Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Η Σελήνη και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στον όγδοο οίκο σας των μυστικών και της σεξουαλικότητας το Σάββατο, φέρνοντας έναν αέρα μυστηριώδους γοητείας! Συνήθως φανερώνετε αμέσως τα συναισθήματα και τις απόψεις σας… Αλλά τώρα αφήστε τους ανθρώπους να μαντεύουν. Η σαγηνευτική σας γοητεία είναι αρκετά ισχυρή από μόνη της. Μπορούσε να σας έλξει ένα άτομο που θα δυσκολευτείτε να “διαβάσετε”. Υπάρχει ουσία πίσω από την ενδιαφέρουσα εικόνα του; Θέλετε να μάθετε, όσο τίποτα. Και αξίζει να προσπαθήσετε, για να δείτε τι θα ανακαλύψετε!

Το να τεθούν σε κίνηση όλα τα δύσκολα σχέδιά σας, μπορεί να αποδειχθεί άθλος την Κυριακή. Ενώ είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι ρόλοι και ορισμένες λεπτομέρειες για τρίτα άτομα. Η διευκρίνηση των συμφερόντων σας πριν ξεκινήσετε, μπορεί να φέρει την επιτυχία. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ιδέες σας τις επόμενες δύο μέρες. Ενεργοποιήστε το υποσυνείδητό σας και αφήστε το να σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση!

Ταύρος

Οι άνθρωποι σας λατρεύουν για την επιμονή και την αίσθηση ευθύνης που σας διέπει, Ταύροι. Αλλά το Σάββατο προτιμήστε να δείξετε την πιο ήπια πλευρά σας. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε για να εκφράσετε την αγάπη ή την εκτίμησή σας. Ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από όση νομίζετε. Δεν έχετε εκφράσει την ευγνωμοσύνη σας τελευταία; Στείλτε ένα μικρό δώρο σε κάποιον που σας έχει σταθεί τελευταία!

Πρέπει να βγάλετε κάτι από μέσα σας την Κυριακή – αλλά ποιον μπορείτε να εμπιστευθείτε πραγματικά; Ακολουθήστε το ένστικτό σας αν πρόκειται να ανοίξετε την καρδιά σας. Προσεγγίστε ένα αξιόπιστο άτομο με το οποίο αισθάνεστε ασφαλείς. Εναλλακτικά, κλείστε συνεδρία με έναν θεραπευτή. Και καθώς περιμένετε, απασχοληθείτε κρατώντας σημειώσεις ή εξασκώντας την ελεύθερη γραφή. Με το να κρατάτε τις εσωτερικές σας σκέψεις κρυφές, διαταράσσετε την ενέργειά σας!

Δίδυμοι

Έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα; Η συνάντηση μεταξύ Σελήνης-Αφροδίτης το Σάββατο, σας υπενθυμίζει τη δύναμη της οπτικής στα πράγματα! Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τις περιστάσεις, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που τις κοιτάτε. Τι λέτε στον εαυτό σας για αυτή την κατάσταση; Αντί να την θεωρείτε απόλυτη καταστροφή, ορίστε τη ως έναν ενδιαφέροντα γρίφο ή σημάδι για να επικοινωνήσετε με τους υποστηρικτικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Θα νιώσετε διχασμένοι υπό την αντιφατική γωνία Ερμή-Ποσειδώνα την Κυριακή. Το μόνο που θέλετε, είναι να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο με κάποιο ξεχωριστό άτομο αλλά οι υποχρεώσεις σας καλούν. Το να αγνοήσετε τα καθήκοντά σας δεν θα ήταν σοφή κίνηση… Αλλά δείτε το δίλημμα ως ένα μάθημα, για το πώς να διαχειρίζεστε το χρόνο σας. Στο μέλλον, καλύτερα να βάζετε σε προτεραιότητα τις δουλειές που πρέπει να γίνουν και έπειτα να κανονίσετε οποιαδήποτε επαφή σας γεμίζει χαρά. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να νιώσετε ανέμελοι!

