Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Επιθυμείτε να φροντίσετε την υγεία σας, Κριοί; Για τον επόμενο μήνα ο Ήλιος θα είναι ο προπονητής σας, καθώς θα ταξιδεύει στην Παρθένο και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου δημιουργήστε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης, κάντε διαλογισμό, προσθέστε περισσότερα φυτικά γεύματα στη διατροφή σας. Ανταλλάξτε την συνηθισμένη μπύρα με ένα θρεπτικό ρόφημα – και μην ξεχνάτε τη σημασία ενός καθαρού πνεύματος. Εάν έχετε εμμονή με ένα θέμα, δοκιμάστε τον διαλογισμό και ασκήσεις αναπνοής για να καλμάρετε το άγχος σας.

Δώστε στις ουσιώδεις λεπτομέρειες την πλήρη προσοχή σας, κάτω από το εξάγωνο Ήλιου-Σελήνης την Κυριακή. Εγκαταλείψτε τη μεγάλη εικόνα προς το παρόν, επικεντρωθείτε στις μικρότερες εργασίες που έχετε μπροστά σας. Θα μπορούσαν μερικά μικρά πράγματα να κάνουν σημαντική διαφορά; Επιβραδύνετε και αφιερώστε χρόνο για να βελτιώσετε όλες τις πτυχές αυτού του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Απλά μην διακόψετε εντελώς το χρονοδιάγραμμα (ή τον προϋπολογισμό) του έργου σας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε μέχρι αργά το βράδυ για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού… Αλλά αξίζει την επιπλέον προσπάθεια!

Ταύρος

Πείτε αυτό που σκέφτεστε, Ταύροι… Θα προσελκύσετε αρκετούς θαυμαστές με το αληθινό σας χάρισμα! Ο Ήλιος θα λάμπει στην Παρθένο και τον πέμπτο οίκο σας του δράματος και του ρομαντισμού, από το Σάββατο έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Η δημιουργικότητα σε ένα ραντεβού θα σας χαρίσει πόντους, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία είτε για το μακροχρόνιο ταίρι σας. Αυτός ο κύκλος τροφοδοτεί τη φήμη σας και μπορεί να αναδείξει τη δουλειά σας στο ευρύ κοινό. Βοηθήστε τα πράγματα να συμβούν με στρατηγική προώθηση!

Ένα πνευματικό εξάγωνο σχηματίζεται την Κυριακή ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη. Ίσως είστε πολύ χαλαροί σχετικά με το ποιος θα προστεθεί στη λίστα των γνωριμιών σας. Αλλά αυτό μπορεί να χαλάσει τα σχέδιά σας για να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τη μέρα σας. Εάν δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα να βγείτε με κόσμο, αποφύγετε τυχόν δεσμεύσεις και εστιάστε σε φίλους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα, Ταύροι. Μην αφήσετε την ενοχή να επηρεάσει την ηρεμία σας!

Δίδυμοι

Μια εσωστρεφής διάθεση λαμβάνει μια υπερφόρτιση το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και τον τέταρτο οίκο σας της κατοικίας. Από τώρα έως τις 22 Σεπτεμβρίου ίσως περιορίσετε τον στενό σας κύκλο, ώστε να αφιερώνετε χρόνο μόνο σε ανθρώπους σημαντικούς για εσάς. Το σπίτι σας θα είναι ένα μαγικό μέρος στη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να κάνετε εκεί μικρές συγκεντρώσεις ή διαδικτυακές συναντήσεις με τους φίλους σας. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε μέρος διαμονής, οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι ιδανικές για έρευνα της αγοράς!

