Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Είστε έτοιμοι για μια προσωπική επανάσταση; Από αυτό το Σάββατο, η ενέργειά σας εκτοξεύεται σε μια ισχυρή νέα κατεύθυνση: Ο σέξι και αναζωογονητικός Άρης που σας κυβερνά περνά στο ζώδιό σας, για μια εκτεταμένη διαδρομή μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Η αργή πορεία του στους Ιχθύες και τον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας από τις 12 Μαΐου, δυσκόλεψε το να εστιάσετε και να παραμείνετε ενεργοποιημένοι. Ώρα να πιάσετε δουλειά, Κριοί: Αυτή η επανεκκίνηση επαναφέρει τα ανεξάρτητα τολμήματά σας στο προσκήνιο. Προωθήστε τον εαυτό σας άφοβα και αναλάβετε περισσότερα ρίσκα για χάρη της προόδου σας. Μια συμβουλή: Επειδή ο Άρης μπορεί να γίνει επιθετικός, να προετοιμάζετε τους ανθρώπους πριν δείξετε τον δυναμισμό σας.

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης έρχεται την Κυριακή, στον Ζυγό της αρμονίας και τη ζώνη των σχέσεων σας . Θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τις διαφορές σας με έναν συνεργάτη, στην προσωπική ζωή ή την επαγγελματική. Φροντίστε να έχουν όλοι χώρο να εκφραστούν. Εάν ο καταμερισμός εργασίας χρειάζεται αναδιάταξη, καθίστε και ξεκαθαρίστε το μαζί. Να ακούσετε τις ιδέες του άλλου και να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε.

Ταύρος

Από αυτό το Σάββατο, η αλλαγή γίνεται «εσωτερική υπόθεση»: Ο δραστήριος Άρης μετακινείται στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Στη διάρκεια αυτού του εκτεταμένου κύκλου, μπορεί η ενέργειά σας να ελαττώνεται γρηγορότερα από το συνηθισμένο. Ακόμα και στα όνειρά σας, θα νιώθετε να έχετε ένα μεγάλο συναισθηματικό φορτίο.

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να στραφείτε στο φαγητό, το ποτό ή άλλα μέσα απόδρασης. Αλλά είναι καλύτερα να αναγνωρίσετε τους δαίμονές σας, τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Μόνο έτσι μπορείτε πραγματικά να τα θεραπεύσετε. Η συνειδητοποίηση μπορεί να είναι επώδυνη… Αλλά θα σας χαρίσει μια καλύτερη ζωή μακροπρόθεσμα. Όσο δελεαστικό κι αν είναι, μην αρχίσετε να κλαίγεστε. Αντ’ αυτού, αγκαλιάστε την κάθαρση: γράψτε, χορέψτε, γυμναστείτε, φωνάξτε δυνατά… Κάντε ό,τι χρειάζεται για να νιώσετε απελευθέρωση.

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης έρχεται την Κυριακή, στον Ζυγό και τον έκτο οίκο σας της υγείας και οργάνωσης. Βγάλτε τα καθαριστικά και κάντε την κουζίνα και το μπάνιο σας να λάμπουν. Σε συμβολικό επίπεδο, καλείστε να «καθαρίσετε» τη ζωή σας από τα περιττά, αλλάζοντας το πρόγραμμά σας. Βρείτε όσα σας απορροφούν χρόνο και ενέργεια και αποσυνδεθείτε από αυτά στο βαθμό που είναι δυνατόν. Θα εκπλαγείτε με τον χώρο που θα δημιουργηθεί!

Δίδυμοι

Οι νέες συνεργασίες σας ξεκινούν να χτίζονται αυτό το Σάββατο: Χάρη στον δραστήριο Άρη που θα διασχίζει τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Ως Διδύμους, σας ενθουσιάζει η προοπτική συνεργασίας με ομοϊδεάτες… Αλλά μην συμμετάσχετε σε κάθε ελκυστική συνεργασία που θα παρουσιαστεί. Ο ενθουσιασμός μπορεί να μην συνοδεύεται από κοινή λογική.

