Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Το Σάββατο, η Σελήνη είναι στον Κριό και τον πρώτο οίκο σας της προσωπικότητας. Από εκεί συναντά τον ισχυρό Ήλιο στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Η ομάδα θα πρέπει να ακούσει το μοναδικό όραμά σας, που μπορεί να εντυπωσιάσει. Εάν δεν έχετε κάτι να προσθέσετε στη συζήτηση, ας είστε πιο ένθερμοι στην υποστήριξη όσων έχουν. Μην το κάνετε στα ψέματα όμως: Εάν νομίζετε ότι βρίσκονται εκτός θέματος, δηλώστε το και βοηθήστε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Την Κυριακή, η Σελήνη σας ωθεί να ακολουθήσετε τις δικές σας παρορμήσεις και επιθυμίες. Ωστόσο, προειδοποιητικό σήμα στέλνει ο συντηρητικός Κρόνος στη γωνία της καριέρας σας… Υπενθυμίζει ότι έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια – και η αλλαγή προτεραιοτήτων μπορεί να σας εκτροχιάσει από αυτά. Ίσως χρειαστεί να “παγώσετε” κάτι για μια μέρα, ώστε να φροντίσετε τη δουλειά. Αλλά όταν έρθει η ώρα να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, θα το κάνετε με καθαρή συνείδηση!

Ταύρος

Πάρτε μια ανάσα από τις υποχρεώσεις το Σάββατο, αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Απομακρυνθείτε από τη λίστα εργασιών σας όποτε μπορείτε. Έτσι θα βοηθήσετε περισσότερο την εφευρετικότητά σας, από το να κοιτάτε συνεχώς το κινητό σας. Η ομορφιά σε όλες τις μορφές της, δεν είναι μόνο μεθυστική αλλά και παρακινητική. Περιπλανηθείτε στη φύση ή βρείτε μια υπαίθρια έκθεση τέχνης. Ακούστε μουσική που θα σας καταπραΰνει!

Η Κυριακή δεν είναι κατάλληλη μέρα για ονειροπόληση – όσο κι αν θα το θέλατε! Ο δομημένος Κρόνος βρίσκεται στη ζώνη σας του οραματισμού και «επικρίνει» τη Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας της φαντασίας… Η θέση του είναι ότι ακόμη και τα όνειρα στηρίζονται στην πραγματικότητα. Καλές είναι οι εμπνευσμένες ιδέες, αρκεί να διακρίνετε τι είναι εφικτό και τι ένα γλυκό αλλά άπιαστο όνειρο!

Δίδυμοι

Νιώθετε ότι δεν σας παρουσιάζονται ευκαιρίες; Ίσως απλά χτυπάτε λάθος πόρτα, Δίδυμοι. Αν πιέζετε και εξαναγκάζετε καταστάσεις, εξαντλείτε τον εαυτό σας. Αρχίστε να εξερευνάτε νέες κατευθύνσεις αυτό το Σάββατο: Μια συνεργατική προσέγγιση μπορεί να δώσει ζωή σε ένα έργο που απέτυχε στο παρελθόν. Αρκεί τα άτομα που θα συνεργαστείτε, να έχουν ίδιο τρόπο εργασίας με εσάς. Θα απολαύσετε μια ομαδική προσπάθεια, αν δεν δέχεστε πίεση από άλλο μέλος ή δεν νιώθετε να κρίνεστε.

Προσέξτε μήπως κάποιος παριστάνει τον σύμμαχο, ενώ στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί το καλό σας την Κυριακή. Ίσως μιλάει για ομαδικότητα και “ένας για όλους και όλοι για έναν”… Αλλά κάτω από την επιφάνεια, μπορεί να ανακαλύψετε ότι ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Ο κοσμικός δάσκαλος Κρόνος, βρίσκεται στον οίκο σας των μυστικών σας. Σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη από τον τομέα σας της ομαδικότητας, γι’ αυτό το ένστικτο θα βοηθήσει να διακρίνετε αυτό το άτομο. Αναζητήστε ενδείξεις όπως η ζήλια ή η ανταγωνιστικότητα από μέρους του, ενώ θα έπρεπε να προέχουν οι στόχοι της ομάδας!

