Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Περιορίστε τα περιττά πράγματα και εστιάστε σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία! Το Σάββατο, η πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον έκτο οίκο της αποτελεσματικότητας και οργάνωσής σας, εμπνέοντας σας να βελτιώσετε τη ζωή σας και να εξαλείψετε οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.

Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης και την ευημερία σας, αυτή η σεληνιακή ανύψωση μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε μερικές υγιείς αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε μια αυστηρή vegan διατροφή ή να ξεκινήσετε την σκληρή προπόνηση αν δεν νιώθετε πως μπορείτε να το κάνετε αυτή τη στιγμή – αλλά προκαλέστε τον εαυτό σας να σταματήσει μια συνήθεια που δεν σας εξυπηρετεί και να ξεκινήσετε μια άλλη ωφέλιμη, όπως το να κάνετε 10.000 βήματα καθημερινά ενώ ακούτε τη μουσική που σας εμπνέει.

Νωρίς την Κυριακή, η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της μέσω της αναλυτικής Παρθένου και του έκτου οίκου της επικέντωσής σας στη λεπτομέρεια. Αν έχετε κάτι να πείτε, φροντίστε να το κάνετε λίγο πιο γλυκό. Αργότερα την ίδια μέρα, όταν η Σελήνη μετατοπίζεται στον διπλωματικό Ζυγό και στη γωνιά των συνεργασιών σας, θα δείτε από πρώτο χέρι πόσο περισσότερο αποτελεσματικός είναι αυτός ο τρόπος – και πόσο πιο ωραίο θα είναι για εσάς.

Ταύρος

Το Σάββατο σηματοδοτεί τη μοναδική φετινή πανσέληνο της Παρθένου, που φτάνει στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και του ερωτισμού σας. Αυτή η κοσμική διέλευση θα μπορούσε να σας τραβήξει έξω από το καβούκι σας, γεννώντας σας την επιθυμία να βγείτε στον έξω κόσμο και να εκφράσετε τις σκέψεις και την αισθητική σας.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολουθήστε τη μούσα σας και μην ντρέπεστε να προωθήσετε τον εαυτό σας! Αφήνοντας το φως σας να λάμψει, εμπνέετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Και ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι, αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την ερωτική σας ζωή. Αυξήστε τον αισθησιασμό στην καθημερινότητά σας και θα καταφέρετε να μαγνητίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν.

κρυσταλλομαντείαΤην Κυριακή θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε: λέτε αυτό ακριβώς που σκέφτεστε – ή μήπως δίνετε μια δραματική χροιά στα λόγια σας; Αν συμβαίνει το δεύτερο, είναι ώρα να μιλήσετε κυριολεκτικά. Με τη Σελήνη στον πέμπτο οίκο της θεατρικότητάς σας, μπορεί να εκτοξεύσετε την ένταση σε πολλές κατευθύνσεις.

Αργότερα την ίδια μέρα, όταν η Σελήνη μετατοπιστεί στον πιο ισορροπημένο Ζυγό, θα βρείτε έναν πιο κατάλληλο τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να ασκήσετε πίεση στους άλλους ανθρώπους ή να δοκιμάσετε την υπομονή τους.

Δίδυμοι

Πόσο αρμονικό είναι το σπίτι σας, Δίδυμοι; Το Σάββατο σηματοδοτεί τη μοναδική πανσέληνο της χρονιάς στην Παρθένο, η οποία δίνει προτεραιότητα στα οικιακά σας θέματα. Αν σκεφτόσασταν να μετακομίσετε —ή να αλλάξετε έναν συγκάτοικο— έχετε την κοσμική υποστήριξη γι’ αυτό.

