Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με έναν από τους φίλους σας; Ο συγχρονισμός του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και την εναρμονιστική Αφροδίτη, στήνει το κατάλληλο σκηνικό για την θεραπευτική επικοινωνία που χρειάζεστε. Αλλά μην βιαστείτε να κλείσετε αυτό το θέμα με μια απλή συμφιλίωση. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, έχετε την ευκαιρία να ερευνήσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του προβλήματος.

Απλώς θυμηθείτε ότι χρειάζονται δύο για να γίνει μια συζήτηση. Πιθανότατα παίξατε ρόλο στη δημιουργία της έντασης: Ίσως σπεύδοντας να κάνετε υποθέσεις ή μην ακούγοντας πραγματικά αυτό που προσπαθούσε να εκφράσει ο φίλος σας. Ξεκινήστε κάνοντας ερωτήσεις και βεβαιωθείτε ότι ακούτε τις απαντήσεις με ανοιχτό μυαλό.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο μπορεί να σας βρει γεμάτους επιθυμία για άνεση, αλλά τι βρίσκεται πίσω από αυτή την παρόρμηση; Μπορεί να θέλετε να βλέπετε σειρές τρώγοντας σνακ όλη την ημέρα, αντί να ασχοληθείτε με τα συναισθήματά σας. Το να τα αποφύγετε όμως δεν θα κάνει την αγωνία σας να εξαφανιστεί, ειδικά αν κάτι στέκεται εμπόδιο στην ευημερία σας. Επικοινωνήστε με έναν στενό φίλο ή έναν αξιόπιστο συγγενή, για να συζητήσετε τι σας ενοχλεί. Προτιμάτε να χειρίζεστε τα δύσκολα πράγματα μόνοι σας… Αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποια εξωτερική καθοδήγηση.

Ταύρος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που περιποιηθήκατε τον εαυτό σας με κάτι πολυτελές, Ταύρε; Εντάξει, ίσως ήταν χθες, αλλά δεν θα σας κρίνουμε. Το Σάββατο η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη που σας κυβερνά – και σας δίνουν την ευχέρεια να παρέχετε στον εαυτό σας πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση. Είστε πάντα πιο χαρούμενοι όταν περιβάλλεστε από όμορφα πράγματα… Γι’ αυτό τιμήστε την αισθησιακή και καλαίσθητη φύση σας, όμως ελέγξτε την πολιτική επιστροφής! Με την Αφροδίτη ανάδρομη τα γούστα σας θα μπορούσαν να αλλάξουν ταχύτατα, είτε το προϊόν που θα αγοράσετε να μην μοιάζει με αυτό που είδατε στην διαφήμιση.

Η πρόκληση της Κυριακής: Να είστε επιφυλακτικοί μέχρι να ακούσετε κάθε πλευρά της ιστορίας. Το ένστικτο θα σας ωθήσει στο να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα ή να πάρετε την πλευρά κάποιου – αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε. Ένα άτομο που φαίνεται ασταθές ή εχθρικό, μπορεί να αγωνίζεται με ένα δύσκολο προσωπικό ζήτημα. Να είστε συμπονετικοί, όχι επικριτικοί. Εάν η αρνητική σας εκτίμηση καταλήξει σωστή, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτό το άτομο κατάλληλα. Αλλά αν η καλοσύνη σας αποδειχθεί βοηθητική γι’ αυτό, μπορεί να καταλήξετε σε μια βαθιά φιλία.

Δίδυμοι

Αυτό το Σάββατο, όχι μόνο βρίσκεται στους Δίδυμους η Σελήνη, αλλά έρχεται σε επαφή με τη ρομαντική Αφροδίτη που είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Σε αυτή τη νοσταλγική διέλευση θα αναπολήσετε τις «παλιές καλές μέρες», δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2020… Όταν μπορούσατε να συναντηθείτε ελεύθερα με φίλους, να κάνετε ρομαντικά ραντεβού ή να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ξένους. Μην κρύβετε αυτά τα συναισθήματα κάτω από το χαλί. Αντ’ αυτού, καλέστε έναν φίλο και εκφράστε την απογοήτευση που αισθάνεστε τώρα γύρω από τα αναβαλλόμενα όνειρά σας. Όμως δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για τις δημιουργικές λύσεις που αναμένεται να εμφανιστούν μόλις σας δοθεί η κατάλληλη έμπνευση.

