Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Κρατήστε ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις του κινητού σας τηλεφώνου, γιατί το Σάββατο μια ευκαιρία θα μπορούσε να έρθει από μακριά. Θα μπορούσε να είναι κάτι που περιμένατε καιρό, Κριέ. Όμως μην μείνετε αδρανείς περιμένοντας να γίνουν όλα από μόνα τους. Αναλάβετε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε με έναν πιθανό συνεργάτη. Η τύχη είναι στο πλευρό σας, ειδικά αν προσπαθήσετε για κάτι μεγάλο.

Λένε ότι η ομαδική προσπάθεια μπορεί να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, αλλά μήπως μια κοινή προσπάθεια αρχίζει να σας γίνεται εφιάλτης; Την Κυριακή, ο αυστηρός Κρόνος γίνεται ανάδρομος έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Αρχικά περνά μέσω του Υδροχόου και τη ζώνη σας της κοινότητας και της συνεργασίας έως την 1η Ιουλίου, στη συνέχεια θα υποχωρήσει πίσω στον Αιγόκερω. Τα ομαδικά έργα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ταχύτατα τις επόμενες εβδομάδες.

Αντί να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν, προσεγγίστε τις διαμάχες που προκύπτουν από μια πιο ρεαλιστική πλευρά. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δομής – και αυτή η αντιστροφή απαιτεί ισχυρή ηγεσία. Βεβαιωθείτε ότι όλοι στην ομάδα έχουν ένα σαφές σύνολο ευθυνών. Μην φοβάστε να εγκαταλείψετε τις ξεπερασμένες μεθοδολογίες και να δοκιμάσετε μια νέα ροή εργασίας. Ξεκινήστε συνοψίζοντας τους κοινούς στόχους και στη συνέχεια οργανώστε διαδικτυακές συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών.

Ταύρος

Το μικρόβιο της ζήλιας θα μπορούσε να εμφανιστεί αυτό το Σάββατο, αλλά μην το αφήσετε να υπερισχύσει στις αισθήσεις σας. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε ανταγωνιστικοί (ακόμη και ζηλιάρηδες), το να αντιδράσετε με εκδικητικό τρόπο θα σας κάνει κακό. Βρείτε ένα ουδέτερο τρίτο πρόσωπο, που μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε αυτό που ουσιαστικά ισοδυναμεί με μια προσωρινή έλλειψη εμπιστοσύνης. Στην πραγματικότητα έχετε ανάγκη για κάτι νέο στη ζωή σας. Μόλις εντοπίσετε αυτό που επιθυμείτε, πείτε το και στους γύρω σας, ώστε να σας βοηθήσουν να το κάνετε πράξη.

Την Κυριακή, ο Κρόνος οδηγείται στην ετήσια αναδρομή του έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο μέρος της αναστροφής λαμβάνει χώρα στη ζώνη της καριέρας σας: Θα σας βοηθήσει να κάνετε πίσω και να υπολογίσετε τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες από τώρα έως την 1η Ιουλίου. Παρόλο που αυτή η επιβράδυνση μπορεί να είναι ενοχλητική, ο συγχρονισμός με τον Κρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε έναν τύπο επιτυχίας που να ανταποκρίνεται στις αξίες σας. Η πρόοδος μπορεί να μην έρθει τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε τους επόμενους πέντε μήνες… Αλλά εμπιστευτείτε το σύμπαν, γιατί σας καλύπτει. Ένας πρώην συνεργάτης μπορεί να εμφανιστεί ξανά και να δώσει νέα ώθηση σε ένα παλιό έργο. Κάντε αυτό το σύνθημά σας τώρα: όχι τσιγκουνιές!

Δίδυμοι

Οι σχέσεις είναι σαν τους καθρέφτες, Δίδυμε: Αντικατοπτρίζουν όλα τα κομμάτια του εαυτού σας για τα οποία είστε περήφανοι… και αυτά με τα οποία προτιμάτε να μην έρχεστε αντιμέτωποι. Όταν κάποιος αγαπημένος σας ενοχλήσει με τη συμπεριφορά του αυτό το Σάββατο, μην αρχίσετε να του ρίχνετε το φταίξιμο. Αντ’ αυτού, δείτε την σχέση σας με πιο αντικειμενική ματιά, και σκεφτείτε τι ενέργεια δίνετε εσείς στο άλλο άτομο τελευταία. Εάν θέλετε να αλλάξετε αυτό το άτομο, ξεκινήστε αλλάζοντας τη δική σας προσέγγιση πρώτα ή αναλύστε το θέμα που σας απασχολεί από διαφορετική γωνία. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλάτε λιγότερο και να ακούτε περισσότερο.

