Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Είστε ένας μεγάλος ονειροπόλος, πράγμα που συμβάλλει στη δυναμική σας παρουσία. Όμως τα άστρα του Σαββάτου θέλουν να παραμείνετε ρεαλιστές: Ο Κρόνος στον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας, συγκρούεται με τη δημιουργική Αφροδίτη. Το κοσμικό σας μάθημα θα είναι η δημιουργία πιο σταθερής βάσης, προτού επιδιώξετε κάποιο από τα μεγάλα σχέδιά σας. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσετε την κατάσταση. Εάν είναι απαραίτητο, τροποποιήστε το σχέδιο. Ο στόχος δεν είναι απλώς να δράσετε, είναι να προχωρήσετε με ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο!

Ο κανόνας της Κυριακής: Όχι άλλα μυστικά! Δεν φέρεστε έξυπνα με αυτή την τακτική, γιατί οτιδήποτε δεν είναι απόλυτα έντιμο μπορεί να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Με τον πνευματικό Ερμή να συναντά τον Ήλιο στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, καλύτερα να υποστείτε τις συνέπειες παρά να θεωρηθείτε ανήθικοι. Όταν αναρωτιέστε αν μια κίνησή σας είναι πραγματικά ύπουλη ή στρατηγική, σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν αν ήσασταν στη θέση κάποιου άλλου!

Ταύρος

Ο γλυκός συγχρονισμός του Σαββάτου μεταξύ της ερωτικής Αφροδίτης και του προσγειωμένου Κρόνου, πατά φρένο σε μια σχέση που ίσως τρέχει με υπερβολική ταχύτητα. Ακόμα κι αν έχετε ερωτευτεί ή αν μια δημιουργική συνεργασία μπορεί να προχωρήσει γρήγορα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ορμήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Εάν πρόκειται να γίνει αυτή η ένωση, θα επιβιώσει στη δοκιμασία του χρόνου. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο εργασίας, τις αξίες και τους στόχους της άλλης πλευράς!

Την Κυριακή έρχεται ένας γλυκός συγχρονισμός του φωτεινού Ήλιου με τον ομιλητικού Ερμή, στον Σκορπιό και τον έβδομο οίκο σας της συνεργασίας. Ίσως απομακρυνθείτε από έναν σημαντικό στόχο, εξαιτίας ενός φλερτ ή μιας έντονης συνομιλίας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα, αν δεν είστε ήδη σε σχέση… Αλλά δεν πρέπει να παραμερίσετε μια δική σας δέσμευση. Αφού έχετε στοιχεία επικοινωνίας, καλύτερα να έρθετε σε επαφή όταν θα έχετε πραγματικά χρόνο να διαθέσετε!

Δίδυμοι

Δείξτε τρυφερότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Μια υποστηρικτική συνάντηση της στοργικής Αφροδίτης με τον προσγειωμένο Κρόνο απο τον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, θα εμβαθύνει τα επίπεδα οικειότητας. Όσον αφορά μια ρομαντική σχέση σας, ίσως συζητήσετε το θέμα της αποκλειστικότητας ή της συμβίωσης. Ορισμένοι Δίδυμοι μπορεί να ετοιμάζετε μια επιχειρηματική κίνηση με έναν συγγενή ή να στραφείτε σε αυτόν για βοήθεια με το αρχικό κεφάλαιο.

Το να κόψετε δρόμο, δεν θα σας φτάσει γρηγορότερα εκεί που πηγαίνετε την Κυριακή… Γι’ αυτό κάντε υπομονή. Με τον στρατηγικό Ερμή που σας κυβερνά σε σύνοδο με τον εξωστρεφή Ήλιο στον έκτο οίκο σας του συστήματος, βρίσκεστε σίγουρα μπροστά από τους υπόλοιπους. Όσο πρόθυμοι κι αν είστε να πάρετε την πρωτιά, δεν πρέπει να χάσετε τη χαρά του ταξιδιού. Μειώστε τον ρυθμό σας, κάντε τα κατάλληλα βήματα και απολαύστε τη διαδρομή!

