Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Απελευθερώστε Τα Συναισθήματά Σας

Κριός 

Η πρώτη αναδρομή του Ερμή για το 2021 ξεκινά αυτό το Σάββατο, και θα μπορούσε να ανακατέψει τα εσωτερικά και εξωτερικά πρόσωπα του κοινωνικού σας κύκλου.

Μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, ο αγγελιοφόρος πλανήτης κινείται αντίστροφα μέσω του Υδροχόου και της ζώνης της κοινότητάς σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην αμετάβλητη πλευρά της προσωπικότητας ενός φίλου ή να ανακαλύψετε την πρόχειρα δουλεμένη ενέργεια μιας ομάδας στη δουλειά σας.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει σε κάθε περίπτωση. Σε τελική ανάλυση, οι αληθινοί φίλοι φαίνονται από το πώς χειρίζονται τα προβλήματα που προκύπτουν. Μπορείτε να το επεξεργαστείτε με ευθύτητα αλλά ταυτόχρονα και με τρυφερότητα; Αξίζει μια δοκιμή. Αλλά αν αυτό σημαίνει να θέσετε σε κίνδυνο τις αξίες σας, καλύτερα να μην εμπλακείτε σε μεγάλο βαθμό ώστε να επηρεαστείτε αρνητικά.

Με τη σύνδεση της Κυριακής ανάμεσα σε Σελήνη και Ποσειδώνα στον άξονα των αξιών σας, επιλέξτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε εταιρείες με των οποίων την πολιτική είστε σύμφωνοι. Είτε είστε παθιασμένοι με τα δικαιώματα των ζώων, το περιβάλλον ή τα δικαιώματα των εργαζομένων -ή και με τα τρία-, υποστηρίξτε τις μάρκες που σέβεστε. Με αυτό τον τρόπο θα προσθέσετε κι εσείς το λιθαράκι σας σε ένα καλύτερο μέλλον. Να είστε γενναιόδωροι, αλλά και ευγνώμονες για αυτά που έχετε.

Ταύρος

Το Σάββατο ο αγγελιοφόρος Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο και τον δέκατο οίκο καριέρας σας. Μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, τα πράγματα θα μπορούσαν να μπερδευτούν στο γραφείο και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα μπορούσαν να σταματήσουν προσωρινά. Όμως αυτό το αναγκαστικό διάλειμμα έχει και την καλή του πλευρά. Χρησιμοποιήστε το για δραστηριότητες όπως αναθεώρηση και αναδιαμόρφωση.

Ακόμα κι αν επιστρέψετε στα πρώτα βήματα του έργου σας, δεν θα μείνετε εκεί για πολύ. Απλώς κάντε ό,τι περναεί από το χέρι σας για να ενισχύσετε την προσπάθειά σας. Η σύγκρουση με έναν συνάδελφο θα μπορούσε επίσης να σας αποσυντονίσει. Απελευθερώστε τα συναισθήματά σας (όσο είναι ανθρώπινα δυνατό) και επικεντρωθείτε στους μεγάλους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Την Κυριακή, καθώς ο Ποσειδώνας έρχεται αντιμέτωπος τη συναισθηματική Σελήνη, θα μπορούσατε να πέσετε θύμα κάποιου που ξέρει να χειρίζεται τα λόγια του.

Η γλυκιά γοητεία αυτού του ατόμου δεν είναι απαραιτήτως ψεύτικη – αλλά είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να παραδοθείτε εξ ολοκλήρου. Είστε σε σχέση; Απολαύστε την παραμυθένια ενέργεια που μπορεί να προσφέρει αυτή η διέλευση. Εκφράστε την αγάπη σας με κάθε τρόπο.

