Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Πριν ακόμα πιείτε τον καφέ σας το πρωί αυτού του Σαββάτου, θα σας γεννηθεί μια ιδιοφυϊής ιδέα. Μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη! Η δημιουργός Αφροδίτη και ο δομημένος Κρόνος ευθυγραμμίζονται με τον Υδροχόο και τον καινοτόμο ενδέκατο οίκο σας. Κρατήστε μερικές σημειώσεις και στη συνέχεια, μοιραστείτε το με τους πιο αξιόπιστους ανθρώπους στον κύκλο των γνωριμιών σας.

Η ζωηρή συζήτηση που θα ακολουθήσει θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πραγματικό σχέδιο δράσης πριν από το τέλος του Σαββατοκύριακου! Αλλά εάν πρόκειται να αφήσετε τους άλλους να λάβουν κι αυτοί μέρος στην πνευματική σας ιδιοκτησία, βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι για το τι είστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε – τόσο όσον αφορά τη δόξα αλλά και τα κέρδη.

Οι ιδέες σας αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό, Κριέ, μην το υποτιμάτε αυτό! Με τον Ουρανό να αμφισβητεί τη διπλωματική Αφροδίτη από τον οίκο των χρημάτων σας, μια αποτυχία στο να συζητήσετε για ένα οικονομικό ζήτημα τώρα θα μπορούσε να καταστρέψει μια φιλία ή να μετατραπεί σε νομική διαμάχη. Ποιός χρειάζεται κάτι τέτοιο;

Ταύρος

Εάν νιώθετε μοναξιά στην κορυφή, η ευχάριστη Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει για να το αλλάξετε. Καθώς αυτή περιστρέφεται στη ζώνη της καριέρας σας όλο το Σαββατοκύριακο, επωφεληθείτε από το διάλειμμα του διημέρου για να δικτυωθείτε. Ρυθμίστε κλήσεις με πρώην συνεργάτες, και στείλτε μήνυμα στους φίλους που έχετε να δείτε για καιρό.

Καθώς ο Κρόνος συγχρονίζεται με την Αφροδίτη το Σάββατο, αναζητήστε ομάδες με επιρροή που συναντώνται διαδικτυακά. Αυτές οι συνεργασίες μπορούν να σας φέρουν μια σημαντική ώθηση για όλο το τετράμηνο! Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν συμμετέχετε σε αυτές τις συνομιλίες με σκοπό να επωφεληθείτε σε κάτι συγκεκριμένο.

μελλοντολόγοςΟ ακανόνιστος Ουρανός στον Ταύρο και τον δυναμικό πρώτο οίκο σας θα συγκρουστούν με την Αφροδίτη αργότερα το Σάββατο και δεν θα συνειδητοποιήσετε πλήρως τη δύναμή σας. Οι άνθρωποι μπορεί να σας κρίνουν ως πιεστικούς, ακόμη και όταν προσπαθείτε απλώς να βοηθήσετε. Γι’ αυτο προσπαθήστε απλά να μην παρεμβαίνετε, και αντ’ αυτού βάλτε την ενέργειά σας στις δικές σας αναζητήσεις.

 Δίδυμοι

Νιώθετε σαν να σας έχουν κόψει τα φτερά; Μην ανησυχείτε, Δίδυμοι! Υπάρχουν πολλές ανακαλύψεις κοντά στο σπίτι, και την φύση για εσάς.

Ο περιοριστικός Κρόνος τραβάει το φρένο έκτακτης ανάγκης στην Αφροδίτη που αναζητά ευχαρίστηση αυτό το Σαββατοκύριακο, πράγμα που είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αλλάξετε τα σχέδια από το να παραγγείλετε κάτι στο σπίτι, σε μια πεζοπορία στη φύση και ένα υγιεινό πικνίκ. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το μικρό σας ταξίδι δεν θα μετατραπεί σε ταξίδι ενοχής! Με την ανησυχητική συνάντηση του Ουρανού με την Αφροδίτη αργότερα το Σάββατο, ο φίλος που σας συνοδεύει στην περιπέτειά σας, θα μπορούσε να γίνει φορτικός, ζητώντας απρογραμμάτιστες παρακάμψεις ή επιβάλλοντας τις επιλογές του.

Εάν οι συνομιλίες σας φορτιστούν συναισθηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο, αυτό είναι το σύνθημά σας για να ζητήσετε ένα διάλειμμα και να αφήσετε τα πράγματα να ηρεμήσουν. Ίσως οι ενέργειές σας πράγματι να ενόχλησαν κάποιον.