Προσγειωθείτε – ακόμα και κυριολεκτικά, πατώντας γερά στα πόδια σας και αφιερώνοντας χρόνο για να αναπνεύσετε. Δώστε προσοχή σε ό,τι δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ο πύρινος Άρης στη ζώνη σας της τεχνολογίας, μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες διαμάχες με τις επαφές σας. Αλλά μην αποφύγετε την επαναστατική δραστηριότητα, τώρα που ο πολεμιστής πλανήτης θα πυροδοτήσει την ακτιβιστική σας φύση.

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης την Κυριακή στον Ζυγό, θα βοηθήσει να καταπολεμήσετε το δράμα και να ασχοληθείτε με όσα τροφοδοτούν την ψυχή σας. Στον δημιουργικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας, η Σελήνη θα υποστηρίξει τη δημιουργία υγιών ορίων με τους ανθρώπους. Όσο περισσότερο εστιάζετε στη ζωή σας, τόσο λιγότερο θα μπείτε στον πειρασμό να ασχοληθείτε υπερβολικά με τους άλλους.

Καρκίνος

Μπορείτε να εμπνευστείτε για ένα μεγάλο επαγγελματικό όνειρο από αυτό το Σάββατο: Ο δραστήριος Άρης περνά στον Κριό και τον δέκατο οίκο σας των επιτευγμάτων, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Οι φιλοδοξίες σας δεν είναι όνειρα θερινής νυκτός, Καρκίνοι. Η θέση που ονειρεύεστε μπορεί να γίνει δική σας μόλις ριχτείτε στη δουλειά, στήσετε βήμα προς βήμα την άνοδό σας και μείνετε πιστοί στο αρχικό σχέδιο. Όταν αναλύετε τους στόχους σας σε διαχειρίσιμα βήματα, όλα είναι εφικτά.

Με το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης την Κυριακή στον Ζυγό, ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Δεν υπάρχει ανάγκη για κάποιο γενικό ξεκαθάρισμα… Αλλά αν δεν έχετε κάνει αλλαγές ή βελτιώσεις τα τελευταία δύο χρόνια, αξιοποιήστε την ευθυγράμμιση της διακοσμητικής ικανότητας με τις σχεδιαστικές σας ευαισθησίες. Σκεφτείτε με ενέργεια και όραμα. Συμβουλευτείτε τους κανόνες του Φενγκ Σούι για να τοποθετήσετε τα πράγματα στον χώρο, επικεντρωθείτε σε αυτούς που αισθάνεστε μπλοκαρισμένους. Για παράδειγμα, αν η ρομαντική ζωή σας είναι στάσιμη, κάντε ένα ξεκαθάρισμα στη γωνιά της αγάπης σας!

Λέων

Οι τελευταίες έξι εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα έντονες για εσάς, εξαιτίας του Άρη στους Ιχθύες και τον όγδοο οίκο σας της ευαισθησίας. Αλλά από το Σάββατο, ο πολεμιστής πλανήτης περνά στον Κριό και τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας και επέκτασης. Θα νιώσετε παραπάνω από έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε. Ώρα να νιώσετε ελεύθεροι! Από τώρα έως τις 6 Ιανουαρίου 2021, ίσως ενταθεί η ανάγκη να ξεφύγετε από περιορισμούς. Τόσο στην αγάπη όσο και στην καριέρα σας, προσπαθήστε να αποφύγετε σπασμωδικές αντιδράσεις σε οριοθετήσεις. Αξιοποιήστε το ελεύθερο πνεύμα σας, παίρνοντας παραγωγικά ρίσκα: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

Με το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης την Κυριακή στον κοινωνικό τομέα σας, απομακρυνθείτε από συμμαχίες που δεν σας ταιριάζουν. Η εβδομάδα έχει συγκεκριμένες ώρες, γι’ αυτό μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σε άτομα που μονοπωλούν τις συζητήσεις ή διαμαρτύρονται για τη ζωή τους συνεχώς. Δεν χρειάζεται να τους βγάλετε από τη ζωή σας απότομα, απλά προχωρήστε ή υποχωρήστε – αναλόγως. Ο χρόνος μπορεί να θεραπεύσει αυτές τις ρήξεις και τις μετατοπίσεις, αν αφήσετε τα πράγματα να ηρεμήσουν. Από την άλλη πλευρά, θέστε στόχο να κάνετε περισσότερη παρέα με όσους πραγματικά έχουν σημασία για εσάς.

