Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Κριέ, δεν μετράει μόνο ο προορισμός αλλά και το πώς αισθάνεστε για το ίδιο το ταξίδι. Από το Σάββατο, ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον επαγγελματικό σας τομέα έως τις 4 Οκτωβρίου. Αυτός ανοίγει ένα παράθυρο διάρκειας πέντε μηνών, ώστε να σκεφτείτε την πορεία της καριέρας σας. Είναι σημαντικό για το ένθερμο ζώδιό σας, να αισθάνεται συνδεδεμένο με αυτό που κάνει και να γνωρίζει ότι οι προσπάθειές του έχουν αντίκρισμα. Αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις σε επαγγελματικά θέματα και να ενισχύσετε τις επαφές σας με τα σημαντικά άτομα που γνωρίζετε. Το να έχετε φίλους σε υψηλόβαθμες θέσεις, είναι μια εξαιρετική βοήθεια για να φτάσετε στην κορυφή!

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού την Κυριακή, θα βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση… Αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει και εσείς να αφιερώσετε χρόνο, κάνοντας τους απαραίτητους υπολογισμούς. Ακόμα κι αν δεν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα, το να αγνοείτε όσα χρειάζονται επίλυση δεν φέρνει ισορροπία στα οικονομικά σας. Να είστε ρεαλιστές για την κατάστασή σας και αυστηροί με τον εαυτό σας, για το πού θα μπορούσατε να περιορίσετε τα έξοδά σας. Εκτός από τις περικοπές, σκεφτείτε αν μπορείτε να έχετε περισσότερα έσοδα μέσω μιας επιπλέον ή ανεξάρτητης εργασίας.

Ταύρος

Εξετάστε τις πεποιθήσεις σας Ταύρε! Αυτό το Σάββατο ο Πλούτωνας γυρνάει ανάδρομος και εγκαθίσταται στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας έως τις 4 Οκτωβρίου. Χρειάζεστε μια καθημερινή ρουτίνα για να παραμείνετε γειωμένοι. Αλλά μην είστε τόσο προσκολλημένοι στις συνήθειές σας, που να κλείνετε την πόρτα σε ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε και να επεκταθείτε. Αναζητήστε στους επόμενους πέντε μήνες ένα εργαστήρι αυτοβελτίωσης, ένα πρόγραμμα πιστοποίησης ή μια πνευματική διερεύνηση: Αυτά μπορούν να προσθέσουν ποιότητα στη ζωή σας!Ζητάτε μια επανάσταση; Το αίτημά σας μπορεί να γίνει δεκτό την Κυριακή, Ταύρε… Αλλά προσέξτε τι εύχεστε! Οι άνεμοι της αλλαγής θα πνέουν σε σαρωτικά επίπεδα: Ο Ήλιος και ο απρόβλεπτος Ουρανός πραγματοποιούν την ετήσια σύνοδο κορυφής τους στο ζώδιό σας και τον πρώτο οίκο σας της ταυτότητας. Δεν είστε

άτομα που συνήθως καταπιέζουν τις ανάγκες τους… Αλλά μήπως έχετε ένα πάθος που σιγοκαίει μέσα σας τελευταία; Αυτή είναι η στιγμή για να έρθει στην επιφάνεια. Μην φοβηθείτε να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά εμβληματικό!

Δίδυμοι

Από αυτό το Σάββατο, ο διεισδυτικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω και τον εσωτερικό όγδοο οίκο σας έως τις 4 Οκτωβρίου. Τα μυστικιστικά και σαγηνευτικά στοιχεία της ζωής σας γοήτευαν πάντα, πιθανώς σε σημείο εμμονής. Μια προειδοποίηση: Η θέση του Πλούτωνα μπορεί να κρύψει τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων, οπότε μην δέχεστε τα πράγματα όπως φαίνονται… Ανεξάρτητα από το πόσο ειλικρινείς δείχνουν οι άλλοι απέναντί σας. Ελέγξτε τον εαυτό σας ώστε να αποφύγετε ένα λάθος βήμα στα ερωτικά σας – ή απλά για να διατηρήσετε την κατάσταση θερμή!

Η Κυριακή σηματοδοτεί μια σπάνια και ισχυρή κοσμική συμφωνία, που εξαρτάται από εσάς το πώς θα την εκμεταλλευτείτε. Ο εγωιστής Ήλιος συναντά τον ριζοσπαστικό Ουρανό στον Ταύρο, και τον δωδέκατο οίκο σας του ασυνείδητου και της επούλωσης. Εάν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ένα παλιό τραύμα ή μια αρνητική συμπεριφορά, τα άστρα σας προσφέρουν ένα επιπλέον κίνητρο για να το αναλύσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την απαραίτητη υποστήριξη, ίσως έναν θεραπευτή που κάνει συνεδρίες μέσω internet: Τέτοιου είδους ζητήματα χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό για να ξεπεραστούν. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, καθώς μπορεί να λάβετε μηνύματα ψυχής!

Καρκίνος

Δεν μπορεί να υπάρχει “λίγη” δέσμευση σε μια σχέση, Καρκίνοι! Και το προσανατολισμένο στην ασφάλεια ζώδιό σας, δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως. Από το Σάββατο ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων ως τις 4 Οκτωβρίου, υπογραμμίζοντας περαιτέρω αυτό τον τομέα. Χρειάζεστε ένα αξιόπιστο, συνεπές – και φυσικά τρελά ρομαντικό – ταίρι, όχι έναν γοητευτικό νάρκισσο που δεν σας καλεί ποτέ ή εξαφανίζεται κατά διαστήματα. Για να καλυφθούν οι ανάγκες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε. Μην τις αρνηθείτε ή τις κρύψετε στο καβούκι σας, για να αποφύγετε τη σύγκρουση. Είστε σε σχέση; Αφήστε τον εαυτό σας να δείξει πιο ευάλωτος αυτό το σαββατοκύριακο. Είναι το συστατικό που θα σας κρατήσει ενωμένους!

Την Κυριακή θα ανορθώσετε την κοινωνική σας δικτύωση σε εντελώς νέα επίπεδα: Ο Ήλιος χορεύει τον ετήσιο χορό του με τον ριζοσπαστικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ανθρωπισμού, της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν θα εμποδίσει μια ζωηρή συγκέντρωση: Ανοίξτε τις web-κάμερες και συγκεντρώστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην οθόνη, για να περάσετε μαζί το απόγευμα της Κυριακής!

Λέων

Το υπέροχο πνεύμα σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια βαθύτερη κατεύθυνση, ξεκινώντας από το Σάββατο: Ο μεταμορφικός Πλούτωνας αρχίζει την ετήσια ανάδρομη πορεία του, στον έκτο οίκο σας της εργασίας και των παροχών. Έως τις 4 Οκτωβρίου, δεν θα βρίσκετε ικανοποίηση σε επιφανειακές συνδέσεις ή δραστηριότητες που δεν έχουν αντίκτυπο. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει να παραιτηθείτε από την μόνιμη δουλειά σας, ειδικά σε αυτές τις στιγμές!

Αλλά αν αυτή δεν τρέφει την ψυχή σας, βρείτε έναν συμπληρωματικό τρόπο να προσφέρετε. Ίσως βοηθώντας γείτονες, που επλήγησαν σκληρά από την απώλεια θέσεων εργασίας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε και να επαναπροσδιορίσετε την επαγγελματική πορεία σας. Οπότε αν αναζητάτε βαθύτερη ικανοποίηση στη δουλειά σας, σκεφτείτε τι θα σας έκανε να νιώσετε ξανά ενθουσιασμό!

