Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Η όψη του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του υπερμεγέθη Δία, κεντρίζει τους οίκους σας της δουλειάς και των χρημάτων. Αυτή θα μπορούσε να είναι πομπός ορισμένων πραγματικά εκπληκτικών ειδήσεων! Δεν χρειάζεται να περιμένετε να σας προσκαλέσουν για να συμμετάσχετε σε μια ομάδα της ελίτ ή να αυξήσετε τα ποσοστά σας, Κριέ. Είναι το πατρογονικό σας δικαίωμα ως κριάρι να βρίσκεστε στην πρώτη θέση. Εμψυχώστε τον εαυτό σας στον καθρέφτη ή από έναν υποστηρικτικό φίλο – και στη συνέχεια ζητήστε αυτό που σας αξίζει. Εάν ο φόβος ή η αμφιβολία σας κρατούν πίσω, αντιμετωπίστε τα και εξουδετερώστε τα!

Νωρίς την Κυριακή, βρείτε μια στιγμή για να οργανωθείτε και να ανασυγκροτηθείτε. Με το φεγγάρι να αιωρείται στη ζώνη εργασίας σας, εστιάστε στη διαδρομή προς τη γραμμή τερματισμού. Η κίνηση αυτή θα εξασθενίσει κοντά στο μεσημέρι: Η Σελήνη περνά στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας και θα σας μετατρέψει σε ψυχή της παρέας – όπως συνήθως. Καθώς συγκεντρώνετε τους φίλους για μια αυτοσχέδια έξοδο, κρατήστε τους δύσκολους έξω από τη λίστα καλεσμένων… Ένας που θέλει να ανακατεύεται σε όλα, ίσως προκαλέσει προβλήματα στον εσωτερικό σας κύκλο. Ελέγξτε επίσης τη δική σας αντιδραστική πλευρά. Η λογομαχία μπορεί να σας είναι διασκεδαστική, αλλά μια ευαίσθητη ψυχή ίσως αισθανθεί ότι απορρίφθηκε από την εριστική στάση σας.

Ταύρος

Μην συγκρατείτε τον εαυτό σας Ταύρε! Το Σάββατο σχηματίζεται ένα τρίγωνο κινητοποίησης, μεταξύ της παθιασμένης Σελήνης στο ζώδιό σας και του σαρωτικού Δία στον ένατο οίκο σας των οραμάτων. Αυτό σας προσκαλεί να μοιραστείτε τις διορατικές ιδέες σας με ένα ευρύτερο κοινό. Ακόμα κι αν δεν θεωρείστε γνώστης της τεχνολογίας, γνωρίζετε σίγουρα ανθρώπους που είναι… Και μπορούν να βοηθήσουν να τελειοποιήσετε το μήνυμά σας και να το διαδώσετε στον κόσμο. Να είστε έτοιμοι, καθώς οι σημερινές προσπάθειες ίσως είναι μόνο προθέρμανση για κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε την Κυριακή, είναι να σταματήστε να ρωτάτε τη γνώμη των άλλων. Η κακοφωνία των συμβουλών και των κριτικών που δέχεστε, σας προκαλεί ζαλάδα. Ακόμα κι αν όντως ζητήσατε από φίλους τη γνώμη τους, τα σχόλιά τους μπορεί να δίνουν την αίσθηση ότι σας κατακρίνουν. Ευχαριστήστε για την αγάπη και διαβεβαιώστε τους ότι μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας στο εξής. Αυτό δημιουργεί μια μεγαλύτερη ερώτηση: Πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους; Το να ζητάτε συνεχώς βοήθεια, μπορεί να βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή αλλά ίσως δημιουργήσει πανικό. Παρουσιάστε ένα κατασταλαγμένο πρόσωπο και θα αυξήσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων σ’ εσάς. Και αν βρίσκεστε πραγματικά σε κρίση, η πρόσληψη ενός αντικειμενικού συμβούλου είναι καλύτερη ιδέα από το να απευθύνεστε σε φίλους και οικογένεια.

Δίδυμοι

Κάτι που θεωρήσατε ότι απελευθερώσατε ή θεραπεύσατε, εξακολουθεί να παραμένει στη ζωή σας; Μπορείτε στην πραγματικότητα να απαλλαγείτε μία για πάντα από αυτό, υπό την αλχημική συνάντηση του Σαββάτου: Αυτή της Σελήνης και του ευφυούς Δία, στους μεταφυσικούς οίκους σας. Είστε έτοιμοι να πάτε βαθιά, Δίδυμοι… Ίσως βαθύτερα από όσο έχετε αφήσει ποτέ τον εαυτό σας πριν. Αλλά αυτό απαιτεί να είστε ανοιχτοί και ευάλωτοι. Βεβαιωθείτε ότι είστε περιτριγυρισμένοι από αληθινά υποστηρικτικούς ανθρώπους, διότι η διαδικασία ίσως δεν είναι εντελώς ανώδυνη.

