Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Μήπως η εργασία σας δεν σας ενθουσιάζει όσο θα θέλατε, Κριέ; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και θέστε μια πρόκληση στον εαυτό σας αυτό το Σάββατο. Είστε σίγουρα σε θέση να πετύχετε περισσότερα, ειδικά αν εργάζεστε ανεξάρτητα. Αναλάβετε δράση και θέστε τον πήχη της προσωπικής σας επιτυχίας υψηλότερα. Εάν παραμείνετε συγκεντρωμένοι, θα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε αυτά που θέλετε να πετύχετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Επίσης, θα αισθανθείτε πολύ περήφανοι για τον εαυτό σας.

Μπορεί να είστε έτοιμοι για την πρώτη μικρή σας νίκη αυτή την Κυριακή ή εντός δύο εβδομάδων. Καθώς η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο σας της επιτυχίας, τα σχέδια για ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας σας θα λάβουν σημαντική ώθηση. Όσα έχετε προσπαθήσει να επιτύχετε τους τελευταίους έξι μήνες, μπορεί τελικά να αρχίσουν να αποδίδουν.

Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη, σε μια διετή σειρά στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Μπορεί να δείτε ακόμη και κάτι που αρχίσατε τον Ιούλιο του 2018 να αποδίδει καρπούς. Αν ακόμα δεν έχετε φτάσει στο σημείο αναφοράς σας, συνεχίστε. Αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα σας παρακινήσει να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα. Εάν έχετε ανάγκη από μια επανεκκίνηση στη ζωή σας, πρέπει να πάρετε σοβαρά την έναρξη αυτού του νέου δρόμου: Θα παραμείνει ανοικτός μπροστά σας τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες!

Ταύρος

Κανείς δεν σας δεσμεύει αυτό το Σάββατο, Ταύρε. Το να ακολουθήσετε κανόνες άλλων, σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξή σας. Προτιμάτε να νιώσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ακόμα κι αν απορρίψετε κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο, η παρορμητική σας πλευρά μπορεί να θολώσει τη σωστή κρίση… Οι βιαστικές αποφάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αξιολογήσεις ανθρώπων, γι’ αυτό επιβραδύνετε και ελέγξτε τα γεγονότα: Θα σας σώσει από ένα μελλοντικό αδιέξοδο.

Την Κυριακή αλλάξτε τη σειρά που κάνετε τα πράγματα μέσα στη μέρα – θα σας βγει σε καλό. Μια σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και τον ένατο οίκο σας της εξερεύνησης και περιπέτειας, σας οδηγεί σε άγνωστα εδάφη. Όταν η έμπνευση σας χτυπήσει την πόρτα, καλωσορίστε τη και ερευνήστε έναν νέο τρόπο σκέψης. Εάν είστε πρόθυμοι να ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες, ενδέχεται να προκύψουν μεγάλες ανακαλύψεις. Πείτε «ναι» σε αυτό το φιλόδοξο νέο έργο ή σε μια νέα πορεία σπουδών. Ακόμα κι αν είναι ρίσκο, να θυμάστε ότι χάνετε όλες τις «βολές» που δεν στοχεύετε!

Δίδυμοι

Η ψυχή σας αναζητά ένα έμπιστο άτομο αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Ακολουθήστε το ένστικτο αλλά να είστε επιλεκτικοί όσον αφορά το άτομο που θα ανοίξετε την καρδιά σας. Όση ανάγκη κι αν έχετε να βγάλετε όσα σας βαραίνουν, να αποκαλύψετε αυτές τις ευαίσθητες πληροφορίες μόνο σε κάποιον που εμπιστεύεστε πραγματικά. Δεν θα είναι ευχάριστο αν η ιδιωτική σας ζωή γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού από τρίτους.

Τα συναισθήματα φουντώνουν υπό την Έκλειψη Σελήνης της Κυριακής στον Αιγόκερω. Και μπορεί να εκτείνονται από τη ζήλια ως και τη λαγνεία, με τον όγδοο οίκο σας του σεξ και των μυστικών σας να κεντρίζονται. Ίσως βρεθείτε ξαφνικά γεμάτοι συναισθήματα που δεν γνωρίζατε καν ότι είχατε θαμμένα. Προσοχή: Κάποιοι έντονοι διάλογοι ενδέχεται να ξεσπάσουν με άτομα που αγαπάτε. Αλλά ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη σε μια διετή σειρά, που ενεργοποιεί τον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Και ποιός ξέρει; Αυτό που ξεκινά ως έντονη συζήτηση, μπορεί να οδηγήσει σε έκφραση αγάπης ή πάθους. Οι Δίδυμοι σε σχέση μπορεί να νιώθουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, μόλις γίνει αυτό το ξεκαθάρισμα!