Περιποιηθείτε το σώμα σας ως το ναό που είναι, αυτή την Κυριακή. Αυτό μπορεί να αφορά την ανανέωση της διατροφής σας, με υλικά για υγιεινά γεύματα και θρεπτικά σνακ. Δοκιμάστε να σχεδιάσετε συνταγές για όλη την εβδομάδα προτού επισκεφθείτε το μανάβικο. Επιλέξτε ένα κοινό συστατικό όπως τα μυρωδικά – τύπου βασιλικού – που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά πιάτα. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε διατάσεις, κάντε λίγη γιόγκα, ακόμα καλύτερα κάντε μια βόλτα για να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Καρκίνος

Το χάρισμά σας στην ευφράδεια αποδίδει τα μέγιστα από αυτό το Σάββατο: Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και φορτίζει τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Δεν σας είναι πάντα εύκολο να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο… Αλλά τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα εκπλαγείτε στο πόσο φυσικά σας βγαίνει, να περιγράφετε τις σκέψεις σας με λέξεις.

Σε αυτό τον κοινωνικό κύκλο η ατζέντα σας θα γεμίσει πριν το συνειδητοποιήσετε, κάτι που ίσως είναι παράτολμο για το τρυφερό αλλά μοναχικό σας ζώδιο… Να κρατάτε κάποιες ώρες για τον εαυτό σας και μόνο, ώστε να φορτίζετε τις μπαταρίες σας!

Την Κυριακή, η Σελήνη στο Σκορπιό αναδεικνύει την τολμηρή επιβλητική πλευρά σας. Εάν φανείτε πρόθυμοι να κάνετε την πρώτη κίνηση, ρομαντικές εξελίξεις μπορούν να έρθουν γρήγορα! Δουλεύετε πάνω σε ένα έργο; Αφήστε τους φίλους να ρίξουν μια ματιά σε αυτό που ετοιμάζετε… Μπορεί να έχουν πολύτιμα σχόλια και ιδέες για εσάς!

Λέων

Ετοιμαστείτε να κεντρίσετε την οικονομική σας ευφυΐα, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και τον δεύτερο οίκο σας της διαχείρισης χρημάτων! Ακόμα κι αν η φετινή περίοδος των γενεθλίων σας ήταν υποτονική, είναι πιθανό να χρειάζεται μια επιθεώρηση ο προϋπολογισμός σας. Χωρίς να στερηθείτε όλες τις ανέσεις, ας είστε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα και τα έσοδά σας. Αν αναζητάτε μια πιο κερδοφόρα εργασία, αυτές οι ηλιακές ακτίνες θα αποτελέσουν μια επιπλέον ευλογία στην έρευνα και τις συνεντεύξεις σας. Είτε απλώς συνεχίστε να επενδύετε όλο το πάθος σας στη δουλειά σας!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον οίκο της οικογένειας και της συναισθηματικής ασφάλειας, σας επιστρέφει στη βάση σας. Ήταν συναρπαστικό να απλώνετε τα φτερά σας κατά την Εποχή του Λέοντα… Αλλά χρειάζεστε και μια «φωλιά» για να ανανεώνεστε. Αφιερώστε τώρα χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας, για να φορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας. Επανασυνδεθείτε με τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου και εκφράστε τους την αγάπη σας!

Παρθένος

Καλή επάνοδο, Παρθένοι! Από σήμερα ξεκινά επισήμως ο μήνας των γενεθλίων σας, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Μετά από έναν ονειρικό και ίσως έντονο συναισθηματικά μήνα, αφυπνίζεστε. Τι ακολουθεί; Αναλάβετε δράση τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, δοκιμάστε να κάνετε νέα πράγματα. Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, αλλά επιτρέπεται να κάνετε μικρά βήματα για κάτι που φαίνεται ρίσκο. Αναταράσσοντας τη βαλτωμένη ενέργεια, θα βρείτε ξανά τη διαδρομή σας!

Η Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή, αναζωογονεί τη διαίσθησή σας. Επιβραδύνετε και δώστε σημασία στο ένστικτό σας. Καταγράψτε τις σκέψεις σας και δείτε πώς αντιδρά το υποσυνείδητο. Προέκυψαν τυχαία συμβάντα, όπως να συναντήσετε έναν φίλο μόλις τον σκεφτήκατε; Πρόκειται για μια εσωτερική καθοδήγηση, που σας πάει κάπου σημαντικά… Και αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να αρχίσετε να κατανοείτε τι σημαίνουν όλα αυτά!