Καρκίνος

Το φως της αγάπης ακτινοβολεί αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη συναντά την ρομαντική Αφροδίτη. Πάρτε τα ηνία, Καρκίνοι, γίνετε πιο εκδηλωτικοί με αυτούς που λατρεύετε. Μπορεί να μην συνειδητοποιούν πόσο θέλετε να δείξετε έμπρακτα τα συναισθήματά σας. Σε αυτή τη φάση, δείξτε την απαιτούμενη φροντίδα και στον εαυτό σας. Όταν νιώθετε καλά, μπορείτε να είστε εκεί και γι’ αυτούς που αγαπάτε!

Την Κυριακή, είναι καλό να προσέχετε τι τρώτε χωρίς να σας δημιουργούνται αισθήματα στέρησης. Η πλήρης αποχή από «κακές» τροφές, σας οδηγεί τελικά σε υπερκατανάλωση. Οι Καρκίνοι λατρεύετε τις απολαύσεις της ζωής: Γιατί να αρνηθείτε τη χαρά, να δώσετε στο σώμα σας αυτό ζητάει; Μην γεμίζετε το μυαλό σας με περιττές ενοχές!

Λέων

Κατευνάστε την επιθετική πλευρά σας και αφήστε να φανεί η τρυφερή αυτό το Σάββατο! Καθώς η Σελήνη συναντά την εναρμονιστική Αφροδίτη, θα φτάσετε πιο μακριά με τη συντροφικότητα παρά με ανταγωνιστικό πνεύμα. Αντί να ακολουθήσετε το φυσικό σας ένστικτο να πάρετε τα ηνία, ενδυναμώστε κάποιον άλλο για να ηγηθεί μιας αποστολής. Η υποστήριξή σας θα τροφοδοτήσει την αυτοπεποίθησή του, προσθέτοντας μια ικανή ψυχή στην ομάδα σας. Και αυτό σημαίνει λιγότερη δουλειά για εσάς μακροπρόθεσμα!

Ένα αθώο φλερτ θα σας κάνει καλό την Κυριακή- αλλά ως ένα σημείο: Ίσως δεν έχετε και οι δύο τις ίδιες προθέσεις για αυτή τη σχέση. Κάποιος που «παίζετε», μπορεί να μην αποζητά κάτι σοβαρό. Αντίστοιχα, ίσως εσείς δεν είστε έτοιμοι ή πρόθυμοι να προχωρήσετε. Θέστε τις κατάλληλες ερωτήσεις, για να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

Παρθένος

Μπορεί να ακούτε τους άλλους, Παρθένοι… Όμως είστε σίγουροι ότι οι άλλοι το αισθάνονται; Το Σάββατο, η Σελήνη και η ευγενική Αφροδίτη συναντιούνται στον τομέα σας της επικοινωνίας και ζητούν περισσότερη κατανόηση στις αλληλεπιδράσεις σας. Αντί να απαντάτε μηχανικά, αποδείξτε στους ανθρώπους ότι σας ενδιαφέρει αυτό που λένε. Αντανακλώντας τα λόγια τους, θα νιώσουν ότι γίνονται αντιληπτοί και σεβαστοί. Η καλή αίσθηση που διαχέει αυτή η κοσμική συμμαχία θα κάνει αξέχαστο αυτό το σαββατοκύριακο!

Την Κυριακή, ποιο είναι το πρώτο πράγμα στην ατζέντα σας; Να μαγειρέψετε το αγαπημένο σας φαγητό, για να σας συνοδεύσει στη σειρά που παρακολουθείτε; Αλλά ίσως να νιώσετε μια πίεση, να δώσετε προσοχή σε κάποιον άλλο. Δεν σας αρέσει να γυρνάτε την πλάτη σας σε κανέναν αλλά είστε ήδη εξαντλημένοι, Παρθένοι. Διαθέσετε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε στη συνέχεια να μπορέσετε να το κάνετε και για τους άλλους!

Ζυγός

Είστε πολύ καλοί στη θεωρία, Ζυγοί. Αλλά ο συνδυασμός Σελήνης-Αφροδίτης το Σάββατο θέλει να την υποστηρίξετε με εμπνευσμένα παραδείγματα. Δραστηριοποιηθείτε, φροντίστε να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε ένα έργο. Διαφορετικά, κάποιος άλλος μπορεί να παρέμβει και να πάρει τα εύσημα για τις δικές σας προσπάθειες. Διασφαλίστε ό,τι σας ανήκει δικαιωματικά, ειδικά όταν είναι παρόντα τα πιο σημαντικά άτομα!

