Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Αγκαλιάστε το πνεύμα της συλλογικότητας το Σάββατο, που το ευχάριστο τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης παρέχει μια έκρηξη εξωστρεφούς ενέργειας. Εάν επιθυμείτε να μπείτε σε έναν νέο κύκλο ατόμων, επικοινωνήστε με τον πιο κοντινό σας άνθρωπο σας σε αυτόν. Αν θωρακίσετε αυτή τη σχέση, πριν το καταλάβετε θα έχετε καλή επαφή και με όλους τους άλλους. Εστιάζοντας σε ένα άτομο, μειώνετε κάθε πιθανό κοινωνικό άγχος. Και μπορεί να κάνετε εσείς κάτι αντίστοιχο για άλλον: Να βοηθήσετε ένα νέο μέλος της παρέας να νιώσει πιο άνετα!

Η καρδιά σας γεμίζει με αγάπη και ενθουσιασμό από την Κυριακή: Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον Σκορπιό και τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού για εννέα εβδομάδες. Αυτή η έντονη περίοδος θα φουντώσει τα συναισθήματα κι ίσως δεν καταφέρνετε να κρατήσετε πολλά για τον εαυτό σας… Γι’ αυτό προχωρήστε με προσοχή κατά τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή, από 13 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου. Εάν έχετε σχέση, θα είναι μια υπέροχη φάση για να μοιραστείτε συναισθήματα και επιθυμίες που κρατούσατε κρυφά. Είστε μόνοι ή κάνατε πρόσφατα μια γνωριμία; Μην αποφεύγετε να μιλήσετε για σημαντικά θέματα: Μπορεί να λάβετε τη σαφήνεια που θέλετε, από τώρα έως την 1η Δεκεμβρίου!

Ταύρος

Ακόμα κι αν κουραστείτε να διεκπεραιώσατε όσα δεν έχετε ολοκληρώσει, θα τα καταφέρετε υπό το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης το Σάββατο. Αντί να πανικοβληθείτε για όσα επηρεάζουν το σαββατοκύριακό σας, αναζητήστε εφικτές λύσεις. Ποιο είναι το πιο ουσιαστικό πρόβλημα και ποιες μοναδικές δεξιότητες έχετε για να το λύσετε; Η επίλυση αυτής της μικρής κρίσης, μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί τεράστια ευκαιρία για πρόοδο και εξέλιξη!

Ο μαγνητισμός σας αυξάνεται την Κυριακή: Ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό και τον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Αυτές οι επόμενες εννέα εβδομάδες θα είναι ισχυρό διάστημα για ενίσχυση όλων των σημαντικών σχέσεών σας, από τις δημιουργικές έως τις επαγγελματικές και τις ρομαντικές. Αλλά ο αγγελιοφόρος πλανήτης θα κινείται ανάδρομος από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Τότε προσέξτε την πιθανή επιστροφή ενός πρώην ταιριού… Μπορεί να είναι καλό, κακό – ή λίγο και από τα δύο!

Δίδυμοι

Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση το Σάββατο, υπό το υπέροχο τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης. Τόσο οι δια ζώσης όσο και οι διαδικτυακές επαφές, αξιοποιούν το επικοινωνιακό σας χάρισμα! Η αποφασιστικότητά σας όχι μόνο θα εντυπωσιάσει, θα κάνει τους άλλους και να σας αναζητούν αργότερα. Εάν θέλετε να υλοποιήσετε μια ιδέα σας, με αυτή την ενέργεια θα προσεγγίσετε άτομα που μπορούν να βοηθήσουν. Αλλά μην παρασυρθείτε υπερβολικά, ώστε να μην πιέσει κανέναν η δυναμική σας απόδοση!

Την Κυριακή, ο σχολαστικός Ερμής που σας κυβερνά ξεκινά μια εκτεταμένη επίσκεψη στον Σκορπιό και τον συστηματικό έκτο οίκο σας. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά τις επόμενες εννέα εβδομάδες… Αρκεί να παραμερίσετε την τελειομανία σας και να προχωράτε βήμα – βήμα. Μην επικεντρώνεστε στην κάθε λεπτομέρεια, γιατί πραγματικά δεν θα το παρατηρήσει κανείς πέρα από εσάς. Αλλά να θυμάστε ότι ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα ας παίρνετε και μια δεύτερη γνώμη για τη δουλειά σας, ακόμα κι αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν ξεχάσατε κάτι σημαντικό!

