Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα… ή μήπως φυτρώνουν; Χάρη στην καινοτόμο συνάντηση του Σάββατο της μαγνητικής Αφροδίτης και του τρελού επιστήμονα Ουρανού στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών, νέα χρηματοδότηση μπορεί να εμφανιστεί από απροσδόκητα μέρη. Δημιουργικά μπλοκαρισμένοι; Απομακρυνθείτε από το γραφείο σας και πηγαίνετε να ανακατευτείτε με άλλους!

Βγείτε στον καθαρό αέρα, ιδανικά για να κάνετε κάτι σωματικό. Η μετακίνηση του σώματός σας μπορεί να αμβλύνει αυτές τις κολλημένες σκέψης σας. Φέρνετε στη μόδα το σέξι με επικό τρόπο αυτό το σαββατοκύριακο, χάρη στην Πανσέληνο του Σαββάτου στον Σκορπιό και στον ερωτικό όγδοο οίκο σας.

Είναι σχεδόν υπερβολικά εύκολο να τους δελεάσετε για να πέσουν στον ιστό της επιθυμίας σας, αλλά προσέχετε. Μπορεί να μπλέξετε σε κολλώδεις (αλλά σαγηνευτικές) καταστάσεις, που θα βάλουν δράμα και εμμονή στη ζωή σας. Με το σωστό άτομο όμως, η έντονη σύνδεση μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες ανταμοιβές. .

Αν δεν έχετε σκοπό να βάλετε το δαχτυλίδι, μπορεί να απλώνετε μελάνι πάνω σε μια σύμβαση τις επόμενες δύο εβδομάδες… Ειδικά αν κάποιος επενδυτής θέλει να βάλει τα ευρώ του πίσω από τα όνειρά σας.

Ταύρος

Παύσατε πυρ! Η παρορμητική σύνδεση του Σαββάτου της ρομαντικής Αφροδίτης και του θερμόαιμου Ουρανού στο ζώδιό σας, μπορεί να σας κάνει να επιρρεπείς σε τρελές κινήσεις και αλλαγές χωρίς σκέψη. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλατε να ξεφύγετε από μια περιοριστική κατάσταση ή να πάρετε έναν τολμηρό ρίσκο στα ερωτικά σας, αυτός ο κοσμικός συνδυασμός σας δίνει τα κότσια να το κάνετε. Απλώς φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στις μη αναστρέψιμες αποφάσεις, καθώς αυτή η ενέργεια μπορεί να περάσει όσο γρήγορα έφθασε.

Το σαββατοκύριακο θα είναι μια καυτή στιγμή για την ερωτική ζωή σας, χάρη στην Πανσέληνο στον Σκορπιό του Σαββάτου που φωτίζει τη ζώνη των σχέσεων σας. Αυτή η σεληνιακή αλλαγή μπορεί να ρίξει τις φως σε μια μακροχρόνια σχέση και με μια συμπληρωματική ψυχή που συνεχίζει από εκεί που εσείς σταματάτε. Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, πείτε όχι σε δελεαστικές προσφορές που δεν συμβαδίζουν με την υψηλότερη αλήθεια. Η θέλησή σας φέρνει ανταμοιβές από το σύμπαν τις επόμενες δύο εβδομάδες. Περιμένετε την καλύτερη και την πιο διαρκή επιλογή.

Δίδυμοι

Ξαφνικές σπίθες μπορεί να δημιουργηθούν κάτω από την παρορμητική συνάντηση της ρομαντικής Αφροδίτης και του σοκαριστικού Ουρανού. Αλλά με αυτό το δίδυμο να βρίσκεται στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας, το αντικείμενο της έλξης σας μπορεί να μην είναι 100 τοις εκατό διαθέσιμο. Σκεφτείτε το διπλά πριν επιδιώξετε κάτι παράνομο ή περίπλοκο. Ενώ μπορεί να φαντάζει συναρπαστικό για λίγες ώρες, μόλις περάσει αυτή η φευγαλέα ενέργεια, μπορεί να σας μείνει η θλιβερή δουλειά της συγκάλυψης. Να μια καλύτερη ιδέα: Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη νοστιμιά και φαντασία στην τρέχουσα ερωτική κατάστασή σας.

