Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Μπορεί να αισθάνεστε σαν ένας μοναχικός καβαλάρης αυτό το Σάββατο, αλλά μην επιδιώξετε να προχωρήσετε μόνοι. Μείνετε πιστοί στο όραμά σας και θα αποκτήσετε ακόλουθους ακόμα κι αν χρειαστεί περισσότερη σκληρή δουλειά και υπομονή από ό,τι συνήθως.

Θέστε τα θεμέλια για τα σχέδιά σας το πρωί και έπειτα περάστε το απόγευμά σας βάζοντας σε κίνηση αυτές τις ιδέες. Το Σάββατο το βράδυ, βρείτε έναν τρόπο να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες σας που μπορούν να εμπνεύσουν το σκοπό και την αποστολή σας.

Η επέκταση της δικτύωσής σας θα μπορούσε να βοηθήσει στο να μεταδώσετε το έργο σας στο ευρύ κοινό. Την Κυριακή, καθώς η φιλόδοξη Σελήνη του Αιγόκερω στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας συνδέεται με τον μετασχηματιστή Ουρανό στον οίκο των χρημάτων σας, θα έχετε την ευκαιρία για μια σημαντική πρόοδο σταδιοδρομίας.

Ακόμα και αν ήδη ανεβαίνετε τη σκάλα της εξέλιξης, μπορείτε να τραβήξετε και άλλους μαζί σας! Δεν φτάσατε σε αυτό το επίπεδο μόνοι σας, Κριέ, έτσι καθώς ανεβαίνετε, κοιτάξτε γύρω και δείτε σε ποιόν μπορείτε να δώσετε ένα χέρι βοηθείας σαν αντάλλαγμα. Εξάλλου, η αλήθεια είναι πως ο καιρός έχει όντως γυρίσματα.

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε κακόκεφοι ή να μην έχετε διάθεση για τίποτα με τη Σελήνη στον Τοξότη το πρωινό του Σαββάτου. Ίσως χρειαστείτε λίγο περισσότερο χρόνο για να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Αντί να ελέγξετε αμέσως τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, καταγράψτε σ’ ένα ημερολόγιο αυτές τις μπερδεμένες σκέψεις για να αλλάξετε την προοπτική σας.

Αν μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε μια κανονισμένη τηλεφωνική κλήση με έναν φίλο, κάντε το, Ταύρε. Μια σεληνιακή «αλλαγή φρουράς» φτάνει σήμερα το απόγευμα, τραβώντας σας έξω από το κουκούλι σας. Με τη Σελήνη να περνάει μέσα από τον Αιγόκερω για δυόμισι μέρες, είστε ανοιχτοί στην επέκτασή σας με απροσδόκητους τρόπους, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά.

Το κόλπο είναι να κρατάτε το πόδι σας στο γκάζι, ακόμα και όταν οδηγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας! Η Κυριακή είναι μια καταπληκτική μέρα για να φτάσετε στα άκρα αυτής της ζώνης (η οποία καλύπτει ένα μεγάλο μέρος!).

Με τη Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας να συνενώνεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σας, το να μένετε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και νέους τρόπους να κάνετε πράγματα θα μπορούσαν να προκαλέσει μια σημαντική αλλαγή. Οτιδήποτε διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας δουλειές θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και πιθανώς θα φέρει μια τολμηρή νέα ιδέα ή ένα συναρπαστικό νέο άτομο στην τροχιά σας.

Δίδυμοι

Νωρίς το Σάββατο, μπορεί να είστε στα πρόθυρα να δεσμευτείτε σε κάτι (ή κάποιον) για το οποίο δεν είστε 100% σίγουροι. Ίσως ανησυχείτε ότι θα καταλήξετε να αισθάνεστε κολλημένοι με αυτό. Το ερώτημα είναι: πρόκειται να κερδίσετε περισσότερα από αυτήν τη συνεργασία; Αφήστε στον εαυτό σας λίγο χώρο για συμβιβασμούς.

