Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Έχετε τακτοποιήσει τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή σας, Κριέ. Επομένως ίσως να ήρθε ο καιρός να αποφασίσετε: Ποιο είναι το πρώτο – και πιο έξυπνο βήμα, για να φτάσετε την καριέρα των πιο τρελών ονείρων σας; Από την είσοδο του επεκτατικού Δία στον τομέα σας της επιτυχίας τον Δεκέμβριο του 2019, είστε πρόθυμοι για ρίσκα στο όνομα της επαγγελματικής ικανοποίησης. Ωστόσο, αυτός ο φιλόδοξος ρυθμός μπορεί να μειώθηκε στα μέσα Μαΐου που ο Δίας γύρισε ανάδρομος. Από το Σάββατο που επιστρέφει σε ορθή πορεία, πάρτε τα ηνία σε αποστολές που έχουν καθυστερήσει. Αρχίστε να εφαρμόζετε τη σοφία που συλλέξατε, στην περίοδο αναμονής και παρακολούθησης. Η επιτυχία δεν είναι ποτέ εγγυημένη… Αλλά θα αναπτυχθείτε μέσω της εμπειρίας: Επενδύστε όλη σας την ενέργεια, τώρα που ο Δίας ευνοεί τις χρηματικές κινήσεις σας μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας της ευαισθησίας σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον επιθετικό Άρη στο ζώδιό σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι ιδιαίτερα έντονα και την υπομονή σας περιορισμένη. Οι άλλοι θα αγωνιστούν για να κερδίσουν την προσοχή σας, εσείς διαφυλάξτε τα όριά σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας σε κάποιον που περνάει έναν δραματικό χωρισμό ή άλλο πρόβλημα, που δημιούργησε ο ίδιος στον εαυτό του. Αποφύγετε να δίνετε σκληρές συμβουλές στους άλλους.

Ταύρος

Τα μακρινά μέρη σας καλούν, από τότε που ο Δίας της εύνοιας πέρασε στον Αιγόκερω και τη ζώνη σας των ταξιδιών στις 2 Δεκεμβρίου. Η στροφή του σε ανάδρομο στις 14 Μαΐου – μαζί με την πανδημία, καθυστερεί τα σχέδιά σας για εξερεύνηση μιας νέας γωνιάς του κόσμου ή επέκταση των πρωτοβουλιών σας. Το Σάββατο ο Δίας επιστρέφει ορθόδρομος και ενεργοποιεί ξανά την περιπλάνησή σας, στον ένατο οίκο σας μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Εξερευνήστε τρόπους για να ταξιδέψετε με ασφάλεια. Θέστε τα σχέδια επέκτασής σας σε κίνηση με την εγγραφή σε ένα μάθημα, γράφοντας ένα βιβλίο ή προχωρώντας μια επιχειρηματική προσπάθεια.

Ο εγωισμός μπορεί να πυροδοτηθεί την Κυριακή: Η Σελήνη στον οίκο σας των επικοινωνιών, σχηματίζει μια τεταμένη γωνία με τον αντιδραστικό Άρη. Εάν μια κατάσταση γίνει αγχωτική, στοχεύστε σε έναν ειλικρινή και άμεσο διάλογο αντί για σαρκαστικά σχόλια. Αποφύγετε τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνεχώς, δεν έχετε καθόλου υπομονή για το δράμα τους.

Δίδυμοι

Ο Δίας διανύει ανάδρομος τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας από τις 14 Μαΐου. Η δύναμη της ελκυστικότητάς σας μπορεί να έχει μειωθεί – αλλά δεν έχει εξαφανιστεί… Και αν δεν τα πάτε καλά τελικά με κάποιον, έτσι είναι η ζωή. Από το Σάββατο ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, αποκαθιστά το γόητρό σας και γίνεστε απλά ακαταμάχητοι! Η επιρροή του μπορεί να εμφανίσει θαυμαστές από όλες τις γωνιές και τα πολιτιστικά υπόβαθρα, από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου. Είστε σε σχέση; Οργανώστε μια μικρή απόδραση ή ένα καινούργιο όραμα για τη σχέση σας!

Αναδείξτε τις συμβιβαστικές σας ικανότητες αυτή την Κυριακή, Δίδυμοι. Μια δύσκολη γωνία ανάμεσα στο επίμονο φεγγάρι και τον προκλητικό Άρη, μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα πεισματάρηδες. Μπορεί να θεωρήσετε την αγενή παρατήρηση κάποιου ως χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Η τεταμένη δυναμική της ομάδας, μπορεί να καθυστερήσει σημαντικές διαπραγματεύσεις. Εάν αυτό συμβεί, κάντε ένα διάλειμμα αντί να πάρετε μια απόφαση υπό πίεση. Διοχετεύστε τον εκνευρισμό σας στην άσκηση, ακόμα κι αν είναι απλά ένα γρήγορο περπάτημα γύρω από το τετράγωνο. Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη σύγκρουση με ήρεμο μυαλό και ισχυρό πνεύμα, καλύτερα να περιμένετε.

Καρκίνος

Το μέλλον μιας συγκεκριμένης σχέσης γίνεται όλο και πιο φωτεινό και μπορεί να υπάρξει συνολική ανάκαμψη τις επόμενες μέρες. Ευχαριστήστε τον ενθουσιώδη Δία για αυτή την εξέλιξη: Το Σάββατο λήγει την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του και πορεύεται ορθόδρομος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Εάν διστάζετε να δεσμευτείτε, αυτή η περίοδος βάζει στην άκρη τις αμφιβολίες για να πάρετε το ρίσκο. Το «δύο» θα είναι ο μαγικός σας αριθμός από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου, τόσο στον ρομαντισμό όσο και τα χρηματοοικονομικά σας. Πριν το τέλος της χρονιάς, μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να υπογράψετε μια πολύ κερδοφόρα επιχειρηματική συμφωνία!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον πρώτο οίκο σας του εαυτού σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον πολεμιστή Άρη. Με τον δυναμισμό σας αυξημένο, καλή τύχη σε όποιον προσπαθήσει να σας πει τι να κάνετε! Ενώ τα όρια και οι κανόνες σας ενοχλούν, μια αδίστακτη κίνηση μπορεί να σας βγει σε κακό… Αν και δεν έχετε αρκετή υπομονή τώρα, πρέπει να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες για το καλό σας!

Λέων

Οι πλανήτες κάνουν πρόποση στην υγεία σας αυτό το Σάββατο: Ο αλαζονικός Δίας ξυπνά από την ανάδρομη πορεία τεσσάρων μηνών και ζητά να αγαπήσετε το σώμα σας! Εάν έχετε αμελήσει την ευεξία σας, μην χάνετε χρόνο μετρώντας τα παγωτά που φάγατε και τις πεζοπορίες που δεν πήγατε. Ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό τον οίκο σας έως τις 19 Δεκεμβρίου, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για να ανακτήσετε τη φόρμα σας. Μην αγνοείτε τους ενοχλητικούς πόνους που αισθάνεστε κατά καιρούς. Οργανώστε τις απαραίτητες θεραπείες σώματος, βάλτε υπενθύμιση στο κινητό σας για την εξάσκηση της εβδομάδας!

Την Κυριακή μπορεί να αισθανθείτε άσχημα, με τη Σελήνη στον θολό δωδέκατο οίκο σας σε περίπλοκη γωνία με τον αγχωτικό Άρη. Θα θέλετε να περάσετε όλη τη μέρα στον καναπέ, ενώ οι φίλοι σας καλούν για μια βόλτα στο πάρκο. Ίσως ένα αγαπημένο άτομο να χρειάζεται τη συμβουλή σας, τη στιγμή που θα βάζατε το κινητό στο αθόρυβο. Να είναι οι συνομιλίες σας σύντομες, ενημερώστε τους ανθρώπους ότι είστε πολύ κουρασμένοι για να κάνετε μαραθωνίους μηνυμάτων. Εάν το πηγάδι της συμπόνιας σας στερέψει για σήμερα, σημαίνει ότι πρέπει να αποσυνδεθείτε. Δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές, Λέοντες!

Παρθένος

Το Σάββατο, ο Δίας της διεύρυνσης λήγει την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του στον πέμπτο οίκο σας της φήμης, της γοητείας και του ρομαντισμού. Οι χαμηλοί τόνοι που ακολουθείτε από τις 14 Μαΐου, σύντομα θα αποκτήσουν κοινωνικό ρυθμό. Αγκαλιάστε τη φήμη, αφήστε τον Δία να βοηθήσει να ανορθώσετε το όνομά σας μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Μια ρομαντική αναγέννηση είναι επίσης στα αστέρια: Μπορεί να αφορά μια διαπολιτισμική σύνδεση ή επανένωση με έναν εραστή που ζει σε άλλη περιοχή. Έχετε ήδη σχέση; Ζωντανέψτε τις κοινές σας φαντασιώσεις, αφιερώνοντας χρόνο σε στιγμές πάθους και συμμετοχή σε ένα σημαντικό ζήτημα!

Ακόμα και οι καλύτερες φιλίες βελτιώνονται θέτοντας όρια, Παρθένε. Καθώς η Σελήνη κλειδώνει σε μια δύσκολη γωνία με τον επιθετικό Άρη την Κυριακή, θα αναγνωρίσετε την ανάγκη για τέτοια όρια. Οι ανεπιθύμητες συμβουλές και οι σκληρές απόψεις, έχουν μια άσχημη αίσθηση. Παραλείψτε τις δύσκολες συνομιλίες, μην ζητάτε κριτική που δεν είστε διατεθειμένοι να δεχθείτε… Ειδικά όσον αφορά έναν σύντροφο και τις προσωπικές επιλογές σας!

Ζυγός

Το Σάββατο, ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή του στον οικιακό τομέα σας. Εάν γίνατε λίγο μοναχικοί από τις 14 Μαΐου, δεν αποτελεί έκπληξη. Αλλά τώρα θα αρχίσετε να επανασυνδέεστε με φίλους ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να δείτε αγαπημένους σας. Ορισμένοι Ζυγοί μπορεί να κάνουν και το μεγάλο βήμα να αγοράσουν ένα ακίνητο, σε ένα μέρος που αντανακλά τα εμπνευσμένα ταξίδια τους. Ο Δίας ανανεώνει αυτό το μέρος του χάρτη σας έως τις 19 Δεκεμβρίου. Είναι ιδανική στιγμή για την αγορά σπιτιού, μια ανακαίνιση ή την εξασφάλιση ενός άνετου οικονομικού μέλλοντος μέσω προσεκτικών επενδύσεων!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δομημένο δέκατο οίκο σας σχηματίζει μια περίπλοκη γωνία με τον επιθετικό Άρη στην διαπροσωπική ζώνη σας. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα, μπορεί να χαλάσουν ακόμη και τα πιο οργανωμένα σχέδιά σας. Αν και θέλετε να ευχαριστείτε τους πάντες, μην τρελαίνεστε προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις τους!

Σκορπιός

Η απόδειξη ότι υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, έρχεται το Σάββατο: Ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή στον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο σας των συνεργασιών και επικοινωνιών. Κάποιος πιθανός «σύμμαχος» θα εμφανιστεί έτοιμος να συνεργαστείτε – ή ίσως να επιστρέψει ένα ταίρι που αποχώρησε γύρω στις 14 Μαΐου. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε ότι θα είστε για πάντα μαζί, ας δοκιμάσετε πως θα τα πάτε σε ένα κοινό έργο. Έτσι θα επεξεργαστείτε τις ιδιοτροπίες σας και να δείτε πώς κυλούν οι συνέργειες. Με τον επιχειρηματικό Δία στο προσκήνιο, είναι εξαιρετική στιγμή για να συνεργαστείτε με ανθρώπους της περιοχής σας για να συγκεντρώσετε νέους πελάτες. Για κάποιους Σκορπιούς, μπορεί να είναι έναυσμα να εξερευνήσουν νέες γειτονιές όπου θα βρουν σπίτι για το 2021!

Την Κυριακή δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες: Ο μαχητικός Άρης στον λεπτομερή έκτο οίκο σας, συγκρούεται με τη Σελήνη στον ένατο οίκο σας του ελεύθερου πνεύματός. Αν τα ψιλά γράμματα είναι το τελευταίο που σκέφτεστε, είναι σημαντικό να διαβάσετε κάθε λέξη. Είστε έτοιμοι για μια τολμηρή κίνηση; Με τον εσωτερικό σας αναλυτή, σκάψτε πιο βαθιά. Είστε αυτοί που ζητούν να γίνονται όλα με τον τρόπο σας; Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις, για χάρη της συνεργασίας!

Τοξότης

Από το Σάββατο, ο Δίας της εύνοιας προωθεί τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος! Λήγει την τετράμηνη αναδρομή του και θα φέρει μεγαλύτερα κέρδη, από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου. Ίσως δυσκολευτήκατε να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας θέματα από τις 14 Μαΐου, εξαιτίας εμποδίων αλλά και του Κορωνοϊού. Αλλά η επιβράδυνση σας έδωσε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Στο εξής είναι ασφαλές να πάρετε μεγαλύτερα ρίσκα: Να ζητήσετε αύξηση, να διεκδικήσετε μια νέα θέση ή να προωθήσετε μια νέα προσφορά. Υπό την αυτόνομη επιρροή του Δία, ορισμένοι Τοξότες ίσως προτιμήσουν να δουλέψουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες… Είτε να αναλάβουν μια θέση ανεξάρτητου συνεργάτη για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Η ένταση της Κυριακής μπορεί να είναι μεγαλύτερη από όση μπορείτε να χειριστείτε, γι’ αυτό μην παίρνετε τα πράγματα κατάκαρδα. Η Σελήνη στο έντονο όγδοο οίκο σας, σχηματίζει μια τεταμένη γωνία με τον παθιασμένο Άρη και γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Μήπως κάποιος αγαπημένος έθιξε κάτι που σας πονάει; Ίσως αισθανθείτε ευέξαπτοι – και διχασμένοι για το αν θα συζητήσετε αυτό το ευαίσθητο θέμα. Είναι καλύτερο να είστε υπερβολικά συμπονετικοί παρά να δείχνετε έλλειψη ευαισθησίας!