Η Σελήνη της Κυριακής στον οίκο σας των χρημάτων, φέρνει τους οικονομικούς στόχους στο προσκήνιο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη περισσότερη οικονομία, αλλά μην υποτιμάτε τη δύναμη της επικοινωνίας. Κοιτάξτε τους λογαριασμούς σας, σκεφτείτε ποιος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε μια νέα ρύθμιση πληρωμής; Αξίζει μια δοκιμή.

Καρκίνος

Μήπως έχετε φερθεί πολύ σκληρά σε κάποιο άτομο στη ζωή σας; Ο καθορισμός ορίων είναι σημαντικός, Καρκίνε… Αλλά θέτοντας αυτά τα όρια, ίσως έχετε χτίσει ένα φρούριο γύρω από την καρδιά σας. Ο συγχρονισμός της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, προσγειώνεται στον δωδέκατο οίκο σας της συμπόνιας. Ξαφνικά βλέπετε την κατάσταση από την πλευρά του άλλου ατόμου. Μαλακώστε τη στάση σας, αφήστε χώρο για διάλογο… Και μην εκπλαγείτε αν ακούσετε κάτι καινούργιο.

Η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο την Κυριακή, ανανεώνοντας τον ενθουσιασμό σας. Διοχετεύστε το πνεύμα της εργατικότητάς σας σε ένα έργο που έχει παραμεληθεί. Απλώς μην το παρακάνετε, επιθυμώντας να τελειώσετε γρηγορότερα από τον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί.

Λέων

Το Σάββατο μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια φιλία, που αρχίζει να γίνεται ρομαντική σχέση – ή να ωθείτε κάποιον προς τα εκεί: Η Σελήνη συγχρονίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη, στον ενδέκατο οίκο σας της χαλαρότητας και του ρομαντισμού. Όμως μην βιαστείτε ή κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Αυτή η μέρα θα μπορούσε να σας βοηθήσει επίσης στην επαναξιολόγηση ορισμένων μη ρομαντικών επαφών και σχέσεών σας. Είστε σίγουροι ότι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας, αξίζουν να είναι εδώ; Ίσως είναι καλό να επανεκτιμήσετε τις σχέσεις σας, με κάποιους ανθρώπους που δεν σας έχουν σταθεί όσο θα θέλατε.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο την Κυριακή, δίνοντάς σας την άδεια να χαλαρώσετε. Τα φιλόδοξα σχέδια που βάζετε στο ημερολόγιό σας, θα μπορούσαν ξαφνικά να σας κάνουν να νιώσετε ότι πνίγεστε, όμως δεν πειράζει. Βυθιστείτε στην κατάσταση χαλάρωσης που αποζητάτε… Και να είστε σίγουροι ότι η παραγωγικότητά σας θα επιστρέψει, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιό σας την Τρίτη. Μέχρι τότε, ξεκουραστείτε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας.

Παρθένος

Μήπως η επαγγελματική σας παρουσία θα μπορούσε να δεχτεί κάποιες βελτιώσεις; Καθώς η Σελήνη συγχρονίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη στη ζώνη της καριέρας σας το Σάββατο, ίσως θελήσετε να δουλέψετε πάνω στη δημόσια εικόνα σας. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε τα πάντα με τη μία, Παρθένε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτό που βγάζετε προς τα έξω, αντικατοπτρίζει ό,τι καλύτερο έχετε να προσφέρετε. Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, αυτό θα μπορούσε να είναι το κίνητρο που χρειάζεστε: Εγγραφείτε για μια συμβουλευτική συνεδρία ή παρακολουθήστε μια διαδικτυακή ομιλία αυτοβελτίωσης.

Θα αξιοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την Κυριακή, που η Σελήνη μεταβαίνει στον Καρκίνο και στον ενδέκατο οίκο σας της δημοτικότητας. Εάν θαυμάζετε το προφίλ κάποιου, στείλτε του μήνυμα. Κάτι που ξεκινά ως περιστασιακή ανταλλαγή μηνυμάτων, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια εμπνευσμένη συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεργαστείτε.

