Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Έτοιμαστείτε για μια γλυκιά κοσμική ανακούφιση! Το Σάββατο, ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του διάρκειας τριών εβδομάδων και κατευθύνεται στον ψηφιακό σας τομέα έως τις 15 Μαρτίου. Εάν έχετε αντιμετωπίσει δράματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή κάποιες τεχνολογικές βλάβες, όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό αρκετά σύντομα.

Λάβετε μέτρα για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που σχετίζονται με τους διαδικτυακούς σας ακόλουθους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να διαγράψετε μερικούς. Με τον εκφραστικό πλανήτη να κινείται επιτέλους σε ευθεία πορεία, μπορεί να έχετε την επιθυμία να ξεκινήσετε ένα εικονικό εγχείρημα, μια διαδικτυακή συζήτηση ή μια καινοτόμο εφαρμογή.

Ενημερώστε τον προσωπικό σας ιστότοπο ή τα κοινωνικά σας προφίλ και μοιραστείτε τα σχέδιά σας με τον κόσμο. Έχετε το χάρισμα της ευφράδειας την Κυριακή, Κριέ, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις εκφραστικές σας υπερδυνάμεις για καλό σκοπό. Ενώ θα σας είναι πολύ έυκολο να προσελκύσετε το ενδιαφέρον όσων σας ακούσουν, μην ξεχνάτε ότι μόλις τους φέρετε κοντά σας, είστε υπεύθυνοι για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε υποσχέσεων δώσετε.

Μην κάνετε πίσω αν καταλήξετε μόνοι σας σε μια δημιουργική ιδέα. Αντ ‘αυτού, μοιραστείτε την με τους συνομιλητές σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στη διάθεσή σας, γι ‘αυτό διαδώστε τις ιδέες σας και ελκύστε το ενδιαφέρον!

Ταύρος

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες μπορεί να ήταν λίγο ασταθείς στο μέτωπο της καριέρας σας χάρη στον ανάδρομο Ερμή στον επαγγελματικό σας τομέα. Όμως πρόκειται να πάρετε το αίμα σας πίσω αυτό το Σάββατο καθώς ο εκφραστικός Ερμής αλλάζει την κίνηση προς τα εμπρός.

Από τώρα έως τις 15 Μαρτίου, ασχοληθείτε με πολλά υποσχόμενα έργα, προγραμματίστε συναντήσεις με σημαντικούς συνεργάτες και συμβούλους και μοιραστείτε τις ιδέες σας. Είχατε μια διαφωνία με ένα άτομο με επιρροή, όπως το αφεντικό σας ή έναν βασικό πελάτη;

Χρησιμοποιήστε αυτήν την πλανητική ενέργεια για συμφιλιωθείτε και να συγχρονιστείτε ξανά. Η σύνδεση της Κυριακής μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης ενεργοποιεί την ορμή της καριέρας σας, γεμίζοντας τη μέρα σας με δυνατότητες.

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια κερδοφόρα διεργασία, όπως η προετοιμασία μιας επαγγελματικής ομάδας ή τις τελικές πινελιές σε ένα έργο. Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε την ομαλή έκβαση των σχεδίων σας, χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να καλλιεργήσετε τις απαραίτητες σχέσεις την επόμενη εβδομάδα. Δημιουργήστε μια λίστα με τα άτομα που θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε σαν πρώτο πράγμα τη Δευτέρα το πρωί.

Δίδυμοι

Λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα; Από αυτό το Σάββατο, μπορείτε να αρχίσετε να εξαλείψετε τυχόν παρανοήσεις που ξέσπασαν από τότε που ο Ερμής έγινε ανάδρομος στις 30 Ιανουαρίου. Καθώς ο πολυάσχολος πλανήτης κάνει ευθεία την πορεία του, βάλτε στην άκρη την υπερηφάνεια σας και ζητήστε συγγνώμη αν μιλήσατε εν βρασμώ σε περίπτωση που κάτι σας προσέβαλε.