Καρκίνος

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ανάλαφρα το Σάββατο, υπό το τρίγωνο σταθεροποίησης της Αφροδίτης και του Κρόνου . Αλλά δεν μπορείτε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, χωρίς τη συμμετοχή του άλλου ατόμου! Εάν νιώθετε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, ανοιχτείτε σε μια συζήτηση χωρίς να δείξετε υπερβολικά εξαρτημένοι από την σχέση. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μακροχρόνια σχέση, ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για σύνδεση με τον σύντροφό σας. Αλλά δεν θα τον κερδίσετε, αν δεν τον ζητήσετε!

Η Κυριακή σας μπορεί να ξημερώσει λίγο πιο φωτεινά, με την πρόσκληση να αισθανθείτε πιο ανάλαφροι και αισιόδοξοι! Την απευθύνει μια σύνοδος παρακίνησης, μεταξύ του λαμπερού Ήλιου και του προσεκτικού Ερμή στον παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας. Δεν χρειάζεται να αναλύετε υπερβολικά τα πράγματα, όταν υπάρχει τόση διασκέδαση και δημιουργικότητα. Ανεξάρτητα από το αν έχετε σχέση ή όχι, όλες οι αλληλεπιδράσεις θα σας γεμίσουν χαρά!

Λέων

Το Σάββατο, η ερωτική Αφροδίτη στον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας δημιουργεί ένα τρυφερό τρίγωνο με τον Κρόνο. Ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείτε μερικές από τις βασικές σας σχέσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε στην τροχιά κάποιου άλλου, αλλά αυτή η σταθεροποιητική σύνδεση σας βάζει πάλι στη θέση του οδηγού. Ξέρετε τι χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς και χαρούμενοι, Λέοντες… Και μπορείτε να τα θέσετε ως προτεραιότητα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Εάν κάποιος δεν μπορεί ή δεν πρόκειται να σας παράσχει όσα χρειάζεστε, ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε έναν πιο κατάλληλο συνοδοιπόρο!

Κανένας Λέων δεν μπορεί να μείνει για πολύ άπραγος. Αυτή η ενέργεια μπορεί να διπλασιαστεί την Κυριακή, με τη σύνοδο του φλογερού Ήλιου που σας κυβερνά με τον πνευματικό Ερμή στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας. Είστε πρόθυμοι να πάρετε μια πρωτοβουλία ή να κάνετε ένα σημαντικό επόμενο βήμα… Αλλά υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι και περιστάσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πώς αισθάνεται ο στενός σας κύκλος, η οικογένεια ή το ταίρι σας για τα σχέδιά σας; Μπορούν να σας προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη; Αφιερώστε χρόνο για να ολοκληρώσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Παρθένος

Ο σταθεροποιητικός συγχρονισμός του Σαββάτου, μεταξύ της αισθησιακής Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του Κρόνου στον ρομαντικό οίκο σας, σας κάνει να λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Όταν πρόκειται για την αγάπη, είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι. Γι’ αυτό θα απολαύσετε την προσοχή κάποιου, χωρίς να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας γι’ αυτόν. Δεν έχετε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή; Απολαύστε την ανεξαρτησία σας και αφιερώστε τη μέρα σε έναν καλό σας φίλο. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορείτε να συναντήσετε, τις στιγμές που δεν ψάχνετε!

Η σύνδεση της Κυριακής, ανάμεσα στον εγωιστικό Ήλιο και τον αναλυτικό Ερμή που σας κυβερνά, ίσως ρίξει φώς σε μια διδακτική στιγμή της ζωής σας. Μερικές φορές, τα μεγαλύτερα μαθήματα δεν προέρχονται από τις επιτυχίες αλλά από τα λάθη σας. Μπορεί να μην αρέσει αυτό στην ιδιοσυγκρασία σας… Όμως είστε άνθρωποι, άρα είναι αναπόφευκτο να κάνετε λάθη κάποιες στιγμές. Δείτε ποιο πολύτιμο μάθημα μπορείτε να αντλήσετε από μια πρόσφατη τέτοια στιγμή – και παραμείνετε ταπεινοί!