Τουλάχιστον, μπορείτε να βοηθήσετε τη ζωή σας να κυλήσει πιο εύκολα (και να ευημερεύσει) απελευθερώνοντας λίγο χώρο. Οι πανσέληνοι φέρνουν ολοκληρώσεις και αν έχετε εμπλακεί σε μια οικογενειακή (ή φιλική) διαμάχη, αυτή η σεληνιακή φάση μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το δράμα και να διορθώσετε την κατάσταση!

Μην ξεγελιέστε από το αργό, νυσταλέο ξεκίνημα του Κυριακάτικου πρωινού σας. Η Σελήνη αλλάζει ζώδιο σήμερα, πραγματοποιώντας μια μετατόπιση από την ώριμη, οικιακή ευδαιμονία σας σε μια μέρα που τροφοδοτείται από τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση.

Στο μέτωπο των ερωτικών σας, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή σε σχέση, αυτή η Σελήνη στον Ζυγό προσφέρει μια ηλιόλουστη πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες.

 Καρκίνος

Η περιέργεια σας εγείρεται! Ψάχνετε για νέα άτομα, εμπειρίες και μέρη και η φωτισμένη πανσέληνος της Παρθένου του Σαββάτου μπορεί να τα προσελκύσει όλα γύρω σας! Καθώς εμπίπτει στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, μπορείτε να διευρύνετε τον εσωτερικό κύκλο σας και να βρείτε νέες περιπέτειες κοντά στο σπίτι, όπως όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας που δεν είχατε ανακαλύψει ποτέ πριν.

Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος καθορίζει τα σύντομα ταξίδια, σχεδιάστε ένα για όταν θα μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε. Διοργανώστε ένα πικνίκ στη φύση και αναζητήστε μια γραφική τοποθεσία για να δείτε το ηλιοβασίλεμα.

Έχετε πολλά άτομα στη ζωή σας με τα οποία μπορείτε να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Νωρίς την Κυριακή, ενώ η Σελήνη είναι ακόμα στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, απολαύστε αυτήν την ποικιλομορφία! Προσεγγίστε μερικές από τις επαφές σας για να πείτε τα νέα σας και ίσως να κάνετε μαζί μια βόλτα. Αργότερα μέσα στην ημέρα, το μόνο που θα χρειάζεστε είναι μερικές ώρες χαλάρωσης στο σπίτι.

Λέων

Το Σάββατο, η μοναδική πανσέληνος της Παρθένου για το φετινό έτος τροφοδοτεί τον τομέα των χρημάτων σας, κάτι που μπορεί να έχει πολύ θετική επίδραση στα κέρδη σας. Το προηγούμενο έτος ήταν δύσκολο για πολλούς ανθρώπους, και αν δεν καταφέρατε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να το κάνετε ξεκινώντας τώρα. Δημιουργήστε ένα προσωπικό οικονομικό πρόγραμμα και διατηρήστε μια νοοτροπία αφθονίας.

Επενδύστε στον εαυτό σας με ένα εργαλείο ή έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο με το σχέδιό σας! Τακτοποιήστε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες και οργανωθείτε την Κυριακή, Λέων.

Νωρίς μέσα στην ημέρα, η Σελήνη περνά τις τελευταίες ώρες του μήνα στον δεύτερο οίκο της εργατικότητάς σας, ωθώντας σας να κάνετε τις εργασίες σας αποτελεσματικά. Αργότερα, η Σελήνη ακτινοβολεί στο Ζυγό και στον ψυχικά ενεργό τρίτο οίκο σας, πυροδοτώντας τον ιδεολόγο μέσα σας.

Βυθιστείτε σε μια διαδικτυακή αναζήτηση από λίστες αναπαραγωγής, βίντεο στο YouTube, ή ομιλίες. Ένα κατάλληλο ερέθισμα θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια πληθώρα λαμπρών ιδεών για ένα από τα δικά σας έργα.

