Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Θα μπορούσατε να έχετε τις καλύτερες και σημαντικότερες προθέσεις αυτό το σαββατοκύριακο, Κριοί. Αλλά κάποιος μπορεί και πάλι να νομίζει ότι είστε πολύ αυτάρεσκοι και εγωκεντρικοί. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά. Πιθανώς είναι αντικατοπτρισμός δικών του ανασφαλειών ή ζήλιας. Ίσως αντιλαμβάνεστε κάποια περίεργη αύρα, λόγω της ασταθούς ευθυγράμμισης της συμπονετικής Αφροδίτης στα εδάφη σας με τον επεκτατικό Δία. Αντί να πολεμήσετε τη φωτιά με φωτιά, υιοθέτησε την προσέγγιση του να τους “εξοντώσεις με καλοσύνη”.

Η Κυριακάτικη νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ηλεκτροδοτεί τον δωδέκατο οίκο σας της επούλωσης. Σας βοηθά να απελευθερωθείτε από κάτι ή κάποιον, που έχει ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης του. Αφήστε να φύγει ώστε να μπορέσετε να ωριμάσετε, Κριέ! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή. Αν είστε τελικά έτοιμοι να ξεφύγετε από την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ή από τοξικές σχέσεις, κάντε ένα καθαρό διάλειμμα. Πάρτε τους επόμενους έξι μήνες, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 2 Σεπτεμβρίου αν χρειαστεί. Χαλαρώστε αλλά μην χαθείτε στην σπηλιά του διαλογισμού σας, διότι οι φιλοδοξίες σας καλούν!

Ταύρος

Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε προσοχή στα ζητήματά σας αυτό το σαββατοκύριακο, Ταύρε… Γιατί ίσως να χαθείτε ονειροπολώντας. Η κυβερνήτης η Αφροδίτη από τον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας, ευθυγραμμίζεται με τον γενναιόδωρο Δία από την οραματική σας γωνία. Μπορεί να μην καταλάβετε ότι είστε αποστασιοποιημένος είστε. Αν είναι δυνατόν, ανακατασκευάστε το πρόγραμμά σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εμπνευσμένη ενέργεια. Σκεφτείτε ιδέες, απαντήστε σε e-mails και τηλεφωνήματα, κάντε έναν πίνακα οραματισμού, εμβαθύνετε σε ένα ερευνητικό έργο… Απλά μην προσπαθήσετε να κάνετε οποιαδήποτε ποσοτική ανάλυση!

Την Κυριακή έρχεται η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και τον ενδέκατο οίκο σας. Ξεκινάει ένας εκπληκτικά παραγωγικός κύκλος έξι μηνών, που αφορά την κοινωνική και ψηφιακή σας ζωή. Συζητήστε με φίλους σας που ξέρουν από μάρκετινγκ, για συμβουλές προώθησης ή ανάπτυξης, για να δείτε αν η λαμπρή ιδέα σας για μια εφαρμογή είναι πραγματικά βιώσιμη. Είστε μόνοι; Το online dating ευνοείται, οπότε ψάξτε μια νέα εφαρμογή. Δεν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος για εσάς; Ζητήστε από τους φίλους να σας συστήσουν σε άλλους.

Δίδυμοι

Δεν εκνευρίζεστε εύκολα, Δίδυμοι. Αλλά όταν κάποιος σας φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στα έντονα συναισθήματά σας. Αυτό το σαββατοκύριακο, η ειρηνική Αφροδίτη στον ευαίσθητο Κριό ευθυγραμμίζεται με τον μεγαλοπρεπή Δία στον έντονο όγδοο οίκο σας… Και θα είστε επιρρεπής σε υπερβολικές αντιδράσεις. Ένα αθώο σχόλιο θα μπορούσε να σας χτυπήσει στο λάθος σημείο ή να παρερμηνεύσετε τις ενέργειες κάποιου. Πριν ξεσπάσετε πάνω του, μάθετε τι συμβαίνει και τι εννοούσε.

Μπορείτε να μετατρέψετε πολλά όνειρα από φαντασία σε πραγματικότητα την Κυριακή, Δίδυμοι. Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, φωτίζει τον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας και της επιτυχίας. Είστε έτοιμοι να βάλετε τα επαγγελματικά σας σχέδια για το 2020 σε τροχιά; Ξεκινήστε να κάνετε βήματα τώρα. Απλά σιγουρευτείτε πως μπορείτε να κάνετε υπομονή: Μπορεί να φτάσετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου, για να εκδηλωθούν πλήρως αυτοί οι στόχοι.

