Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
 Κριός

Τα χρηματικά και τα εργασιακά ζητήματα έχουν αλλάξει, από τότε που ο ανατρεπτικός Ουρανός μπήκε στον Ταύρο στις 15 Μαΐου 2018. Αλλά από το Σάββατο, οι αλλαγές μπορεί να υποχωρήσουν λίγο: Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος, δίνοντάς σας πέντε μήνες για να προσαρμοστείτε στην τρέχουσα κατάσταση. Η αλλαγή πορείας του διαρκεί έως τις 14 Ιανουαρίου 2021, ενώ ο καινοτόμος πλανήτης θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τον Απρίλιο του 2026… Οπότε συνεχίστε να προωθείτε αυτό το δημιουργικό νέο κεφάλαιο για τα οικονομικά σας.

Εκφραστείτε ελεύθερα αυτή την Κυριακή, Κριοί. Ένα επιβλητικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη εμπνέει την ενδυματολογική σας έκφραση. Μην επιλέξετε το συνηθισμένο τζίν και ένα απλό t-shirt: Σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σας κάτι, που να εκφράζει το φωτεινό ουράνιο τόξο της ψυχής σας. Αν όχι, αποκτήστε μερικά νέα ρούχα όσο διαρκούν οι εκπτώσεις ή δανειστείτε από ένα φιλικό άτομο. Μην το δείτε ως επιφανειακή αλλαγή αλλά ως νέο τρόπο έκφρασης του εαυτού σας!

Ταύρος

Έχετε καταφέρει να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας, αφότου ο Ουρανός μπήκε το ζώδιο σας στις 15 Μαΐου 2018; Πάντως τώρα θα έχετε πέντε μήνες για να κάνετε προσαρμοστικές κινήσεις. Από το Σάββατο ο απρόβλεπτος Ουρανός θα κινείται ανάδρομος έως τις 14 Ιανουαρίου 2021, στα εδάφη σας και τον πρώτο οίκο σας της ταυτότητας. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο χαμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου… Οπότε αντί να προχωρήσετε βιαστικά, πάρτε χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και ερευνήστε τις επιλογές σας.

Μετά θα μπορείτε να εκφράζετε τις επιθυμίες σας και προς τα έξω. Θυμηθείτε, θα φιλοξενείτε τον Ουρανό μέχρι τον Απρίλιο του 2026. Άρα χρειάζεται υπομονή, στη διαδικασία αναζήτησης και ανάπτυξης! Το να βάλετε στη ζωή σας καινούργιους ανθρώπους ή και να φλερτάρετε μαζί τους, δεν πρέπει να γίνει χωρίς σκέψη την Κυριακή. Μπορεί να αισθανθείτε άβολα αν αναπτύξουν προσδοκίες απέναντι σας – ή αν συμβεί το αντίθετο. Είναι θετικό να γνωρίσετε καινούργια άτομα, αρκεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε με ποιους έχετε να κάνετε. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση δεν αρκεί για να βάλετε κάποιον στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Χαλαρώστε, ταυτιστείτε, υποχωρήστε. Το Σάββατο ξεκινά η ετήσια «μεταφυσική» ανάδρομη φάση του Ουρανού. Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021, ο ανατρεπτικός πλανήτης θα καταφύγει στον δωδέκατο οίκο σας της εσωτερικότητας. Θα ηρεμήσετε αν διαθέσετε χρόνο για να αναλογιστείτε ποιες χαοτικές καταστάσεις μπορείτε να αποβάλλετε από τη ζωή σας! Όσο λιγότερες φορολογικές υποχρεώσεις έχετε, τόσο πιο επικεντρωμένοι θα νιώσετε και θα μπορέσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αυτή η ενδοσκόπηση μπορεί να αποφέρει δημιουργικές ανακαλύψεις, γι’ αυτό κρατήστε σε εγρήγορση την καλλιτεχνική σας πλευρά!

Προχωρήστε την πνευματική σας αναζήτηση την Κυριακή και θα πάτε μακριά! Με τον Άρη σε ρέουσα όψη με τον φωτεινό Ήλιο, το μυαλό σας θα σκαρφιστεί πολλά που θα χρησιμεύσουν στην εργασία σας. Πάρτε χρόνο για να σκεφτείτε, οργανώστε μια ανταλλαγή απόψεων με άτομα που τα οράματά τους εξελίσσουν τις ιδέες σας. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τις παρέες σας; Αυτή η όψη δίνει ώθηση στη δημοτικότητα σας και θα έλκετε σαν μαγνήτης τους άλλους!