Μέχρι το απόγευμα, οι ανησυχίες σας θα μπορούσαν να επιλυθούν – και ενδέχεται να επισημοποιήσετε μια κοινή σύμπραξη. Και αν όχι, τουλάχιστον το λάβατε σοβαρά υπόψη. Η Κυριακή είναι μία από αυτές τις σπάνιες μέρες για τους εγκεφαλικούς Δίδυμους, στην οποία μπορούν να ηρεμήσουν το μυαλό τους και να ακούσουν τις εσωτερικές τους ανάγκες.

Με τη Σελήνη στον μεταφυσικό όγδοο οίκο σας να συνδέεται με τον ιδιότροπο Ουρανό στον δωδέκατο οίκο της ενδοσκόπησής σας, κάντε ό, τι μπορείτε για να δημιουργήσετε ένα μικρό «καταφύγιο». Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από μια μέρα ψηφιακής αποτοξίνωσης έως το να αφιερωθείτε πλήρως στον εαυτό σας και τα προσωπικά σας θέματα. Απλά και μόνο με την αποσύνδεσή σας από τον έξω κόσμο για 24 ώρες θα μπορούσατε να οδηγηθείτε σε εκπληκτικές συνειδητοποιήσεις!

Καρκίνος

Εάν αισθάνεστε πως σας έχει καταβάλλει το άγχος νωρίς το Σάββατο, αφήστε κατά μέρους την υπερηφάνεια σας και ζητήστε υποστήριξη. Είναι μια πολύ καλύτερη στρατηγική από το να θυσιάζετε την πνευματική σας ηρεμία προσπαθώντας να τα κάνετε όλα μόνοι.

Το να εξηγήσετε σε άλλα άτομα την μεθοδολογία σας μπορεί να επιβραδύνει προσωρινά την πρόοδό σας. Αλλά στο τέλος, η ανάθεση μερικού φόρτου εργασίας θα απελευθερώσει κάποιες από τις ώρες σας ώστε να εργαστείτε σε πιο σημαντικά πράγματα. Η Σελήνη στρέφεται στον Αιγόκερω σήμερα το απόγευμα, ενεργοποιώντας τη ζώνη των συνεργασιών σας. Θα μπορούσε να εμφανιστεί κάποιος με την προοπτική ενός μακροπρόθεσμου συνεργάτη – είτε στα οικονομικά σας είτε στον έρωτα!

Μια υπενθύμιση: οι σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι δύσκολες ή γεμάτες με δράμα, Καρκίνε!

Και αυτή την Κυριακή, καθώς η γειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω και τη ζώνη των δυναμικών-ντουέτων σας ενώνεται με τον Ουρανό στον αυθεντικό Ταύρο. Μπορείτε να κατευθύνετε το πλοίο σας μέσα από πιο ήρεμα νερά. Εάν τα πράγματα ήταν λίγο ασταθή σε μια ένωση, συζητήστε τα μεγάλα ζητήματα αλλά επιλέξτε να παραβλέψετε τα ασήμαντα πράγματα.

Αυτή η διέλευση είναι επίσης καλή για τους Καρκίνους που είναι μόνοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να συναντήσουν κάποιον μέσω μιας κοινωνικής επαφής ή ακόμα και μέσω μιας on-line εφαρμογής γνωριμιών!

Λέων

Όταν ξυπνήσετε το Σάββατο το πρωί, η δημιουργική σας ενέργεια σας θα ρέει άφθονη καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Αφιερώστε χρόνο για να καταγράψετε τις ιδέες σας ή να παράξετε ένα έργο. Το απόγευμα, η Σελήνη μετατοπίζεται στον πρακτικό έκτο οίκο σας, βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο των καταστάσεων.

Χρειάζεστε υποστήριξη για τις ιδέες σας; Προσγειώστε το υψηλό όραμά σας, σχεδιάζοντας ένα λογικό πλάνο πορείας. Αντί να προχωρήσετε με πλήρη ταχύτητα, κάντε λίγη έρευνα και πάρτε το χρόνο σας. Ο στόχος είναι να οικοδομήσετε αυτό το όνειρο σε μια σταθερή βάση – χωρίς να ρισκάρετε τίποτα. Μην περιμένετε κανέναν να σας πει τι να κάνετε την Κυριακή, Λέων.