Καρκίνος

Η έρευνα στο διαδίκτυο θα βοηθήσει να αντλήσετε υλικό και δεδομένα για ένα προσωπικό έργο, αυτό το Σάββατο. Το νόημα αυτής της έρευνας είναι να ενισχύσει μια ιδέα ή μια παρουσίαση. Και αν είστε ήδη έτοιμοι, κάντε κάποιες κλήσεις ή συναντήσεις με φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν συμβουλευτικά. Υπεύθυνη στάση χρειάζεται, για να μεταφέρετε τα σχέδιά σας από τη θεωρία στην πράξη. Βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας είναι ολοκληρωμένη, χωρίς να αφήσετε την τελειομανία να υπονομεύσει την πρόοδό σας.

Ανεξάρτητα από το τι κάνετε την Κυριακή, ίσως χρειαστεί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Είναι δύσκολο για το συμπονετικό σας ζώδιο, να βάλει σε προτεραιότητα τον εαυτό του στις προσωπικές σχέσεις. Αλλά η τρυφερή Σελήνη που σας κυβερνά, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο… Είναι σημαντικό να υπενθυμίσετε στους άλλους να διεκπεραιώνουν τα καθήκοντά τους, να μην ρίχνουν όλο το βάρος σε εσάς!

Λέων

Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική στις συνεργασίες αυτό το Σάββατο, Λέοντες. Αυτό δεν σημαίνει να επιβάλετε το όραμά σας για το μέλλον: Προτιμήστε μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση, αντί να θέτετε όρους και κανονισμούς. Ξέρετε τι σας ταιριάζει και η έκφρασή του θα δώσει στους άλλους πολύτιμες πληροφορίες. Ενδιαφερθείτε εξίσου να ακούσετε και πώς θα ήθελαν εκείνοι να γίνουν τα πράγματα. Η συναίνεση που θα πετύχετε μαζί, θα είναι πιο ικανοποιητική από το αρχικό σχέδιο. Επικοινωνήστε και συνεργαστείτε!

Με τον επιμελή Κρόνο στον έκτο οίκο σας της οργάνωσης, έχετε εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Όμως την Κυριακή, ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με την παρορμητική Σελήνη στον Κριό και τον ένατο οίκο σας των οραμάτων. Η όψη σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα. Αντί να παιδεύεστε, αποδεχτείτε ότι κάθε κατάσταση θέλει άλλο χειρισμό. Αν δεν επιλύεται με τους παραδοσιακούς τρόπους σκέψης, ίσως χρειαστεί να βρείτε κάτι την τελευταία στιγμή!

Παρθένος

Ο αυθεντικός εαυτός σας είναι και ο πιο ελκυστικός, Παρθένοι. Το Σάββατο στοχεύστε στη συμβατότητα αντί για την απλή επιθυμία. Η γοητεία σας είναι ισχυρή, αρκεί να έλξετε τα κατάλληλα άτομα. Με τη Σελήνη να συναντά τον Ήλιο, ίσως ερωτευτείτε ένα άτομο με διαφορετική πολιτιστική ταυτότητα. Είστε σε σχέση; Η συζήτηση για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας θα είναι ισχυρό αφροδισιακό. Τα όνειρα για το πρώτο σας ταξίδι μετά την υγειονομική κρίση, μπορεί να είναι μέρος αυτής της συνομιλίας!

Ένα ευμετάβλητο τετράγωνο αναμένεται την Κυριακή: Το σχηματίζει η παθιασμένη Σελήνη στον Κριό και τον όγδοο οίκο σας των συναισθημάτων, με τον συγκρατημένο Κρόνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως δεν μπορείτε να συγκρατήσετε αυτά που νιώθετε… Πόθος, επιθυμία, θυμός, ζήλια είναι πιθανό να σας χαρακτηρίζουν σήμερα. Εάν έχετε σχέση, συζητήστε όποια θέματα προέκυψαν τελευταία ανάμεσά σας. Είστε μόνοι; Δεν είναι η καλύτερη βραδιά για να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, καθώς θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά.

