Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Τι κρατάτε μέσα σας, Κριοί; Ξέρετε, αυτό που πρέπει πραγματικά να βγάλετε; Η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον δωδέκατο Οίκο σας της ολοκλήρωσης. Αφήστε τα περασμένα να γίνουν όντως περασμένα, αλλά μην καείτε για δεύτερη φορά.

Κάτω από αυτή τη φάση της Σελήνης που θολώνει τα όρια, είστε λίγο επιρρεπείς… Σε κάποιο γοητευτικό άτομο που σας είχε μαγέψει στο παρελθόν. Όταν προσπαθήσει να σας γοητεύσει ξανά, μην σκεφτείτε ότι αυτή τη φορά μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Αν επιλέξετε να παίξετε το παιχνίδι αυτού του ατόμου, δεν θα καταλήξετε νικητές.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής σας βοηθά να αφήσετε μερικά φορτία. Απομακρυνθείτε από τους αρνητικούς ανθρώπους και αγκαλιάστε τους αισιόδοξους και τις θετικές καταστάσεις: Αυτά σας επιτρέπουν να φτάσετε τις ανώτερες δυνατότητές σας. Είχατε μερικές επιφοιτήσεις από την Πανσέληνο της 19ης Μαΐου. Αν ακόμα δεν είστε σίγουροι για το αν η διαίσθησή σας ήταν σωστή, η Κυριακή σας δίνει την επιβεβαίωση.

Ταύρος

Η ενέργειά σας συμβαδίζει με της ομάδας σας; Η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Εξετάστε τον έσω κύκλο σας και βεβαιωθείτε ότι περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σας. Το Σάββατο μπορεί να βιαστείτε να ξεγράψετε κάποιον. Πριν τον υποβιβάσετε στην κατηγορία «δεν αξίζει τον χρόνο μου», γνωρίστε τον πρώτα.

Βγείτε σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη χαλαρή συζήτηση, όπως για ποτό ή για φαγητό. Αν βρεθείτε σε ένα χαλαρό σκηνικό, μπορεί να ανακαλύψετε ότι υπάρχει πιθανότητα ρομαντισμού ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής μπορεί να εμπνεύσει μια πολύ αναγκαία δόση ελαφρότητας. Αν βράζατε στο ζουμί σας την προηγούμενη εβδομάδα για κάτι, μπορείτε επιτέλους να το αφήσετε. Δεν αξίζει να επιτρέπετε σε μικροπρέπειες να σας τρώνε. Στο τέλος, εσείς είστε αυτοί που υποφέρετε.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι σαββατοκύριακο αλλά το μυαλό σας είναι στους μεγάλους στόχους σας: Χάρη στη Σελήνη που περνά και τις δύο ημέρες στους Ιχθύες και στον δέκατο Οίκο σας, που επικεντρώνεται στο μέλλον. Είστε ευχαριστημένοι με το status quo ή θέλετε περισσότερα; Είναι ώρα να οργανώσετε το παιχνίδι σας, Δίδυμοι. Το Σάββατο μπορεί να χρειαστεί να απορρίψετε μερικές ανέσεις, ώστε να επικεντρωθείτε στην πρόοδο ενός σημαντικού στόχου. Κάντε τη δουλειά που χρειάζεται.

Μπορεί να εντυπωσιάσετε τους σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις φιλοδοξίες σας. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, μπορεί να εμπνεύσει κάποια σημαντική συζήτηση για το μέλλον με το ταίρι σας ή με έναν καλό φίλο. Συζητώντας το πενταετές σχέδιό σας (ή ακόμα και το πεντάμηνο), σας δίνει μια πιο καθαρή αίσθηση κατεύθυνσης. Δεν χρειάζεται να τα λύσετε όλα τώρα, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να χαράξετε τις επόμενες κινήσεις σας. Για εσάς, αυτό φέρνει τεράστια συναισθηματική ανακούφιση.

Καρκίνος

Κλείστε το στόμα, δαγκώστε τη γλώσσα; Η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Το Σάββατο, η ειλικρίνειά σας είναι σαν μπουνιά που στέλνει τους άλλους προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μαλακώστε τον τρόπο που δίνετε τις συμβουλές σας. Ακόμα κι αν ξέρετε πώς ακριβώς να λύσετε τα διλήμματά τους, περιμένετε μέχρι να σας το ζητήσουν. Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο δεκτικοί στην αλλαγή όταν παίρνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους. Δώστε τους αυτή την επιλογή.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, σας βοηθά να δείτε την ευρύτερη εικόνα σε ένα θέμα που σας απασχολούσε. Το να το στριφογυρίζετε στο μυαλό σας, το μόνο που κατάφερε είναι να σας μπερδέψει περισσότερο. Μιλήστε με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε την κατάσταση από μια διαφορετική οπτική. Δεν έχουν χαθεί τα πάντα, κρατήστε την πίστη σας!