Εάν κάνατε μια υπόσχεση που δεν μπορέσατε να τηρήσετε, ζητήστε συγγνώμη. Αλλά μην επαναλάβετε τον κύκλο. Αν προσπαθήσετε να επανορθώσετε τα πράγματα με μια μεγαλοπρεπή χειρονομία, θα μπορούσατε να καταλήξετε να απογοητεύσετε ξανά τους ανθρώπους.

Καρκίνος

Προστατέψτε την καρδιά σας, αλλά μην χτίζετε τοίχους γύρω από αυτήν. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον οικείο όγδοο οίκο σας, θα έχετε τη διάθεση για ρομαντισμό – αλλά επειδή ο πλανήτης της αγάπης συνδυάζεται με τον προσεκτικό Κρόνο το Σάββατο, θα είστε λίγο περισσότερο επιφυλακτικοί. Και σίγουρα δεν θα έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε τις ιδιαίτερες στιγμές σας με κανέναν!

Επιθυμείτε ιδιωτικές συναντήσεις, είτε είστε με τον σύντροφό σας είτε με έναν καλό φίλο που δεν είχατε το χρόνο για να δείτε τελευταία. Ο απελευθερωμένος Ουρανός βάζει μια πρόκληση στην Αφροδίτη αργότερα το Σάββατο, και θα μπορούσατε να νιώσετε περιορισμένοι από τους φράκτες που χτίσατε εσείς οι ίδιοι.

Κανείς δεν μπορεί να είναι το «παν» για εσάς, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να περάσετε κάθε στιγμή μαζί. Δώστε στις σχέσεις χώρο για να αναπνεύσουν. Είναι ωραίο να λείπει ο ένας στον άλλο που και που!

Λέων

Εάν η ερωτική σας ζωή χρειάζεται έναν προσεκτικό έλεγχο, είστε τυχεροί, Λέων. Η συγχώνευση της ρομαντικής Αφροδίτης και του νηφάλιου Κρόνου αυτό το Σαββατοκύριακο στον τομέα των σχεσεών σας θα φέρει μια ξεκάθαρη ματιά στην οπτική σας. Αντί να σπαταλάτε εβδομάδες (ή μήνες – ή και περισσότερο) να αναζητάτε κάποιον που δεν έχει πρόθεση να δεσμευτεί, στρέψτε την προσοχή σας σε ένα άτομο που πραγματικά θέλει να είναι σε σχέση! Εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνιο δεσμό, αυτή η κοσμική σύζευξη σας δίνει το θάρρος να συζητήσετε πιο βαριά θέματα. Γνωρίζετε πού βρίσκονται τα όριά σας;

Το να είστε “πολύ καλοί” θα μπορούσε να κοστίσει ακριβά καθώς ο επαναστατικός Ουρανός βάζει μια πρόκληση στην Αφροδίτη. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από την παγίδα του να ευχαριστείτε τους πάντες. Οι επιθυμίες σας αξίζουν -τουλάχιστον- όσο και οι επιδιώξεις όλων των άλλων. Διατηρήστε τον εαυτό σας σε ισορροπία – και χωρίς δυσαρέσκεια – αρνούμενοι να κάνετε τα πάντα για τους άλλους ανθρώπους. Είναι εντάξει να πείτε όχι ή να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο συμβιβασμό για το πώς θα μοιραστείτε το φόρτο εργασίας.

Παρθένος

Ο ρομαντισμός, η ευχαρίστηση και η ομορφιά βρίσκονται στη λίστα των προτεραιοτήτων σας αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη στην υπέροχη θέση της Αφροδίτης στον εκλεκτικό έκτο οίκο σας. Όμως με τον ρεαλιστικό Κρόνο να συνδέεται με τον πλανήτη της αγάπης νωρίς το Σάββατο, πρέπει να συζητήσετε λεπτομερώς τους προϋπολογισμούς και τις προτιμήσεις σας πριν να κάνετε οποιαδήποτε περιπετειώδη σχέδια.

Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε κάτι που να συμφωνούν όλοι, προγραμματίστε το ξανά για μια άλλη φορά. Αργότερα το Σάββατο, ο Ουρανός βάζει μια πρόκληση στην Αφροδίτη σχηματίζοντας μαζί της ένα τετράγωνο, προειδοποιώντας σας να μην προσπαθείτε να συμβαδίσετε τους πάντες με τα πολύ ιδιαίτερά σας γούστα! Είστε γνωστοί για τις απαιτητικές σας προτιμήσεις, και δεν έχετε ιδιαίτερη υπομονή με τους ανθρώπους που δεν τις ακολουθούν. Τα καλά νέα είναι ότι το να τους πείσετε να δεχτούν στις επιλογές σας είναι πολύ εύκολο για εσάς.

