Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Εξετάστε τα κίνητρά σας αυτό το σαββατοκύριακο, Κριέ. Προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον με τις δεξιότητές σας; Ή θέλετε απλά να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την παρέα του; Αυτό το Σάββατο θα είστε πιο χαρούμενοι ζώντας απλά τη στιγμή, χωρίς να προσπαθείτε να κεντρίσετε κάτι «μεγάλο». Εάν πρέπει να ενδώσετε οπωσδήποτε στην τελειομανία σας, ελέγξτε την τραπεζική και πιστωτική σας κατάσταση για πιθανά σφάλματα ή εκπλήξεις.

Την Κυριακή, η επαγγελματική σας ζωή επιστρέφει στο προσκήνιο… Υπέστη έναν εκτροχιασμό τους τελευταίους πέντε μήνες, με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Θέλετε να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο; Αποκτήστε πραγματική σαφήνεια στους στόχους σας, καταλήξτε τι θα δουλέψετε πρώτα και ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας.

Ταύρος

Αντίο ενοχές! Βάλτε τις επιθυμίες σας ως προτεραιότητα της ομάδας σας το Σάββατο, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Συχνά είστε ευτυχείς με το να ακολουθείτε τα σχέδια άλλων… Αλλά αυτό το σαββατοκύριακο κάντε το δικό σας! Και αν κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει, προχωρήστε μόνοι. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε αυτό που θέλετε, αλλά και να γνωρίσετε συναρπαστικά νέα άτομα στην πορεία!

Την Κυριακή, μπορεί να χαθείτε σε ιστοσελίδες ταξιδιωτικές και τιμών για πτήσεις προς έναν ονειρικό προορισμό. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, Ταύρε: Θα είναι εξαιρετικά ακριβές και δεν θα αισθανθείτε απογοητευμένοι αν δεν υλοποιηθεί η φιλοδοξία σας. Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας ολοκληρώνει την ετήσια πεντάμηνη αναδρομή του, στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας και της επέκτασης. Αφού είχατε μπλοκαριστεί για σχεδόν μισό χρόνο, πλέον είστε ανυπόμονοι να απλώσετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά. Θα χρειαστείτε ένα σχέδιο πορείας πρώτα – αλλά μόλις έχετε πλήρες στο όραμά σας, προχωρήστε!

Δίδυμοι

Αφήστε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Θα ανακαλύψετε πολλά όμορφα πράγματα, αν δεν ακολουθήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα. Με την ήρεμη Σελήνη στον Ταύρο και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης, ίσως δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι ή και να βγείτε από το σπίτι. Πάρτε τον χρόνο σας πίνοντας καφέ και τρώγοντας πρόγευμα, ακολουθώντας την πρωινή ρουτίνα. Χαλαρώστε με τις πιτζάμες σας, φτιάξτε έναν δεύτερο (ή τρίτο) latte. Ενεργοποιήστε τη φαντασίας σας, ιδανικά κάνοντας κάτι που θέλετε καιρό αλλά δεν βρήκατε τον χρόνο.

Αφήστε το φως της αγάπης να λάμψει από αυτή την Κυριακή, που ο σκοτεινός Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο σας των συναισθημάτων. Εάν έχετε παγιδευτεί σε ζητήματα δυσαρέσκειας, ζήλιας ή εγκατάλειψης, θα αρχίσετε να αισθάνεστε κάποια ανακούφιση. Πρέπει να έχετε αποκτήσει λίγη παραπάνω σοφία από όσα βιώσατε… Άρα έχετε πλέον στρατηγικές αντιμετώπισης, σε περίπτωση που επανεμφανιστούν!

Καρκίνος

Συγκεντρώστε την παρέα και εκπλήξτε τη με ένα σχέδιο δράσης για αυτό το Σάββατο! Με τη Σελήνη στον κοινωνικό Ταύρο και τη ζώνη σας των συνεργασιών, θα είστε πιο χαρούμενοι στην επαφή με αγαπημένα άτομα – από κοντά ή μέσω διαδικτύου. Κανονίστε μια μικρή απόδραση για το σαββατοκύριακο, επισκεφθείτε μια καλά κρυμμένη παραλία ή κάντε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι στη φύση. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν το 2020, Καρκίνε… Αλλά αν εστιάσετε στην ασφάλεια όλων, θα περάσετε τέλεια!

