Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Κριός

Δεν θα σας πειράξει να θυσιάσετε λίγο από τον πολύτιμο προσωπικό σας χρόνο αυτό το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αλλά προσέξτε τις αντιπαραθέσεις εξουσίας, καθώς η δυναμική στις σχέσεις μπορεί να γίνει περίπλοκη! Η Σελήνη δημιουργεί δύο τεταμένα τετράγωνα: Με τον Ερμή το Σάββατο και με τον Κρόνο την Κυριακή.

Με τον Ερμή στον Καρκίνο και τον τέταρτο οίκο σας του συναισθήματος, όλοι τείνουν να έχουν λίγο περίεργη διάθεση. Η πρόκληση για εσάς θα είναι να μην κάνετε αντεπίθεση, αν αισθανθείτε ότι κάποιος προσπαθεί να επιβληθεί. Αποδεσμευθείτε από τις δραματικές καταστάσεις και οι εριστικοί γύρω σας θα υποχωρήσουν, μόλις δουν ότι δεν μπορούν να προκαλέσουν κάποια αντίδραση από εσάς!

Θα είστε πολύ χαρούμενοι που το κάνατε αυτό την Κυριακή, που ο Κρόνος σας φέρνει αντιμέτωπους με έναν από τους πιο σημαντικούς σας. Αν θέλετε να υλοποιηθεί, θα πρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε τουλάχιστον την πρώτη ή την επόμενη κίνησή σας. Αφιερώστε χρόνο στην έρευνα της επένδυσης, κάντε ορισμένες κλήσεις αν χρειάζεστε υποστήριξη. Χρήσιμα άτομα βρίσκονται γύρω σας – αλλά είναι δική σας δουλειά να επικοινωνήσετε μαζί τους!

Ταύρος

Ώρα για ένα σαββατοκύριακο ευεξίας! Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον έκτο οίκο σας της υγείας, αφιερώστε χρόνο σε αναζητήσεις που σας γεμίζουν ενέργεια. Πείτε όχι στα γλυκά και τις ανθυγιεινές τροφές, προτιμήστε μια πιο “καθαρή” διατροφή. Σχεδιάστε μια έξοδο με φίλους για πεζοπορία ή βόλτες με το ποδήλατο. Αλλά μην κάνετε το πρόγραμμά σας υπερβολικά αυστηρό! Το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στον τρίτο οίκο σας της δυναμικότητας!

Και την Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον επίμονο Κρόνο στην ζώνη σας της περιπέτειας. Οι προσπάθειες να παρακινήσετε τους πιο “τεμπέληδες” φίλους, θα επηρεάσουν τη δική σας αποφασιστικότητα. Οπότε αν λαχταράτε να βρεθείτε με φίλους, απευθυνθείτε στους πιο ζωηρούς της παρέας. Μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμά σας… Μπορεί να προκύψει μια παρόρμηση να προχωρήσετε τις επαγγελματικές σας εργασίες!

Με τη Σελήνη στο Ζυγό και τον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικής έκφρασης όλο το σαββατοκύριακο, κανένα θέμα δεν είναι πολύ δύσβατο για να το εξερευνήσετε. Αλλά φροντίστε να παρακολουθήσετε τις όποιες φιλοσοφίες ακούτε, με μια μικρή επιφύλαξη. Το τετράγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του αγγελιοφόρου Ερμή, μπορεί να θέσει τις αισθήσεις σας σε εγρήγορση. Αλλά είναι όσα αντιλαμβάνεστε πράγματι αλήθεια; Αν και λαμβάνετε ενδείξεις, η ολοκληρωμένη εικόνα εξακολουθεί να διαμορφώνεται. Ό,τι λάμπει – ή παίρνει χιλιάδες likes – δεν είναι απαραίτητα χρυσός!

Την Κυριακή, ένα έντονο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει μια ηφαιστειακή έκρηξη θυμού ή ζήλιας. Μια διαμάχη για χρήματα μπορεί να προκύψει, μια μείωση αυτοπεποίθησης να σας κάνει επιθετικούς, είτε κάποιος άλλος να προβάλει τις ανασφάλειές του σε εσάς. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό μάθημα που πρέπει να αντληθεί από αυτό. Εάν καυγαδίζετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θυμηθείτε ότι είστε στην ίδια ομάδα!