Εάν υπερβάλλατε σε κάποιο ζήτημα, ξακαθαρίστε το. Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει . Αλλά μόνο και μόνο επειδή η αναδρομή έχει τελειώσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην δίνετε πλέον βάση στη διπλωματία και την ευγένεια. Μια διαπολιτισμική σύνδεση δείχνει πολλά υποσχόμενη την Κυριακή, οπότε προχωρήστε και εξερευνήστε τις δυνατότητές σας!

Είναι οι διαφορές σας αυτές που κάνουν την σχέση σας τόσο δυναμική. Αφήστε τους να σας εκπλήξουν. Κάντε τους ερωτήσεις (ακόμα κι αν αισθάνεστε πως είναι αφελείς), και απολαύστε τον καινούριο κόσμο που ανοίγεται μπροστά σας.

Καρκίνος

Εάν κρύψατε (ή καταστείλλτε) τα συναισθήματά σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν το Σάββατο . Καθώς ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται σε ευθεία πορεία στον όγδοο όικο της οικειότητάς σας, θα μπορούσατε επιτέλους να ανοιχτείτε σε ένα έμπιστο άτομο και να απελευθερωθείτε από όλα αυτά τα μυστικά.

Εάν αυτό το θέμα που αντιμετωπίζετε εξακολουθεί να είναι πολύ ευαίσθητο για να το συζητήσετε με κάποιον από τον κύκλο σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μιλήσετε με έναν θεραπευτή. Κάποιον που είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος πάνω σε αυτό το ζήτημα. Ένας πρώην μπορεί να έχει ξαναεμφανιστεί στη ζωή σας από τότε που ξεκίνησε η αναδρομή του Ερμή στις 30 Ιανουαρίου, προκαλώντας κάθε είδους συναισθήματα.

Τώρα που ο Ερμής διορθώνει την πορεία του, θα μπορέσετε να καταλάβετε με σαφήνεια τι νιώθετε. Η μουσική καταπραΰνει τους κακόκεφους Καρκίνους την Κυριακή, οπότε φορέστε τα ακουστικά σας. Όταν χρειάζεται να είστε παραγωγικοί, βρείτε μια λίστα αναπαραγωγής που σας κρατά ήρεμους για να προχωρήσετε.

Επεκτείνετε την μουσική σας διάθεση μέχρι το βράδυ και πάρτε μέρος σε ένα διαδικτυακό μάθημα Zumba. Ή διαφορετικά αναζητήστε live streaming με μουσική των αγαπημένων σας καλλιτεχνών. Όποιο είδος ρυθμού κι αν προτιμάτε, η απομάκρυνση του άγχους από το σώμα σας μέσω της κίνησης θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση.

Λέων

Εάν πάσχετε από αναποφασιστικότητα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δεν είστε μόνοι! Ο Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 30 Ιανουαρίου, μπερδεύοντας τα πράγματα στον οίκο των στενών συνδέσεών σας. Αν βρεθήκατε να διαφωνείτε με τον σύντροφό σας ή να αγνοηθήκατε απροσδόκητα από έναν καλό φίλο, τώρα είναι η ώρα να επιλύσετε την κατάσταση. Όταν τους προσκαλέσετε σε μια προσωπική συζήτηση, μιλήστε με ειλικρίνεια και ζητήστε το ίδιο από μεριάς τους. Εάν καταλάβετε ότι δεν βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε χωριστούς δρόμους.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε τους ανθρώπους να φύγουν . Αλλά οφείλετε στον εαυτό σας να έχετε έναν σύντροφο που σας δίνει προτεραιότητα. Το μπέρδεμα των ορίων μεταξύ ρομαντισμού και φιλίας σας ασκεί κάποια γοητεία την Κυριακή . Αλλά αξίζει την αγωνία αυτή η μικρή ερωτική περιπέτεια; Μην ξεχνάτε κάποιες πιθανές προηγούμενες καταστάσεις στις οποίες ανάλογες ιστορίες πήγαν στραβά. Έχετε την κοσμική άδεια για να φλερτάρετε όπως σας λέει η καρδιά σας, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια που γνωρίζετε ότι δεν πρέπει.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι για μια επανεκκίνηση στο μυαλό και το σώμα; Εάν έχετε υιοθετήσει μερικές όχι και τόσο υγιεινές συνήθειες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, μπορείτε να κατηγορήσετε την αναδρομή του Ερμή στην ζώνη της αυτο-φροντίδας σας γι’ αυτό.