Καρκίνος

Το Σάββατο μπορεί να συνειδητοποιήσετε την κακή συμπεριφορά κάποιου: Ο αποστάτης Ουρανός θα κινείται ανάδρομος στη ζώνη σας της ομαδικής εργασίας, έως τις 14 Ιανουαρίου 2021. Ξαφνικά βλέπετε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε… Και τίποτα δεν θα μπορέσει να δικαιολογήσει πλέον τους τρόπους κάποιου. Η πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε αν θα πείτε κάτι – και τι. Καλό θα ήταν να μην κάνετε κάποια βιαστική κίνηση, να περιμένετε μέχρι να αποκαλυφθούν όλα.

Η μνημειώδης συνένωση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον τολμηρό Άρη, μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τις εξελίξεις στην καριέρα σας. Και ενώ ο ρυθμός μπορεί να είναι πιο γρήγορος από όσο προτιμά η ευαίσθητη φύση σας, μείνετε εντός πορείας. Μόλις απογειωθείτε, αυτό το φανταστικό ταξίδι μπορεί να οδηγήσει σε καταξιωμένους ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας. Εάν έχετε κάτι να προσφέρετε σε έναν νεότερο συνάδελφο, να είστε γενναιόδωροι. Τα δεκαπέντε λεπτά υποστήριξης που θα του παράσχετε αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να καταλήξουν σε μια δυνατή σχέση!

Λέων

Επαγγελματική γνώση σημαίνει να γνωρίζετε πότε πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω, πότε να μείνετε σταθεροί και πότε να επιστρέψετε στο αρχικό σχέδιο. Από το Σάββατο, ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος έως τις 14 Ιανουαρίου 2021. Ίσως χρειαστούν κάποιες μετατροπές στο μεγαλύτερο όραμά σας. Αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, το σημαντικό είναι να γίνουν σωστά. Έτσι θα προετοιμαστείτε για τις σημαντικές αλλαγές που θα προκύψουν, όταν ο Ουρανός επιστρέψει στον τομέα σας της καριέρας έως τον Απρίλιο του 2026. Πρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου τον εαυτό σας!

Πηγαίνετε όπου είναι η δράση την Κυριακή – ή δημιουργήστε τη εσείς αν δεν την βρίσκετε αλλού. Καθώς ο λαμπερός Ήλιος στο ζώδιό σας λαμβάνει μια περιπετειώδη δόνηση από τον ζωηρό Άρη, δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε. Η πνευματική διέγερση θα σας ενθουσιάσει – αλλά πρέπει να την μεταφέρετε και στο ρεαλιστικό πεδίο σας: Μετά από μια κουραστική συζήτηση, κινήστε το σώμα σας ή κάντε γιόγκα ή βγείτε για περπάτημα. Ίσως να δώσετε «κατευθύνσεις» στον σύντροφό σας για να ικανοποιηθείτε περισσότερο… Έτσι θα αποτρέψετε να μπλοκαριστεί στο σώμα σας η εντυπωσιακή ενέργεια της ημέρας!

Παρθένος

Το να επιβραδύνετε δεν είναι το ίδιο με το να παραιτείστε! Το Σάββατο, ο χαοτικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον ένατο οίκο σας των οραμάτων. Αυτή η φάση διαρκεί μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021… Και ίσως συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αποσύρετε ένα σχέδιο, που ήταν ιδιαίτερα φιλόδοξο για αυτή την δύσκολη χρονιά. Δεν χρειάζεται να μείνετε απαθείς, όμως τα μεγάλα σχέδια επέκτασης ίσως δεν προχωρήσουν πλήρως μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Εν τω μεταξύ, αναζητήστε τρόπους για να αναπτύξετε το σχέδιό σας που να περιλαμβάνουν βιωσιμότητα και κοινωνική ευθύνη!

Εκτός αυτού, η ανάπτυξη δεν είναι πάντα το ιδανικό σημείο αναφοράς, Παρθένοι. Στοχεύστε στην εμβάθυνση, καθώς η συναρπαστική σύνδεση της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου και του Άρη σας προκαλεί να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από όσα φαίνονται, σύντομα θα βρεθείτε σε ένα ταξίδι ανακάλυψης. Αλλά με τον ορμητικό Άρη στον σκιώδη όγδοο οίκο σας, η ερευνητική διαδικασία μπορεί να ανακαλύψει κάτι σκανδαλώδες… Και ίσως η σοφότερη επιλογή να είναι να μην εμπλακείτε καθόλου!