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο Ζυγό όλο το σαββατοκύριακο, θα νιώσετε την ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού και της οικογένειας. Αλλά προσέξτε, Καρκίνοι! Τα δυσεπίλυτα προβλήματα δυναμικής στις σχέσεις σας, μπορεί να προκαλέσουν θέματα αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη συγκρούεται με τον ομιλητικό Ερμή στο ζώδιό σας. Δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τα λόγια σας, αν ένας συγγενής ή στενός φίλος θίξει ένα ευαίσθητο θέμα σας.

Μεταφέρετε ακόμα ένα βάρος από το παρελθόν; Η Σελήνη θα συγκρουστεί με τον Κρόνο την Κυριακή: Βεβαιωθείτε ότι δεν προβάλλετε τον πόνο σας σε έναν αθώο κοντινό άτομο που δεν σας προκαλεί ποτέ πρόβλημα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά σας, είναι αυτοί που έρχονται συχνότερα αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας.

Σίγουρα δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από τον σύντροφο ή τους καλύτερους φίλους σας… Γι’ αυτό αποστασιοποιηθείτε λίγο, προκειμένου να ηρεμήσετε αντί να προσπαθήσετε να λύσετε τα πράγματα σε μια δύσκολη στιγμή. Το να παρακολουθήσετε μόνοι την αγαπημένη σας σειρά, μπορεί να είναι πιο θεραπευτικό από το να δείτε με το ζόρι μια ταινία με παρέα!

Λέων

Εάν ελπίζατε να χαλαρώσετε αυτό το Σάββατο, θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τις προσδοκίες σας. Η Σελήνη στο Ζυγό, θα φωτίζει τον τρίτο οίκο σας της κοινωνικότητα: Μπορεί να ξυπνήσετε με μια συνομιλία της παρέας στο κινητό σας, όπου θα σχεδιάζετε συνάντηση προτού τελειώσετε τον πρωινό καφέ.

Αλλά όσο ενθουσιασμένοι κι αν είστε που θα συναντήσετε τους φίλους σας, πρέπει να θέσετε όρια… Η Σελήνη δημιουργεί τετράγωνο με τον κοινωνικό Ερμή στο δωδέκατο οίκο σας των πόρων. Να έχετε κατά νου τον προϋπολογισμό σας και μην επιτρέψετε σε κανένα να σπαταλήσει όλη σας την ενέργεια. Προτιμάτε να φλερτάρετε και να αστειευτείτε με τους ευχάριστους ανθρώπους της παρέας σας, οπότε μην το στερήσετε από τον εαυτό σας!

Την Κυριακή, ο λογικός Κρόνος στη γωνία σας της ευεξίας σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη. Να έχετε τη μάσκα σας και το απολυμαντικό χεριών σε ετοιμότητα. Εάν μια εκδήλωση είναι γεμάτη κόσμο, απομακρυνθείτε ακόμα κι αν έχετε μεγάλη επιθυμία να παραστείτε. Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι, αποσυνδεθείτε από οτιδήποτε επίπονο και αφιερώστε τη μέρα στη φροντίδα του εαυτού σας!

Παρθένος

Ο αργός και σταθερός ρυθμός είναι ο ιδανικός για εσάς αυτό το σαββατοκύριακο, που η Σελήνη αιωρείται στο Ζυγό και τον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας. Εάν νιώθετε εξαντλημένοι και μόνο που σκέφτεστε τα σχέδιά σας, μην πιεστείτε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Μπορεί οι φίλοι σας να απογοητευτούν αν ακυρώσετε, ειδικά το Σάββατο που ο κοινωνικός Ερμής δημιουργεί τετράγωνο με τη Σελήνη. Όμως, το να θυσιάσετε την ευημερία σας για τη διασκέδαση, δεν είναι η σωστή επιλογή. Εάν επρόκειτο να κάνετε μια ομαδική δαπάνη, δώστε έτσι κι αλλιώς το μερίδιό σας στο όνομα της φιλίας!

Η ακεραιότητά σας μπορεί να δοκιμαστεί ξανά την Κυριακή, που η Σελήνη δημιουργεί τετράγωνο με τον προσεκτικό Κρόνο. Κάποιο “ανεξέλεγκτο” άτομο – όπως ο καλοκαιρινός έρωτας φίλου – μπορεί να δείξει ενδιαφέρον για εσάς. Όσο κι αν σας δελεάσει αυτό το μονοπάτι, δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε το αποτέλεσμα… Αν λαχταράτε στοργή αυτό το σαββατοκύριακο, να την λάβετε από μια πηγή που δεν την συνοδεύουν επιπλέον προβλήματα!

