Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται νωρίς φέτος, Κριοί. Αναμένεται η Πανσέληνος στο Λέοντα και τον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, αργά το Σάββατο και νωρίς την Κυριακή… Και μπορεί να υπάρξουν γρήγορες εξελίξεις σε μια πιθανή σχέση. Εάν έχετε κολλήσει στο ενδιάμεσο επίπεδο, αυτή η φάση της Σελήνης μπορεί να ωθήσει τα πράγματα σε μια πιο οριστική κατεύθυνση τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ήδη δεσμευμένοι; Ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το θέμα και να βρείτε δημιουργικές λύσεις.

Εάν είστε καλά στη σχέση σας, βάλτε περισσότερο παιχνίδι και διασκέδαση. Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από την πληρωμή των λογαριασμών, Κριοί. Η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας μπορεί να σας κάνει έξτρα ελκυστικούς και να σας βάλει στο επίκεντρο. Εάν προσπαθούσατε να πετύχετε κάτι, μπορεί να ξεδιπλωθεί μπροστά σας το κόκκινο χαλί. Αν θέλετε αυτή η κατάσταση να κρατήσει περισσότερο, πιέστε τον εαυτό σας να γίνετε περισσότερο ηγέτης απ’ όσο είστε ήδη.

Ταύρος

Δεν είναι όλα ήσυχα στο σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο, γι’ αυτό ακυρώστε τα σχέδια χαλάρωσης που είχατε. Η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, αργά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς την Κυριακή… Και η λιμνάζουσα ενέργεια αρχίζει να κινείται. Όχι, δεν θα είναι άνετη αίσθηση ή ευχάριστη – αλλά είναι απαραίτητη. Καλύτερα να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση, παρά να αφήσετε τη διαμάχη να φτάσει στο σημείο έκρηξης.

Ενώ κάθε πλανήτης στον Λέοντα μπορεί να ενεργοποιήσει άμυνες εγωισμού, χάρη στη συναισθηματική Σελήνη όλοι θα έχουν πρόσβαση στη συμπόνια τους. Βγάλτε από μέσα σας ό,τι πρέπει, Ταύροι… Αλλά αφήστε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Για τη λύση της έντασης μπορεί να χρειαστεί να θέσετε νέους κανόνες. Όχι μόνοι σας αλλά μετά από συζήτηση και συνεργατική απόφαση. Ψάχνετε νέα στέγη; Μπορεί να εμφανιστεί η τέλεια τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δίδυμοι

Αργά το Σάββατο και νωρίς την Κυριακή έχουμε τη Πανσέληνο στον Λέοντα. Αυτή ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας των ζευγαριών και σας βοηθά να εδραιώσετε μια σχέση. Ενώ οι κοινές προσπάθειες είναι πιθανώς πλατωνικές και όχι ερωτικές, με ομαδικό πνεύμα θα φτάσετε πιο μακριά πιο γρήγορα. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορούν να είναι και συνεργάτες και σύντροφοι; Ως μεταβλητό ζώδιο, νιώθετε άνετα με την «παραποίηση» των κανόνων.

Είναι το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο υποχρεωτικές εκδηλώσεις και όχι με αυτά που θέλετε να κάνετε; Κάτω από αυτή την Πανσέληνο μπορεί να εμπνευστείτε να επανασυνδεθείτε με μια παλιά παρέα. Προειδοποίηση, Δίδυμοι: Δεν νιώθουν όλοι τόσο άνετα όσο εσείς να μπαινοβγαίνουν σε σχέσεις. Αν θέλετε αυτό το άτομο στη ζωή σας, θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις!

Καρκίνος

Τα λεφτά δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία, Καρκίνοι,. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν το πορτοφόλι είναι γεμάτο. Αυτό το σαββατοκύριακο η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος… Γεγονός που θα φέρει εξελίξεις στην οικονομική ζωή σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από κάποιον εργοδότη ή πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά σας.

Χρειάζεστε περισσότερη αυτονομία; Μπορείτε να δουλέψετε ως εξωτερικοί συνεργάτες και να επιλέγετε τις δουλειές σας. Είστε έτοιμοι να δώσετε την παραίτησή σας; Αυτή η Πανσέληνος δίνει κουράγιο για να απομακρυνθείτε από μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί. Αλλά μη βιαστείτε. Η ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για σας, γι’ αυτό γλιτώστε το άγχος και βρείτε τι έρχεται μετά, πριν φύγετε.

