Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Κριός

Κάντε ψυχικές διακοπές αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας συγχρονίζονται στον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης. Η γιόγκα, ο διαλογισμός ή το να κοιμηθείτε νωρίς το βράδυ θα αναζωογονήσουν την κουρασμένη ψυχή σας. Επωφεληθείτε από τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας, τα οποία θα ενεργοποιηθούν ισχυρά από αυτή τη διέλευση. Καταγράψτε τυχόν ενδόμυχα αισθήματα ή απλώς σημειώστε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Μπορεί επίσης να δείτε πολύ ζωηρά όνειρα, που περιέχουν χρήσιμα μηνύματα και καθοδήγηση.

Την Κυριακή, η ανάπτυξη βρίσκεται στο μυαλό σας καθώς ο επεκτατικός Δίας και ο Ήλιος ενώνονται για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αλλά κάτι “μεγαλύτερο, δυνατότερο και γρηγορότερο” δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο. Εάν κάτι προέρχεται από μια βιώσιμη πηγή, παράγεται ηθικά και είναι καλό για την ψυχή σας, τότε είναι ιδανικό για εσάς. Το καλό κάρμα βρίσκει τον τρόπο να επιστρέψει. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε λίγο περισσότερα χρήματα σε αγαθά και υλικά ή να κάνετε επένδυση στην ποιότητα αντί για την ποσότητα.

Ταύρος

Αφήστε τον εαυτό σας ανέμελο! Χάρη στη σύνδεση Σελήνης-Ποσειδώνα του Σαββάτου στη ζώνη σας της συνεργασίας, σας ενδιαφέρει περισσότερο να λάβετε τη συμβολή άλλων ανθρώπων από το να αναλάβετε εσείς κάθε πτυχή ενός σχεδίου. Αφήστε την αμυντική στάση σας και τις επισημότητες. Το να ανοιχτείτε θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο βαθιά συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους στη ζωή σας και να ενισχύσετε την αίσθηση ασφάλειας. Απλά πάρτε το χαλαρά στα πάρτι και τις εκδηλώσεις, καθώς ο ομιχλώδης Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει να χάσετε τα όριά σας.

Την Κυριακή, είστε σε θέση να πάρετε τις ευκαιρίες που προσφέρει η ζωή. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον κοσμικό Δία. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια εμπειρία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν πολίτης του κόσμου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ξενόγλωσση ταινία ή να κάνετε μια συνεδρία μέσω διαδικτύου. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική όσον αφορά τις προσωπικές σας αλληλεπιδράσεις… Αλλά είναι καλύτερα να προθερμάνετε τους ανθρώπους με μια συνομιλία για να σπάσετε τον πάγο, προτού ξεκινήσετε να εκφράζετε τα σχόλια και τις απόψεις σας.

Δίδυμοι

Τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας; Το Σάββατο η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στη ζώνη του μελλοντικού προγραμματισμού σας: Αφιερώστε λίγο χρόνο για να φανταστείτε τις δυνατότητες που έχετε, με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί η δημιουργία «σχεδιαγράμματος» του οράματός σας να φαίνεται υπερβολική. Αλλά μελέτες δείχνουν ότι ο εγκέφαλός μας ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτά τα πράγματα, όπως και σε αρνητικές ή περιοριστικές πεποιθήσεις. Προχωρήστε λοιπόν, επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια και ξεκινήστε να σχεδιάζετε τη ζωή που θέλετε να προσελκύσετε.

Την Κυριακή δεν υπάρχει περιορισμός για το πού μπορεί να σας οδηγήσει η διαίσθησή σας: Ο σοφός Δίας δημιουργεί τρίγωνο με τον Ήλιο, ακονίζοντας τις αισθήσεις σας. Αφήστε την αισιοδοξία να σας καθοδηγεί, καθώς παρακολουθείτε τα εσωτερικά σας συναισθήματα. Περιμένετε μέχρι να έχετε αποδεικτικά στοιχεία, για να κάνετε δημόσιες δηλώσεις ή να δημοσιεύσετε κάτι στο Instagram. Και ακόμη και τότε, οι υπέροχες ανακαλύψεις σας ίσως να είναι πιο ευχάριστες αν τις μοιραστείτε μόνο με τους κοντινούς ανθρώπους σας. Ένα κοινό μυστικό μπορεί να αποτελέσει την απόλυτη εμπειρία σύνδεσης.