Ζυγός

Το να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, δεν είναι μόνο υπερτιμημένο, Ζυγοί… Είναι και μια εξωπραγματική οπτική. Είναι ασφαλές να αφήσετε λίγο το τιμόνι το Σάββατο, με την αρμονική σύνδεση της Αφροδίτης στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας με τον Κρόνο στον θηλυκό τέταρτο οίκο σας. Αν πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιον, αφήστε μια αγαπημένη γυναίκα του στενού σας κύκλου να αναλάβει τα ηνία… Μπορεί να σας πάει πέρα από τα συνηθισμένα σας όρια!

Ο ενθουσιώδης Ήλιος και ο αναλυτικός Ερμής, συμπράττουν στον δεύτερο οίκο σας του ρεαλισμού την Κυριακή. Τώρα αφιερώστε επιπλέον χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά την επόμενη κίνησή σας. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι τα έχετε καταφέρει τέλεια, μια τελευταία επιθεώρηση μπορεί να αποκαλύψει αν έχετε παραβλέψει κάποια σημαντική λεπτομέρεια. Εάν ελέγξετε και δεν βρίσκετε κανένα λάθος, ζητήστε από ένα τρίτο άτομο να ρίξει μια τελευταία ματιά στο έργο σας.

Σκορπιός

Αισθάνεστε αναποφάσιστοι το Σάββατο, Σκορπιοί; Η διπλωματική Αφροδίτη σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ρεαλιστή Κρόνο στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Αυτή σας θυμίζει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε όλες τις επιλογές μόνοι σας. Στραφείτε στον εσωτερικό κύκλο σας και ζητήστε απόψεις. Και αν όλοι σας δίνουν σχεδόν τις ίδιες συμβουλές, μην τις αγνοείτε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε σχόλια από αντικειμενικά άτομα, που δεν έχουν απώτερο συμφέρον από τις ενέργειές σας!

Ο κόσμος είναι στη διάθεσή σας αυτή την Κυριακή, που ο φωτεινός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον εκφραστικό Ερμή στο ζώδιό σας. Θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να επικοινωνήσετε και θα έχετε τα κατάλληλα λεκτικά και οπτικά χαρίσματα για να μεταδώσετε το μήνυμά σας. Αν υπάρχει κάποια παγίδα σε αυτό, είναι ότι θα είστε τόσο χαρισματικοί ώστε οι άλλοι να δέχονται όσα λέτε… Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνουν πλήρως ποια είναι η πρότασή σας. Όσο κολακευτικό κι αν ακούγεται, δεν θέλετε στην ομάδα σας άτομα που δεν είναι απόλυτα αφοσιωμένα στην αποστολή σας!

Τοξότης

Η σύμπραξη του Σαββάτου, ανάμεσα στη σαγηνευτική Αφροδίτη και τον Κρόνο στους οίκους σας της πρακτικότητας, βοηθά να αποκτήσετε μια πιθανή στρατηγική συμμαχία! Ξέρετε τι θέλετε και δεν θα σταματήσετε μέχρι να το πάρετε. Αλλά ίσως δεν χρειάζεται να κουράζεστε τόσο σκληρά… Μην αποφεύγετε άλλο να συζητήσετε ένα σημαντικό ζήτημα, κάντε την πρότασή σας στο άτομο που κατέχει την επιρροή. Ανεξάρτητα από το πόσο θα ενθουσιαστεί, ας είστε προετοιμασμένοι για κάποια μπρος-πίσω. Αν μείνετε ευέλικτοι, μπορεί να καταλήξετε με μια καλύτερη συμφωνία από όσο φανταζόσασταν!

Ίσως δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία αυτή την Κυριακή. Μια σύνοδος του οραματιστή Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να θολώσει αυτή τη γραμμή… Αν και ειλικρινά, ίσως δεν σας ενδιαφέρει εφόσον απολαμβάνετε τη διαδρομή! Απλώς αναβάλλετε τη λήψη αμετάκλητων αποφάσεων, μέχρι να προσγειωθείτε ξανά σε σταθερό έδαφος!