Δίδυμοι

Εάν έχετε δημιουργήσει μια λίστα, ελέγξτε τη διπλά! Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής (ο κυβερνήτης σας) γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο και τον ένατο οίκο της επεκτατικότητας σας, βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε επαγγελματικά ή προσωπικά σας σχέδια είναι καλά οργανωμένα. Εάν έχετε ένα έργο που επιθυμείτε να προωθήσετε, σκεφτείτε να το προγραμματίσετε για την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορείτε να δώσετε στους άμεσα ενδιαφερόμενους μερικά μόνο στοιχεία, και στη συνέχεια, να αποκαλύψετε την πλήρη εικόνα. Όμως προσοχή, κάντε το αφού ο Ερμής σταματήσει την ανάδρομη πορεία του, στις 20 Φεβρουαρίου. Κάτω από την υπερευαίσθητη αντιπαράθεση Σελήνης-Ποσειδώνα της Κυριακής, μπορεί να αισθανθείτε ασυνήθιστα ευαίσθητοι.

Μια βίαιη αλληλεπίδραση μπορεί να σας φέρει δάκρυα ή να σας κάνει να νιώσετε οργή. Ακόμα κι αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ένταση. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας αυτής της συνομιλίας, διατηρήστε την εντελώς ιδιωτική.

Καρκίνος

Μήπως πρόσφατα κρύψατε κάτι “μικρό και ασήμαντο”; Αντιμετωπίστε το γρήγορα, Καρκίνε, διαφορετικά αυτό το μικρό “λοφάκι” θα μπορούσε να μετατραπεί σε βουνό πριν από τις 20 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο, δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Λάβετε πλήρη επιβεβαίωση της κατάστασης και, αν χρειάζεται, ξεκινήστε τη σύνταξη ενός συμβολαίου που θα μπορέσετε να υπογράψετε όταν ο Ερμής επανέλθει σε ευθεία πορεία.

Στα ερωτικά σας, αυτή η αναδρομή θα μπορούσε να προκαλέσει έντονα συναισθήματα και μάλιστα να προειδοποιήσει για την επιστροφή ενός πρώην. Είναι σίγουρα συναρπαστικό, αλλά προσέξτε να μην εμπλακείτε σε ένα δράμα για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Η αντιπαράθεση της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα αναδεικνύει την ευαίσθητη πλευρά όλων. Με τους ανθρώπους που φέρονται ιδιαίτερα αμυντικά, μια σκληρή προσέγγιση θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, οπότε δείξτε συμπόνια. Χειριστείτε τους με προσοχή και φροντίδα – ακόμα κι αν οι ενέργειές τους είναι λίγο υπερβολικές.

Λέων

Το Σάββατο, μπορεί να αισθάνεστε σαν να παρερμηνεύονται όλα όσα λέτε. Η ασαφής επικοινωνία δεν θα είναι ασυνήθιστο γεγονός για τις επόμενες εβδομάδες καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής μετατοπίζεται στην πρώτη ανάδρομη πορεία της χρονιάς, αυτή τη φορά στον ιδιόμορφο Υδροχόο. Όμως αυτή η αναταραχή μπορεί να είναι θετική.

Τουλάχιστον μπορείτε επιτέλους να πραγματοποιήσετε εκείνες τις σημαντικές συνομιλίες που έχετε ορίσει ως τελευταίες στη λίστα υποχρεώσεων. Συσφίξτε τις σχέσεις σε μια συνεργασία επαναπροσδιορίζοντας τους ρόλους σας ή εξισορροπώντας τη δυναμική ισχύος. Επειδή οι αναδρομές τείνουν να φέρνουν πίσω το παρελθόν, ίσως χρειαστεί να αναλύσετε εκ νέου μια παλιά διαφωνία πριν προχωρήσετε.

Ταυτόχρονα, ετοιμαστείτε για μια παλιά φλόγα να ανάψει ξανά πριν από τις 20 Φεβρουαρίου! Μείνετε μακριά από το πορτοφόλι σας την Κυριακή, καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ της παρορμητικής Σελήνης και του μη ρεαλιστικού Ποσειδώνα στους χρηματοοικονομικούς σας τομείς ενδέχεται να θολώσει την κρίση σας.

Το «απαραίτητα» της Κυριακής θα μπορούσε να είναι τα αυριανά άχρηστα αντικείμενα, ειδικά όταν συνειδητοποιήσετε όλες τις στερήσεις που θα χρειαστούν για να τα αποκτήσετε. Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην ικανοποίηση των αγορών, τουλάχιστον μάθετε την πολιτική επιστροφής τους. Αποκτήστε την πλήρη εικόνα πριν να δεσμευτείτε με υπερβολικές δαπάνες.

