Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε ένα διάλειμμα. Με τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση που δείχνετε στον στόχο σας, έχετε κερδίσει τη δυνατότητα να ασχολείστε και με όσα σας χαλαρώνουν και σας διασκεδάζουν. Αν περιμένετε κι άλλο, ίσως νιώσετε εξαντλημένοι και νευρικοί… Και θα ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που δεν τους αξίζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να διακινδυνεύσετε τις σχέσεις σας… Αλλά είναι πιθανό να χάσετε την ψυχραιμία σας. Γι’ αυτό απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και δώστε χρόνο στον εαυτό σας: Να διαβάσει, να κοιμηθεί και να συνδεθεί με τα βαθύτερα συναισθήματά του.

Την Κυριακή θα είστε έτοιμοι να δώσετε μια πιο προσωπική πινελιά στις αλληλεπιδράσεις σας. Αποφύγετε να επεκταθείτε σε καταστάσεις όπου είναι καλύτερο να διατηρήσετε επαγγελματικά όρια… Αν και πιθανόν να μπείτε στον πειρασμό. Μάθετε περισσότερα για τα εκτός γραφείου ενδιαφέροντα των συναδέλφων σας, αν τύχει να ανταλλάξετε μηνύματα το σαββατοκύριακο. Μια φιλική ατμόσφαιρα θα κάνει την καθημερινή σας δουλειά πολύ πιο ευχάριστη.

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο πρέπει να πατήσετε πόδι, ειδικά αν η γενναιόδωρη φύση σας σάς έχει οδηγήσει σε χρέη. Η σύγκρουση του δυναμικού Άρη στη γωνιά σας της κοινότητας με τον μεταμορφωτικό Ήλιο στα χρηματοοικονομικά σας, απαιτεί να βάλετε όρια στις δαπάνες σας. Δίνετε συνεχώς χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες… Αλλά από σήμερα σταματήστε να πληρώνετε εσείς για τους άλλους ή να αγοράζετε ακριβά δώρα χωρίς λόγο. Αυτές οι “μικρές” δαπάνες, συνολικά δημιουργούν μια μικρή περιουσία. Και ακόμα κι αν η εργασία σας δεν έχει διακοπεί, τα εισοδήματα είναι πολύ λιγότερα αυτές τις μέρες.

Δεν θα σας είναι εύκολο να κρυφτείτε αυτή την Κυριακή. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, η αλήθεια μπορεί να σας ξεφύγει πριν προλάβετε να αυτό – λογοκριθείτε. Όποτε είναι δυνατόν, αναπτύξτε τον λόγο σας με περισσότερη διπλωματία… Ναι, ακόμη και με άτομα που σας ωθούν στα άκρα.

Δίδυμοι

Αφήστε κάποιον άλλο να αναλάβει την κατάσταση αυτό το Σάββατο. Με μια μπερδεμένη γωνία μεταξύ του Ήλιου και του παρορμητικού Άρη, ίσως σας δυσαρεστήσουν οι ευθύνες μιας ηγεσίας. Έχετε ήδη την ευθύνη; Κάντε ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις το σαββατοκύριακο. Αφιερώστε χαλαρωτικό χρόνο στον εαυτό σας.

Ο λογικός Ερμής που σας κυβερνά, έρχεται αντιμέτωπος με την Σελήνη την Κυριακή: Καιρός να εξισορροπήσετε τα συναισθήματά σας με τα γεγονότα. Ίσως να υπάρχει λόγος που αισθάνεστε ανήσυχοι, για ένα επερχόμενο συμβάν ή μια κατάσταση. Αντί να προχωρήσετε με φόβο για το μέλλον, επιβεβαιώστε τις απαιτήσεις και λεπτομέρειες. Θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια γνωρίζοντας πού εμπλέκεστε. Και αν αφορά κάτι που δεν σας ταιριάζει, τουλάχιστον θα έχετε δεδομένα για να δικαιολογήσετε την άρνησή σας.