Ζυγός

Είναι υπέροχο που θέλετε να πείτε τα πράγματα όπως είναι, Ζυγέ: Το έντονο αίσθημα δικαιοσύνης που κατέχετε, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Αλλά το Σάββατο, η Σελήνη συγχρονίζεται με την Αφροδίτη που σας κυβερνά, που κινείται ανάδρομη στον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας… Και η διπλωματία σας θα μπορούσε να είναι αδικαιολογήτως απούσα. Σκεφτείτε το καλά πριν στείλετε ένα μήνυμα με σκληρά λόγια σε κάποιον. Μπορεί να υπάρχει πιο μαλακός τρόπος για να εκφράσετε το ίδιο συναίσθημα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να κατευνάσει αυτά τα συναισθήματα προτού τα εκφράσετε στους άλλους.

Την Κυριακή, η Σελήνη σας βάζει σε ένα πλαίσιο σκέψης που σχετίζεται με την επίτευξη στόχων. Πώς μπορείτε να επιτύχετε κάτι που σας ωφελεί και ταυτόχρονα να παρέχει βοήθεια στους ανθρώπους που λατρεύετε; Αντί να προσπαθείτε να το βρείτε μόνοι, συμπεριλάβετε τους κοντινούς σας ανθρώπους σας στη διαδικασία. Τα μεγάλα μυαλά μπορεί να μην σκέφτονται παρόμοια σήμερα… Αλλά μια υγιής συζήτηση θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα νέο όραμα, για το πώς μπορείτε όλοι να συνεργαστείτε και να ευδοκιμήσετε!

Σκορπιός

Σας κυριεύουν έντονα συναισθήματα αυτό το Σάββατο, που η Σελήνη συγχρονίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη. Ακριβώς τη στιγμή που όλα πηγαίνουν καλά, μπορεί να σας καταβάλλει ένα αίσθημα ζήλιας, ανασφάλειας ή οργής. Αν και δεν θέλετε να αφήσετε τις παρορμήσεις να σας κατακλύσουν, ακολουθήστε τα ενστικτώδη συναισθήματά σας: Ίσως υποδηλώνουν ότι υπάρχει λόγος να νιώθετε δυσπιστία. Όλα αυτά θα μπορούσαν να προέρχονται από κάτι που “κρύψατε κάτω από το χαλί” πριν από καιρό – ή ένα εντελώς άσχετο γεγονός που συνέβη στην παιδική σας ηλικία. Είναι σημαντικό να ερευνήσετε τα γεγονότα προτού αντιδράσετε!

Η καταιγίδα κοπάζει την Κυριακή, που η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και τον ένατο οίκο σας της αισιοδοξίας. Αναρωτηθείτε τι μπορεί να σας διδάξει αυτή η δύσκολη κατάσταση. Η απάντηση θα μπορούσε να έρθει ενώ βγαίνετε για μια βόλτα ή κάνετε δραστηριότητες που σας αφήνουν περιθώρια ενδοσκόπησης και διαλογισμού… Όπως το να ακούτε μουσική, να μαγειρεύετε ή να κάνετε χειροτεχνίες.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο αυτό το Σάββατο, που η Σελήνη στους Διδύμους συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη. Η επίλυση μιας σύγκρουσης θα απαιτήσει ειλικρίνεια αλλά και μια ξεκάθαρη οπτική της όλης κατάστασης… Συμπεριλαμβανομένου του δικού σας ρόλου σας σε αυτό, Τοξότη. Εάν αντιμετωπίζετε την κακή συμπεριφορά κάποιου, προσπαθήστε να ερευνήσετε τις βαθύτερες αιτίες: Ίσως πρόκειται για κάτι που απαιτεί να διακόψετε τις σχέσεις σας, είτε ένα εμπόδιο που μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, γιατί μια βαθύτερη συνομιλία θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε αυτό.

Με το φεγγάρι να περνά στον Καρκίνο την Κυριακή, θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι. Όποιος απαιτήσει την προσοχή σας, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε εξουθενωμένοι. Και πάνω στην ένταση της στιγμής, ίσως πείτε κάτι σκληρό που θα στενοχωρήσει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ενημερώστε τους ανθρώπους ότι χρειάζεστε λίγο χώρο ή να βγείτε για έναν μοναχικό περίπατο.