Παρθένος

Ώρα να επισημοποιήσετε τα πράγματα… ή μήπως να τα ακυρώσετε; Από το Σάββατο ο παρακινητής Άρης θα διαμείνει στον Κριό, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Και θα πυροδοτήσει τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας και των συμπράξεων. Μια σχέση μπορεί να προχωρήσει γρήγορα, είτε είναι ερωτική είτε επαγγελματική. Από την άλλη, μια έντονη ρήξη μπορεί να οδηγήσει σε χωριστούς δρόμους – και πιθανώς όχι φιλικούς. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν εριστικά, με τον Άρη σε αυτή τη ζώνη κτητικότητας και ζήλιας… Οπότε προσέξτε να μην γίνετε εκδικητικοί. Διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε ωφέλιμες επιδιώξεις. Με τον κόκκινο πλανήτη στον ερωτικό σας όγδοο οίκο, αν εξερευνήσετε αυτή την πτυχή σας μπορεί πραγματικά να θεραπευθείτε

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης έρχεται την Κυριακή, στον κομψό Ζυγό και τον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας. Θα σας βοηθήσει να μειώσετε περισσότερο τις δαπάνες σας, αποφεύγοντας επαναλαμβανόμενα αλλά περιττά έξοδα. Αν έχετε επιπλέον χρήματα στο λογαριασμό σας, μην τα ξοδέψετε σε κάτι μοντέρνο και παροδικό. Προτιμήστε ένα καλό και διαχρονικό κομμάτι.

Ζυγός

Από το Σάββατο, τα αστέρια αυξάνουν την ένταση σε μια σημαντική συνεργασία: Ο Άρης περνά τον Κριό και τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Αν αναμένετε έναν κάπως αδέσμευτο τύπο, έχει έρθει η ώρα να ζητήσετε μια σαφή απάντηση: Θέλει να προχωρήσετε ή όχι; Οι Ζυγοί σε σχέση, μπορεί να διαφωνήσουν για μικρά πράγματα που κλιμακώνονται. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημάδι ότι πρέπει να απελευθερώσετε την έντασή σας. Θα βοηθήσει το να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Και αν κάποιος δεν μπορεί να αποδεχτεί τον αληθινό εαυτό σας, ίσως καταλήξετε να ξανασκεφτείτε αυτή τη σχέση. Το να επεξεργαστείτε το θέμα στην κρεβατοκάμαρα, είναι καλή στρατηγική με τον λάγνο Άρη να έχει το πάνω χέρι. Οι Ζυγοί που είναι μόνοι, θα ασχοληθούν σοβαρά με την εύρεση συντρόφου. Ευτυχώς ο Άρης σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και περηφάνια, καθιστώντας σας πολύ ελκυστικούς για σχέσεις με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης την Κυριακή στο ζώδιό σας, δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσετε… Αλλά μην βιαστείτε να περάσετε τον δρόμο: Πρέπει πρώτα να ελέγξετε την τροχιά σας, να βεβαιωθείτε ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ίσως πρέπει να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε λίγο, για να το κάνετε σωστά. Είτε πρέπει να προωθήσετε καλύτερα τη σκληρή δουλειά σας, ώστε να μάθει ο κόσμος τι έχετε να προσφέρετε. Ακόμα κι αν βρίσκεστε στην κορυφή του τομέα σας, υπάρχει πάντα χώρος να ανελιχθείτε και να βοηθήσετε άλλους να ανέβουν!