Καρκίνος

Οι συναναστροφές πρόσωπο με πρόσωπο θα λειτουργήσουν καλύτερα αυτό το Σάββατο, Καρκίνε. Αν μια διένεξη που χρειάζεται να λυθεί, θα μειώσετε την ένταση αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο τη φορά. Οι άνθρωποι μερικές φορές αποτυγχάνουν να αναλάβουν την προσωπική τους ευθύνη όταν είναι μέρος ενός συνόλου. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση αντιμετωπίζοντας μια ομάδα: Αν μιλήσετε μεμονωμένα, δεν θα δυσκολευτείτε να τους κερδίσετε με τους καλούς σας τρόπους.

Το δίλημμα της Κυριακής για εσάς, είναι δέσμευση ή αποχώρηση. Το θέτει η τελευταία Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω μιας διετούς σειράς, που ενεργοποιούσε και το ζώδιό σας από τον Ιούλιο του 2018. Τώρα που κεντρίζει τον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών, είναι καιρός να πάρετε μια απόφαση. Μια στιγμή αποκαλύψεων, μπορεί να ρίξει στους στενούς δεσμούς σας εντελώς καινούριο φως.

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να καταλήξετε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι κατάλληλο για εσάς; Το σύμπαν θα σας απαντήσει στις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες. Και οι επαγγελματικές σας συμμαχίες θα επωφεληθούν από αυτή την διευκρινιστική ατμόσφαιρα. Ετοιμαστείτε για διαπραγματεύσεις! Οι δεσμευμένοι μιλήστε με το ταίρι σας για το μέλλον. Είναι η ευκαιρία σας να βρεθείτε στην ίδια σελίδα, αντί να προχωρήσετε σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Λέων

Όσο ελεύθερο πνεύμα κι αν αισθάνεστε, συγκρατήστε την ατίθαση συμπεριφορά σας το Σάββατο, Λέων! Πριν βυθιστείτε σε ένα περίπλοκο εγχείρημα, κάντε την οργάνωση προτεραιότητά σας. Θέστε ένα εφικτό χρονοδιάγραμμα για το σχέδιο δράσης και ξεκαθαρίστε τον χώρο εργασίας. Μόνο να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, γιατί η υπερβολική ευθύτητα μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Επίσης, η επαφή με έναν ισχυρό πρώην συνάδελφο μπορεί να φέρει μια συναρπαστική ευκαιρία.

Η Έκλειψη Σελήνης της Κυριακής στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί τη ζώνη σας της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Με αυτό το κίνητρο, φροντίσετε τον εαυτό σας με βιολογικά φρούτα και λαχανικά και ανανεώστε την εξάσκησή σας. Αυτή η σεληνιακή ανύψωση μπορεί να επιφέρει καρπούς για τη δουλειά σας τους τελευταίους έξι μήνες ή τα τελευταία δύο χρόνια: Πρόκειται για την τελευταία έκλειψη σε μια σειρά στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, από τον Ιούλιο του 2018. Αν έχετε κοπιάσει, ήρθε η ώρα να ανεβείτε επίπεδο. Είναι καιρός να μιλήσετε με τον προϊστάμενο για τα επόμενα βήματα ή μια αύξηση στο μισθό σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αναζητήστε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Παρθένος

Η ζωή ξεπερνά τη φαντασία αυτό το Σάββατο, Παρθένε. Επειδή θα παρουσιαστούν κάποιες τολμηρές προτάσεις, σιγάστε τον εσωτερικό σας αρνητισμό. Κι αν ορισμένοι φίλοι εκπλαγούν από την προθυμία σας να μετάσχετε σε τέτοιου είδους κινήσεις, δεν σημαίνει ότι είναι κακή ιδέα. Αν εσείς ενθουσιάζεστε, προχωρήστε. Μην χάσετε μια μοναδική ευκαιρία, επειδή άλλοι ίσως να μην το εγκρίνουν; Απολαύστε το!

