Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Ο εσωτερικός σας κύκλος θα γίνει η νέα σας προτεραιότητα, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο. Ο διδάσκαλος Κρόνος εγκαταλείπει τη γωνιά της σταδιοδρομίας σας μετά από τρία χρόνια. Θα διαμένει στον Υδροχόο και τον ενδέκατο οίκο σας της κοινότητας, μέχρι την 1η Ιουλίου.

Πρόκειται για μια τρίμηνη προεπισκόπηση, του επόμενου τριετούς κύκλου του Κρόνου: Από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023. Τώρα θα ενώσετε τις δυνάμεις σας με πιστούς συμμάχους, που θα βοηθήσουν να ζήσετε μερικά από τα πιο τρελά όνειρά σας! Ίσως σας τρομάζει και παράλληλα σας συναρπάζει η ιδέα, αλλά δεν θα πιστεύετε πού θα σας ταξιδέψει… Και τους ανθρώπους που θα συναντήσετε επίσης, δεδομένου ότι αυτός ο κύκλος του Κρόνου μπορεί να βοηθήσει να βρείτε πού πραγματικά ανήκετε!

Πείτε όχι στη μνησικακία αυτή την Κυριακή: Μια θεραπευτική σύνδεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκεια Αν η συγχώρεση εξακολουθεί να σας φαίνεται κάτι ασύλληπτο, βάλτε το ως πρόκληση στον εαυτό σας να σταματήσει να θυμώνει γι’ αυτό. Αλλάξτε συζήτηση και εστιάστε την προσοχή σας σε πιο θετικά πράγματα.

Ταύρος

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσετε στόχους! Από το Σάββατο, ο Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο και στον δέκατο οίκο σας της επαγγελματικής επιτυχίας. Η περίοδος μέχρι την 1η Ιουλίου αποτελεί προεπισκόπηση ενός μεγαλύτερου κύκλου, που εκτείνεται από τις 17 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Μαρτίου 2023. Βιώσατε τρία χρόνια προσωπικής ανάπτυξης, ενόσω ο Κρόνος ήταν στον Αιγόκερω και τον επεκτατικό σας ένατο οίκο. Τώρα είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε τη σκληρά κερδισμένη σοφία σας, σε έναν ωφέλιμο νέο ρόλο. Στοχεύστε ψηλά και ετοιμαστείτε για να ανεβείτε!

Την Κυριακή αποφύγετε τους ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ένοχοι ή εξουθενωμένοι. Δεν είστε υποχρεωμένοι να τους δεχτείτε, ειδικά εάν σας εξαντλήσουν με τις απαιτήσεις τους ή τα συνεχόμενα παράπονα. Συνδεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν να νιώσετε καλά. Προτιμήστε μια συνεδρία γιόγκα ή ένα μάθημα χαλάρωσης – ή και τα δύο!

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε την προσωπική ανάπτυξή σας, Δίδυμοι; Το Σάββατο, ο προπονητής της ζωής Κρόνος, μπαίνει στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας της επέκτασης. Είναι μια τρίμηνη περίοδος προεπισκόπησης μέχρι την 1η Ιουλίου, καθώς ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου για παραμονή έως τις 7 Μαρτίου 2023.

Αλλά τώρα θα γίνετε πιο ορατοί στον κόσμο. Θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε κάτι που βρίσκουν ενδιαφέρον πολλοί άνθρωποι, να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση ή να αναπτύξετε αυτή που έχετε ήδη. Επίσης, να επιστρέψετε στο σχολείο ή να παρακολουθήσετε έναν κύκλο διαλέξεων. Και δεδομένου ότι ο ένατος οίκος αφορά την εκπαίδευση, μπορεί να αποκτήσετε μια νέα πιστοποίηση!

Αν την Κυριακή θεωρήσετε ότι κάποιος είναι δυσαρεστημένος μαζί σας, μην το αφήνετε να παραμείνει έτσι. Αντιμετωπίστε το δυναμικά και ζητήστε μια εποικοδομητική κριτική. Να είστε προετοιμασμένοι, Δίδυμοι: Μπορεί να λάβετε μια σκληρή κριτική – αλλά υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο βελτίωσης. Είναι πολύ καλύτερα να γνωρίζετε πού κάνετε λάθος, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Καρκίνος

Τα τελευταία τρία χρόνια πήρατε μερικά σημαντικά μαθήματα σχετικά με τις σχέσεις. Γι’ αυτό φρόντισε η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Αλλά από το Σάββατο ο αυστηρός πλανήτης θα διαμένει στον Υδροχόο και τον έντονο όγδοο οίκο σας, μέχρι την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια πρόγευση της επίσκεψής του εδώ, από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023. Χρήματα, δύναμη και πάθος: Θα αντιμετωπίσετε αυτά τα εξαιρετικά θέματα τώρα, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και για ευχαρίστηση.

Δώστε προσοχή και θα βγείτε από αυτό τον κύκλο πολύ πιο πλούσιοι, τόσο από άποψη χρημάτων όσο και στις διαπροσωπικές συνδέσεις! Το πιο δύσκολο κομμάτι για εσάς, Καρκίνε, μπορεί να είναι ο τρόπος που σας καθοδηγεί η αγάπη. Με αργό και σταθερό ρυθμό, θα κερδίσετε αυτό τον αγώνα.

Την Κυριακή, μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο όπως η στρουθοκάμηλος. Μια θεραπευτική σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα, προετοιμάζει τη σκηνή για μια εξομολόγηση από καρδιάς. Αλλά μην υποτιμάτε τη σημασία της επιλογής του σωστού χρόνου και τόπου. Βρείτε έναν ιδιωτικό χώρο – ή κάποιον που είναι τόσο θορυβώδης, που κανείς δεν θα μπορεί να ακούσει τη συνομιλία σας!

Λέων

Αντίο μοναξιά! Από το Σάββατο ο σοφός και ώριμος Κρόνος σταθμεύει στον Υδροχόο και τον έβδομο οίκο σας των δεσμεύσεων, μέχρι την 1η Ιουλίου. Είτε είστε μόνοι ή δεσμευμένοι, θα λειτουργήσετε σε ένα δυναμικό δίδυμο για τα επόμενα τρία χρόνια: Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο, από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας ιδιαίτερος και σοβαρός χαρακτήρας μπορεί να εισέλθει σύντομα στον κόσμο σας. Και θα διαπραγματευτείτε με χαρά την μέχρι τώρα ανεξαρτησία σας, για τις χαρές (και τις προκλήσεις) της συντροφικότητας. Έχετε βρει ήδη το ιδανικό ταίρι; Η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί σε πιο σοβαρή: Ίσως να επεκταθεί σε επαγγελματική συνεργασία ή να ξεκινήσετε την οικογένειά σας.

Την Κυριακή δεν θα σας αρκούν οι γυμνασμένοι κοιλιακοί ή ένα όμορφο πρόσωπο. Με τη Σελήνη να συναντά τον Ποσειδώνα, η λαγνεία δεν θα διαρκέσει χωρίς συναισθηματική βάση για να την στηρίξει. Είστε σε σχέση; Η δυσαρέσκεια μπορεί να σκοτώσει τον ρομαντισμό, γι’ αυτό μιλήστε για τις ανάγκες σας. Εάν έχετε βαρεθεί να μαζεύετε την ακαταστασία του άλλου ή θα θέλατε περισσότερο χρόνο για τους δυο σας, σταματήστε τους υπαινιγμούς και ζητήστε το ευθέως.

Παρθένος

Το Σάββατο, ο προσωπικός διδάσκαλος Κρόνος περνά στον Υδροχόο και στη ζώνη σας της ευεξίας μέχρι την 1η Ιουλίου. Αρχίστε να φέρεστε στο σώμα σας, όπως αρμόζει στο ναό και το εξαιρετικό δημιούργημα που είναι. Ο Παρθένοι που είναι πρόθυμοι να ριχτούν στη σκληρή δουλειά και τη γυμναστική, μπορούν να φτάσουν στην καλύτερη φόρμα της ζωής τους τα επόμενα τρία χρόνια: Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο, από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Μαρτίου 2023.

Αλλά δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μόνο με συνεχή προπόνηση θα χτίσετε το σώμα που επιθυμείτε! Αυτή η μετάβαση μπορεί να φέρει και αλλαγή σταδιοδρομίας. Επιστροφή στην εκπαίδευση ή παρακολούθηση μαθημάτων στο διαδίκτυο θα ήταν καλή κίνηση… Ειδικά αν χρειάζεστε κάποιες επιπλέον γνώσεις για τη δουλειά σας.

Μια δύσκολη σχέση μπορεί να βρει το δρόμο της την Κυριακή, χάρη σε μια συνάντηση της συναισθηματικής Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Αυτή η σύμπραξη θα σας βοηθήσει να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Αντί να ρίχνετε το φταίξιμο ο ένας στον άλλο, προσπαθήστε να αναγνωρίσετε και να εκφράσετε τις δικές σας προσδοκίες και απαιτήσεις. Βάλτε σε λειτουργία ένα σχέδιο, όπου ο καθένας σας θα συμβάλλει με αυτά που είναι αντιστοίχως ισχυρός. Ο διαχωρισμός των καθηκόντων μπορεί να φαίνεται καλός θεωρητικά, αλλά δεν μεταφράζεται πάντα στον ρεαλιστικό κόσμο!