Λέων

Γεια σας, σταρ! Το σαββατοκύριακο έχουμε την μόνη Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Και βάζει εσάς και όλη τη δουλειά που έχετε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες, κάτω από τους κοσμικούς προβολείς. Περηφανευτείτε! Η επιτυχία σας θα εμπνεύσει τους άλλους να προσπαθήσουν για τα δικά τους όνειρα. Μπορείτε ακόμα και να ξεθάψετε έναν θρίαμβό σας από το παρελθόν και να τον χρησιμοποιήσετε, για να δημιουργήσετε επιπλέον επιτυχία τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μια καταπληκτική ιδέα μπορεί να εμπνεύσει νέα δράση. Έτοιμοι να πάρετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας; Η Σελήνη σας δίνει το θάρρος να κόψετε όλους τους δεσμούς με καταστάσεις που σας κουράζουν. Να πάρετε ένα μονοπάτι που ταιριάζει στην αλήθεια που θέλετε να δημιουργήσετε το 2020.

Παρθένος

Τέρμα πια – ή είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε και να θεραπευτείτε; Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον Λέοντα και τον δωδέκατο Οίκο σας, μπορεί να πιέσει να διαλέξετε μία από τις δύο κατευθύνσεις. Αν προσπαθούσατε πολύ να κάνετε μια κατάσταση θετική, ίσως είστε έτοιμοι να αφήσετε αυτή την κατάσταση που αδειάζει τη ζωή σας. Αλλά πριν πάρετε την τελική απόφαση, κοιτάξτε μέσα σας: Μήπως αφήνατε τη σκληρή κριτική σας ή τις ηθικολογίες σας στο τιμόνι; Δεν σας πάει αυτό το στυλ, Παρθένοι.

Καθώς αυτή η Πανσέληνος φέρνει συμπόνια, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων. Πώς είναι γι’ αυτούς αυτή η σχέση; Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ σκληροί με τους άλλους ή ακόμα ότι δεν δείχνετε την αγάπη σας. Απ’ την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώθετε ότι είστε μόνιμα σε μια αποστολή διάσωσης. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Ζυγός

Θα σας ενδιέφερε λίγη σαμπάνια πριν τον καφέ; Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον Λέοντα, μπορεί να σας δώσει έναν πολύ καλό λόγο για να γιορτάσετε με την παρέα σας. Με τις ακτίνες της στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δουλειάς, μια κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε έξι μήνες νωρίτερα μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμα. Αλλά μην αφήσετε τη νίκη να φέρει εφησυχασμό. Πριν πέσουν οι φυσαλίδες, δείτε ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για το επόμενο βήμα. Απλώς μην μείνετε στο ίδιο μέρος από συνήθεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να συνεργάζεστε με ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο σας να μοιάζει μεγαλύτερος.

Μήπως ήσασταν όλα τα μέλη της μπάντας σας τελευταία; Ενώ εκτιμάτε το χρόνο μόνοι σας, είστε κοινωνικό ζώδιο και θριαμβεύετε μέσα σε καλές παρέες. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να κυκλοφορήσετε ανάμεσα στο είδος σας. Και αν για να το βρείτε πρέπει να πάτε διακοπές ή να κάνετε κάποιο σεμινάριο, επενδύστε στην ευτυχία σας.

Σκορπιός

Έτοιμοι να κάνετε μερικές μεγάλες κινήσεις; Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον επαγγελματικό οίκο σας, μπορεί να σας στείλει στη μεγάλη λίγκα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ή μπορεί να σας δώσει κάτι πιο δημιουργικό για να ασχοληθείτε. Όποια κατεύθυνση κι αν επιλέξετε, Σκορπιοί, η σκληρή δουλειά τους περασμένους έξι μήνες θα αποδώσει επιτέλους αυτό που περιμένατε. Αν δεν είναι χρήματα, μπορεί να είναι ένας νέος ρόλος. Επίσης: Έχετε αναγνωρίσει πόσα έχετε καταφέρει τους περασμένους έξι μήνες; Είναι εύκολο να επικεντρωνόμαστε στο παρελθόν… Αλλά το σαββατοκύριακο καθίστε, γράψτε και γιορτάστε τα σημαντικά βήματα που έχετε καταφέρει από το καλοκαίρι του 2019.

Η στάση ευγνωμοσύνης δημιουργεί γόνιμο έδαφος για περισσότερα θαύματα. Ίσως οι αλλαγές να ήταν εσωτερικές. Αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τομέα στη δουλειά σας, αυτό θα είναι ένα σημείο καμπής. Δεν θα κάνετε πλέον τις κινήσεις για να πάρετε απλώς τον μισθό –θέλετε μεγαλύτερα αποτελέσματα! Τώρα σκεφτείτε αυτό: Τι πρέπει να μάθετε για να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή;

Τοξότης

Μήπως χρυσώνετε την αλήθεια σας, Τοξότες; Έχετε μάθει πιθανώς μερικά μαθήματα επειδή ήσασταν υπερβολικά ευθείς στο παρελθόν, ειδικά όταν αποκλείετε τους άλλους. Αλλά αν προσπαθείτε να το αντισταθμίσετε υπερβολικά με ευγένεια, μπορεί να φτάσετε στα όριά σας! Με την Πανσέληνο στον Λέοντα και τον ένατο Οίκο σας το σαββατοκύριακο, δεν μπορείτε να καταπιέσετε το στυλ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μιλήσετε με ανθρώπους που δεν θα ενοχληθούν από τις παθιασμένες συζητήσεις.