Την Κυριακή, μια αλλοιωμένη ή μπερδεμένη σχέση μπορεί να σωθεί από την αστάθεια των τελευταίων μηνών: Ο σκιώδης Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του πέντε μηνών, στη ζώνη σας της συντροφικότητας. Τα ζευγάρια μπορούν να αναζωπυρώσουν την σπίθα τους, οι νέες σχέσεις έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιηθούν. Και οι Καρκίνοι που είναι μόνοι, θα έχουν μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας στο παιχνίδι των γνωριμιών!

Λέων

Ένας αιφνίδιος καταιγισμός ιδεών μπορεί να σας προκύψει ενώ παίρνετε το πρόγευμά σας το Σάββατο: Μην τα παρατήσετε, πριν βρείτε την ιδανική λύση που ψάχνατε εδώ και καιρό! Με τη Σελήνη στον ρεαλιστικό Ταύρο και τον δέκατο οίκο σας της καριέρας και της δημόσιας εικόνας, έχετε μεγάλες ιδέες για την επόμενη κίνησή σας. Εργαστήκατε για έναν σημαντικό στόχο και γνωρίζετε ότι τα μικρά και σταθερά βήματα σας οδηγούν στη γραμμή τερματισμού. Ακόμα κι αν δεν μετάσχετε σε μια διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα, θα αξίζει τον κόπο όταν τελικά πετύχετε τον στόχο σας!

Την Κυριακή μπορείτε να αφιερωθείτε στον τομέα της ευεξίας σας, ακόμα κι αν την αμελήσατε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Πλούτωνας επιστρέφει ορθόδρομος στον έκτο οίκο σας της υγείας. Ο σκιώδης πλανήτης ήταν ανάδρομος τους τελευταίους πέντε μήνες, καθιστώντας δύσκολες τις έξυπνες επιλογές. Αλλά τώρα είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας, με τακτική άσκηση και πιο προσεγμένη διατροφή. Επικεντρωθείτε στο πόσο καλό είναι κάτι για εσάς και όχι σε αυτό που «εγκαταλείπετε» – και δεν θα αισθάνεστε ότι στερήστε!

Παρθένος

Οι άνθρωποι θα είναι γεμάτοι εκπλήξεις αυτό το Σάββατο, Παρθένε! Να είστε ανοιχτόμυαλοι στις συνομιλίες σας. Το παιδί που σας φτιάχνει καφέ, μπορεί να έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Ένας άγνωστος μπορεί να εργάζεται στην εταιρεία όπου μόλις υποβάλατε αίτηση για μια θέση. Και αν είστε μόνοι, μπορεί να γοητευτείτε από τον πιο ανέλπιστο τύπο… Πότε μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο! Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος σας κάνει «κλικ», προχωρήστε το. Κάντε ερωτήσεις, μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες χωρίς να είστε επιθετικοί ή να ανοιχτείτε υπερβολικά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται μερικές από τις καλύτερες συνδέσεις!

Την Κυριακή, η ερωτική σας ζωή λαμβάνει μια μετάγγιση φρέσκιας ενέργειας! Ο κοσμικός Πλούτωνας λήγει την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Δεν ήταν ο ευκολότερος κύκλος, ακόμη και για Παρθένους που έχουν μια δυνατή σχέση… Με τον Πλούτωνα ορθόδρομο, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις και να επιστρέψετε στην ζεστή και στοργική αγάπη σας!

Ζυγός

Το Σάββατο δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κυκλοφορήσετε ατημέλητοι και με πρόχειρα ρούχα: Περάστε λίγο περισσότερο χρόνο περιποίησης του εαυτού σας, καθώς η αισθησιακή Σελήνη στον Ταύρο ανάβει ρομαντικά τον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Τα ζευγάρια μπορεί να παραμερίσουν άλλες δεσμεύσεις και να επικεντρωθούν αποκλειστικά ο ένας στον άλλο.

