Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Ένα πλούσιο σε δημιουργικότητα Σάββατο έρχεται καθώς η Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του πάθους και της προσωπικής έκφρασης. Ποιο ταλέντο σου θέλεις να μοιραστείς με τον κόσμο , αγαπητέ Κριέ ; Με την ζωντάνια που εκπέμπεις γίνεσαι σαγηνευτικός , όποτε μην εκπλαγείς όταν αποκτήσεις έναν θαυμαστή ή και τρεις ! Μην ξεχνάς όμως να σέβεσαι τα όρια σου.

Μια σκοτεινή ακτίνα από τον Πλούτωνα μπορεί να σε παιδέψει λίγο κάνοντας όμως την επαφή σου με την πραγματικότητα να σε προστατέψει από το να βιαστείς για κάτι που δεν έχεις σκεφτεί αρκετά καλά. Λες και ο κόσμος δεν είναι αρκετά παράξενος ήδη , την Κυριακή, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα χαλαρώνοντας την επαφή σου με την πραγματικότητα ακόμα περισσότερο. Μπορεί να μην καταφέρεις να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου αλλά η φαντασία σου θα δουλεύει υπερωρίες.

Ασχολήσου με την δημιουργικότητα σου , μπορείς να γράψεις ποίηση ή να παρακολουθήσεις μαθήματα φωνητικής. Ασχολήσου με την φυσική και πνευματική σου κατάσταση για να επιτρέπεις στον εαυτό σου να βρει έναν ήρεμο ρυθμό που θα σε βοηθήσει να βγάλεις την μέρα. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για να ξεφορτωθείς ασήμαντες υποχρεώσεις και να δωσεις στον εαυτό σου ρεπό.

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Λέοντα και τον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σου , ίσως θελήσεις να περάσεις το Σάββατο σου με μια ζεστή κούπα τσάι κάτω από μια ζεστή κουβέρτα . Ο κόσμος σου φαίνεται σκληρός και δεν έχεις την όρεξη να αντιμετωπίσεις την κριτική και την απόρριψη. Πριν απομονωθείς όμως σκέψου : μήπως όλο αυτό σου κοστίσει μια σημαντική ευκαιρία ; Έχοντας τον φιλήδονο/ αποπνικτικό Πλούτωνα στον ένατο σου οίκο, ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις όλα αυτά νευρά που σε διακατέχουν. Μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια και τους φόβους να σε ρίξουν.

Κανε ένα διάλειμμα για να φροντίσεις τον εαυτό σου , βγες έξω να απολαύσεις πολιτιστικές δραστηρίοτητες και λίγο φλερτ! Να είσαι επιλεκτικός με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι την Κυριακή καθώς ο Ήλιος με τον Πλούτωνα συνεργάζονται στον ενδέκατο οίκο. Η συνεργασία αυτί μπορεί να σε παραπλανήσει σχετικά με τις προθέσεις ενός υποτιθέμενου κάλου φίλου. Ακόμα κι αν εσύ , και η διάσημη υπομονή σου , μπορείς να διαχειριστείς τους ανόητους ανθρώπους και τα κόλπα τους αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι χρειάζεται να το κάνουν. Είσαι ελεύθερος να κάνεις παρέα με οποίον θες άλλα μην επιβάλλεις και στους άλλους να κάνουν το ίδιο

Δίδυμοι

Υπάρχουν στιγμές που μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου … άλλα και στιγμές που πρέπει να σταματήσεις και να ακούσεις. Κάτω από τα αστερία του Σαββάτου , ένας σοφός Δίδυμος πρέπει να διακρίνει την διάφορα. Η Σελήνη στον Λέοντα στον οίκο της επικοινωνίας σου αυξάνει την ομιλητική πλευρά σου . Μια ακτίνα πρόκλησης από τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο. σε προειδοποιώ να μην αποκαλύπτεις τα πάντα σε μια συζήτηση. Είναι πολύ ωραίο να είσαι ειλικρινής και αυθεντικός άλλα κάλο θα ήταν οι άλλοι να κερδίζουν την εμπιστοσύνη σου πριν αποκαλύψεις τα μυστικά σου.

Βάλε την ψυχή σου στους στόχους της Κυριακής , αγαπημένε Δίδυμε.