Παρθένος

Αυτό το Σάββατο είναι η μοναδική πανσέληνος της Παρθένου για το 2021, και αυτή η συνθήκη ηλεκτρίζει τους ουρανούς, φωτίζοντας μια νέα τροχιά για την επόμενη φάση της ζωής σας. Οι πανσέληνοι σηματοδοτούν την ολοκλήρωση και την αποκορύφωση. Πάνω σε τι εργάζεστε το τελευταίο εξάμηνο;

Οι σπόροι που φυτεύσατε και καλλιεργήσατε θα μπορούσαν τελικά να αποδώσουν καρπούς τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με λίγη αυτοπροώθηση και τόλμη θα μπορούσατε να επιτύχετε τον στόχο σας. Την Κυριακή, η συνεισφορά από ένα ή δύο άτομα που γνωρίζετε καλά είναι ευπρόσδεκτη, αλλά μην τους αφήσετε να παρέμβουν υπερβολικά στην προσωπική σας ζωή.

Είναι η στιγμή να ευχαριστήσετε εγκάρδια όλους όσους σας βοήθησαν και να τους ενημερώσετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε μόνοι από δω και πέρα. Αλλά προτού προχωρήσετε, αφιερώστε μια στιγμή για να σκεφτείτε πώς φαίνεστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι λατρεύουν να τους ζητείται η αποψή τους, αλλά θα σας έχουν σε υψηλότερη εκτίμηση εάν παρουσιαστείτε ως ικανό άτομο με αυτοπεποίθηση.

Ζυγός 

Αφήστε το βαρύ σας φορτίο και πετάξτε ελεύθεροι! Η πανσέληνος του Σαββάτου στην Παρθένο και τον δωδέκατο οίκο των καταλήξεών σας μπορούν να σηματοδοτήσουν την απελευθέρωσή σας, Ζυγέ. Κάτω από αυτές τις δυναμικές σεληνιακές ακτίνες, είστε τελικά έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση που έχει τελειώσει.

Μπορεί να στενοχωρηθείτε και σίγουρα απαιτείται χρόνος για να το ξεπεράσετε. Αλλά αν ξεκινήσετε τώρα, θα είστε πλήρως ανανεωμένοι τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. Είστε αποφασισμένοι να διορθώσετε κάτι; Μπορείτε να διαλέξετε τι θα είναι αυτό την Κυριακή, ή μπορείτε να λάβετε την απόφαση να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα. Μην επιμείνετε στο ποίος έχει δίκιο. Ακόμα κι αν είστε σαφώς εσείς αυτό το άτομο, σκεφτείτε πως η πνευματική σας ηρεμία είναι πιο σημαντική από το να κερδίσετε αυτή τη διαμάχη. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμφιλιωθείτε – ή απλά συμφωνήστε οτι διαφωνείτε. Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και πιο χαρούμενοι και θα έχετε τη διάθεση να γιορτάσετε το επόμενο διάστημα, όταν η Σελήνη μετακινηθεί στο Ζυγό για τις επόμενες μέρες.

Σκορπιός

Πόσο σταθερή είναι η παρέα σας, Σκορπιέ; Είτε αναζητάτε μια νέα ομάδα είτε θέλετε να προσθέσετε νέα άτομα στον κοντινό σας κύκλο, η πανσέληνος της Παρθένου του Σαββάτου, είναι η μοναδική της χρονιάς, και ενισχύει τον ενδέκατο οίκο της συνεργασίας και κοινωνικής δικτύωσής σας. Δεν θα είστε ο συνηθισμένος ιδιαίτερα απαιτητικός εαυτός σας τώρα, αντίθετα θα είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να γνωρίσετε άτομα με τους δικούς τους όρους.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, κανονίστε διαδικτυακές συνδέσεις και επικοινωνίες με προηγούμενους συνεργάτες. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν φωτισμένων συγγενικών πνευμάτων που μπορείτε να συναντήσετε. Την Κυριακή, ελέγξτε τα e-mail σας και κάντε τις τηλεφωνικές κλήσεις σας νωρίς μέσα στην ημέρα, ενώ η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον ενδέκατο κοινωνικό σας οίκο. Έχετε ακόμα πολύ δρόμο στο να ασχοληθείτε με άλλα άτομα (και τα ζητήματά τους) – αλλά μπορεί να μην έχετε την ίδια διάθεση στο τέλος της ημέρας, όταν η Σελήνη μετατοπιστεί στο Ζυγό και τον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασης και του στοχασμού σας. Βάλτε τις συσκευές σας σε λειτουργία πτήσης και βυθιστείτε σε ένα καλλιτεχνικό έργο, μια νέα σειρά ή ένα υπέροχο βιβλίο.