Καρκίνος

Ώρα να ονειρευτείτε, Καρκίνε! Το Σάββατο, η Σελήνη και ο φανταστικός Ποσειδώνας συναντιούνται στον ένατο οίκο σας των εμπνευσμένων οραμάτων και της περιπέτειας. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια μεγάλη ευκαιρία, αν απλά φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα μακρινό μέρος! Το «ταξίδι» δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει επιβίβαση σε αεροπλάνο, μπορείτε κάλλιστα να συνδεθείτε με κάποιον που ζει σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου. Είστε σε διάθεση να μάθετε πράγματα, οπότε απολαύστε την περιέργειά σας για να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Πάρτε ένα ρίσκο και κάντε κάτι ασυνήθιστο σήμερα.

Είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε όταν γνωρίσετε ένα συγγενικό πνεύμα, Καρκίνε. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία της Κυριακής, μπορεί να φέρει ολόκληρο κοπάδι από τέτοια άτομα μέσω των διαδικτυακών σας αναζητήσεων. Όταν βρείτε μια ομάδα που έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς, ενταχθείτε! Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να αποκαλύψετε κάθε προσωπική σας λεπτομέρεια. Απλά απολαύστε τη συνέργεια και αφήστε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν φυσικά. Κάντε την ενσωμάτωσή σας την αρχή της ημέρας σας και προσκαλέστε φίλους να μετάσχουν σε μια διαδικτυακή συζήτηση.

Λέων

Συντονιστείτε με τα βαθύτερα συναισθήματά σας αυτό το Σάββατο, Λέων. Η διαίσθησή σας μπορεί να φθάσει σχεδόν σε μεταφυσικά επίπεδα και οι ενδείξεις σας θα είναι σωστές. Η ευθυγράμμιση Σελήνης-Ποσειδώνα στον καρμικό όγδοο οίκο σας, αυξάνει τις συμπτώσεις. Θεωρήστε το σαν μια ώθηση από το σύμπαν του οποίου τα συμβάντα έχετε αγγίξει. Ακριβώς τη στιγμή που σκέφτεστε κάποιον, μπορεί να σας στείλει ένα μήνυμα ή e-mail σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα. Οραματιστείτε ό,τι θέλετε και παρακολουθήστε το να συμβαίνει!

Την Κυριακή, πάρτε το ρίσκο σε μια ευκαιρία καριέρας. Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, ένας υπολογισμένος κίνδυνος θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλα κέρδη. Μια φιλική υπενθύμιση: Χρειάζονται χρήματα για να αποκτηθούν χρήματα. Χρειάζεστε μια εξειδικευμένη εκπαίδευση, έναν καλύτερο ιστότοπο ή ένα λογισμικό που θα κάνει την εργασία από το σπίτι κερδοφόρα; Αυτά θα είναι λεφτά που ξοδεύτηκαν με σοφία. Δεν πρόκειται για τζογάρισμα, είναι θέμα επένδυσης στη δική σας ανάπτυξη. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του κλάδου σας. Ένα φιλικό μήνυμα μπορεί να σας ανοίξει τον δρόμο της επικοινωνίας.

Παρθένος

Μαλακώστε τη στάση σας, Παρθένε. Το Σάββατο η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον οίκο σας των σχέσεων, καθιστώντας ευκολότερο το να είστε συμπονετικοί με έναν σύντροφο, συνάδελφο ή φίλο. Αντί να κρίνετε τους ανθρώπους, βρείτε κοινό έδαφος ή τουλάχιστον λίγη συμπάθεια προς όσα νιώθουν. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ταυτιστείτε με αυτό που περνούν, μπορείτε να τους δώσετε χώρο να εκφραστούν. Ενώ είστε σε αυτή τη θέση, δείξτε στον εαυτό σας την ίδια υπομονή και κατανόηση που δείχνετε στους άλλους. Όλοι προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, περιλαμβανομένου εσάς, γι’ αυτό μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας!

Την Κυριακή χρειάζεστε χώρο για να κάνετε αυτά που θέλετε, αλλά ίσως χρειαστεί να είστε στον ίδιο χώρο και με άλλα άτομα. Ακόμα και ο πιο ευγενικός και πρόθυμος βοηθός θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας… Είτε πρόκειται για φίλο, σύντροφο ή μέλος της οικογένειας. Πριν εκνευριστείτε, να είστε ειλικρινείς για την επιθυμία σας να έχετε δικό σας χώρο. Μετά από μερικές ώρες ανεξάρτητης εξερεύνησης, θα αναδυθείτε με κάτι εξαιρετικό για να δείξετε. Ακόμα και τότε, μην ζητήσετε την άποψη άλλων για ό,τι έχετε δημιουργήσει. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια κριτική, ενώ βρίσκεστε ακόμη στην αρχική φάση ενός δημιουργικού κύκλου.