Ζυγός 

Βρίσκεστε στο φλέρτι στοιχείο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη στον κυβερνήτη σας, την ερωτική Αφροδίτη, που περνά μέσα από τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού, της αυτοέκφρασης και της αγάπης σας.

Είναι οι θαυμαστές σας έτοιμοι να κάνουν πράξη τα λόγια τους; Με τον λογικό Κρόνο να συγχρονίζεται με την Αφροδίτη αυτό το Σάββατο, μπορείτε να ξεπεράσετε την αναποφασιστικότητα του ζωδίου σας και να αρχίσετε να ορίζετε κάποιες σχέσεις .

Να ζητήσετε μια σαφή απάντηση από τον σύντροφό σας για έναν μελλοντικό στόχο. Εάν κρίνατε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, πρόκειται να ρίξετε μια ματιά και στο περιεχόμενο των σελίδων του αργότερα το Σάββατο, καθώς η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον επικεφαλής Ουρανό.

Είναι αλήθεια ότι το προσωπικό στυλ εκφράζει πολλά στο αισθητικά προσανατολισμένο ζώδιό σας, αλλά χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα εντυπωσιακό κοστούμι. Εξετάστε λίγο βαθύτερα τις συζητήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσατε να μείνετε ικανοποιημένοι, αλλά και ελαφρώς σοκαρισμένοι, από την αποκάλυψη κάποιου!

Σκορπιός

τον πλανήτη της ομορφιάς, την Αφροδίτη να βρίσκεται στην οικιακή ζώνη σας όλο το Σαββατοκύριακο, θα αφιερωθείτε με μεγάλη ευχαρίστηση σε οτιδήποτε σχετίζεται με το να βρίσκεστε στο σπίτι.

Αλλά προσέξτε να μην απορροφηθείτε από ένα εντατικό έργο νωρίς το Σάββατο όταν ο αυστηρός Κρόνος κάνει την εμφάνισή του. Εάν ένα από τα “πρέπει” στη λίστα υποχρεώσεων σας απαιτεί να θυσιάσετε το χρόνο χαλάρωσής σας, αναβάλλετέ το μέχρι να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε.

Αντιμετωπίστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ιδιαίτερη προσοχή αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο απρόβλεπτος Ουρανός στη ζώνη των σχέσεών σας διασταυρώνεται με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο της ιδιωτικότητάς σας. Αλλά η παρακολούθηση κάθε στιγμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να μειώσει την οικειότητα που μοιράζεστε με τον εσωτερικό σας κύκλο.

Δοκιμάστε ένα πείραμα αυτό το Σαββατοκύριακο:μΜείνετε μακριά από τα social media ενώ αφιερώνετε ποιοτικό χρόνο με τα κοντινά σας άτομα.

Χωρίς τους περισπασμούς της εικονικής πραγματικότητας, μπορείτε πραγματικά να ζήσετε στην παρούσα στιγμή, εκεί δηλαδή που πρέπει να είστε για να χτίσετε οικειότητα και να ενισχύσετε τους μεταξύ σας δεσμούς!

Τοξότης

Ενώ το γοητευτικό ζώδιο σας λατρεύει να μαγνητίζει τους ομοϊδεάτες του, μην βιαστείτε να τους φέρετε πολύ κοντά σας. Ακόμα κι αν νιώσετε ένα στιγμιαίο κλικ, υπάρχει μια λεπτή ισορροπία των προσωπικοτήτων μεταξύ των ανθρώπων, και ορισμένοι παλιοί σας φίλοι μπορεί να μην χαρούν ιδιαίτερα με την απότομη “εισβολή” ενός ξένου στην παρέα.

Με την ευχάριστη Αφροδίτη σε συνεργασία με τον προσεκτικό Κρόνο στον κοινωνικό σας τομέα, θα λάβετε μια κοσμική υπενθύμιση. Θα δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και πιο διαρκείς δεσμούς με μια αργή και σταθερή προσέγγιση σε μια νέα γνωριμία.

Αργότερα το Σάββατο, ίσως χρειαστεί να θέσετε ένα όριο με έναν φίλο που πάντα φαίνεται να είναι “σε κρίση” αλλά που δεν κλείνει ποτέ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Μήπως τα μπερδεμένα σήματα έχουν γίνει ο κανόνας σε μια άλλη σχέση σας; Μην κοπίαζετε προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσετε τα μυστηριώδη μηνύματα. Εάν οι ενέργειες δεν ευθυγραμμίζονται με τα λόγια, επιμείνετε στην αποσαφήνισή τους. Οι άνθρωποι μπορεί να μην συνειδητοποιούν πόσο σας μπερδεύουν μέχρι να το δείξετε.