Η τόνωση του εγωισμού που σου προσφέρει ο Ήλιος και ο εκφραστικός Πλούτωνας συνεργάζονται στον τομέα της καριέρας σου- μια συνεργασία που μπορεί να αποφέρει την επιθυμία για πιο ουσιώδη δουλειά. Προφανώς δεν είσαι έτοιμος να παρατήσεις την δουλειά σου και να καταταγείς στα Σώματα Ειρήνης , άλλα ακόμα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Τι λες για μια εθελοντική εργασία σε έναν οργανισμό που θαυμάζεις ;

Αυτό θα ικανοποιούσε την ανάγκη σου να δώσεις – και σίγουρα εάν εμφανιστεί η ευκαιρία για μισθωτή εργασία στο μέλλον θα σε καλέσουν αμέσως.

Καρκίνος

Νιωθεις παραγωγικός αυτό το Σάββατο καθώς η Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον οίκο της εργασίας και των χρημάτων. Αλλά χωρίς την βοήθεια των άλλων τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που θες. Η έλλειψη συνεργασίας που έρχεται από τον Πλούτωνα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε κάνει διστακτικό στο να μιλήσεις ή να ρίξεις ευθύνες οπου χρειάζεται.

Τι σε ανησυχεί τόσο , αγαπημένε Καρκίνε ; Σου αξίζει η υποστήριξη και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να περνάς όλες τις δυσκολίες μόνος σου. Η ένωση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα την Κυριακή μπορεί να εξάψει την περιέργεια σου για τα μυστήρια της ζωής.

Δώσε στο υπερατλαντικό αριστερό μέρος του εγκέφαλου σου ρεπό και άφησε την καρδιά και το ένστικτο σου να σε καθοδηγήσουν. Κανε μια βόλτα στο αγαπημένο σου σημείο της πολης , πήγαινε στα μαγαζιά και σε εκθέσεις.

Με αυτό το μυαλό που διψάει για γνώση μπες μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο και περιηγήσου στον τομέα του μεταφυσικου και των ταξιδιών. Αν δεις κάπου μια ομιλία ενός συγγραφέα ή την ανάγνωση ενός βιβλίου μην διστάσεις να πας. Πότε δεν ξέρεις τι θα σε οδηγήσει στην επόμενη σου σημαντική ανακάλυψη.

Η σελήνη του Σαββάτου ενισχύει την ήδη μεγαλόψυχη προσωπικότητα σου και παρόλο που η δυνατή σου δόση μαγείας είναι συναρπαστική , ίσως το παρακάνεις. Ρισκάρεις να παραλείψεις σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε αποπροσανατολισμό και στο να διπλασιάσεις τον φόρτο εργασίας σου.

Καθώς η Σελήνη ψαχουλεύει τον χειριστικό Πλούτωνα , το να είσαι τόσο εξυπηρετικός πολλές φόρες δημιουργεί καχυποψία. Ηρέμησε και μην πιέζεις κάποιον εάν δεν θέλει να δεχτεί την υποστήριξη σου. Στην μοναδική συνάντηση για φέτος του Ήλιου με τον Πλούτωνα εσύ θα είσαι αυτός που θα δημιουργήσει ενα πέπλο μυστηρίου στους άλλους.

Η δίκη σου διαίσθηση είναι πολύ πιο σίγουρη από των άλλων. Χρειάζεσαι έμπνευση ; Άνοιξε το ημερολόγιο σου και γράψε ή ζωγράφισε ελεύθερα, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αυτή η μαγική ευθυγράμμιση συμβαίνει στον όγδοο οίκο της αποπλάνησης, παίξε με τα μάτια αυτής της υπέροχης ψυχής ή χαμογέλα με μυστήριο χαιρετώντας απλά. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω- εκτός ,φυσικά, και αν το θες.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον υπναρά δωδέκατο οίκο σίγουρα θα «σέρνεσαι» το Σάββατο. Μην βιαστείς όμως να ακυρώσεις τα σχεδία σου ιδιαίτερα εάν αφορούν ένα πιστό σου φίλο που βρίσκεται πάντα εκεί για σένα. Καθώς ο ευέξαπτος Πλούτωνας στέλνει μια αποδοκιμαστική ακτίνα στην Σελήνη, σκέψου διπλά πριν ακυρώσεις τελευταία στιγμή. Υπάρχει σοβαρός λόγος για να απορρίψεις την πρόσκληση κάποιου ;

Απομακρύνσου από δράματα που σου κλέβουν την ενεργεία και μην δεχτείς καμιά αρνητική απάντηση. Οι σχέσει πρέπει να δημιουργούνται από επιλογή και όχι από ενοχή ή υποχρέωση. Ενας πόνος ή μια ημικρανία μπορεί να είναι ο τρόπος του σώματος σου για να σε προειδοποίησε για μια λάθος κατάσταση.

Την Κυριακή , ο Ηλιος κάνει την ετήσια του σύνδεση με τον ονειροπόλο Πλούτωνα στον έβδομο οίκο των σχέσεων, βοηθώντας σε να θεραπεύσεις τραύματα που έχουν προκληθεί από ρομαντικές σχέσεις και σε απασχολούν. Η λύση ;

Να είσαι αρκετά συμπονετικός με τον σύντροφο σου ακόμα και όταν νιώθεις ότι πρέπει να αμυνθείς. Αν είσαι μόνος προσπάθησε να διευρύνεις τις παραμέτρους σου και να είσαι ανοιχτός σε κάποιον που δεν είναι ο κλασσικός τύπος σου. Πειραματίσου και θα οδηγηθείς κατευθείαν στην αγκαλιά μιας πιθανής αδερφής ψυχής.

Ζυγός

Νιώθετε πόσο ενεργοποιούνται τα κοινωνικά σας φτερά; Η Σελήνη από τον Λέοντα φωτίζει τον εξωστρεφή 11ο Οίκο σας το Σάββατο! Αν και οι υποχρεώσεις μπορεί να μειώσουν την ορμή σας, να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε, μέχρι να ικανοποιήσετε τα προστατευτικά σας ένστικτα προς τους άλλους. Ο κτητικός Πλούτωνας θα σκιάσει κάπως τη λάμψη της Σελήνης, κεντρίζοντας συναισθήματα ανασφάλειας. Μην ενδώσετε σε αυτά, χαμογελάστε και συστηθείτε στους καινούργιους ανθρώπους που θα συναντήσετε!

Την Κυριακή αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, εσωτερικά και εξωτερικά. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας πραγματοποιούν την ετήσια συνάντησή τους στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Κάθε είδους φροντίδα αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό κινήστε το σώμα σας με όποιον τρόπο σας ευχαριστεί. Προσέξτε τη διατροφή σας, πιείτε πολύ νερό και φυσικούς χυμούς. Αν έχετε περιθώριο να το «επεκτείνετε» λίγο, περάστε τη μέρα σε ένα σπα. Αφρόλουτρα, σάουνες και λοιπές θεραπείες θα κάνουν θαύματα στη ζωτικότητά σας!

Σκορπιός

Η διάθεση για δράση και οι φιλοδοξίες σας παίρνουν την ανιούσα: Το Σάββατο η Σελήνη φωτίζει τον εργασιακό 10ο Οίκο σας! Αλλά μην αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας στη δουλειά, έχετε να κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση. Κάντε διάλειμμα και συναντήστε έναν φίλο για καφέ. Οι διακοπές μπορεί να σας εκνευρίσουν, εξαιτίας μιας εριστικής όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα που σας κυβερνά. Γι’ αυτό έχει σημασία να βρεθείτε με τους σωστούς ανθρώπους για να έχετε αίσια αποτελέσματα!

Την Κυριακή πραγματοποιείται η ετήσια συνάντηση του τολμηρού Ήλιου με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Η εστίαση πέφτει στον 5ο Οίκο σας του πάθους, γι’ αυτό παραμερίστε τον σκεπτικισμό και δώστε τους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αν ρίξετε τα τείχη σας, είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε πραγματική επαφή αγάπης. Η ίδια όψη ξεκαθαρίζει και το όποιο θολό τοπίο… Είναι καιρός να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα και δράσεις που μειώνουν την αξία σας. Στοχεύστε στη θετική ενέργεια και μόνο!

Τοξότης

Όταν σας συνεπαίρνει μια φιλόδοξη ιδέα, μονοπωλεί και την προσοχή σας. Αξιοποιήστε αυτή τη φάση σας το Σάββατο, που η Σελήνη από τον Λέοντα διανοίγει τον διορατικό 9ο Οίκο σας! Έχετε οράματα για να αλλάξετε τον κόσμο. Μόνο μην σας παρασύρουν, σε σημείο να αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ο Πλούτωνας από τον εργατικό τομέα σας, συστήνει προγραμματισμό και οργάνωση. Αυτά είναι τα θεμέλια της επιτυχίας, που μπορείτε να την υλοποιήσετε. Εξελίξτε τα σχέδια για κάποιο ατομικό εγχείρημα, χωρίς ακόμη να εγκαταλείψετε την παρούσα καθημερινή σας απασχόληση!

Η έντονη δραστηριότητα θα κατακαθίσει κάπως την Κυριακή: Ο Ήλιος συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα στον τομέα σας του σπιτιού. Μην πιεστείτε να είστε αποδοτικοί, δώστε περιθώριο στη φαντασία σας να καλπάσει. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα, όταν κλείνετε τον διακόπτη της λογικής και αφήνεστε στη διαίσθησή σας. Δεν πειράζει που θα μειωθεί η ενέργειά σας, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και η νοσταλγική σας διάθεση, είναι ο πιο δημιουργικός τρόπος για να διαθέσετε το χρόνο σας!

