Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Κατά το 2020 ο Δίας διέσχιζε τον Αιγόκερω και τη ζώνη σας της καριέρας, φέρνοντας ίσως επιπλοκές σε όσα θέλατε να ολοκληρώσετε. Από το Σάββατο, θα τα καταφέρετε! Ο επεκτατικός πλανήτης εκτοξεύεται στον Υδροχόο και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021. Ο Δίας έχει πισωγυρίσει αυτό τον κλάδο από τον Ιανουάριο του 2010. Αλλά πλέον είστε σοφότεροι, για να πάρετε τα ηνία και να χτίσετε μια ισχυρή ομάδα. Η τεχνολογία, ο ακτιβισμός και η πνευματική ολοκλήρωση θα γίνουν μέρος των σχεδίων επέκτασής σας!

Η Κυριακή φέρνει μια ακόμη αφορμή να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας: Ο πνευματικός Ερμής μπαίνει στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας έως τις 8 Ιανουαρίου. Ακόμη και στη διάρκεια των γιορτών η διέλευση θα βελτιώσει τις ικανότητές σας στο πεδίο σας, θα οξύνει το στρατηγικό σας μυαλό. Αυτή η μετάβαση υπογραμμίζει και το αρσενικό στοιχείο. Βάλτε τους αγαπημένους άντρες στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας για τις επόμενες εβδομάδες. Ο παραγωγικός διάλογος θα σας επαναφέρει σε συγχρονισμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εκκινήσει ένα συνεργατικό έργο!

Ταύρος

Οι στόχοι της καριέρας σας μπορεί να απογειωθούν στιγμιαία από το Σάββατο, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι! Μετά από έναν χρόνο επέκτασης των προσωπικών σας οριζόντων, ο Δίας περνά στον Υδροχόο και τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας έως τις 28 Δεκεμβρίου 2021. Κατά το επόμενο έτος θα έχετε ροή ευκαιριών καριέρας, που μπορεί να ανυψώσουν τα επίπεδα επιτυχίας. Αρχικά μελετήστε τους μεγαλύτερους στόχους σας και κατά πόσο ισχύουν. Στη συνέχεια στραφείτε στον εαυτό σας: Με τον ενθουσιασμό του Δία και την εύνοια στην ατμόσφαιρα, θα κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα!

Από την Κυριακή ίσως να ξυπνάτε νωρίς για επαγγελματικές συναντήσεις ή την παρακολούθηση διαδικτυακών μαθημάτων. Ο πνευματικός Ερμής θα διαμένει στον ένατο οίκο σας της αισιοδοξίας, αναζωογονώντας τις προοπτικές και την αποφασιστικότητά σας. Βρείτε τη χαμένη αισιοδοξία σας και δείτε το μισοάδειο ποτήρι να γεμίζει γρήγορα… Στις αρχές του 2021 μπορεί και να ξεχειλίσει! Οι ευκαιρίες δεν θα βρεθούν στα συνηθισμένα μέρη. Διευρύνετε τα δίκτυά σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες, προσεγγίστε επιτυχημένους φίλους σε όλες τις γωνιές του κόσμου!

Δίδυμοι

Παραμερίστε τους αρνητικούς ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο προσωπικό σας όραμα από το Σάββατο! Ο Δίας εκτοξεύεται στον Υδροχόο και τον ένατο οίκο σας των ταξιδιών, της περιπέτειας και της υψηλόβαθμης εκπαίδευσης. Είναι καιρός να διευρύνετε τους στόχους σας και να τους θέσετε σε πιο συναρπαστικό πλαίσιο. Ποια είναι τα μεγαλύτερα όνειρά σας – αυτά που υποθέτετε ότι θα καταφέρετε «κάποια» μέρα; Το μήνυμα του Δία είναι δυνατό και ξεκάθαρο: Αυτή η «μέρα» βρίσκεται στην περίοδο από τώρα έως τις 28 Δεκεμβρίου 2021!

Απολαύσατε τη μοναξιά σας, Δίδυμοι; Μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να ανθίσει σε κάτι βαθύτερο τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ερμής που σας κυβερνά, περνά στον Αιγόκερω και τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας. Με τις σαγηνευτικές σας δυνάμεις σε έξαρση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, θα μπορούσατε να προσελκύσετε ένα ταίρι ακόμα και χωρίς προσπάθεια. Μην απομακρύνετε ένα αξιόλογο άτομο επειδή δεν είστε σίγουροι αν είστε έτοιμοι… Το χειρότερο που θα συμβεί, είναι η αρχή μιας όμορφης φιλίας!