Είναι πιθανότερο να έχετε μια στιγμή ιδιοφυούς έμπνευσης ακολουθώντας τη δική σας διαίσθηση. Εφόσον η ιδέα δεν είναι εξαιρετικά τολμηρή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι η τέλεια προσέγγιση σε ένα ζήτημα που σας είχε προκαλέσει σύγχυση. Χάρη σε μια αρμονική σύνδεση μεταξύ της ρεαλιστικής Σελήνης στον Αιγόκερω και του επαναστατικού Ουρανού στους επαγγελματικούς σας τομείς, θα μπορούσατε να δείτε μια αύξηση της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητάς σας!

Παρθένος

Το Σάββατο το πρωί, μια ιδιαίτερα συναισθηματική πνευματική κατάσταση θα μπορούσε να σας χαλάσει τη διάθεση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τη βασική αιτία των δεινών σας. Ίσως προσπαθείτε να κάνετε κάτι που είναι πρακτικά ακατόρθωτο. Ένας στενός φίλος ή συγγενής θα μπορούσε να προσφέρει ανεκτίμητη σοφία και διορατικότητα. Καθώς η Σελήνη γλιστρά στον Αιγόκερω και τον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας το απόγευμα, θα σας γεννηθεί η επιθυμία για μια περιπετειώδη βραδιά. Κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο ή μια βραδιά με μουσική και ποτά με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Αυτή την Κυριακή, μην φοβάστε να ενεργήσετε λίγο αντισυμβατικά στο όνομα της αποτελεσματικότητας. Με την ρεαλιστική Σελήνη στον Αιγόκερω και τη ζώνη της δημιουργικότητάς σας να ευθυγραμμίζεται με τον επαναστατικό Ουρανό στον οραματιστικό ένατο οίκο σας, η καλύτερη πηγή καθοδήγησης είναι η δική σας εσωτερική γνώση. Βάλτε στοίχημα σε κάτι που πιστεύετε και μην ανησυχείτε αν σας ακολουθούν και άλλοι.

Ζυγός 

Συζητήστε! Εάν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, στείλτε μήνυμα ή κάντε ένα τηλεφώνημα το Σάββατο νωρίς μέσα στην ημέρα, ενώ η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και τον οίκο των επικοινωνιών σας.

Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να πείτε προτού μπείτε σε έναν διάλογο και έπειτα εκφράστε τα λόγια σας με μεγάλη ακρίβεια. Το απόγευμα, η Σελήνη φωλιάζει στον Αιγόκερω και τον εσωτερικό τέταρτο οίκο σας.

Ενώ θα έχετε πολλές φιλοσοφικές ιδέες που θα επεξεργάζεστε στο μυαλό σας, καταγράψτε τις στο ημερολόγιό σας. Ετοιμάστε δείπνο για έναν φίλο σαν αντάλλαγμα για τα σοφά σχόλιά του στο έργο σας. Την Κυριακή, καθώς η γειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον οικιακό σας τομέα συνδέεται με τον μετασχηματισμένο Ουρανό στον πνευματικό όγδοο οίκο σας .

Μπορεί να σας έρθει μια δημιουργική ιδέα ώστε να μετατρέψετε μια μικρή γωνία της κατοικίας σας σε έναν ιδιαίτερο χώρο για διαλογισμό ή γιόγκα. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να (ξανα) συνδεθείτε με έναν στενό φίλο ή συγγενή σε ένα βαθύτερο από το συνηθισμένο επίπεδο. Η καρδιά σας θα είναι ανοιχτή, βοηθώντας σας να φτάσετε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο οικειότητας.

Σκορπιός

Ζυγίστε και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος πριν καταλήξετε νωρίς το Σάββατο, Σκορπιέ. Εάν προχωρήσετε πολύ βιαστικά, ίσως να ανακαλύψετε επιπλέον πληροφορίες αργότερα και να μετανιώσετε για την επιλογή σας. Κάνετε τις εργασίες σας το πρωί, παραμείνετε αντικειμενικοί και ακούστε τη διαίσθησή σας.

