Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
 Κριός

Το ευφυές σας ζώδιο δεν χρειάζεται να ακολουθήσει τις οδηγίες κάποιου για την επίτευξη των στόχων του. Ο Κριός ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε να αναλύσει τις καταστάσεις και να χρησιμοποιήσει τη διαίσθησή του για να προχωρήσει. Το Σάββατο, ο προφήτης Χείρωνας από το ζώδιό σας, συνδυάζεται με τη διορατική Σελήνη στον απεριόριστο ένατο οίκο σας. Θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τα όνειρά σας, έχοντας μια έντονη εικόνα γι’ αυτά στο μυαλό σας. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας: Βρίσκεστε σε μια σημαντική φάση. Μην ακούτε τους αρνητικούς ανθρώπους γύρω σας, είναι πιθανό απλά να ζηλεύουν.

Την Κυριακή ίσως να αισθανθείτε σαν να κολυμπάτε σε βαθιά νερά. Η Σελήνη στον Τοξότη και τον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σχηματίζει ένα παράτολμο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ίσως τα μακροπρόθεσμα σχέδια να είναι πλέον σε ασταθή κατάσταση… Αφορούν μια μετακόμιση που θα σας αλλάξει τη ζωή, επιστροφή στις σπουδές, εξερεύνηση μιας νέας φιλοσοφίας; Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, μην κάνετε μεγαλόστομες δηλώσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η αιτία θα μπορούσε να είναι ότι βρίσκεστε σε σύγχυση ή βάζετε οι ίδιοι εμπόδια στον εαυτό σας. Ή μήπως αυτά τα δύο είναι το ίδιο πράγμα;

Ταύρος

Ξεχωρίστε κοινωνικά αυτό το Σάββατο, Ταύρε. Μπορεί συνήθως να μην ενδιαφέρεστε πολύ για τέτοιου είδους θέματα. Αλλά υπό το ξεσηκωτικό τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον θεραπευτή Χείρωνα στον Κριό, έχετε την αίσθηση ότι θα βγείτε κερδισμένοι! Δώστε προσοχή σε “συμπτώσεις” που εμφανίζονται όταν συναντάτε καινούργιους ανθρώπους: Αυτές είναι ο κώδικας του σύμπαντος… Και όσο καλύτερα αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματα που σας στέλνει, τόσο ισχυρότερο θα είναι το μυστικό όπλο που έχετε!

Την Κυριακή βάλτε τα δυνατά σας, για να αγνοήσετε τυχόν ανεπιθύμητα σχόλια σχετικά με τη ζωή σας. Ναι, μπορεί να βλέπετε τις καταστάσεις με μια δόση φαντασίας: Η Σελήνη συναντά τον άρχοντα των ψευδαισθήσεων, τον Ποσειδώνα. Αλλά αυτό δεν δίνει στους ανθρώπους το δικαίωμα να σας κατεβάσουν από το σύννεφό σας! Ένας φίλος θα μπορούσε να ασκήσει κριτική – ακόμα και με λεπτότητα – στην ερωτική σας ζωή ή τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα. Μην αφήσετε να σας αποπροσανατολίσει, Ταύρε. Εάν βασιστείτε στις απόψεις κάποιου άλλου, μπορεί να υπονομεύσετε τη δική σας ευτυχία… Ακόμη και να χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από τα λάθη σας!

Δίδυμοι

Ας αρχίσει το γλέντι! Η λίστα των καθηκόντων σας μπορεί να είναι μακροσκελής. Αλλά υπό τον ευχάριστο ουρανό του Σαββάτου, θα σκέφτεστε τους φίλους, την οικογένεια και άλλους ανθρώπους του κύκλου σας. Η Σελήνη σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον «πληγωμένο θεραπευτή» Χείρωνα στον οίκο των σχέσεών σας. Δεν είναι αυτή η καλύτερη στιγμή να απομονωθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν θα είστε παραγωγικοί αν η καρδιά σας δεν είναι εστιασμένη, οπότε δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να συνδεθείτε με τους δικούς σας.

Την Κυριακή μπορείτε να επανεξετάσετε μια σημαντική σχέση. Η Σελήνη στη ζώνη συνεργασίας σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Πού οδεύουν τα πράγματα; Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για την ερωτική σας ζωή; Πριν εκτροχιαστείτε και αρχίσετε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, πάρτε μια ανάσα. Είναι πολύ πιθανό να υπεραναλύετε τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε ήδη, είναι καλύτερα να το δουλέψετε μέσω της “σύγκρουσης” κάνοντας μια συζήτηση – και όχι με έναν εσωτερικό μονόλογο!

Καρκίνος

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο τις προσπάθειές σας για συνεχή εξέλιξη αυτό το Σάββατο, Καρκίνε. Με αυτό τον τρόπο θα βγείτε τελικά κερδισμένοι. Χάρη σε μια γλυκιά συγχώνευση της Σελήνης με τον συμπονετικό Χείρωνα, δεν θα είναι δύσκολο να σπάσει ο πάγος με ανθρώπους… Ακόμα κι αν η σχέση σας είναι αρκετά τυπική μέχρι τώρα. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πόσα πράγματα θα τους αποκαλύψετε. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αντέξετε να γίνετε λίγο ευάλωτοι υπό τις συνθήκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιράζεστε όλα σας τα προσωπικά θέματα. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να θέσετε ερωτήσεις και να ακούσετε πραγματικά τι έχουν να σας πουν.

Αν αρχίσετε να ψάχνετε στο διαδίκτυο κάποιο σύμπτωμά σας αυτή την Κυριακή, σταματήστε αμέσως! Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα, σας κάνει επιρρεπείς στην παράνοια – και η αυτοδιάγνωση δεν θα οδηγήσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιον να συμβουλευτείτε, ζητήστε από φίλους συστάσεις για θεραπευτές ή γιατρούς και ειδικούς. Το να κλείσετε ένα ραντεβού σε κάποιον από αυτούς θα σας καθησυχάσει πολύ περισσότερο!

 Λέων

Μην υποτιμάτε τη δύναμη που μπορεί να έχει λίγη φαντασία, Λέοντα! Προτού μπορέσετε να εκδηλώσετε κάτι, πρέπει να είστε σε θέση να το φανταστείτε. Το Σάββατο, η δημιουργική Σελήνη συμπράττει με τον “πληγωμένο θεραπευτή” Χείρωνα στους παθιασμένους, οραματικούς οίκους σας. Η συγκυρία θα βοηθήσει να συντονίσετε τα πιο υψηλά όνειρά σας με τις πιο δύσκολες επιθυμίες. Εάν ο εσωτερικός σας κριτής επιμένει ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι εφικτά, σταματήστε τον άμεσα και συνεχίστε!

Την Κυριακή είναι πιθανό να έχετε μια δραματική στιγμή, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Σελήνη σχηματίζει ένα παράτολμο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Ίσως το μυαλό σας αναλώνεται σε μια ρομαντική σχέση, που σας ζητά να αναζητήσετε κάτι. Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να σας προκαλέσει σύγχυση. Ναι, η αναστάτωσή σας μπορεί να μην έχει πραγματική βάση. Ωστόσο, μην την απορρίπτετε εντελώς… Ίσως προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό, οπότε ακούστε προσεκτικά, Λέοντα!

Παρθένος

Ένα τρίγωνο συντονισμού σχηματίζουν το Σάββατο δύο διαισθητικά ουράνια σώματα, η Σελήνη και ο Χείρων. Ίσως χρειαστεί να δώσετε βάση στις σκέψεις ή τα συναισθήματα κάποιου που βρίσκεται κοντά στην καρδιά σας… Ίσως μιας γυναίκας, που είναι φίλη ή συγγενή. Μην αγνοείτε την πιθανά έντονη διαίσθησή σας – και μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει εκείνη. Εμπιστευθείτε τη δική σας παρόρμηση και προσεγγίστε τη. Μπορεί να είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα στο μυαλό της, αλλά δεν θέλει να σας απασχολήσει με αυτό. Ίσως δεν χρειάζεται συμβουλές – απλώς έναν παρηγορητικό ακροατή ή έναν ώμο για να κλάψει.

Την Κυριακή, μια παρανόηση θα μπορούσε να σας αφήσει να γεμάτους απορία. Η Σελήνη αποπροσανατολίζεται στην άπιαστη ομίχλη του Ποσειδώνα. Ίσως ο σύντροφός σας να κάνει κάτι εντελώς ανατρεπτικό: Να ακυρώσει σχέδια την τελευταία στιγμή ή να απαιτήσει ξαφνικά την πλήρη προσοχή σας με έναν επιτακτικό τρόπο που σας εκπλήσσει. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να προσπαθήσει να εισέλθει στον προσωπικό σας χώρο. Ειδικά με τους συγγενείς, Παρθένε, διαφυλάξτε τα προσωπικά σας όρια!

Ζυγός

Έχετε στραφεί σε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους – βασικά, σε όποιον συναντάτε – για συμβουλές στο χειρισμό ενός προσωπικού προβλήματος. Και έχετε φθάσει στο σημείο όπου έχετε ακούσει κάθε δυνατή οπτική γωνία. Αρκετά! Υπό την όψη συντονισμού του Σαββάτου μεταξύ Σελήνης και Χείρωνα, ίσως τελικά συνειδητοποιήσετε ότι μόνο ένα άτομο πρέπει να έχει άποψη για το θέμα… Και αυτό είστε εσείς, Ζυγέ! Σταματήστε να το υπεραναλύετε: δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αντ’ αυτού, ακούστε τα συναισθήματα και την καρδιά σας, τις δύο μεγαλύτερες πηγές σοφίας σας.

Η Κυριακή έρχεται με μια πνευματική σύγχυση, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι γνωστό ότι αυτός ο συνδυασμός αφήνει τις ορθολογικές ικανότητές σας λίγο απορυθμισμένες. Η πιθανότητα για εσφαλμένη επικοινωνία είναι υψηλή, οπότε μιλήστε και ακούστε τους άλλους με προσοχή. Η αντίληψή σας μπορεί να βασιστεί στην υποσυνείδητη ενέργεια κάποιου άλλου, επομένως κρατήστε το μυαλό σας σε εγρήγορση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για εντατικές συζητήσεις, αντιθέτως είναι κατάλληλη για να ονειρευτείτε το μέλλον. Καθίστε αναπαυτικά και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Σκορπιός

Θέλετε να υιοθετήσετε μια συνήθεια με στόχο τη βελτίωση της υγείας σας; Εντάξτε την στην καθημερινότητά σας για να παραμείνετε κινητοποιημένοι. Το Σάββατο, η συναισθηματική σύμπραξη της Σελήνης με τον θεραπευτή Χείρωνα θα ενεργοποιήσει τους στόχους που έχετε θέσει. Ξεκινήστε με μια εσωτερική συζήτηση, θυμίζοντας στον εαυτό σας για ποιο λόγο θέλετε να το κάνετε. Στη συνέχεια, προσθέστε κάτι διασκεδαστικό στην πρακτική: Μια λίστα μουσικής που θα συνοδεύετε την αερόβια γυμναστική σας. Μετά ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα smoothie κακάο ή ένα μπολ γεμάτο φρούτα και δημητριακά. Το γεγονός ότι προσέχετε τον εαυτό σας, δεν πρέπει να σας δημιουργεί το αίσθημα στέρησης.

Παρακολουθήστε τον τραπεζικό λογαριασμό σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα. Η διασκέδαση θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον σας αν δεν προσέξετε τα έξοδά σας. Έτσι φροντίστε να υπολογίσετε τις δαπάνες σας, πριν συναντήσετε φίλους για ένα γεύμα ή ψώνια. Εάν ανησυχείτε να μην βαρύνετε τον λογαριασμό σας υπερβολικά, αφήστε την χρεωστική κάρτα στο σπίτι και πάρτε μόνο μετρητά. Έτσι δεν θα διακινδυνεύσετε τα δάνεια και τις άλλες πληρωμές σας!

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Τοξότη, το σαββατοκύριακο θα έχει την αίσθηση μιας μεγάλης γιορτής γεμάτης φλερτ . Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα! Το Σάββατο η Σελήνη συναντά τον θεραπευτή Χείρωνα. Κάθε ενθάρρυνση προς τον σύντροφό σας μπορεί να βγει σε καλό… Όμως σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε ερωτευτεί έναν μονίμως πληγωμένο τύπο. Είναι διαφορετικό να στηρίζετε κάποιον από το να πρέπει να τον «σώζετε» μονίμως, πράγμα που θα σας εξαντλήσει.

Την Κυριακή, η Σελήνη παγιδεύεται στο ξόρκι του ομιχλώδους Ποσειδώνα και επιφέρει σύγχυση στις βασικές αρχές σας. Μην αφήνετε τον υγιή ανταγωνισμό – ακόμη και με τον εαυτό σας – να μετατραπεί σε νευρωτικό εφιάλτη. Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, απλά επικεντρωθείτε στο να δώσετε ό,τι καλύτερο έχετε. Η συμβουλή είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από τα social media, για να αφιερώσετε το απόγευμά σας σε μια δημιουργική δραστηριότητα!

