Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Δεν είναι πρόβλημα το να μην μπορείτε να καταλήξετε μια σημαντική απόφαση αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη στοΑστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακους Διδύμους και τον στοχαστικό τρίτο οίκο σας, είναι καλύτερα να το σκεφτείτε ενδελεχώς… Ίσως ακόμη και να αφήσετε λίγες μέρες να περάσουν. Αν δεν περιμένετε μια απάντηση μέχρι το τέλος της ημέρας ή δεν σας τρώει κάτι, αφήστε να περιμένει. Αν πρόκειται να συνάψετε μια επίσημη συνεργασία, πάρτε αρκετό χρόνο για τον απαραίτητο έλεγχο των δυνατοτήτων της!

Την Κυριακή, ο εγωιστής Ήλιος και ο ριζοσπαστικός Ουρανός σας δίνουν τις κατευθυντήριες για να ενισχύσετε το παιχνίδι της καριέρας σας. Το ότι είναι γιορτές, δεν σημαίνει να ξεχάσετε τα φιλόδοξα σχέδια για το 2021… Αξιοποιήστε την περίοδο για να ανανεώσετε το βιογραφικό και τα διαδικτυακά προφίλ σας, προετοιμαστείτε για μεγαλύτερη δικτύωση. Ό,τι κι αν θέλετε να επιτύχετε, οι γνωριμίες παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Γι’ αυτό αν δεν έχετε στείλει τις ευχετήριες κάρτες σας, δεν είναι ακόμη πολύ αργά!

Ταύρος

Προτού αρχίσετε να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις σας το Σάββατο, κάντε μια παύση: Οργανωθείτε, φτιάξτε λίστα προτεραιοτήτων και αξιολογήστε κάθε εργασία. Όσο λιγότερες αποφάσεις χρειαστεί να λάβετε καθ’ οδόν, τόσο πιο εύκολα θα παραμείνετε συγκεντρωμένοι για να ολοκληρώσετε. Η Σελήνη στους Διδύμους, θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στον δεύτερο οίκο σας του ρεαλισμού και της πρακτικότητάς σας. Αλλά αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι κάπως διάσπαρτη. Αντιμετωπίστε την πνευματική κόπωση με τακτά διαλείμματα, για να καθαρίζει το μυαλό σας… Αλλά να το επαναφέρετε σύντομα!

Την Κυριακή θα είστε πρόθυμοι για μια μικρή απόδραση, ονειροπολώντας τα ταξίδια και τις περιπλανήσεις σας. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε τώρα, Ταύροι; Το παρορμητικό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού θα σας δώσει μια άμεση λύση, ώστε να κορεστεί η ανάγκη σας για περιπέτεια πιο κοντά στο σπίτι: Με μια πεζοπορία στη φύση ή σε μια γειτονιά με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική. Τι θα λέγατε για μια διαδικτυακή συνάντηση με φίλους που μένουν μακριά;

Δίδυμοι

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας το Σάββατο το απόγευμα: Είναι η ώθηση που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε ένα έργο που σας γέμιζε άγχος ή απλώς αναβάλατε. Καταπιαστείτε με αυτό με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς να σκέφτεστε αν το χειρίζεστε αποτελεσματικά. Αφού το αποφεύγατε, είναι πιο σημαντικό να το ξεκινήσετε πριν να τελειώσει το 2020 παρά να το ολοκληρώσετε άμεσα. Κάντε την αρχή – και θα επανεξετάσετε ή θα τροποποιήσετε ό,τι δεν είναι αρκετά «τέλειο» το 2021!

Το μικρόβιο της ζήλιας ίσως ξεπροβάλει στην παρέα την Κυριακή, χάρη στη συνάντηση του Ουρανού και του εγωιστικού Ήλιου στον έντονο όγδοο οίκο σας. Αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα της σύγκρισης, Δίδυμοι. Στην τελική, πρόκειται για τους φίλους σας. Εάν αρχίσετε να σκέφτεται το ποιος έχει περισσότερα χρήματα ή ακόλουθους στα social media από εσάς, σταματήστε συνειδητά. Δείτε τα επιτεύγματά τους ως έμπνευση: Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε αυτά που επιθυμείτε, από το μηδέν. Ποιες κινήσεις μπορείτε να κάνετε τώρα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας; Ξεκινήστε φυτεύοντας σπόρους, που με αρκετή καλλιέργεια θα τους δείτε σύντομα να μεγαλώνουν!

