Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Νιώθετε χαμένοι, Κριοί; Η συνάντηση της Σελήνης και του Ερμή στον Υδροχόο σας δυσκολεύει να επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε! Αποσπάστε εύκολα από ερωτικές προοπτικές ή από το κοινωνικό σας πρόγραμμα, γεγονός που μειώνει την παραγωγικότητά σας. Εάν θέλετε να τελειώνετε με τις δουλειές σας στην ώρα σας, κάντε αυτά που πρέπει και συγκεντρωθείτε. Γιορτάστε το βράδυ με φίλους ή πηγαίνετε σε κάποια πολιτιστική εκδήλωση. Η ανάμιξη δουλειάς και διασκέδασης θα αποδειχθεί επικερδής, ειδικά καθώς το Σάββατο σηματοδοτεί τη Νέα Σεληνιακή Χρονιά και φέρνει την ενέργεια επιτυχίας του Μεταλλικού αρουραίου.

Το δύσκολο τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στους κοσμικούς εραστές Αφροδίτη και Άρη μπορεί να μπλοκάρει τα σήματα. Μπορεί να θέλετε να τρέξετε εκεί που κάποιος άλλος κολλάει στην ίδια θέση. Ή ένας πιθανός σύντροφος μπορεί να σας πιέζει πολύ σύντομα. Το πιο ενοχλητικό γεγονός είναι ότι όταν προσπαθείτε να είστε ευθείς, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείχνετε παθητικά τη δυσαρέσκειά σας. Ο καλύτερος τρόπος δράσης μπορεί να είναι να κλείσετε το στόμα σας και να χαλαρώσετε για μια δυο μέρες χωρίς να συζητήσετε το θέμα. Νωρίς την επόμενη εβδομάδα, οι γραμμές της επικοινωνίας θα λειτουργούν και πάλι καλά. Στο μεταξύ, τι λέτε για ένα ραντεβού με τη μούσα;

Ταύρος

Νιώθετε μόνοι στην κορυφή, Ταύροι; Η συνάντηση Σελήνης και Ερμή στη ζώνη της καριέρα σας του Σαββάτου, σας βοηθά να προλάβετε τις πιο πιεστικές προθεσμίες. Αλλά μήπως έχετε απομακρύνει στην πορεία μερικούς σημαντικούς συμμάχους; Δεν πειράζει που θέλετε να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Αλλά αν επιμείνετε πεισματικά στο να κάνετε τα πάντα μόνοι, θα απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν. Ζητήστε τη γνώμη μερικών και πείτε τους τα σχέδιά σας. Μη βιάζεστε να αντισταθείτε στα σχόλιά τους. Μπορεί να σας δείξουν κάποια σημαντική λεπτομέρεια που σας ξέφυγε. Το Σάββατο σηματοδοτεί επίσης τη Νέα Σεληνιακή Χρονιά. Καθώς ο μεταλλικός αρουραίος παίρνει τα ηνία, θα είστε πολύ πιο πρόθυμοι να συνεργαστείτε.

Την Κυριακή τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι σε υπερδιέγερση. Ο Άρης συγκρούεται με την κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, θα είστε λίγο υπερβολικοί στα ερωτικά σας. Ο κόκκινος πλανήτης ταρακουνά τον όγδοο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων: Μια χαλαρή σύνδεση μπορεί να περάσει σε εδάφη εμμονής ή να θολώσετε τα όρια με κάποιον φίλο. Δεσμευμένοι; Κρατήστε τις αντιδράσεις σας υπό έλεγχο. Εάν νιώσετε ζήλια και μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε τα μηνύματά τους, μην το κάνετε! Έχετε κάποιον λογικό φόβο; Συζητήστε τον ήρεμα.

Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη και ο Ερμής συναντιούνται στον ένατο οίκο σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ταράξετε τα νερό το Σάββατο. Αλλά κάνετε σκανδαλιές από βαρεμάρα ή για να τραβήξετε την προσοχή; Εάν προσπαθείτε να λύσετε μια διαμάχη, ακούστε προσεκτικά αυτόν που μιλάει. Φροντίστε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες να εκφραστούν, ειδικά τώρα, που ο Μεταλλικός αρουραίος παίρνει τα ηνία με τη Νέα Σεληνιακή Χρονιά.