Καρκίνος

Το Σάββατο, η γωνία μεταξύ Ήλιου και Άρη μπορεί να αποκαλύψει πράξεις χειραγώγησης από κάποιον που νομίζατε ότι ήταν με το μέρος σας. Το χειρότερο είναι ότι ίσως να μην συνειδητοποιήσετε καν τι συμβαίνει, έως ότου έχετε ήδη αφεθεί σε μια κατάσταση. Μόλις παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, σταματήστε και αντιμετωπίστε ή παραμερίστε αυτό το άτομο. Οι εγωιστές δεν αξίζουν την υποστήριξή σας.

Την Κυριακή καθίσταται ασφαλής η συζήτηση ενός ευαίσθητου θέματος. Με τον λογικό Ερμή να αντιτίθεται στη Σελήνη, ίσως πετύχετε έναν συμβιβασμό σε κάτι παλιότερα είχε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Αντί να εκφωνήσετε τον μονόλογό σας, θέστε ερωτήσεις για να συζητηθούν και οι αντιρρήσεις της άλλης μεριάς. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, ίσως προκύψει μια πρακτική λύση που θα ευχαριστήσει όλες τις πλευρές. Ακόμα κι αν δεν είναι το ιδανικό, τουλάχιστον θα υπάρξει πρόοδος.

Λέων

Το Σάββατο κάποιος θα προσπαθήσει να τεστάρει την πίστη σας: Μια σύγκρουση μεταξύ του ασταθούς Άρη και του Ήλιου, θα δημιουργήσει θέματα και αναστάτωση με αυτό το άτομο. Αξίζει να υπάρχει αυτή η σχέση στη ζωή σας, Λέοντες; Εάν ναι, κάντε πίσω και δείξτε κατανόηση. Αντί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, διαβεβαιώστε για την υποστήριξή σας.

Κάντε μια μικρή παύση την Κυριακή, δώστε χώρο σε μια δημιουργική ανταλλαγή απόψεων. Εάν ο χρόνος ή τα χρήματα δεν αποτελούσαν θέμα, τι θα κάνατε διαφορετικά; Ονειρευτείτε χωρίς όρια, προτού επιστρέψετε στον πρακτικό προγραμματισμό. Σίγουρα το φανταστικό σενάριο θα απαιτεί εξωγενή χρηματοδότηση, μιας και έχετε ακριβά γούστα… Αλλά μια οικονομικότερη έκδοση είναι σίγουρα εφικτή, αν δημιουργήσετε μόνοι κάποια πράγματα ή ψάξετε φθηνότερες επιλογές. Ποτέ μην λες ποτέ!

Παρθένος

Το Σάββατο μπορεί να ξυπνήσετε με ένα “επείγον” μήνυμα, από έναν συνάδελφο ή φίλο που σας ζητά βοήθεια. Με τον αυταρχικό Ήλιο σε σύγκρουση με τον πολεμιστή Άρη, ας είναι το έναυσμα για να θέσετε κάποια όρια. Δεν υπάρχετε για να είστε ο σωτήρας όλων, Παρθένε! Μπορείτε να διαθέσετε ένα μέρος της ενέργειάς σας, χωρίς να σπαταλήσετε όλο τον χρόνο σας. Χρειάζεστε ένα αναζωογονητικό σαββατοκύριακο, όσο και όλοι οι άλλοι.

Νιώθετε πίεση για να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό την Κυριακή – και είναι κατανοητό. Αλλά η νευρικότητά σας μπορεί να γίνει μεταδοτική, βάζοντας όλους σε μια αγχώδη κατάσταση. Το να αισθάνονται άνετα οι άλλοι κοντά σας, είναι εξίσου σημαντικό με το να τους ξαφνιάζετε με τα επιτεύγματά σας. Ενεργοποιήστε τη γοητεία σας, δημιουργήστε μια καλή σχέση με τους άλλους. Εάν πρέπει να αναζητήσετε στοιχεία ή να στείλετε ένα επαγγελματικό e-mail αργότερα, δεν θα είναι μεγάλη υπόθεση… Ειδικά όταν οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζεστή και ευχάριστη ενέργειά σας.