Είστε μόνοι; Βγάλτε στην επιφάνεια τη σαγήνη σας και δείτε πόσους θαυμαστές μπορείτε να συγκεντρώσετε. Αλλά παίξτε το σωστά: Το να τραβήξετε το βλέμμα των άλλων είναι το εύκολο κομμάτι. Αλλά η απόφαση για το ποιο άτομο είναι κατάλληλο – για το σαββατοκύριακο ή μακροπρόθεσμα – θα είναι πιο δύσκολη. Δεν έχετε διάθεση για έρωτες; Αφιερώστε το Σάββατο για να συνδεθείτε με τους πιο αξιόπιστους φίλους σας, μοιραστείτε μερικά μυστικά.

Την Κυριακή μπορεί να νιώσετε τα τελευταία απομεινάρια μιας προσωπικής αναταραχής: Ο σκιώδης Πλούτωνας λήγει μια πεντάμηνη αναδρομή του στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας. Εάν μεσολαβήσατε σε μια οικογενειακή διαμάχη ή επεξεργαστήκατε θέματα της παιδικής σας ηλικίας, θα αισθανθείτε κάποια ανακούφιση τώρα. Αναγνωρίστε και συγχωρήστε ό,τι είναι απαραίτητο… Αλλά στη συνέχεια αφήστε πίσω σας το παρελθόν!

Σκορπιός

Μια υπερβολικά κοινωνική διάθεση μπορεί να σας εκπλήξει αυτό το Σάββατο, Σκορπιέ. Με τη Σελήνη στη ζώνη σας των συνεργασιών, θα αισθανθείτε πιο γεμάτοι αν βρεθείτε με άλλα άτομα. Κανονίστε μια βόλτα με ποδήλατα, πικνίκ στο πάρκο ή μια κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι σας. Είστε μόνοι; Κάποιος με ρομαντικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστεί στον δρόμο σας. Αφήστε τις συνομιλίες να ρέουν φυσικά: Ένας φίλος φίλου, μπορεί να είναι το πιο διασκεδαστικό άτομο με το οποίο έχετε μιλήσει εδώ και καιρό!

Την Κυριακή θα είστε συντονισμένοι με την επικοινωνιακή σας πτυχή: Ο διεισδυτικός Πλούτωνας που σας κυβερνά επιστρέφει ορθόδρομος, μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας. Ξαφνικά νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε μυστικά, να ανοίξετε την ψυχή σας σε κάποιον πρόθυμο να σας ακούσει. Ενώ αυτό είναι ένα υγιές ένστικτο, μην πηγαίνετε στο άλλο άκρο και γίνεστε υπερβολικοί. Διατηρήστε την επιφύλαξη και αξιοπρέπεια του ζωδίου σας, επιλέγοντας προσεκτικά σε ποιον δείχνετε εμπιστοσύνη!

Τοξότης

Η προσγειωμένη Σελήνη βρίσκεται το Σάββατο στον Ταύρο και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Αυτή θα σας εμπνεύσει να κάνετε κάποιες υγιεινές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Αλλά η ενέργεια του Ταύρου είναι πρακτική, κινείται αργά, ενδιαφέρεται περισσότερο για διαρκείς αλλαγές παρά για γρήγορες διορθώσεις… Οπότε μην περιμένετε να γίνετε vegan σε μια νύχτα! Σε αυτό το αισθησιακό ζώδιο, η Σελήνη επικεντρώνεται στην απόλαυση. Γι’ αυτό στήστε ένα σχέδιο που μπορείτε να τηρήσετε: Όπως το μαγείρεμα ορισμένου αριθμού γευμάτων, ώστε να έχετε πάντα αρκετά για το μεσημεριανό γεύμα. Ζητήστε από φίλους που ασχολούνται με το φαγητό να σας προτείνουν συνταγές και ιστοσελίδες. Περάστε από την λαϊκή και προμηθευτείτε φρούτα και λαχανικά της εποχής!

Τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν σχεδόν μαγικά αυτή την Κυριακή! Ο Πλούτωνας ολοκληρώνει ανάδρομη πορεία απογοήτευσης πέντε μηνών, στη ζώνη σας των χρημάτων. Εάν έχετε χρέη ή δεν μπορούσατε να τα βγάλετε πέρα όση οικονομία κι αν κάνατε, θα αρχίσετε να αισθάνεστε ότι τα πράγματα βελτιώνονται. Αλλά μην πάτε στο άλλο άκρο, να ψωνίζετε μέχρι τελικής πτώσεως. Κινηθείτε υπεύθυνα και διατηρήστε έξυπνες τακτικές διαχείρισης χρημάτων!