Επίσης, το Σάββατο, η μόνη Πανσέληνος στον Σκορπιό του έτους ενεργοποιεί τη ζώνη ευεξίας σας: Υπενθυμίζοντας σας να μεταχειρίζεστε το σώμα σας σαν ιερό ναό. Δεδομένου ότι αυτή η σεληνιακή φάση είναι στο πιο σαγηνευτικό ζώδιο του ζωδιακού, μην εκπλαγείτε αν οι άνθρωποι παραταχθούν για να προσκυνήσουν στο βωμό σας τις επόμενες δύο εβδομάδες. Και ετοιμαστείτε για ένα κύμα κινητοποίησης για ανοιξιάτικη άσκηση. Όχι, αυτό δεν αφορά την απώλεια βάρους ή τη βελτίωση ορισμένων «ελαττωμάτων». Γιορτάστε το φυσικό σας σχήμα καθώς καλλιεργείτε τον εαυτό σας με τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και τακτική άσκηση.

 Καρκίνος

Φιλικά πυρά; Ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη κάνει μια φευγαλέα σύνδεση με τον αυθόρμητο Ουρανό αυτό το Σάββατο: Μια συγκεκριμένη σχέση μπορεί να μετατοπιστεί από πλατωνική σε ηλεκτρική. Εάν αισθανθείτε αμοιβαία έλξη, μπορεί να πετάξετε την προσοχή και να την εξερευνήσετε. Μην βιαστείτε να μπείτε σε κάτι που δεν μπορείτε εύκολα να αντιστρέψετε, όμως, καθώς αυτή η άστατη όψη προσφέρει ώριμο έδαφος για άσχημες επιλογές. (Η διακινδύνευση μιας φιλίας κατατάσσεται ψηλά στη λίστα «δεν αξίζει καθόλου»). Οι εφαρμογές ραντεβού μπορούν να εμφανίσουν μια ενδιαφέρουσα προοπτική αυτό το σαββατοκύριακο.

Ίσως να είναι καλύτερο να εξερευνήσετε αυτό το ευρύ φάσμα επιλογών –ειδικά καθώς το Σάββατο φέρνει και μια Πανσέληνο στον σπινθηροβόλο Σκορπιό. Αυτή πυρπολεί τον πέμπτο οίκο σας της αγάπης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί μια ανοιξιάτικη περιπέτεια να εξελιχθεί σε μια νόμιμη σχέση. Δεσμευμένοι; Θα μπορούσατε να ανανεώσετε τα συναισθήματά σας με το ταίρι σας. Είναι μια γέννηση μέρος του σχεδίου σας για το 2019; Είναι η ιδανική στιγμή για να το βάλετε σε εφαρμογή ή να περάσετε χρόνο με τα εκπληκτικά παιδιά που βρίσκονται ήδη στο σύμπαν σας.

 Λέων

Οι κινήσεις εξουσίας δεν χρειάζεται να συμβαίνουν μόνο στο γραφείο, Λέοντες. Η ένωση του Σαββάτου της μαγνητικής Αφροδίτης και του θρασύτατου Ουρανού στον τομέα της καριέρας σας σάς βοηθά να κάνετε θόρυβο ενώ κοινωνικοποιείστε. Οι φίλοι μπορούν να κάνουν χρήσιμες συστάσεις ή μπορείτε απλά να εμφανιστείτε και να δουλέψετε το δωμάτιο. Δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά μέσα για να καθιερώσετε τον εαυτό σας ως ειδικό ή άτομο με επιρροή. DM κάποιον το έργο του οποίου θαυμάζετε ή δημοσιεύετε ένα πρόσφατο επίτευγμά σας.