Ζυγός

Η ζωή μπορεί να γίνει σουρεαλιστική αυτό το Σάββατο: Ο ανατρεπτικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικότητας και των αισθημάτων. Όταν πρωτοεμφανίστηκε σε αυτή την πτυχή σας στις 15 Μαΐου 2018, έδωσε μια γεύση για το τι πρόκειται να έρθει από τώρα έως τον Απρίλιο του 2026. Αλλά αυτή η πεντάμηνη περίοδος αναδρομής, μπορεί να εμπνεύσει βαθιές σκέψεις ειδικά για τις σχέσεις. Όλα τα ερωτήματα – από το πώς συνδέεστε με τους ανθρώπους έως το πώς επενδύετε τα χρήματά σας, είναι έτοιμα για έλεγχο. Μην βιαστείτε: Τώρα βάζετε βάσεις για μια εντελώς νέα προσέγγιση στις πιο σημαντικές συνδέσεις σας!

Εάν αισθανθείτε μια ισχυρότερη σύνδεση αυτή την Κυριακή, επιδιώξτε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση. Χάρη στη δυνατή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Άρη, μπορεί να ανταλλάξετε περισσότερες πληροφορίες από τους καλλιτέχνες που προτιμάτε ή ποιους ακολουθείτε στο Instagram. Αλλά αυτός ο πλανητικός συνδυασμός μπορεί και να σας παρασύρει σε βιαστικά βήματα… Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι το άλλο άτομο αισθάνεται ανάλογα, πριν προχωρήσετε παρακάτω.

Σκορπιός

Οι σχέσεις πιθανότατα δεν θα παραμείνουν ίδιες για τους επόμενους πέντε μήνες… Ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομος από το Σάββατο έως τις 14 Ιανουαρίου 2021, στον Ταύρο και τον τομέα σας της συνεργασίας. Μην θάβετε άλλο το κεφάλι σας στην άμμο: Αν ευχόσασταν να γίνει κάτι που θα ταρακουνήσει μια σχέση κλειδί, μάλλον χρονοτριβείτε. Αντ’ αυτού, κάντε ή πείτε κάτι που πραγματικά θα αλλάξει τα πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο να φτάσετε στη ρίζα των θεμάτων, όμως η ανάδειξή τους θα οδηγήσει στην απαραίτητη (και επιθυμητή) διόρθωση!

Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά την Κυριακή. Το ξέφρενο τρίγωνο Ήλιου – Άρη, μπορεί να δώσει ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Αλλά αν αγχωθείτε πολύ από τις πολλές εισροές και εκροές, θα χάσετε όσα είναι πραγματικά σημαντικά. Για χάρη της διάκρισης και της παραγωγικότητας σας, κρατήστε την εστίασή σας όσο το δυνατόν πιο σταθερή. Μην αναλωθείτε σε προβλήματα φίλων, ακυρώστε συναντήσεις που δεν είναι απαραίτητες. Οι προτεραιότητες είναι ο δρόμος προς την κερδοφορία – ακόμη και το σαββατοκύριακο, Σκορπιοί!

Τοξότης

Το Σάββατο ο Ουρανός στοχεύει στον έκτο οίκο σας της εργασίας και ευεξίας, καθώς ξεκινά μια πεντάμηνη αναδρομή που θα ανατρέψει την καθημερινότητά σας! Αν και η αναστροφή μπορεί αρχικά να προκαλέσει άγχος, είναι μια ευλογημένη ευκαιρία να σταματήσετε να προχωράτε βιαστικά. Ανανεώστε όσα χρειάζονται προσοχή, όπως η ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών και των προσωπικών σας. Μέχρι να επιστρέψει ο Ουρανός σε ορθή πορεία στις 14 Ιανουαρίου 2021, μπορείτε να ανανεώσετε τη ζωή σας… Όπως να μην παραλείπετε το μεσημεριανό γεύμα ή την εξάσκησή σας!

Υποδεχθείτε την Κυριακή μια ροή εργασίας που πραγματικά λειτουργεί! Κάτι φαίνεται ως «επιπλέον» μια συνηθισμένη μέρα, θα είναι σωστό υπό έναν επιβλητικό σχηματισμό ανάμεσα στον Ήλιο και τον ζωηρό Άρη. Όταν αντιμετωπίζετε μια περιπετειώδη επιλογή, ακούστε το ένστικτό σας που λέει “ας το κάνουμε”: Ο παρορμητισμός θα σας κάνει να διασκεδάσετε, είτε πάτε για σπα με τους φίλους είτε οργανώσετε μια εκδρομή της τελευταίας στιγμής!