Αιγόκερως

Το Σάββατο, ένα πολύ ευοίωνο τρίγωνο φέρνει τα όνειρά σας πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ο σταθερός Κρόνος στο ζώδιό σας, συνδέεται με την δελεαστική Αφροδίτη στο ένατο οίκο σας της αλήθειας. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την περιπέτεια για την ασφάλεια, ούτε να εμμείνετε στις απόψεις σας. Δείξτε στον κόσμο πώς αισθάνεστε – χωρίς να πληγώνετε τα συναισθήματα των άλλων ή να καίτε γέφυρες επικοινωνίας. Θα πρέπει να δείξετε πρακτική ειλικρίνεια και καλοσύνη!

Με τη σύνοδο της Κυριακής ανάμεσα στον εγωιστή Ήλιο και τον πνευματικό Ερμή στον συλλογικό ενδέκατο οίκο σας, ίσως νιώθετε να παίρνετε πάνω σας το βάρος του κόσμου (ξανά). Αν και είναι γενναιόδωρο εκ μέρους σας να θέλετε να βοηθήσετε ανθρώπους, δεν είναι απαραίτητο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε πραγματικά να τους παρακινείτε να πετύχουν περισσότερα και όχι λιγότερα. Αυτό που θέλετε, είναι να βοηθήσετε να συνειδητοποιήσουν την ευθύνη τους και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό τους!

Υδροχόος

Το Σάββατο, ο προσεκτικός Κρόνος αγκαλιάζει την παιχνιδιάρικη Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας των μυστικών και του μεταφυσικού. Ίσως να σας έλξουν ανεξήγητα, πράγματα που συνήθως δεν συνειδητοποιείτε: Υπάρχει ένα όνειρο που σας στοιχειώνει; Μήπως βλέπετε τον ίδιο αριθμό παντού; Δώστε προσοχή στις ενδείξεις που στέλνει το σύμπαν και μελετήστε το νόημά τους ενώ ξεκουράζεστε ή περπατάτε στη φύση!

Είστε έτοιμοι να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα την Κυριακή… Αλλά πριν προχωρήσετε με κάτι που ξεπερνά τις δυνατότητές σας, σταματήστε και δείτε το ρεαλιστικά: Δεν αφορά το πόσο γερά χτισμένο είναι το όραμά σας, αφορά το σχέδιο δράσης που θα πρέπει να στήσετε για την επίτευξή του. Και το να στραφείτε σε άλλους για την απαραίτητη υποστήριξη, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αλλά σοφίας: Πολλοί άνθρωποι μαζί, όχι μόνο θα το κάνουν να λειτουργήσει αλλά θα κάνουν και τη διαδικασία πιο διασκεδαστική!

Ιχθύες

Δεν είστε άτομα που κρίνουν ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Αλλά αν έχετε αγνοήσει τους «ήσυχους» ανθρώπους στην άνοδο σας, κάντε παύση και επανεξετάστε την προσέγγισή σας. Το βοηθητικό τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της κοινωνικής Αφροδίτης και του προσγειωμένου Κρόνου, αποτελεί υπενθύμιση: Ο χαρακτήρας είναι μια ποιότητα πολύ πιο βαθιά και σημαντική, από την εμφάνιση και το κοινωνικό κύρος. Όταν εστιάζετε μόνο στα επιφανειακά χαρακτηριστικά, μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικούς πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους!

Μπορείτε να κάντε ανανέωση σε όποιον τομέα αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει, αυτή την Κυριακή. Και σχεδόν μαγικά, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική. Μια διαφωτιστική σύνδεση ανάμεσα στον δημιουργικό Ήλιο και τον Ερμή στον ένατο οίκο σας της επέκτασης, βοηθά να δείτε πέρα από τις υποθέσεις σας και να αξιοποιήσετε ένα υψηλότερο όραμα. Οι άνθρωποι μπορεί να σας εκπλήξουν αν τους δώσετε την ευκαιρία… Προσεγγίστε τους με ανοιχτό μυαλό και ετοιμαστείτε να νιώσετε την απόλυτη ευχαρίστηση!