Μοιραστείτε το «γιατί» πίσω από τον ενθουσιασμό σας και αφήστε το πάθος σας να φανεί. Το σπίτι και η οικογένεια είναι το μέρος εστίασης αυτό το σαββατοκύριακο, χάρη στην Πανσέληνο στον Σκορπιό του Σαββάτο που φωτίζει την οικιακή σας σφαίρα. Εάν είστε στο κυνήγι για νέα διεύθυνση, μπορεί να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις και κλείστε ραντεβού. Οι θεοί του ντεκόρ φέρνουν θεία έμπνευση στα ανοιξιάτικα σχέδιά σας!

Παρθένος

Σας τσίμπησε το ταξιδιωτικό ζιζάνιο; Το Σάββατο, η κοινωνική Αφροδίτη και ο αυθόρμητος Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας. Πεταχτείτε στο διαδίκτυο και πατήστε «κάντε κράτηση τώρα» για εισιτήρια ή αναζητήστε μια καλή προσφορά για ξενοδοχείο για το Σαββατοκύριακο. Αν δεν μπορείτε να φύγετε, συνδεθείτε με μακρινούς φίλους σε ένα αυτοσχέδιο διαδικτυακό ραντεβού. Ενώ γιορτάζετε το σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψει χημεία με κάποιον από πολύ διαφορετικό υπόβαθρο. Εξερευνήστε, αλλά έχοντας υπόψη ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι φευγαλέα. Κρατήστε την κατάσταση ανάλαφρη και αφήστε το χρόνο να δείξει.

Το Σάββατο φέρνει επίσης μια Πανσέληνο στον Σκορπιό και στη ζώνη της εφευρετικότητας σας. Ποια είναι η μεγάλη ιδέα που έχετε, Παρθένοι; Μιλήστε! Το όραμά σας θα μπορούσε να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει γράψιμο, podcasting, YouTubing ή τη χρήση των κοινωνικών μέσων για να διαδώσετε το μήνυμά σας. Δεδομένου ότι αυτή η Πανσέληνος υπογραμμίζει επίσης τη δύναμη των δύο, ένας έγκριτος συνεργός μπορεί να σας βοηθήσει να πηδήσετε σε ένα νέο επίπεδο. Ένας ισχυρός διάλογος με έναν αδελφό ή στενό φίλο μπορεί να σας αφήσει γεμάτους έμπνευση.

Ζυγός

Έλα ή φύγε; Ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη και ο άστατος Ουρανός ενώνονται στον όγδοο οίκο σας της αποπλάνησης αυτό το Σάββατο. Μπορεί να νιώσετε ισχυρή έλξη και εξίσου ένθερμη επιθυμία να απελευθερωθείτε, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Λαχταράτε λίγο χώρο σε μια έντονη φιλία ή ρομαντική κατάσταση;

Δεν χρειάζεται να κάψετε τελείως τη γέφυρα –απλώς ορίστε σαφή όρια και πάρτε μερικές ώρες για τον εαυτό σας. Από την άλλη πλευρά, αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε ένα παιχνιδιάρικο αλλά απλό αίτημα για τετ-α-τετ προσοχή! Μπορεί επίσης να είναι καιρός να κλείσετε το πορτοφόλι το Σάββατο, όταν η Πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών. Δεν θέλω να αναφερθώ στη λέξη από π… αλλά ένας προϋπολογισμός μπορεί να είναι απαραίτητος για να κρατήσετε την ισορροπία στα οικονομικά σας..

Ως Ζυγός που αγαπά την πολυτέλεια, η στέρηση είναι απαράδεκτη. Έτσι, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, κυκλοφορήστε το βιογραφικό σας ή κλείστε τα ραντεβού που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περισσότερο εισόδημα.

Κάνετε επιμελώς εξοικονόμηση; Αυτή η Πανσέληνος δίνει το πράσινο φως για μια πολυτελή αγορά. Επιλέξτε ένα βασικό κομμάτι αντί για μια παρορμητική αγορά, όπως ένα κλασικό δερμάτινο μπουφάν ή μια υπογεγραμμένη, περιορισμένης έκδοσης ανατύπωση έργου τέχνης.