Ζυγός

Το διεισδυτικό πάθος σας βγαίνει στην επιφάνεια αυτό το Σάββατο – και αυτός ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός! Είναι επίσης πολύ ελκυστικός, οπότε ετοιμαστείτε να έλξετε πολλούς θαυμαστές. Έχετε εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο; Μπορείτε να προχωρήσετε από τη λεπτή φάση του φλερτ, σε ένα δείπνο που θα ακολουθήσει μια ρομαντική συνάντηση. Αν νιώθετε την αγάπη, ο τολμηρός Ήλιος θα βοηθήσει να την εκφράσετε άφοβα… Ακόμα κι αν είστε με το ταίρι σας για χρόνια, η αναγνώριση και η εκτίμηση μπορεί να λειτουργήσει ως αφροδισιακό!

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να νοιάζεστε για κάποιο άτομο και να μοιράζεστε μαζί του υπερβολικά πολλά, Ζυγοί… Γι’ αυτό την Κυριακή προχωρήστε προσεκτικά. Με την παρορμητική Σελήνη στον Κριό και τον τομέα σας των σχέσεων, θα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε από καρδιάς. Ωστόσο, σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον συγκρατημένο Κρόνο από τον τέταρτο οίκο σας των θεμελίων… Αυτό ίσως εμποδίσει να εκφράσετε πλήρως την αλήθεια σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό να αναλύσετε αυτή τη συναισθηματική κατάσταση. Αρκεστείτε να την περάσετε όσο πιο ομαλά γίνεται!

Σκορπιός

Αναβαθμίστε το χώρο σας αυτό το Σάββατο, με το σκεπτικό ότι η πρακτικότητα και η αισθητική μπορούν να συμβαδίσουν. Οργανώστε ντουλάπες και ντουλάπια, ομαδοποιώντας τα όμοια αντικείμενα σε δική τους θέση. Αναζητήστε τη στιλιστική έμπνευση στο διαδίκτυο και μετατρέψτε τα ράφια αποθήκευσης σε έργα τέχνης. Γιατί να χρησιμοποιήσετε βαρετές κούτες, όταν μπορείτε να επιλέξετε πολύχρωμα κουτιά ή βίντατζ κιβώτια κρασιού; Και μην επιβαρυνθείτε μόνοι όλη τη διαδικασία: Φροντίστε όλοι υπό τη στέγη σας να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες!

Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον έκτο οίκο σας της προσφοράς, ίσως το παρακάνετε με το να βοηθάτε τους άλλους. Παρά το ωραίο συναίσθημα, εξαιτίας μια σύγκρουσης Σελήνης – Κρόνου, ίσως απορροφηθείτε υπερβολικά σε αυτό τον ζήλο. Επιστρέψτε στους ρυθμούς σας, με προτεραιότητα έναν στόχο για τη φροντίδα του εαυτού σας. Και μην τον παρατήσετε μέχρι να τον ολοκληρώσετε!

Τοξότης

Το Σάββατο θα κατακλυστείτε από δημιουργικές ιδέες, γι’ αυτό θα χρειαστεί να τις καταγράφετε! Θα είναι οι σπόροι για ένα μεγάλο σχέδιο, ακόμα κι αν δεν φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτό το πρώιμο στάδιο. Ανεξάρτητα από τον τρόπο έκφρασής σας, είναι η κατάλληλη μέρα για προβληματισμό και πειραματισμό χωρίς όρια. Με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε συγχρονισμό, μια δημιουργική συνεργασία μπορεί να οδηγήσει και σε ρομαντική έλξη. Όσοι έχετε σχέση, μπορείτε να συμπεριλάβετε το ταίρι σας στη διαδικασία!

Η Σελήνη θα είναι στον Κριό και τον πέμπτο οίκο σας της διασκέδασης την Κυριακή… Και ο αυθορμητισμός σας θέτει παραπάνω από έτοιμους να κάνετε πράγματα. Αλλά ο συντηρητικός Κρόνος στον δεύτερο οίκο σας του ρεαλισμού, θα σας κρατήσει πίσω. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στους δύο πλανήτες, δεν θα αφήσει να πάτε πουθενά γρήγορα. Σταματήστε να έχετε ενδοιασμούς για τα πάντα: Αν εστιάσετε σε τρόπους για να ενεργήσετε, θα καταφέρετε να κάνετε αυτά που επιθυμείτε!