Όσον αφορά την Κυριακή, το μότο είναι: “αφήστε το να φύγει”. Ένα βαρύ συναίσθημα που θα αιωρείται νωρίς, είναι άμεσο αποτέλεσμα μιας προηγούμενης σύγκρουσης. Μην χάσετε επιπλέον χρόνο, προσπαθώντας να πείσετε τον κόσμο να δει τα πράγματα από την πλευρά σας. Σκεφτείτε να συμφιλιωθείτε με την κατάσταση και να “συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε”. Αυτό μπορεί να σημαίνει να αποχωρίσετε από ένα κοινό έργο ή να εξερευνήσετε χωριστά συμφέροντα για λίγο. Ειλικρινά, θα είναι καλό από μέρους σας. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στους Δίδυμους και θα μείνει δυόμισι μέρες. Καλωσόρισες, ανεξαρτησία!

Καρκίνος

Οι σχέσεις παίρνουν μια κοσμική ώθηση κάτω από το εντονο τρίγωνο του Σαββάτου. Αυτό μεταξύ της Σελήνης και του ριψοκίνδυνου Δία, στον ανθρωποκεντρικό οίκο σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι μπορεί να βρουν έναν πιθανό σύντροφο: Σε έναν πρώην πλατωνικό φίλο ή δίνοντας μια ευκαιρία σε έναν διαφορετικό τύπο ατόμου σε ένα site γνωριμιών. Τα ζευγάρια έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να επικοινωνήσουν σε βαθύ και ψυχικό επίπεδο. Αλλά ως οι πιο ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου, ίσως χρειαστεί να αναλάβετε την πρωτοβουλία σε αυτό. Μπείτε στα βαθιά!

Θα βρίσκεστε σε διάθεση “όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο” το πρωί της Κυριακής. Αλλά η Σελήνη αλλάζει ζώδιο το μεσημέρι, αλλάζοντας δραματικά και την ενέργειά σας: Θα κεντρίζει τον δωδέκατο οίκο σας ξεκούρασης και αναζωογόνησης για δυόμισι μέρες… Κι εσείς θα αποζητάτε ένα χαλαρό απόγευμα βλέποντας Netflix – ίσως από τη μπανιέρα. Ίσως κι έναν υπνάκο!

Λέων

Ναι, ήρθε το σαββατοκύριακο… Αλλά μην προσπαθείτε άλλο, υπό το δυναμικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του διεκδικητικού Δία. Οι πόρτες θα μπορούσαν να ανοίξουν για εσάς, χωρίς να το προσπαθήσετε καν. Ίσως κάποιος έχει λάβει γνώση της όλης άψογης δουλειάς σας, καθώς και τις διεκπεραιώσεις πέρα από τα καθήκοντά σας. Να είστε ευγενικοί και να δείχνετε την εκτίμησή σας σε κάθε βήμα.

Το φεγγάρι θα φυλά τη γωνιά της καριέρας σας για το μισό της Κυριακής. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε τελικά να ωθήσετε το έργο σας στην ολοκλήρωση. Ελέγξτε τις τελευταίες λεπτομέρειες σε μια παρουσίαση, ώστε να είναι έτοιμη για τη Δευτέρα. Αργότερα η Σελήνη περνά στον παιχνιδιάρικο και συνεργατικό σας ενδέκατο οίκο. Μαζέψτε τους φίλους για έναν απογευματινό καφέ ή ένα Κυριακάτικο τραπέζι και κρατήστε τη λίστα προσκεκλημένων ανοιχτή. Το «συν ένα» άτομο στην παρέα, θα μπορούσε να γίνει ο νέος καλύτερός σας φίλος ή σύντροφος!

Παρθένος

Θα μπορούσατε να σκέφτεστε ένα θέμα μέχρι να εξουθενωθείτε από την υπερανάλυση… Είτε να αξιοποιήσετε την πρακτική μαγεία του Σαββάτου – και απλά να πάρετε την ευκαιρία και να το κάνετε! Ένα τρίγωνο προώθησης μεταξύ της Σελήνης και του Δία, κεντρίζει τις ζώνες σας της περιπέτειας, της αγάπης και της δημιουργικότητας. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε την καθημερινή εργασία σας ή να επανεφεύρετε τον τροχό για να αλλάξετε τη ζωή σας. Τι σας “καίει” να το δοκιμάσετε; Ετοιμαστείτε να το κάνετε, Παρθένε!