Καρκίνος

Ό,τι θεωρούσατε «έντονο» στο παρελθόν, πρόκειται να περάσει σε εντελώς νέο επίπεδο από το Σάββατο. Ο μεγεθυντής Δίας θα διαμένει στον Υδροχόο και τον όγδοο οίκο σας της εμβάθυνσης, έως τις 28 Δεκεμβρίου 2021. Τα επιφανειακά θέματα παύουν να σας ενδιαφέρουν, καθώς βουτάτε στη μεταφυσική και τις συναρπαστικές ψυχικές συνδέσεις και συμπράξεις. Θα αναζητήσετε απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής, τρόπους για να δημιουργήσετε τους μακροχρόνιους δεσμούς που λαχταράτε!

Η επιθυμία για ψυχική ένωση, θα οδηγήσει σε διαφωτιστικούς διαλόγους από την Κυριακή: Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον Αιγόκερω και τον έβδομο οίκο σας των δεσμεύσεων έως τις 8 Ιανουαρίου. Οι Καρκίνοι με σχέση, θα κάνουν χώρο στο πρόγραμμά τους αποκλειστικά για το ταίρι τους. Αν είστε μόνοι, ο κοινωνικός Ερμής εντείνει την περιέργειά σας για τα διαφορετικά από εσάς άτομα. Όσο αντισυμβατική και αν είναι μια έλξη, μην την αποφύγετε… Η μαγνητική δύναμη των ετερώνυμων είναι πραγματική, Καρκίνοι!

Λέων

Οι σχέσεις επικρατούν στο μυαλό σας, Λέοντες. Αυτό το Σάββατο είναι μια σπουδαία μέρα για το ζώδιό σας: Ο επεκτατικός Δίας της εύνοιας περνά στον Υδροχόο και τον έβδομο οίκο σας των δυναμικών ντουέτων, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021! Έχει να επισκεφθεί αυτό τον τομέα σας από τον Ιανουάριο του 2010, γι’ αυτό τα πράγματα μπορούν να γίνουν συναρπαστικά, πολύ γρήγορα. Αν είστε μόνοι, θα είναι η χρονιά που θα αλλάξετε αυτό το δεδομένο ή θα την απολαύσετε στο έπακρο! Έχετε ταίρι; Θα δοκιμάσετε κάτι καινούριο μαζί ή θα κάνετε τη σχέση σας επίσημη!

Την Κυριακή, ο λεπτολόγος Ερμής περνά στον έκτο οίκο σας του συστήματος: Θα είναι αδύνατον να αγνοήσετε τις δουλειές του σπιτιού ή το υπερπλήρες ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είστε σε αποστολή διεκπεραίωσης των καθηκόντων σας. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τα πάντα άμεσα. Ολοκληρώστε ένα πράγμα τη φορά και ζητήστε βοήθεια όπου χρειάζεται. Σίγουρα υπάρχει ένας φίλος που σας χρωστάει μια χάρη!

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να σηκώσετε τα μανίκια για κάτι διαφορετικό; Περάσατε μια δύσκολη χρονιά, με τον Δία στον Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο σας της εργατικότητας. Τώρα είστε πρόθυμοι να ξαναφέρετε την ισορροπία στις συνήθειές σας για την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και την εργασία. Ευνοήστε ιδιαίτερα από τη μετάβαση του Δία στον Υδροχόο από το Σάββατο, καθώς θα διαμένει στον έκτο οίκο σας της ευεξίας και της οργάνωσης μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021. Εάν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορείτε και να το πετύχετε… Και το έξυπνο ζώδιό σας μπορεί να οραματίσει οτιδήποτε!

