Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη που μπορεί να έχουν τα μικρά πράγματα, Κριέ. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κάνετε χαρούμενους τους ανθρώπους με ειλικρινείς φιλοφρονήσεις, θα μοιραστείτε με φίλους κάποια χαρμόσυνα νέα. Είναι εύκολο να νιώσετε ότι έχετε πιεστεί και θέλετε να ξεσπάσετε αυτές τις μέρες. Αλλά το να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, μπορεί να σας βγάλει όλους από αυτή την κατάσταση πανικού. Με την ευθυγράμμιση Αφροδίτης-Κρόνου του Σαββάτου, ξεκινήστε μια νέα συνήθεια: Μια διαδικτυακή συνάντηση με τους συνεργάτες σας για να συζητήσετε την εβδομάδα σας ή μια ηλεκτρονική λέσχη βιβλίων.

Τα αστέρια της Κυριακής προσφέρουν περισσότερα κίνητρα για να ανανεώσετε τη ρουτίνα σας. Ενώ είναι εύκολο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε με συγκεκριμένες μεθόδους, αυτό κάνει την δημιουργικότητα που διαθέτετε να υποφέρει. Το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Σελήνης της Κυριακής, σας προκαλεί να βρείτε νέους τρόπους εργασίας. Διερευνήστε διαφορετικές προσεγγίσεις εφαρμογών ή λύσεων στο διαδίκτυο, που σχετίζονται με την ειδικότητά σας. Μπορείτε να βρείτε έμπνευση, για μια καινοτομία που θα βοηθήσει να παραμείνετε ψηλά στον τομέα σας.

Ταύρος

Είστε πιο κοινωνικοί από ποτέ, χάρη στην ομιλητική γωνία του Σαββάτου μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου. Κοινωνικοποιηθείτε με στρατηγική! Ναι, μπορεί να γίνει, ακόμη και όταν το κάνετε από απόσταση. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με μια επαγγελματική ομάδα, προσκαλώντας τη σε μια εβδομαδιαία διαδικτυακή συνομιλία. Αν και είναι σαββατοκύριακο, είναι καλή στιγμή για θέματα σταδιοδρομίας. Τηλεφωνήστε ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα σε έναν μελλοντικό συνεργάτη, ζητώντας υποστήριξη για μια πρωτοβουλία σας.

Όταν πρόκειται για την αγάπη, είστε αναμφισβήτητα επιλεκτικοί, Ταύρε. Αλλά το τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ Σελήνης-Ουρανού, μπορεί να ενέχει την προοπτική για μια αλλαγή στα ερωτικά σας. Το άτομο αυτό, μπορεί να μην διαθέτει το “πακέτο” που περιμένετε. Όταν πρόκειται για σχέση δέσμευσης, είναι δύσκολο να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν αξιόπιστο σύντροφο και έναν περιπετειώδη. Δεν χρειάζεται να διαλέξετε… Τώρα μπορεί να βρείτε τον συνδυασμό και των δύο. Είστε σε σχέση; Οι απρόβλεπτες πράξεις είναι ισχυρό αφροδισιακό. Κάντε έκπληξη στον σύντροφό σας με μια σέξι κίνηση που δεν θα περιμένει.

Δίδυμοι

Οι φιλοδοξίες σας ενισχύονται αυτό το Σάββατο, χάρη στην ευθυγράμμιση της δημιουργικής Αφροδίτης και του δομημένου Κρόνου. Όμως αν έχετε υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες, μπορεί να απογοητευτείτε. Η σωστή συνταγή; Συνδυάστε την καινοτομία με την παραδοσιακή σοφία. Η μίξη θα επιφέρει κάτι πρωτότυπο – και το τελικό αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια στο χρόνο!

Ο κανόνας της Κυριακής: Δώστε προτεραιότητα στην Οικογένεια, Δίδυμοι. Ορισμένοι φίλοι σας πιστεύουν ότι θα βρίσκεστε πάντα εκεί να τους βοηθάτε με τα δικά τους προβλήματα… Αλλά μήπως αυτό σας έχει εξαντλήσει; Μαζί με το αίσθημα εξουθένωσης, μερικές από τις πιο κοντινές σχέσεις σας μπορεί να χαλάσουν με αυτό τον τρόπο. Επαναπροσδιορίστε τις προτεραιότητές σας, τοποθετήστε ξανά τους αγαπημένους σας στην πρώτη θέση που ανήκουν. Θέλετε να έρθετε σε επαφή με ένα καινούργιο άτομο; Προγραμματίστε το έτσι, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο και για στους δικούς σας ανθρώπους.