Καρκίνος

Η επικοινωνιακή Σελήνη είναι στους Διδύμους και τον δωδέκατο οίκο σας της συμπόνιας το Σάββατο. Οι άλλοι θα θέλουν τον ώμο σας για να στηριχτούν, Καρκίνοι. Αλλά εάν το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο, θέστε όρια. Μην αναλώνεστε με άτομα που φαίνεται να έχουν τη μία κρίση μετά την άλλη… Δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε ούτως ή άλλως. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για το αν κάποιος πραγματικά έχει ανάγκη, ώστε να συνεισφέρετε. Αλλά στη συνέχεια ρωτήστε τι θα κάνει και μόνος του!

Την Κυριακή, ο ριζοσπάστης Ουρανός ευθυγραμμίζεται με τον τολμηρό Ήλιο στον οίκο σας των σχέσεων. Οι αλληλεπιδράσεις για σημαντικές συνομιλίες παίρνουν ώθηση. Εάν είστε σε διαφωνία με ένα κοντινό άτομο, υπάρχει έδαφος για συμφιλίωση. Σταματήστε να το αποφεύγετε, Καρκίνε… Φτιάξτε έναν καφέ και κάντε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Εάν τα πράγματα είναι τεταμένα στην οικογένεια, αυτό μπορεί να βοηθήσει. Στήσετε ένα πάρτι στο σαλόνι ή κάντε όλοι μαζί έναν περίπατο. Μόλις χαλαρώσετε, θα διαπιστώσετε ότι οι συζητήσεις κυλούν πιο ομαλά!

Λέων

Έχετε ένα μήνυμα να μοιραστείτε αυτό το Σάββατο, Λέοντες! Το τελευταίο που πρέπει να κάνετε, είναι να το αλλάξετε για να το κάνετε πιο εύπεπτο στους άλλους. Με την εκφραστική Σελήνη στους Διδύμους και τον ενδέκατο οίκο σας της τεχνολογίας και δικτύωσης απόγευμα, θα συνδεθείτε καλύτερα με το κοινό σας όντας αυθεντικοί. Ίσως χρειαστεί να είστε πιο δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία, για να απευθυνθείτε σε μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων. Αλλά όταν ολοκληρωθεί ο στόχος σας, θα αξίζει πραγματικά τον κόπο!

Την Κυριακή, ο Ήλιος στον έκτο οίκο σας της απόδοση συνεργάζεται με τον καινοτόμο Ουρανό στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Είστε ασταμάτητοι στο να ετοιμάσετε το τέλειο γεύμα ή να φροντίσετε κάθε λεπτομέρεια… Αλλά δεν χρειάζεται να πάρετε μόνοι όλο το βάρος. Ζητήστε από τη οικογένεια ή τους φίλους να ελαφρύνουν το φορτίο, καθώς απολαμβάνετε αυτό το χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο. Τα ανυπόμονα άστρα μπορεί να σας δημιουργήσουν μια ανησυχία, για το αν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας. Δεν είναι παράλογο εκ μέρους σας όμως… Έχετε δουλέψει σκληρά και το αξίζετε!

Παρθένος

Ένα βήμα τη φορά, Παρθένοι! Μπορεί να είστε ορμητικοί το Σάββατο… Αλλά θα είστε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί αν χωρίσετε τις εργασίες σας σε βήματα. Η εργατική Σελήνη θα είναι στους Διδύμους και τη γωνιά σας της καριέρας από το απόγευμα. Αν αισθανθείτε ότι μπορείτε να χειριστείτε δεκάδες πράγματα ταυτόχρονα, η αλήθεια είναι ότι θα συμβιβάσετε τα πάντα αν το επιχειρήσετε!

Δείτε πόσα θα πετύχετε, όταν είστε περισσότερο μεθοδικοί την Κυριακή: Ο Ήλιος στον θαρραλέο πέμπτο οίκο σας, συνεργάζεται με τον καινοτόμο Ουρανό για να κάνουν τα μεγάλα οράματά σας πραγματικότητα. Έχετε βρεθεί πολλές φορές στα σύννεφα, σκεπτόμενοι πώς θέλετε να εξελιχθεί η ζωή σας… Αλλά ήρθε η ώρα να κάνετε τολμηρές κινήσεις, εδώ κάτω στη Γη. Η επιτυχία δεν θα πέσει από τον ουρανό, Παρθένοι. Ξεκινήστε να προβάλετε τον εαυτό σας και να χτίζετε φήμη. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκπέμψετε σημαντικά μηνύματα, να ενημερώσετε για όσα θέλετε. Με λίγη αυτοπροώθηση θα προχωρήσετε πολύ!

