Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Αυτό το Σάββατο αρχίζει η ετήσια επίσκεψη του Ήλιου για έναν μήνα σε ένα επίσης ζώδιο της φωτιάς: Περνά στον Τοξότη και τον ένατο οίκο σας των ταξιδιών και της περιπέτειας. Για την επιθυμία να γνωρίσετε τον κόσμο, βρείτε τρόπο να το κάνετε ακολουθώντας τους υγειονομικούς περιορισμούς. Ακόμη και ευκαιρίες που φαίνονται ασήμαντες ή συνηθισμένες, μπορούν να οδηγήσουν σε συναρπαστικές εμπειρίες. Εάν το επάγγελμα ή ένα πάθος σας ενέχει άλλες χώρες, είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια δοκιμή. Συνδεθείτε με ομάδες του εξωτερικού, ώστε όταν επιτρέπεται ένα διεθνές ταξίδι να είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε όλα τα μέρη!

Είστε έτοιμοι για μια αισθησιακή ριζική αλλαγή, Κριέ; Η σεξουαλική σας γοητεία χτυπάει κόκκινο από το σαββατοκύριακο: Η κοσμική μάγισσα Αφροδίτη, θα διαμένει στον Σκορπιό και τον ερωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Θα διαπρέπετε στο φλερτ – αλλά προσέξτε να μην γοητευτείτε από κάποιο άτομο που δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι πιθανοί, φροντίστε να γνωρίζετε πού βαδίζετε. Έχετε σχέση; Δείξτε στο ταίρι σας περισσότερη προσοχή και στοργή, ειδικά όταν βρίσκεστε μόνο οι δυο σας!

Ταύρος

Θα διαπιστώσετε ότι το πάθος είναι μεταδοτικό τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες: Ο φωτεινός Ήλιος περνά στον Τοξότη και τον όγδοο οίκο σας του ερωτισμού και της οικειότητας, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Θα είστε πιο ενεργοί με τους ισχυρούς δεσμούς της ψυχής σας, δεν θα ενδιαφέρεστε για εφήμερες επαφές. Τα ζευγάρια μπορεί να εκπλαγούν από το δέσιμό τους, αν αγνοήσουν μικρά θέματα που προκύπτουν και έρθουν κοντά σε βαθύτερο επίπεδο.

Οι σχέσεις θα λάβουν μια ακόμα δόση ενέργειας από το σαββατοκύριακο: Η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά, μπαίνει στον σαγηνευτικό Σκορπιό και τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Οι δεσμοί θα βρίσκονται στο επίκεντρο για τρεις εβδομάδες, ίσως να μην εστιάσετε σε πολλά άλλα… Το πάθος μπορεί να μεταφραστεί σε μακροχρόνια αγάπη. Οι ελεύθεροι Ταύροι ίσως νιώσουν σπίθες για ένα καινούργιο άτομο στη ζωή τους. Ο έβδομος οίκος αφορά όλες τις συμπράξεις. Γι’ αυτό στη διάρκεια αυτού του κύκλου, ακόμη και οι επιχειρηματικές συναλλαγές θα είναι αρμονικές και προσοδοφόρες!

Δίδυμοι

Οι επιτυχημένες σχέσεις δεν προκύπτουν από μόνες τους. Απαιτούν αγάπη, προσοχή και συμβιβασμούς. Από το Σάββατο, ο Ήλιος θα διαμένει στον Τοξότη και τον έβδομο οίκο σας της αφοσίωσης μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Οι δεσμευμένοι θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα της εστίασης και κατανόησης προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι ας δοκιμάσουν την τύχη τους σε εφαρμογές γνωριμιών, με διευρυμένες παραμέτρους αναζήτησης… Αν έχετε ανοιχτό μυαλό – και καρδιά – μια γνωριμία μπορεί να έχει δυναμική διάρκειας!

Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο η Αφροδίτη της ομορφιάς περνά στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Αρχίστε να φέρεστε στο σώμα σας ως τον ναό που είναι. Καθώς οι μέρες μικραίνουν και οι θερμοκρασίες πέφτουν, τονώστε τη διάθεσή σας με αλλαγές στην εξάσκησή σας. Αναζητήστε εφαρμογές ή προγράμματα που θα προκαλέσουν το σώμα και το μυαλό σας. Να ετοιμάζετε θρεπτικά γεύματα από την αρχή της εβδομάδας, ώστε να έχετε ενέργεια και δυναμισμό όλες τις μέρες!