Τοξότης

Το Σάββατο σηματοδοτεί μια ξεχωριστή ημέρα της χρονιάς για εσάς, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η μοναδική πανσέληνος της Παρθένου για το 2021 προσγειώνεται στον δέκατο οίκο της επαγγελματικής φιλοδοξίας σας . Οι ισχυρές ακτίνες της μπορούν να φωτίσουν το δρόμο προς την επιτυχία. Το αστέρι σας υψώνεται και οι άνθρωποι λαμβάνουν σοβαρά υπόψην την παρουσία σας και τα μοναδικά σας προσόντα.

Εναπόκειται σε εσάς να αξιοποιήσετε αυτήν την προσοχή μετατρέποντάς την σε μια νέα εργασία ή θέση που να ευθυγραμμίζεται με τους στόχους σας. Θέστε τον πήχη ψηλά και κρατήστε τον εκεί, Τοξότη. Τα καλύτερα έρχονται – και σύντομα! Έχει απομείνει περίσσεια ενέργειας μέσα σας την Κυριακή. Γι’ αυτό καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τον γύρο της στην εργατική Παρθένο και τη γωνία της καριέρας σας, ολοκληρώστε ό,τι είναι αναγκαίο!

Αργότερα, καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στον φιλόξενο Ζυγό, ξεκινήστε μια ομαδική συνομιλία με τους φίλους σας και δείτε ποιος θέλει να δεί μαζί σας μια ταινία ή να κάνει μια εικονική πρόποση. Κρατήστε τη λίστα των καλεσμένων ανοιχτή. Ποτέ δεν ξέρετε ποιο νέο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι ο επόμενος δημιουργικός συνεργάτης σας – ή ο ερωτικός σας σύντροφος.

 Αιγόκερως

Η πανσέληνος της Παρθένου του Σαββάτου έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους φιλότιμους Αιγόκερους. Όχι μόνο είναι εντάξει να απολαμβάνετε τη δουλειά σας, αλλά είναι και απαραίτητο.

Η καριέρα σας είναι σημαντική για εσάς, αλλά δεν σας καθορίζει – ή τουλάχιστον όχι όλους. Και για να επαναφορτίσετε τις δυνάμεις σας και τις δημιουργικές σας μπαταρίες, χρειάζεστε ένα περιστασιακό διάλειμμα στο οποίο θα βυθιστείτε σε αυτά που σας περιβάλλουν και θα απολαύστε τα αγαπημένα σας πράγματα.

Τώρα οι μόνες ερωτήσεις που απομένουν είναι: πού να πάτε στη συνέχεια και πόσο γρήγορα μπορείτε να φτάσετε εκεί. Ίσως χρειαστεί να διασχίσετε ένα τεντωμένο σχοινί νωρίς την Κυριακή, Αιγόκερε – εκτός αν δεν σας πειράζει να αγνοηθούν οι ανάγκες σας από εκείνους που είναι σε θέση να τις εκπληρώσουν.

Με τη Σελήνη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, αξίζει να μιλήσετε και να σιγουρευτείτε οτι η φωνή σας θα ακουστεί. Κάντε το ήρεμα και με ευγένεια, όμως αν δεν έχει αλλάξει τίποτα αργότερα μέσα στη μέρα, ζητήστε από έναν φίλο που βρίσκεται σε μια υψηλή θέση να σας βοηθήσει. Μερικές φορές είναι καλύτερο να σας εκπροσωπεί ένα άτομο με επιρροή!