Η Κυριακή φέρνει μια ακόμα πρόκληση στην προσπάθειά σας να διατηρήσετε την ηρεμία. Αιτία, μια κοσμική σύγκρουση ανάμεσα στην Αφροδίτη στον δέκατο Οίκο σας και του παρορμητικού Άρη στη ζώνη της συνεργασίας σας. Και μπορεί να σας κάνει να πιέσετε κάποιον τη λάθος στιγμή. Ίσως να μην ξεκινήσετε τώρα τη συζήτηση που πάει αυτή η σχέση; Απ’ την άλλη πλευρά, εάν φοβόσασταν να μιλήσετε για το όραμά σας για το μέλλον με έναν συνεργάτη ή σύντροφο, προσεγγίστε απαλά το θέμα. Προσέξτε τον τόνο, τα λόγια και τη γλώσσα του σώματός σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφήνετε ανοιχτές τις ερωτήσεις σας αντί να έχετε στο μυαλό σας μια σωστή απάντηση.

Καρκίνος

Ανταλλάξτε το ανέκφραστο πρόσωπο με χαμόγελο, Καρκίνοι. Το να μη δείχνετε καθόλου τις κάρτες σας, μπορεί να κάνει τους άλλους να σκέφτονται ότι κάτι κρύβετε το Σάββατο. Τολμήστε να δείξετε την ευαισθησία σας και να αποκαλύψετε κάτι που θα πάει τη σχέση σε επόμενο επίπεδο. Με την ειλικρίνειά σας θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του άλλου και θα δυναμώσετε τη σχέση. Είναι τρομακτικό να εκφράσετε αυτά που έχετε μέσα σας, αλλά αυτό το ξεκαθάρισμα μπορεί να αποδειχθεί ανακουφιστικό. Το Σάββατο σηματοδοτεί επίσης τη Νέα Σεληνιακή Χρονιά. Αντίο, γήινο γουρούνι και καλωσόρισες, μεταλλικέ αρουραίε!

Η αγχωτική διαμάχη μεταξύ της Αφροδίτης στον ένατο οίκο σας και του Άρη μπορεί να προκαλέσει μια μάχη τιτάνων. Πάει η προσέγγιση «ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν» που υιοθετήσατε την περασμένη εβδομάδα. Θέλετε αυτό που θέλετε όταν το θέλετε, αλλά δεν σημαίνει ότι θα συμμορφωθούν όλοι. Κάντε πίσω και δείτε αν κρίνετε τους άλλους πολύ σκληρά. Ας είμαστε ειλικρινείς, Καρκίνοι. Με αυτούς είστε πραγματικά ενοχλημένοι ή μήπως φταίνε τα δικά σας; Μπορεί να είναι λίγο και από τα δύο, γι’ αυτό πάρτε ευθύνη για το δικό σας κομμάτι.

Λέων

Ενώ το περήφανο λιοντάρι μέσα σας θέλει να έχει όλες τις απαντήσεις, έρχεται μια στιγμή που η βοήθεια κάποιου έμπειρου απαιτείται για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Και όχι, δεν προτείνω να δείτε βίντεο με οδηγίες και να κάνετε εξονυχιστικές αναζητήσεις στο Google. Σταματήστε να σπαταλάτε σημαντικό χρόνο προσπαθώντας να κάνετε μόνοι σημαντικά πράγματα. Η σύνοδος Σελήνης – Ερμή του Σαββάτου, μπορεί να φέρει έναν υποστηρικτικό συνένοχο για κάποιο από τα εγχειρήματά σας. Και με τη νέα σεληνιακή χρονιά και τον μεταλλικό αρουραίο να παίρνει το τιμόνι, σκεφτείτε το ως μια ροή πιο προσανατολισμένη στην ομαδική δουλειά.