Αιγόκερως

Τα σχέδιά σας περιέχουν ένα ξέφρενο σαββατόβραδο ή μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι Αιγόκερε; Μάλλον δεν θέλει και πολλή σκέψη, το σπίτι είναι αυτό που αποζητάτε πραγματικά: Το ορίζει η ενδοσκοπική ευθυγράμμιση της Σελήνης στο ιδιωτικό δωδέκατο οίκο σας, με τον θεραπευτή Χείρωνα στην οικιακή σας γωνία. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε δουλειά νωρίς, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε περνώντας χρόνο με τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν αισθάνεστε αρκετά ενθουσιώδεις για να συμμετέχετε σε μια γιορτή, βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος προετοιμασίας δεν θα σας στερήσει ώρες… Τις χρειάζεστε για αγκαλιές και ταινία στον καναπέ!

Η Κυριακάτικη κόντρα μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα, μπορεί να το κάνει δύσκολο να πάρετε σαφείς απαντήσεις. Το να πιέζετε τους ανθρώπους να σας πουν την αλήθεια, δεν θα βοηθήσει . Θα σας πουν μόνο ό,τι πιστεύουν ότι θέλετε να ακούσετε, για να προσπαθήσουν έτσι να σας κατευνάσουν. Εάν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, η καλύτερη κίνηση είναι να παρατηρήσετε σιωπηλοί. Εάν σταματήσετε να κατευθύνετε τα πράγματα, οι άνθρωποι θα σας δείξουν ποιοι είναι πραγματικά Αλλά γιατί είστε τόσο καχύποπτοι, Αιγόκεροι; Υπάρχουν τουλάχιστον 50% πιθανότητες να εκπλαγείτε ευχάριστα!

Υδροχόος

Κρατάτε τους ανθρώπους σε απόσταση; Το Σάββατο, που η Σελήνη της κατανόησης συγχρονίζεται με τον θεραπευτή Χείρωνα, δοκιμάστε να κάνετε ένα πείραμα: Αντί να είστε η κυρίαρχη φωνή της λογικής, πάρτε λίγο πιο συναισθηματική στάση στα θέματα των άλλων. Για παράδειγμα, αν ένας φίλος είναι απελπισμένος για κάποιο ζήτημα, μην προσπαθείτε να τον συμβουλέψετε με λογικά επιχειρήματα. Αφήστε τον να εκτονωθεί και πείτε του ότι καταλαβαίνετε πώς αισθάνεται. Έχετε κάτι να βγάλετε από μέσα σας; Αναζητήστε κάποιον ουδέτερο για να σας δώσει αντικειμενική άποψη.

Μπορεί να νιώσετε ότι κρατάτε χαμηλό προφίλ την Κυριακή, καθώς το φεγγάρι χορεύει με τον απατηλό Ποσειδώνα. Αν και συνήθως η διαίσθησή σας είναι σωστή, τώρα δεν θα μπορείτε να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα. Αν ανήκετε σε μια ευρύτερη ομάδα, μην πιέζεστε να λειτουργήσετε ως πρεσβευτές στους κοινούς σας φίλους. Οι άνθρωποι είτε θα ταιριάξουν είτε όχι. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νωρίς για να φανεί. Αντί να παρέμβετε, δώστε τους λίγο χρόνο να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον.

Ιχθύες

Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο, Ιχθύες! Η επιτυχία είναι έτοιμη να επιτευχθεί αυτό το Σάββατο – και το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία ενός στιβαρού σχεδίου. Η πρακτικότητα είναι ευγενική προσφορά της διαισθητικής Σελήνης στη γωνία της σταδιοδρομίας σας. Θα λάβετε και μια ώθηση από τον θεραπευτή Χείρωνα στον οίκο των χρημάτων σας. Με την ευρύτερη εικόνα στο μυαλό σας και ένα «βήμα προς βήμα» πλάνο, θα σας δοθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αλλά το μυστικό όπλο σας, είναι η ικανότητά σας να εκφράζεστε. Κάντε μια δημιουργική απεικόνιση για να οργανώσετε την ομάδα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους και θα είστε ασταμάτητοι. Το κόλπο είναι να οραματιστείτε τον εαυτό σας, να περιβάλλεται ήδη από τις συνθήκες που θέλετε να δημιουργήσετε.

Μπορεί να ξυπνήσετε με γενναιόδωρη διάθεση αυτή την Κυριακή, Ιχθύες… Αλλά μην βιαστείτε! Ίσως κάποιοι να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, καθώς η Σελήνη χτυπά τον ευκολόπιστο Ποσειδώνα που σας κυβερνά. Για να μην περάσετε την ημέρα αντιμετωπίζοντας τους πάντες με καχυποψία, κρατήστε τις πολύτιμες πληροφορίες και τα σχέδιά σας κρυφά!