Αιγόκερως

Από το Σάββατο η ερωτική σας ζωή μπορεί να αρχίσει να στέλνει προειδοποιητικά σήματα: Ο Ουρανός ξεκινά την ετήσια πεντάμηνη αναδρομή του, μέσα στον πέμπτο οίκο σας του πνεύματος και της γοητείας. Μια σχέση μπορεί να πάει λίγο στραβά, είτε να νιώσετε αποκομμένοι στη διάρκεια αυτής της φάσης. Τι θα έκανε ένας Αιγόκερως που σέβεται τον εαυτό του; Δώστε χρόνο ώστε να είστε πιο συνειδητοποιημένοι για όσα δίνετε στην αγάπη. Ενώ εξασκείστε στο νόμο της έλξης, ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο. Θα είναι η τέλεια απόσπαση της προσοχής μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021, που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία!

Οι αισθήσεις σας θα κορυφωθούν την Κυριακή, που ο Ήλιος και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενισχύουν τη διαίσθησή σας. Ακολουθήστε τυχόν ιδέες που έχετε, ακόμα κι αν δεν βγάζουν νόημα στην αρχή. Μπορεί να εμφανίζονται ως παρορμήσεις να απορρίψετε έναν συγκεκριμένο δρόμο, να μπείτε σε ένα κατάστημα ή να κάνετε μια «τυχαία» ερώτηση που θα φέρει μια δίνη νέων δυνατοτήτων. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας!

Υδροχόος

Εάν το σπίτι σας δεν είναι ένα γαλήνιο, υποστηρικτικό καταφύγιο, τώρα είναι η ώρα να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές. Από το Σάββατο, ο επαναστατικός Ουρανός που σας κυβερνά γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και την οικιακή ζώνη σας. Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021, ο τρόπος ζωής σας μπορεί να είναι ριζικά διαφορετικός. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε και μετά θέστε μεγάλους στόχους για τα επόμενα χρόνια… Ειδικά όσον αφορά το σημείο που βάζετε τις ρίζες – αλλά και με ποιον το κάνετε!

Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής για έναν ατρόμητο Υδροχόο! Και την Κυριακή, αυτή η ανήσυχη ενέργεια μπορεί να επεκταθεί στις κοινωνικές και ρομαντικές σας αλληλεπιδράσεις. Με τον Ήλιο να κλείνει το μάτι στον παθιασμένο Άρη, θα σας έλξει οτιδήποτε νέο. Μπορεί να χάσετε την αίσθηση του χρόνου ή να ξεχαστείτε κοιτάζοντας το κινητό σας. Αλλά μην παραμελήσετε τους φίλους και τον σύντροφό σας. Ακόμα κι αν βαριέστε να ακούτε τις ίδιες ιστορίες τους, σκεφτείτε πού θα ήσασταν χωρίς την υποστήριξή τους!

Ιχθύες

Τι θέλετε να πείτε, Ιχθύες; Από τα επαγγελματικά έως τα διαδικτυακά μηνύματά σας, δεν πρέπει να αφήσετε ανοιχτή την ερμηνεία τους για τους επόμενους πέντε μήνες: Ο χαοτικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Η ομιλία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, γιατί μπορείτε να πάτε πιο βαθιά. Πρέπει να αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε το μήνυμά σας, είτε πρόκειται για λέξεις, μουσική ή τέχνη. Μέχρι ο Ουρανός να επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 14 Ιανουαρίου 2021, μπορεί να αποκτήσετε εντελώς νέο τρόπο έκφρασης!

Μερικές μέρες χρειάζεστε βοήθεια από τους γύρω σας, Ιχθύες. Αλλά κυρίως πρέπει να σηκώνετε τα μανίκια και να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας. Χάρη σε μια εργατική ώθηση την Κυριακή από τον Ήλιο και τον κινητήριο Άρη, θα είστε πιο παραγωγικοί στην ατομική δράση σας. Προτού προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι ισορροπείτε την πολυάσχολη εργασία με άλλες σημαντικές υποχρεώσεις. Για να αποφύγετε να καταρρεύσετε, δημιουργήστε λίστα υποχρεώσεων και δώστε προτεραιότητες με προσοχή. Εάν μείνετε προσηλωμένοι, θα τελειώσετε τη μέρα σας με ένα απολαυστικό κοκτέιλ!