Ξεκινήστε γρήγορα να ανανεώνετε τις συνήθειες και τις συμπεριφορές σας το Σάββατο καθώς ο αγγελιοφόρος πλανήτης περιστρέφεται ξανά σε ευθεία κίνηση. Δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή διατροφή, βρείτε κάποιες βοηθητικές εφαρμογές γυμναστικής και διαλογισμού και απομακρυνθείτε από φιλίες που εξαντλούν την ενέργειά σας.

Ενδέχεται να απαιτείται κάποιο ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις επίσης. Αν έχετε αποδιοργανωθεί, η ορμή του πνευματικού Ερμή θα σας βοηθήσει να επανέλθετε και να δώσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες.

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής σας προωθεί από τον ρόλο του διευθυντή της κρουαζιέρας στην θέση του καπετάνιου. Πείτε αντίο στην προσπάθεια να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων, Παρθένε: έχετε ένα πλοίο να κατευθυνθείτε.

Αναθέστε κάποιες εργασίες αντί να κάνετε τα πάντα μόνοι σας και θα εμπνεύσετε τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους αλλά και στο όραμά σας. Με ένα σαφές σχέδιο, θα μεταφέρετε την αποστολή σας στο λιμάνι του προορισμού και θα αποφύγετε οποιαδήποτε αναπάντεχη τροπή στο σημερινό σας πρόγραμμα.

Ζυγός 

Μπορεί να αισθανθήκατε αδιάφοροι απέναντι στην αγάπη τις τελευταίες τρεις εβδομάδες καθώς ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον πέμπτο οίκο των ερωτικών σας. Ήρθατε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας ή απορρίψατε μια πιθανή σχέση πολύ βιαστικά;

Τώρα είναι η ώρα να κάνετε τα πράγματα σωστά! Ξεκινήστε να ξεκαθαρίζετε τις παρεξηγήσεις το Σάββατο. Με τον Ερμή σε ευθεία πορεία, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τις επιθυμίες σας και να τις εκφράσετε αληθινά. Μέσω της ειλικρινούς και χωρίς φόβο επικοινωνίας, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σας.

Νιώθετε δημιουργικοί; Με τον Ερμή να κινείται προς τα εμπρός, είναι καιρός να φρεσκάρετε την ντουλάπα σας με μερικά νέα κομμάτια, ακόμα κι αν βγαίνετε μόνο για τα απαραίτητα αυτές τις μέρες. Δεν χρειάζεται να συγκρατήσετε τα ρομαντικά σας αισθήματα αυτή την Κυριακή. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης σας δείχνει το πράσινο φως για να τολμήσετε με τα συναισθήματά σας.

Θα μπορούσατε να ανοίξετε την καρδιά σας μέσω μιας ρομαντικής κίνησης ή να δημιουργήσετε μια λίστα μουσικών κομματιών που να τα λέει όλα στον σύντροφό σας. Οι Ζυγοί που είναι μόνοι θα μπορούσαν να είναι ασυνήθιστα δυναμικοί αυτήν την Κυριακή, και χάρη στον κυβερνήτη σας, τη γοητευτική Αφροδίτη στη γωνία σας, δεν σας σταματάει τίποτα από το να εκδηλώσετε όσα νιώθετε.

Σκορπιός

Η ειρήνη επιστρέφει στο παλάτι σας αυτό το Σάββατο μετά από μια εξαντλητική αναδρομή του Ερμή διάρκειας τριών εβδομάδων που έπληξε τον τέταρτο οίκο των θεμελίων και της οικίας σας. Εάν ήρθατε σε αντιπαράθεση με τους αγαπημένους σας από τις 30 Ιανουαρίου, είναι ώρα για ανακωχή.