Ζυγός

Θέλετε να ακολουθήσετε τον κανόνα «η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική» το Σάββατο. Αλλά με την εκφραστική Σελήνη στους Διδύμους και τον ένατο οίκο σας της ευθύτητας, σκεφτείτε ξανά τι πρόκειται να πείτε! Αν και είστε οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου, αυτές οι σεληνιακές δονήσεις μπορεί να σας μεταλλάξουν. Αντί να ρισκάρετε να θίξετε ένα σημαντικό άτομο, σχεδιάστε την επικοινωνία σας ώστε να μην περάσετε τα όρια!

Την Κυριακή, ο τολμηρός Ήλιος συναντά τον Ουρανό στα πιο προσωπικά μέρη του χάρτη σας. Όπως λέει το ρητό, «πρέπει να είστε σε θέση να μετρήσετε τους πιο αληθινούς φίλους, στα δάχτυλα του ενός χεριού». Αλλά μήπως κρατάτε τον εσωτερικό σας κύκλο τόσο στενό, που να μην μπορούν να μπουν επιπλέον αξιόλογα άτομα; Εάν κάποιος αγωνίζεται για την προσοχή σας, δώστε του μια ευκαιρία, Ζυγοί. Σπάστε τον πάγο με μια αληθινή συνομιλία, δείτε αν θα συνεννοηθείτε. Μια νέα γνωριμία, έχει τη δυναμική να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Σκορπιός

Μια αισθησιακά σαγηνευτική ενέργεια στροβιλίζεται γύρω σας το Σάββατο, Σκορπιοί… Αλλά ασκήστε τις δυνάμεις σας με σύνεση. Με τη Σελήνη στους ειδικούς στο φλερτ Δίδυμους, εισέρχεται στον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αφιερώστε χρόνο για να στείλετε το μήνυμα που σκέφτεστε καιρό, κανονίστε μια απογευματινή βόλτα με τον σύντροφό σας. Αλλά στη συνέχεια επιστρέψτε στις εργασίες που προσπαθείτε να ολοκληρώσετε πριν το τέλος του 2020. Η ύπαρξη προθεσμίας, είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο πράγμα για να παραμείνετε προσηλωμένοι. Αργότερα θα μπορέσετε να τα αφήσετε όλα στο γραφείο – όπου ανήκουν!

Την Κυριακή θα έχετε πνευματώδη και χιουμοριστική διάθεση: Διασκεδάστε τους κοντινούς σας ανθρώπους, ακόμα και σε μια διαδικτυακή συγκέντρωση. Μια μαγνητική ευθυγράμμιση του τολμηρού Ήλιου με τον απρόβλεπτο Ουρανό, θα κάνει το κοινό σας να κρέμεται από κάθε σας λέξη. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και εκφράστε τις πιο ξεκάθαρες ιδέες σας. Μην κάνετε πίσω, ειδικά σε θέματα ρομαντισμού. Αλλά μην παίζετε με τα συναισθήματα άλλων, Σκορπιοί… Μην κάνετε σε κάποιον ό,τι δεν θα θέλατε να σας κάνουν!

Τοξότης

Τα ετερώνυμα αντίθετα έλκονται, υπό τη λαμπερή και στοργική Σελήνη στους Διδύμους και τον έβδομο οίκο σας των δυναμικών ντουέτων! Εάν έχετε σχέση, βάλτε το ταίρι σας σε προτεραιότητα. Επαναπρογραμματίστε άλλους για αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ένας αληθινός φίλος θα καταλάβει. Είστε ελεύθεροι; Μια ανάλαφρη και διασκεδαστική συνομιλία μέσω μηνυμάτων, μπορεί να έλξει το σωστό άτομο στην τροχιά σας. Και δεν χρειάζεται να εξακριβώσετε εάν υπάρχει δυναμική για κάτι πιο μόνιμο αργότερα. Απλά διασκεδάστε, κάνοντας την έρευνά σας!

Τα αστέρια της Κυριακής σας προτρέπουν να βγείτε από το καλούπι σας, να κάνετε ένα τολμηρό άλμα εξέλιξης. Ξεπεράστε το να παίζετε εκ του ασφαλούς, Τοξότες… Μπορεί να χάσετε μια κερδοφόρα ευκαιρία όσο μένετε παθητικοί. Χωρίς να ρισκάρετε, αρχίστε να ζυγίζετε τις επιλογές σας. Το ιδανικό είναι να εξερευνήσετε το άγνωστο, για να δημιουργήσετε ένα σταθερό σχέδιο δράσης. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τίποτα. Αλλά αν γνωρίζετε περισσότερα, μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια υψηλότερη θέση ή έναν καλύτερο μισθό στις αρχές του 2021!