Καρκίνος

Με τον Ήλιο να διαμένει στον Τοξότη και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, θα έχετε το ιδανικό κίνητρο να μπείτε σε ένα υγιές μονοπάτι. Ωστόσο, οι διατροφικές παρασπονδίες των γιορτών περιμένουν στη γωνία… Κάντε τη σύνεση σύνθημά σας. Αντί να εστιάσετε σε όσα στερείστε, λάβετε επαρκή ποσότητα άπαχης πρωτεΐνης και φρέσκων λαχανικών πριν ανοίξετε το κουτί με τα γλυκά. Κάντε λίγες ασκήσεις κάθε ευκαιρία!

Η πασαρέλα σας καλεί από αυτό το σαββατοκύριακο: Η σαγηνευτική Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και τον πέμπτο οίκο σας της λάμψης και του πάθους, αναλαμβάνοντας δράση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τις στυλιστικές επιλογές σας. Δοκιμάστε νέες εφαρμογές γνωριμιών, βρείτε νέες ενασχολήσεις με το άλλο σας μισό. Θα έχετε τις κατάλληλες ιδέες για να βγείτε από κάθε δημιουργικό αδιέξοδο. Στο ρομαντικό τομέα, αυτή μπορεί να είναι από τις καλύτερες περιόδους σας για την αγάπη – και τη γονιμότητα, για το 2020!

Λέων

Ο μεγαλοπρεπής Ήλιος που σας κυβερνά, περνά στον Τοξότη και ενισχύει τον πέμπτο οίκο σας της αίγλης και της αγάπης: Δικαιολογημένα είναι ο οίκος που συνδέει το ζώδιό σας με την επιδειξιομανία! Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Και το ερώτημα είναι, τι θα κάνετε με όλη αυτή την προσοχή; Θα αφιερωθείτε σε κάτι που σας παθιάζει ή θα επιδιώξετε μια ρομαντική σύνδεση; Όπου κι αν στρέψετε την εκθαμβωτική προσοχή σας, φροντίστε να δώσετε το 200 τοις εκατό!

Επίσης, από αυτό το σαββατοκύριακο η δημιουργική Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Θα έχετε περισσότερη ανάγκη να ασχοληθείτε με τους χώρους σας. Να σημειώνετε τις εμπνεύσεις σας για διακόσμηση, μελετήστε ποιες διαμορφώσεις συνάδουν με τις αρχές του φενγκ σούι. Αν το γραφείο σας ακουμπά στη γωνία της αγάπης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι νιώθετε παντρεμένοι με τη δουλειά! Ήρθε η ώρα για μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή της διακόσμησης. Θα σας εκπλήξει μια ανανέωση στα χρώματα ή μια αναδιάταξη των επίπλων. Όταν τελειώσετε, καλέστε για δείπνο τους φίλους σας ακόμα κι αν πρέπει να είναι πιο περιορισμένη η λίστα σας!

Παρθένος

Ώρα να μειώσετε ταχύτητα! Από το Σάββατο ο ζωοδότης Ήλιος ξεκινά τη διαμονή του στον Τοξότη, εντείνοντας τη διάθεσή σας να φωλιάσετε και να απολαύσετε λίγη οικιακή ευδαιμονία. Το σπιτικό σας θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να εστιάσετε στους δικούς σας ανθρώπους. Μέχρι τα Χριστούγεννα σχεδόν, αυτή η ηλιακή πορεία θα σας χαρίσει θαυμάσιες στιγμές «εντός»!

Οποιοδήποτε κενό στο ημερολόγιό σας, μπορεί να γεμίσει γρήγορα από το σαββατοκύριακο: Η χαρωπή Αφροδίτη θα χορεύει στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, με τη δημοτικότητά σας θα εκτοξεύεται! Θα είναι δύσκολο ακόμα και για την οργανωτική φύση σας, να χωρέσει στη μέρα τόσες προσκλήσεις για επαφές. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας και κάντε όσες διαδικτυακές «συναντήσεις» θα σας διασκεδάσουν… Και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν εξαιρετικές ευκαιρίες διεύρυνσης των δικτύων σας!