Όχι ότι πρέπει να ξεχάσετε όλες τις χαρές των διακοπών φυσικά… Από την Κυριακή, το party animal μέσα σας βγαίνει στην επιφάνεια: Ο κοινωνικός Ερμής που σας κυβερνά, θα ταρακουνά τον εορταστικό πέμπτο οίκο σας έως τις 8 Ιανουαρίου. Αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας για να οργανώσετε μια συγκέντρωση με λίγα άτομα. Και αν κάποιοι δεν μπορούν να έρθουν, κάντε μια διαδικτυακή πρόποση μαζί τους!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον χώρο σας; Το άνετο σπίτι σας μπορεί σύντομα να γίνει ένα εκπληκτικό δημιουργικό στούντιο: Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο και θα ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο σας της φήμης και της αυτοέκφρασης μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021. Με τον υπερμεγέθη πλανήτη εδώ, δεν θα διστάσετε να μοιραστείτε τα ταλέντα σας. Ίσως ήρθε η ώρα να παραγγείλετε εξοπλισμό φωτισμού και ήχου, για να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας στη δημιουργία βίντεο. Για την αγάπη θα χρειαστείτε περισσότερο ενθουσιασμό, όπως να κανονίζετε ραντεβού ακόμα κι αν ζείτε στο ίδιο σπίτι!

Θα έχετε επιπλέον βοήθεια στη διαμόρφωση των χώρων σας από την Κυριακή: Ο επιδέξιος Ερμής μεταβαίνει στον Αιγόκερω και τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Υπό αυτό το κοσμικό ξόρκι, ακολουθήστε τη συμβουλή της ποιήτριας Μάγια Αγγέλου: “Προσπαθήστε να είστε ένα ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου”. Ωστόσο, μπορεί να έχετε και εσείς τις μελαγχολικές στιγμές σας. Αν έχετε γύρω σας αγαπημένους φίλους και συγγενείς, σίγουρα θα έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

Σκορπιός

Το 2020 σας έδωσε πολλές ευκαιρίες για να ακονίσετε την αυτοέκφρασή σας, με τον Δία της διεύρυνσης να καταρρίπτει κάθε επικοινωνιακό εμπόδιο. Αλλά από το Σάββατο ο πλανήτης της εύνοιας μεταβαίνει στον Υδροχόο και ριζώνει στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού! Ποιους στόχους θέσατε για τους χώρους σας, ειδικά στη διάρκεια της καραντίνας; Θέλετε να τους ανακαινίσετε ή να αγοράσετε δικό σας σπίτι; Να συζήσετε με το ταίρι σας ή να δημιουργήστε ένα γραφείο μέσα στο σπίτι; Οραματιστείτε το και κάντε το, μέσα στους επόμενους 12 μήνες!

Το καχύποπτο μυαλό σας θα κάνει το διάλειμμα που χρειαζόταν: Ο διανοητικός Ερμής περνά στον φιλικό τρίτο οίκο σας, από την Κυριακή έως τις 8 Ιανουαρίου. Ευτυχώς, θα έχετε πολλούς φίλους για να μοιράζεστε τις σκέψεις σας όταν το χρειάζεστε. Θα κάνετε αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όχι μόνο με τις selfies σας. Δημοσιεύστε ενδιαφέροντα άρθρα και ενισχύστε το σημαντικό έργο ενός φίλου. Ένας συναρπαστικός διάλογος θα μπορούσε να προκύψει και εκτός διαδικτύου, με συγγενικά πνεύματα που θα αγαπήσουν τις ιδέες σας!

Τοξότης

Το επικοινωνιακό ύφος σας μπορεί να βελτιωθεί τον επόμενο χρόνο: Ο επεκτατικός Δίας που σας κυβερνά, φεύγει από τον δεύτερο οίκο σας της εργατικότητας… Και μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021, θα πυροδοτεί τον τρίτο οίκο σας της αυτοέκφρασης και της συμμετοχής στα κοινά. Αυτή είναι μια από τις ισχυρότερες μεταβάσεις του Δία, για τους Τοξότες στον τομέα των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και τα μέσα ενημέρωσης. Το επόμενο έτος θα είναι ιδανικό για να συνεργαστείτε με επαγγελματίες. Ένας σύμβουλος θα βοηθήσει να τελειοποιήσετε την εικόνα και τον τρόπο έκφρασής σας, ώστε να δημιουργήσετε εκθαμβωτικά νέα πεδία μάρκετινγκ!

Ο πνευματικός Ερμής αναχωρεί από το ζώδιό σας την Κυριακή, μετακομίζοντας στον Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο σας της γείωσης μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Μην ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ασαφή νότα, θέστε συγκεκριμένους στόχους. Οργανώστε τα συστήματά σας, ανανεώστε τον προϋπολογισμό σας. Αν δεν έχετε ποσά που χρειάζεστε, αναζητήστε λογιστές και επενδυτικούς συμβούλους για να δημιουργήσετε ένα σταθερό σύστημα οικοδόμησης πλούτου!