Καρκίνος

Ένα κλίμα κατανόησης θα επικρατεί το Σάββατο, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης που ανοίγει τις καρδιές! Είτε μιλάτε στο τηλέφωνο είτε συναντηθείτε με ένα ξεχωριστό άτομο, προσεγγίστε το περισσότερο και δείξτε τα συναισθήματά σας. Υπάρχει μια νέα φιλία στον ορίζοντα; Κλείστε ένα ραντεβού και μιλήστε για τις κοινές σας επιθυμίες… Μπορεί να είναι η αρχή μιας μαγικής σύνδεσης!

Την Κυριακή, ο εξωστρεφής Ερμής περνά στον Σκορπιό και στον πέμπτο οίκο σας της φήμης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Θα κάνει μια μακρά επίσκεψη έως την 1η Δεκεμβρίου, που θα σας κάνει περιζήτητους! Και δεν αποκλείονται εμφανίσεις σας και στην κάμερα, καθώς η συγκυρία τονώνει το δημόσιο προφίλ σας. Μόνο να είστε επιλεκτικοί με τις δεσμεύσεις σας, γιατί θα είναι εύκολο να κάνετε λάθη ή να σας παρεξηγήσουν… Ειδικά όταν ο Ερμής είναι θα ανάδρομος, από 13 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου!

Λέων

Αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση με κάποιο αγαπημένο άτομο, Λέοντες; Μπορείτε να την εξομαλύνετε, υπό την επικοινωνιακή συνένωση του Ήλιου με τη Σελήνη το Σάββατο. Σε τέτοιες συζητήσεις προτιμήστε τη διπλωματία, αντί να εξαπολύσετε έναν καλά προετοιμασμένο – ή επιθετικό μονόλογο. Όσο και αν θέλετε να πείτε την άποψή σας, ξεκινήστε ακούγοντας την άποψη του άλλου. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε… Αλλά για να καταλήξετε κάπου, σεβαστείτε ότι οι θέσεις των άλλων είναι εξίσου έγκυρες με τις δικές σας!

Μπορεί να κόψετε οι ίδιοι τα φτερά σας την Κυριακή, αν «προσγειώσετε» τις εσωτερικές σας υποθέσεις. Ο Ερμής της σκέψης και της έκφρασης, ρίχνει άγκυρα στο Σκορπιό και τον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας έως την 1η Δεκεμβρίου. Η συγκυρία δεν σας θέτει σε κατ’ οίκον περιορισμό, αντιθέτως είναι μια σπάνια ευκαιρία για το υπερκινητικό ζώδιό σας: Μειώστε ταχύτητα και βάλτε την προσωπική σας ζωή σε τάξη. Επίσης, μπορείτε επιτέλους να κερδίσετε έδαφος σε έργα βελτίωσης του σπιτιού σας. Μόνο να τα ξεκινήσετε πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος: Η περίοδος από 13 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου μπορεί να επιβραδύνει τις εξελίξεις!

Παρθένος

Το τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Σελήνης το Σάββατο, αφορά το εισόδημά σας και μπορεί να σας μετατρέψει σε μαγνήτη χρημάτων! Μην αποφύγετε να μιλήσετε για δουλειές. Ακόμα και μια απλή συνομιλία, μπορεί ξαφνικά να φωτίσει μια νέα πορεία για τα έσοδά σας. Αν σκέφτεστε ένα δυνητικά προσοδοφόρο έργο, βρείτε χρόνο να του επενδύσετε προσπάθεια. Ίσως χρειαστείτε μια οικονομική στήριξη, για να επενδύσετε στην ανάπτυξη και την πρόοδό σας… Αλλά αυτή η «θυσία» θα αποδώσει γρήγορα!

Από την Κυριακή, ο εκφραστικός Ερμής που σας κυβερνά μπαίνει στον διαισθητικό Σκορπιό και τη γωνιά σας των επικοινωνιών έως την 1η Δεκεμβρίου. Ώρα να βάλετε στις λαμπρές ιδέες σας λέξεις και εικόνες! Αυτός ο εκτεταμένος κύκλος περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση, από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Ιδανικά, μπορεί να βοηθήσει την έρευνα και την ανάπτυξη στο παρασκηνιακό κομμάτι. Αυτή η συγκυρία μπορεί να φέρει συνομιλίες και κερδοφόρες συνεργασίες, γι’ αυτό εμπιστευτείτε το ένστικτό σας: Να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που υπάρχει αίσια ενέργεια ανάμεσά σας!