Τώρα που ο Ερμής συνεχίζει την κίνησή του προς τα εμπρός, επικοινωνήστε με οποιονδήποτε ήρθατε σε ρήξη και εργαστείτε μαζί για να βρείτε μια λύση. Μήπως μια απλή παρανόηση προκάλεσε αυτή τη μεγάλη διαφωνία;

Ίσως να μην είναι αστείο τώρα, αλλά και οι δύο μπορεί να το θυμάστε γελώντας αργότερα! Η συναισθηματικότητα μπορεί να διαστρεβλώσει τα προηγούμενα γεγονότα, Σκορπιέ, και το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής σας αφήνει ιδιαίτερα ευαίσθητους στα ερωτικά σας συναισθήματα.

Αναπολήστε όσα ένιωσε η καρδιά σας, αλλά μην ελαχιστοποιήσετε το ζήτημα που χάλασε τη σχέση σας. Διαφορετικά, ενδέχεται να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Εάν απλώς έχετε χαθεί λόγω των καταστάσεων, αδράξτε την ημέρα και επανασυνδεθείτε. Κάντε μια κλήση ή συναντηθείτε για ένα ζεστό ρόφημα. Μερικές φορές, είναι όλα θέμα χρόνου, πράγμα που είναι σίγουρα στο πλευρό σας στο παιχνίδι της αγάπης αυτό το Σαββατοκύριακο.

 Τοξότης

Το να επιλέξετε τον συμβιβασμό αντί για τη σύγκρουση είναι ο κατάλληλος τρόπος να ξεκινήσετε αυτό το Σάββατο καθώς ο Ερμής ολοκληρώνει μια αναδρομή τριών εβδομάδων στον τρίτο οίκο των συνεργασιών σας. Εάν οι προσπάθειές σας για ομαλές αλληλεπιδράσεις έχουν σταματήσει από τις 30 Ιανουαρίου, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Αλλά εάν είστε πρόθυμοι να αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, θα εκπλαγείτε με τους δημιουργικούς συμβιβασμούς που θα πετύχετε από τώρα έως τις 15 Μαρτίου. Έχετε σταματήσει να ασχολήστε με ένα έργο το οποίο αγαπάτε πολύ; Διαβάστε ένα βιβλίο για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας ή παρακολουθήστε ένα εργαστήριο για να μάθετε νέες δεξιότητες.

Επιστρέψτε σε μια εμπνευσμένη νοητική κατάσταση. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής ενισχύει την γοητεία σας, δίνοντας ακόμη και στον πιο ντροπαλό Τοξότη μια εκθαμβωτική δόση σεξαπίλ.

Μπορεί να είναι εύκολο να υποτιμάτε τη δύναμη του μαγνητισμού σας, αλλά προσέξτε: όπου κι αν ρίξετε το βλέμμα σας τώρα, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί ενδιαφέρον. Στρέψτε αυτήν την ισχυρή δύναμη σε ανθρώπους που πραγματικά σας ιντριγκάρουν.

Αιγόκερως

Εάν τα οικονομικά σας υπέστησαν προβλήματα ή απώλειες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, μπορείτε να κατηγορήσετε τον ανάδρομο Ερμή γι΄αυτές τις δυσμενείς αλλαγές. Αλλά ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος πλανήτης διορθώνει την πορεία του και έτσι θα μπορέσετε να επιστρέψετε στον κανονικό σας προϋπολογισμό.

Και στην θετική πλευρά των πραγμάτων, η φειδώ στις σπατάλες σας μπορεί να οδήγησε σε λίγα επιπλέον χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μην τα ξοδέψετε όλα μονομιάς, αλλά σχεδιάστε μια μικρή και χρήσιμη επένδυση. Υπολογίστε ακριβώς κατά πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτά που έχετε σχεδιάσει, ενώ ταυτόχρονα κάνετε εξοικονόμηση όπου είναι δυνατόν.