Οι πλανήτες της Κυριακής σας σπρώχνουν λίγο περισσότερο στα άκρα… Γι’ αυτό αποφύγετε να προκαλέσετε καταστάσεις, που ξέρετε ότι θα αυξήσουν το άγχος σας. Εάν χρειαστεί, κάντε ένα διάλειμμα διαλογισμού. Ακόμη και δέκα αργές βαθιές εισπνοές, μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ισορροπίας σας. Κάντε μια βόλτα στο τετράγωνο ή μια συνεδρία γιόγκα μέσω διαδικτύου. Αυτή δεν είναι κατάλληλη μέρα για να παίξετε τον σωτήρα για ένα μέλος της οικογένειάς σας. Έχετε ήδη αρκετά να διαχειριστείτε, μην αναλαμβάνετε τα προβλήματα άλλων σαν να είναι δικά σας!

Σκορπιός

Μοιραστείτε τα συναισθήματα αγάπης σας, Σκορπιοί… Αυτά που συνήθως κρατάτε κρυφά από τους άλλους! Καθώς η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η εκδήλωσή τους θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Μια αφιλτράριστη έκφραση αγάπης, μπορεί να δώσει σε μια σχέση μεγαλύτερη ταχύτητα. Ακόμα κι αν οι άλλοι δεν δείξουν ανοιχτά την εκτίμησή τους για αυτή την επιπλέον προσοχή, σίγουρα θα την λατρέψουν!

Μπορεί να προτιμάτε να χαλαρώσετε ονειροπολώντας αυτή την Κυριακή… Αλλά οι προθεσμίες των υποχρεώσεών σας παραμονεύουν. Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με δύο τρόπους: Χωρίστε τα καθήκοντά σας σε διαχειρίσιμα βήματα, ώστε μετά την πρώτη φάση να κάνετε ένα διάλειμμα. Εναλλακτικά, εργαστείτε από νωρίς με στόχο να τελειώσετε τα πάντα μονομιάς. Έτσι, μέχρι το μεσημέρι θα μπορείτε να χαλαρώσετε ακριβώς όπως έχετε ανάγκη!

Τοξότης

Είστε οι αισιόδοξοι του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν μπορεί να σας πείσει ότι το ποτήρι είναι μισοάδειο! Με μια σύνδεση Σελήνης-Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο σας της ονειροπόλησης το Σάββατο, δεν μπορείτε παρά να βλέπετε τα πάντα όμορφα. Ποιος νοιάζεται αν οι άλλοι πιστεύουν ότι πετάτε στα σύννεφα; Απομακρύνετε τους αμφισβητίες, πριν σας επηρεάσει ο αρνητισμός τους. Δεν μπορείτε παρά να δείτε τα καλά στους ανθρώπους, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν το κάνει. Πιστέψτε στους άλλους και δεν θα σας απογοητεύσουν. Με την καλλιτεχνική Αφροδίτη σε αυτό τον ευφάνταστο τομέα σας, μπορείτε και να υλοποιήσετε μια δημιουργική ιδέα!

Την Κυριακή, ο Ερμής στον Τοξότη ζητά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας… Αλλά κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να εκτροχιάσει τα σχέδιά σας. Όσο κι αν μισείτε να απογοητεύετε τους αγαπημένους σας, η επαναφόρτισή σας είναι επιβεβλημένη, Τοξότες. Εξασφαλίστε τουλάχιστον μερικές ώρες για εσάς, διαφορετικά δεν θα είστε χρήσιμοι σε κανέναν – περιλαμβανομένου και του εαυτού σας. Αν παραγκωνίσετε αυτή την ανάγκη, θα καταλήξετε εξαντλημένοι και δυσαρεστημένοι!