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να σημειώσετε περισσότερη πρόοδο σε μια εργασία, για να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα. Αλλά όσο είστε ξεκάθαροι σε αυτό που εργάζεστε, δεν θα σας πειράξει η αναμονή. Το Σάββατο, η ακριβής Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας των λεπτομερειών από το απόγευμα. Περιορίστε το όραμά σας και αποκλείστε όλους τους περισπασμούς. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν προσηλωθείτε σε κάτι συγκεκριμένο. Δεν σημαίνει ότι γίνεστε στενόμυαλοι, απλά αποτελεσματικότεροι!

Η επιθυμία σας για περιπλάνηση ξυπνά την Κυριακή, χάρη στο συγχρονισμό του Ήλιου που αναζητά την ελευθερία και του ανεξάρτητου Ουρανού. Κανείς δεν μπορεί να βάλει έναν Αιγόκερω στη γωνία… Αλλά μπορεί να βάλετε εσείς τον εαυτό σας, αν το καθήκον σας καλεί. Αντί να αφήσετε αυτή τη ζωογόνο ενέργεια ανεκμετάλλευτη, ζητήστε υποστήριξη. Οι άνθρωποι θα χαρούν να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας, για να βγείτε μετά για λίγη πεζοπορία!

Υδροχόος

Η επιλογή είναι δική σας: Μπορείτε να είστε όσο σοβαροί ή όσο χαλαροί θέλετε το Σάββατο, Υδροχόοι. Η Σελήνη στους Διδύμους πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο σας της διασκέδασης από το απόγευμα. Είναι εύκολο να επιλέξετε μια πιο παιχνιδιάρικη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Αλλά επειδή ο πέμπτος οίκος αφορά επίσης το δράμα και τη συναισθηματική ένταση, κάποιος μπορεί να είναι προβληματισμένος. Αν η πρώτη σας αντίδραση είναι να σπεύσετε να βοηθήσετε, ίσως εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας!

Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε την Κυριακή. Ο Ήλιος χαλαρώνει στο τιμόνι του δωδέκατου οίκου σας της ανάπαυσης, απ όπου συναντά τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, στον οικιακό τέταρτο οίκο σας. Η σκέψη και μόνο να εμπλακείτε σε δύσκολες διαδικασία σας, σας κάνει να αποζητάτε μια χειμερία νάρκη! Ενδώστε στην επιθυμία και αξιοποιήστε τη μέρα, αφήνοντας στους άλλους τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού. Ακόμα κι αν τα πράγματα να μην πάνε «τέλεια», πρέπει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Μόλις ξεκουραστείτε, μια ειλικρινής συνομιλία θα ενισχύσει τον δεσμό και θα γεφυρώσει το χάσμα με κάποιον που ήσασταν πιο κοντά στο παρελθόν!

Ιχθύες

Είστε πάντα πιο ευαίσθητοι από τον μέσο άνθρωπο. Το Σάββατο, με την μεταμορφωτική Σελήνη στους Διδύμους και τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, θα είστε ακόμα πιο ευαίσθητοι! Αποφύγετε άτομα τοξικά ή προσκολλημένα, καθώς θα σας εξαντλήσουν πριν το συνειδητοποιήσετε. Αποφύγετε το άγχος των καθηκόντων, κάντε το καλύτερο για να μείνετε σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Το βράδυ συναντηθείτε με έναν χαμηλών τόνων φίλο και μην υπερβείτε τον εαυτό σας!

Αν και είστε οι συμπονετικοί του ζωδιακού κύκλου, ίσως υπάρξει μια στιγμή έντασης την Κυριακή: Ο εγωιστής Ήλιος συνδέεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Μερικές απόψεις μπορεί να είναι υπερβολικές για ένα συγκεκριμένο κοινό… Αφήστε τις για τους στενούς φίλους σας, ειδικά αν εμπεριέχουν επικριτικές δηλώσεις. Έχετε κάτι σημαντικό να πείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Συντάξτε τη δήλωσή σας – και περιμένετε τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι για να την δημοσιοποιήσετε. Εάν η αποστολή σας είναι ανθρωπιστικής φύσης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ιδιαίτερη αίσθηση τώρα!