Ζυγός

Στρέψτε την προσοχή των άλλων στη δουλειά σας το Σάββατο: Ο Ήλιος δημιουργεί τρίγωνο με τη Σελήνη, χρίζοντάς σας ισχυρούς στις δημόσιες σχέσεις για την εργασία σας! Γνωστοποιήστε τα επιτεύγματά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν πρόκειται για ένα έργο σε εξέλιξη, ζητήστε τη γνώμη ενός πιθανού συνεργάτη!

Από την Κυριακή, ο διανοητικός Ερμής αρχίζει ένα εκτεταμένο ταξίδι στον διαισθητικό Σκορπιό και τη ζώνη σας των χρημάτων. Θα υπάρξει καταιγισμός ιδεών, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Από τώρα έως την 1η Δεκεμβρίου, ο εσωτερικός σας επαγγελματίας θα οδηγεί τα πράγματα: Όχι μόνο θα έχετε υπέροχες ιδέες, θα τις εκτελέσετε και θα τις κάνετε επικερδείς. Και γιατί όχι; Η πνευματική σας ιδιοκτησία είναι πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο… Και αυτός ο κύκλος του Ερμή, μπορεί να είναι η καταλληλότερη ευκαιρία για να το αξιοποιήσετε!

Σκορπιός

Θέλετε να είστε υποστηρικτικοί, Σκορπιοί. Αλλά το Σάββατο, υπό το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης, ίσως απορροφηθείτε στο ρόλο του ερασιτέχνη θεραπευτή. Εάν το τηλέφωνό σας γεμίσει με μηνύματα για βοήθεια, μην βιαστείτε να απαντήσετε. Όσο άνετα κι αν σας εκμυστηρεύονται οι άλλοι τα προσωπικά τους ζητήματα, δεν πρέπει να αφήσετε το δράμα τους να κυριαρχήσει στη μέρα σας. Θέστε υγιή όρια: Αν θέλετε να στηρίξετε κάποιον, συναντηθείτε μαζί του αφού έχετε διαχειριστεί τις δικές σας υποχρεώσεις!

Από την Κυριακή ο επικοινωνιακός Ερμής πατά στο ζώδιό σας, αφού παρέμεινε τις τελευταίες εβδομάδες στον ενδοσκοπικό δωδέκατο οίκο σας. Αν δουλεύατε κάποιες ιδέες στο μυαλό σας, ήρθε η ώρα να τις αποκαλύψετε δημόσια. Μέχρι την 1η Δεκεμβρίου είναι η ιδανική περίοδος να μάθουν τις λαμπρές ιδέες σας οι κατάλληλοι άνθρωποι. Μόνο αποκλείστε το διάστημα από 13 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και ευνοεί την έρευνα και προετοιμασία στα παρασκήνια!

Τοξότης

Αυτό το Σάββατο είναι η καταλληλότερη στιγμή για συνεργασίες! Το λαμπερό τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης, κάνει τις ομαδικές προσπάθειες να προχωρούν αβίαστα. Αλλά μην βιαστείτε να καλωσορίσετε νέα μέλη στην ομάδα σας, Τοξότες… Δεν θα είναι όλα κατάλληλα, ακόμα κι αν σας εντυπωσιάσουν με μια πρώτη ματιά. Καλύτερα γνωρίστε τα σταδιακά και αποφασίστε ποια σας ταιριάζουν. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, ίσως θελήσετε να κάνετε μια κοινωνική επέκταση έξω από τη ζώνη άνεσή σας. Αναζητήστε μια νέα ομάδα ή διαδικτυακή κοινότητα, με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και προοπτικές για τη ζωή!

Μπορεί να θελήσετε να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας από την Κυριακή: Ο Ερμής ξεκινά μια εκτεταμένη επίσκεψη στον Σκορπιό και τον δωδέκατο συναισθηματικό σας οίκο. Θα περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση, από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να αποσυνδεθείτε από την πολυάσχολη ζωή, να κινηθείτε πλέον στην ταχύτητα που είναι απαραίτητη. Οι επόμενες εννέα εβδομάδες είναι ιδανικές για εστίαση σε προσωπικά θέματα: Με μια διακοπή από 27 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου, αφήστε στους άλλους τη «βαριά αναλυτική σκέψη». Μια συμβουλή: Όσο περισσότερο χρόνο διαθέσετε για ύπνο τώρα, τόσο το καλύτερο!