Ζυγός

Το Σάββατο προτιμάτε να απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα και να αναζητήσετε δημιουργικές λύσεις, παρά να κάνετε την “βρώμικη δουλειά”. Αλλά μια δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη, μπορεί να σας αναγκάσει να περιορίσετε την εστίασή σας. Πιθανότατα δεν μπορείτε να απομονωθείτε από όλους και όλα… Γι’ αυτό χαρτογραφήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο, για να φτάσετε εκεί που θα θέλατε να είστε. Διατηρήστε το κίνητρό σας, κάνοντας τακτικά διαλείμματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Μια χαλαρή στάση δεν θα σας φανεί χρήσιμη αυτή την Κυριακή, Ζυγέ… Οπότε μην προσπαθήσετε να την εφαρμόσετε σε θέματα δουλειάς. Παρόλο που η φιλική σας γοητεία θα κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν άνετα, πρέπει να καταστήσετε σαφές ότι είστε εδώ για μια σοβαρή συζήτηση. Ο στόχος είναι να επιδείξετε αυτοπεποίθηση, τύπου “είμαι αξιόπιστος και ικανός ηγέτης.” Φερθείτε με ευγένεια και όχι με αυταρχισμό: Συντονίστε τις ιδέες των άλλων και κατευθύνετε τη συζήτηση στους κοινούς σας στόχους.

Σκορπιός

Μια σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ του Ήλιου και του Άρη, μπορεί να σας φέρει ένα αναπάντεχο αίσθημα ζήλιας. Είναι δικαιολογημένο ή είναι όλα στο μυαλό σας; Ερευνήστε τα γεγονότα, πριν ξεσπάσετε σε κάποιον που στην πραγματικότητα είναι σύμμαχός σας. Άραγε Προσπαθεί να σας ανταγωνιστεί ή μήπως θέλει ειλικρινά να σας βοηθήσει; Μην βιαστείτε να κάνετε υποθέσεις!

Την Κυριακή θα υπάρξει ένα σοβαρό θέμα, που θα είναι ασφαλές να αντιμετωπίσετε. Δεν έχετε πολλές επιλογές – αλλά η αίσθηση του χιούμορ σας είναι το καλύτερο εργαλείο σας. Υπάρχει μια αστεία πλευρά σε αυτή την υπόθεση και το γέλιο μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση ρήξεων. Μήπως είστε εσείς αυτός που έσφαλε; Η ικανότητα να αναγνωρίζετε τα λάθη σας, ακόμη και να τα διακωμωδείτε, σας κάνει άτρωτους. Εάν πήρατε μια λάθος απόφαση, μην το σκέφτεστε συνεχώς! Συγχωρήστε τον εαυτό σας και βρείτε δημιουργικό τρόπο για να επανορθώσετε.

Τοξότης

Τα αστέρια του Σαββάτου αναβοσβήνουν προειδοποιητικά: Μια αναμέτρηση μεταξύ του Ήλιου και του παρορμητικού Άρη, μπορεί να σας κάνει να πείτε παραπάνω απ’ όσα πραγματικά θέλετε. Είναι άλλο να μοιράζεστε θέματα εμπιστοσύνης με τον εσωτερικό σας κύκλο, και άλλο να ανοίγετε την καρδιά σας σε κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Ακόμα κι αν αυτό το άτομο σας ανοίξει την ψυχή του, αντισταθείτε στο να κάνετε το ίδιο. Δεν γίνεστε παρανοϊκοί, μέχρι να υπάρξει εμπιστοσύνη διαφυλάξτε τα πολύτιμα δεδομένα σας. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να μοιραστείτε συναισθήματα στη συνέχεια.

Ο πειρασμός βρίσκεται όπου και αν κοιτάξετε την Κυριακή, Τοξότες. Το να παραμείνετε προσγειωμένοι μπροστά του, δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αντί να αρνηθείτε τον εαυτό σας την ευχαρίστηση, βρείτε πιο υγιεινές επιλογές για να επιλύσετε το πρόβλημα. Πείτε «ναι» σε ένα θρεπτικό smoothie και αφιερώστε χρόνο σε ένα αναζωογονητικό μάθημα γιόγκα.