Αιγόκερως

Εξετάστε την καθημερινότητά σας το Σάββατο, που η Σελήνη συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη στη ζώνη σας της ευεξίας. Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή, Αιγόκερε; Και μήπως κάνετε μικρά πράγματα που τους σαμποτάρουν; Ίσως χρειάζεται να γίνουν μερικές προσαρμογές. Με την Αφροδίτη που αναζητά την ευχαρίστηση στο προσκήνιο, ίσως αντικαταστήσετε μέρος της σκληρής προπόνησής σας με ένα τονωτικό μάθημα χορού. Ενώ είναι υπέροχο να τρώτε υγιεινά, φροντίστε να μην περιορίζετε τον εαυτό με μια αυστηρή διατροφή. Καλύτερα να κρατάτε ένα σταθερό πρόγραμμα, που θα περιέχει και επιβραβεύσεις για την πρόοδο που σημειώνετε στη διάρκειά του.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο, ενεργοποιεί τη ζώνη σας των σχέσεων: Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά το πόσο σας λείπει κάποιος. Αφιερώστε χρόνο για μια συνομιλία μακράς διαρκείας μαζί του, ακόμα κι αν χρειαστεί ανακατάταξη η λίστα υποχρεώσεων σας έως τη Δευτέρα. Σε αυτή τη λίστα θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε έναν βοηθό, προκειμένου να ολοκληρώσετε κάποια καθήκοντα με πιο γρήγορο και λιγότερο αγχωτικό ρυθμό.

Υδροχόος

Το Σάββατο η ανάδρομη Αφροδίτη συναντά τη Σελήνη, στον πέμπτο οίκο σας του πάθους, της μόδας και της φήμης. Αυτή η θέση είναι σαν να σας καλούν από μια οντισιόν, στην οποία νομίζατε ότι αποτύχατε. Είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσετε τις επιλογές σας για τον ρομαντισμό ή τη δημιουργικότητα – και να κάνετε τα πράγματα σωστά αυτή τη φορά. Τι δεν πρέπει να κάνετε; Οτιδήποτε μπορεί αργότερα να μετανιώσετε, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως να διαστρεβλώνει τη σκέψη και τις επιθυμίες σας. Ερευνήστε τις επιλογές σας, αλλά μην κάνετε τίποτα παρορμητικό αυτό το σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, παραλείψτε τις τηγανίτες από το πρωινό σας και επιλέξτε ένα μπολ με φρούτα και δημητριακά. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο να ενεργοποιεί τη ζώνη σας της ευεξίας, θα έχετε την τάση να δείξετε αγάπη στο σώμα σας. Δημιουργήστε μια νέα γωνιά στο σπίτι σας ειδικά για τις προπονήσεις σας, είτε φτιάξτε μια νέα μουσική λίστα που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα σας γεμίσει ενέργεια.

Ιχθύες

Οι οικογενειακές τριβές θα μπορούσαν να σας αναστατώσουν αυτό το Σάββατο – αλλά υπάρχουν και καλά νέα. Καθώς η Σελήνη στους Διδύμους συγχρονίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη, μπορείτε να εξομαλύνετε τη σύγκρουση χωρίς να την “κρύψετε κάτω από το χαλί”. Αφήστε χώρο για να ακουστούν όλες οι απόψεις και ορίστε ορισμένους βασικούς κανόνες, όπως να μην διακόπτετε ο ένας τον άλλο ή να κάνετε σχόλια. Όταν όλοι εκφράσουν τη γνώμη τους, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με την επίλυση των θεμάτων. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε όλοι… Αλλά μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να είστε δίκαιοι και να σέβεστε ο ένας το χώρο του άλλου.

Την Κυριακή η Σελήνη κατευθύνεται στον Καρκίνο, αποκαλύπτοντας τη δημιουργική και ρομαντική σας φύση για δυόμισι μέρες. Η ομορφιά θα θεραπεύσει την ψυχή σας, είτε περνάτε χρόνο στη φύση, είτε βλέπετε μια πανέμορφη ταινία ή φτιάχνετε κάτι χειροποίητο. Επίσης, με την έγκριση του φεγγαριού, προσεγγίσετε αυτό το άτομο που τελευταία σας έχει τραβήξει την προσοχή!