Ζυγός

Ακολουθήστε την ευτυχία σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας όλο το σαββατοκύριακο. Απλά θα χρειαστεί να γνωρίζετε πού τελειώνει η δική σας και ξεκινά η ευτυχία ενός άλλου ατόμου το Σάββατο, που η Σελήνη έρχεται σε αντιπαράθεση με τον ξέφρενο Ερμή. Οι απλές διαφωνίες μπορεί να μετατραπούν σε εγωιστικές διαμάχες. Αντί να σπαταλήσετε τη μέρα σε αναμετρήσεις ισχύος, ακολουθήστε χωριστούς δρόμους για μερικές ώρες. Θα έχετε πολλά να συζητήσετε όταν επανενωθείτε!

Το τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου, αποκαλύπτει σε ποια σημεία οι δεσμοί σας έγιναν ανθυγιεινοί και εξουθενωτικοί. Μήπως έχετε πέσει στην παγίδα του να προσπαθείτε συνεχώς να ευχαριστήσετε τους άλλους; Ο Κρόνος μπορεί να σας αναγκάσει να θέσετε ξεκάθαρα τα όριά σας. Είστε οι υπεύθυνοι της δικής σας ευτυχίας… Οπότε ήρθε η ώρα να πάψετε να αναγκάζεστε, για να κάνετε πράγματα που δεν σας δίνουν χαρά!

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να ρέει στον δωδέκατο οίκο σας της αποκατάστασης, χειριστείτε το σαββατοκύριακο ως ένα διήμερο «καταφύγιο». Υπό αυτή την ενδοσκοπική ατμόσφαιρα, εκτιμήστε την ευκαιρία να κοιτάξετε πίσω και να αναλογιστείτε τη ζωή σας. Μια δυναμική εκκαθάριση το Σάββατο μεταξύ της Σελήνης και του προσεκτικού Ερμή, ίσως σας βρει να εξερευνάτε νέους τρόπους αντιμετώπισης μιας οικείας κατάστασης. Έχετε ταλαιπωρηθεί επί αυτού για αρκετό καιρό! Η αναλυτική σας σκέψη σας έφερε εδώ, Σκορπιοί… Οπότε παραμερίστε ό,τι «γνωρίζετε» και ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες απόψεις!

Μην αφήσετε τους άλλους να διακόψουν τη στοχαστική διάθεσή σας την Κυριακή. Με τον Κρόνο και τη Σελήνη να σχηματίζουν τετράγωνο, ίσως θεσπίσετε κανόνες κοινωνικής απόστασης μόνο και μόνο επειδή χρειάζεστε χώρο. Σιγάστε το τηλέφωνό σας και μην πιεστείτε να απαντήσετε στο μήνυμα κανενός, μέχρι να είστε έτοιμοι!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό, θα ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας της κοινότητας όλο το σαββατοκύριακο. Θα βρείτε πολλούς τρόπους για να οργανώσετε την κοινωνική παρουσία και τους περιορισμούς σας. Οι άνθρωποι θέλουν λίγο από το χρόνο σας, Τοξότες… Και αν μπορείτε να συγκεντρωθείτε με ασφάλεια σε ομάδες, τόσο το καλύτερο.

Μόνο προσέξτε μην πέσετε σε μια παγίδα σύγκρισης, υπό τη σύγκρουση της Σελήνης με τον Ερμή το Σάββατο. Παρόλο που μια ζήλια μπορεί να προκαλέσει καταστροφικά αποτελέσματα, εσείς θα πρέπει να κοιτάξετε στον καθρέφτη και να θυμηθείτε πόσο υπέροχοι είστε. Ποτέ δεν θέλετε να επαναπαύεστε, οπότε σταματήστε να χάνετε το χρόνο σας. Είναι καλύτερα να αποχωρείτε από μια σχέση, όταν νιώθετε ότι δεν είστε πια ο εαυτός σας!

Το έντονο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου την Κυριακή, μπορεί να οδηγήσει σε δεύτερο γύρο ανασφαλειών: Αυτή τη φορά, γύρω από τα χρήματα και το κύρος. Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεστε και πολύ για αυτά τα πράγματα… Αλλά κατά κάποιο τρόπο, έχετε παγιδευτεί σε μια νοοτροπία όπου συνεχώς κρίνετε τον εαυτό σας. Αγκαλιάστε την απλότητα και υιοθετήστε μια διάθεση ευγνωμοσύνης για όσα έχετε!