Αιγόκερως

Η στρατηγική να κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας, είναι έξυπνη μέχρι ενός σημείου… Γιατί αν θεωρείτε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας «καταλάβουν», ρισκάρετε να τους απομακρύνετε. Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον κρυψίνου 8ο Οίκο σας. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον αμετανόητο Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Είναι πλέον καιρός να σταθείτε στα πόδια σας, χωρίς ανασφάλειες και φόβο ότι θα σας ασκηθούν κριτικές. Όσο σιγοβράζετε μέσα σας αντί να μιλάτε, κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Μιλήστε τους, με ειλικρίνεια και ευγένεια!

Την Κυριακή ενδέχεται να υπάρχει λίγη ομίχλη στα δεδομένα σας. Γι’ αυτήν ευθύνεται μια σύμπραξη του Ήλιου με τον θολό Ποσειδώνα. Θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος φορά προσωπείο. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές δεσμεύσεις αλλά και να αναρτήσετε κάθε σκέψη σας στο διαδίκτυο. Καλύτερα να εστιάσετε στην έρευνα εντοπισμού της αλήθειας. Να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας με τουλάχιστον δύο ακόμη πηγές… Δεν θέλετε να διαδώσετε ψευδείς ειδήσεις!

Υδροχόος

Άραγε οι άλλοι σας παράσχουν ενέργεια ή απομυζούν και τη δική σας; Το Σάββατο ενδέχεται να ισχύουν και τα δύο κάπως… Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον διαπροσωπικό σας τομέα, θα φωτιστούν οι πιο στενές συμμαχίες σας. Αλλά το κέντρισμά της από τον φαύλο Πλούτωνα, θα δείξει και τα ενεργειακά «βαμπίρ» του περιβάλλοντός σας. Επειδή αυτοί αποζητούν την προσοχή σας, είναι καιρός να θέσετε κάθετα όρια. Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να φροντίσετε τις ποιοτικές σχέσεις, που σας τονώνουν και ηρεμούν την ψυχή σας… Σε αυτές πρέπει να δώσετε προτεραιότητα!

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις την Κυριακή. Η ετήσια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και την κρίση σας. Η ψυχολογία σας μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε αγορές, που θα είναι περισσότερο παρορμητικές παρά αναγκαίες. Καλύτερα να δώσετε λίγο χρόνο πριν τις πραγματοποιήσετε. Αν μετά από 48 ώρες τις θέλετε ακόμη, βρείτε υπεύθυνες πηγές χρηματοδότησης. Το δίδυμο Ήλιος – Ποσειδώνας θα ενεργοποιήσει τη φαντασία σας… Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο περισσότερες ιδέες θα σκαρφίζεστε!

Ιχθύες

Πόσο μεγάλη είναι η λίστα των υποχρεώσεών σας για το σαββατοκύριακο; Όση κι αν είναι, θα τη χειριστείτε με τη βοήθεια της Σελήνης από τον Λέοντα και τον αποτελεσματικό 6ο Οίκο σας! Μόνο μην σας συνεπάρει η ορμή, σε σημείο να παγιδευτείτε στα καθήκοντα. Η ενίσχυση από τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, σας συστήνει να δώσετε κάποια και στους συνεργάτες σας. Μην μπείτε στο ρόλο του μάρτυρα, η ομάδα είναι στο πλευρό σας. Ο χρόνος που θα σπαταλήσετε για να εντοπίσετε ζωτικά στοιχεία προόδου, δεν αξίζει το κόστος και τον κόπο που θα καταβάλετε!

Την Κυριακή αναμένεται η ετήσια σύμπραξη του Ήλιου με τον ονειρικό Ποσειδώνα, που σας κυβερνά και είναι στα εδάφη σας. Η αύρα που θα σας περιβάλλει, θα είναι απόλυτα μαγνητική και ακαταμάχητη. Μην σπαταλήσετε αυτή την πολύτιμη ενέργεια σε ασήμαντες δράσεις. Μπορείτε να προσεγγίσετε υψηλά ιστάμενους, για να βρείτε τη θέση που σας αρμόζει δίπλα τους. Επίσης, είναι καλή στιγμή για λίγο διαλογισμό ή γιόγκα και μασάζ… Και μετά γεύμα με αγαπημένους ανθρώπους. Παραμείνετε ανοικτοί και δεκτικοί στο σύμπαν, θα λάβετε απίστευτες διαφωτίσεις!