Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Συντονιστείτε με τα έντονα συναισθήματά σας κάτω από το συναισθηματικό φεγγάρι του Καρκίνου αυτό το σαββατοκύριακο. Μήπως τελευταία έχετε καταπιέσει όσα νιώθετε; Είτε έχετε προσπαθήσει να αποσπαστείτε με κάποιους όχι και τόσο υγιείς τρόπους; Μην το περνάτε άλλο μόνοι σας, Κριοί. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που σας λατρεύουν εκεί έξω! Συζητήστε σε έναν φίλο όσα κρατάτε μέσα σας. Μιλήστε με έναν σύμβουλο αν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη και καθοδήγηση. Υιοθετήστε μια πρακτική όπως η καταγραφή όσων σας συμβαίνουν και αισθάνεστε, είτε ο διαλογισμός.

Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές εντάσεις την Κυριακή. Η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας. Ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, ενώ οι αγαπημένοι σας διεκδικούν την προσοχή και την φροντίδα σας. Επειδή είναι μια δύσκολη φάση για εσάς, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για τους άλλους και να τους αφιερώνεστε. Η πρόκληση είναι να σταθείτε στα πόδια σας, χωρίς να συγκρουστείτε με κανέναν αυτό το δύσκολο διάστημα. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν πείτε λόγια που θα μετανιώσετε αργότερα.

Ταύρος

Μην προτρέχετε σε συμπεράσματα, Ταύροι! Όταν πρόκειται για περίπλοκες καταστάσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακούσει όλες τις πλευρές πριν κατακρίνετε κάποιον αυτό το Σάββατο. Είναι πιθανό κάτι να συνέβη στο παρασκήνιο, που να ξεκαθαρίσει την παρανόηση. Εάν με ένα αγαπημένο πρόσωπο ήρθατε σε σύγκρουση πρόσφατα, προσεγγίστε το για μια εξομολόγηση των συναισθημάτων σας. Δημιουργήστε ισχυρές διόδους επικοινωνίας και θα καταφέρετε να τερματίσετε εύκολα τη διένεξη. Με λίγη διπλωματία θα προχωρήσετε πολύ!

Το άγχος σας μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα την Κυριακή: Η Σελήνη βρίσκεται στον οίκο σας των επικοινωνιών και σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Άρη. Η ευγένεια είναι απαραίτητη αλλά χωρίς να καταπνίξετε τα αληθινά σας αισθήματα. Αν κάτι σας δυσαρεστεί, μην το κρατάτε μέσα σας. Εκφράστε το όσο το δυνατόν πιο άμεσα και ανοιχτά. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος σας υπονομεύει, μιλήστε και ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Αποφύγετε άτομα που γκρινιάζουν με κάθε ευκαιρία σήμερα, καθώς δεν έχετε αρκετή υπομονή για να τα ακούσετε!

Δίδυμοι

Βάλτε τα οικονομικά σας σε προτεραιότητα αυτό το Σάββατο! Η σχεδόν Νέα Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και τον δεύτερο οίκο σας των χρημάτων και του εισοδήματος. Επανεξετάστε τους στόχους σας και εντοπίστε πού θα μπορούσατε να μειώσετε τα αχρείαστα έξοδα. Ένας προϋπολογισμός που παρακάμπτει μερικές παρορμητικές αγορές και περιττές συνδρομές, θα μπορούσε να αυξήσει το τραπεζικό σας υπόλοιπο! Και η εστίαση στον στόχο που σκοπεύετε να διαθέσετε αυτά τα χρήματα, θα σας παρακινήσει να μειώσετε τις σπατάλες!

Η Κυριακή έρχεται με μια προειδοποίηση για την πεισματική σας συμπεριφορά… Ίσως φανείτε ισχυρογνώμονες, εξαιτίας ενός δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον φλογερό Άρη. Μια παρατήρηση φίλου μπορεί να σας ακουστεί ως προσβολή, ίσως αισθανθείτε ότι οι προσωπικές σας αξίες έρχονται σε αντίθεση με αυτές του κύκλου σας. Επειδή οι διαπραγματεύσεις μπορεί να καθυστερήσουν, κάντε ένα διάλειμμα. Αποβάλλετε την έντασή σας με μια βόλτα ή λίγο τρέξιμο. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε διαφωνία με μεγαλύτερη διαύγεια!

Καρκίνος

Με την σχεδόν Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας όλο το σαββατοκύριακο, γεμίζετε αυτοπεποίθηση! Αλλά προσέξτε την τάση σας να ωραιοποιείτε τα πράγματα ή να υπερβάλλετε. Αφήστε τα επιτεύγματά σας να μιλήσουν από μόνα τους και αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Αντ’ αυτού, διοχετεύστε τις εφευρετικές σας παρορμήσεις σε ένα δημιουργικό έργο. Βρεθείτε με φίλους που αγαπούν τη μουσική, κάντε μια βόλτα και τραβήξτε φωτογραφίες, δουλέψτε τη δημιουργική γραφή σας!

Την Κυριακή που η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας. Ίσως εκνευριστείτε από όρια ή κανόνες, γιατί κανείς δεν θα σας πει τι να κάνετε! Ο συμβιβασμός θα είναι το κλειδί για σήμερα, ακόμα και όταν η υπομονή σας είναι μειωμένη. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και αφιερωθείτε στη γυμναστική. Η εκτόνωση μέσω της άσκησης θα βοηθήσει να τα πάτε καλά με τους άλλους, ακόμα και αν δεν θέλετε πραγματικά κανέναν κοντά σας!

Λέων

Ώρα να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε αυτό το σαββατοκύριακο! Η σχεδόν Νέα Σελήνη αιωρείται στον Καρκίνο και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης. Αναβάλλετε τις μη επείγουσες υποχρεώσεις και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Ποιες δραστηριότητες θα απαλύνουν την ψυχή σας; Χαλαρώστε στο σπίτι με ένα καλό βιβλίο, κάντε μια μάσκα προσώπου ή μια χαλαρή πεζοπορία στον καθαρό αέρα. Αυτή η αποσυμπίεση θα μπορούσε επιπροσθέτως να βοηθήσει, για να ξεπεράσετε ένα δημιουργικό τέλμα. Καταγράψτε τις λαμπρές ιδέες σας, για να τις επεξεργαστείτε όταν πιάσετε πάλι δουλειά!

Ίσως αισθανθείτε λίγο αποσυντονισμένοι την Κυριακή, που η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον αγχωτικό Άρη. Αν και ένα αγαπημένο άτομο μπορεί να χρειαστεί τη στήριξή σας, η επιθυμία να αποκοπείτε για λίγο από τον έξω κόσμο θα είναι πιο δυνατή. Κάντε ό,τι μπορείτε για να είναι οι συνομιλίες σας σύντομες. Εάν σας ζητηθεί κάποια συμβουλή, να είστε άμεσοι ώστε να μην σπαταλήσουν οι άλλοι τον χρόνο και την ενέργειά σας με τα προβλήματά τους. Αν έχετε έλλειμμα κατανόησης, καλύτερα να πείτε ειλικρινά ότι δεν είστε σε θέση να τους συμπαρασταθείτε αυτή τη στιγμή!

Παρθένος

Συνεργαστείτε με μια δημιουργική ομάδα αυτό το Σάββατο, που η σχεδόν Νέα Σελήνη μπαίνει στον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής εργασίας. Είστε ήδη σε μια ιδιαίτερα ικανή ομάδα; Ελέγξτε ότι όλα πηγαίνουν καλά. Εάν το ηθικό είναι χαμηλό, μπορείτε να βρεθείτε για ένα γεύμα και να επαναπροσδιορίσετε το συλλογικό σας όραμα. Μήπως κάποιος δεν λειτουργήσει σωστά μέσα στο σύνολο; Ίσως ήρθε η στιγμή να του δείξετε ευγενικά την πόρτα. Παρόλο που δεν θέλετε να βιάζεστε, δεν θέλετε επίσης να εξαντληθείτε στην προσπάθεια να βρείτε έναν συμβιβασμό. Μερικές φορές είναι καλύτερο να γίνονται κάποιοι διαχωρισμοί!

Την Κυριακή, η Σελήνη δημιουργεί ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη και κάνει πιο έντονες τις αλληλεπιδράσεις σας. Αντιμετωπίζετε τριβές σε μια φιλική σχέση; Ίσως κάποιος κάνει ανεπιθύμητα σχόλια για την ερωτική σας ζωή, δημιουργώντας μια άβολη ατμόσφαιρα. Θα μπορούσε να είναι και ο σύντροφός σας αυτός που δεν τα πάει καλά με τις παρέες σας. Να είστε υπομονετικοί, Παρθένοι, να δώσετε χρόνο σε αυτή την κατάσταση. Όταν οι φίλοι σας δουν ότι τα πάτε καλά, θα ηρεμήσουν και – πιθανότατα – θα έρθουν κοντά!

Ζυγός

Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας όσον αφορά μία από τις μεγάλες φιλοδοξίες σας αυτό το σαββατοκύριακο: Η σχεδόν Νέα Σελήνη φωτίζει τον δέκατο οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Αν είχατε κάποιες αποτυχίες πρόσφατα, μην ανησυχείτε. Επανεξετάστε τα μεγάλα σχέδιά σας, μήπως χρειάζονται αλλαγές ή αναπροσαρμογές. Στη συνέχεια ορίστε τους στόχους και έναν τρόπο παρακολούθησης της προόδου σας. Ο διαχωρισμός μιας σημαντικής αποστολής σε μικρότερα και πιο εύχρηστα βήματα, θα κάνει την προσπάθειά σας πιο εφικτή. Χρειάζεστε βοήθεια για να παραμείνετε επικεντρωμένοι; Θέστε ανταμοιβές για τον εαυτό σας, ώστε να κάνετε τη διαδικασία πιο ευχάριστη!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δομημένο δέκατο οίκο σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον αγχωτικό Άρη στην διαπροσωπική ζώνη σας. Κάνατε σχέδια νομίζοντας ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, ώσπου έρχεται κάτι απροσδόκητο και ό,τι ονειρευόσασταν ναυαγεί. Μερικές φορές, ακόμη και τα καλύτερα οργανωμένα σχέδια πάνε στραβά. Μπορεί να σας αγχώσει αυτή η συνειδητοποίηση – αλλά πάρτε το χαλαρά, Ζυγοί… Δεν θα καταφέρετε να λάβετε σωστές αποφάσεις αν σας καταβάλλει η πίεση!

Σκορπιός

Προσέξτε τι λέτε, Σκορπιοί! Τα σαρκαστικά αστεία και η σκληρή κριτική, θα μπορούσαν να σας φέρουν μπελάδες υπό τον Σαββατιάτικο ουρανό. Ακόμα και τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας, μπορεί απροσδόκητα να προσβάλουν τον αποδέκτη τους. Είναι καλύτερα να παίξετε εκ του ασφαλούς, όταν πρόκειται για συζητήσεις με τρίτους!

Τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες την Κυριακή: Ο Άρης στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον τομέα σας της ελευθερίας. Το τελευταίο που θέλετε τώρα, είναι να εστιάσετε στις λεπτομέρειες… Αλλά μερικά «μικρά πράγματα» αξίζουν πραγματικά την προσπάθειά σας, ειδικά αν σκέφτεστε να πάρετε ένα ρίσκο. Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξή σας

Τοξότης

Μπορεί να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας για ένα μεγάλο μέρος του σαββατοκύριακου: Η σχεδόν Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπαίνει στον όγδοο οίκο σας της ιδιωτικότητας. Μερικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι θα είναι η τέλεια επιλογή υπό αυτή την αστρική συνθήκη. Αφιερωθείτε σε ένα καλό βιβλίο ή στον διαλογισμό και χαλαρώστε. Εάν κάποιος σας καλέσει ή σας στείλει μήνυμα σχολιάζοντας κάποιον τρίτο, αντισταθείτε στην επιθυμία να ασχοληθείτε. Το κουτσομπολιό θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα με αυτή την ατμόσφαιρα. Αν κάποιος μοιραστεί ένα προσωπικό του θέμα, το οφείλετε σε αυτόν (και τον εαυτό σας) να το κρατήσετε κρυφό!

Την Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Άρη και μειώνει την ήδη οριακή υπομονή σας. Ενώ δεν σας αρέσουν οι εντάσεις, μπορεί να σας παρασύρουν τα συναισθήματα και να παγιδευτείτε σε άμυνες. Ίσως ένας συνεργάτης να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Ή ίσως να διχάζεστε μεταξύ της έκφρασης της αλήθειας και της ευαισθησίας σας προς τα συναισθήματα ενός αγαπημένου προσώπου. Εάν αισθάνεστε ευέξαπτοι, βάλτε τα δυνατά σας να μην πάρετε τα πράγματα τόσο προσωπικά σήμερα!

Αιγόκερως

Θέλετε να εμβαθύνετε σε μια σχέση σας αυτό το σαββατοκύριακο; Η σχεδόν Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορεί να βοηθήσει να φτάσετε σε μια αποτελεσματική ένωση! Είτε πρόκειται για προσωπικό ή για επαγγελματικό συνεργάτη, η Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων θα δώσει ώθηση σε όλες σας τις συμμαχίες. Συζητήστε τα μελλοντικά σχέδιά σας και πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη συμβατότητά σας. Ευθυγραμμίζονται οι στόχοι σας; Ποιοι συμβιβασμοί πρέπει να γίνουν; Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως βρείτε μια ρομαντική προοπτική μέσω ενός φίλου του φίλου σας!

Την Κυριακή η ένταση αυξάνεται στον τομέα σας του σπιτιού, καθώς η Σελήνη μάχεται εκεί με τον έντονο Άρη. Ίσως να είστε ασυνήθιστα παρορμητικοί, ακόμη και επιρρεπείς σε ατυχήματα, επειδή δεν θα προσέχετε πού πατάτε. Αλλά οι αυθόρμητες ενέργειες μπορεί να καταλήξουν και πηγή των συγκρούσεων… Ίσως έχετε έλλειψη υπομονής με τον σύντροφό σας ή νιώθετε πίεση από τις απαιτήσεις ενός συγγενή. Προσπαθήστε να κάνετε πρώτα πράγματα για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους!

Υδροχόος

Προσθέστε λίγο ενθουσιασμό στη ρουτίνα της ευεξίας σας! Τα αστέρια του Σαββάτου σας υπενθυμίζουν ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν χρειάζεται να είναι αγγαρεία. Εάν δεν έχετε σκυλάκι, συνοδέψτε έναν φίλο που έχει σε μια βόλτα. Επίσης, μπορείτε να προτείνετε στον καλύτερό σας φίλο να γυμναστείτε μαζί. Συνεχίστε με ένα χορτοφαγικό γεύμα ή ένα πικνίκ, για να ολοκληρώσετε ευχάριστα τη δραστηριότητά σας. Είναι πιο εύκολο να διατηρείς ένα πρόγραμμα, όταν το απολαμβάνεις!

Την Κυριακή, η σχεδόν Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας της διαχείρισης σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον αδίστακτο Άρη. Ίσως έχετε κολλήσει σε μερικές δυσάρεστες σκέψεις, ανησυχώντας για κάποια έξοδα ή ένα εργασιακό ζήτημα. Και μπορεί σύντομα αυτό το άγχος να επηρεάσει το σώμα σας. Κάντε έναν περίπατο με έναν φίλο για να βοηθηθείτε, καθώς η άσκηση θα απελευθερώσει την ένταση. Ένα ραντεβού για μασάζ μπορεί να αλλάξει την οπτική σας, όπως και μια απαραίτητη διαδικασία προσωπικής φροντίδας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να ηρεμήσετε το μυαλό σας!

Ιχθύες

Κάθε είδους δημιουργική εργασία προωθείται, υπό τον γεμάτο φαντασία ουρανό του Σαββάτου! Αλλά πριν αποκαλύψετε το όραμά σας σε όλους, βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας είναι όσο το δυνατόν πιο τελειοποιημένη. Εάν αντιμετωπίζετε μια δυσκολία, ζητήστε βοήθεια από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες φίλους σας. Οι γνώσεις τους θα βοηθήσουν τις προσπάθειές σας να αποδώσουν. Αν έχετε διάθεση να φλερτάρετε, μην σπαταλάτε αυτή την ενέργεια στις διαδικτυακές επαφές σας… Αφήστε τις εφαρμογές γνωριμιών και κανονίστε ρεαλιστικές εξόδους με ενδιαφέροντα άτομα. Είστε σε σχέση; Η σειρά που παρακολουθείτε στο Netflix μπορεί να περιμένει. Δώστε στο ταίρι την μοναδικά ρομαντική προσοχή της ποιητικής ιδιοσυγκρασίας σας!

Η σχεδόν Νέα Σελήνη της Κυριακής στον φανταχτερό πέμπτο οίκο σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον επιθετικό Άρη… Και μπορεί να προκαλέσει μια συναισθηματική έκρηξη εάν δεν είστε προσεκτικοί. Μπορείτε να μεταμορφωθείτε από καλοσυνάτο ψάρι σε άγριο καρχαρία, αν κάποιος περάσει τα όριά σας. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να σας σέβονται. Φροντίστε να θέτετε τους όρους σας εξ αρχής στους άλλους, ώστε να αποφεύγετε μελλοντικές ανεπιθύμητες συγκρούσεις!