Καρκίνος

Προστατεύστε τον εαυτό σας από τοξικούς και απαιτητικούς ανθρώπους αυτό το σαββατοκύριακο, δημιουργώντας κάποια αδιαπέραστα (αλλά υγιή) όρια. Το ζώδιό σας διαθέτει περισσότερη συμπόνια από το μέσο όρο. Όμως υπάρχει μια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρόσχαρη Αφροδίτη και τον δυναμικό Δία στη ζώνη της σχέσης σας… Τα προβλήματα άλλων θα μπορούσαν να απορροφήσουν όλη σας την ενέργεια και τον χρόνο από το πρόγραμμά σας. Δεν χρειάζεται να τους κλείσετε την πόρτα κατάμουτρα. Απλά να ενημερώσετε ότι έχετε άλλες υποχρεώσεις – και ότι έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους να τα δουλέψουν μόνοι τους!

Την Κυριακή, η μόνη για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες προσγειώνεται στον ατρόμητο ένατο οίκο σας. Πού σκοπεύετε να πάτε; Γυρίστε τον κόσμο, Καρκίνοι! Ταξίδια, περιπέτεια, περαιτέρω εκπαίδευση ή επιχειρηματικά εγχειρήματα, θα μπορούσαν να σας στείλουν σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Και μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου, η ζωή σας θα μπορούσε να φαίνεται πολύ διαφορετική.

Λέων

Τα αστέρια αυτού του σαββατοκύριακου έρχονται με μια προειδοποίηση: Μην δαγκώνετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να μασήσετε, Λέοντες. Με τον επεκτατικό Δία στον οργανωτικό έκτο οίκο σας από τον περασμένο Δεκέμβριο, η παραγωγικότητά σας έχει φτάσει στην κορυφή. Και ενώ μπορείτε να διαχειριστείτε πάρα πολλά, υπάρχει πραγματικά ένα όριο πριν φτάσετε να εξαντληθείτε. Ο Δίας ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη από τον οίκο σας των υψηλών στόχων το σαββατοκύριακο, γι’ αυτό χρειάζεστε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τον εαυτό σας – αλλά στη συνέχεια θα διατηρήσετε τη λογική σας.

Έχετε πάρει φωτιά αυτή την Κυριακή, καθώς η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύες τροφοδοτεί τον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Το φεγγάρι θα αυξήσει τις επιθυμίες σας και θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από όλες τις υπάρχουσες επιλογές. Αν τα παίζετε όλα για όλα, βεβαιωθείτε ότι το κάνει και το άλλο μισό… Οι διάττοντες αστέρες δεν θα σας ικανοποιήσουν ποτέ.

Παρθένος

Καθώς τρέχετε με διακόσια στη Λεωφόρο του πάθους, ελέγξτε τα φρένα σας! Ισχυρά συναισθήματα μπορεί να σας κυριεύσουν αυτό το σαββατοκύριακο – και πρέπει να φροντίσετε να έχετε πραγματικά τον έλεγχο. Η ερωτική Αφροδίτη στον ελκυστικό όγδοο οίκο σας, συγκρούεται με τον επιδεικτικό Δία από τον πέμπτο οίκο σας της αγάπης. Η επιθυμία για μια σχέση ή για να κάνετε το μεγάλο βήμα, θα μπορούσε να αποκρύψει κάποια έντονα προειδοποιητικά σημάδια. Απολαύστε τη βόλτα… Αλλά να παρακολουθείτε το ταχύμετρο και να αποφύγετε τυχόν απροκάλυπτα κακούς ηθοποιούς!

Όσο για τα καλά άτομα, δώστε τους το είναι σας την Κυριακή: Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ανάβει πυρκαγιά στον έβδομο οίκο σας της συντροφικότητας και ενισχύει την επιθυμία σας για πραγματική δέσμευση. Είστε μόνοι; Μια πρόσφατη ρομαντική σχέση μπορεί να εμβαθύνει γρήγορα – και θα καταλάβετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή γνωριμία της μιας βραδιάς. Τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί, ενδέχεται να αναζωπυρώσουν τη σπίθα που τους έφερε κοντά στην αρχή. Επίσης, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθήσει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή μια δημιουργική συνεργασία, να φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή. Αλλά να περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 9 Μαρτίου, πριν επισημοποιήσετε οτιδήποτε εγγράφως.