Το θεατρικό ζώδιό σας αγαπά να ανακατώνει τα πράγματα. Κάτω όμως από τη σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, μπορεί να ανακατώσετε περισσότερα συναισθήματα απ’ όσα θέλατε. Η ζήλια και διαμάχες για την εξουσία, μπορεί να εκτροχιάσουν τις προσπάθειές σας για έναν πιο ευτυχή δεσμό. Και καλή τύχη στο να καταφέρετε να συμβιβαστείτε. Αντί να ανταγωνίζεστε για την εξουσία, κάντε ένα διάλειμμα πριν τα πράγματα γίνουν όντως πολύ έντονα.

Παρθένος

Κάντε τους ελέγχους σας το Σάββατο, Παρθένοι. Καθώς η Σελήνη συναντά τον εξπέρ Ερμή στον έκτο Οίκο σας των συστημάτων, δείτε πού μπορεί να κάνετε επικίνδυνες παρακάμψεις. Αυτά που κάνετε τώρα, μπορεί να σας στοιχειώσουν στο μέλλον και να καταλήξετε με διπλή δουλειά για να διορθώσετε τα λάθη. Καλύτερα να κόψετε ταχύτητα και να το κάνετε σωστά απ’ την αρχή. Με τη χρονιά του επιμελούς μεταλλικού αρουραίου να ξεκινάει σήμερα με τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά, θα βρείτε απόλαυση στη στρατηγική.

Η πολύπλοκη σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη στους οίκους των σχέσεων, θέτει τις βάσεις για μερικές έντονες συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις. Όχι πια αλληλεξαρτώμενοι; Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είστε χρήσιμοι και να είστε αυτοί που κάνουν τη δουλειά. Εάν κάποιος στηρίζεται λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει να πάνω σας, κάντε απαλά πίσω. Όσο περισσότερα δίνετε, τόσο περισσότερα θα παίρνουν και θα χρειάζονται. Σπάστε τον φαύλο κύκλο, ακόμα κι αν είναι δυσάρεστο. Αλλά μην κρατάτε το σκορ κρυφά, Παρθένοι! Μπορεί να είστε εσείς αυτοί που πάντα κάνετε τις κρατήσεις ή αγοράζετε τα εισιτήρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κι ο άλλος δεν συνεισφέρει.

Ζυγός

Στη γρήγορη λωρίδα προς τη δόξα ή υπερβολικά πολλά, πολύ γρήγορα; Με τη Σελήνη και τον Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον λαμπερό πέμπτο Οίκο σας το Σάββατο, θα βρεθείτε στο επίκεντρο. Και ενώ η προσοχή θα είναι πολύ ελκυστική για να την αρνηθείτε, προσέξτε να μην πείτε παραπάνω απ’ όσα πρέπει. Μπορεί να πάρετε το βραβείο καλύτερης ιστορίας… Αλλά αργότερα θα μετανιώσετε που χρησιμοποιήσατε την κοινωνική ζωή σας ως κοινωνικό νόμισμα. Μιλώντας για την κοινωνική ζωή σας, ετοιμαστείτε για περισσότερη κοινωνικότητα, καθώς η χρονιά του μεταλλικού αρουραίου ξεκινά σήμερα.

Η Κυριακή έρχεται με προειδοποίηση αποκαλύψεων! Μπορεί οι διπλωματικές ικανότητες για τις οποίες φημίζεστε να εξαφανιστούν, εξαιτίας μιας δύσκολης γωνίας ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη. Εάν κλείνετε το στόμα σας και προσποιείστε ότι κάτι δεν σας ενοχλεί ή αγνοείτε τη κακή συμπεριφορά κάποιου, οι τοίχοι αρχίζουν να κλείνουν γύρω σας. Ενώ πιθανώς χρειάζεται ειλικρίνεια, δεν χρειάζεται να κάψετε τη γέφυρα. Μετρήστε ως το δέκα και βρείτε έναν κομψό τρόπο να εκφραστείτε.