Αιγόκερως

Το Σάββατο μην ξεχνάτε ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας, Αιγόκεροι! Μπαίνετε γρήγορα σε κατάσταση άμυνας, ειδικά με άτομα της ομάδα σας. Αντί να έρθετε σε ρήξη, συζητήστε τις διαφωνίες σας και να είστε ειλικρινείς. Η εναρμονιστική Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, να προχωρήσετε χωρίς να υπάρξουν λογομαχίες. Μην παρουσιάζετε τα πράγματα υπερβολικά, όταν δεν πρόκειται για κάποιο μεγάλο ζήτημα!

Αυτή την Κυριακή χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας – και δεν υπάρχει λόγος να απολογηθείτε γι’ αυτό. Όμως να έχετε κατά νου ότι ένα δικό σας άτομο ίσως θελήσει να σας απασχολήσει με τα προβλήματά του. Θέστε τα όριά σας, ώστε να δώσετε σε εσάς τον χρόνο που λαχταράτε τόσο απελπιστικά. Εναλλακτικά, εάν χρειάζεστε υποστήριξη, επικοινωνήστε με κάποιον που ξέρετε ότι είναι πάντα εκεί στα δύσκολα. Βάλτε τον εαυτό σας στο νούμερο ένα της λίστας σας. Το αξίζετε!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να ανέβετε επίπεδο στην κλίμακα της επιτυχίας; Όπως γνωρίζει πολύ καλά το κοινωνικό σας ζώδιο, αυτό αφορά την καλλιέργεια σχέσεων με τα σημαντικά άτομα στον τομέα σας! Η συνάντηση μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης στον οίκο σας της σταδιοδρομίας το Σάββατο, βοηθά να γοητεύσετε τους υπευθύνους… Και θα σας δώσουν πρόσβαση στο επόμενο στάδιο. Μόλις βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία, δείξτε για πόσα είστε ικανοί. Και καθώς τόσο η Σελήνη όσο και η Αφροδίτη αντιπροσωπεύουν τη γυναικεία ενέργεια, συνδεθείτε με τις ισχυρές γυναίκες του τομέα σας. Αν θέλετε να επιτύχετε το ανέφικτο, αυτές θα βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη δουλειά που πρέπει να γίνει!

Προσέξτε τα ψώνια σας αυτή την Κυριακή, Υδροχόοι. Μια σύνδεση σύγχυσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, ειδικά αν βρείτε το «τέλειο» δώρο για κάποιον που αγαπάτε. Όσο δελεαστική κι αν είναι αυτή η αγορά, μην την κάνετε. Δεν είναι απαραίτητο να πάρετε κάτι μεγάλης αξίας σε κάποιον, για να νιώσει ότι τον αγαπάτε. Αν δεν το αντέχετε οικονομικά, επιλέξτε κάτι πρακτικό ή συμβολικό!

Ιχθύες

Το Σάββατο έρχεται μια διπλωματική ευθυγράμμιση της Σελήνης και της Αφροδίτης, στον ένατο οίκο σας της επέκτασης… Και θα σας βοηθήσει να ενώσετε τις αντικρουόμενες ομάδες του περιβάλλοντός σας! Σάββατο. Γίνετε η γέφυρα για αυτούς τους φαινομενικά ασυμβίβαστους ανθρώπους, τονίστε τις κρυμμένες συνεργίες τους. Μην ανησυχείτε, Ιχθύες: Ακόμα κι αν δεν ταιριάξουν αμέσως, θα σας ενθουσιάσει η εμπειρία… Και είναι πιθανό να κάνετε μερικές εμπνευσμένες νέες επαφές!

Έχετε ό,τι χρειάζεται για να γίνετε αστικοί ηγέτες, οπότε μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σας επηρεάσουν αυτή την Κυριακή. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε ανήσυχοι ή νευρικοί, όταν φαντάζεστε πώς θα ήταν να έχετε έναν ρόλο εξουσίας. Αλλά πρέπει να πιστέψετε ότι είστε οι κατάλληλοι για τη δουλειά. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε τον ρόλο σας σε μια πιο σοβαρή κατάσταση, σταματήστε να λέτε «όχι» στις επιπλέον ευθύνες. Βάλτε μπροστά την προσωπική σας δύναμη και θα δείτε το αστέρι σας να ακτινοβολεί!