Εάν κάτι σας φαίνεται περίεργο ή δεν ταιριάζει με τις αξίες σας, πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Όταν η Σελήνη μπαίνει στον τρίτο οίκο της ξεγνοιασιάς σας το απόγευμα, πάρτε μια ανάσα από τις ευθύνες σας για να δείτε μια νέα σειρά ή να κάνετε μια βόλτα με έναν φίλο.

Υπάρχει αναμφισβήτητη δύναμη στις συνεργασίες και τα αστέρια της Κυριακής σας ενθαρρύνουν να συνδεθείτε με κάποιον είτε στα επαγγελματικά σας είτε στην ιδιωτική σας ζωή. Με τη Σελήνη στον κοινωνικό και καινοτόμο τρίτο οίκο σας να ευθυγραμμίζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό στη ζώνη των δυναμικών ντουέτων σας, η σωστή σύνδεση θα μπορούσε να αποδειχθεί επιτυχής και κερδοφόρα! Αλλά μην προσπαθήσετε να εξαναγκάσετε μια συνεργασία. Απλώς συναντηθείτε με αυτό το άτομο που έχετε γνωρίσει καλύτερα τον τελευταίο καιρό . Δείτε πού οδηγεί η μεταξύ σας συνέργεια, και έπειτα αφήστε τον κοινό ενθουσιασμό σας να το προχωρήσει περισσότερο από ό, τι θα μπορούσατε να κάνετε μόνοι σας.

Τοξότης

Αυτό το Σάββατο, ένα κύμα προσωπικής δημιουργικής έμπνευσης εκτοξεύεται χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα. Αφιερώστε το πρωινό σας στις πιο ευφάνταστες προσπάθειές σας και αφήστε την ενέργειά σας να ρέει.

Όταν η Σελήνη μετατοπιστεί αργότερα στον Αιγόκερω, η πρακτική σας πλευρά παίρνει το τιμόνι. Χαρτογραφήστε μερικούς στόχους για την επόμενη εβδομάδα και αφήστε αυτή την παραγωγική ενέργεια να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλάνο δράσης.

Κάντε μικρά αλλά αποτελεσματικά βήματα, αντί να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε με τη μία κάτι που θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος. Εάν πρόσφατα αντιμετωπίσατε χρηματικά προβλήματα λόγω βιαστικών οικονομικών αποφάσεων (ή αποφάσεων που κάνατε το 2020), μπορείτε να αρχίσετε να χειρίζεστε αποτελεσματικότερα τα πράγματα την Κυριακή .Εαν βέβαια είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας.

κρυσταλλομαντείαΜε τη γειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω και τη ζώνη των χρημάτων σας να συνδέεται με τον μετασχηματισμένο Ουρανό στον έκτο οίκο των υγιών συνηθειών σας, μπορεί να καταλήξετε σε μια λύση που απαιτεί λίγες θυσίες.

Πιθανότατα θα πρέπει να είναι ένας συνδυασμός περικοπής των εξόδων με ταυτόχρονη προσπάθεια για περισσότερα έσοδα, και όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται, αυτός είναι πραγματικά ο δρόμος για την ευημερία σας τώρα.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη παραμένει στον δωδέκατο οίκο των ολοκληρώσεων και της συγχώρεσης. Εάν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη, σταματήστε να επαναλαμβάνετε στο μυαλό σας το παρελθόν και προσπαθήστε να αποδεχτείτε τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Δεν σημαίνει ότι αυτές οι καταστάσεις πρέπει με το ζόρι να σας αρέσουν, απλά αφήστε αυτό το θέμα για μια άλλη φορά, πολύ αργότερα στο μέλλον. Το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη μετατοπίζεται στο ζώδιό σας για δυόμισι ημέρες, επανεκκινώντας την ενέργειά σας.

Θα νιώσετε ξανά σαν τον παλιό σας εαυτό και θα είστε έτοιμοι να στρέψετε την εστίασή σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Τι θα λέγατε για ένα δείπνο με έναν νέο φίλο; Την Κυριακή, η Σελήνη συνδυάζεται γλυκά με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον δημιουργικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας. Επικεντρωθείτε σε φιλοδοξίες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την επιτυχία της καριέρας σας, Αιγόκερε!

