Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Είναι το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου και με την ερωτική Αφροδίτη να παρέχει ενέργεια στον ιδιόρρυθμο ενδέκατο οίκο σας, μπορείτε να οργανώσετε έναν εκκεντρικά γοητευτικό εορτασμό σαν να βγάζετε έναν λαγό από το καπέλο σας. Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι στην χώρα των θαυμάτων, Κριέ;

Ετοιμάστε μια θεματική βραδιά για εσάς και το ταίρι σας. Τα κοστούμια είναι πάντα διασκεδαστικά, αλλά αν αποσκοπείτε σε μια ρομαντική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποκλείστε κάτι πολύ περίπλοκο. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με σαφήνεια για το σχέδιό σας ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα υπάρχει στο τραπέζι. Καθώς ο ανάδρομος Ερμής βομβαρδίζει την Αφροδίτη το Σάββατο, ένας απόλυτα συνεργάσιμος συμπαίκτης θα μπορούσε να σας εκδηλώσει τα συναισθήματά του ή το αντίστροφο.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο του κύρους σας, ο έρωτας σας ταξιδεύει στην πρώτη θέση φέτος. Επομένως, ίσως να μην υπάρχουν εκδηλώσεις υψηλού προφίλ για να συμμετάσχετε, αλλά μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δημιουργία ενός δυναμικού ζευγαριού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Θα μπορούσατε να ετοιμάσετε ένα τραπέζι για ένα κομψό δείπνο με καλό κρασί υπό το φως των κεριών. Απλά μην κάνετε το λάθος να φέρετε στο τραπέζι δύσκολες συνομιλίες για το μέλλον σας. Ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει την Αφροδίτη, δημιουργώντας τριβές στην επικοινωνία.

Σε κανέναν δεν αρέσει να αισθάνεται πιεσμένος ή να νιώθει πως του γίνεται ανάκριση μέσω πολλαπλών ερωτήσεων Ταύρε, οπότε αν πιάσετε τον εαυτό σας να λειτουργεί σαν ανακριτής -ακόμα κι αν το κάνετε διακριτικά-, σας συνιστούμε να μεταβείτε γρήγορα σε ένα πιο ανάλαφρο θέμα συζήτησης.

Δίδυμοι

Αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, με την ερωτική Αφροδίτη να τοποθετείται στον ένατο οίκο των ταξιδιών σας, μια απόδραση με τον σύντροφό σας θα ήταν ιδανική επιλογή. Αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε αυτήν την ατμόσφαιρα στο σπίτι; Αλλάξτε τη διαμόρφωση των επίπλων και φτιάξτε μια μαγευτική διακόσμηση που να παραπέμπει σε μια έξοδο στο Παρίσι.

Ακούστε τα λόγια και τα αιτήματα των ανθρώπων, ακόμα και όταν είστε μαγεμένοι από το τοπίο (ή το σκηνικό που δημιουργήσατε). Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος από τις 30 Ιανουαρίου, κάνει μια ανεπιθύμητη σύνδεση με την Αφροδίτη το Σάββατο. Εάν δεν θέλετε αυτό να σας χαλάσει το Σαββατοκύριακο, να είστε παρόντες στις ανάγκες των άλλων — και αν δεν γνωρίζετε ποιές είναι, ρωτήστε!

Καρκίνος

Θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τα όριά σας στο πάθος αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς ο παιχνιδιάρης Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον λάγνο όγδοο οίκο σας. Το μόνο αναπάντεχο στην ιστορία, είναι πως ο Ερμής τυχαίνει να είναι ανάδρομος, και αυτό μπορεί να κάνει πιο δύσκολο από το συνηθισμένο το να διαβάσετε τα απροσδιόριστα στοιχεία.

Η αποπλάνηση είναι μια τέχνη – και αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσατε να γίνετε βιρτουόζος σε αυτήν με πολύ λίγη εξάσκηση. Αλλά μην παίζετε παιχνίδια αφήνοντας τους άλλους να μαντέψουν τι ζητάτε. Θα μπορούσατε να πείτε ευθέως τις επιθυμίες σας με ερωτικό και λάγνο τόνο. Έτσι θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Μην εκπλαγείτε αν προκύψει κάποια άλλου είδους συζήτηση που πρέπει να γίνει πρώτα. Πριν μπορέσετε να βρείτε την κατάλληλη διάθεση, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια εκ βαθέων συνομιλία για τα συναισθήματά σας σε ένα ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα μεταξύ σας. Πείτε την αλήθεια σας, απλώς προσπαθήστε να μην υποτιμήσετε το ζήτημα!

Λέων

Λένε ότι οι σχέσεις είναι σαν το καλό κρασί. Ξέρετε ότι αυτό είναι αλήθεια, οπότε αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, πίειτε το κρασί σας γουλιά γουλιά απολαμβάνοντάς το αντί να το πιείτε όλο μονομιάς. Ο αγγελιαφόρος Ερμής ενώνεται με τη γλυκιά Αφροδίτη στον Υδροχόο και τη ζώνη των σχέσεών σας, ανεβάζοντας τη γοητεία σας πέρα από τα συνηθισμένα όρια.