Τα μεγάλα σχέδιά σας ενδέχεται να σταματήσουν για λίγο στο ξεκίνημά τους αυτή την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος αρχίζει την ετήσια αναδρομή του έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο σκέλος αυτής της υποχώρησης πραγματοποιείται στον Υδροχόο και τον ένατο οίκο της επιχειρηματικής σας επέκτασης μέχρι την 1η Ιουλίου. Αυτή η επιβράδυνση μπορεί να είναι απογοητευτική, αλλά το να κάνετε μια βαθύτερη βουτιά στις λεπτομέρειες θα ενισχύσει το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να χρειαστεί να μελετήσετε ή να εκπαιδευτείτε για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Επωφεληθείτε από όλα τα διαδικτυακά μαθήματα και τις πιστοποιήσεις που προσφέρονται με έκπτωση φέτος. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, χρησιμοποιήστε αυτή την κοσμική αναστροφή ως ευκαιρία για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο παρασκήνιο. Η δημοσιότητα και η δημιουργία μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να αποτελούν μέρος του γενικού σχεδίου!

Καρκίνος

Μπείτε στο ψητό, Καρκίνε! Θα χάσετε το κοινό σας μιλώντας πάρα πολύ για ένα θέμα ή αναλύοντας εκτενώς ένα συναισθηματικό ζήτημα. Μπορείτε να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες αργότερα, καθώς οι άνθρωποι δεν έχουν όλη τη μέρα για να σας ακούσουν. Εάν ετοιμάζετε μια παρουσίαση για την επόμενη εβδομάδα, αναφέρετε τις γενικές γραμμές αντί να αυτοσχεδιάσετε. Εργαστείτε με τη μέθοδο του ασανσέρ εάν έχετε κάτι που πρέπει να πουλήσετε. Εάν είχατε μόνο 30 δευτερόλεπτα στο ασανσέρ με κάποιον, με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να τον εντυπωσιάσετε;

Την στιγμή που λείπουν σε όλους μας οι κοινωνικές επαφές, μπορεί να καταφέρετε να επανεκτιμήσετε τον χρόνο που περνάτε με τον εαυτό σας: Ο στωικός Κρόνος γίνεται ανάδρομος, από αυτή την Κυριακή έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Αρχίζει από τον Υδροχόο και τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας, σεξουαλικότητας και μυστικότητας μέχρι την 1 Ιουλίου. Αυτή η ετήσια αναθεώρηση απαιτεί βαθιά ενδοσκόπηση. Μην ανησυχείτε, Καρκίνε: Το να στραφείτε προς τον εαυτό σας δεν θα επηρεάσει την σχέση αγάπης που τρέφετε με κάποιον. Στην πραγματικότητα, αυτός ο πολύτιμος χώρος που θα δώσετε σε εσάς θα σας επιτρέψει να ευθυγραμμίσετε τα συναισθήματά σας.

Φέρτε τυχόν καταπιεσμένα συναισθήματα στο φως, ειδικά αυτά που επηρεάζουν τη ρομαντική σας ζωή. Όταν καταφέρετε να διαχειριστείτε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας στις σχέσεις. Απλώς θυμηθείτε: η λαγνεία δεν μεταφράζεται πάντα σε αγάπη. Το αναποδογύρισμα του Κρόνου μπορεί να σας αφήσει κολλημένους σε μια κακή σχέση ή ακόμη και να σας βάλει στον πειρασμό να ξενοκοιτάξετε. Μην ανοίξετε το κουτί της Πανδώρας!

Λέων

Τα αστέρια του Σαββάτου σας βρίσκουν σε ρομαντική διάθεση, αλλά θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα στις επιλογές που κάνετε. Δεν είναι πάντα συνετό να τα αφήνουμε όλα χωρίς έλεγχο – ειδικά όταν η εμπιστοσύνη δεν έχει πλήρως εδραιωθεί. Αυτό ισχύει τόσο για τη φιλία όσο και για τα ερωτικά σας, Λέων. Στοχεύστε για κάτι «αυθεντικό» χωρίς όμως να μοιράζεστε τα πάντα. Ακόμη και σε ένα ανοιχτό βιβλίο μπορεί να αποκαλυφθεί ένα κεφάλαιο κάθε φορά.

Οι σχέσεις παίρνουν τον έλεγχο από την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Ο πλανήτης υποστηρίζει τον οίκο των συνεργασιών σας μέχρι την 1η Ιουλίου. Στη συνέχεια ολοκληρώνει την αντιστροφή του στη ζώνη εργασίας και ευεξίας σας. Σε όλες τις σημαντικές σχέσεις, ανοίξτε πιο ειλικρινείς γραμμές επικοινωνίας και βρείτε έναν τρόπο εξισορρόπησης των ευθυνών.