Ζυγός

Η σύνδεση Σελήνης-Ποσειδώνα του Σαββάτου στον οίκο σας της ευεξίας, βοηθά να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με τις κινήσεις, τους ρυθμούς και τις ανάγκες του σώματός σας. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε για να κάνετε μια υγιή αλλαγή. Σας αρέσει η μόδα αλλά προτιμάτε έναν τρόπο ζωής που σας κρατά λαμπερό, αρκεί να έχει ένα βαθύτερο νόημα πίσω από την ύπαρξή του… Όπως να τρώτε περισσότερα φυσικά τρόφιμα ή να ψωνίζετε ρούχα από μια εταιρία με ηθική, που προσφέρει τα έσοδά της για καλό σκοπό.

Δεν έχετε χρόνο για πράγματα που δεν σας γεμίζουν ικανοποίηση αυτή την Κυριακή, Ζυγέ. Χάρη στην ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον επεκτατικό Δία, προτιμάτε να πραγματοποιήσετε εξορμήσεις με έναν καλό φίλο ή σύντροφο. Περάστε δημιουργικό χρόνο με τον αγαπημένο σας και κάντε όνειρα για το μέλλον. Οι Ζυγοί που δεν βρίσκονται σε σχέση, μπορούν να μαγνητίσουν μια αδερφή ψυχή μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών ή μέσω κοινών φίλων.

Σκορπιός

Τα αστέρια του Σαββάτου θα μπορούσαν να σας παρασύρουν σε μια βαθιά ρομαντική διάθεση. Η συναισθηματική Σελήνη και ο Ποσειδώνας συναντώνται στους Ιχθύες, αναφλέγοντας τον πέμπτο οίκο σας του πάθους. Προγραμματίστε μια αισθησιακή βραδιά στο σπίτι με το άλλο σας μισό. Εάν είστε μόνοι, δοκιμάστε ένα online ραντεβού ή μια διαδικτυακή συνομιλία με καινούργια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, βάλτε τα καλά σας και δώστε τα ηνία στην εσωτερική σας σειρήνα του φλερτ. Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος καθορίζει τη γονιμότητα, είναι πιθανό να έρθει μια εγκυμοσύνη… Είτε ίσως απλά να μείνετε μέσα και να γεννήσετε ένα νέο δημιουργικό έργο.

Την Κυριακή, ένα δυναμικό δίδυμο θα μπορούσε να δημιουργηθεί, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Δία στα πιο συνεργατικά μέρη του χάρτη σας. Μην ντρέπεστε να ξεκινήσετε μια επαφή: Μπορεί να πρόκειται για έναν φωτογράφο που έχετε λατρέψει τη δουλειά του, είτε για κάποιον που θεωρείτε πιθανό ιδανικό σύντροφο. Χάρη σε αυτό το έντονο τρίγωνο, η σύνδεση θα μπορούσε να προχωρήσει γρήγορα!

Τοξότης

Η κατοικία σας σάς προσφέρει τη ηρεμία που χρειάζεστε ή σας γεμίζει άγχος; Φέρτε την γαλήνη στο σπίτι σας, Τοξότη. Το Σάββατο, η Σελήνη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας συναντώνται στους Ιχθύες και την οικιακή – οικογενειακή σας ζώνη. Απολαύστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, ακόμα κι αν είναι απλώς μια κλήση για να πείτε τα νέα σας. Αυτός ο χρόνος θα χαλαρώσει την ψυχή σας. Ίσως εμπνευστείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας σε κάτι πιο χαλαρό. Προσθέστε πνευματικές ή boho πινελιές, όπως έναν πολυέλαιο, ένα vintage κομμάτι, ή μερικά αναπαυτικά μαξιλάρια. Οι μικρές αλλαγές θα βοηθήσουν πολύ, προσθέτοντας περισσότερο αισθησιασμό στο χώρο σας.

Την Κυριακή να είστε προσεκτικοί, εάν θέλετε να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Απομακρυνθείτε από περισπασμούς μέχρι να ολοκληρώσετε όσες επείγουσες εργασίες βρίσκονται στη λίστα σας. Στη συνέχεια ανακαλύψτε τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας, προώθησης και παρουσίασης… Πλέον χρειάζεται να βασιστείτε σε ψηφιακές πλατφόρμες, για πράγματα που συνήθως κάνατε πρόσωπο με πρόσωπο. Ένα τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του κυβερνήτη σας του ατρόμητου Δία, θα σας βοηθήσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και ο δεκτικός Ποσειδώνας ενώνονται στον οίκο της επικοινωνίας σας αυτό το Σάββατο, δίνοντάς σας το χάρισμα να διαβάζετε το μυαλό των άλλων. Εάν η διαίσθησή σας σάς προκαλεί να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον, επικοινωνήστε μαζί του. Μια εκ βαθέων συνομιλία θα μπορούσε να εμπλουτίσει τον δεσμό σας με έναν φίλο ή έναν αδελφό. Προσπαθήστε να είστε πιο προσιτοί με τους συναδέλφους, τους γείτονες και τους απλούς γνωστούς σας. Ανοιχτείτε και ξεπεράστε τις επισημότητες. Κάποιες φορές είναι ωραίο να ανοίγετε την καρδιά σας και να γνωρίζετε τους ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο.