Επειδή δεν θέλετε να σας αποκαλούν ταραξία, μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία επειδή δεν είχατε το θάρρος να μιλήσετε. Θέστε τον εαυτό σας ως ευχάριστο βοηθό, για να πάρετε την επιβράβευση του προσώπου που χρειάζεστε την υποστήριξή του. Κάποιος από τον εσωτερικό κύκλο σας μπορεί να είναι σε θέση να κινήσει τα νήματα. Οι συγκεντρώσεις της Κυριακής θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως εκδηλώσεις δικτύωσης… Ειδικά το απόγευμα, που η Σελήνη περνά στον τομέα σας της επιτυχίας για τις επόμενες δυόμισι ημέρες.

Ζυγός

Έχετε αγνοήσει σκόπιμα αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «προϋπολογισμός», Ζυγέ; Τα αστέρια του Σαββάτου ίσως σας καλέσουν να διορθώσετε μια κατάσταση που απειλεί να βγει εκτός ελέγχου. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του κινητήριου τριγώνου μεταξύ του επεκτατικού Δία και της Σελήνης: Φωτίζει τον σας οίκο των κοινών πόρων και των μακροπρόθεσμων επενδύσεων και θα μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να δεχτείτε ένα βραχυπρόθεσμο δάνειο από συγγενή ή να αναδιοργανώσετε κάποια κεφάλαια. Αλλά να θυμάστε ότι η δράση που θα αναλάβετε τώρα, θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η Κυριακάτικη πρωινή σας διάθεση μπορεί να είναι θυελλώδης. Αλλά από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη θα είναι στους Διδύμους και τον καλοσυνάτο ένατο οίκο σας για δυόμισι μέρες. Βρείτε τρόπους να ταξιδέψετε – κυριολεκτικά ή διανοητικά. Παρακολουθήστε μια ομιλία ή μια ταινία. Χρειάζεστε αλλαγή παραστάσεων; Ίσως μπορείτε να εργαστείτε από το διαμέρισμα ενός φίλου αύριο. Ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να είναι πιο εφικτό από όσο νομίζετε. Ετοιμάστε τα πράγματά σας για παν ενδεχόμενο. Δεν μπορείτε να ξεγλιστρήσετε; Δοκιμάστε νέους χώρους κοντά στο σπίτι σας. Να θυμάστε ότι οπουδήποτε εκτός από “το συνηθισμένο μέρος” σας, είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε.

Σκορπιός

Η σαφής επικοινωνία είναι το κλειδί για τις υγιείς σχέσεις… Και ο ουρανός του Σαββάτου μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στο σωστό δρόμο. Ένα αρμονικό τρίγωνο μεταξύ του φεγγαριού και του δελεαστικού Δία, προωθεί τον έντιμο και προσεγμένο διάλογο. Αν βρίσκεστε σε διαμάχη με ένα σημαντικό πρόσωπο, μπορείτε να διευθετήσετε τα πράγματα χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ίσως να έχετε συνάντηση με κάποιον που μόλις γνωρίσατε αλλά αισθάνεστε σαν να τον ξέρατε πάντα.

Θα ξυπνήσετε την Κυριακή με αίσθηση ξεγνοιασιάς για μια σύνδεση και θα αφήσετε με χαρά τα πράγματα να κυλήσουν. Αλλά καθώς η μέρα εξελίσσεται, θα δείτε τα πλεονεκτήματα του να κάνετε τη σχέση σας λίγο πιο σίγουρη – ή και πολύ. Το να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα όρια, διατηρεί τις προσδοκίες σας ευθυγραμμισμένες με την πραγματικότητα. Μέχρι τώρα μπορεί να υποτιμήσατε το πόσο μακριά θέλει ο σύντροφός σας να πάει αυτή η σχέση. Το όραμά του μπορεί να είναι μεγαλύτερο από ό,τι περιμένατε, πράγμα που προκαλεί το ερώτημα: Είστε σίγουροι ότι θέλετε να είστε σε έναν τόσο σοβαρό δεσμό;

Τοξότης

Μια ισχυρή ευθυγράμμιση έρχεται το Σάββατο, με τη Σελήνη και τον κυβερνήτη σας τον Δία. Ίσως να υπάρχει μια μικρή αμφιβολία, για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης ενός στόχου. Στο αυθόρμητο ζώδιό σας αρέσει να έχει περιθώρια στο “σχέδιο πτήσης” του… Αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να ακολουθείτε τις οδηγίες του χάρτη για να φτάσετε στον προορισμό σας, Τοξότες. Ηρεμήστε και σκεφτείτε το. Κάντε τους απαραίτητους υπολογισμούς και μετά αποφασίστε αν έχετε όσα απαιτούνται για να τα καταφέρετε.