Σκορπιός

Έχετε τη μηχανή στο φουλ και είστε έτοιμοι να πετάξετε… Αλλά το Σάββατο μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση από τον κύκλο σας. Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι μπλοκάρουν την πρόοδό σας, μάθετε γιατί σηκώνουν σημαία κινδύνου. Ίσως πρέπει απλά να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες τους ή να τους δώσετε λίγη διαβεβαίωση. Αλλά μπορεί επίσης να ξέρουν ορισμένες πληροφορίες που εσείς έχετε αγνοήσει. Η Σελήνη και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται στον τέταρτο οίκο σας: Μην ξεχνάτε να βρίσκεστε εκεί, για να φυλάτε τα νώτα του άλλου και εκείνοι τα δικά σας… Κάτι που μερικές φορές απαιτεί να ξεπεράσετε τις αντιφατικές απόψεις – ιδανικά κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Με το έτος του μεταλλικού αρουραίου να ξεκινάει σήμερα, είναι πιο εύκολο να συντονιστείτε.

Η έντονη γωνία της Κυριακής μεταξύ του Άρη και της ειρηνικής Αφροδίτης, ανεβάζει θερμοκρασία σε μια αγχωτική κατάσταση. Μπορεί να είναι καιρός να σταθείτε στο ύψος σας, αλλά θα χρειαστεί πολλή αυτοσυγκράτηση για να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Αν δεν είστε πρόθυμοι να απομακρυνθείτε, συγκρατηθείτε. Συγκεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα, συμπεριλαμβανομένων των κοινών στόχων σας σε αυτή την αποστολή. Αλλά αν ο άλλος δεν μπορεί να σταματήσει να το παίζει δικτάτορας, η καλύτερη κίνηση μπορεί να είναι η εξέγερση ή η φυγή. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές!

Τοξότης

Καθώς φροντίζετε τις δουλειές σας το Σάββατο, μήπως υπάρχει κάτι που απαιτεί μεγαλύτερη εστίαση; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το κρίσιμο στοιχείο και πάρτε μια δεύτερη γνώμη, προτού να βιαστείτε να το βγάλετε από τη λίστα σας. Με τη Σελήνη και τον Ερμή στη ζώνη της επικοινωνίας σας, θα είστε πιο αποτελεσματικοί αν συζητάτε με έναν αξιόπιστο σύμβουλο. Μην προσπαθήσετε να το χειριστείτε μόνοι, όπως κάνετε συνήθως. Αυτή η συνεργατική ενέργεια μπορεί να παρουσιάσει μια ανορθόδοξη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα – αλλά μόνο αν μιλήσετε! Μπόνους: Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το Νέο Σεληνιακό Έτος. Η έξυπνη ενέργεια του Μεταλλικού αρουραίου θα εξασφαλίσει ότι θα συνδεθείτε με τους σωστούς ανθρώπους.

Το κοσμικό αίνιγμα της Κυριακής: Εάν δεν υπερασπιστείτε εσείς τον εαυτό σας, Τοξότες, ποιος θα το κάνει; Μια μπερδεμένη γωνία ανάμεσα στην απαλή Αφροδίτη στους Ιχθύες και τον ισχυρό Άρη στο ζώδιό σας σάς κάνει να αμφισβητείτε τα ένστικτά σας. Από τη μία πλευρά φοβάστε ότι εάν πείτε κάτι θα γίνετε πολύ πιεστικοί. Ταυτόχρονα, έχετε κουραστεί να ακολουθείτε για να ακολουθείτε. Τα ένστικτά σας είναι πιθανώς σωστά… Αλλά αν έχετε κολλήσει, ζητήστε τη συμβουλή ενός φίλου. Θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε.