Η αναστροφή του Κρόνου μπορεί να σας κάνει να χάσετε για λίγο την αίσθηση του χιούμορ σας, οπότε προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα τόσο σοβαρά! Ένας πρώην συνεργάτης μπορεί να επιστρέψει στην ζωή σας ή να υπογράψετε συμβόλαιο με έναν συνεργάτη από το παρελθόν. Ενώ ορισμένες συμφωνίες μπορεί να φαίνονται αρκετά εμπεριστατωμένες, η ταξινόμηση των στοιχείων τώρα θα κρατήσει τους πάντες ευχαριστημένους μακροπρόθεσμα.

 Παρθένος

Αφιερώστε χρόνο για να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά το Σάββατο, Παρθένε. Αυτό είναι που σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα στον ανταγωνισμό. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά την επικοινωνία μαζί σας. Και με την έντονη κατανόησή σας για την ανθρώπινη φύση, κάνετε γρήγορα τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα. Αναπτύξτε φιλικούς δεσμούς με άτομα με τα οποία θέλετε να συνδεθείτε. Κάντε μια κλήση ή παίξτε ένα βιντεοπαιχνίδι στο διαδίκτυο μαζί τους. Αυτά η χαλαρή ατμόσφαιρα θα διευκολύνει την κουβέντα σας για δουλειές, σε κάποια άλλη στιγμή.

Η ανοιξιάτικη προπόνηση ξεκινά την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Ξεκινά με το καταφύγιο του στον Υδροχόο και τον οίκο της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, μέχρι την 1η Ιουλίου. Συνδυάστε τις προπονήσεις σας με υπαίθριες εξορμήσεις σε περιοχές όπου επιτρέπεται. Αξιολογήστε τη διατροφή σας και σκεφτείτε να μειώσετε τις βλαβερές τροφές, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το φαγητό με έναν πιο υγιεινό τρόπο.

Το ταξίδι αναστροφής του Κρόνου μπορεί να σας αναγκάσει να δημιουργήσετε πιο μελετημένα συστήματα στην εργασία. Κατά τους επόμενους πέντε μήνες, καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να καθησυχάσετε κάποιον πελάτη ή το αφεντικό σας. Μείνετε δυνατοί, Παρθένε, και διοχετεύστε την απογοήτευσή σας στις γυμναστικές προπονήσεις!

Ζυγός

Αποφύγετε να σκέφτεστε πως όλα είναι άσπρο-μαύρο αυτό το Σάββατο, υιοθετήστε μια διαφοροποιημένη οπτική. Η Σελήνη αντιτίθεται στη γοητευτική και διπλωματική Αφροδίτη που σας κυβερνά: Σας ενδιαφέρει να συγκρίνετε πολλαπλές προοπτικές, αντί να κολλήσετε κάπου για να βρείτε «τη σωστή απάντηση». Τι θα λέγατε να οργανώσετε μια διαδικτυακή ανταλλαγή ιδεών, Ζυγέ; Διαλέξτε το θέμα, προσκαλέστε τους πέντε πιο φιλοσοφημένους φίλους σας και συζητήστε!

Ξεκινώντας την Κυριακή, ο σοβαρός Κρόνος κάνει την ετήσια αναδρομή του έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Η αναδρομή ξεκινά στον Υδροχόο, φέρνοντας κάποια τριβή στον πέμπτο οίκο σας της φήμης και του ρομαντισμού μέχρι την 1η Ιουλίου. Απολαύστε τα χειροκροτήματα από τους θαυμαστές σας τώρα – αλλά μην προσπαθείτε συνεχώς να κερδίσετε την συμπάθεια των άλλων. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τη γνώμη τρίτων να σας αποσπάσει από τους πραγματικούς σας στόχους.

Με το συγκρατημένο Κρόνο να αντιστρέφεται στη ζώνη της αυτοέκφρασής σας, σκεφτείτε προτού αποκαλύψετε όλα τα συναισθήματά σας. Η οπισθοδρόμηση του Κρόνου μπορεί επίσης να σας δείξει πού χρειάζεστε ένα πιο σταθερό πλαίσιο στην ερωτική σας ζωή. Ακόμη και οι πιο ευτυχισμένες σχέσεις απαιτούν σκληρή δουλειά. Επικοινωνήστε ειλικρινά και βρείτε κοινό έδαφος, αντί να απαιτείτε να περάσει η δική σας άποψη. Η καθιέρωση ενός ανοιχτού διαλόγου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αγάπη που θα διαρκέσει στο χρόνο.

