Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Προσοχή σε κάποιον που προσπαθεί να σας ρίξει με όμορφα λόγια αυτό το Σάββατο, Κριέ! Επίσης, παραμείνετε προσεκτικοί αν αισθανθείτε ένα σκίρτημα στην καρδιά για κάποιον. Με τη Σελήνη σε μια όψη σύγχυσης με τη γοητευτική Αφροδίτη, μπορεί να πέσετε στα δίχτυα κάποιου άθελά σας. Μπορεί οι άνθρωποι να είναι ειλικρινείς μαζί σας ή να σας έχουν ξεγελάσει… Σήμερα είναι δύσκολο να καταλάβετε τι από τα δύο συμβαίνει. Μην υποθέτετε τίποτα, μέχρι να έχετε γεγονότα και αποδείξεις!

Αν σκοπεύετε να ξοδέψετε χρήματα που έχετε κερδίσει σκληρά, σκεφτείτε το καλά τώρα. Η εποχή των γενεθλίων σας τελειώνει αυτή την Κυριακή: Ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιό σας και μπαίνει στον Ταύρο και τον πρακτικό δεύτερο οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Ήρθε η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να πιάσετε δουλειά. Θα διευκολυνθείτε αν υιοθετήσετε κάποιες πρακτικές αλλαγές, όπως τον καλύτερο προϋπολογισμό και την άμεση κάλυψη των λογαριασμών σας. Η σωστή διαχείριση τώρα, θα φανεί χρήσιμη στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες!

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύες το Σάββατο, δραστηριοποιεί το ομαδικό σας πνεύμα. Θα είστε πιο πρόθυμοι να συνεχίσετε μια συνεργασία, ακόμα κι αν είναι διαδικτυακή αυτή τη στιγμή. Μόνο πριν δεσμευτείτε, βεβαιωθείτε ότι όλα διανέμονται ισότιμα. Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να σχηματίζουν τρίγωνο σήμερα, τα χρήματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν μέσα στην παρέα ή την ομάδα σας. Είστε πολύ γενναιόδωροι, Ταύροι… Αλλά όταν αισθανθείτε πως κάτι είναι άδικο, ο εσωτερικός σας συναγερμός αρχίζει να χτυπάει. Για να αποφύγετε μια ολοκληρωτική κατάρρευση, ζητήστε διαφάνεια στις δαπάνες της ομάδας και ισότιμη κατανομή του φόρτου εργασίας. Οι διαφορετικές ικανότητες του καθενός θα πρέπει να δαπανούνται με ίσο ποσοστό ενέργειας!

Ο Ήλιος θα διαμένει στο ζώδιο σας από αυτή την Κυριακή και μέχρι τις 20 Μαΐου: Ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας αλλά και κάθε είδους νέα αρχή! Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας υποχρεώσεις. Θα αναζωογονηθείτε με μια βαθιά εσωτερική εργασία. Κλείστε επίπονα κεφάλαια και θα δημιουργήσετε χώρο για τα συναρπαστικά νέα πράγματα που θα εισέλθουν στη ζωή σας. Με τον τολμηρό Ήλιο να σας φωτίζει, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για ειλικρινή αυτοέκφραση. Αξιοποιήστε αυτή τη μακρά περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης για να ακολουθήσετε ένα από τα παλιά σας πάθη!

Δίδυμοι

Διαθέτετε ένα λαμπρό όραμα, Δίδυμοι; Υπό το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης του Σαββάτου, ίσως δυσκολευτείτε να πείσετε τους άλλους για τα πλεονεκτήματά του. Οι άνθρωποι μπορεί να ζητήσουν πρακτικές αποδείξεις πριν υπογράψουν μια συμφωνία, είτε να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία της. Καλύτερα να αναβάλλετε τυχόν μεγάλες αποκαλύψεις μέχρι να είστε έτοιμοι… Και θωρακιστείτε με τα απαραίτητα γεγονότα και στοιχεία για να ενισχύσετε τη θέση σας. Προσπαθήστε να προβλέψετε τις πιθανές αντιρρήσεις των άλλων, ώστε να ξέρετε πώς θα αντιμετωπίσετε την καθεμιά. Αυτή θα είναι κερδοφόρα, ευχάριστη και έξυπνη χρήση του χρόνου σας: Αν έχετε τις απαντήσεις, οι ανησυχίες και οι κριτικές δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο αλλά μια καλή αφορμή για διάλογο!