Αιγόκερως

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα – και μπορεί να αγχωθείτε εξαιτίας αυτού το σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο Ζυγό και τον δέκατο οίκο σας των επιτευγμάτων. Το υπεύθυνο ζώδιό σας δεν θα ξεκουραστεί πριν ολοκληρωθεί η εργασία! Αλλά η προσπάθεια να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας, παίρνει πάρα πολύ χρόνο. Παραδεχτείτε το, Αιγόκεροι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βοήθεια. Και το Σαββατιάτικο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, θα σας στρέψει στα πιο ικανά άτομα. Αν και οι περισσότεροι δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα αριστείας σας, αναζητήστε συνεργάτες που είναι τουλάχιστον κοντά σε αυτό που χρειάζεστε!

Όσο κι αν αγαπάτε την οργάνωση, πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χώρο να νιώσει ελεύθερος την Κυριακή: Η Σελήνη δημιουργεί τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σας. Ωστόσο, μην τα αφήσετε όλα στην τύχη τους. Ελέγξτε τη λίστα υποχρεώσεών σας, μήπως μπορείτε να μειώσετε ορισμένες ώστε να χωρέσουν και πράγματα που σας αρέσουν. Έχετε ένα βαρετό ραντεβού για καφέ; Ακυρώστε το! Μην αφήσετε κανέναν να σας εκτροχιάσει, από αυτό που πραγματικά θέλετε (και χρειάζεστε) να κάνετε!

Υδροχόος

Πείτε αντίο στις σχέσεις εξάρτησης, Υδροχόοι! Αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στον ένατο οίκο σας της αποδέσμευσης, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή στον έκτο οίκο σας της προσφοράς. Μπορεί να πιστεύετε ότι κάνετε χάρη σε κάποιον όταν τον βοηθάτε… Αλλά στην πραγματικότητα, τον εμποδίζετε να αναπτύξει μια διαδικασία για να λύνει ο ίδιος τα προβλήματά τους. Μόνο αν σας ζητηθεί να προτείνετε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας ή το όνομα του θεραπευτή σας, να το κάνετε. Διαφορετικά, το μόνο που πρέπει να δώσετε είναι η υποστήριξή σας και η βεβαιότητα ότι είναι ικανό άτομο.

Η ανοχή σας με άτομα που απορροφούν την ενέργειά σας, φτάνει στο όριό της την Κυριακή που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Αλλά αν αποφασίσετε να κάνετε μια συζήτηση, προσέξτε: Μπορεί να υπάρξει άσχημη εξέλιξη, επειδή είναι επιρρεπή στο να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις σας και να παίρνουν τα πράγματα προσωπικά. Σταματήστε να το παίζετε σωτήρες, ασχοληθείτε με πράγματα που κάνουν εσάς να νιώθετε καλά!

Ιχθύες

Η διαίσθησή σας είναι γενικά ο καλύτερος οδηγός σας, Ιχθύες! Καθώς η Σελήνη αιωρείται στο Ζυγό και τον όγδοο οίκο σας της αλχημείας όλο το σαββατοκύριακο, συντονιστείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Αλλά μπορεί να συναντήσετε αντίσταση το Σάββατο: Η Σελήνη δημιουργεί τετράγωνο με τον Ερμή και μετατρέπει μια απλή συνομιλία σε εγωιστική διαμάχη. Μην σπαταλάτε τα λόγια σας, προσπαθώντας να πείσετε έναν αλαζονικό ξερόλα ότι όλα τα οράματά σας είναι αλήθεια.

Την Κυριακή η Σελήνη έρχεται ξανά σε σύγκρουση, αυτή τη φορά με τον συντηρητικό Κρόνο. Μήπως κάποιος στον κύκλο της οικογένειας ή των φίλων, διαδίδει δυσάρεστα πράγματα που «αναμένεται» να συμβούν; Οι προειδοποιητικές του ιστορίες θα προκαλέσουν ανησυχία – όμως είναι καλύτερο να κάνετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα. Είναι πιθανό να έχει πιστέψει ειδήσεις που προέρχονται από αμφισβητούμενη πηγή ή – ακόμα χειρότερα – να πρόκειται για ψεύτικες διαδόσεις. Πάντα να ελέγχετε μια είδηση πριν την θεωρήσετε αληθινή!