Ζυγός 

Από το Σάββατο, ο Ήλιος προωθείται στην Παρθένο και τον δωδέκατο οίκο σας των μεταβάσεων για έναν μήνα: Αυτό σηματοδοτεί την τελική φάση του ετήσιου ηλιακού κύκλου σας! Όσο κι αν θέλετε να κάνετε πράγματα, είναι καλύτερα να διαθέσετε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και αναζωογόνηση… Ίσως και μια μικρή απόδραση στο τέλος της σεζόν. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα περάσει στον Ζυγό – και θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο ξανά. Πριν από αυτό, τι μπορείτε να αποβάλλετε από τη ζωή σας; Από παλιά πράγματα στο σπίτι έως τις τοξικές σχέσεις και δεσμεύσεις που σας δυσαρεστούν, κάθε απαλλαγή θα θεραπεύσει την ψυχή σας!

Την Κυριακή, η εξισορροπητική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας της γείωσης, θα βοηθήσει να θέσετε προτεραιότητες και να απλοποιήσετε τα πράγματα. Ίσως τον τελευταίο μήνα να γνωρίσατε συναρπαστικούς ανθρώπους, που αισθανθήκατε ότι μπορούν να ενταχθούν στα μελλοντικά σας σχέδια. Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να συμβαδίζετε. Συνδεθείτε μαζί τους έστω και διαδικτυακά, ώστε να μοιραστείτε λεπτομέρειες για όσα έχουν δυνατότητες να συνεργαστείτε!

Σκορπιός

Από το Σάββατο ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο: Περνά στην Παρθένο και τον ενδέκατο οίκο σας της τεχνολογίας και της ομαδικότητας για έναν μήνα. Ομοϊδεάτες θα αρχίσουν να εμφανίζονται παντού, από τα μηνύματα έως τις κοινωνικές σας συναντήσεις. Από κοντά είτε μέσω διαδικτύου, εκμεταλλευτείτε αυτό το σπάνιο κοινωνικό παράθυρο για να δημιουργήσετε συνεργασίες. Είναι καιρός να οργανώσετε μια διαδικτυακή συνάντηση, είτε να συλλέξετε ομαδικά πόρους στήριξης ο ένας του άλλου εν μέσω οικονομικών δυσκολιών. Από τώρα έως τις 22 Σεπτεμβρίου, θα είστε η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει δύναμη στους πολλούς!

Την Κυριακή, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τον Ήλιο, ενισχύοντας την επιθυμία σας για πρωτοβουλίες. Εάν μένατε σιωπηλός παρατηρητής, ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τις σκέψεις που σιγόβραζαν μέσα σας. Μην ανησυχείτε ότι θα κατακλύσετε τους άλλους με πληροφορίες: Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός, καθιστώντας τη μέρα ισχυρή για την έκφραση ιδεών. Αντί να αναρωτιέστε αν κάτι είναι εφικτό, συλλέξτε όλες τις ιδέες για να τις δοκιμάσετε στη συνέχεια!

Τοξότης

Η καριέρα σας θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς από το Σάββατο: Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι κοινωνικές σας έξοδοι στο τέλος του καλοκαιριού, θα λειτουργήσουν ως κινήσεις δικτύωσης… Γι’ αυτό να έχετε άμεση πρόσβαση σε παρουσίαση της δουλειάς σας, ακόμα και με σχετικές εφαρμογές στο τηλέφωνό σας.

Στη διάρκεια αυτού του ηλιακού κύκλου, μια απλή συνομιλία μπορεί γρήγορα να εξελιχθεί σε σχέδια για επιχειρησιακή συνεργασία. Τώρα είναι η ώρα να στοχεύσετε πολύ ψηλά, Τοξότες… Να στρέψετε τα βέλη σας σε μεγαλεπήβολα σχέδια. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα προκύψουν πολλές προσφορές και ευκαιρίες για εσάς!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας ρωτά «πόσο είναι το πάρα πολύ»; Κάντε ένα βήμα πίσω και αναλύστε όλες τις επιλογές σας. Ποιες από αυτές αγγίζουν την ψυχή σας και προκαλούν μέσα σας ένα δυνατό “ναι!”; Αυτές πρέπει να βάλετε στην κορυφή της λίστας σας, οι υπόλοιπες να περιμένουν. Μπορείτε να τα έχετε όλα – απλώς όχι όλα ταυτόχρονα!

