκεφτήκατε νωρίτερα. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος ρυθμίζει επίσης την τεχνολογία, οι Δίδυμοι που είναι μόνοι θα μπορούσαν να συναντήσουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στις εφαρμογές γνωριμιών.

Τα ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με αργό και σταθερό ρυθμό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Καθώς ο Ήλιος ακτινοβολεί στον Κριό αυτό το Σάββατο, πυροδοτεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θέτοντας σημαντικούς στόχους στις επιδιώξεις σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε σε αυτόν τον μηνιαίο κύκλο; Να είστε διορατικοί στην αναζήτηση ευκαιριών ενώ παραμένετε ανοιχτοί σε συνεργασίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να οριστείτε ως επικεφαλής ενός έργου ή να σας προσφερθεί μια προαγωγή.

Εάν η εργασία έχει μειωμένο ρυθμό στην παρούσα δουλειά σας σας, δείτε το ως μια ευκαιρία. Ήρθε η ώρα να επιδιώξετε να βγάλετε το έξτρα εισόδημα που σκεφτόσασταν καιρό. Την Κυριακή, η μαγνητική Αφροδίτη μετατοπίζεται στον Κριό συναντώντας τον Ήλιο στην επαγγελματική σας ζώνη έως τις 14 Απριλίου.

Αναλάβετε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσετε κλήσεις με πελάτες ή κλείστε ραντεβού για ένα γεύμα με το αφεντικό σας. Ακόμη και απλά ακούγοντας τις σκέψεις κάποιου άλλου μπορεί να λάβετε έμπνευση για την επίτευξη των στόχων σας με τον δικό σας τρόπο. Στον ερωτικό τομέα, αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης ανεβάζει τις προσδοκίες σας. Εάν έχετε συμβιβαστεί με λιγότερα από όσα αξίζετε, αλλάξτε το το συντομότερο δυνατόν.

Λέων

Η επιθυμία σας να γνωρίσετε τον κόσμο θα μπορούσε να γίνει πολύ έντονη αυτό το Σάββατο καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό για το ετήσιο ταξίδι του μέσω του παγκόσμιου ένατου οίκου σας. Αλλά πώς να ικανοποιήσετε αυτή σας την επιθυμία όταν τα ταξίδια εξακολουθούν να είναι περιορισμένα; Καθώς ο Ήλιος ακτινοβολεί εδώ μέχρι τις 19 Απριλίου, προγραμματίστε κάποια ενδιαφέροντα οδικά ταξίδια – ή ταξιδέψτε με την εικονική έννοια.

Θα μπορούσατε να μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι για να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα ξενόγλωσση ταινία ή να πειραματιστείτε με συνταγές από όλο τον κόσμο. Καθώς έχετε αυξημένη περιέργεια στο να γνωρίσετε νέες κουλτούρες, εγγραφείτε σε διαδικτυακά εργαστήρια, διαβάστε ένα μυθιστόρημα κάποιου ξένου συγγραφέα ή μάθετε μια δεύτερη (ή τρίτη) γλώσσα, ώστε να μπορείτε να συνομιλήσετε με τους ντόπιους όταν είναι πλέον ασφαλές να περιπλανηθείτε ξανά στον κόσμο.

Η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο στον Κριό από την Κυριακή έως τις 14 Απριλίου, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε απροσδόκητες κατευθύνσεις. Οι αδέσμευτοι Λέοντες μπορεί να ερωτευτούν έντονα κάποιον από διαφορετικό υπόβαθρο ή διαφορετική κουλτούρα. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί στη φαντασία σας: φεγγαρόλουστος ουρανός, το κύμα που σκάει και εσείς να βρίσκεστε στην αγκαλιά ενός υπέροχου συντρόφου. Κάντε ό, τι μπορείτε για να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση.

Παρθένος

Ο Ήλιος φτάνει στον Κριό αυτό το Σάββατο, βάζοντας φωτιά στον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Τραβάτε γύρω σας τους ανθρώπους σαν πεταλούδες στο φως, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Αλλά να είστε επιλεκτικοί σε αυτόν τον ηλιακό κύκλο διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων. Είτε πρόκειται για τα προσωπικά σας είτε για επαγγελματικούς λόγους, χρειάζεστε έντιμους συνεργάτες που προσφέρουν κάτι πολύτιμο στη συνεργασία σας, και όχι άτομα που απλά σας κολακεύουν.

Την Κυριακή, ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο στον ίδιο σαγηνευτικό όγδοο οίκο, ενισχύοντας το μαγνητισμό σας χίλιες φορές περισσότερο από σήμερα έως τις 14 Απριλίου. Στοχεύστε τη γοητεία σας επιλεκτικά! Τα άτομα που προσελκύετε τώρα δεν θα φύγουν από κοντά σας σύντομα, και με τον σωστό σύντροφο δίπλα σας, αυτό είναι πολύ καλό. Αφήστε την γλυκομίλητη Αφροδίτη να σας βοηθήσει στις συζητήσεις σας σχετικά με την αποκλειστικότητα, ακόμη και αν πρόκειται για μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Η διπλωματική Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή κίνηση.