Σκορπιός

Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο σήμερα, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη αγκαλιάζει τον απελευθερωμένο Ουρανό στον οίκο των σχέσεων σας. Είστε επίσημα σε ζώνη ελεύθερη προσκόλλησης και μην νιώθετε καθόλου ενοχές γι’ αυτό, Σκορπιοί! Ακόμη και οι πιο στεγανές δεσμεύσεις χρειάζονται μια υγιή δόση αυτονομίας. Θα μπορούσε να βοηθήσει και ένα κομμάτι ειλικρίνειας. Πιέστε τον εαυτό σας να είναι αυθεντικός σε όλες τις διασυνδέσεις σας. Όταν οι άλλοι ξέρουν πού στέκεστε, θα σας εμπιστευτούν (ακόμα) περισσότερο.

Ένας ακόμα λόγος για να χαρίσετε στον εαυτό σας χώρο; Το Σάββατο, η μόνη Πανσέληνος του έτους στον Σκορπιό σας στέλνει στο κέντρο του δημόσιου βλέμματος. Επιτέλους! Η σκληρή δουλειά σας των τελευταίων έξι μηνών θα μπορούσε να κερδίσει την προσοχή που αξίζει. Δεν νιώθετε πάντα άνετα στην κεντρική σκηνή, αλλά αυτή είναι η μέρα σας για να λάμψετε. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα μπορούσατε να μπείτε σε ηγετικό ρόλο ή να σας ζητηθεί να εκθέσετε τα ταλέντα σας. Η αυθεντικότητα είναι η υπογραφή σας, οπότε αφήστε το φως σας να λάμψει!

Τοξότης

Το καλύτερο αξεσουάρ για το Σαββατοκύριακο: ένας μοντέρνος ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη και τον τεχνολογικό Ουρανό να ενώνονται στον οίκο της ευεξίας σας αυτό το Σάββατο, μπορεί να εμπνευστείτε να εκσυγχρονίσετε τις συνήθειές σας. Από HIIT προπονήσεις στο YouTube σε εφαρμογές που ακολουθούν τους ρυθμούς του σώματός σας, θα απολαύσετε τον πειραματισμό με αυτές τις ανέσεις. Αλλά επειδή αυτή η διέλευση είναι φευγαλέα (και ασταθής), δοκιμάστε πριν αγοράσετε. Προσπεράστε τις συνδρομές και κάντε δοκιμαστικά μερικά πράγματα. Ξεκινάτε τώρα την ανοιξιάτικη προπόνησή σας; Κατεβάστε ένα ηχογραφημένο βιβλίο ή μια μεγάλη λίστα αναπαραγωγής ενώ βγαίνετε στη φύση.

Επίσης, το Σάββατο, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα μπορούσε να φέρει σημαντικές αναλαμπές για μια περιοχή της ζωής που έχει κολλήσει. Σε τι προσκολλάστε; Η απώλεια μπορεί να είναι συνταρακτική, αλλά είναι ένα αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε κάτι (ή κάποιον), παρά την προσκόλλησή σας. Το θετικό; Θα συνειδητοποιήσετε πόση υποστήριξη και αγάπη έχετε γύρω σας.

Αιγόκερως

Η άγρια πλευρά σας πιάνει το τιμόνι αυτό το Σάββατο καθώς η κοινωνική Αφροδίτη και ο σοκαριστικός Ουρανός συνδέονται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Η τόλμη σας χρειάζεται μια διέξοδο, είτε αυτή είναι μια πειραματική σύνδεση είτε ένα εκκεντρικό σύνολο με avant garde επιρροή. Ανάμιξη ρίγας και πουά; Παιχνιδάκι. Ενώ μπορεί να γίνει έκρηξη ισχυρών συναισθημάτων, μπορεί να εξαφανιστούν εξίσου γρήγορα. Είναι ωραίο να είστε ενθουσιασμένοι για μια νέα φιλία ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά κάντε τους άλλους να αποδείξουν την πίστη τους πριν τους δώσετε την κορυφαία θέση.