Σκορπιός

Φορέστε τα αθλητικά σας και ανεβάστε παλμούς, Σκορπιοί! Από το Σάββατο ο αποφασιστικός Άρης μπαίνει στον Κριό και στον έκτο οίκο σας της υγείας, έως τις 6 Ιανουαρίου 2021. Για τους επόμενους έξι μήνες θα έχετε περισσότερη ενέργεια για άσκηση, για να κάνετε την υγιή διαβίωση συνήθεια. Επισκεφθείτε την πλησιέστερη λαϊκή αγορά και ξεκινήσετε να βάζετε βιολογικά τρόφιμα στο τραπέζι σας. Προσοχή όμως: Στην προσπάθεια να μπείτε σε μια νέα ευεξίας, μπορεί να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Μην υπερβαίνετε τα όριά σας, καθώς ο Άρης είναι επιρρεπής σε ατυχήματα. Μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό στη διάρκεια της προπόνησης, όπως ένα τράβηγμα στους μύες. Το μόνο άτομο που ανταγωνίζεστε, είναι ο εαυτός σας…. Αν κάνετε τη σημερινή σας προπόνηση λίγο καλύτερη από τη χθεσινή, θα κάνετε μια καλή αρχή.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να κάψετε «τα χλωρά μαζί με τα ξερά» την Κυριακή, Σκορπιοί! Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στον Ζυγό και τον δωδέκατο οίκο σας των λήξεων, σας ωθεί σε ξεκαθαρίσματα – που πρέπει να κάνετε με διακριτικότητα. Αυτή η σεληνιακή φάση αφορά την ισορροπία και την μετριοπάθεια, οπότε δεν χρειάζονται ακραίες αλλαγές. Τούτου λεχθέντος, θα νιώσετε πολύ ελαφρύτεροι εάν απαλλαγείτε από κάτι ή κάποιον που σας κρατά πίσω ή σας ρίχνει.

Τοξότης

Από τις 12 Μαΐου, ο δραστήριος Άρης βρίσκεται σε κατάσταση «ύπνου» για το ζώδιό σας: Διαμένει στους Ιχθύες και τον οικιακό τέταρτο οίκο σας. Νιώθετε εσωστρεφείς, ευέξαπτοι, με μια ασυνήθιστα έντονη επιθυμία απομόνωσης. Οικιακά και οικογενειακά θέματα μπορεί επίσης να σας έχουν αγχώσει. Από τις γονεακές υποχρεώσεις, μέχρι τη φιλόξενη φύση σας, το να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας ήταν μια επική πρόκληση! Όλα τελειώνουν από το Σάββατο, που ο Άρης περνά στον παθιασμένο και ανέμελο πέμπτο οίκο σας έως τις 6 Ιανουαρίου 2021. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να προχωρήσετε σε ένα δημιουργικό έργο ή μια ρομαντική σχέση. Τολμήστε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, προσπαθήστε να γοητεύσετε περισσότερο το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης την Κυριακή στον Ζυγό, φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας των φίλων και κοινωνικών ομάδων. Μήπως είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις παρέες σας; Το επεκτατικό σας ζώδιο δυσκολεύετε να λέει «όχι» στους άλλους, γι’ αυτό ο εσωτερικός σας κύκλος έχει ξεπεράσει τον αριθμό ατόμων με τα οποία νιώθετε άνετα. Δεν χρειάζεται να παρατήσετε κανέναν – απλώς απελευθερωθείτε από τη νοοτροπία της μεγάλης παρέας. Περάστε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που απολαμβάνετε και μπορείτε να μιλήσετε ουσιαστικά.

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να νιώσετε μειωμένη την ενέργειά σας. Ο δραστήριος Άρης μετακινείται στον Κριό και τον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Αυτή τη στιγμή, το σπίτι είναι το μέρος που θέλετε να βρίσκεστε… Αλλά να έχετε υπόψιν ότι αυτή η θέση του επιθετικού Άρη, μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικές διαφωνίες. Μια εργασία ανακαίνισης μπορεί να πάει στραβά, να αυξηθούν οι εντάσεις στην οικογένεια – ειδικά με μια γυναίκα συγγενή. Απομακρύνετε αυτή την αγχωτική ενέργεια με παραγωγικές διεξόδους. Στήστε ένα γυμναστήριο στο σπίτι ή βγείτε για να ασκηθείτε εκτός σπιτιού. Τώρα πρέπει να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Το μαγνήσιο και οτιδήποτε άλλο απελευθερώνει την ένταση των μυών, θα σας φανεί χρήσιμο.