Την Κυριακή, η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω προκαλεί πάθη και ενισχύει τις ερωτικές σας φιλοδοξίες. Μην παίζετε εκ του ασφαλούς στο παιχνίδι της αγάπης, με αυτή την τελευταία έκλειψη σε μια διετή σειρά στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Για τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες, επωφεληθείτε από τη συγκυρία και κάντε κάτι τολμηρό. Αν είστε μόνοι, ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες και κανονίστε ραντεβού. Πείτε στον καλοκαιρινό σας έρωτα πόσο ισχυρή έλξη νιώθετε. Όσοι έχετε σχέση, να κάνετε την απαραίτητη και δύσκολη συζήτηση – που μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Ζυγός

Με την αγάπη σας στις λεπτομέρειες, το Σάββατο είναι η μέρα σας να λάμψετε! Το σύμπαν σας καλεί να ακονίσετε τις υπάρχουσα όξυνσή σας, για να μετατρέψετε ένα έργο από μέτριο σε εντυπωσιακό. Να βάλετε τις προσωπικές σας πινελιές – και την ίδια λογική να ακολουθήσετε στις σχέσεις. Μια απλή πράξη καλοσύνης, μπορεί να πάει τον δεσμό σας σε βαθύτερο επίπεδο.

Την Κυριακή, η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω κεντρίζει τον τέταρτο οίκο σας της κατοικίας. Κανείς δεν πρέπει να σας βγάλει από τη φωλιά σας, αν δεν θέλετε οι ίδιοι να βγείτε. Εάν αισθανθείτε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, προσκαλέστε έναν φίλο για να περάσετε χρόνο ή να φάτε μαζί. Η Σελήνη ρίχνει υποστηρικτικές ακτίνες και στα οικογενειακά σας θέματα.

Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε παιδί, ίσως να έχετε συναρπαστικές ειδήσεις. Αν δεν έχετε τέτοιες προθέσεις, λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε κατοικία, η Πανσέληνος μπορεί να εμπνεύσει για μια μετακόμιση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Είναι η τελευταία από μια διετή σειρά εκλείψεων, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2018… Και πολλοί Ζυγοί μπορεί να νιώσουν ότι τελικά βρήκαν τη γαλήνη στο οικιακό τους περιβάλλον!

Σκορπιός

Τίποτα δεν σας ενοχλεί περισσότερο απ’ όσο η αδικία, Σκορπιέ. Γι’ αυτό το Σάββατο μπορεί να σας βρει σε μια συγκέντρωση, μια διαμαρτυρία ή να εκφράζετε τα ιδανικά σας. Αλλά σταματήστε έγκαιρα, πριν να εξαπολύσετε προσωπικές κατηγορίες: Σκεφτείτε αν έχετε πράγματι εκφράσει αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε. Μια σχέση θα βελτιωθεί ουσιαστικά, αν λέτε αυτά που σκέφτεστε. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να αναγνωρίσετε και να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας. Αντί να εξοργίζεστε, κάντε σαφή τα αιτήματά σας και δώστε στους άλλους την ευκαιρία να αναλάβουν δράση.

Η Έκλειψη Σελήνης την Κυριακή στον Αιγόκερω, κεντρίζει τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας και εμπνέει την επικοινωνία και σύνδεση με τους άλλους! Αν και συνήθως κρατάτε τις σκέψεις σας ιδιωτικές, αυτή η αναζωογονητική επιρροή θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας. Κάντε το θαρραλέο βήμα και μοιραστείτε κάτι σημαντικό που έχετε κρατήσει. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα βρείτε πολλούς με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε ουσιαστικά. Αν αναζητάτε έναν δημιουργικό ή επιχειρηματικό συνεργάτη, ο ιδανικός μπορεί να εμφανιστεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ξεκινήστε τον εντοπισμό!

Τοξότης

Το Σάββατο θα συνειδητοποιήσετε αν επικεντρώνεστε στο δέντρο ή το δάσος, Τοξότη. Έχετε μεγάλα σχέδια στο μυαλό σας – αλλά πρέπει να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση πριν ξεκινήσετε να χτίζετε. Η εστίαση στις λεπτομέρειες θα επιβραδύνει την πρόοδό σας τώρα. Αρκεστείτε στη δημιουργία του βασικού πλαισίου, που θα έχει χώρο για προσθήκες αργότερα. Αν ξεκινήσετε να προχωράτε, θα φτάσετε εκεί που θέλετε!