Υδροχόος

Η πανσέληνος της Παρθένου του Σαββάτου βρίσκεται στον όγδοο οίκο των έντονων συναισθημάτων σας, και σας παρασύρει σε βαθύτερα και πιο θολά νερά. Παρ’ όλα αυτά είστε έτοιμοι να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είτε είστε σε μια σχέση είτε ετοιμάζεστε να μπείτε.

Οι πανσέληνοι ορίζουν τους χρόνους συγκομιδής, και αποτελούν την κατάλληλη στιγμή για να αποκομίσετε αυτά που σπείρατε τους τελευταίους έξι μήνες. Τι επιθυμεί η καρδιά σας, Υδροχόε; Εκεί θέλετε να στοχεύσετε την πυξίδα σας! Θα υπάρξει μια επιβράβευση για εσάς αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τα θυελλώδη συναισθηματικά σας κύματα το πρωί της Κυριακής.

Αργότερα μέσα στη μέρα, η Σελήνη αποχωρεί από τον έντονο όγδοο οίκο σας, ταξιδεύοντας στον ανάλαφρο Ζυγό και τον ένατο οίκο της διασκέδασής σας για δυόμισι ημέρες. Τίποτα δεν μπορεί να κατευνάσει την περιπετειώδη ενέργειά σας – γι ‘αυτό βρείτε έναν ασφαλή τρόπο για να ταξιδέψετε.

Ένα οδικό ταξίδι θα σας κάνει καλό, κάνοντας τις κουραστικές σας υποχρεώσεις να μοιάζουν λίγο λιγότερο σημαντικές. Εάν δεν μπορείτε να πάτε κάπου, διευρύνετε τους ορίζοντές σας πολιτιστικά ή πνευματικά με μια ξένη ταινία ή μια ενδιαφέρουσα διάλεξη που θα παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο.

Ιχθύες

Είναι η στιγμή των δυναμικών ντουέτων! Είτε έχετε συνεργαστεί επιτυχώς με κάποιον ή αναζητάτε το άλλο σας μισό, η ισχυρή πανσέληνος της Παρθένου του Σαββάτου στον οίκο των συνεργασιών σας θα ενθαρρύνει την επιθυμία σας για έναν μόνιμο δεσμό. Εάν βρίσκεστε σε μια ένωση χωρίς ιδιαίτερη χημεία, μπορείτε να τους δώσετε ένα τελεσίγραφο – και να το εννοείτε αυτή τη φορά. Ο χρόνος είναι χρήμα και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε εάν δεν μπορούν να δεσμευτούν.

Οι ελεύθεροι Ιχθύες μπορεί να θέλουν να μπούν σε μια διαφορετική ομάδα γνωριμιών. Ζητήστε από τους φίλους σας συστάσεις – και προτάσεις – και έπειτα επικεντρωθείτε στους πιο πολλά υποσχόμενες. Το μυαλό σας παραμένει επικεντρωμένο σε όλα τα είδη των συνεργασιών αυτήν την Κυριακή, Ιχθύες, καθώς η Σελήνη παραμένει στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας. Αργότερα μέσα στην ημέρα, αυτή η έμφαση ενισχύεται περισσότερο καθώς η Σελήνη βρίσκεται πλέον στο έντονο όγδοο οίκο σας.

Τα συναισθήματα θα μπορούσαν να βαρύνουν και με την ιδιαίτερη επιθυμία σας να συνδεθείτε με κάποιον. Πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε τον εαυτό σας στο πεδίο ενός ισχυρού ατόμου. Επικεντρωθείτε στη δική σας ζωή και τα πάθη σας και προσέξτε τα πράγματα τα οποία σας κάνουν να χάνετε πολύτιμη ενέργεια.