Ζυγός 

Το δύο είναι ο τυχερός σας αριθμός από αυτό το Σάββατο καθώς ο φωτεινός Ήλιος ακτινοβολεί τον Κριό και τον τομέα των συνεργασιών σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Είναι αλήθεια ότι το δύο είναι ο αγαπημένος αριθμός των περισσότερων Ζυγών, αλλά αυτές τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες φωτίζουν τις σημαντικότερες ενώσεις σας.

Και αν είχατε μια επαγγελματική δυσκολία τον περασμένο μήνα, είστε έτοιμοι να απολαύσετε αυτήν τη μηνιαία εξισορρόπηση. Ελαφρύνετε το φορτίο σας βρίσκοντας ικανούς συνεργάτες. Έτσι όχι μόνο η δουλειά θα γίνει πιο ευχάριστη, αλλά θα μπορείτε να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

Δεν υπάρχει μέτρο για την αγάπη σας ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή καθώς η ένθερμη Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο στον Κριό έως τις 14 Απριλίου. Με τον κυβερνήτη του ρομαντισμού σας να αναζητά σοβαρές σχέσεις, αποχαιρετήστε τις ευκαιριακές επαφές που δεν έχουν μέλλον. Είστε ήδη σε σχέση; Τι ακολουθεί για τους δυο σας; Θέστε τους προσωπικούς σας στόχους υπό συζήτηση και ανακαλύψτε νέους τρόπους για να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον. Απλώς θυμηθείτε τη διαφορά μεταξύ συμβιβασμού και θυσίας!

Σκορπιός

Δεν είναι τόσο εύκολο να μετατοπίσετε την εστίασή σας Σκορπιέ, αλλά αν οι στόχοι που αφορούν την ευεξία σας έχουν ως τώρα αποτύχει, είναι ώρα να επαναφέρετε κάποιες ισορροπίες στη καθημερινή σας ρουτίνα. Ο Ήλιος μετατοπίζεται στον Κριό αυτό το Σάββατο, στέλνοντας τις ζωηρές ακτίνες του στον έκτο οίκο της υγιούς ζωής σας.

Οι στόχοι που αφορούν την φυσική σας κατάσταση θα έρθουν αρχικά στο μυαλό σας, αλλά φροντίστε σαν πρώτο βήμα να αναπληρώσετε τον χαμένο σας ύπνο και έπειτα αρχίστε να αντικαθιστάτε τα αλκοολούχα ποτά και τις ψητές νοστιμιές με smoothies, φυτικές ίνες και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Από τώρα έως τις 19 Απριλίου, η βελτίωση του εαυτού σας από μέσα προς τα έξω θα μπορούσε να γίνει μια υγιής εμμονή. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε τις ασκήσεις γυμναστικής σας στο πάρκο σήμερα;

Ενώ φροντίζετε την προσωπική σας ευεξία, αναρωτηθείτε επίσης, πόσο υγιείς είναι οι σχέσεις σας. Την Κυριακή, η αρμονική Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο στον Κριό έως τις 14 Απριλίου, βοηθώντας σας να επιλύσετε τυχόν προβληματικά σημεία.

Αντί να επιθυμείτε μια σύγκρουση να επιλυθεί από μόνη της ως δια μαγείας, βρείτε λίγο χρόνο για να συζητήσετε όσα σας προβληματίζουν. Όταν φτάσετε στη ρίζα του θέματος, και οι δύο θα αισθανθείτε ανακουφισμένοι. Οι Σκορπιοί που βρίσκονται σε σχέση μπορεί να συνδεθούν ακόμα περισσότερο μέσω της κοινής τους άθλησης.

Τοξότης

Το Σάββατο, ο τολμηρός ήλιος εκρήγνυται στον Κριό και τον πέμπτο οίκο της φήμης, του ρομαντισμού και της αγάπης σας για ζωή. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε εσάς, Τοξότη, και αν έχετε κάτι να διδάξετε ή να μοιραστείτε, θα μπορούσατε να αυξήσετε σημαντικά τους ακροατές από τώρα έως τις 19 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεμάτου φήμη ηλιακού κύκλου, θα μπορούσατε να μοιραστείτε με τον κόσμο κάποια από τα έργα σας!

Την Κυριακή, η σαγηνευτική Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο στον ίδιο πέμπτο οίκο μέχρι τις 14 Απριλίου. Δεν χρειάζεται να απολογηθείτε αν μονοπωλείτε τον ενδιαφέρον σας σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ούτε αν σας ενδιαφέρουν περισσότερα από ένα άτομα.