Την Κυριακή ο Ήλιος γλιστράει στον Ταύρο και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης και της ηρεμίας. Τώρα έχετε την κοσμική άδεια να απομονωθείτε, αν το έχετε ανάγκη. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα σας βοηθήσει το να μάθετε να αρνείστε κάποιες φορές. Αξιοποιήστε τις για να επουλώσετε τις πληγές σας, αν έχετε παλέψει για να απελευθερωθείτε από μια οδυνηρή κατάσταση. Ο δωδέκατος οίκος αφορά και το υποσυνείδητο, γι’ αυτό επωφεληθείτε από κάποιες διαδικτυακές συνεδρίες με έναν θεραπευτή. Αποφύγετε την επαφή με ανθρώπους που σας εξουθενώνουν συναισθηματικά. Αυτή είναι περίοδος για να έχετε κοντά σας μόνο υποστηρικτικούς ανθρώπους!

Καρκίνος

Καρκίνοι, τώρα θα βρείτε ό,τι αναζητάτε εφόσον παραμένετε ρεαλιστές. Κάτω από το τρίγωνο Αφροδίτης-Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης αν αγνοήσετε τις δυσάρεστες λεπτομέρειες αντί να τις αντιμετωπίσετε. Αυτή η συνταγή θα οδηγήσει σε μελλοντική απογοήτευση. Να θυμάστε ότι κανένας και τίποτα δεν θα είναι ποτέ “τέλειο”. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να στοχεύσετε σε κάτι “ανθρώπινα όμορφο”. Οι ιδιορρυθμίες της προσωπικότητας μπορεί να είναι προσφιλείς και τα ελαττώματα μπορούν να μετατρέψουν κάτι συνηθισμένο σε τέχνη. Για να το καταλάβετε καλύτερα, Καρκίνοι, σκεφτείτε πώς ορίζεται η αληθινή αγάπη: Στην πραγματικότητα, είναι η αποδοχή των άλλων όπως είναι – αλλά και για αυτά που δεν είναι!

Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Οι συνέργειες με νέους φίλους και επαγγελματικές επαφές ευνοούνται, γι’ αυτό ανοίξτε τα κοινωνικά σας φτερά ακόμα και εξ αποστάσεως. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία. Είναι καλή στιγμή να αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα σας ή να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να έχετε απομακρυνθεί τελευταία.

Λέων

Μείνετε αληθινοί αυτό το Σάββατο, Λέοντες. Η ομάδα σας δεν χρειάζεται να δει ένα γενναίο πρόσωπο, θέλει να μάθει πώς αισθάνεστε πραγματικά. Έτσι θα είναι σε θέση να σας στηρίξει αλλά και να συμπράξετε αποτελεσματικά. Αν έχετε κρατήσει μια σημαντική πληροφορία για τον εαυτό σας, κάντε μια ομαδική συνομιλία και εντάξτε τους όλους. Θα εκπλαγείτε με τις λύσεις που θα προκύψουν, όταν αφεθείτε στη δύναμη του συλλογικού πνεύματος. Τούτου λεχθέντος, να μοιράζεστε μόνο με άτομα εμπιστοσύνης που έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους!

Από την Κυριακή, ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και θα πυροδοτεί τη ζώνη σας της σταδιοδρομίας μέχρι τις 20 Μαΐου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, επικεντρωθείτε πλήρως στους πιο σημαντικούς στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τις φυσικές ηγετικές σας δεξιότητες και οργανώστε κλήσεις και διαδικτυακές συναντήσεις με τα κατάλληλα άτομα. Αν και ο Ήλιος θα σας δώσει προβάδισμα, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα… Δώστε την βοήθειά σας σε κάποιον που ξεκινάει τώρα και χρειάζεται μια επαγγελματική ώθηση. Κάθε προσφορά θα σας επιστραφεί!

Παρθένος

Η ανάμειξη της δουλειάς με τα προσωπικά, συνήθως δεν είναι καλή ιδέα. Και υπό το τρίγωνο διαστρέβλωσης της Σελήνης με την Αφροδίτη, μια θαμπή γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αντισταθείτε στον πειρασμό να μιλήσετε για προσωπικά θέματα με έναν «φίλο από τη δουλειά» – ειδικά αν είναι ο κρυφός σας πόθος. Αν χρειάζεστε συνεργάτη σε ένα επαγγελματικό έργο, αναζητήστε τον στις επαγγελματικές σας επαφές την επόμενη εβδομάδα. Μην απευθυνθείτε σε έναν φίλο που δεν έχει τις κατάλληλες δεξιότητες. Κρατήστε τις σχέσεις σας ιερές στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή, διατηρώντας τον καθένα στην ανάλογη θέση!

Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον ένατο οίκο σας των οραμάτων, διευρύνοντας τους ορίζοντές σας και ενθαρρύνοντας την υψηλή σκέψη. Η μετάβαση κεντρίζει την επιθυμία σας να συνδεθείτε με άλλους πολιτισμούς: Ίσως είναι καιρός να μάθετε μια επιπλέον ξένη γλώσσα, αφιερώνοντας μία ώρα τη μέρα σε μια σχετική εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Αναπτύξτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που να εξυπηρετεί τη “νέα οικονομία” υπό τις συγκυρίες που επικρατούν πλέον!

Ζυγός

Σας συγκινούν οι όμορφες λεπτομέρειες και πάντα τους δίνετε έμφαση, Ζυγοί! Αλλά το τρίγωνο σύγχυσης μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης το Σάββατο, μπορεί να σας αποσπάσει με μικροπράγματα και να χάσετε τη συγκέντρωση στον στόχο σας. Κρατήστε τα όλα απλά για να μην εκτραπείτε. Αν μη τι άλλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε χειριστεί πρώτα τα πρακτικά σας καθήκοντα πριν βάλετε τις δημιουργικές σας πινελιές!

Την Κυριακή, ο ζεστός Ήλιος περνά στον Ταύρο και λάγνο όγδοο οίκο σας της λαγνείας, ανεβάζοντας τον ανοιξιάτικο πυρετό: Μέχρι τις 20 Μαΐου θα έχετε τη δύναμη να τραβάτε θαυμαστές, όπως το φως τραβά τις πεταλούδες. Οι ελεύθεροι Ζυγοί ενδιαφέρεστε για έναν έντονο και με διάρκεια δεσμό με ένα ιδιαίτερο άτομο. Δοκιμάστε την τύχη σας σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Οι Ζυγοί που έχουν σχέση, μπορούν να πειραματιστούν με νέες τεχνικές αποπλάνησης!

Σκορπιός

Η Σελήνη του Σαββάτου στους Ιχθύες σας βάζει σε ρομαντική διάθεση, Σκορπιοί! Αλλά μια πρόκλησή της από την Αφροδίτη στους Διδύμους, ίσως να σας δημιουργήσει αμφιβολίες. Μπορεί εύκολα να μεγαλοποιήσετε μια διαφωνία ή να αντιδράσετε υπερβολικά. Πρέπει να διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν αισθάνεστε ότι θα εκραγείτε: Δεν θα είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα αυτών των διενέξεων αργότερα. Θέλετε να σπάσετε τον πάγο μετά από έναν τσακωμό; Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα. Μια έξυπνη και ειλικρινής φιλοφρόνηση μπορεί να βοηθήσει!

Την Κυριακή ο Ήλιος γλιστρά στον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών, εντείνοντας την επιθυμία σας για σύμπραξη. Αλλά το εξαιρετικά επιλεκτικό ζώδιό σας πρέπει να μειώσει λίγο τις προσδοκίες… Κανείς δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί σε όλα τα κριτήριά σας. Ίσως κάνετε κακό στον εαυτό σας, αν απομακρύνετε κάποιον για μερικά ψεγάδια. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες βάλτε περισσότερη ισορροπία στις φιλίες σας, τον ρομαντισμό και τις επιχειρηματικές συμμαχίες. Βρείτε κοινό έδαφος εξερευνώντας τα κοινά ενδιαφέροντα. Ενισχύστε τους δεσμούς σας, θέτοντας ερωτήσεις αντί να υποθέτετε ότι γνωρίζετε ήδη τι θα κάνει ή θα πει κάποιος!

Τοξότης

Οι διαθέσεις σας μπορεί να είναι άγριες αυτό το Σάββατο, Τοξότες! Γι’ αυτό μην βιαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, ούτε να αφήσετε να σας πιέσουν για μια απάντηση πριν μελετήσετε πλήρως τις επιλογές σας. Παρόλο που η μέρα μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, να έχετε επίγνωση του αντίκτυπου που έχουν τα ανάμικτα συναισθήματά σας σε αυτούς που αγαπάτε. Δεν θέλετε να τους παρασύρετε σε μια συναισθηματική περιπέτεια – ή χειρότερα, να τσακωθείτε με κάποιον που προσπαθεί μόνο να σας δώσει στήριξη!

Κάντε λίγο χώρο και δημιουργήστε ένα γυμναστήριο στο σπίτι. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και τον έκτο οίκο σας της υγείας. Μέχρι τις 20 Μαΐου απαιτεί να φροντίσετε τον εαυτό σας και το σώμα σας. Αντί να πίνετε πάντα καφέ, δοκιμάστε το πράσινο τσάι ή φρέσκους χυμούς που θα σας γεμίσουν με αγνή και φυσική ενέργεια. Γεμίστε το πιάτο σας με λαχανικά και μειώστε τα ζωικά προϊόντα, το υπερβολικό αλάτι και τη ζάχαρη. Βάλτε περισσότερη αυτοφροντίδα στην καθημερινότητα, με λίγη εξάσκηση και διαλογισμό. Αυτές οι αλλαγές θα βοηθήσουν και την επαγγελματική σας απόδοση: Καθαρίζοντας το μυαλό σας με αερόβιες ασκήσεις, θα παραμείνετε πιο παραγωγικοί!

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να στοχεύετε στο καλύτερο, Αιγόκεροι. Αλλά μήπως έχετε θέσει τον πήχη τόσο ψηλά, που ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να τον φτάσετε; Υπό το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης του Σαββάτου, θα ήταν σοφό να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Αντ’ αυτών, βρείτε την ομορφιά που κρύβουν οι ατέλειες και αντιμετωπίστε με χιούμορ τα απρόοπτα. Αν αρχίσετε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας πρώτα, θα είναι ευκολότερο να φερθείτε με ζεστασιά και στους γύρω σας!

Την Κυριακή, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης περνά στον Ταύρο και τον πέμπτο οίκο σας του πάθους: Σας ανοίγει τον δρόμο για ρομαντισμό και φήμη. Θα πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί για να μεγιστοποιήσετε αυτή την ενέργεια το 2020… Αλλά με μια καλή web κάμερα, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και στις δύο κατηγορίες! Από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου, τολμήστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Αξιοποιήστε την κοσμική εύνοια προς όφελός σας, αναδείξτε την γοητεία σας στο μέγιστο. Θα μπορούσατε να ανταγωνιστείτε σημαντικούς αντιπάλους αυτή την περίοδο, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα!

Υδροχόος

Μερικά ψώνια μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση, Υδροχόε. Αλλά το Σάββατο σχηματίζεται ένα τρίγωνο, με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τη ζώνη των χρημάτων σας και την Αφροδίτη στον ηδονιστικό πέμπτο οίκο σας. Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Πριν προσθέσετε κάτι στο διαδικτυακό καλάθι σας, σιγουρευτείτε ότι ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάτι ακριβό, βάλτε ένα σχέδιο αποταμίευσης και στο μεταξύ πάρτε κάτι πιο οικονομικό και σικ. Έτσι θα ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για κάτι λαμπερό και καινούργιο!

Την Κυριακή ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 20 Μαΐου ίσως χρειαστεί να θέσετε νέα όρια με τους ανθρώπους που συζείτε, ειδικά αν δεν δείχνουν σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους. Εάν έχετε εξουθενωθεί από τη δουλειά τις τελευταίες μέρες, τα άστρα σας δίνουν την άδεια να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους συγγενείς σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε συναντηθείτε υπό τις συνθήκες. Η διατήρηση των δεσμών θα σας παράσχει ασφάλεια και προσγείωση!

Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο θα είναι έντονο το ένστικτό σας να ευχαριστείτε τους ανθρώπους γύρω σας. Αλλά η Σελήνη στο ζώδιό σας, συγκρούεται με την Αφροδίτη της αρμονίας: Ίσως πρέπει να παραδεχτείτε πού κάνετε λάθη, για τη διατήρηση της ειρήνης και μόνο. Πρέπει να λέτε τη γνώμη σας, να μην φαίνεστε άτομα χωρίς προσωπική βούληση προκειμένου να μην δυσαρεστήσετε άλλους! Η διαφορετική άποψή σας μπορεί να προκαλέσει τριβές, όμως μην φοβάστε να εκφράσετε την αυθεντικότητά σας. Μια δημιουργική λύση που θα λειτουργήσει για όλους, μπορεί να προκύψει μέχρι το τέλος της ημέρας!

Την Κυριακή ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον συνεταιριστικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μέχρι τις 20 Μαΐου, ερευνήστε νέους τρόπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους. Αυτή είναι η ζώνη και της τοπικής δραστηριότητας: Τώρα που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους γείτονες δια ζώσης, σκεφτείτε άλλους τρόπους για να παραμείνετε σε επαφή. Δημιουργείστε τη δική σας ομάδα στο Facebook για να μοιραστείτε ενημερώσεις, κάντε μια διαδικτυακή εκστρατεία για να συγκεντρώσετε χρήματα ή τρόφιμα για άτομα στην κοινότητα που τα έχουν ανάγκη!