Επίσης το Σάββατο, μπορεί να έχετε μια ομαδική προσπάθεια να γιορτάσετε καθώς η μοναδική Πανσέληνος του έτους στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας της τεχνολογίας και της ομαδικής εργασίας. Εάν εργάζεστε σε στυλ μοναχικού λύκου, βγείτε από την απομόνωση και αρχίστε να ψάχνετε για την ομάδα των ονείρων σας. Οι συνεργάτες σας μπορεί να συγκεντρωθούν μέσα στις δύο εβδομάδες μετά από την Πανσέληνο. Αυτό είναι ένα ιδανικό διάστημα για την έναρξη μιας ψηφιακής επιχείρησης ή για να κάνετε θόρυβο στα κοινωνικά μέσα για ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει.

Υδροχόος

Μήπως η διακόσμηση του σπιτιού σας χρειάζεται ανανέωση; Η καλλωπιστική Αφροδίτη και ο πρωτοποριακός Ουρανός έχουν ραντεβού στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού το Σάββατο. Εάν έχετε πέσει με τα μούτρα στις αντίκες και τα ρετρό ευρήματα, ίσως είναι καιρός να εκσυγχρονιστείτε. Είτε πρόκειται για μια έξυπνη οικιακή συσκευή, μια κομψή επίπεδη οθόνη ή ένα γλυπτό από ανακυκλωμένο γυαλί και μέταλλο, η αντίθεση του παλιού και του νέου μπορεί να κάνει τη συναρπαστική διαφορά. Απλώς φροντίστε να συμπεριλάβετε τους συγκατοίκους σας στις αποφάσεις που επηρεάζουν τους κοινόχρηστους χώρους!

Επίσης, το Σάββατο, η Πανσέληνος στον Σκορπιό ενεργοποιεί τη ζώνη της σταδιοδρομίας σας. Μια επιφανής ευκαιρία θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας τις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν. Αυτό δεν θα αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη. Χωρίς αμφιβολία, έχετε δουλέψει σκληρά για αυτόν τον στόχο τους τελευταίους έξι μήνες. Κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά. Εάν είναι αλήθεια ότι έχει σημασία το ποιον ξέρεις, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη ημέρα για να προσθέσετε περισσότερους ανθρώπους που έχουν επιρροή στο δίκτυό σας. Νιώθετε ότι δεν σας δείχνουν εκτίμηση στην εργασία σας; Χρησιμοποιήστε την Κυριακή για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε να το μοιράζετε τη Δευτέρα.

Ιχθύες

Τολμήστε να μοιραστείτε, Ιχθύες! Αυτό το Σάββατο, όταν η εναρμονίστρια Αφροδίτη και ο ριζοσπαστικός Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της επικοινωνίας σας, θα θέλετε να μοιραστείτε την αλήθεια σας. Η αυθεντικότητά σας μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες –απλά μην ξεχάσετε να φέρετε τη χάρη και τη διακριτικότητα της Αφροδίτης για να μην σοκάρετε τους άλλους. Μπορεί να έχετε άμεση φιλική χημεία με κάποιον που θα γνωρίσετε σήμερα, αλλά η σύνδεση μπορεί να εξαφανιστεί όσο γρήγορα ξεκίνησε, οπότε μην βιαστείτε. Αντί να πείτε ολόκληρη την ιστορία της ζωής σας σε μια συζήτηση, απλώστε τη σε περισσότερα ραντεβού.

Επίσης το Σάββατο, η μοναδική Πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει το χώρο των ταξιδιών σας, δίνοντάς σας μια ευρεία γωνία για τη ζωή. Υπάρχει ένας μεγάλος κόσμος εκεί έξω και το χρωστάτε στον εαυτό σας να δείτε όσο περισσότερο μπορείτε κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής σας σε αυτή τη σφαίρα. Κάντε κρατήσεις για διακοπές, ίσως ακόμη και για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Να είστε πιο διερευνητικοί όταν πρόκειται για τοπικούς χώρους και φροντίστε να αναμιγνύεστε πολυπολιτισμικά. Η ευκαιρία μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα σε πακέτο που μοιάζει πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη.