Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Το Σάββατο, το μυαλό σας ίσως να στραφεί προς την εργασία, αλλά πρέπει να το συγκρατήσετε! Καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον ισχυρό Πλούτωνα στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας, εστιάστε στις διαπροσωπικές σχέσεις που δίνουν νόημα στη δουλειά σας. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε για τη δουλειά, απλά συνδεθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Ενδέχεται να αισθανθείτε κάποια δυναμική εξουσίας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον σήμερα. Αλλά αντί να αισθανθείτε ανταγωνιστικοί, ίσως να το βρείτε σέξι! Παίξτε με την εναλλαγή διαφόρων ρόλων στις σχέσεις σας. Εάν παίρνετε πάντοτε την πρωτοβουλία, αφήστε κάποιον άλλο να προγραμματίσει την ημέρα ή το αντίστροφο.

Την Κυριακή, μια μικρή και εποικοδομητική κριτική θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά ένα εγχείρημά σας. Αλλά να είστε επιλεκτικοί όταν μοιράζεστε τη δουλεία σας με άλλους. Θέλετε απόψεις από ειδικούς, όχι άχρηστες εκτιμήσεις από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τις λεπτομέρειες του κλάδου ή της τεχνογνωσίας σας.

Με τον ίδιο τρόπο, μην απευθύνεστε μόνο σε ανθρώπους που θα επαινούν τυφλά τις προσπάθειές σας. Αναζητήστε τις οπτικές ανθρώπων που θα σας πουν τι πιστεύουν ειλικρινά, θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Απλά θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να λαμβάνετε υπόψιν κάθε παρατήρηση που σας γίνεται. Μετά από όλα όσα λέχθηκαν, ευχαριστήστε τους πολύτιμους συμβούλους σας. Μια κάρτα δώρου ή ένα γεύμα που θα τους κεράσετε, μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας.

Ταύρος

Αν έχετε κάτι να πείτε, κάντε το αυτό το Σάββατο… Και επιλέξτε την κατάλληλη στιγμή και χώρο για την ειλικρινή σας συνομιλία. Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας: Αυτή η συζήτηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ενδυμάμωση της σύνδεσης με κάποιον. Πρώτα απ’ όλα, επιλέξτε μια ιδιωτική τοποθεσία. Δεύτερον, προσαρμόστε τα πάντα σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Οι σχέσεις μπορούν να αλλάζουν διαρκώς, ακόμα κι αν θα θέλατε τα πράγματα να παρέμεναν σταθερά.

Είναι εξαιρετικό να δίνετε συμβουλές βελτίωσης. Και αυτό το σαββατοκύριακο βάλτε στόχο να κάνετε τις παρατηρήσεις σας, χωρίς να βάζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε σε άμυνα. Την Κυριακή, μην αφήσετε ένα “όχι” να σας ρίξει. Δεν είναι ευχάριστο να μην πάνε τα πράγματα όπως τα είχατε προγραμματίσει. Αλλά αντί να το σκέφτεστε και να σας παίρνει από κάτω, δοκιμάστε να ξεκινήσετε κάτι προσωπικό. Αυτό το εμπόδιο που ήρθε στον δρόμο σας, μπορεί να αποδειχθεί πραγματική ευλογία: Ίσως να σας αναμένει μια ακόμα καλύτερη εξέλιξη τελικά!

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό, Δίδυμοι: Είστε συντονισμένοι με τα διακριτικά σημάδια του σύμπαντος και την διαίσθησή σας! Το Σάββατο η Αφροδίτη και ο διεισδυτικός Πλούτωνας, βρίσκονται δίπλα-δίπλα στη μεταφυσική σας ζώνη. Το σύμπαν σας στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα. Αλλά αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τη “λογική” για να τα μεταφράσετε, θα αποτύχετε. Αφεθείτε για λίγο στην ονειροπόληση, στη φύση ή σε μια δημιουργική αναζήτηση. Όλα θα αποκτήσουν νόημα αρκετά σύντομα… Αλλά για τώρα, απλά καταγράψτε τις ευτυχείς συγκυρίες.

Η οδηγία της Κυριακής: Ακολουθήστε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους! Καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους διασχίζει τον πρώτο οίκο σας της προσωπικής έκφρασης, αφιερώστε λίγες επιπλέον ώρες σε ένα έργο που σας ευχαριστεί. Μπορεί να κάνετε μια δημιουργική ανακάλυψη. Στις στενές σχέσεις σας, να είστε ειλικρινείς όσον αφορά τις ανάγκες σας. Εάν κάτι λείπει από τη δυναμική με έναν αγαπημένο σας, μιλήστε! Ίσως είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά μια ειλικρινής συζήτηση τελικά θα εμβαθύνει τον δεσμό σας. Η συναισθηματική ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική!

Καρκίνος

Αν δεν αισθάνεστε άνετα να μοιράζεστε τα προσωπικά σας αυτό το Σάββατο, μην πιέζετε τον εαυτό σας. Αντ’ αυτού, ανοιχτείτε στη φύση σας της οικειότητας, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον Πλούτωνα στη ζώνη σας της συνεργασίας. Μια κατ’ ιδίαν συνάντηση για φαγητό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση… Και να καταλήξει σε πρωινό στο κρεβάτι την Κυριακή, αν υπάρξει σύνδεση! Εάν έχετε μακροχρόνια σχέση, ανανεωθείτε μέσα σε αυτήν: Αφιερώστε τη μέρα για να επανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας, με πολλή αγάπη και δημιουργικότητα. Είστε μόνοι; Ο φίλος ενός φίλου μπορεί να εξελιχθεί σε υποψήφιο σύντροφο. Αν το συναίσθημα φαίνεται αμοιβαίο, ξεκινήστε την συζήτηση!

Να είστε δύσπιστοι με αναξιόπιστους χαρακτήρες την Κυριακή. Η Σελήνη από τους Διδύμους θα αιωρείται στον μυστηριώδη δωδέκατο οίκο σας. Δεν ξέρουν όλοι να κρατούν ένα μυστικό, ακόμα κι αν ορκίζονται ότι θα το κάνουν! Εάν σας έχουν ήδη «σχολιάσει» άλλους ανθρώπους, είναι σαφές σημάδι ότι δεν πρέπει να τους εμπιστευθείτε τα μυστικά σας. Δώστε προσοχή σε μια συμμαχία με κάποιον έναντι ενός κοινού εχθρού, καθώς αυτή δεν είναι μια πραγματική φιλία.

Λέων

Το Σάββατο είναι υπέροχη μέρα για να σηκωθείτε νωρίς και να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα εργασιακό εγχείρημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή, μιας και δεν θα σας αποσπάσει τίποτα και θα είστε ιδιαίτερα εμπνευσμένοι. Θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη, που ευθυγραμμίζεται με τον στρατηγικό Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας της οργάνωσης και εργασίας. Αν και θα μπορούσε να σας γίνει εμμονή για λίγο, το τελικό αποτέλεσμα θα το αξίζει.

Ένας κοντινός φίλος μπορεί να συμμετάσχει, παρέχοντάς σας βοήθεια. Ίσως να μην θέλετε να σφετεριστεί κάποιος τη δική σας προσπάθεια… Αλλά η συνεργασία του μπορεί τελικά να σας φανεί πολύτιμη. Το φεγγάρι της Κυριακής στους Διδύμους, φωτίζει σημαντικά την ενέργεια του σαββατοκύριακου. Αναλάβετε να σπάσετε την όποια σιωπηλή ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον στο περιβάλλον σας, βοηθήστε να ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Δοκιμάστε να τα χειριστείτε με λίγη περισσότερη τρυφερότητα.

Παρθένος

Αυτό το Σάββατο σας βρίσκει σε απίστευτα ερωτική διάθεση: Ο διεισδυτικός Πλούτωνας συνδέεται με την Αφροδίτη, στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί λίγο περισσότερο. Χωρίς να καταργήσετε όλες τις άμυνές σας, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε δείχνοντας περισσότερο συναίσθημα. Αν ο έρωτας δεν συμβεί, δεν πειράζει! Βυθιστείτε σε ένα δημιουργικό έργο ως καλλιτέχνης ή απλά θαυμαστής του – ή και τα δύο! Έχετε μια απροσδόκητα παραγωγική Κυριακή μπροστά σας, που θα σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο!

Εισέρχεστε σε μια περίοδο αποδοτικότητας, καθώς η Σελήνη διασχίζει τον δέκατο οίκο σας των στόχων. Το Instagram μπορεί να περιμένει – έχετε δουλειά να κάνετε! Ετοιμάστε ένα ρόφημα και ξεκινήστε την ενασχόληση με τα πιο φιλόδοξα οράματά σας. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείτε να κάνετε σημαντική πρόοδο. Χειρίζεστε κάτι πραγματικά σημαντικό; Το να μείνετε στο σπίτι, είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε να σας αποσπάσουν την προσοχή. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος και κάντε το!

Ζυγός

Υπό τη σύνδεση Αφροδίτης – Πλούτωνα , είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με οικιακές υποχρεώσεις που αναβάλλατε εδώ και καιρό. Με αυτή την διαισθητική ενέργεια στον τέταρτο οίκο σας της εστίας, μπορείτε να επιτύχετε κάτι σημαντικό. Μπορεί να μην «κάτι» αυτό που απαιτεί την προσοχή σας – αλλά κάποιος. Είναι ώρα να βρείτε έναν συγκάτοικο ή να αφήσετε κάποιον που δεν ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Ο χρόνος που αφιερώνετε στην οικογενειακή σύνδεση είναι σημαντικός, οπότε συγκεντρωθείτε με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας.

Ονειρευτείτε τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνά από τον ένατο οίκο σας της επέκτασης και έμπνευσης. Ποιο είναι το γενικό σας όραμα, Ζυγοί; Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα: Είναι σίγουρη η κεντρική ιδέα για αυτό το έργο ή χρειάζεται μερικές αλλαγές; Ο ένατος οίκος αφορά επίσης τις ακαδημαϊκές σας προσπάθειες, γι’αυτό ερευνήστε ευκαιρίες να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Από την εκμάθηση ιαπωνικών ως την γιόγκα, ξεκινήστε να ασχολείστε με αυτά που σας ενδιαφέρουν και δεν θα χάσετε!

Σκορπιός

Τολμήστε να ανοιχτείτε αυτό το Σάββατο: Κάνετε την αρχή, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας ωθεί τη Σελήνη στον τομέα σας της επικοινωνίας. Δεν χρειάζεται να πείτε σε όλους τα επαγγελματικά σας σχέδια ή τα προβλήματά σας. Απλά κατευθύνετε τις συνομιλίες σας σε πιο προσωπικό επίπεδο. Είστε γεμάτοι πάθος και ερωτισμό; Ενεργοποιώντας τις σαγηνευτικές δυνάμεις σας, μπορείτε να εξελίξετε μια σχέση που επιδιώκετε. Απαιτείται να δείξετε ευάλωτοι, Σκορπιοί… Αλλά είναι προτιμότερο από το να παίζετε συνεχώς, χωρίς να αποκαλύπτετε ποιοι είστε πραγματικά.

Όταν ένας φίλος σας εμπιστευτεί κάτι προσωπικό αυτή την Κυριακή, φυλάξτε το μυστικό σαν να είναι δικό σας… Με τη Σελήνη στους Διδύμους, πρέπει να προσέχετε αυτά που λέτε! Σκεφτείτε το διπλά, αν ένας κοινωνικός γνώριμος αρχίζει με την πρόταση “ορκίσου να μην το πεις σε κανέναν»… Γιατί αν ενδώσετε στο δέλεαρ, θα γίνετε και μέρος του “δράματος” αργότερα. Καλύτερα αλλάξτε θέμα και εξαιρέστε τον εαυτό σας από συζητήσεις που πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Τοξότης

Το Σάββατο φροντίστε τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις που συνεχώς αναβάλλετε. Αυτή η στοίβα ρούχων δεν πρόκειται να πλυθεί μόνη της, Τοξότες… Ούτε τα φορολογικά σας θα γίνουν από μόνα τους. Όμως εδώ είναι τα καλά νέα: Η Αφροδίτη και ο επικεντρωμένος Πλούτωνας, συγχρονίζονται στον οίκο σας της πρακτικότητας. Μπορείτε να οργανώσετε αυτά τα καθήκοντα, ευχάριστα και αποτελεσματικά.

Ανάψτε ένα αρωματικό κερί, ακούστε μουσική, φορέστε και κάτι διασκεδαστικά ρομαντικό για να κάνετε την εμπειρία αισθησιακή. Την Κυριακή χαρείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους χορεύει στον οίκο σας της συντροφικότητας. Αυτή η ενέργεια είναι ιδανική για να βρεθείτε με την παρέα ή κάποιο ξεχωριστό άτομο… Και ίσως να είναι η αρχή μιας ερωτικής συνομιλίας. Είστε ήδη σε σχέση; Αφήστε το Netflix για να περάσετε χρόνο στον καθαρό αέρα, φροντίζοντας τον κήπο ή βγαίνοντας για έναν περίπατο.

Αιγόκερως

Η ερωτική Αφροδίτη έχει ραντεβού με τον παθιασμένο Πλούτωνα στο ζώδιό σας αυτό το Σαββατοκυριακο : Σας καλούν να εκφράσετε τα ερωτικά σας αισθήματα. Ξέρετε τι θέλετε… Και ίσως το μόνο που σας εμποδίζει να το πάρετε, είναι ο φόβος να εξωτερικεύσετε αυτά που νιώθετε. Παρόλο που δεν υπάρχει άνεση χρόνου, δεν θέλετε να κατακλύσετε τους ανθρώπους με την άμεση επαφή. Προσκαλέστε το αντικείμενο του πόθου σας στον κόσμο σας, δείξτε του περισσότερα για το ποιοι είστε.

Μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε για κάποια μικρά πράγματα την Κυριακή, που η Σελήνη από τους Διδύμους εισβάλλει στον έκτο οίκο σας των λεπτομερειών. Προσπαθήστε να απέχετε από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όσο ασχολείστε με αυτές τις υποχρεώσεις. Μικρές προσαρμογές μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά. Βάλτε τα δυνατά σας για να τελειοποιήσετε ένα έργο, ώστε να είναι έτοιμο για παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα. Η επιπλέον προσπάθειά σας δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Υδροχόος

Ένα χαλαρό Σάββατο είναι ακριβώς αυτό που τα άστρα σας ετοίμασαν: Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα στον ενδοσκοπικό δωδέκατο οίκο σας. Τουλάχιστον κρατήστε το πρόγραμμά σας όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό, για να περάσετε χρόνο στο σπίτι. Ενώ ορισμένες υποχρεώσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν, μην πιέζεστε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε πραγματικά. Αντ’ αυτού αφιερώστε χρόνο στον διαλογισμό, να δουλέψετε ένα έργο τέχνης ή να φτιάξετε τον κήπο σας.

Η διάθεσή σας την Κυριακή είναι πολύ πιο ενεργητική, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον πέμπτο οίκο σας του πάθους και της εξωστρέφειας. Προσκαλέστε έναν φίλο ή το ταίρι σας, για να δείτε ταινίες και να περάσετε χρόνο μαζί. Ανεξάρτητα από το πού θα βρεθείτε, η αυτοπεποίθησή σας θα τραβάει την προσοχή των άλλων.

Ιχθύες

Εάν αρχίσετε να βλέπετε έναν φίλο σας ερωτικά αυτό το Σάββατο, μην εκπλαγείτε. Καθώς ο Πλούτωνας συνδέεται με την αισθησιακή Αφροδίτη, είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να πειραματιστείτε. Πάρτε το χαλαρά όμως! Κάτι που φαντάζει καλή ιδέα υπό αυτό τον σαγηνευτικό ουρανό, μπορεί να σας σύρει σε κάτι πιο βαθύ και περίπλοκο από αυτό που αρχικά σκοπεύατε. Θέστε ως κανόνα να μην παίζετε με τη φωτιά, εκτός αν είστε πρόθυμοι να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση και να ενδιαφερθείτε πραγματικά για τον άλλο.

Η φύση σας αναλαμβάνει τα ηνία, με τη Σελήνη στους Διδύμους της Κυριακής. Ελάτε σε επαφή με συγγενείς και φίλους σας, ειδικά αν σκέφτεστε έντονα κάποιον αυτές τις μέρες. Όμως κρατήστε λίγα από αυτά τα τρυφερά συναισθήματα και για εσάς, Ιχθύες. Μερικές ώρες που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας, μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Κοιμηθείτε όσο χρειάζεται και ασχοληθείτε με κάτι στο σπίτι, που θα το κάνετε περισσότερο από ευχαρίστηση παρά από υποχρέωση.