Σκεφτείτε να επενδύσετε στην αυτο-φροντίδα σας, ένα δώρο που θα σας είναι πάντα χρήσιμο! Η σύνδεση της Κυριακής που ενισχύει την ευεξία σας, μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης δίνει προτεραιότητα στις υγιεινές επιλογές. Κάντε ένα διάλειμμα από τον καθιερωμένο σας εσπρέσο και δοκιμάστε ένα τσάι matcha latte.

Όταν ετοιμάζετε ή παραγγέλνετε το μεσημεριανό σας γεύμα, επιλέξτε θρεπτικό και ωφέλιμο. Η καθαρή διατροφή θα σας κρατήσει ενεργητικούς για αυτήν την ημέρα, η οποία απαιτεί εστίαση και δημιουργικότητα. Βουτήξτε με ενθουσιασμό σε συνομιλίες ανταλλαγής ιδεών.

Υδροχόος

Μήπως έχετε καταστείλει τα συναισθήματά σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες; Από τις 30 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, αφήνοντας πολλούς Υδροχόους να αισθάνονται παρεξηγημένοι και απογοητευμένοι. Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος πλανήτης τερματίζει την αναδρομή του, τερματίζοντας έτσι και τη θλίψη σας και καταστρέφοντας οποιοδήποτε δράμα που προκλήθηκε από αυτή τη διαμετακόμιση.

Ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 15 Μαρτίου, οπότε χρησιμοποιήστε τη θεραπευτική του επιρροή για να καθαρίσετε τον αέρα και να ενεργοποιήσετε μια από τις δημιουργικές σας ιδέες. Προετοιμαστείτε για απογείωση αυτή την Κυριακή! Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε με τον κόσμο το μεγάλο σας σχέδιο. Ακόμα κι αν έχετε ολοκληρώσει μόνο την αρχική του έκδοση, δείξτε το στους ανθρώπους και λάβετε τα ειλικρινή τους σχόλια επάνω σε αυτό. Το να μοιραστείτε μια μικρή γεύση θα προκαλέσει έξαψη ενθουσιασμού για όσα πρόκειται να έρθουν. Ζητήστε κριτικές από άτομα που σέβεστε, και μην ενοχληθείτε αν δεν σας πούν ακριβώς αυτό που θέλετε να ακούσετε. Η συμβολή τους μπορεί να σας βοηθήσει να τροποποιήσετε το τελικό προϊόν σας στην τελειότητα, γλιτώνοντάς σας από μερικά δαπανηρά λάθη.

Ιχθύες

Η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση! Μπορεί να έχετε βιώσει κάποια αποθαρρυντική απόρριψη τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, καθώς ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον Υδροχόο και τον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητού σας. Αλλά όλα αλλάζουν το Σάββατο, όταν ο Ερμής αλλάζει την πορεία του προς τα εμπρός. Δώστε προσοχή σε τυχόν θετικά σχόλια που λαμβάνετε και βασιστείτε σε αυτά.

Ενώ υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, το να το στέκεστε τόσο αυτό δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Καθορίστε και τελειοποιήστε το έργο σας, ειδικά αν βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της πρόχειρης σχεδίασης. Ο πλανήτης της επικοινωνίας φτάνει στο ζώδιό σας στις 15 Μαρτίου, δίνοντάς σας το κοσμικό πράσινο φως για να αποκαλύψετε μια νέα επιχειρηματική κίνηση ή ένα σχέδιο.

Μέχρι τότε, προσπαθήστε να τελειοποιήσετε το αριστούργημά σας από τα παρασκήνια. Η απρόσμενη παρατήρηση κάποιου θα μπορούσε να διαπεράσει την πανοπλία σας κάτω από το ευαίσθητο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης.

Αλλά αντί να τρέφετε μνησικακία γι’ αυτόυς, εκμεταλλευτείτε τη συναισθηματική συνειδητοποίηση αυτής της διέλευσης για να μιλήσετε για τα όσα νιώθετε. Αντί να περιγράψετε την παρεξήγηση, ξεκινήστε λέγοντας “Νιώθω έτσι όταν συμβαίνει αυτό”. Εάν δεν λάβετε μια άμεση συγγνώμη, θα ανοίξετε τις πόρτες για έναν μακροσκελή διάλογο.