Λέων

Η ένταση αυξάνεται αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στους Ιχθύες και στον προσωπικό, μελαγχολικό όγδοο Οίκο σας. Προσέξτε τις εμμονές σας αυτό το Σάββατο, Λέοντες. Έχετε αφιερώσει την καρδιά σας σε κάτι τόσο έντονα, που σχεδόν σας πονά. Αλλά η απελπισία σας μπορεί να εκδηλωθεί με πιεστική ή καταναγκαστική συμπεριφορά. Κάντε νύξεις εδώ κι εκεί – αλλά διακριτικά. Περιμένετε υπομονετικά και θα ιντριγκάρετε την περιέργεια των άλλων, η οποία στο τέλος θα τους φέρει πιθανώς στο πλευρό σας.

Η Πανσέληνος της περασμένη εβδομάδας στον βαθύ τέταρτο Οίκο σας, έφερε ένα κύμα δημιουργικότητας ή μια σημαντική συναισθηματική σύνδεση. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής σας βοηθά να διοχετεύσετε αυτή την ωμή ενέργεια σε μια υγιή διέξοδο. Μπορείτε να σκεφτείτε στρατηγικά, αντί να λειτουργείτε βάσει παρόρμησης και ενστίκτου. Κάντε μια επιλογή που ισορροπεί καρδιά και μυαλό.

Παρθένος

Οι σχέσεις βρίσκονται στο κέντρο της σκηνής αυτό το σαββατοκύριακο: Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στους Ιχθύες και στον διαπροσωπικό έβδομο Οίκο σας και φέρνει ισορροπία στους πιο στενούς δεσμούς σας. Κρατήστε τον ανταγωνισμό στο ελάχιστο αυτό το Σάββατο όμως, όταν οι εγωισμοί θα φέρνουν χαμό. Δεν είναι κακό να υπερηφανεύεστε για τα κατορθώματα σας ή να ανεβάσετε μία ακόμα σέλφι. Αλλά φροντίστε να περάσετε και σε άλλους το μικρόφωνο. Η έκφραση πραγματικού ενδιαφέροντος για τους άλλους, θα σας βοηθήσει πολύ: Να δημιουργήσετε αυθεντικές συνδέσεις και να λύσετε τυχόν θέματα ζήλιας που μπορεί να προέκυψαν.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα ευαισθησίας σε ένα σημαντικό άτομο. Σε σοβαρή σχέση; Γνωρίστε το ερωτικό ενδιαφέρον σας στην οικογένειά σας, μιλήστε για παιδιά ή για ανταλλαγή κλειδιών. Οι ελεύθεροι Παρθένοι μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο για μια ευχάριστη ένωση, επικοινωνώντας κάτι σημαντικό που κρατούσαν μέσα τους. Μοιραστείτε από την καρδιά σας!

Ζυγός

Τάξη στο δικαστήριο! Αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη το περνά στους Ιχθύες και στον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης. Βάλτε την ευεξία σας προτεραιότητα σε, βγάλτε μερικά πράγματα από τη λίστα με τις ευθύνες σας. Η αποδοτικότητα και η δομή είναι οι λέξεις κλειδιά αυτό το Σάββατο.

Πάρτε λοιπόν ένα απείθαρχο πρότζεκτ και σπάστε το σε εφικτά βήματα. Βάλτε το και πάλι σε σειρά, θέτοντας στόχους και ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Δεν θα είναι εύκολο να βάλετε όρια και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κόψετε δρόμο ή να το εγκαταλείψετε τελείως.

Έχετε τα μάτια σας στον στόχο και καθυστερήστε την άμεση ικανοποίηση. Μακροπρόθεσμα, αν υποκύψετε στις παρορμήσεις σας, θα μείνετε με περισσότερη δουλειά. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, σας βοηθά να τελειοποιήσετε μια πρόσφατη ιδέα και να δημιουργήσετε ένα καλό σχέδιο.

Περιορίστε το σε κάτι που μπορείτε να χτίσετε και να μοιραστείτε εύκολα. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερα στην πορεία. Το θέμα είναι να ξεκινήσετε με κάτι εφικτό και έπειτα να το αναπτύξετε λογικά.

Σκορπιός

Κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα! Η Σελήνη περνάει όλο το σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον πέμπτο οίκο σας της απόλαυσης, αναδεικνύοντας την ηδονιστική σας πλευρά. Παρόλο που μπαίνετε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τα πάντα, μην λέτε «ναι» χωρίς διάκριση αυτό το Σάββατο… Διαφορετικά θα δαγκώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε. Δαμάστε το αντανακλαστικό σας να ευχαριστείτε τους άλλους για να διατηρήσετε τη φήμη σας. Προτού δεσμευτείτε σε κάτι, κάντε την έρευνά σας.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, φέρνει ισορροπία και σας βοηθά να προσθέσετε περισσότερη δημιουργικότητα στη ρουτίνα σας. Χρειάζεστε ένα στοιχείο διασκέδασης και περιπέτειας για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον σας. Φτιάξτε μια λίστα αναπαραγωγής που μπορείτε να ακούτε ενώ κάνετε δουλειές. Χρησιμοποιήστε το καυστικό χιούμορ για το οποίο φημίζεστε, για να ζωντανεύσετε μια βαρετή κοινωνική συγκέντρωση. Η μαγνητική προσωπικότητά σας είναι πλεονέκτημα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντάς σας νοσταλγική διάθεση. Αλλά αν ανοίξετε το λάπτοπ σας το Σάββατο, μπορεί να βρείτε δουλειά που θα ανατρέψει τα σχέδιά σας για το σαββατοκύριακο. Βάλτε όρια (και αποσυνδεθείτε), Τοξότες – έχει πραγματικά σημασία. Αυτή η ζεστή Σελήνη σας προκαλεί να δείξετε περισσότερη στοργή, ακόμα κι αν νιώθετε άβολα στην αρχή.