Αλλά υπάρχει μια μικρή παγίδα σε αυτό! Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος, αυτή η ρόδινη ευθυγράμμιση αναβοσβήνει ένα προειδοποιητικό φως. Αν και θέλετε να είστε ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους, δεν χρειάζεται να μοιραστείτε μαζί τους ολόκληρη την ιστορία σας. Εάν αυτοί οι άνθρωποι είναι γραφτό να μείνουν στη ζωή σας, γιατί να βιαστείτε; Γοητεύστε τους και δελεάστε τους, αλλά μην αποκαλύψετε όλα τα σέξι μυστικά σας. Αυτός ο σταδιακός ρυθμός αποκάλυψης θα τους κάνει να σας θέλουν περισσότερο!

Παρθένος

Όταν ενδιαφέρεστε να συντονιστείτε με κάποιον, το να παρατηρείτε κάθε λεπτομέρεια είναι μία από τις υπερδυνάμεις του ζωδίου σας. Η σαγηνευτική Αφροδίτη θα κυριαρχήσει τον κυβερνήτη σας, τον έντονο Ερμή, και τον παρατηρητικό έκτο οίκο σας αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει είναι αυτά που θα κάνουν τον εορτασμό σας τόσο ξεχωριστό.

Ναι, ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά κάντε το να λειτουργήσει προς όφελός σας. Συγκεντρώστε ένα νοσταλγικό playlist ή ένα ξεκαρδιστικό άλμπουμ φωτογραφιών με αγαπημένες στιγμές και περάστε το σαββατοκύριακο αναπολώντας τις όμορφες στιγμές από το παρελθόν σας. Είτε πρόκειται για τον Βαλεντίνο σας, έναν νέο έρωτα ή ένα δικό σας πρόσωπο, το να πείτε «σε καταλαβαίνω» είναι πολλές φορές καλύτερο από το να πείτε «σ ‘αγαπώ».

Ζυγός

Μην προσπαθήσετε να το παίξετε χαλαροί αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, Ζυγέ. Με τον εντυπωσιακό Ερμή και τη ρομαντική Αφροδίτη να συναντιούνται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, μπορείτε να είστε όσο υπερβολικοί λαμπεροί και καλομαθημένοι θέλετε! Ναι, ο έρωτας απαιτεί εφευρετικότητα φέτος, αλλά είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ρομαντισμό στο σπίτι, ή σε μια βόλτα κάτω από τα αστέρια. Όμως υπάρχει μια παγίδα.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να βάλει κάποιο εμπόδιο στα σχέδιά σας. Έχοντας αυτό κατά νου, πρέπει να καταγράψετε ένα μέρος της πολυπλοκότητας των δημιουργικών ιδεών σας. Επίσης δώστε προσοχή σε ένα πιθανό θέμα που ίσως δημιουργηθεί με έναν πρώην ή τον τωρινό σας σύντροφο. Ένα μικρό σχόλιο θα μπορούσε να σας τινάξει στον αέρα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο τέταρτο οίκο της οικίας σας – και να συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή – μια τρυφερή συνάντηση θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε παθιασμένα μονοπάτια, Σκορπιέ. Δοκιμάστε να φτιάξετε μια άνετη και νοσταλγική βραδιά.

Δημιουργήστε μια λίστα κλασικών ρομαντικών ταινιών και μια λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών που έχουν ιδιαίτερο νόημα, τα οποία μπορείτε να ακούσετε ενώ φτιάχνετε ένα αγαπημένο πιάτο από τα παλιά. Ένα πράγμα δεν πρέπει με τίποτα να κάνετε. Μην ξεκινήσετε να αναφέρετε παράπονα από το παρελθόν, ειδικά αν έχετε ήδη συγχωρήσει ο ένας τον άλλον.

Ίσως να είναι δελεαστικό να το κάνετε, αλλά με τον ανάδρομο Ερμή, αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα καθοδικό μονοπάτι που θα καταστρέψει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο σας… αν όχι κάτι περισσότερο!

Τοξότης

Με τη σαγηνευτική Αφροδίτη στον φιλικό τρίτο οίκο σας, αισθάνεστε πιο πολύ μια παιχνιδιάρικη διάθεση απ’ οτι παθιασμένη αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου. Όμως, ενώ πειράζετε ο ένας τον άλλον, μείνετε μακριά από αστεία που περιέχουν μια μεγάλη αλήθεια.