Την Κυριακή, ο τυχερός Δίας στον Σκορπιό κλείνει το μάτι στον Ήλιο στον Ταύρο και στον πέμπτο οίκο σας της αγάπης. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, οπότε μην διστάσετε αν σας ενδιαφέρει κάποιος. Οι Αιγόκεροι που βρίσκονται σε σχέση πρέπει να είναι αυτοί που θα κάνουν την αρχή. Σίγουρα είναι ωραίο να σας κάνουν οι άλλοι να τους ερωτεύεστε καθημερινά… Αλλά μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζετε και εσείς στον σύντροφό σας ότι χρειάζεται να ανανεώνετε το παραμύθι που ζείτε. Χρησιμοποιήστε το στοιχείο της έκπληξης – και μια δόση καλού χιούμορ – για να τον αφυπνίσετε.

Υδροχόος

Η διαισθητική Σελήνη και ο πνευματικός Ποσειδώνας συναντώνται στον τομέα σας των χρημάτων αυτό το Σάββατο. Θέλετε περισσότερη ευημερία ή ευτυχία στην δουλειά σας; Ξεκινήστε με το να φανταστείτε πώς μπορείτε να το πετύχετε. Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να ησυχάσετε το λογικό σας μυαλό, τι σας προσφέρει η διαρκής ανάλυση εκτός από πικρία και ζαλάδα; Κάντε στον εαυτό σας τη μεγάλη ερώτηση: «Τι θέλω πραγματικά»; Ξεχάστε το πώς “πρέπει” να ανταποκριθείτε και συντονιστείτε στις επιθυμίες σας. Κάτω από αυτά τα αστέρια, είστε ένας μαγνήτης εκδήλωσης.

Την Κυριακή, ένα διχασμένο σπίτι δεν θα μπορέσει να σταθεί. Όταν οι οικογενειακές διαμάχες και οι συγκρούσεις αρχίζουν, αποφεύγετε να πάρετε την πλευρά κάποιου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε ουδέτεροι. Βασιστείτε στην ηγετική σας φύση και στρέψτε την προσοχή όλων πίσω στον υψηλότερο σκοπό της ομάδας σας. Είτε πρόκειται για την αγάπη, για έναν κοινό στόχο καριέρας ή για μια αποστολή που πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο, απαιτείται μια νέα εστίαση για να εξαλείψετε τις μικρές αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, δεν θέλετε να παρακάμψετε ένα σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει. Κατευθύνετε τους πάντες προς την πορεία μιας γόνιμης συζήτησης, και φροντίστε να ακουστούν όλοι.

Ιχθύες

Υποστηρίξτε τις πεποιθήσεις σας! Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας που σας κυβερνά, συναντώνται στο ζώδιό σας το Σάββατο, καθιστώντας τη στιγμή ισχυρή για να εκφραστείτε. Η αποκάλυψη της αλήθειας σας μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά είναι πολύ πιο ικανοποιητική από το να κρύβετε τι νιώθετε πραγματικά. Έχετε πολλά να μοιραστείτε με τον κόσμο, οπότε μην ανησυχείτε πως θα πρέπει το κάνετε με έναν «παραδοσιακό» τρόπο. Όσο περισσότερο προσθέτετε τη δική σας σφραγίδα στα πράγματα, με τόσο περισσότερο ενθουσιασμό θα ανταποκριθούν οι άνθρωποι.

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία της Κυριακής, μπορεί να εντάξει μερικές στιγμές πάθους σε μια πρώην πλατωνική σχέση σας. Εξίσου πιθανό είναι να συνεργαστείτε με έναν στενό φίλο ή αδελφό σε ένα συναρπαστικό έργο. Ενώ η οικειότητα που νιώθετε είναι ευλογία, ίσως να είναι και κατάρα εάν είστε πολύ χαλαροί σχετικά με τις λεπτομέρειες. Για να εξασφαλίσετε μακροχρόνια ευτυχία και κατανόηση, συνάψτε μια σαφή συμφωνία για το πώς θα μοιράσετε καθήκοντα και κέρδη.