Παρθένος

Κάντε στα πάντα – από την ντουλάπα σας μέχρι τα εισερχόμενα μηνύματά σας – ένα καλό ξεκαθάρισμα ξεκινώντας από το Σάββατο, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο και τη ζώνη παραγωγικότητάς σας έως τις 20 Φεβρουαρίου. Κρατάτε ακόμα αυτό το παλιό τζιν που δεν έχετε φορέσει από το 2018;

Μήπως είναι καιρός να πετάξετε αυτές τις μπότες που ακόμη και ο καλύτερος τσαγκάρης της περιοχής σας δεν μπορεί να επιδιορθώσει; Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα των υλικών αγαθών σας, αλλά προσέξτε όταν το κάνετε. Εξοικονομήστε λίγο χώρο για σημαντικά έγγραφα και οικογενειακά μηνύματα που έχετε λάβει, γιατί αυτά θα θελήσετε να τα κρατήσετε! Όσον αφορά τις συνομιλίες σας, επανεξετάστε την αποκάλυψη τυχόν όχι και τόσο ωραίων σχολίων, ειδικά γραπτών. Ποτέ δεν ξέρετε σε ποιά χέρια θα μπορούσε να καταλήξει.

Η αντιπαράθεση της Κυριακής ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον ομιχλώδη Ποσειδώνα θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες παλιές ανασφάλειες. Ίσως έχετε πάρει μέσα σας κάποια άσχημα σχόλια που δεχτήκατε στο παρελθόν.

Σταματήστε να δίνετε στις απόψεις των άλλων ανθρώπων περισσότερο βάρος από τη δική σας – ειδικά όταν πρόκειται για κακοπροαίρετα άτομα. Εάν αισθάνεστε λυπημένοι, επικοινωνήστε με κάποιον που ξέρει πάντα πώς να σας αναβάσει. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσε να υπάρχει ένα ψήγμα αλήθειας σε αυτό που σας είπαν επικριτικά, οπότε σκεφτήτε το αργότερα. Απλά μην σας γίνει εμμονή!

Ζυγός 

Από αυτό το Σάββατο, λαμβάνετε μπερδεμένα ερωτικά μηνύματα καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο και τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού σας. Είστε μόνοι; Από τώρα έως τις 20 Φεβρουαρίου, θα μπορούσε να προκύψει ένα κύμα έλξης που θα είναι τόσο συναρπαστικό όσο και παραπλανητικό.

Ενισχύστε τη δύναμη της θέλησής σας: Μην πέφετε στην παγίδα για έναν πρώην που ράγισε την καρδιά σας στο περελθόν. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, με λίγη αυτοπειθαρχία θα προχωρήσετε πολύ.

Για τους Ζυγούς σε σχέση: Μην ξεκινήσετε διαμάχες για να ξυπνήσετε το πάθος! Μήπως στην αναζήτησή σας για την αρμονία, έχετε αγνοήσει μια πιθανή σύγκρουση; Αν ναι, αυτή η υποβόσκουσα διαφωνία θα μπορούσε να ξεσπάσει την Κυριακή.

Ευτυχώς, μια αντιπαράθεση μεταξύ της συμπονετικής Σελήνης και του Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο της θεραπείας σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια λύση που να λειτουργεί και για τους δύο. Αποφύγετε τις κατηγορίες και μιλήστε ειλικρινά για το πώς αισθάνεστε. Για παράδειγμα, το “θα ήθελα να μοιραστώ το όραμά μου μαζί σου” θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα απ το να πείτε “κάνουμε πάντα αυτό που θέλεις εσύ!” Η ειρηνική επίλυση είναι δυνατή – πράγμα που κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εσάς, Ζυγέ.

Σκορπιός

Μήπως αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι; Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο αυτό το Σάββατο, δημιουργώντας τριβές στον οικακό τομέα σας έως τις 20 Φεβρουαρίου. Θα μπορούσαν να προκύψουν ξαφνικά θέματα με συγγενείς ή συγκάτοικους. Αλλά μην σκεφτείτε τη μετακόμιση ακόμα! Η δημιουργία κάποιων κανόνων του σπιτιού και η ανάθεση των εργασιών σε μια λίστα κρεμασμένη στο ψυγείο μπορεί να είναι μια εκπληκτικά απλή λύση.

Υπάρχει επίσης μια θετική πλευρά σε αυτή την κατάσταση: Η πορεία του Ερμή δηιουργεί ένα παράθυρο για κάποια παραπάνω σύνδεση με την οικογένειά σας, ιδιαίτερα με μια λατρευτή γυναίκα όπως η μαμά, η αδελφή ή μια αγαπημένη θεία σας.

Κάτω από την αντιπαράθεση της Κυριακής ανάμεσα σε Σελήνη και Ποσειδώνα, το να μείνετε σιωπηλοί δεν θα σας ωφελήσει. Θα μπορούσατε να περιβάλλεστε από ισχυρές απόψεις, πράγμα που σας κάνει απρόθυμους να μοιραστείτε την προοπτική σας, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβής και καινοτόμα μπορεί να είναι. Σταματήστε να ανησυχείτε για το αν θα εγείρετε διαφωνίες, Σκορπιέ.

Αυτό που χρειάζεται αυτή η αποστολή είναι η μοναδική σας συμβολή, και πιθανώς μια διαφορετική ηγεσία. Εάν υπάρχει ήδη καπετάνιος στο τιμόνι, δείξτε στους άλλους πώς γίνεται να ακολουθήσουν, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Από την άλλη πλευρά, εάν η θέση είναι ανοιχτή, ανεβείτε οι ίδιοι και κατευθύνετε το πλοίο στην σωστή πορεία.

Τοξότης

Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής γίνεται ανάδρομος στον τρίτο οίκο των επικοινωνιών σας, πράγμα που θα μπορούσε να στείλει μικτά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Επιλέξτε κάθε λέξη με προσοχή από τώρα έως τις 20 Φεβρουαρίου για να αποφύγετε τις παρερμηνείες και τις παρανοήσεις. Αν πρόκειται να μοιραστείτε οτιδήποτε δημοσίως, βεβαιωθείτε ότι έχετε απαλλαγεί από κάθε αμφιβολία που ίσως περιβάλλει τα όσα θα υποστηρίξετε.

Εναλλακτικά, επωφεληθείτε από την αναδρομή του έξυπνου Ερμή και κάντε μια βουτιά στα χόμπι σας: Παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό μάθημα ή δημιουργήστε ένα καθημερινό πρόγραμμα για να ολοκληρώσετε αυτό το έργο στο οποίο δουλεύετε εδώ και πολύ καιρό.

Ο στόχος της Κυριακής: μην παίρνετε τα πάντα τόσο προσωπικά. Με την αντιπαράθεση της συναισθηματικής Σελήνης και του ομιχλώδη Ποσειδώνα, δεν θα χρειαστούν πολλά για να μεγεθύνετε το παραμικρό. Θυμηθείτε, Τοξότη: τα ζητήματα των άλλων ανθρώπων αφορούν τη σχέση τους με τον εαυτό τους και όχι με εσάς.

Το να παίρνετε τα πράγματα τοις μετρητοίς απλώς βαραίνει την ψυχή σας. Αντί να σπαταλάτε την ενέργειά σας αναλύοντας τη διαταραχή της συμπεριφοράς τους, ορίστε σαφή όρια ως προς το τι θα ανεχτείτε και τι όχι.

Αιγόκερως

Ας μιλήσουμε για χρήματα, Αιγόκερε. Με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος στον χρηματοοικονομικό σας οίκο αυτό το Σάββατο, θέλετε να αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις στις χρηματικές σας ροές. Συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας:

Έχουν ρυθμιστεί όλα τα έξοδα σας ώστε να πληρώνονται εγκαίρως; Ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να διαθέτετε ένα μέρος κάθε μισθού σας σε έναν λογαριασμό έκτακτης ανάγκης, και τι θα λέγατε να εξοικονομήσετε χρήματα για τις διακοπές σας σε αυτόν; Μέχρι τη στιγμή που ο Ερμής κινείται ξανά σε ευθεία πορεία στις 20 Φεβρουαρίου, ίσως να έχετε ήδη ένα νέο σχέδιο.

