Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο αντισταθείτε στο να ακολουθήσετε τυφλά τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Ο δυναμικός χάρτης του Σαββάτου σας ενθαρρύνει να ανακατασκευάσετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα πράγματα μέσα στην ημέρα. Είναι εύκολο να μπείτε σε έναν ρυθμό, αλλά αυτός ο ρυθμός μπορεί γρήγορα να γίνει μια ρουτίνα από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα. Εκμεταλλευτείτε την αυθόρμητη ενέργεια του συνδυασμού Σελήνης-Ουρανού και βρείτε νέους τρόπους σύνδεσης.

Επικοινωνήστε με διαφορετικούς ανθρώπους στην εργασία ή στο κοινωνικό σας δίκτυο και δείτε τι αποτελέσματα αποδίδει αυτό. Δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, θα μπορούσατε να ακολουθήσετε κάποιες καινοτόμες προσεγγίσεις με την αναζήτηση πιθανών διαδικτυακών λύσεων. Προσοχή στις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν μέσω μηνυμάτων αυτή την Κυριακή, Κριέ. Η Αφροδίτη στους Δίδυμους και τον εκφραστικό τρίτο οίκο σας, έρχεται αντιμέτωπη με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, αλλά τα λόγια σας θα μπορούσαν να παρανοηθούν εύκολα. Αποτρέψετε την εσφαλμένη επικοινωνία: Δημιουργείστε αντίγραφα ασφαλείας των προφορικών οδηγιών σας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διατηρήστε τα κείμενά σας επιγραμματικά και απλά, χρησιμοποιώντας κουκκίδες και έντονα γράμματα για να υπογραμμίσετε τα πιο σημαντικά κομμάτια. Σιγουρευτείτε ότι θα τα κοινοποιήσετε σε όλα τα εμπλεκόμενα μέλη για να παραμείνουν όλοι ενήμεροι.

Ταύρος

Δεν είστε από αυτούς που συμβιβάζονται στο παιχνίδι της αγάπης, Ταύρε. Αλλά η σύνδεση του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του απρόβλεπτου Ουρανού στο ζώδιό σας, θα μπορούσε να εμφανίσει ένα αξιόλογο άτομο από εκεί που δεν το περιμένετε. Υπάρχει μια παγίδα: Αυτό το άτομο μπορεί να μην μοιάζει – ή να ενεργεί – με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει… Και αυτό μπορεί να αποδεχθεί καλό πράγμα! Εάν στο παρελθόν χρειάστηκε να επιλέξετε ανάμεσα στη σταθερότητα και τον ενθουσιασμό σε μια σχέση, αυτός ο νέος υποψήφιος μπορεί να σας εντυπωσιάσει διαθέτοντας και τα δύο. Βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση; Η αλλαγή είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό, γι’ αυτό εκπλήξτε τον σύντροφό σας με μια ιδέα ή πρόταση στην οποία θα του είναι αδύνατον να αρνηθεί.

Ελέγξτε την παρόρμηση σας για χρηματικές σπατάλες αυτή την Κυριακή. Θα πρέπει να περιορίσετε τη γενναιοδωρία σας, να μην πληρώνετε συνεχώς για τους άλλους. Καθώς η κυβερνήτης σας η μεγαλοπρεπής Αφροδίτη, σχηματίζει μια τεταμένη γωνία με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας της φιλίας, τα θέματα των χρημάτων θα μπορούσαν να γίνουν περίεργα. Εάν πληρώνετε πάντα περισσότερα από το μερίδιό σας σε μια έξοδο με φίλους, σταματήστε το. Τα δέκα ευρώ που δίνετε από εδώ και από ‘κει μπορούν αθροιστικά να σας εξασφαλίσουν ένα πιο σίγουρο οικονομικό ποσό για το μέλλον σας. Η εξαίρεση; Βοηθάτε κάποιον να ξεφύγει από αυτή την οικονομική κρίση; Σκεφτείτε να του δανείσετε ένα χρηματικό ποσό, που όμως δεν θα λείψει από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες αργότερα.

Δίδυμοι

Ο σαββατιάτικος συνδυασμός της συναισθηματικής Σελήνης στην οικιακή ζώνη σας με τον μεταμορφωτικό Ουρανό, σας καλεί να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητές σας. Μπορεί να έχετε κερδίσει επαίνους κάνοντας ηρωισμούς στον εργασιακό τομέα… Αλλά κάποιες από τις πιο σημαντικές σχέσεις σας μπορεί να “υποφέρουν” ως αποτέλεσμα αυτών σας των πράξεων. Δώστε προτεραιότητα στους κοντινούς σας ανθρώπους αυτό το σαββατοκύριακο. Είναι αυτοί που ήταν και θα είναι πάντα εκεί για σας. Επομένως, δώστε τους ξανά τη θέση που πρέπει να έχουν στη ζωή σας, αφιερώστε χρόνο για να παρέχετε την προσοχή που τους αξίζει.

Την Κυριακή καλύτερα να δείξετε τον αληθινό, αφιλτράριστο εαυτό σας παρά να καταπνίξετε τα συναισθήματά σας σε μια προσπάθεια να κρατήσετε τα προσχήματα. Εάν προσποιηθήκατε ότι είστε εντάξει με μια κατάσταση που σας προκαλεί πόνο, αντ’ αυτού δείξτε τι νιώθετε πραγματικά. Οι αληθινοί φίλοι δεν θα αλλάξουν γνώμη για εσάς, εάν τους δείξετε ότι κατά βάθος δεν είστε “τέλειοι”. Στην πραγματικότητα, το να δείξετε ότι είστε ευάλωτοι θα τους κάνει να νιώσουν πιο κοντά σας.

Καρκίνος

Νιώθετε απογοητευμένοι από την επίδραση της κοινωνικής αποστασιοποίησης στην κοινωνική σας ζωή; Κατ’ αρχάς δεν εμπιστεύεστε εύκολα, ούτως ή άλλως. Αλλά το να προσπαθείτε να νιώσετε την αύρα από άτομα με τα οποία δεν έχετε αλληλεπίδραση πρόσωπο με πρόσωπο, είναι εξαιρετικά δύσκολο για εσάς. Όμως μην εγκαταλείπετε την ελπίδα: Η Σελήνη συνδέεται με τον Ουρανό στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας αυτό το Σάββατο. Μπορείτε να συνδεθείτε με μια ομάδα από το σπίτι, και να αισθανθείτε άνετα και οικεία. Ίσως ήρθε η ώρα να οργανώσετε μια απογευματινή διαδικτυακή κλήση, με τον κανόνα όσοι συνδέονται να προσκαλέσουν έναν επιπλέον φίλο τους!

Την Κυριακή, το ευαίσθητο ζώδιό σας μπορεί να πάρει ένα μάθημα: Πώς να καθορίζει όρια, με άτομα που έχουν εκμεταλλευτεί τη συμπόνια σας. Καθώς η τρυφερή Αφροδίτη συγκρούεται με τον συμπονετικό Ποσειδώνα, δείξτε καλοσύνη στον εαυτό σας πρωτίστως! Εάν κάποιος χρειάζεται περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε ρεαλιστικά, να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις άλλες ευθύνες σας. Μπορείτε να πείτε ότι έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά του να λύσει το πρόβλημα μόνος του – και έτσι να βοηθηθεί!

Λέων

Είστε φίλοι ή εχθροί με την τεχνολογία; Δεν έχει σημασία το Σάββατο, που τα άστρα σας ενθαρρύνουν να κάνετε βουτιά στον κόσμο της τεχνολογίας. Έτσι θα αυξήσετε την αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και τα κέρδη σας. Μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον εκμάθησης μερικών χρήσιμων προγραμμάτων. Αλλά με τον Ουρανό της τεχνολογίας στη γωνιά σας της καριέρας, σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον τομέα σας των χρημάτων, θα αξίζει τον κόπο. Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο ή ένα διαδικτυακό εργαστήριο για το πώς λειτουργεί ένα νέο λογισμικό. Ή απλώς κατεβάστε μερικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν με τους προσωπικούς σας στόχους. Κάντε «κλικ» και θα βρείτε ό,τι ψάχνετε!

Μην εξετάζετε επιφανειακά θέματα που προκύπτουν με φίλους ή μέλη της ομάδας σας, αυτή την Κυριακή. Το μεγαλόψυχο ζώδιό σας θέλει να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους καλόπιστα… Αλλά θα μπορούσε να σας φέρει αντιμέτωπους, με τις συνέπειες της υποκρισίας κάποιου ατόμου αργότερα. Ακόμα κι αν όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, ακολουθήστε το ένστικτό σας. Με την αισιόδοξη Αφροδίτη στη γωνιά σας της κοινότητας, αντιμέτωπη με τον Ποσειδώνα, θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι που αξίζει να διερευνήσετε.

 Παρθένος

Καλωσορίστε την έμπνευση! Το Σάββατο, που η Σελήνη στην Παρθένο συγχρονίζεται με τον ριζοσπαστικό Ουρανό στον οραματικό ένατο οίκο σας, γεμίζετε με εφευρετικά σχέδια. Μην φοβάστε να τα μοιραστείτε, ακόμα κι αν φαίνονται λίγο αντισυμβατικά. Ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί βγαίνοντας από τα νερά του που και που, οπότε θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό. Βρείτε χρόνο τώρα για να ακολουθήσετε την φαντασία σας χωρίς όρια.

Την Κυριακή μπορείτε να επανεξετάσετε μια εκκολαπτόμενη συνεργασία, που προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για ρομαντική σχέση, διατηρήστε τα μάτια ανοιχτά και τις “κεραίες” σας συντονισμένες για οτιδήποτε σας φαίνεται ότι πηγαίνει λάθος. Με τη διπλωματική Αφροδίτη αντιμέτωπη με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στον τομέα σας των σχέσεων, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας περισσότερο από τη λογική σας, Παρθένε. Μην φοβάστε να κάνετε δύσκολες ερωτήσεις – και δείτε πώς αισθάνεστε για τις απαντήσεις που λάβατε!

Ζυγός

Ώρα να εστιάσετε στην αγάπη! Μήπως στην πορεία προς την κορυφή, αποξενώσατε άθελά σας τους κοντινούς σας ανθρώπους, Ζυγέ; Αν ναι, αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να προσεγγίσετε όσους αισθάνονται κάπως πληγωμένοι από την αυστηρά εστιασμένη φιλοδοξία σας. Σας βοηθά ένα υποστηρικτικό τρίγωνο, μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του μεταμορφωτικού Ουρανού στους πιο συμπονετικούς οίκους σας Θα σας ενθαρρύνει να ζητήσετε συγχώρεση αν χρειάζεται, όπως και να δείξετε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που έχετε λάβει όλο αυτό το διάστημα.

Μην αναιρέσετε μήνες σκληρής δουλειάς ενδίδοντας στον πειρασμό αυτή την Κυριακή, Ζυγέ! Φυσικά είναι ευκολότερο να το λέει κανείς από το να το κάνει. Η αισθησιακή Αφροδίτη που σας κυβερνά, από τον ένατο οίκο σας της επέκτασης έρχεται αντιμέτωπη με τον Ποσειδώνα. Αν σας λείπει η θέληση, ίσως σας φαντάζει αδύνατον να το κάνετε μόνοι σας. Αλλά ποιος λέει ότι έτσι πρέπει; Καλέστε έναν φίλο και ζητήστε να σας βοηθήσει ψυχολογικά ή πρακτικά. Στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Σκορπιός

Πού βρίσκεται ο ιερός χώρος σας, Σκορπιέ; Ο αστρικός χάρτης του Σαββάτου θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε αυτόν. Ο υποκινητής Ουρανός συνδέεται με την ευαίσθητη Σελήνη, στους οίκους σας που σχετίζονται με τους ανθρώπους. Και το εσωστρεφές ζώδιό σας θα λαχταρά ακόμη περισσότερο να περάσει χρόνο με τον εαυτό του. Εάν δεν θέλετε οι φίλοι, οι συγκάτοικοι και οι συγγενείς να εισβάλλουν στον προσωπικό σας χώρο, υπερασπιστείτε τα σύνορά σας! Το ένστικτο για υποχώρηση, είναι ο τρόπος της ψυχής σας για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τους πάντες. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και θα επιστρέψετε στα αγαπημένα σας άτομα σε χρόνο μηδέν.

Οι παλμοί σας επιταχύνονται την Κυριακή – και μπορεί να βρεθείτε αβοήθητοι απέναντι στην έλξη που σας ασκεί κάποιος. Η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον διφορούμενο Ποσειδώνα στις πύλες του πάθους σας: Ίσως δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά, μεταξύ μιας περιστασιακής γνωριμίας και ενός ατόμου που θα μπορούσε να είναι το άλλο σας μισό. Δεν είναι η χημεία το πρόβλημα, ξέρετε εκ των προτέρων τι αντιμετωπίζετε. Το ρίσκο είναι το μέρος της εξίσωσης, που εξαρτάται από εσάς να δοθείτε ολοκληρωτικά ή να παραμείνετε επιφυλακτικοί!

Τοξότης

Αυτό το Σάββατο, σας προσκαλεί να αφιερωθείτε στην τεχνολογία: Η Σελήνη στη γωνιά σας της καριέρας, συμπράττει με τον τεχνολογικό Ουρανό στον έκτο οίκο σας της σκληρής δουλειάς. Επομένως, σταματήστε να προσπαθείτε να αντισταθείτε στον ψηφιακό κόσμο και αφήστε τον να λειτουργήσει προς όφελός σας! Πού θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία; Κατεβάστε εφαρμογές για να καταγράφετε τις κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Μπορεί να αφορούν ένα πρόγραμμα που δείχνει πόσο χρόνο και πολύτιμη ενέργεια σπαταλάτε σε διάφορους ιστότοπους, μέχρι το πόσα βήματα κάνετε κάθε μέρα.

Προστατεύστε τον εαυτό σας αυτή την Κυριακή, Τοξότη. Μπορεί οι σχέσεις που φαίνονται όμορφες εξωτερικά, να κρύβουν ψέματα πίσω τους. Αλλά με τη σύγκρουση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους οίκους σας που σχετίζονται με τους ανθρώπους, είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε μια γοητευτική προσωπικότητα από κάποιον που προσπαθεί να σας παραπλανήσει. Θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες, αν ετοιμάζεστε να εμπιστευθείτε κάποιον που θέλει να μπει στη ζωή σας τώρα.

Αιγόκερως

Επειδή θέλετε να επιτύχετε με οποιοδήποτε κόστος, θα πρέπει να θέσετε σε ισχύ τα μεγάλα μέσα σας αυτό το Σάββατο, Αιγόκερε. Μια σημαντική προοπτική διαφαίνεται στον ορίζοντα, που μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ό,τι έχετε διαχειριστεί ως τώρα. Ακόμα κι αν είναι λίγο δύσκολο να την αντιμετωπίσετε στην αρχή, εκμεταλλευτείτε τη σιγουριά που χαρακτηρίζει το ζώδιό σας και κάντε το! Καθώς η προοπτική αρχίζει να εκδηλώνεται, κάντε τον σχεδιασμό και την έρευνά σας ώστε να είστε έτοιμοι όταν συμβεί. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους κοντινούς σας συνεργάτες για βοήθεια εάν χρειαστεί.