Αιγόκερως

Ο τολμών νικά, Αιγόκεροι! Αυτή η αρχή μπορεί να αποδειχθεί επικερδής, αν είστε πρόθυμοι να την κάνετε πράξη. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα έργο, κάντε μια πρώτη κίνηση: Το τρίγωνο εύνοιας Ήλιου – Σελήνης το Σάββατο, σας παράσχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να αναπτύξετε ακόμα και την πιο τρελή σας ιδέα. Αλλά πριν ρισκάρετε τα πάντα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σταθερό σχέδιο. Πρέπει να εκτελέσετε προσεκτικά κάθε στάδιό του για να είναι επιτυχές!

Το γήινο ζώδιό σας αγαπά τις προσωπικές, απτές συνδέσεις. Αλλά από την Κυριακή, ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας… Και ευνοείται η αξιοποίηση του διαδικτύου! Αυτή η διέλευση θα είναι μακράς διάρκειας, λόγω μιας ανάδρομης φάσης από 13 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου. Ωστόσο, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου βεβαιωθείτε ότι έχετε το πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό και ενημερωμένο λογισμικό… Και εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να κάνετε ισχυρή διαδικτυακή εντύπωση!

Υδροχόος

Προσέξτε τα λόγια σας, Υδροχόοι! Η αιχμηρή (και ανεξέλεγκτη) γλώσσα σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα το Σάββατο, εξαιτίας ενός τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη. Αποφύγετε οποιαδήποτε διένεξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν χρειάζεστε τέτοιες ανταλλαγές απόψεων αυτή τη στιγμή. Το ίδιο ισχύει για τις συνομιλίες σας στην πραγματική ζωή: Προσπαθήστε να λειάνετε την ειλικρινή οπτική σας, με πιο ευγενικές λέξεις. Η ειλικρίνεια δεν είναι πάντα η καλύτερη πολιτική, ειδικά αν διακυβεύονται τα συναισθήματα κάποιου. Είναι πραγματικά αναγκαίο να εκφράσετε την αφιλτράριστη γνώμη σας; Μπορεί μια πιο ήπια προσέγγιση να είναι πιο αποτελεσματική. Σκεφτείτε το διπλά!

Η καριέρα σας παίρνει μια κοσμική ώθηση από την Κυριακή: Ο καινοτόμος Ερμής ξενικά μια περιοδεία εννέα εβδομάδων, στον Σκορπιό και τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας. Η διέλευση είναι μεγάλης διάρκειας, επειδή περιλαμβάνει μια ανάδρομη φάση από 13 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου. Μην ανησυχείτε για το αν είναι βιώσιμες οι ιδέες σας στη διάρκεια αυτής της περιόδου, απλώς αφήστε τις να ρέουν… Και όταν ο Ερμής επιστρέψει ορθόδρομος, μπορείτε να τις δοκιμάσετε. Αυτή είναι η ετήσια αύξηση της δημιουργικότητάς σας, οπότε δώστε τα ηνία στη φαντασία σας!

Ιχθύες

Πάρτε το χαλαρά, Ιχθύες! Ακόμα και οι ακούραστοι άνθρωποι έχουν ανάγκη από ξεκούραση. Το Σάββατο σχηματίζεται ένα χαλαρωτικό τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης, στους πιο ήσυχους και στοχαστικούς οίκους σας. Είναι ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας, ενθάρρυνση να αγκαλιάσετε τη δημιουργική πλευρά σας: Αναζητήστε την έμπνευση, αντί να εστιάζετε στη λίστα υποχρεώσεών σας. Λίγη φροντίδα του εαυτού σας είναι ακριβώς αυτό που ζήτησε και ο γιατρός σας, είτε πάτε σε ένα σπα είτε περάσετε όλη τη μέρα δίπλα στο νερό!

Τίποτα γνωστό και συνηθισμένο δεν θα σας κάνει από αυτή την Κυριακή! Ο ερευνητικός Ερμής περνά στον έντονο Σκορπιό και τον ένατο οίκο σας του οράματος για τις επόμενες εννέα εβδομάδες. Η εκτεταμένη επίσκεψη περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση του, από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Στη διάρκειά της θα επιστρέψει στον Ζυγό και τον έντονο όγδοο οίκο σας, από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Ακόμα κι αν το ζώδιό σας νιώθει πιο άνετα μέσα στην προστατευτική του φούσκα, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου ενδείκνυται να δοκιμάσετε τα νερά έξω από τη ζώνη άνεσής σας!