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης, έρχεται την Κυριακή στον Ζυγό και τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας. Αυτό θα βοηθήσει να ισορροπήσετε την εργασία με την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος στη δουλειά ή είστε έτοιμοι για μια προαγωγή. Αλλά αν βάζετε εκεί όλη την ενέργειά σας, θα νιώσετε πλήξη. Εκτός αυτού, οι προϊστάμενοί σας θα εκτιμήσουν την ανάπτυξη στενότερων επαγγελματικών δεσμών. Αν δεν το κάνουν, ίσως είναι ένδειξη ότι δουλεύετε σε λάθος μέρος.

Υδροχόος

Από το Σάββατο ο δραστήριος Άρης περνά στον Κριό, για να θερμάνει τον τρίτο οίκο σας της ομαδικής δράσης μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Χρησιμοποιήστε την περίοδο για να ανορθώσετε τις ικανότητές σας στη δικτύωση. Έχει περάσει καιρός από τότε που σκεφτήκατε στρατηγικά την επέκταση του δικτύου σας; Επανεξετάστε τον τύπο επαφών που θέλετε και επικοινωνήστε μαζί τους. Με το ανοιχτό μυαλό σας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλούς συμμάχους. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να λάβετε οφέλη από αυτούς που γνωρίζετε: Οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τις προθέσεις των άλλων από μίλια μακριά!

Αυξήστε τη διαφάνεια στις επαφές σας ακόμη περισσότερο, υπό το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης την Κυριακή στον Ζυγό και τον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας. Ξέρετε πώς να τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους – αλλά μερικές φορές είναι πιο σημαντικό να είσαι αληθινοί παρά δημοφιλείς. Το να κολακεύετε τους άλλους μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλά μέρη. Αλλά με αυτό τον τρόπο θέλετε πραγματικά να κινηθείτε; Ακόμα κι αν συμφωνήσετε ή διαφωνήσετε, τουλάχιστον θα έχετε πει την αλήθεια σας. Και αυτό θα οδηγήσει σε ισχυρότερες και πιο οικείες σχέσεις!

Ιχθύες

Έχετε αρκετό ενθουσιασμό για να διανύσετε όλη τη χρονιά; Από το Σάββατο θα μετακινηθείτε σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο: Ο δραστήριος Άρης – που ήταν στο ζώδιό σας από τις 12 Μαΐου – θα διαμένει πλέον στον Κριό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Ενώ όλη αυτή η έντονη δράση ήταν συναρπαστική, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα. Ο κόκκινος πλανήτης θα είναι τώρα στη ζώνη σας της εργασίας και των χρημάτων, οπότε είναι καιρός να εστιάσετε στα εισοδήματα και τους στόχους της καριέρας σας. Βρείτε δημιουργικές λύσεις σε ζητήματα προϋπολογισμού… Και τηρήστε το οικονομικό σας σχέδιο, ακόμα κι αν σημαίνει ότι ίσως απογοητεύσετε κάποιον. Η εκτίμησή σας προέρχεται από τη συνειδητοποίηση ότι μπορείτε πραγματικά να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης την Κυριακή, στον Ζυγό και τον όγδοο οίκο σας του πλούτου και των κοινών πόρων, θα βοηθήσει την εστίαση στο οικονομικό σας μέλλον. Το χρήμα είναι ενέργεια. Αλλά οι στόχοι θα βοηθήσουν να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, αντί να το σπαταλήσετε μόλις το κερδίσετε. Ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα διαδικτυακό σεμινάριο ή να συζητήσετε τις πρακτικές εσόδων και δαπανών σας με έναν επαγγελματία. Αν επενδύσετε λίγη προσπάθεια σε αυτό, μπορείτε να βρεθείτε στη ζώνη κέρδους σε χρόνο μηδέν!