Αιγόκερως

Παρακολουθήστε πού πηγαίνουν τα χρήματά σας αυτό το Σάββατο καθώς η Αφροδίτη συμβαδίζει με τον οικονομικά συντηρητικό Κρόνο στη ζώνη χρημάτων σας. Αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές, αλλά εάν χρειάζεστε πραγματικά κάτι, μην συμβιβάζεστε στην ποιότητα. Εάν έχετε βάλει κάτι στην καρδιά σας αλλά δεν έχετε τα χρήματα αυτή τη στιγμή, ανοίξτε έναν λογαριασμό αποταμίευσης μόνο για αυτό.

Όταν τελικά μαζέψετε το κατάλληλο ποσόν για να το αποκτήσετε, θα το νιώσετε ακόμη πιο ξεχωριστό. Ο ρομαντισμός και τα οικονομικά δημιουργούν ένα περίεργο δίδυμο αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η Αφροδίτη συγκρούεται με τον ασταθή Ουρανό. Τα χρήματα μπορεί να είναι ένα δύσκολο θέμα προς αντιμετώπιση, ειδικά με τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σας.

Αντί να προσπαθείτε να επιλύσετε οτιδήποτε φαίνεται να είναι “εκτός ισορροπίας” στο μυαλό σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση για το εσωτερικό δίλημμα σας. Θα μπορούσατε να βρείτε μια λογική μέθοδο για την κατανομή των εξόδων, από το φαγητό έως τους λογαριασμούς του σπιτιού. Είστε μόνοι;

Αν και δεν πρέπει να κρίνετε τους ανθρώπους από το τραπεζικό τους υπόλοιπο, προσέξτε τη γοητεία κάποιου που αναζητά οικονομική ενίσχυση και όχι σχέση.

Υδροχόος

Το Σάββατο, η δελεαστική Αφροδίτη συνεργάζεται με τον συγκυβερνήτη σας, τον γειωμένο Κρόνο, στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας το κλειδί για την πρώτη θέση. Δεν θα χρειαστεί να χάσετε χρόνο για να εξηγήσετε γιατί αξίζετε μια ευκαιρία ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε σε κανέναν στο τελευταίο σας έργο.

Η δουλειά σας θα μιλήσει από μόνη της, εάν κάνετε απλά την παραμικρή στρατηγική προώθησης. Εάν οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς ζητώντας συμβουλές, να είστε ο πραγματικός ειλικρινής εαυτός σας. Αλλά παράλληλα ακολουθήστε τις υποδείξεις της Αφροδίτης ώστε να είστε λίγο περισσότερο διπλωματικοί.

Αργότερα το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας, ο επαναστάτης Ουρανός στον ιδιωτικό τέταρτο οίκο σας, βάζει μια πρόκληση στην Αφροδίτη στον Υδροχόο. Σκιερά συναισθήματα όπως η ενοχή, και η ανασφάλεια θα μπορούσαν να γεννηθούν. Αλλά μην τα αφήσετε να καθοδηγήσουν τις ενέργειές σας! Εάν κάνετε κάτι από ζήλια , αναπόφευκτα θα καταλήξετε να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι.

Ίσως έχετε θέσει πολύ υψηλές προσδοκίες στον εαυτό σας – ή ίσως έχετε πάσει στην παγίδα ενός ναρκισσιστή. Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα να σταματήσετε αυτή την αλληλεπίδραση και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Ιχθύες

Μην απορροφηθείτε από τα τελευταία κουτσομπολιά, διαφορετικά τα σχέδιά σας για ένα παραγωγικό Σαββατοκύριακο θα μπορούσαν να εκτροχιαστούν. Αν και λατρεύετε τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά κάποιου συναισθηματικά φορτισμένου ατόμου! Ίσως να είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί νωρίς αυτό το Σάββατο, χάρη στη συγχώνευση της ευαίσθητης Αφροδίτης και του σταθερού Κρόνου, στον δωδέκατο οίκο της τρυφερότητάς σας. Αλλά αν εμπλακείτε, ίσως να καταλήξετε σε μια κατάσταση που δεν είχατε σκοπό.

Αργότερα το Σάββατο καθώς ο ανήσυχος Ουρανός μπερδεύεται με την Αφροδίτη στον ελεύθερο δωδέκατο οίκο σας πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εάν δεν το κάνετε, οι πιο έντονες απόψεις σας θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια φλογερή συζήτηση. Ίσως είναι καλύτερο να φυλλάξετε αυτά τα θέματα για κάποια άλλη φορά, καθώς δεν θα έχετε την υπομονή για παρατεταμένες συζητήσεις. Ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο με τους ίδιους ανθρώπους; Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο πριν η οικειότητα προκαλέσει αδιαφορία.