Την Κυριακή, μην παραλείψετε να αναγνωρίσετε τη διαφορά ανάμεσα στην αντιπαραγωγική και την εποικοδομητική κριτική. Τείνετε προς το τελευταίο, προσεγγίζοντας τα ευαίσθητα θέματα προσανατολισμένοι στην επίλυση. Θέστε σαφές ότι επιδιώκετε τη νίκη. Αν δείξετε στους ανθρώπους ότι είστε δίπλα τους και όχι εναντίον τους, είναι πιθανότερο να συνεργαστούν. Νωρίς το απόγευμα, Η Σελήνη περνά στους Δίδυμους και τη ζώνη συνεργασίας σας, όπου θα παραμείνει για δυόμισι ημέρες. Η ρομαντική πρόβλεψή σας φωτίζεται κάτω από αυτό το σεληνιακό φως… Είτε γνωρίζετε κάποιον τώρα, είτε βρίσκετε – επιτέλους – λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Ό,τι έγινε, έγινε… Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσετε να σκέφτεστε το παρελθόν. Ευτυχώς, οι ουρανοί του Σαββάτου διαθέτουν ένα τρίγωνο που αλλάζει το παιχνίδι: Η Σελήνη και ο αναζωογονητικός Δίας αλλάζουν τις προοπτικές προς τη θετική κατεύθυνση. Τι προσπαθείτε να αλλάξετε σκοπίμως ή να βελτιώσετε; Βάλτε λίγη επιπλέον προσπάθεια ή κάντε το με λίγο περισσότερο στόμφο, και ίσως τραβήξετε την προσοχή κάποιου που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Ποιος είναι ο πιο μελοδραματικός της παρέας σας; Νωρίς την Κυριακή, μπορεί να είστε εσείς αυτός που κατέχει τον τίτλο. Έχετε το δικαίωμα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, αλλά προσέξτε τις επιπτώσεις που έχουν στους φίλους και την οικογένειά σας. Η έκφρασή σας μπορεί να τους προκαλέσει περιττή ανησυχία και άγχος. Αν χρειάζεστε επιβεβαίωση για την αγάπη τους, μην προκαλείτε άγχος με υπερβολικές ιστορίες. Εάν χρειάζεστε πραγματικά την υποστήριξή τους, είναι καλύτερα να τη ζητήσετε ξεκάθαρα.

Υδροχόος

Αφήστε το να φύγει, Υδροχόοι! Υπό το δυναμικό τρίγωνο το Σάββατο μεταξύ της Σελήνης και του γενναιόδωρου Δία, ίσως αποφασίσετε να σταματήσετε να διατηρείτε μια παλιά πληγή ή δυσαρέσκεια. Να ανοίξετε την καρδιά σας, ώστε να συγχωρήσετε κάποιον που σας έβλαψε. Ειδικά αν αυτό σας φέρνει έναν κόμπο στον λαιμό, απελευθερώνοντας και τους δυο σας από αυτό το βάρος μπορεί τελικά να αλλάξει τα δεδομένα. Βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά έτοιμοι να προχωρήσετε. Και να θυμάστε, δεν σας ζητήθηκε να το ξεχάσετε.

Ένα νυσταγμένο πρωινό της Κυριακής δίνει τη σκυτάλη σε ένα λαμπερό απόγευμα. Να ευχαριστείτε το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους και τον χαρωπό πέμπτο οίκο σας. Έχετε δεσμό; Αντί να μείνετε στο σπίτι, κανονίστε μια βόλτα ή μια πολιτιστική δραστηριότητα!

Ιχθύες

Οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες μπορεί να προσφέρουν κάτι περισσότερο από απλή ψυχαγωγία αυτό το Σάββατο, Ιχθύες. Μπορούν να σας υποστηρίξουν με μια βαθιά αίσθηση ότι ανήκετε κάπου. Αναμένεται ένα αέρινο τρίγωνο, ανάμεσα στη στοργική Σελήνη και τον Δία… Και μπορεί να ανοίξει την καρδιά σας, για να νιώσετε ότι είναι αποδεκτό να αισθανθείτε ευάλωτοι. Αναζητήστε κάποιον που ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε. Και αν ένας φίλος στραφεί σε εσάς για έναν υποστηρικτικό ώμο, μη διστάσετε να τον προσφέρετε!

Νωρίς την Κυριακή, θα νιώσετε εμπνευσμένοι να επεκταθείτε κοινωνικά. Προσκαλέστε έναν φίλο από το Instagram να πάτε για μανικιούρ, είτε πάρτε ένα βιβλίο και πηγαίνετε σε μια πολυσύχναστη καφετέρια. Μπορεί να διαβάσετε μόνο λίγες σελίδες, μέχρι να συναντήσετε κάποιον για να κάνετε μαζί αγαπημένες σας δραστηριότητες. Για τα βραδινά σχέδια, το σπίτι σας είναι το μέρος που πρέπει να είστε. Στρώστε το τραπέζι, ανοίξτε ένα καλό κρασί και περάστε μια αξέχαστη βραδιά με λίγους στενούς φίλους σας.