Κάτω από τον ύποπτο ουρανό της Κυριακής, η άγνοια μπορεί να είναι ευτυχία, Αιγόκερε… Ειδικά αν κάποιος προσπαθεί να σας παρασύρει σε κακεντρεχή κουτσομπολιά. Ίσως θεωρείτε ότι μπορείτε πάντα να εντοπίζετε τους ανειλικρινείς ανθρώπους. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να αντιμετωπίζετε έναν πολύ πιο περίπλοκο χαρακτήρα. Με την γλυκομίλητη Αφροδίτη σύγκρουση με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στον τομέα σας των επικοινωνιών, θα είναι εύκολο να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Παρά τον δυναμικό σας χαρακτήρα, μπορεί να απορροφηθείτε σε μια κατάσταση από την οποία θα είναι δύσκολο να αποδεσμευτείτε. Αντισταθείτε στον πειρασμό και τερματίστε τη συνομιλία, το συντομότερο δυνατόν!

Υδροχόος

Η κοινωνική αποστασιοποίηση μπορεί να είναι σε ισχύ τώρα. Αλλά θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε τους ανθρώπους σε συναισθηματική απόσταση αυτό το Σάββατο. Καθώς η ευαίσθητη Σελήνη συγχρονίζεται με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, οι συνομιλίες σας μπορεί να βρεθούν σε πολύ οικείο έδαφος. Και αυτή τη φορά, ίσως να μην έχετε εσείς τον ρόλο του συμπονετικού ακροατή. Πάρτε την θέση του ευάλωτου συνομιλητή αυτή τη φορά, ακόμα κι αν η αντιστροφή των ρόλων σας κάνει να νιώσετε άβολα στην αρχή.

Η συμβουλή της Κυριακής: Μείνετε μακριά από το πορτοφόλι σας. Πρέπει να μπείτε στην ψυχολογία του σοφού αγοραστή και να αντισταθείτε στις παρορμητικές αγορές. Ίσως να μην είστε ο πιο επικεντρωμένος εαυτός σας τώρα… Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας της καλαισθησίας, συγκρούεται με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας των χρημάτων. Επειδή κάτι είναι σε μισή τιμή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αγοράσετε. Αν δεν σας είναι απαραίτητο, βγάλτε το από το «καλάθι» ή αποθηκεύστε το στα αγαπημένα σας και αναζητήστε το ξανά την επόμενη εβδομάδα.

Ιχθύες

Το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα λόγια και τις πράξεις σας, δεν θα εξαφανίσει ένα ευαίσθητο ζήτημα, Ιχθύες. Όσο κι αν προσπαθείτε να αποφύγετε ένα θέμα που έχει προκύψει με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, πρέπει να το αντιμετωπίσετε κάποια στιγμή. Τα καλά νέα: Τα άστρα του Σαββάτου σας βοηθούν να ανοίξετε τα χαρτιά σας στο τραπέζι, εκδηλώνοντας όσα έχετε να πείτε. Μήπως αυτή η συζήτηση σας προκαλεί άγχος; Καλέστε έναν φίλο που διαθέτει κατανόηση και προβάρετε τα λόγια σας. Στη συνέχεια ξεκινήστε τον ειλικρινή διάλογο, φροντίζοντας να ακούσετε πραγματικά. Ίσως να εκπλαγείτε, όταν συνειδητοποιήσετε ότι και η άλλη πλευρά κρατούσε πράγματα που δεν είχε πει!

Την Κυριακή μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τους άλλους – και αυτό δεν θα σας κάνει καλό. Μια αναμέτρηση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη στην οικογενειακή ζώνη σας, μπορεί να σας αφήσει στο έλεος των επιθυμιών όλων των άλλων. Όμως μετράει και η δική σας γνώμη. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε δυναμικοί, εκφράστε τις προτιμήσεις σας: Πρέπει να το κάνετε, για να θυμίσετε στους άλλους ότι έχετε και εσείς δική σας φωνή!