Ζυγός

Μην παραγεμίζετε το πιάτο της κοινωνικότητάς σας αυτό το σαββατοκύριακο, Ζυγοί. Θα είναι δελεαστικό να πείτε «ναι» σε όλα… Αλλά υπό έναν αστρικό χάρτη με ενδείξεις υπερκορεσμού, δεν θα είστε εντός των καλύτερων ορίων. Η φιλόξενη Αφροδίτη από τον κοινωνικό σας οίκο, συγκρούεται με τον πάροχο Δία στην οικιακή και οικογενειακή σας ζώνη. Η αποδοχή πολλών προσκλήσεων και προσφορών, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε υποχρεώσεις που είναι λιγότερο διασκεδαστικές απ’ όσο θα θέλατε. Σταματήστε και σκεφτείτε προτού δεχτείτε μια πρόταση.

Την Κυριακή, η μόνη για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αναβαθμίζει τον έκτο οίκο σας της υγείας και της φυσικής κατάστασης, σας βοηθά να προπονηθείτε. Μην στοχεύετε στην “τελειότητα”, βρείτε κάποιες στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε – και απολαύστε το. Δεν χρειάζεται να κόψετε το κόκκινο κρασί ή τα πάντα που περιέχουν γλουτένη ή ζάχαρη. Απλά απολαύστε αυτές τις χαρές με μέτρο: Βεβαιωθείτε ότι το πιάτο σας είναι κατά 80% γεμάτο με καλά στοιχεία, όπως άπαχες πρωτεΐνες, superfoods και λαχανικά.

Σκορπιός

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας! Όλη η ευγένεια θα μπορούσε να πετάξει από το παράθυρο αυτό το σαββατοκύριακο. Φταίει μια σύγκρουση ανάμεσα στη διπλωματική Αφροδίτη και τον Δία που δεν λογοκρίνεται, μέσα στο κέντρο επικοινωνίας σας. Κανείς δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ξεχωρίσει το γεγονός από τη γνώμη. Και μόλις ανοίξετε μια συζήτηση, μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτή διαμάχη με υψηλούς τόνους και άσχημες κατηγορίες. Ακόμα και εσείς, οι ψύχραιμοι του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να είστε αδύναμοι απέναντι σε αυτή τη μάχη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε; Βρείτε την κοντινότερη έξοδο!

Την Κυριακή, η μόνη για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αναβλύζει ενέργεια από τον παθιασμένο και γοητευτικό πέμπτο οίκο σας: Τα καλύτερα δυνατά νέα, για τον ανίατα ερωτικό του ζωδιακού κύκλου. Η πρόκληση αυτό το σαββατοκύριακο, θα είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από κάποιον που φαίνεται να έχει όλα. Δεσμευμένοι; Βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας δείχνει εκτίμηση για σας. Αν όχι, δώστε του ένα επαναληπτικό μάθημα.

Τοξότης

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε αυτό το σαββατοκύριακο με οτιδήποτε και με τα πάντα, Τοξότες. Η ευχάριστη Αφροδίτη ταρακουνά τον πέμπτο οίκο σας του πάθους και του ρομαντισμού, βάζοντάς σας σε διάθεση να δεχτείτε οποιαδήποτε πρόταση εμπεριέχει τον παράγοντα διασκέδαση. Όμως η Αφροδίτη συγκρούεται με τον Δία της υπερβολής που σας κυβερνά. Αυτό μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να σας ωθήσει σε βιαστικές κινήσεις. Πάρτε περισσότερες πληροφορίες πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Υπό αυτή την ανάστατη ατμόσφαιρα, τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά απ’ ότι δείχνουν.

Την Κυριακή, η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αναθερμαίνει τον τέταρτο οίκο σας της θαλπωρής, πιθανώς με ένα πιάτο ζεστή κοτόσουπα. Χρησιμοποιήστε το σαββατοκύριακο για να επανασυνδεθείτε με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πρωινό στο κρεβάτι; Ναι, παρακαλώ. Εάν στο σπίτι υπάρχει θόρυβος και δραστηριότητα, βρείτε μια γωνιά που μπορείτε να έχετε για τον εαυτό σας. Μπορεί να εμπνευστείτε να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση, για να ρέει απρόσκοπτα η ενέργεια και να διευκολύνει τον τρόπο ζωής σας. Τι θα λέγατε για ένα στούντιο ηχογράφησης ή μια γωνιά γραφής;