Ζυγός

Ξεκινώντας από το Σάββατο, ο αριστοτεχνικός Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο. Από εκεί θα αφυπνίσει τον πέμπτο οίκο σας της φήμης, του ρομαντισμού και της γοητείας μέχρι την 1η Ιουλίου. Θέλετε να δημιουργήσετε μια καλή εικόνα του εαυτού σας προς τα έξω; Η συνέπεια είναι το κλειδί: Από τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις της εταιρίας, την έγκαιρη παράδοση εργασιών έως τις δημοσιεύσεις στα social media σε τακτική βάση.

Αυτή η μετάβαση του Κρόνου είναι ισχυρή και για την αγάπη: Θα σας ανακατευθύνει σε ανθρώπους που θα παραμείνουν δίπλα σας, είτε θα φέρει μια επισημοποίηση με τον σύντροφό σας. Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Μαρτίου 2023… Οπότε οτιδήποτε προετοιμάζετε για τους επόμενους μήνες, μπορεί να πυροδοτηθεί ξανά στο τέλος του έτους.

Φερθείτε στο σώμα σας όπως σε ναό την Κυριακή, που η Σελήνη και ο υδάτινος Ποσειδώνας συγχρονίζονται. Να έχετε πάντα μαζί σας νερό και να συμμετάσχετε με όλο σας το είναι σε ένα μάθημα χορού ή αερόβιας γυμναστικής. Εάν έχετε αποφασίσει να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη, αρχίστε με μια ντουλάπα ή τα συρτάρια που είναι γεμάτα πράγματα!

Σκορπιός

Νιώθετε λίγο εξαντλημένοι όσον αφορά τις κοινωνικές σας επαφές, Σκορπιέ; Αυτό το Σάββατο ο Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο και τον οικιακό τέταρτο οίκο σας, μέχρι την 1η Ιουλίου. Θα είναι μια προεπισκόπηση ενός μακρύτερου κύκλου, που θα διαρκέσει από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Μαρτίου 2023. Ίσως είναι καιρός να δημιουργήσετε μια πιο “ενήλικη” σχέση με έναν γονέα, που ως τώρα κατηγορούσατε για τα προβλήματά σας. Ετοιμαστείτε, επειδή ο Κρόνος πρόκειται να σας διδάξει πώς να βάλετε σε τάξη όλα όσα αφορούν «σπίτι και οικογένεια». Η ακίνητη περιουσία θα μπορούσε να γίνει μια σταθερή επένδυση, ενδεχομένως και μια νέα πηγή εισοδήματός σας τα επόμενα τρία χρόνια.

Η σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής θα μπορούσε να σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές – αλλά δώστε προσοχή. Υπό αυτή την απατηλή ατμόσφαιρα, ίσως δείτε σε ανθρώπους αρετές που δεν διαθέτουν στην πραγματικότητα. Από την άλλη, μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να υποχωρήσει. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, Σκορπιέ!

Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή και ειδικά οι αλληλεπιδράσεις με την κοινότητα, θα αποκτήσουν περισσότερο νόημα από το Σάββατο. Ο σοβαρός Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο μέχρι την 1η Ιουλίου. Ποιοι είναι οι άνθρωποι στη γειτονιά σας; Άραγε πώς μπορούν οι δημιουργικές και οργανωτικές δεξιότητές σας να κάνουν τη διαφορά; Ο Κρόνος θα επιστρέφει σε αυτή τη ζώνη, από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Μαρτίου 2023: Που σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια θα είστε πιο ευτυχισμένοι, σε μια πόλη όπου αισθάνεστε ότι σας βλέπουν, σας αποδέχονται και σας εμπνέει να αναπτύξετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Οι σχέσεις με την κοινότητα, τους φίλους και τα αδέλφια μπορεί να υποστούν μια τεράστια αλλαγή. Ο τρόπος επικοινωνίας σας έχει ισχυρό αντίκτυπο σε αυτές τις επαφές. Γι’ αυτό έχει σημασία, όχι μόνο αυτό που λέτε αλλά και πώς το λέτε. Τα συγγραφικά έργα και τα έργα των Μ.Μ.Ε. αποκτούν σταθερή ώθηση από τον Κρόνο. Γίνετε πιο δομημένοι και οργανωμένοι! Η κυριακάτικη σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα, απαιτεί μια διατροφική αποτοξίνωση. Ίσως τρώτε σνακ και πίνετε χωρίς μέτρο – ή ελέγχετε τα συναισθήματά σας με το φαγητό. Αντί να αφαιρέσετε όλα τα “καλά πράγματα” από τη διατροφή σας, ίσως πρέπει να πείτε αντίο σε κάτι που σας δημιουργεί πρόβλημα στο στομάχι.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να επιδείξετε κάποιους φιλόδοξους οικονομικούς στόχους; Τα επόμενα τρία χρόνια θα μπορούσαν να είναι τα πιο κερδοφόρα για εσάς… Υπό την προϋπόθεση ότι θα τα επιδιώξετε με προσγειωμένο και λογικό σκεπτικό. Ο αριστοτεχνικός Κρόνος που σας κυβερνά, αφήνει το Σάββατο το ζώδιό σας, αφού σας έδωσε σκληρά μαθήματα από το Δεκέμβριο του 2017. Μπαίνει στον Υδροχόο και τον τομέα εισοδήματός σας μέχρι την 1η Ιουλίου, όπου θα επιστρέψει από 17 Δεκεμβρίου έως 7 Μαρτίου 2023. Πλέον είστε έτοιμοι να θέσετε σε λειτουργία τα σχέδια δημιουργίας πλούτου. Όλη η σκληρά κερδισμένη σοφία των προηγούμενων χρόνων, θα σας αποφέρει κέρδη τώρα!

Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις της Κυριακής θα παίξουν σημαντικό ρόλο, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να συζητά με τους άλλους επιφανειακά, προσπαθήστε να το αλλάξετε αφήνοντας να φανούν οι πιο ευαίσθητες πτυχές σας. Θα καταφέρετε να κάνετε τις διαπροσωπικές σχέσεις σας πιο δυνατές, μόνο αν πάρετε το ρίσκο!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για ένα νέο σοβαρό κεφάλαιο της ζωής σας; Το Σάββατο, ο επιθεωρητής όλου του ζωδιακού κύκλου ο Κρόνος, μπαίνει στο ζώδιό σας μέχρι την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια σημαίνουσα μετάβαση, δεδομένου ότι ο Κρόνος δεν έχει επισκεφθεί το ζώδιο σας από τον Ιανουάριο του 1994! Θα είναι μια προεπισκόπηση ενός μεγαλύτερου κύκλου, αφού θα επιστρέφει στον Υδροχόο από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Μαρτίου 2023. Και μπορεί να φαίνεται λίγο σαν μια στιγμή εκκίνησης για εσάς.

Εργάζεστε για να ενισχύσετε τα θεμέλια της ζωής σας; Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με ζητήματα, σε πιο προσγειωμένα, πρακτικά και μελλοντικά προσανατολισμένα επίπεδα. Αποτελεί πρόκληση; Ναι – αλλά όχι χωρίς ουσία. Ο στόχος του Κρόνου είναι να σας κάνει πιο ισχυρούς, πιο σοφούς και πιο ανθεκτικούς από όσο έχετε ποτέ υπάρξει. Αγκαλιάστε την ιδιαίτερη και σκληρή αγάπη αυτού του πλανήτη, καθώς προετοιμάζεστε για μεγάλα πράγματα!

Η συγχώνευση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής, προειδοποιεί να μην είστε πολύ χαλαροί όσον αφορά τα οικονομικά σας. Μην πείτε «ναι» στον φίλο που ζητάει δανεικά, ενώ σας χρωστάει ακόμα χρήματα από μια προηγούμενη φορά. Αν πληρώσετε τον λογαριασμό για μια ομαδική δαπάνη, βεβαιωθείτε ότι όλοι θα σας δώσουν τα χρήματα που τους αντιστοιχούν. Δεν πρόκειται μόνο για τα χρήματα, είναι θέμα αυτοσεβασμού!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας σήμερα, Ιχθύες! Ο Κρόνος αφήνει τη ζώνη σας της ομαδικής εργασίας και περνάει στον Υδροχόο. Θα κεντρίζει τον δωδέκατο οίκο σας της θεραπείας και πνευματικότητας μέχρι την 1η Ιουλίου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει έναν εντελώς νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους – και τον εαυτό σας – που αισθάνονται μια όμορφη εξοικείωση με το ονειρικό σας ζώδιο.

Οι επόμενοι τρεις μήνες αποτελούν πρόγευση για την επιστροφή του Κρόνου εδώ, από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Μαρτίου 2023. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να καταφέρετε να δαμάσετε τις παρορμήσεις σας. Είναι η κατάλληλη ώρα να συνεργαστείτε με τον δάσκαλό σας και τους ασκούμενους, για να θεραπεύσετε τυχόν παλιές πληγές και να αναπτύξετε τα δικά σας διαισθητικά και καλλιτεχνικά δώρα.

Την Κυριακή, η ευαίσθητη Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας: Ίσως σας φανεί δύσκολο να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σωστό για σας. Θέλετε να ξεκινήσετε μια αλλαγή και οι φίλοι σας σάς υποστηρίζουν – αλλά δεν μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Μια μέρα διαλογισμού και χαλαρωτικού χρόνου, μπορεί να σας φέρει πίσω στη βάση σας. Μην εκπλαγείτε αν η απάντηση εμφανιστεί με έναν ασυνήθιστο τρόπο, όπως όταν θα τραβήξετε μια κάρτα ταρώ ή δημιουργώντας έναν πίνακα στόχων!