Ζυγός

Από το Σάββατο, ο ζωηρός Ήλιος περνά στον Τοξότη και τον τρίτο οίκο σας της εξωστρέφειας. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα είστε ακόμα πιο επικοινωνιακοί, γι’ αυτό επιλέξτε την πιο χαρούμενη διάθεσή σας. Μετατρέπεστε σε μια κοινωνική πεταλούδα, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις βόλτες σας με τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις. Εσείς ειδικά γνωρίζετε ότι οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι τέλειες ευκαιρίες δικτύωσης, οπότε να είστε έτοιμοι για τέτοιου είδους επικοινωνιακές επιτυχίες!

Επίσης, η ηδονιστική Αφροδίτη που σας κυβερνά, περνά στον πολυτελή δεύτερο οίκο σας αυτό το σαββατοκύριακο. Προσφέρετε στον εαυτό σας περισσότερη ομορφιά και άνεση χωρίς δικαιολογίες για να ανανεωθείτε, στη διάρκεια αυτού του κύκλου μέχρι στις 15 Δεκεμβρίου. Ο 2ος Οίκος αφορά και τα χρήματά σας. Με την Αφροδίτη εδώ, μπορεί να αισθάνεστε πιο γενναιόδωροι για να κάνετε εντυπωσιακά δώρα ή να κερνάτε την παρέα. Πολύ γλυκό εκ μέρους σας, Ζυγέ – αλλά να είστε προσεκτικοί με το πόσα ξοδεύετε!

Σκορπιός

Το Σάββατο, ο Ήλιος αποχαιρετά το ζώδιό σας. Περνά στον Τοξότη και τον δεύτερο οίκο σας του ρεαλισμού και των χρημάτων, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, το μυαλό σας έχει πάρει φωτιά γεννώντας την μια λαμπρή ιδέα μετά την άλλη. Θα σας ωφελήσει αν τις καταγράψατε με κάποιο τρόπο, γιατί τώρα θα μπορείτε να τις αξιολογήσετε με ένα πιο πρακτικό πρίσμα. Προφανώς μερικές θα αποδειχθούν άνθρακες – αλλά οι υπόλοιπες θα είναι σίγουρα χρυσός… Γι’ αυτό επεξεργαστείτε τις μέχρι να αποδώσουν!

Τα άστρα του σαββατοκύριακου σας καθιστούν ακαταμάχητους: Η Αφροδίτη του έρωτα και της ομορφιάς μπαίνει στο ζώδιό σας και θα μείνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Όλοι θα μαγεύονται από τα χαρίσματα και τη σιγουριά σας, όχι ότι χρειάζεστε ιδιαίτερη ενίσχυση. Αλλά αν θέλετε να τονώσετε αυτή την ενέργεια, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή σας κάθε πρωί ή πριν αρχίσετε μια τηλεδιάσκεψη. Είστε ελεύθεροι; Φλερτάρετε έντονα. Αν έχετε σχέση, δείξτε την αγάπη σας δίνοντας στο ταίρι σας επιπλέον προσοχή και μερικές νέες σαγηνευτικές «ιδέες»!

Τοξότης

Επιθυμείτε μια επανεκκίνηση ολόκληρου του «συστήματός σας», Τοξότη; Ετοιμαστείτε να πιέσετε το κουμπί της ψυχικής επαναφοράς το Σάββατο: Ο Ήλιος αφήνει τη ζώνη σας της ενδοσκόπησης και θα διαμένει στο ζώδιό σας για τον επόμενο μήνα! Μπορείτε να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας αν θέλετε, είτε να διαγράψετε όσα σας τραβούν προς τα κάτω ή προς τα πίσω. Μόλις απαλλαγείτε από καθετί παλιό, θα έχετε χώρο για να έρθει το νέο και συναρπαστικό στον κόσμο σας. Καθαρίστε το σπίτι από την βαλτωμένη και φορτισμένη ενέργεια και μετά αναλάβετε δράση. Είναι καιρός να προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και αυτά που λατρεύετε, τουλάχιστον για όσο διαρκεί η γενέθλια εποχή σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου!

Ωστόσο, φροντίστε να αφήσετε λίγα κενά στο ημερολόγιό σας. Μπορεί να μην είστε συνεχώς τόσο εξωστρεφείς. Η ειρηνοποιός Αφροδίτη βυθίζεται στον Σκορπιό και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης, από το Σάββατο έως τις 15 Δεκεμβρίου. Μην έχετε ενοχές γι’ αυτή την επιβράδυνση, τρέχατε με τρελές ταχύτητες τελευταία και πρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αυτή η φάση για θεραπεία και της καρδιάς, μπορεί να φέρει μερικά δάκρυα λύπης ή απώλειας. Αφήστε τα συναισθήματα να ρεύουν απρόσκοπτα, δεν θέλετε να χτίσετε ένα φράγμα που θα εμποδίσει να αγκαλιάσετε ό,τι θα έρθει στη συνέχεια!

Αιγόκερως

Επιβραδύνετε τον ρυθμό σας, Αιγόκεροι! Ούτως η άλλως, συνήθως δεν είστε πρώτοι στη γραμμή εκκίνησης – είτε πιο μεθοδικοί και αποτελεσματικοί ορειβάτες. Αλλά από το Σάββατο, ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και τον δωδέκατο οίκο σας της ανάπαυσης και της επούλωσης. Τιμήστε το σώμα σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Βγάλτε τις μη ουσιώδεις υποχρεώσεις από το ημερολόγιο, επενδύστε σε σχέδια με άτομα που θα σας εξοικονομήσουν ενέργεια. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, κοιμηθείτε νωρίτερα από το συνηθισμένο και αποσυνδέστε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας μια ώρα πριν!

Μέσα στη δραστήρια μέρα σας, εμπλακείτε και σε μια ενέργεια που αξίζει τον κόπο: Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα απολαμβάνετε να είστε μέλος μιας αξιόλογης αποστολής. Η εγκάρδια Αφροδίτη φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας της κοινότητας, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Θα σας ενθαρρύνει να προσφέρετε σε έναν σημαντικό σκοπό. Με τις οργανωτικές σας δεξιότητες, μπορείτε να πετύχετε τα καλύτερα για μια εξαιρετική εκδήλωση!

Υδροχόος

Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε προτεραιότητα σε φίλους και αγαπημένους! Από το Σάββατο ο φωτεινός Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη, φορτίζοντας τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητες και της τεχνολογίας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, οι συνεργασίες θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές και η σύνδεση με τους σωστούς ανθρώπους θα είναι παραγωγική και κερδοφόρα. Θα λάβετε έξτρα πόντους εάν εργάζεστε σε ένα ψηφιακό εγχείρημα. Προσέξτε, ωστόσο, να μην πέσετε στην παγίδα της εργασιομανίας. Αυτή είναι η ετήσια στιγμή για να δώσετε προσοχή στον εσωτερικό κύκλο σας, να παίξετε συνδετικό ρόλο μέσα σε αυτόν!

Επίσης, από το Σάββατο η Αφροδίτη περνά στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον για να κάνετε αξιολογήσεις: Από το ένα ως το δέκα, πόσο ικανοποιημένοι είστε με τη δουλειά σας, Υδροχόε; Εάν απαντήσατε κάτω από οκτώ, είναι καιρός να αρχίσετε να εξετάζετε τις επιλογές σας. Ξεκινήστε σκεπτόμενοι τι θα σας έκανε ευτυχισμένους. Μια διαφορετική δουλειά, περισσότερες ευθύνες, μια πιο συνεργατική ομάδα; Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να δικτυωθείτε, με τον στρατηγικό επαγγελματισμό που σας διακρίνει!

Ιχθύες

Η επιτυχία είναι πραγματικά γραμμένη στα αστέρια, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να κάνετε την απαιτούμενη προσπάθεια! Από το Σάββατο, ο Ήλιος μετακομίζει στον Τοξότη και τον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας και της καριέρας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Ίσως χρειαστεί να ξενυχτήσετε για να προλάβετε κάποιες προθεσμίες ή να μιλήσετε με ανθρώπους από άλλες χώρες – αλλά θα αξίζει τον κόπο όταν λάβετε τα πολυπόθητα κέρδη. Αν ψάχνετε μια νέα απασχόληση, δηλώστε το σε όποιον γνωρίζετε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες!

Κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για ενδιαφέρουσες επιλογές αυτό το σαββατοκύριακο: Η ευχάριστη Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και τον ένατο οίκο σας των επεκτάσεων. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες μπορούν να διαφοροποιήσουν τις επιλογές γνωριμιών τους, από τώρα έως τις 15 Δεκεμβρίου. Η σπίθα μπορεί να ανάψει, με κάποιον από διαφορετική κουλτούρα ή άλλο μέρος του κόσμου. Οι δεσμευμένοι θα αισθάνεστε περιπετειώδεις. Αναζητήστε τα μέρη που θα μπορέσετε να εξερευνήσετε όταν οι υγειονομικές περιστάσεις το επιτρέψουν, για να περάσετε υπέροχες στιγμές οι δυο σας!