Αυτή η ενέργεια συνεχίζεται και την Κυριακή: Ο φωτεινός Ήλιος σχηματίζει την ετήσια συμμαχία του με τον Ουρανό, στον Ταύρο και τον δέκατο οίκο σας των φιλοδοξιών και της επιτυχίας. Με τον Ουρανό παρόντα, οι καινοτόμες ιδέες σας θα ρέουν με ταχύτητα φωτός. Ερευνήστε τρόπους αξιοποίησης της τεχνολογίας, για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να βελτιώσετε τη δουλειά που κάνετε!

Παρθένος

Τα άστρα του Σαββάτου δημιουργούν πάθη με μια δόση δράματος: Ο μυστικιστικός και διεισδυτικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σας. Στη διάρκεια αυτής φάσης που διαρκεί έως τις 4 Οκτωβρίου, μπορεί να ερωτευτείτε τρελά ακόμα κι ένα άτομο που δεν έχετε συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο… Είτε να ερωτευτείτε ξανά το ταίρι ή ένα πρώην. Είναι εξίσου πιθανό να βρεθείτε σε μια κατάσταση «μια κρύο και μια ζέστη», με ένα παλιό αίσθημα που ποτέ δεν βγήκε τελείως από τη ζωή σας. Ό,τι κι αν συμβεί, μπορεί να γίνει έντονο. Εάν είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τα πάθη σας όπου κι αν οδηγούν, μπορείτε να φτάσετε σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο οικειότητας από όσο έχετε ονειρευτεί ποτέ!

Την Κυριακή ο ζωοδότης Ήλιος σχηματίζει την ετήσια ευθυγράμμισή του με τον ανεξέλεγκτο Ουρανό, στον Ταύρο και τον ένατο οίκο σας της επέκτασης και της περιπέτειας. Παρθένοι, το να είστε προσεκτικοί διαφέρει από το να περιορίζετε τον εαυτό σας. Το μυαλό σας θα είναι ανοιχτό προς οτιδήποτε νέο, θέτοντάς σας έτοιμους να βγείτε από το στοιχείο σας. Μπορείτε ακόμη να μελετήσετε μια νέα φιλοσοφία ή ένα πνευματικό δόγμα. Μην αγχώνεστε για τις “υποχρεώσεις” απέναντι σε αυτά. Το όλο νόημα είναι να δοκιμάσετε και να εξερευνήσετε, όχι να δεσμευτείτε δια παντός σε κάτι νέο… Τουλάχιστον όχι αυτό το σαββατοκύριακο!

Ζυγός

Το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στο επίκεντρό σας αυτό το Σάββατο: Ο ενισχυτικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν ισχυρότερες, αρκεί να προσέξετε να μην διέπονται από υπερβολική εξάρτηση. Το να στηρίζεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να είστε παρόντες όταν σας έχουν ανάγκη, είναι μια χαρά. Αλλά αν δεν είναι σε θέση να πάρουν μια απόφαση χωρίς να σας στείλουν πενήντα μηνύματα, τότε πρέπει να θέσετε κάποιους περιορισμούς!

Η ερωτική σας ζωή περνά σε εξαιρετικά σαγηνευτικά εδάφη την Κυριακή: Ο προοδευτικός Ήλιος συνδέεται με τον επαναστάτη Ουρανό, στον Ταύρο και τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού. Τα ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν να εισέλθουν σε “άγνωστα νερά” για τη σχέση τους, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εφόσον είστε και οι δύο θετικοί στην εξερεύνηση, δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσετε νέα πράγματα. Οι Ζυγοί εκτός σχέσης θα πρέπει να διευρύνουν τις παραμέτρους αναζήτησής τους, να είναι πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνομιλίας με άτομα από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Και σε αυτή τη φάση, όσοι ζουν πέρα από την εξώπορτά σας είναι «μακρινοί» ούτως ή άλλως! Όταν θα είναι ασφαλές να ταξιδέψετε ξανά, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για ένα ρομαντικό ταξίδι!

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο, ο ισχυρός Πλούτωνας που σας κυβερνά γυρίζει ανάδρομος στη γωνιά σας της επικοινωνίας. Στη διάρκεια αυτής της ετήσιας μετατόπισης μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, τα λόγια σας θα έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στους άλλους. Σκεφτείτε το ιδιαιτέρως προσεκτικά, προτού εκφράσετε τα «ειλικρινή» συναισθήματά σας. Αν δηλώσετε κάτι, δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω… Γι’ αυτό πριν κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά σε μια φιλία, σκεφτείτε τον αντίκτυπο των λεγόμενών σας. Οι επόμενοι πέντε μήνες προσφέρουν την ευκαιρία να σκεφτείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τον λόγο σας για να αποκτήσετε δύναμη. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, αυτός η πλανητική μετάβαση μπορεί να βοηθήσει!

Την Κυριακή, κάποιο άτομο που θεωρείτε σύντροφο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως. Είναι μια κρίσιμη μέρα, καθώς ο Ήλιος ενώνεται με τον ιδιότροπο Ουρανό στον Ταύρο και ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει κάποια σημαντικά νέα που σας αφορούν. Ή το άλλο σας μισό μπορεί να έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Ακόμα κι αν τα γεγονότα αυτής της ημέρας είναι ανησυχητικά στην αρχή, μείνετε ψύχραιμοι. Θα βγει σίγουρα κάτι καλό από όλα αυτά!

Τοξότης

Τα οικονομικά έρχονται στο επίκεντρο αυτό Σάββατο, καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη σας των χρημάτων. Αυτή η μετατόπιση που διαρκεί έως τις 4 Οκτωβρίου, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αντανακλαστικές συνήθειες δαπανών και να επαναπροσδιορίσετε τις πραγματικές σας αξίες. Ορίστε μερικούς στόχους σας για το υπόλοιπο του έτους… Και στη συνέχεια αφήστε τους να σας εμπνεύσουν, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη προσοχή στις χρηματικές σας συναλλαγές. Εάν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε για μια νέα συμφωνία πληρωμής, μην διστάσετε. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουν οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες ή οι συνομιλίες, τόσο το καλύτερο!

Την Κυριακή, αντικαταστήστε τον τρίτο καφέ της ημέρας με ένα χαλαρωτικό τσάι από βότανα. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε και δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε την πνευματική σας ηρεμία. Θα πρέπει να παραμείνετε ενεργοί στο παιχνίδι, να παρουσιάσετε ένα ήρεμο και χαλαρό πρόσωπο. Αυτό ίσως να είναι λίγο δύσκολο, καθώς ο Ήλιος εμπλέκεται με τον ξέφρενο Ουρανό: Ίσως να νιώθετε περισσότερο άγχος από το συνηθισμένο ή να κάνετε κάτι χωρίς να το σκεφτείτε πλήρως. Γειώστε τον εαυτό σας πριν από οποιεσδήποτε σημαντικές αλληλεπιδράσεις… Και μην αφήσετε μερικά σχόλια να σας αποπροσανατολίσουν!

Αιγόκερως

Κανείς δεν «δείχνει» σταθερότερο χαρακτήρα από εσάς, Αιγόκεροι. Αλλά τι γίνεται με τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας που δεν θέλετε να δείξετε προς τα έξω; Μπορεί να εμφανιστούν με δική τους πρωτοβουλία, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο: Ο διεισδυτικός και ατρόμητος Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας και τον πρώτο οίκο σας της έκφρασης έως τις 4 Οκτωβρίου. Η δημιουργικότητα και ο ιδεαλισμός δεν είναι επιβλαβείς για εσάς, είναι οι πραγματικοί θησαυροί σας! Στη διάρκεια των πέντε μηνών που ακολουθούν, πειραματιστείτε. Αφήστε περισσότερο από τον μοναδικό σας εαυτό να λάμψει, αντί να προσπαθήσετε να δείξετε υπερβολικά σταθεροί!