Αιγόκερως

Από το Σάββατο θα είστε έτοιμοι να παίξετε παιχνίδια υψηλότερου ρίσκου: Ο Ήλιος αρχίζει το ετήσιο ταξίδι του στην Παρθένο και τον επεκτατικό ένατο οίκο σας! Ίσως ξεκινάτε μια επιχείρηση, ίσως αποκτάτε περισσότερη εξουσία στην τρέχουσα ασχολία σας… Πάντως θα έχετε άνευ όρων πρόσβαση στις φιλοδοξίες σας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας; Επενδύστε στη σωστή καθοδήγηση ή εξάσκηση και θα επιταχύνετε σε χρόνο μηδέν. Στις προσωπικές σας υποθέσεις, να είστε αυθεντικοί αλλά διακριτικοί – και κυρίως ειλικρινείς.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον τομέα σας της ομαδικότητας, ζητά να βγείτε από τη φούσκα σας στον ευρύτερο κόσμο. Όσο αναλώνεστε σε μια συγκεκριμένη ιδέα ή σχέση, η εμμονή παύει να είναι παραγωγική μετά από ένα σημείο. Μην προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, Αιγόκεροι. Επικοινωνήστε με την ομάδα σας και αφήστε να σας βοηθήσει με συμβουλές, προτάσεις και σταθερή υποστήριξη. Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι σας οφείλουν κάποια πράγματα, ούτως ή άλλως!

Υδροχόος

Η σαγηνευτική πλευρά σας παίρνει τα ηνία από το Σάββατο: Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και τον ερωτικό όγδοο οίκο σας, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου! Μια σχέση μπορεί να αναπτύξει απίστευτη οικειότητα τις επόμενες μέρες, ειδικά αν δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για δύο. Αλλά προσέξτε… Παρόλο που η ζήλια και η κτητικότητα δεν είναι στα χαρακτηριστικά σας, ίσως νιώσετε να σας κεντρίζουν αυτά τα «μικρόβια». Αποφύγετε τους επικίνδυνους δεσμούς, στρέψτε την προσοχή σας σε άτομα που μπορούν να προχωρήσουν μαζί σας!

Την Κυριακή, η Σελήνη θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σας των φιλοδοξιών. Θα σκέφτεστε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο – είτε απλά ένα βραχυπρόθεσμο, που εξακολουθεί να είναι σημαντικό για το αυθόρμητο ζώδιό σας. Τον τελευταίο μήνα μερικές συμμαχίες έδειξαν πραγματικές προοπτικές, στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σας. Τώρα ήρθε η ώρα να βεβαιωθείτε αν θα βρίσκεστε στην ίδια σελίδα για μεγάλο διάστημα!

Ιχθύες

Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο από το Σάββατο, ακτινοβολώντας στον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτός ο ηλιακός κύκλος θα φωτίζει τις ρομαντικές σας σχέσεις για τέσσερις εβδομάδες. Ένα απλό φλερτ μπορεί να μεταμορφωθεί σε αποκλειστική σχέση. Ίσως αποφασίσετε να απομακρύνετε ανούσιες σχέσεις, ώστε να κάνετε χώρο για κάποιες με δυνατότητα διάρκειας. Έχετε ήδη σχέση; Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να συνδυάσετε την ενέργειά σας ως ζευγάρι!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας ζητά να πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο. Είναι υπέροχο να φροντίζετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες, Ιχθύες… Αλλά έτσι κάνετε μόνο περιορισμένα πράγματα. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε πόσο λειτουργούν οι μεγάλες ιδέες σας στην πραγματική ζωή. Θυμηθείτε: Μπορείτε πάντα να προσαρμόζεστε και να μαθαίνετε καθώς προχωράτε!