Καρκίνος

Να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα ακολουθήσουν περίεργες στιγμές. Η ευθυγράμμιση του Σαββάτου μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου, καθιστά δύσκολο το να “διαβάσετε” τους ανθρώπους. Μην το πάρετε προσωπικά αν κάποιος σας δώσει μια αόριστη ή μη δεσμευτική απάντηση. Οι άνθρωποι προσπαθούν ακόμη να μπουν στη νέα ροή του κόσμου που αλλάζει – και μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια δύσκολα συναισθήματα. Συνεχίστε να κάνετε προσπάθειες για να συνδεθείτε μαζί τους. Απλώς κάντε το με πιο διακριτικούς τρόπους που δεν έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ένα μήνυμα που ρωτά “Πώς είναι η μέρα σου;” ή μια αστεία εικόνα, μπορούν να λειτουργήσουν ιδανικά!

Την Κυριακή φροντίστε να μην εξιδανικεύετε τους φίλους σας, βάζοντάς τους σε βάθρο. Η προσδοκία της τελειότητας από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τη σχέση που έχετε μαζί τους, μπορεί να σας οδηγήσει σε απογοήτευση. Σε τελική ανάλυση, ακόμη και το πιο ιδανικό πρόσωπο διαθέτει ανθρώπινα “ελαττώματα”. Καλύτερα να τα μάθετε από νωρίς και να γνωρίζετε τα όριά τους, ώστε να είστε σίγουροι αν μπορείτε ή όχι να τα αντιμετωπίσετε.

Λέων

Η αγάπη βρίσκεται παντού Λέοντα – και έρχεται σε όλων των ειδών τις μορφές. Εάν πέσετε ψυχολογικά το Σάββατο ή σκέφτεστε αδιάκοπα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, στρέψτε την προσοχή σας σε ένα δημιουργικό έργο. Μήπως θα βοηθούσε να οργανώσετε μια συγκέντρωση μέσω διαδικτύου με φίλους; Μείνετε μακριά από τους μελοδραματικούς τύπους. Σίγουρα θα ακούσουν το ξέσπασμά σας… Αλλά εσείς χρειάζεστε κάτι που θα σας αποσπάσει την προσοχή, όχι να κάνετε πάλι αυτούς το κεντρικό θέμα των συνομιλιών σας. Το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο! Γι’ αυτό δείτε μια κωμωδία ή παίξτε ένα επιτραπέζιο.

Σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι, μόλις ξεχαστείτε από κάθε περιπλοκή κατάσταση, ακριβώς τότε θα λάβετε το πολυαναμενόμενο μήνυμα! Αξιοποιήστε την τεχνολογία την Κυριακή για να αυξήσετε κατά πολύ την παραγωγικότητά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα κέρδη σας, αν είστε πρόθυμοι να μάθετε νέα πράγματα. Αναζητήστε νέες εφαρμογές, αποκτήστε πρόσβαση σε πηγές που μπορείτε να κατεβάσετε ή παρακολουθήστε on-line μαθήματα.

Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας, Παρθένε. Αλλά μην προσπαθήσετε πεισματικά αυτό το Σάββατο… Η γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους, θα μπορούσε να θεωρηθεί χειραγώγηση. Και ας είμαστε ειλικρινείς, ίσως κυνηγάτε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Το θέμα είναι κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι έχετε συγκεκριμένα κίνητρα – και αυτό να τους κάνει να απομακρυνθούν. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά. Εάν χρειάζεστε κάποιον για να προχωρήσετε με ταχύτερο ρυθμό, ζητήστε την υποστήριξή του απευθείας αντί να το υπονοήσετε.

Την Κυριακή μοιραστείτε τις νέες ιδέες σας, ακόμη και αν οι άνθρωποι που θα τις ακούσουν δεν είναι της ίδιας νοοτροπίας. Μπορεί να τους προκαλέσετε να βγουν από τη ζώνη άνεσης τους… Αλλά αυτό θα τους οδηγήσει να δουν τα πράγματα με άλλη ματιά – και ίσως τελικά να σας ευχαριστήσουν. Αφιερώστε χρόνο για να ψάξετε νέες πηγές έμπνευσης. Μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα ομιλία σε βίντεο, ένα διαδικτυακό σεμινάριο ή συμβουλές για διαλογισμό!

Ζυγός

Ενώ θαυμάζετε τους ανθρώπους που ζουν με τους δικούς τους κανόνες, χρειάζεστε συνέπεια στις σχέσεις σας. Η ευθυγράμμιση του Σαββάτου ανάμεσα στην κοινωνική Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον Κρόνο, μπορεί να προκαλέσει αμφιβολίες για μια έλξη που νιώθετε ή για μια φιλία. Η ενέργεια που επενδύετε για να προσελκύσετε αυτό το άτομο, ίσως μπορεί να αξιοποιηθεί για την επιδίωξη των δικών σας στόχων και επιθυμιών. Αντισταθείτε σε ό,τι σας αποσπά και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Μόλις νιώσετε ότι ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας, θα φέρετε τους σωστούς ανθρώπους κοντά σας!

Μήπως απομονώσατε τον εαυτό σας προσπαθώντας να φτάσετε στην κορυφή, Ζυγέ; Γνωρίζουμε ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας. Αλλά την Κυριακή, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν ότι τους μειώνετε με την αποφασιστική φιλοδοξία σας. Θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε μαζί τους, να τους εκφράσετε ευγνωμοσύνη για να επανέλθει η αγάπη. Δηλώστε την εκτίμησή σας για την υποστήριξη που λάβατε από αυτούς στην πορεία σας. Εάν μπορείτε να τους στείλετε ένα δώρο μέσω ταχυδρομείου, κάντε το!

Σκορπιός

Αναλύετε μια κατάσταση ώσπου να φτάνει σε σημείο εμμονής, Σκορπιέ; Μην αφήσετε τη ζήλια να σας κυριεύσει το Σάββατο, κάντε κάτι για να σιωπήσετε αυτό τον ενοχλητικό εσωτερικό διάλογο. Θα βοηθήσει να κάνετε διαλογισμό, να διαβάσετε, να προσκαλέσετε έναν ισορροπημένο φίλο για μια διαδικτυακή χειροτεχνία από κοινού. Το να μετατοπίσετε την εστίασή σας, είναι η καλύτερη στρατηγική αυτή τη στιγμή. Μην παραμένετε προσκολλημένοι στα ίδια και τα ίδια. Το σύμπαν μπορεί να αποκαλύψει ένα πολύ καλύτερο σχέδιο, αν του παραχωρήσετε τον έλεγχο!

Οι πλανήτες της Κυριακής υπογραμμίζουν την ανάγκη σας για προσωπικό χώρο. Αν δεν έχετε διάθεση για συνομιλίες, σεβαστείτε τα όριά σας και ακολουθήστε τη ροή των συναισθημάτων σας. Κάθε ανάγκη είναι ο τρόπος του πνεύματός σας να πει πως πρέπει να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Ακούστε αυτή την εσωτερική φωνή, πάρτε χρόνο για εσάς – και θα γίνετε όπως πριν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Τοξότης

Ακόμη και οι πιο υγιείς σχέσεις απαιτούν περιοδικούς ελέγχους, για να βεβαιωθείτε ότι όλοι αισθάνονται ευτυχείς και αγαπημένοι. Αυτό το Σάββατο, ο σταθερός Κρόνος διαθέτει την υποστηρικτική του ενέργεια στην καρδιά της Αφροδίτης: Ελάτε σε επαφή με τους καλύτερους φίλους και τον σύντροφό σας. Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο για ειλικρινή διάλογο, επιτρέποντάς τους να ασκήσουν κριτική χωρίς να πάρετε αμυντική – ή εκδικητική αργότερα – στάση. Ίσως χρειάζονται περισσότερα από εσάς ή θα ήθελαν να είστε πιο ήρεμοι και χαλαροί. Δεν είστε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες τους, Τοξότη. Αλλά αυτές οι συζητήσεις μπορεί να βοηθήσουν να βρείτε καλύτερους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας.

Αυτή την Κυριακή αφήστε τα gadget σας να δουλέψουν για εσάς. Βρείτε εφαρμογές που θα βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις κινήσεις και τους στόχους σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο βολική. Είναι καιρός να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μάθετε κάποιο νέο λογισμικό. Ασχοληθείτε με την επιμόρφωσή σας, που μπορεί να βοηθήσει για να κερδίσετε χρήματα. Αλλάξτε τις πολύ παλιές σας συσκευές με πιο εξελιγμένες. Η επένδυση θα αξίζει τον κόπο!

Αιγόκερως

Δεν έχετε αρκετή θέληση; Η Αφροδίτη και ο Κρόνος εισέρχονται στις πιο ενδοσκοπικές ζώνες του χάρτη σας αυτό το Σάββατο… Κι αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Σταματήστε να λέτε στον εαυτό σας πως δεν θα τα καταφέρετε. Αν χωρίσετε τα project σας σε μικρότερα μέρη, μπορείτε να δουλέψετε πιο αποτελεσματικά. Οραματιστείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα και εργαστείτε σταδιακά ως το τέλος!

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε στην πορεία σας; Η Κυριακή σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και αποφασιστικότητα. Είναι μια μεγαλύτερη πρόκληση από όσες έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν… Αυτό μπορεί να σας αποσυντονίσει στην αρχή, όμως δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Απλά πρέπει να γίνει κάποιος προγραμματισμός. Διαθέτετε την ευστροφία και την κατάλληλη ομάδα για να το κάνετε να συμβεί, για αυτό στηριχθείτε στους συνεργάτες σας. Μπορεί να μην είναι ομαλή η πορεία που θα ακολουθήσετε από την αρχή μέχρι το τέλος, ειδικά αφού όλοι εργάζεστε εξ αποστάσεως… Αλλά όταν τελικά τα καταφέρετε, θα έχετε κάτι σπουδαίο να γιορτάσετε!

Υδροχόος

Δεν είναι κακό να θέλετε “περισσότερα”, Υδροχόε! Οπότε μην απολογείστε που είστε φιλόδοξοι ή ζητάτε από τους άλλους τον καλύτερό τους εαυτό. Το Σάββατο που η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο που σας κυβερνά, ίσως νιώθετε έντονη ανάγκη για αναβάθμιση. Ίσως θέλετε να ανανεώσετε την ντουλάπα σας, να φτιάξετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ζητήστε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τους φίλους σας, αν δεν σας τη δίνουν ήδη!

Ετοιμαστείτε για την Κυριακή, καθώς μια ομαδική κλήση με φίλους επιφυλάσσει κάποιες εσωτερικές εξομολογήσεις: Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον συγκυβερνήτη σας τον Ουρανό. Όταν ανοίγετε την καρδιά σας, δίνετε έναυσμα και στους άλλους να αποκαλύψουν τα βαθύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δείξτε κατανόηση και μην αγχώνεστε αν δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να πείτε. Η ήρεμη και καθησυχαστική παρουσία σας είναι αρκετή!

Ιχθύες

Το Σάββατο, η καλαίσθητη Αφροδίτη και ο δομημένος Κρόνος ευθυγραμμίζονται και αναδύουν τον διακοσμητή που κρύβετε μέσα σας. Τι θα συνέβαινε αν μετακινούσατε κάποια έπιπλα στους χώρους σας ή ανανεώνατε τα δωμάτια; Σε θέματα καρδιάς, ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα που χρειάζονται επίλυση. Εκφράστε με τρυφερότητα τις ανησυχίες σας, πριν να εξελιχθούν σε κάτι μεγαλύτερο. Απλά θυμηθείτε να τις θέσετε ως ερωτήσεις και όχι ως κατηγορίες!

Οι πλανήτες της Κυριακής σας παρέχουν μια διπλή δόση διπλωματίας. Αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη ατμόσφαιρα, για να μιλήσετε για τα πραγματικά δύσκολα θέματα. Μην υπεκφεύγετε, Ιχθύες. Πρέπει να τα θέσετε όλα στο τραπέζι, αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάποιες αλλαγές. Μέσω του διαλόγου, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι και το άλλο άτομο έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Σχεδιάστε μια λύση που μπορεί να λειτουργήσει και για τους δυο σας!