Την Κυριακή, ο γεμάτος ζωντάνια Ήλιος συγχρονίζεται με τον μεταμορφωτικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον πέμπτο οίκο σας της λαγνείας και του ρομαντισμού. Είστε μόνοι; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο, που συνδυάζει ενδιαφέρον πνεύμα με εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Ακόμα κι αν αυτό δεν εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση, θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί. Έχετε ήδη βρει τον εκλεκτό της καρδιάς σας; Παραμείνετε αφοσιωμένοι σε ένα δημιουργικό έργο που έχετε αναλάβει από κοινού, είτε φτιάχνετε έναν λαχανόκηπο είτε δοκιμάζετε νέα πράγματα στην ερωτική σας ζωή!

Υδροχόος

Το Σάββατο, ο καθαρτικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος για διάστημα πέντε μηνών στον δωδέκατο οίκο σας της ενδοσκόπησης. Αυτό το θεραπευτικό ταξίδι μπορεί να σας προσφέρει μερικές νέες προοπτικές ζωής. Από τώρα έως τις 4 Οκτωβρίου, θα παρατηρείτε πως πολλά από όσα εκδηλώνετε προς τα έξω, είναι άμεση αντανάκλαση του εσωτερικού σας κόσμου. Ή ότι ο μόνος τρόπος για να κάνετε μόνιμη μια αλλαγή, είναι να δείτε μέσα σας. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για να καταφέρετε να φτάσετε στη ρίζα ενός επαναλαμβανόμενου προβλήματος: Μαθαίνοντας να ελέγχετε τα συναισθήματά σας!

Είστε έτοιμοι και μπορείτε να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, την Κυριακή: Ο Ήλιος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον τέταρτο οίκο σας της οικίας και της οικογένειας. Μήπως ένα άτομο που σας εξαντλεί συναισθηματικά έχει εισχωρήσει στη ζωή σας; Εξετάστε τον δικό σας ρόλο σε αυτή τη σχέση, είτε απομακρύνετε αυτό το άτομο για πάντα. Εάν είναι μέλος της οικογένειας και δεν μπορείτε, αρχίστε να θέτετε νέα όρια. Μπορεί να μην αρέσει στην αρχή… Αλλά αφού εξηγήσετε τους λόγους, θα πρέπει να το σεβαστούν!

Ιχθύες

Από το Σάββατο, ο ενεργητικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον οίκο σας της κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Δεν έχει νόημα να υψώσετε ένα τείχος γύρω από την τεράστια, γεμάτη ενσυναίσθηση καρδιά σας. Αλλά στους επόμενους πέντε μήνες μπορεί να μην έχετε τη συνήθη προστασία, έναντι ανθρώπων που σας εξαντλούν ενεργειακά και συναισθηματικά. Η καλύτερη άμυνα σας είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω, να παρακολουθείτε όσα συμβαίνουν από απόσταση ασφαλείας. Επίσης, θα είναι ωφέλιμο να εντοπίστε έναν φίλο που αποτελεί τη φωνή της λογικής σας όταν αισθάνεστε αντικρουόμενοι!

Την Κυριακή ο Ήλιος συνεργάζεται με τον μετασχηματισμένο Ουρανό, στον τρίτο οίκο σας των ιδεών και της επικοινωνίας. Μείνετε ανοιχτοί σε εκείνες τις στιγμές που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας, Ιχθύες. Η πιο αθώα συνομιλία, θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια στιγμή αναλαμπής που θα σας αλλάξει τη ζωή. Μην επεξεργαστείτε υπερβολικά αυτό που θα έρθει στο μυαλό σας. Μοιραστείτε τις ιδέες που μπορούν να σας ανεβάσουν οικονομικά και επαγγελματικά!