Θέλετε να αυξήσετε τα κέρδη σας; Το κλειδί θα μπορούσε να βρίσκεται στα χέρια ενός πρώην συναδέλφου. Συνδεθείτε ξανά με αυτές τις παλιές γνωριμίες και οι νέες ευκαιρίες δημιουργίας χρημάτων θα μπορούσαν σύντομα να έρθουν στο δρόμο σας. Προχωρήστε με προσοχή την Κυριακή, Αιγόκερε, ειδικά όταν εκφράζετε την αλήθεια σας.

Ενώ προσπαθείτε απλά να βοηθήσετε, τα ειλικρινά σχόλιά σας θα μπορούσαν να πληγώσουν κάποιον. Εάν ένας φίλος σας στείλει φωτογραφίες ενός όχι τόσο ωραίου κουρέματος και ζητάει την “ειλικρινή γνώμη” σας, επιλέξτε την καλοσύνη πάνω από την ειλικρίνεια.

Υδροχόος

Καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σας από αυτό το Σάββατο, μπορεί να εκπλαγείτε όταν βρεθείτε σε καταστάσεις όπου η ευθύτητα σας παρανοείται εντελώς. Ακόμα κι αν περιγράψατε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα, θα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια μπερδεμένα μηνύματα. Αντί να απογοητεύεστε, κάντε μια παύση.

Χρησιμοποιήστε αυτή την φάση για να ενισχύσετε τα σχέδιά σας, να τροποποιήσετε τα μηνύματά σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αλλάξετε τα πράγματα όπου χρειάζεται όταν ο Ερμής διορθώσει την πορεία του στις 20 Φεβρουαρίου. Μην γίνεστε επιθετικοί αυτή την Κυριακή! Με τη Σελήνη στον όγδοο οίκο της καυστικότητάς σας, ίσως σας δισκεδάζει το να φαντασιώνεστε μια εκδικητική κίνηση. Αλλά αντί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, επιλέξτε να αποστασιοποιηθείτε από την όλη υπόθεση. Εάν δεν μπορείτε να απέχετε από αυτή την κατάσταση, αξιοποιήστε τη δύναμη της σιωπής. Το να μην πείτε τίποτα μπορεί να εκφράσει πολλά περισσότερα από μια έξυπνη απάντηση.

Ιχθύες

Καθώς ο προσεκτικός Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο και τον θολό δωδέκατο οίκο σας αυτό το Σάββατο, μην πιέζετε τις καταστάσεις. Η πρόοδος που θα σημειώσετε μπορεί να είναι περιορισμένη κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, που διαρκεί έως τις 20 Φεβρουαρίου. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες εβδομάδες για να τακτοποιήσετε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες και να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μην ανησυχείτε, δεν εγκαταλείπετε ούτε προδίδετε το μέρος του εαυτού σας που ζυγίζει τις επιλογές του τόσο προσεκτικά προτού λάβει μια τελική απόφαση. Η απελευθέρωση αυτή σημαίνει ότι δημιουργείτε χώρο για μια καλύτερη επιλογή.

Η αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ του συμπονετικού Ποσειδώνα και της συναισθηματικής Σελήνης επαναφέρει την ευχάριστη πλευρά σας. Η καλοσύνη και η γενναιοδωρία σας απέναντι στους άλλους είναι αξιοθαύμαστη, αλλά δεν είναι καλό πράγμα εάν αυτές οι πράξεις σημαίνουν να σιγήσετε τη φωνή σας ή να αναιρέσετε τις δικές σας ανάγκες. Να είστε υποστηρικτικοί, Ιχθύες, αλλά θυμηθείτε ότι δεν είναι δική σας δουλειά να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Εαν ένας καλός σας φίλος, ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης σας αναβάλλει τα πάντα, μην περιμένετε να διαβάσει το μυαλό σας. Μιλήστε και ισορροπήστε την κατάσταση.