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας την Κυριακή. Η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, είναι η τελευταία μιας σειρά εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2018. Επειδή ενισχύει τη γωνία σας των χρημάτων, στήστε τον προϋπολογισμό σας και τις ιδέες για να αυξήσετε ή να προστατεύσετε τις ροές εσόδων. Εάν μια νέα δεξιότητα μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας, εγγραφείτε στο σχετικό μάθημα την προσεχή περίοδο. Έχετε εργαστεί σκληρά για ένα μεγάλο έργο; Οι προσπάθειές σας μπορούν να αποφέρουν κέρδη τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Αιγόκερως

Το σύμπαν σας έχει κλείσει θέση στο πλοίο της αγάπης αυτό το Σάββατο, Αιγόκερε. Δεν είναι μέρα για να μείνετε αδρανείς, περιμένοντας να γοητεύσετε κάποιον: Είτε μόνοι είτε σε σχέση, αναλάβετε πρωτοβουλία. Εάν αναζητάτε νέο σύντροφο, μην παρουσιάζεστε ως κάτι που δεν είστε στην πραγματικότητα. Η αυθεντικότητα είναι αυτή που θα προσελκύσει κάποιον πραγματικά συμβατό. Είστε σε σχέση; Κάντε έκπληξη στον σύντροφό σας με μια εκδρομή ή μια κοινή δραστηριότητα στο σπίτι, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Την Κυριακή πραγματοποιείται μια σπάνια Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας – και είστε έτοιμοι να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά από την ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σας, θα αρχίσουν οι αποδώσεις εντός τεσσάρων εβδομάδων. Επίσης, αυτή είναι η τελευταία έκλειψη στο ζώδιό σας από μια σειρά που ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου 2018. Εάν το βάλετε στο πρόγραμμα, οι ανταμοιβές σας έρχονται. Και αν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά σας έγινε πραγματικότητα, πείτε το στους γύρω σας: Είναι καλό να νιώθετε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει!

Υδροχόος

Η ανεξαρτησία απαιτεί όρια, Υδροχόε. Τα αστέρια του Σαββάτου θα βοηθήσουν να θέσετε τα δικά σας, όπου κάποιοι δεν σας σεβάστηκαν τελευταία. Μην θυμώνετε: Ακόμη κι αν νιώθετε θύμα, να θυμάστε ότι ο καθένας «διδάσκει» τους άλλους πώς να του συμπεριφέρονται. Σε αυτή την περίπτωση, αν είστε ανοιχτόμυαλοι ή μεγαλόκαρδοι θα δράσει προς όφελός σας. Ώρα να μιλήσετε για όσα πιστεύετε – και έπειτα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε κάτι που δεν αποδίδει πλέον και να προχωρήσετε; Την Κυριακή, η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω κινητοποιεί τον δωδέκατο οίκο σας των ολοκληρώσεων. Ίσως αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση, όπως να βγείτε από μια τοξική σχέση. Υπό αυτή την σεληνιακή ορμή, θα ενθαρρυνθείτε να κάνετε κάποιες δύσκολες κλήσεις. Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα για εσάς, ειδικά από την έναρξη τον Ιούλιο του 2018 της σειράς εκλείψεων που ολοκληρώνεται σήμερα. Τερματίστε την κατάσταση, δείξτε συμπόνια και ανοίξτε την καρδιά σας στο επόμενο κεφάλαιο!

Ιχθύες

Ως ζώδιο του Νερού, χαίρεστε να είστε μέλος μιας ομάδας αρκεί να μην πιέζεται η ατομικότητά σας. Με αυτό κατά νου, δοκιμάστε νέα πράγματα το Σάββατο. Ακολουθήστε μια δραστηριότητα που αρέσει σε κάποιον φίλο ή κλείστε τραπέζι για να δοκιμάσετε μια διαφορετική κουζίνα. Εναλλακτικά, βγείτε και πηγαίνετε κάπου που γνωρίζετε ελάχιστα άτομα. Οι νέες γνωριμίες μπορούν να αναδείξουν νέες και συναρπαστικές πτυχές της προσωπικότητάς σας.

Η Έκλειψη Σελήνης της Κυριακής στον Αιγόκερω, ενισχύει τη δημοτικότητά σας από τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής εργασίας και τεχνολογίας. Αν έχετε κάτι όμορφο να μοιραστείτε, χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Έχετε εργαστεί σκληρά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο – και αξίζετε όλους τους επαίνους που θα έρθουν στο δρόμο σας. Είναι επίσης υπέροχη μέρα για την ενίσχυση τυχόν επαναστατών φίλων σας, που βάζουν τα δυνατά τους για να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτές οι ακτίνες του φεγγαριού θα ξυπνήσουν τον ακτιβισμό σας και θα θέλετε να μετάσχετε ενεργά σε μια προσπάθεια!