Αιγόκερως

Δουλεύετε έντονα πάνω στον εαυτό σας τους τελευταίους 12 μήνες: Με τον επεκτατικό Δία στο ζώδιό σας, ανακαλύψατε νέους σκοπούς και αποσαφηνίσατε τους προσωπικούς σας στόχους. Από το Σάββατο, ο πλανήτης της αφθονίας μετακομίζει στον Υδροχόο και τον δεύτερο οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Ο Δίας έχει να επισκεφθεί αυτό τον τομέα σας από τον Ιανουάριο του 2010… και πλέον είστε διαφορετικοί άνθρωποι. Είστε έτοιμοι να γεμίσετε ξανά τα ταμεία σας; Από τώρα έως τις 28 Δεκεμβρίου 2021, θα βιώσετε σημαντική αύξηση στα κέρδη σας – αλλά και την αυτοπεποίθησή σας!

Από την Κυριακή, ο εκφραστικός Ερμής θα ακτινοβολεί στο ζώδιό σας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Με ενισχυμένη την πειθώ σας, θέστε το “μεγάλο ερώτημα” πριν τελειώσει ο μήνας. Λίγοι μπορούν να σας αρνηθούν, όταν ο φτερωτός θεός σας υποστηρίζει. Ωστόσο, μην προχωράτε στην τύχη, προετοιμάστε κατάλληλα τον λόγο σας. Και αν πρόκειται για την αγάπη, βάλτε την προσωπική σας πινελιά και εκφράστε τις επιθυμίες σας. Δεν υπάρχετε μόνο για να παρέχετε στους άλλους… Πρέπει να λάβετε κι εσείς αγάπη και υποστήριξη!

Υδροχόος

Το Σάββατο είναι μια σημαντική μέρα, καθώς χρειάστηκε περισσότερο από μια δεκαετία για να φτάσετε εδώ! Ο ευοίωνος Δίας αφήνει τον δωδέκατο ενδοσκοπικό οίκο σας και θα διαμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021. Αυτός ο τυχερός κύκλος σηματοδοτεί μια εποχή αυξημένης ζωτικότητας, αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι να επαναπαυθείτε και να περιμένετε να σας βρει η γενναιοδωρία… Αυτή η δυναμική μετάβαση σας παροτρύνει να πάρετε τολμηρά ρίσκα. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε ξανά τη ζωή σας, αρκεί να τις ψάξετε και να τις αδράξετε. Αυτή η επίσκεψη του Δία ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο 12ετές κεφάλαιο της ζωής σας… Ναι, είναι πράγματι πολύ σημαντικό!

Αλλά ακόμη και εσείς, η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, χρειάζεστε χρόνο για προσωπική αποφόρτιση. Από την Κυριακή, ο προσεκτικός Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Θα κάνετε ένα σύντομο ενδοσκοπικό ταξίδι, εκκαθαρίζοντας το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Καιρός να γράψετε τις σκέψεις σας, να διαλογιστείτε και να θέσετε στόχους για τη νέα χρονιά. Αυτός ο κύκλος του Ερμή μπορεί να σας κάνει νυχτοπούλια: Το να σηκωθείτε τη νύχτα από το κρεβάτι για να σημειώσετε μια δημιουργική ιδέα, μπορούσε να οδηγήσει σε ένα έργο τέχνης!

Ιχθύες

Μαζέψτε τα φτερά της κοινωνικής πεταλούδας και προσγειωθείτε! Ακόμα και στη διάρκεια της πανδημίας, παραμένετε συνδεδεμένοι με την κοινότητά σας. Βοήθησε τους τελευταίους 12 μήνες ο Δίας στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας. Αλλά από το Σάββατο, ο Δίας μεταβαίνει στον Υδροχόο και τον δωδέκατο οίκο σας της ενδοσκόπησης και των λήξεων. Συνειδητοποιήστε πόσα έχετε επιτύχει και τι απομένει να κάνετε. Απαλλαγείτε από ό,τι δεν λειτουργεί πια, ώστε να ελευθερώστε χώρο για τις απίστευτες νέες εξελίξεις που προσεγγίζουν… Ο Δίας θα έρθει στο ζώδιό σας από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου 2021!

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε αντικοινωνικοί. Την Κυριακή ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας έως τις 8 Ιανουαρίου. Θα αποκτήσετε νέες φιλίες, μάλλον διαδικτυακές, με ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Προσκαλέστε τους φίλους σας σε σημαντικές δραστηριότητες, όπως η συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό!