Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Ώρα να μιλήσετε για τις σχέσεις σας. Από το Σάββατο ο επικοινωνιακός Ερμής εγκαθίσταται στον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Αν και είστε ανυπότακτοι χαρακτήρες, τώρα είστε πρόθυμοι να ενωθείτε με κάποιον. Αδράξτε τη στιγμή: Ανταλλάξτε ιδέες με έναν επιχειρηματικό συνεργάτη ή σχεδιάστε νέα δημιουργική στρατηγική. Και οι ρομαντικές σχέσεις βοηθούνται με αυτό τον κύκλο, οι δεσμεύσεις εμβαθύνουν. Είστε σε σχέση; Θα θελήσετε περισσότερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Έχετε πολλά να πείτε, Κριοί, ξεκινήστε τώρα!

Από την Κυριακή, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και τον φανταχτερό πέμπτο οίκο σας του φλερτ. Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου πυροδοτεί μια ρομαντική αναγέννηση. Οι εντυπωσιακοί Κριοί τραβούν πάντα τα βλέμματα αλλά από το σαββατοκύριακο θα κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Μια σύνδεση μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε δημιουργική συνεργασία, σε ρομαντική σχέση ή μίξη και των δύο. Έχετε σχέση; Αυτή η γόνιμη φάση μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σχέδια για την απόκτηση παιδιού, να οδηγήσει σε αρραβώνα ή άλλο μεγάλο βήμα για τη σχέση σας.

Ταύρος

Ώρα να χρησιμοποιήσετε τα γάντια του μποξ, το χαλάκι της γιόγκα και τον αποχυμωτή σας: Οι στόχοι ευεξίας περνούν στο επίκεντρο από αυτό το Σάββατο! Ο Ερμής μετακινείται στον έκτο οίκο σας της ευημερίας μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Δεν θα είναι δύσκολο να χαρτογραφήσετε ένα σχέδιο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Και χάρη στην κοινωνική επιρροή του Ερμή, μπορούν και οι φίλοι να μετάσχουν στην αποστολή να νιώσετε καλύτερα. Εάν έχετε έλλειψη ενέργειας, ίσως υποφέρετε από μια διατροφική δυσανεξία ή ανεπάρκεια. Δείτε έναν γιατρό, ελέγξετε τις οργανικές σας ενδείξεις.

Κοιμηθείτε παραπάνω την Κυριακή… Και κάποιο άτομο θα είναι πρόθυμο να σας σερβίρει ένα πλούσιο πρόγευμα στο κρεβάτι. Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, περνά στο τέταρτο οίκο σας του σπιτιού για να σας περιβάλλει σαν ζεστή αγκαλιά μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Λατρεύετε κάθε άνετο περιβάλλον, γεμάτο ομορφιά, τέχνη και πολυτέλεια. Όταν η έμπνευση σας επισκεφθεί ξαφνικά το σαββατοκύριακο, εκμεταλλευτείτε τη και αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας φύση!

Δίδυμοι

Αφήστε την επιβλητική πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια από το Σάββατο: Ο Ερμής που σας κυβερνά μπαίνει στον Ζυγό και πυροδοτεί τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Το παιχνίδι του φλερτ και η τολμηρή σας πλευρά τονώνονται έως τις 27 Σεπτεμβρίου, αρκεί να στέλνετε τα μηνύματα στο σωστό παραλήπτη!
Από την Κυριακή, η μαγευτική Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και στον τρίτο οίκο σας των επικοινωνιών μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Τώρα απελευθερώνεται η κοινωνική πεταλούδα μέσα σας από την αιχμαλωσία!

Η θέα της γοητείας και του ρομαντισμού απογειώνει τη δύναμη της πειθούς σας: Αξιοποιήστε τη και συγκεντρώστε εθελοντές για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, είτε δύο φίλους με δυνατότητα να ταιριάξουν. Δημιουργικά, τις επόμενες εβδομάδες θα βιώσετε μια φάση αναγέννησης… Μην παραφορτώνετε το πρόγραμμά σας, χρειάζεστε χρόνο για την έμπνευση!