Ποιο επόμενο βήμα – ή πρώτο βήμα – ελπίζετε να κάνετε με έναν ερωτικό σύντροφο; Πώς μπορείτε να προωθήσετε αυτό το παιχνίδι χωρίς να αισθάνεστε ότι βιάζεστε πολύ; Εάν δεν είστε σίγουροι, κάντε μια δοκιμαστική κίνηση! Αυτή είναι επίσης μια ισχυρή μέρα για τα δημιουργικά σας έργα, καθώς η ιδιοφυΐα σας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε το «πώς να το κάνετε».

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στη ζώνη των συνεργασιών σας για το πρώτο μέρος του Σαββάτου, οπότε είναι η ιδανική στιγμή για οτιδήποτε διαδραστικό. Αναλάβετε να διοργανώσετε μια διαδικτυακή συνάντηση με την δημιουργική σας ομάδα. Όταν η Σελήνη οδηγείται στον χαλαρωτικό δωδέκατο οίκο σας το Σάββατο το απόγευμα, θα νιώσετε πιο μοναχικοί. Αυτή η ατμόσφαιρα χαμηλής ενέργειας θα επεκταθεί τις επόμενες δύο μέρες, οπότε δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

Είναι εντάξει να επαναπρογραμματίσετε τα σχέδια σας εάν προτιμάτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά και να απολαύσετε το φαγητό σας. Ακόμα και το περίφημο επίμονο ζώδιό σας έχει μια τρυφερή πλευρά, Υδροχόε και τα αστέρια της Κυριακής μπορεί να την ενεργοποιήσουν σε πρωτοφανή βαθμό!

Με την πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω και τον οίκο της συγχώρεσης σας να ευθυγραμμίζεται με τον αυθόρμητο Ουρανό στον συναισθηματικό τομέα σας, η θέσπιση ανακωχής μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική από το να εμμένετε ακλόνητοι στην στάση σας. Επιλέξτε την συμπόνια έναντια στις αρχές σας και δείτε τι συμβαίνει όταν αφήνετε τον εαυτό σας να είναι ειλικρινής και ευάλωτος.

Ιχθύες

Η χαρισματική προσωπικότητά σας παίρνει φωτιά αυτό το Σάββατο το πρωί και αισθάνεστε μεγάλοι και τρανοί. Επικεντρωθείτε στις δουλειές και τα καθήκοντά σας και συνομιλήστε με όσους συνεργάτες μπορούν να βοηθήσουν στην διεξαγωγή των έργων σας. Ξέρετε ακριβώς τι κάνετε. Αργότερα μέσα στην ημέρα, ίσως να κάνετε ένα βήμα πίσω καθώς η Σελήνη πρόκειται να μετατοπιστεί στον Τοξότη και τον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών σας. Εμπιστευτείτε την ομάδα σας και συνεργαστείτε αντί να διατάζετε.

Όταν συνδέεστε με άλλους ανθρώπους τις επόμενες δύο μέρες, να είστε ανοιχτοί στα θέματα συνομιλίας για τα οποία θέλουν εκείνοι να συζητήσουν, γιατί θα μπορούσαν να προτείνουν κάτι εντελώς καινούργιο και βοηθητικό για εσάς. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια εκπληκτική σχέση αγάπης με έναν φίλο ενός φίλου σας. Την Κυριακή το μυαλό σας είναι σε πλήρη λειτουργία, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο εφευρετικό σας οίκο ευθυγραμμίζεται με τον μετασχηματιστή Ουρανό. Και επειδή και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε οίκους σχετικούς με τους ανθρώπους, θα συνομιλήσετε μετά χαράς με τα άτομα και τις ομάδες των επαφών σας. Και αν είστε μόνοι, δώστε προσοχή σε ένα διακριτικό φλερτ. Ένα άτομο που πιθανόν να ενδιαφέρεται για σας ίσως σας παρακολουθεί!