Σκορπιός

Κάθε ευρώ μετράει αυτό το Σάββατο, οπότε προσέξτε πού πηγαίνουν τα χρήματά σας. Έχετε εξοικονομήσει επιπλέον έσοδα; Διαθέστε τα για κάτι που είναι σχεδιασμένο να διαρκέσει στο χρόνο, παρά να αγοράσετε πολλά που είναι τώρα στη μόδα για να κάνετε το πολυπόθητο shopping therapy. Θα ήταν καλύτερο να επενδύσετε δύο φορές περισσότερα σε κάτι μακράς διαρκείας, ειδικά αν αυτό θα σας προσφέρει καθημερινές δόσεις ευτυχίας.

Ξεκινώντας την Κυριακή, βάλτε το σπίτι και τα οικογενειακά σας σχέδια σε προτεραιότητά, Σκορπιέ: Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. H οπισθοχώρηση ξεκινά από την οικιακή ζώνη σας με διάρκεια μέχρι την 1η Ιουλίου. Για να αποφύγετε συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη του σπιτιού και την αποτυχία των συγκατοικήσεων, ίσως χρειαστεί να διαμοιράσετε εκ νέου τις ευθύνες. Ένας συγγενής θα μπορούσε να σας ζητήσει επιπλέον υποστήριξη, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να καταναλώσει λίγο ελεύθερο χρόνο από εσάς αυτό το καλοκαίρι.

Γι’ αυτό θέστε τα προσωπικά σας όρια! Δεν μπορείτε να είστε δυνατοί για τους άλλους εάν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας. Ονειρεύεστε ένα νέο σπίτι; Η αναστροφή του Κρόνου θα μπορούσε να επιβραδύνει την αναζήτηση ακινήτων. Αλλά το καλό της υπόθεσης, είναι ότι τυχόν καθυστερήσεις θα σας δώσουν περισσότερο χρόνο για να βρείτε το ιδανικό μέρος στην καλύτερη τιμή.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Τοξότη, το Σάββατο είναι μια υπέροχη στιγμή για να εκφραστείτε. Να είστε προσεκτικοί όμως: Με τη Σελήνη να αντιτίθεται στη διπλωματική Αφροδίτη, κάποιο ακαλλιέργητο συναίσθημα θα μπορούσε να προκαλέσει σύγκρουση ή να αντιμετωπιστεί ως αντιπαράθεση. Είναι υπέροχο να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας… Αλλά φροντίστε να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο, για να μπορούν να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο – ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή, ο περιοριστικός Κρόνος αρχίζει την πεντάμηνη αναδρομή του, ξεκινώντας από τον τομέα των επικοινωνιών σας μέχρι την 1η Ιουλίου. Επειδή τα λόγια σας θα μπορούσαν να είναι πιο βαριά απ’ όσο θα θέλατε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τα ξανασκεφτείτε προτού προβείτε σε δημόσιες δηλώσεις. Ο Κρόνος μπορεί να καθυστερήσει τα έργα γραφής ή επικοινωνίας, αλλά γιατί να βιαστείτε; Επιβραδύνετε τον ρυθμό σας και αγκαλιάστε τη δημιουργική διαδικασία. Αυτή η οπισθοδρόμηση μπορεί να εμποδίσει την πρόοδο μιας συνεργασίας ή να προκαλέσει ρήξη με έναν φίλο. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να το επιλύσετε, αλλά αυτό ξεκινά από το πόσο καλά εσείς ακούτε ή όχι τους άλλους.

Αιγόκερως

Το Σάββατο σας βρίσκει σε έναν αναζωογονητικό συναισθηματικό ρυθμό, το οποίο δεν είναι συνηθισμένο για έναν Αιγόκερω. Αντί να ακολουθήσετε τη λογική διαδρομή, επιλέξτε πιο δημιουργικές λύσεις. Κάντε για λίγο στην άκρη τα υπολογιστικά φύλλα, τα προγράμματα, τους προϋπολογισμούς και τα χρονοδιαγράμματα… Και αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί. Τι θα κάνατε αν τα χρήματα δεν υπήρχαν και είχατε όλη την ώρα στη διάθεσή σας;