Αιγόκερως

Εξοικονομήστε χρόνο για να κάνετε τη γενική καθαριότητα που χρειάζεται ο χώρος σας το Σάββατο, Αιγόκεροι. Ο Ήλιος και ο αποφασιστικός Άρης συνωμοτούν, για να σας παράσχουν μια δυναμική δόση πρακτικής μαγείας. Η κινητοποίηση μέσω μιας λίστας υποχρεώσεων, θα σας ενεργοποιήσει πραγματικά. Αδράξτε τη μέρα! Δεν θέλετε όλες τις μέρες να καθαρίσετε τον κήπο ή να κάνετε ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες σας. Μην αφήνετε τους φίλους να σας αποσπάσουν, μέχρι να ολοκληρώσετε. Βάλτε να παίζει η αγαπημένη σας μουσική και πιάστε δουλειά!

Οι άλλοι άνθρωποι θα έχουν πολλές ανάγκες από εσάς την Κυριακή… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένουν να εκπληρώσετε κάθε επιθυμία τους. Καθώς ο εκφραστικός Ερμής στον οίκο της συνεργασίας σας έρχεται σε αντίθεση με τη Σελήνη στον Αιγόκερο, κάντε μια συζήτηση για τις προσδοκίες. Διευκρινίστε τους ρόλους και εκφράστε τις επιθυμίες σας. Οι συνεργασίες μπορούν να ισορροπήσουν, μόλις σταματήσετε τις υποθέσεις και αρχίσετε να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν, δεν θέλουν να εξουθενωθείτε δίνοντάς τους συνεχώς.

Υδροχόος

Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος έρχεται αντιμέτωπος με τον Άρη: Κάντε σχέδια με άτομα που λατρεύουν την ανοιχτόκαρδη προσωπικότητά σας, βρείτε τρόπο να τους δώσετε και μερικές ειλικρινείς συμβουλές. Η όψη μπορεί να σας δυσκολέψει με τα ανόητα άτομα, καθώς η υπομονή σας είναι λιγότερη από το συνηθισμένο. Βρείτε μια υγιή διέξοδο για να διοχετεύσετε την ενέργειά σας. Με τον επιθετικό Άρη να μειώνει την ψυχραιμία σας, μην καταλήξετε σε αντιπαραθέσεις με κοντινούς ανθρώπους ή το ταίρι σας.

Την Κυριακή δώστε στα συναισθήματά σας τον κατάλληλο χώρο να εκφραστούν… Αλλά μην τα συγχέετε με γεγονότα: Τα αισθήματα και η λογική μπορούν να συμβαδίσουν. Ανοίξτε διάλογο με έναν ουδέτερο υποστηρικτικό φίλο, που θα σας ακούσει χωρίς να ρίξει λάδι στη φωτιά. Πρέπει να εκτονώνεστε, γιατί μετά γίνεστε και πάλι ενεργοί. Αναζητήστε συμβουλές από άτομα που έχουν περάσει από αυτή τη φάση, πηγαίνετε μια βόλτα με έναν φίλο που δείχνει κατανόηση και μπορεί πάντα να σας προτείνει μια πρακτική λύση.

Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο, μην νιώσετε ενοχή εάν χρειάζεστε λίγο χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό σας. Με τον αυτόνομο Άρη να ανταλλάσσει πυρά με τον Ήλιο, για ένα πράγμα δεν έχετε διάθεση: Να θυσιάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για άλλους, ειδικά όσους συνεχώς εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας. Αν αισθανθείτε έστω και λίγο ένοχοι, θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε αν δεν φορτίσετε πρώτα τις δικές σας μπαταρίες.

Όταν νιώθετε σφοδρή επιθυμία ή θαυμασμό για κάποιον, είναι εύκολο να τον τοποθετήσετε σε βάθρο. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να θέσει μια καλή σχέση εκτός ισορροπίας… Ακόμη και να σας κάνει να υποτιμήσετε τη δική σας αξία. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι για το μέλλον, αποφύγετε να συζητήσετε κάποια δύσκολα θέματα αυτή τη στιγμή. Η κοινή αίσθηση του χιούμορ ή μουσικές προτιμήσεις, είναι καλά θέματα για συζήτηση όσο γνωρίζετε κάποιον. Η συνέργεια που μοιράζεστε τώρα, είναι δομικό στοιχείο για κάτι πιο σταθερό στο μέλλον.