Αιγόκερως

Η αισθησιακή Σελήνη στον Ταύρο, φορτσάρει τις μηχανές της στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας αυτό το Σάββατο… Και ο εσωτερικός σας ηδονιστής θα βρίσκεται στο τιμόνι! Αυτή η πλευρά σας δεν εμφανίζεται συχνά – αλλά παραδεχτείτε το, Αιγόκερε, είναι πραγματικά διασκεδαστική! Μπορεί να εκπλήξετε κάποιους με την ασυνήθιστη έκφραση των συναισθημάτων σας. Αλλά όλοι θα λατρέψουν αυτή την πτυχή του χαρακτήρα σας. Είστε μόνοι; Ίσως νιώσετε έλξη για κάποιον, που θα συναντήσετε τυχαία σε μια έξοδο με φίλους!

Τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά από την Κυριακή: Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας επιστρέφει ορθόδρομος, μετά από μια πιεστική ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στο ζώδιό σας. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε μια λαμπρή ιδέα που είχατε πριν καιρό, είτε να συγκεντρώσετε την παρέα για να κάνετε κάτι όλοι μαζί. Θα είστε μια υπολογίσιμη δύναμη τώρα. Και καθώς ο Πλούτωνας θα αποκτά ορμή, κάποιες οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να πέσουν στην αγκαλιά σας. Μην μένετε άπραγοι!

Υδροχόος

Ξεκλέψτε μερικές ώρες το Σάββατο για να τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα στο σπίτι… Έτσι θα απολαύσετε το υπόλοιπο σαββατοκύριακο με καθαρή συνείδηση – και ακόμα πιο καθαρό σπίτι! Με την πολυάσχολη ζωή σας, είναι εύκολο να παραμελείτε πράγματα: Να βάλετε πλυντήριο, να πληρώσετε λογαριασμούς ή να ασχοληθείτε με κάποια αναπάντητα email. Μόλις τα κάνετε όλα, πάρτε ένα μπουκάλι κρασί και συνοδευτικά σνακ και καλέστε έναν φίλο για να κάνετε παρέα. Με το σπίτι σας τόσο τακτοποιημένο και άνετο, μπορεί να μην θελήσει να σηκωθεί από τον καναπέ σας!

Την Κυριακή, ο Πλούτωνας λήγει την ανάδρομη πορεία του πέντε μηνών στην μυστικοπαθή ζώνη σας. Ίσως να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στις πνευματικές πρακτικές ή την εσωτερική σας ανάλυση. Εάν αγωνίζεστε να απαλλαγείτε από μια περιοριστική πεποίθηση ή συμπεριφορά, θα καταφέρετε να βρείτε τη θεραπεία. Μείνετε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους, Υδροχόε. Δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα με την λογική!

Ιχθύες

Βγείτε από το καβούκι σας και αλληλεπιδράστε το Σάββατο! Η φιλική Σελήνη στον Ταύρο, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης. Τι συμβαίνει στην περιοχή σας που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον; Ίσως κάποια εκδήλωση σε υπαίθριο χώρο, μια θεατρική παράσταση; Εάν κάποιος σας έχει καλέσει επανειλημμένα αλλά δεν έχετε βρει χρόνο να κάνετε παρέα, επικοινωνήστε πρωτίστως μαζί του!

Την Κυριακή, όλες οι επαφές θα γίνουν πιο πλούσιες και σημαντικές. Ο Πλούτωνας ξυπνά από μια πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του στη συνεργατική γωνία σας. Με τον δυναμικό πλανήτη ορθόδρομο, θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις δυνατότητες σε αρκετές συνδέσεις σας. Μπορεί ακόμη και να μπείτε με μια πολιτική ή κοινωνικά ευσυνείδητη ομάδα. Ο χρόνος σας είναι σημαντικός και θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε υψηλή συναισθηματική ανταπόδοση της επένδυσής σας.