Αιγόκερως

Το Σάββατο συνεχίστε να βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας! Ο Δίας της εύνοιας διευρύνει τους ορίζοντές σας, αφότου πέρασε στο ζώδιό σας στις 2 Δεκεμβρίου 2019… Τόσο, που ίσως ξεπεράσατε τον εαυτό σας με την προοπτική να κάνετε πολλές αλλαγές ταυτόχρονα. Από τις 14 Μαΐου, η ανάδρομη πορεία του Δία σας έδωσε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε και να επεξεργαστείτε αυτή την επιτάχυνση. Από σήμερα που επιστρέφει ορθόδρομος στα εδάφη σας, θα βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Κάντε τα επικά άλματα που σας φάνταζαν πολύ επικίνδυνα νωρίτερα φέτος. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, το σύμπαν σας προσέχει!

Την Κυριακή, η ένταση εκτοξεύεται με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας: Η Σελήνη στον οίκο σας των σχέσεων, μάχεται τον επιθετικό Άρη στην οικιακή ζώνη σας. Η ασυνήθιστα παρορμητική συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει χάος, ακόμη και να σας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα στο σπίτι. Μπορεί να είστε ανυπόμονοι με τον σύντροφό σας ή να τα χάσετε με τις απαιτήσεις ενός συγγενή. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να τρέχετε μόλις σας καλέσουν… Ούτε είστε υποχρεωμένοι να τους σώσετε από τις δικές τους απερίσκεπτες επιλογές!

Υδροχόος

Το Σάββατο μπορείτε να κάνετε την θεραπεία προτεραιότητά σας: Ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή του στον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας! Μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν θεραπευτή που θα αλλάξει τη ζωή σας ή σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης ολόκληρου του σώματος. Ο στόχος είναι να απελευθερωθείτε από το φορτίο που κουβαλάτε μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο στη φύση, πάρτε τις άδειες που χρειάζεστε. Δεν θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Υδροχόο… Μια ουράνια επιστροφή, που θα σας επαναφέρει στη δράση και θα προχωρήσετε σε ένα φιλόδοξο νέο μονοπάτι!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ιδιοτροπίας συγκρούεται με τον ψυχαναγκαστικό Άρη. Χρειάζεστε κάποιες διορθώσεις στην εργασία σας ή στα έξοδα διαβίωσης; Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις, πριν πληρώσει το σώμα σας το τίμημα για όλο αυτό το άγχος. Αποσυμπιεστείτε πηγαίνοντας για τρέξιμο ή κάνοντας γιόγκα. Η φροντίδα του εαυτού σας και ο χρόνος στη φύση, μπορούν να επιφέρουν σημαντική αλλαγή στην οπτική σας!

Ιχθύες

Οι παλιοί φίλοι είναι το στήριγμά σας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, χάρη στον ανάδρομο Δία στον ενδέκατο οίκο σας της συντροφικότητας. Αν και η νοσταλγία των συγκεντρώσεών σας είναι έντονη, ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Το Σάββατο ο Δίας επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω – και για τέσσερις ακόμη μήνες θα ενθουσιαστείτε με καινούργια άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Εξερευνήστε διαφορετικά μέρη, ακόμα κι αν νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό στην αρχή. Αν δημιουργήσατε μια υπέροχη παρέα πέρυσι, χάσατε την επαφή στις αρχές Απριλίου. Αναλάβετε να την επανασυνδέσετε μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δραματικό πέμπτο οίκο σας συγκρούεται με τον επιθετικό Άρη και η υπομονή σας είναι ασυνήθιστα λίγη. Μπορεί να μεταμορφωθείτε από καλοσυνάτα ψάρια σε άγρια πιράνχας, εάν το λάθος άτομο βρεθεί στον δρόμο σας. Να είστε ξεκάθαροι με τα όριά σας, αντί να περιμένετε από τους ανθρώπους να διαβάσουν το μυαλό σας!