Όλα επιτρέπονται στην αγάπη, έτσι δεν είναι; Ο γάμος, τα παιδιά ή οποιοιδήποτε άλλοι μακροπρόθεσμοι στόχοι σχέσεων θα μπορούσαν να είναι στο μυαλό σας τώρα. Εάν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι σοβαρό, μην προσποιηθείτε ότι είστε πολύ άνετοι για να σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Αιγόκερως

Η άνοιξη ξεκινά αυτό το Σάββατο, αλλά δεν είστε αρκετά έτοιμοι να βγείτε από τη χειμερία νάρκη σας. Καθώς ο Ήλιος μετατοπίζεται στον Κριό, φωλιάζει στην οικιακή σας ζώνη μέχρι τις 19 Απριλίου. Συνεχίστε να απολαμβάνετε τις ανέσεις σας, αλλά με λίγο πιο ενεργητικό τρόπο. Ξεκινήστε να ολοκληρώνετε τις εργασίες καθαρισμού για την νέα εποχή που βρίσκονται στη λίστα σας και οργανώστε τις οικιακές σας επισκευές. Ορίστε μια περιοχή όχι μόνο για επαγγελματική εργασία, αλλά και για γυμναστική προπόνηση.

Τι θα λέγατε να κάνετε μερικές ασκήσεις ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά; Την Κυριακή, η καλαίσθητη Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο στον Κριό και τον οικιακό σας τομέα μέχρι τις 14 Απριλίου, παρέχοντάς σας έμπνευση για μια ανανεωμένη διακόσμηση. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, η ιδέα σας για ένα ρομαντικό ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει την προετοιμασία ενός ιδιαίτερου γεύματος συνοδευόμενου από ένα μπουκάλι καλό κρασί. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να κάνουν βήματα προς τη συμβίωση τις επόμενες εβδομάδες ή να σκεφτούν την αγορά μιας νέας κατοικίας.

Υδροχόος

Όσο αυτόνομοι κι αν είστε Υδροχόε, η κοινωνική αποστασιοποίηση σας ήταν πιο δύσκολη από ό, τι για τους περισσότερους. Από αυτό το Σαββατοκύριακο, αρχίζετε να σκέφτεστε πιθανούς ασφαλείς και καινοτόμους τρόπους σύνδεσης με τις επαφές σας. Το Σάββατο, ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, ενεργοποιώντας τον τρίτο οίκο της συνέργειάς σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Ξεκινήστε με το δίκτυο των γειτόνων και των φίλων σας. Πώς θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ο ένας τα όνειρα του άλλου; Θα μπορούσαν μήπως να συμμετάσχουν οι τοπικές επιχειρήσεις σε έναν κοινό στόχο – και πώς μπορείτε όλοι να φροντίσετε τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη;

Ως ο ηγέτης της ομάδας του ζωδιακού κύκλου και ένα άτομο με ιδιαίτερα ανθρωπιστική συνείδηση, αυτή είναι η προτεραιότητά σας. Την Κυριακή, η προκλητική Αφροδίτη συνδέεται με τον Ήλιο στον Κριό έως τις 14 Απριλίου, ενεργοποιώντας την ερωτική σας φύση. Ξεκινήστε μια διαδικτυακή συνομιλία για να δοκιμάσετε τη χημεία μεταξύ σας. Για εσάς, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση είναι το απόλυτο αφροδισιακό. Είστε σε σχέση; Με τη γλυκομίλητη Αφροδίτη στο προσκήνιο, θα είστε σε θέση να συζητήσετε τα ευαίσθητα θέματα που αντιμετωπίζετε με φιλική διάθεση και χωρίς εριστικό τόνο.

Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο καθώς η σεζόν των γενεθλίων σας πλησιάζει στο τέλος της, ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό και τον λογικό δεύτερο οίκο σας, προσθέτοντας λίγη πρακτικότητα στα όνειρά σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Αξιοποιήστε αυτή την φάση για να τεστάρετε όλες τις μεγάλες ιδέες που σχεδιάσατε τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Ελέγξτε λεπτομερώς τον προϋπολογισμό σας και χαρτογραφήστε ένα σχέδιο πορείας.

Μπορεί σύντομα να αποκομίσετε μεγάλα κέρδη! Αυτή την Κυριακή, η γλυκιά Αφροδίτη συγχρονίζεται με τον Ήλιο στον Κριό έως τις 14 Απριλίου. Έχετε ιδιαίτερη επιθυμία να αποκτήσετε όμορφα πράγματα και ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μερικές αγορές. Όμως σκεφτείτε, είναι κάτι που χρειάζεστε πραγματικά; Προτού προχωρήσετε σε μια δαπάνη, ρίξτε μια καλή ματιά στις ντουλάπες σας αλλά και στα οικονομικά σας. Αυτός ο αργός και αισθησιακός κύκλος μπορεί να αναβιώσει ένα ερωτικό σας συναίσθημα πράγμα που θα ενθουσιάσει τους ρομαντικούς Ιχθύες.