Αιγόκερως

Σας πνίγουν οι τέσσερις τοίχοι, Αιγόκεροι; Το σαββατοκύριακο ο επεκτατικός Δίας συγκρούεται με την διπλωμάτη Αφροδίτη στη ζώνη της οικίας σας. Μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε κάποια ριζική αλλαγή στο χώρο που μένετε. Αλλά πριν κάνετε οτιδήποτε σαρωτικό, σταματήστε και αναλογιστείτε… Αυτή η αίσθηση κλειστοφοβίας πιθανότατα συμβαίνει μέσα σας, όχι έξω από σας. Αποφύγετε να κάνετε κάποια αλλαγή που θα μετανιώσετε μετά, αρχίζοντας με μια ενδοσκόπηση. Εάν υπάρχει ένα διαπροσωπικό ζήτημα που χρειάζεται προσοχή, επικεντρωθείτε σε αυτό και μην αλλάξετε το μπάνιο σας!

Ψάχνετε ακόμα το πλήρωμά σας; Περιορίστε την ακτίνα αναζήτησης το σαββατοκύριακο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την Κυριακή, φωτίζει τον τρίτο οίκο σας της τοπικής κοινωνίας και μπορεί να σας υποδείξει ενδιαφέροντα νέα άτομα. Αλλά γνωρίστε τα καλύτερα πριν γίνετε μέλος της ομάδας. Εάν σκέφτεστε μια συνεργασία, κάντε πρώτα ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα. Θα μπορούσε να φτάσει στην επιτυχία μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο το Σεπτέμβριο!

Υδροχόος

Προσέξτε τα λόγια σας αυτό το σαββατοκύριακο, Υδροχόοι. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό, προσέξτε τους τρόπους σας! Η διακριτική Αφροδίτη στην επικοινωνιακή σας ζώνη, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον αφιλτράριστο Δία στον οίκο σας του ασυνείδητου χώρο σας. Και τα λόγια σας θα μπορούν να βγουν με περισσότερη κακία ή λιγότερο συμπονετικά από όσο σκοπεύετε. Ακόμα και μερικές χρήσιμες, υποστηρικτικές προτάσεις μπορεί να ακουστούν σαν κριτική αν δεν είστε προσεκτικοί. Και αν η ατμόσφαιρα σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους, μην παρασυρθείτε σε μια λογομαχία ή συζήτηση που ξέρετε ότι θα πληγώσει το εγώ σας.

Η μόνη για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, πέφτει στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών αυτή την Κυριακή: Ξεκινά ένας κύκλος εξάμηνης ανοδικής κινητικότητας. Φυσικά έχετε στόχους – αλλά πόσο συγκεκριμένοι είναι; Δεν αρκεί να θέλετε “μια καλά πληρωμένη δουλειά”… Καταγράψτε το ποσό που θέλετε να κερδίζετε μέχρι το τέλος του έτους. Στη συνέχεια δημιουργήστε ένα σχέδιο βήμα προς βήμα, που θα σας οδηγήσει σε αυτό τον στόχο. Αφήστε χώρο στο σύμπαν να κάνει τα μαγικά του!

Ιχθύες

Δείτε πίσω από τις λέξεις και παρακολουθήστε προσεκτικά τη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων αυτό το σαββατοκύριακο, Ιχθύες. Κάποιος παρουσιάζει μια ωραία κατάσταση, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να προσπαθεί να προωθήσει τα δικά του οφέλη. Ένα άτσαλο τετράγωνο ανάμεσα στην έμπιστη Αφροδίτη και τον άτακτο Δία στη ζώνη σας της φιλίας, μπορεί να φέρει δυσάρεστες δονήσεις ή ανταγωνισμό μέσα σε μια ομάδα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να μείνετε έξω από την συμπλοκή και να μην παρασυρθείτε σε ανούσιες συζητήσεις. Καλύτερα να αποφύγετε αυτούς που δημιουργούν το δράμα, να κάνετε τα δικά σας πράγματα.

Η Κυριακή θα είναι σαν ένα επιπλέον κέρδος σας για τη χρονιά, χάρη στη Νέα Σελήνη στα δικά σας εδάφη! Αυτή η Σελήνη ξεκινά μια ανοδική πορεία έξι μηνών, με πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα. Αν και ο ουρανός θα είναι το όριό σας, εξαρτάται από εσάς να χαράξετε την πορεία που θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να φτάσετε. Εστιάστε στα όνειρά σας και μην αφήστε κανέναν να σας πει ότι δεν είναι ρεαλιστικά. Μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου, θα είστε έτοιμοι να εγκαινιάσετε το έργο σας!