Το να επεκτείνετε την πίστωσή σας δεν είναι ποτέ σοφή κίνηση, Αιγόκερε… Ακόμη περισσότερο την Κυριακή, που ο περιοριστικός Κρόνος γίνεται ανάδρομος στον οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Αυτή η περιοριστική αναστροφή θα μπορούσε να μειώσει τον προϋπολογισμό σας έως την 1η Ιουλίου. Αλλά εδώ συμβαίνει το ανάποδο! Αν και ο Κρόνος δεν θα αλλάξει πορεία μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, αυτός ο κύκλος θα σας εμπνεύσει. Θα είστε πιο επινοητικοί με αυτά που έχετε ήδη – και πιο προσεκτικοί για τα χρήματα που ξοδεύετε . Επιπλέον, η αναγκαιότητα είναι πραγματικά η μητέρα της εφεύρεσης. Καταγράψτε τα υπάρχοντά σας: Υπάρχει κάτι στην αποθήκη σας που θα μπορούσατε να πουλήσετε; Ερευνήστε καινοτόμους τρόπους για να βγάλετε χρήματα, και να είστε έτοιμοι να καταβάλετε την απαραίτητη προσπάθεια.

Υδροχόος

Αγκαλιάστε το πνεύμα της συνεργασίας αυτό το Σάββατο, Υδροχόε. Οι άνθρωποι δεν μπορούν πραγματικά να σας “κάνουν” να νιώσετε ανασφαλείς… Αλλά μπορούν να προκαλέσουν θαμμένα συναισθήματα αναξιότητας. Μην το παίρνετε ως κάτι κακό όμως. Αυτές οι δυσάρεστες στιγμές μπορούν να σας κάνουν να δείτε ότι είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Αντί να απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ζήλια, πλησιάστε τα και ανακαλύψτε ποιο είναι το μυστικό που τους δίνει όλη αυτή την αυτοπεποίθηση. Η συμβουλή μας είναι πως, πιθανότατα, δεν έχει να κάνει με το ντύσιμο ή την εξωτερική τους εμφάνιση… Αλλά περισσότερο με το πόσο καλοί είναι με τον εαυτό τους.

Ακόμα και τα ισχυρότερα σχέδια χρειάζονται περιοδική αναθεώρηση, Υδροχόε. Την Κυριακή, ο δομημένος Κρόνος γυρίζει ανάδρομος έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι την 1η Ιουλίου, γι’ αυτό σκεφτείτε τρόπους βελτιστοποίησης και ισορροπίας στη ζωής σας. Είστε σε θέση να χειριστείτε τον τρέχοντα φόρτο εργασίας σας και ταυτόχρονα να φροντίσετε τον εαυτό σας; Αποδεχτείτε την πρακτική μαγεία του Κρόνου για να καταφέρετε με επιτυχία τους στόχους σας. Ευθυγραμμίστε τις προτεραιότητές σας και χαρτογραφήστε ένα πιο έξυπνο πρόγραμμα. Περιορίστε τα περιττά ραντεβού και χρησιμοποιήστε αυτό τον χρόνο για δραστηριότητες που τρέφουν την ψυχή σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τους ειδήμονες, πραγματοποιήστε συνεδρίες με συμβούλους και εκπαιδευτές που θα βοηθήσουν να χαρτογραφήσετε μια προσωπική πορεία προς την επιτυχία.

Ιχθύες

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αυτό το Σάββατο, Ιχθύες. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας παρασύρει σε μια συναισθηματική σύγκρουση, προκαλώντας σας να ξεσηκωθείτε. Αντισταθείτε σε αλληλεπιδράσεις χωρίς όφελος, όπως αυτές. Δίνοντας προσοχή σε άτομα που σας απορροφούν ενέργεια, θα χάσετε αμέσως δύναμη, πόντους και αξιοπιστία. Και το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να εξουθενωθείτε!

Την Κυριακή, ο νηφάλιος Κρόνος γυρίζει ανάδρομος για πέντε μήνες ξεκινώντας από τον ανακλαστικό δωδέκατο οίκο σας. Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας, από τώρα έως την 1η Ιουλίου. Ο χρόνος που περνάτε στη φύση θα είναι αναζωογονητικός. Οπότε αναζητήστε υπέροχα μονοπάτια πεζοπορίας και στρώστε το χαλάκι σας για να κάνετε γιόγκα στο πάρκο.

Μήπως επιβραδύνετε την προσωπική σας πρόοδο εμμένοντας στο παρελθόν; Με τον Κρόνο να περνά από τον τομέα σας της ολοκλήρωσης και της συγχώρεσης, εργαστείτε σκληρότερα για να αφήσετε πίσω σας τοξικές ενέργειες και μνησικακίες. Εξετάστε το προσωπικό σας ιστορικό και εντοπίστε τυχόν κακές συνήθειες που πρέπει να διακόψετε. Ένας θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια. Και με τον δάσκαλο Κρόνο σε αναδρομή, η υποστήριξη από τους επαγγελματίες θα επιταχύνει τη διαδικασία.