Καθώς ο Ερμής συγχωνεύεται με τη ζωηρή Αφροδίτη, θα φτάσετε πολύ πιο μακριά με τους ανθρώπους όταν τους μιλάτε γλυκά – και ίσως λίγο σαγηνευτικά. Δεν είναι απλώς επειδή το λέει ο Άγιος Βαλεντίνος. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και ένα απρόσεκτο σχόλιο θα μπορούσε να ανατινάξει τυχόν σχέδια που είχατε για να γιορτάσετε.

Έχετε διαφωνήσει με κάποιον που λατρεύετε; Δώστε μια ευκαιρία στη συμφιλίωση! Αυτή η ουράνια σύμπραξη μπορεί να σας βοηθήσει να εναρμονίσετε τις ανάγκες σας. Μπορεί να αποδειχθεί ότι και οι δύο ζητάτε το ίδιο πράγμα, αλλά το έχετε προσεγγίσει από διαφορετικές κατευθύνσεις. Αφιερώστε χρόνο για να τους ακούσετε, ακόμα κι αν επαναλαμβάνετε ξανά μια παλιά συνομιλία. Ίσως να εκλάβετε την ιστορία τους διαφορετικά αυτή τη φορά.

Αιγόκερως

Εναπόκειται σε εσάς να καθορίσετε τι σας είναι πολύτιμο και τι μπορείτε να βγάλετε από τη ζωή σας, αλλά το ζώδιό σας έχει αδυναμία στη μόδα και τα όμορφα πράγματα – βάζοντας την κοινή λογική και τις οικονομικές ανησυχίες στο πίσω κάθισμα.

Εάν έχετε ζητήσει από τον Άγιο Βαλεντίνο να σας φέρει διαμάντια, δεν μπορούμε να σας κατηγορήσουμε. Και καθώς ο πλανητικός αναλυτής Ερμής αναμιγνύεται με την καλαίσθητη Αφροδίτη στον πολυτελή δεύτερο οίκο σας, μπορεί να νιώθετε υποχρεωμένοι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας χωρίς επιφυλάξεις.

Αλλά γίνετε ρεαλιστές: Ποιά είναι τα «θέλω» σας και ποιές είναι οι «ανάγκες» σας; Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, προειδοποιώντας σας για την ανεξέλεγκτη κατανάλωση. Στη θετική πλευρά των πραγμάτων, μπορείτε να δώσετε σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία, τον οποίο απορρίψατε πολύ γρήγορα – ή να δεχτείτε την διαρκή εκτίμηση και αφοσίωση κάποιου.

Υδροχόος

Οι δυνάμεις της πειθούς σας είναι εκτός συναγωνισμού αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς ο τυχερός Υδροχόος φιλοξενεί τη μαγευτική Αφροδίτη για τη φετινή γιορτή. Ο ερωτικός Ερμής ταξιδεύει ακριβώς δίπλα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο αυτό το Σαββατοκύριακο. Με αυτούς τους πλανήτες να αναμιγνύονται στο πεδίο σας, είστε σε προνομιακή θέση να ζητήσετε αυτό που θέλετε – και να λάβετε θετική απάντηση!

Όμως δεν χρειάζεται να δράσετε πολύ άμεσα – στην πραγματικότητα, με τον Ερμή να είναι ανάδρομος έως τις 20 Φεβρουαρίου, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Λίγος παραπάνω αισθησιασμός και γοητεία θα κάνουν την προσφορά σας πιο δελεαστική.

Εάν χρειάζεστε μια αλλαγή στο λούκ σας, η πυξίδα της αισθητικής σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια περασμένη εποχή για έμπνευση. Ίσως το παλιό Χόλιγουντ της δεκαετίας του 60 μπορεί να εμπνεύσει το ντύσιμο ή το χτένισμά σας.

Ιχθύες

Αγαπάτε την ποίηση και τη φαντασία και σας αρέσει ιδιαίτερα να παρασύρεστε, και είναι μια καλή στιγμή να το κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν μη τι άλλο, μη διστάσετε να ανεβάσετε την ένταση στις σχέσεις σας αφού η σαγηνευτική Αφροδίτη και ο γλυκός Ερμής συναντιούνται στον Υδροχόο και τον απεριόριστο δωδέκατο οίκο σας. Όμως δείξτε λίγη προσοχή σε αυτή την ένταση, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι οτιδήποτε περισσότερο από μια ελαφριά εξύψωση στα σύννεφα για εσάς θα μπορούσε να είναι υπερβολικό.

Κάποιος που νιώσατε ότι μπορεί να είναι ο παντοτινός σας σύντροφος θα μπορούσε να εκφράσει τα βαθιά του συναισθήματα ή θα μπορούσατε να νιώσετε νοσταλγικά και να καλέσετε έναν παλιό σας δεσμό για να θυμηθείτε κάποια γλυκιά ανάμνηση. Είστε ήδη σε σχέση; Φτιάξτε μια αξέχαστη βραδιά για τους δυό σας όμως προσέξτε πόσα θα ξοδέψετε.