Αιγόκερως

Η δύναμη της πειθούς σας είναι ισχυρή αυτό το Σάββατο, Αιγόκεροι! Εκμεταλλευτείτε τη με τον κατάλληλο: Μην φοβάστε να αξιοποιήσετε τα συναισθήματα των ανθρώπων, ακόμα και σε επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν χρειάζεται να προσχεδιάσετε, απλώς μιλήστε από την καρδιά σας. Οι γυναίκες στη ζωή σας μπορεί να είναι βασικοί υποστηρικτές. Μια αδελφική σύμπραξη ίσως μετατραπεί σε ένα έργο σημαντικό και κερδοφόρο.

Το ερώτημα της Κυριακής: Ποιο είναι το αφεντικό σας; Παρά τη ρητορική χροιά του, είναι υπενθύμιση ότι μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας να αισθάνεται ευτυχισμένος, λυπημένος, εμμονικός, ανήσυχος κ.λπ. Ο Κρόνος που σας κυβερνά, βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τη Σελήνη, από τον ανεξάρτητο Κριό και τον οικιακό τομέα σας. Όταν σας καλεί το καθήκον, προφανώς πρέπει να απαντήσετε. Αλλά όταν βρίσκεστε στον δικό σας χώρο, αποσυνδέστε όλες τις συσκευές και ακολουθήστε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας!

Υδροχόος

Γνωρίζετε ποιοι είναι οι άνθρωποι στη γειτονιά σας; Το Σάββατο, η Σελήνη στον κοινωνικό τομέα σας συναντά τον εξωστρεφή Ήλιο – και οι «άγνωστοι» μπορεί να γίνουν γρήγορα φίλοι σας. Ανοίξτε μια ζωηρή συνομιλία στο δρόμο για την καφετέρια της περιοχής, ίσως και να φλερτάρετε με έναν γείτονα ενώ παίρνετε την αλληλογραφία. Δεν θα ήταν κακό να έχετε κάποιον κοντά για να δείτε μια ταινία ή να ταΐζει τη γάτα σας όταν λείπετε. Κάντε την πρώτη κίνηση με αυτούς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο… Ένα ειλικρινές κομπλιμέντο μπορεί να σπάσει τον πάγο!

Εάν δουλεύετε ασταμάτητα, τα αστέρια της Κυριακής μπορεί να τραβήξουν το φρένο έκτακτης ανάγκης. Ο Κρόνος που σας συγκυβερνά στην ενδοσκοπική ζώνη σας, τετραγωνίζεται με τη Σελήνη από τον κοινωνικό τομέα σας. Τώρα αρνηθείτε προτάσεις που θα σας εμποδίσουν να ξεκουραστείτε. Αν πρέπει να βγείτε, κανονίστε μια χαλαρή συνάντηση με έναν ή δύο φίλους. Ακόμα καλύτερα, μείνετε σπίτι για μια χαλαρωτική μέρα!

Ιχθύες

Το Σάββατο μην καταπιέσετε μια ανάγκη για απόκτηση πραγμάτων, επειδή πρέπει να κάνετε οικονομία. Είστε αρκετά δημιουργικοί για να καταφέρετε και τα δύο! Αναζητήστε στο διαδίκτυο τη χαμηλότερη τιμή, προτού καταλήξετε από πού θα προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε. Ψάξτε προσφορές ή ακόμα και second hand μαγαζιά!

Η Σελήνη στον γήινο δεύτερο οίκο σας ευνοεί κάθε κοινωνικοποίηση, ειδικά την Κυριακή. Εάν έχετε ξοδέψει πολλά – για να συμβαδίζετε με φίλους ή να χαλαρώσετε μέσω shopping therapy – μπορείτε να το αντιστρέψετε εύκολα! Ο συγκρατημένος Κρόνος στη ζώνη σας της ομαδικότητας, θα είναι σε τεταμένη γωνία με τη Σελήνη στον χρηματοοικονομικό τομέα σας. Με ένα συμβάν ή μια αναλαμπή, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χειρίζεστε τα χρήματά σας έτσι ώστε να στηρίζετε τους μεγαλύτερους στόχους σας. Δεν χρειάζεται να ακυρώσετε τις κάρτες σας, απλώς αναρωτηθείτε όποτε θα αγοράσετε κάτι: Αξίζει τον κόπο;