Καρκίνος

Η συμπόνια και η επικοινωνία συμβαδίζουν: Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον Ζυγό και τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, από το Σάββατο έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα αν καλλιεργήσετε τους πιο στενούς δεσμούς σας. Αν η ακαταστασία ή η δυνατή μουσική ενός συγκατοίκου σας ενοχλούν, μην αναβάλλετε τις σημαντικές συζητήσεις για τα όριά σας. Ο Ερμής μπορεί να επαναφέρει την τάξη στο σπίτι σας!

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας την Κυριακή. Προχωρά στον Λέοντα και στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών και της πολυτέλειας, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Η σκληρή δουλειά για να βρείτε πελάτες και να στείλετε επαγγελματικές προτάσεις, σύντομα θα αποδώσει… Είτε θα λάβετε ώθηση να βάλετε στις επαφές σας παραπάνω σημαντικά ονόματα. Αξιοποιήστε το εισόδημά σας, με έναν προϋπολογισμό που θα εξοικονομεί χρήματα ακόμη και όταν κάνετε δαπάνες διακόσμησης. Εξάλλου, το να περιβάλλεστε με όμορφα πράγματα θα κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο ελκυστική και ευχάριστη!

Λέων

Λέοντες, θα είστε φλύαροι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες: Ο Ερμής περνά στον Ζυγό και τη ζώνη σας της επικοινωνίας, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, δεν θα χρειαστεί να πάτε μακριά. Αν επιθυμείτε να επισκεφτείτε νέα μέρη, είναι η ευκαιρία σας. Τα αδέλφια και οι παλιοί φίλοι μπορεί να είναι οι αγαπημένοι σας σύντροφοι στη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ένας ευχάριστος γείτονας μπορεί να γίνει καλός φίλος, καθώς βρίσκετε νέους τρόπους να στηρίζετε ο ένας τον άλλον ή την κοινότητα εν μέσω της πανδημίας!

Από την Κυριακή, η λαμπερή Αφροδίτη αρχίζει την ετήσια επίσκεψή της φτάνει στον Λέοντα έως τις 2 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια αυτού του γοητευτικού κύκλου, οι αναρτήσεις σας στο Instagram θα συσσωρεύσουν πολλά likes. Η τέχνη σας θα επιβραβευθεί και ίσως αποκτήσετε μεγαλύτερη λίστα θαυμαστών από όσο αναμένατε. Γνωστοποιήστε στον κόσμο τι αντιπροσωπεύετε και προωθήσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να ζωντανέψετε αυτό το όραμα!

Παρθένος

Προϋπολογισμός, εξοικονόμηση και προγραμματισμός: Αυτό το τρίπτυχο θα βρίσκεται στο επίκεντρό σας από το Σάββατο. Ο διανοητικός Ερμής που σας κυβερνά περνά στον Ζυγό και τον δεύτερο οίκο σας των χρημάτων, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Αν κάνετε οικονομία, θα μαζέψετε χρήματα για ουσιαστικές αγορές αντί για περιττές δαπάνες. Μπορεί να αντλείτε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη δουλειά τώρα. Αποκτήστε ουσιαστικότερη σχέση με τους συναδέλφους ή αναζητήστε μια εργασία που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Από την Κυριακή, η λαμπερή Αφροδίτη προσγειώνεται στο Λέοντα και τον ονειρικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Όταν πρόκειται για την αγάπη, θέλετε να παρασυρθείτε. Αλλά να ότι θα υπάρχει μια τάση να τα βλέπετε όλα ρόδινα, στη διάρκεια αυτού του ρομαντικού κύκλου. Μείνετε σε εγρήγορση, Παρθένοι… Και αν δεν αισθάνεστε αξιόπιστο το περιβάλλον σας, κρατήστε μια μικρή απόσταση και παρατηρήστε το!

Ζυγός

Ζήστε έντονα, Ζυγοί! Από το Σάββατο ο Ερμής της επικοινωνίας αρχίζει την ετήσια επίσκεψή του στο ζώδιό σας… Και θα πυροδοτεί τον πρώτο οίκο σας της αυτοπεποίθησης μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Ξεκινήστε τις εκστρατείες προβολής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στο κοινό. Αυτή η έλευση του Ερμή θα τονώσει και την αγάπη προς τον εαυτό σας. Γι’ αυτό σταματήσετε να συγκρίνεστε με άλλους και αγκαλιάσετε αυτό που είστε. Θα το καταφέρετε με λίγη ενδοσκόπηση και διαλογισμό: Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και σκεφτείτε τους προβληματισμούς σας για πέντε λεπτά κάθε μέρα!

Τούτου λεχθέντος, ο χρόνος για τον εαυτό σας μπορεί να είναι περιορισμένος από την Κυριακή και μέχρι τις 2 Οκτωβρίου: Η κυβερνήτης σας, η ευγενική και λαμπερή Αφροδίτη, θα ταξιδεύει στον Λέοντα και στον ενδέκατο οίκο σας της κοινότητας. Οι ομαδικές προσπάθειες θα δουν βελτιώσεις, ειδικά για δημιουργικά έργα. Και η ενασχόληση με την τεχνολογία θα πάει καλά, καθώς η Αφροδίτη ταξιδεύει στην τεχνολογική ζώνη σας. Εάν είστε μόνοι, σκεφτείτε να δοκιμάσετε μια εφαρμογή γνωριμιών!

Σκορπιός

Το δημιουργικό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας θα λειτουργήσει άψογα από το Σάββατο: Ο αγγελιοφόρος Ερμής ανεβαίνει στον ονειρεμένο δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου! Η έμπνευση θα σας επισκέπτεται τακτικά, τόσο στις ονειροπολήσεις όσο και στον ύπνο σας. Μην χάσετε αυτά τα εμπνευσμένα «διαμάντια», να έχετε ένα σημειωματάριο στο κομοδίνο σας. Αυτή είναι ισχυρή φάση για απελευθέρωση των αρνητικών σκέψεων και τη θεραπεία σας. Συνεργαστείτε με έναν ειδικό ή ολιστικό θεραπευτή, για να αξιοποιήσετε το βασίλειο του υποσυνείδητού σας!

Από την Κυριακή, η γοητευτική Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας και των επαίνων μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχουν δύναμη και επιρροή στην εργασία σας. Οι συνάδελφοί σας θα δουν τη λαμπρότητα στις ιδέες σας και θα δίνουν πράσινο φως για να προχωρήσετε… Ενδεχομένως και τον απαιτούμενο προϋπολογισμό ανάπτυξης! Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, μην εκπλαγείτε αν νιώσετε ρομαντική έλξη για κάποιο άτομο στο εργασιακό περιβάλλον. Εάν είστε σίγουροι ότι δεν θα επηρεάσει αρνητικά την καριέρα σας, να εξερευνήσετε αυτή τη σχέση – αλλά προσεκτικά!

Τοξότης

Οι άνθρωποι γίνονται και πάλι το πάθος σας από αυτό το Σάββατο: Ο επικοινωνιακός Ερμής μετατοπίζεται στον Ζυγό και τον καινοτόμο ενδέκατο οίκο σας, έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Θα ευδοκιμήσετε συνεργαζόμενοι, γι’ αυτό είναι καιρός να μετατρέψετε ένα ατομικό έργο σε κοινό. Με τον τεχνολογικό σας τομέα στην εύνοια του Ερμή, το διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει ιδανικό μέσο για την ευημερία σας. Αξιοποιήστε το LinkedIn και το Instagram για να προσελκύσετε την κατάλληλη προσοχή. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε το δικό σας διαδικτυακό σεμινάριο, για να μοιραστείτε τις γνώσεις που έχετε καλλιεργήσει!

Από την Κυριακή, η ένθερμη Αφροδίτη θα σαρώνει τον Λέοντα και τον διεθνή ένατο οίκο σας: Θα δημιουργήσει νέες επιλογές γνωριμιών μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Μια συναρπαστική συνομιλία με κάποιον από διαφορετική κουλτούρα ή ήπειρο, μπορεί να εξελιχθεί σε ρομαντικό ειδύλλιο. Έχετε ήδη σχέση; Με λίγο έξυπνο σχεδιασμό, θα μπορέσετε να κλείσετε το επόμενό σας ταξίδι!

Αιγόκερως

Δεν είστε από αυτούς που αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους, Αιγόκεροι, ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα σας! Από το Σάββατο, η έμφυτη και έντονη προσπάθειά σας να πετύχετε, ενισχύεται: Ο διανοητικός Ερμής μετακινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ως τις 27 Σεπτεμβρίου. Έχετε μερικούς μακροπρόθεσμους στόχους, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει τις σωστές βάσεις. Καθορίστε ένα χρονοδιάγραμμα τονίζοντας κάποια χρονικά περιθώρια. Η χαρτογράφηση ενός σχεδίου δράσης θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να προχωρήσετε μπροστά!

Πρώτη σας δουλειά γι’ αυτή την Κυριακή: Συγκεντρώστε ένα playlist με τα αγαπημένα σας κομμάτια. Η αισθησιακή Αφροδίτη θα διαμένει στον Λέοντα και τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας και σεξουαλικότητας, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Θα εκπλαγείτε από την ανταπόκριση των άλλων, όταν ρίξετε τις άμυνές σας και ανοιχτείτε συναισθηματικά. Εάν αυτό είναι πάρα πολύ για να το κάνετε με έναν ρομαντικό σύντροφο, αρχίστε να μοιράζεστε περισσότερα με τους στενούς σας φίλους.

Υδροχόος

Από το Σάββατο, ο διανοητικός Ερμής ξεκινά μια περιοδεία τριών εβδομάδων στον Ζυγό και τον εντυπωσιακό ένατο οίκο σας! Είχατε ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα τις τελευταίες εβδομάδες… Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στη βάση σας, να δείτε ξανά τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική γωνία. Τα ταξίδια ευνοούνται σε αυτό τον γεμάτο περιέργεια κύκλο. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να επισκεφτείτε μια άλλη ήπειρο, ποιες υπαίθριες περιπέτειες μπορείτε να προγραμματίσετε από τώρα έως τις 27 Σεπτεμβρίου; Μείνετε κοντά στο σπίτι, εμπλουτίζοντας τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Φίλοι από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορεί να εμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες!

Από την Κυριακή, η ερωτική Αφροδίτη θα ταξιδεύει στον Λέοντα και στον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Θα αισθανθείτε έντονη επιθυμία να αναμιχθείτε με άλλους ανθρώπους. Αξιοποιήστε τη για να σφραγίσετε μια επαγγελματική συμφωνία, προσκαλέστε τον καλοκαιρινό σας έρωτα σε ένα ρομαντικό δείπνο στο ηλιοβασίλεμα. Είστε σε σχέση; Είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε για μελλοντικά σχέδια, στόχους και οτιδήποτε εμπνευσμένο μπορείτε να πετύχετε μαζί ως ζευγάρι!

Ιχθύες

Από το Σάββατο, ο Ερμής μπαίνει στον μυστηριώδη όγδοο οίκο σας: Θα θέλετε πιο έντονα από ποτέ να εξερευνήσετε την εσώτερη πλευρά της ζωής. Μια τράπουλα ταρώ μπορεί να είναι το αγαπημένο σας φθινοπωρινό αξεσουάρ. Μην υποτιμάτε τις σαγηνευτικές δυνάμεις σας από τώρα έως τις 27 Σεπτεμβρίου… Οι μαγευτικές ερωτικές λέξεις σας, μπορούν να λειτουργήσουν ως ξόρκι προς το αντικείμενο του πόθου σας. Παρόλο που είναι εύκολο να προσελκύσετε ενδιαφερόμενους, δεν θα επαναπαυθείτε με τίποτα λιγότερο από μια δυνατή σύνδεση νου-σώματος-ψυχής!

Αλλά προχωρήστε προσεκτικά, Ιχθύες: Η ισχυρή ερωτική χημεία μπορεί να καλύψει τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων τις επόμενες εβδομάδες. Αναρριχηθείτε, τρέξτε ή περπατήστε, αρκεί να εκμεταλλευτείτε προς όφελος του σώματός σας κάθε δράση αυτή την Κυριακή. Η λαμπερή Αφροδίτη θα ταξιδεύει στον Λέοντα και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας σας. Και ζητά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας έως τις 2 Οκτωβρίου. Μιας και η Αφροδίτη είναι πλανήτης της ευχαρίστησης, φροντίστε να κάνετε κάτι που θα σας γεμίζει χαρά παράλληλα με την ευεξία. Μείνετε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες καθώς γυμνάζεστε η βγαίνετε για έναν περίπατο. Η κίνηση του σώματός σας μπορεί να επιφέρει εκπληκτική κίνηση και στην ερωτική σας ζωή!