Νέα από μακριά μπορεί να φτάσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες και μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε. Νιώθετε ότι κάνετε κύκλους γύρω από το ίδιο μέρος; Βάλτε σε κίνηση το σχέδιό σας μέσω ενός νέου μαθήματος ή μιας ομάδας. Περάστε τον χρόνο σας κοντά σε ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς και θα ανέβουν οι θερμοκρασίες γρήγορα!

Αιγόκερως

Γιατί να περιμένετε μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου για να δώσετε στον Έρωτα καθαρό στόχο; Το Σάββατο, η Πανσέληνος στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας φέρνει μπόλικη ερωτική ενέργεια. Κλείστε τις κουρτίνες και αφήστε την περιπέτεια να αρχίσει. Αν βγαίνατε χαλαρά με κάποιον, αυτή η Πανσέληνος θα φέρει τη στιγμή της αλήθειας: Είστε μέσα ή όχι; Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα έχετε χώρο για τίποτα άλλο από μια οριστική απόφαση. Είτε δεσμευτείτε είτε διαλύστε το, για να βρείτε μια πιο ικανοποιητική σύνδεση.

Η Σελήνη θα επηρεάσει και τα χρήματά σας: Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να φτάσει μια πληρωμή ή να κερδίσετε απρόσμενα λεφτά. Εάν έχετε χρέη, κάντε έναν διακανονισμό. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά για καλές ευκαιρίες επένδυσης.

Υδροχόος

Ποιος χρειάζεται να περιμένει έως τις 14 Φεβρουαρίου για να βελτιώσει το παιχνίδι του; Όχι εσείς, Υδροχόοι. Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον Λέοντα και τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, μπορεί να φέρει μερικές μεγάλες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, να είστε ενεργοί σχετικά με την κατεύθυνση του επόμενου κεφαλαίου της ερωτικής σας ιστορίας. Αν έχετε σχέση, θα θέλετε να κάνετε κάτι τολμηρό για να δηλώσετε τη στοργή σας.

Για μερικούς Υδροχόους, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φέρουν σημαντικά σημεία καμπής: Έναν αρραβώνα, μια συγκατοίκηση ή έναν χωρισμό αν έχετε τελειώσει. Μόνοι και ψάχνετε; Ακολουθήστε τον παλιό νόμο, που τα αντίθετα έλκονται. Καθώς ελκύεστε από ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από σας, εξερευνήστε κάποιον που είναι αρκετά απρόβλεπτος ώστε να σας κρατά σε εγρήγορση.

Ιχθύες

Ώρα να συντονιστείτε για την ευεξία σας! Το σαββατοκύριακο φέρνει μια Πανσέληνο στον Λέοντα, η οποία τροφοδοτεί τον έκτο οίκο σας της υγιεινής ζωής. Είναι δύσκολο να βρείτε κίνητρα κατά την περίοδο της χειμερίας νάρκης, αλλά εδώ έρχονται να βοηθήσουν αυτές οι ακτίνες. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάει πρωί-πρωί στο πιο δύσκολο μάθημα που μπορείτε να βρείτε. Χορέψτε, κάντε πατίνια ή πηγαίνετε σε ένα ενδιαφέρον μάθημα στο γυμναστήρια τα σαββατοκύριακα. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι λίγο σπρώξιμο για να κινηθείτε και θα επιστρέψετε σύντομα στη φόρμα σας.

Είναι σίγουρα το σημάδι για να υιοθετήσετε μερικές καλές συνήθειες, όπως το να κοιμάστε μια λογική ώρα και να τρώτε ισορροπημένα γεύματα. Στη δουλειά, οι προσπάθειές σας τους τελευταίους έξι μήνες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να σας δοθεί ένα πρότζεκτ, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το όνομα που θέλετε. Μην γίνετε μάρτυρες, όμως. Εάν θα κάνετε παραπάνω, θα πρέπει να ανταμειφθείτε σε είδος. Αν δεν γίνεται να πάρετε επιπλέον χρήματα, μπορείτε να βρείτε άλλου είδους ανταμοιβές.