Η τάση σας είναι να προσφέρετε συμβουλές και να γίνεστε χρήσιμοι, όταν αισθάνεστε ότι κάποιος ζορίζεται. Αλλά μερικές φορές, αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι άνθρωποι είναι μια αγκαλιά ή μια φιλοφρόνηση. Προσπεράστε την αμηχανία και γίνετε λίγο ευαίσθητοι. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής ανοίγει ακόμα περισσότερο την καρδιά σας. Τώρα είναι η ώρα να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Εξακολουθείτε να είστε ενθουσιασμένοι για την πορεία σας; Αν ναι, βάλτε λίγη απτή προσπάθεια στην ιδέα την επόμενη εβδομάδα.

 Αιγόκερως

Έχετε διάθεση για κοινωνικοποίηση, καθώς η Σελήνη περνά το σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας. Το Σάββατο θα μιλήσετε, μέχρι να πέσουν τα αυτιά οποιουδήποτε είναι πρόθυμος να σας ακούσει. Διοχετεύστε αυτή τη γλωσσική μαεστρία με παραγωγικό τρόπο, ανακοινώνοντας το τελευταίο πνευματικό σας δημιούργημα ή δημιουργώντας μια παρουσίαση. Αλλά μην κάνετε αμφιλεγόμενα σχόλια σε κοινωνικές καταστάσεις, ειδικά αν δεν γνωρίζετε καλά το ακροατήριό σας.

Εξισορροπήστε αυτή την υπερβολικά εγκεφαλική ενέργεια με κάποια σωματική δραστηριότητα. Αντί να συναντηθείτε για καφέ, συσπειρώστε την ομάδα σας για ένα μάθημα χορού, για πικ-νικ και πεζοπορία. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής σας βοηθά να εκφράσετε κάποιες θολές σκέψεις με λόγια. Η Πανσέληνος της 18ης Μαΐου άνοιξε τις πύλες της καινοτομίας, αλλά είχατε να επεξεργαστείτε τα πάντα. Τώρα μπορείτε να διατυπώσετε αυτές τις «λήψεις» και να μετατρέψετε την πρώτη ύλη σε εμπνευσμένο μήνυμα.

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη το περνάει στους Ιχθύες και στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών: Στρέφει την προσοχή σας σε θέματα προϋπολογισμού και πρακτικών πραγμάτων. Το Σάββατο, σκεφτείτε το διπλά πριν προωθήσετε την κάρτα σας. Αντί να ενδώσετε στα δελεαστικά λόγια των πωλητών, δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον 24 ώρες για να το σκεφτεί. Ξοδέψτε παρορμητικά – και πριν το βγάλετε από το κουτί του θα το έχετε μετανιώσει.

Καλά πράγματα έρχονται για εκείνους που έχουν υπομονή. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, σας βοηθά να δείτε πρακτικά ένα όραμα εμπνευσμένο από την Πανσέληνο της 18ης Μαΐου. Η επιθυμία σας να αλλάξετε τον κόσμο είναι ευγενής, αλλά μήπως να αρχίζατε από τη δική σας γωνία; Χαρτογραφήστε μερικά πρακτικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε εύλογα, έχοντας στο νου σας ότι είστε μόνο ένας άνθρωπος. Στη συνέχεια, ξεκινήστε!

Ιχθύες

Αφιερώστε αυτό το σαββατοκύριακο σε πρότζεκτ που σας παθιάζουν, Ιχθύες – ή απλώς στο να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στο ζώδιό σας: Δεν έχετε καμία διάθεση να αφήσετε το πρόγραμμά σας να εξαρτηθεί από την ατζέντα κάποιου άλλου. Το Σάββατο, ο χρόνος για τον εαυτό σας μπορεί να διακοπεί από δεσμεύσεις που δεν μπορείτε να ακυρώσετε εύκολα. Σε κοινωνικό πλαίσιο, προσέχετε να μην κρύψετε τους άλλους στη σκιά σας. Πάρτε μια ανάσα και περάστε τη σκυτάλη σε κάποιον άλλο.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής σας ζητά να αξιολογήσετε τα σημεία αναφοράς σας. Έχετε μερικά μεγάλα σχέδια, αλλά ποια από αυτά θα σας κάνουν όντως χαρούμενους; Το στάτους και τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να σας διατηρήσουν μακροπρόθεσμα. Πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους που αντηχούν στη ψυχή σας.