Αιγόκερως

Όχι τόσο γρήγορα, Αιγόκεροι. Η αναλυτική συγχώνευση Σελήνης – Ερμή του Σαββάτου στον δεύτερο οίκο σας της ασφάλειας, σας κάνει να αμφισβητείτε μια κίνηση. Ήσασταν ενθουσιασμένοι αλλά τώρα κάνετε πίσω – και δεν είστε σίγουροι γιατί. Ακούστε το ένστικτό σας και κάντε τα απαραίτητα πριν το κάνετε επίσημο. Μπορεί να είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρετε, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να εξερευνήσετε τους δισταγμούς σας. Αυτή η επικείμενη πραγματικότητα συγκρούεται με τις αξίες ή τις πεποιθήσεις σας; Μην παίρνετε αποφάσεις με βάση τον ενθουσιασμό ή τον φόβο – αφήστε τα γεγονότα να σας καθοδηγήσουν. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί επίσης το Νέο Σεληνιακό Έτος. Ο έξυπνος Μεταλλικός αρουραίος μπορεί να σας υποστηρίξει στη λήψη αποφάσεων.

Την Κυριακή ελέγξτε τον εαυτό σας και μάθετε τα γεγονότα πριν φρικάρετε. Κάτω από μια δύσκολη γωνία ανάμεσα στη συμπονετική Αφροδίτη και τον πολεμιστή Άρη, είναι δύσκολο να διαβάσετε τις προσδοκίες των άλλων. Και για το δικό σας ζώδιο, αυτό μπορεί να είναι απίστευτα απογοητευτικό. Αυτή η κοσμική σύγκρουση μπορεί να προκαλέσει παθητική -επιθετική συμπεριφορά ή να φέρει κάποιες ανησυχητικές ειδήσεις. Αλλά πριν περάσετε στην επίθεση, προσπαθήστε να μιλήσετε με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Μην τρελαίνεστε, ερευνήστε.

Υδροχόος

Είστε η γοητεία προσωποποιημένη αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σας. Αντιμετωπίστε τον κόσμο με το πνεύμα σας και μην συγκρατείτε τη μοναδική σας οπτική. Απλά προσέχετε να μην δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις! Θέλετε να είστε τα πάντα για τους άλλους, ιδιαίτερα καθώς σήμερα ξεκινά το έτος του μεταλλικού αρουραίου… Και αυξάνει την ικανότητά σας να συντονίζεστε με την ενέργεια άλλων. Αλλά χωρίς σωστή ισορροπία, είναι η συνταγή για την εξάντληση. Θα έρχονται ευκαιρίες από το πουθενά, αλλά δεν χρειάζεται να πείτε «ναι» σε όλες. Αν χρειαστεί, καθυστερήστε τις αποφάσεις και σκεφθείτε ποιες κατευθύνσεις είναι πιο ευθυγραμμισμένες με τα μεγαλύτερα συμφέροντά σας. Δεν πειράζει να κάνετε τους άλλους να περιμένουν μια μέρα ή δύο. Με αυτό τον τρόπο, θα τους δείξετε πόση πέραση έχετε!

Είναι μπερδεμένη η όψη της Κυριακής, ανάμεσα στην Αφροδίτη της αγάπης στη γωνιά της ασφάλειάς σας και τον παρορμητικό Άρη στον Τοξότη… Και μπορεί να σας δυσκολέψει στην απόφαση να μείνετε ή να φύγετε. Ένα μέρος σας θέλει τη δέσμευση και τη σταθερότητα. Όμως ένα ίσο και αντίθετο μέρος, θέλει περισσότερο χώρο στη δουλειά ή σε μια σχέση. Παρόλο που μπορεί να είναι συναρπαστικό να κάνετε κάτι βιαστικά, μπορεί να ξυπνήσετε τη Δευτέρα και να το έχετε μετανιώσει.

Ιχθύες

Πραγματικότητα ή φαντασίωση; Ποιος ξέρει; Η ένωση Σελήνης – Ερμή του Σαββάτου στον δωδέκατο Οίκο σας, σας δυσκολεύει να ξεχωρίσετε την αλήθεια από τη φαντασία. Περιμένετε μερικές μέρες πριν κάνετε κάτι μόνιμο. Μάθετε τα πάντα και σκεφτείτε και τις δύο πλευρές. Μπορεί να χρειαστεί να ψάξετε λίγο και να κάνετε ερωτήσεις. Οι άλλοι μπορεί να έχουν κρυφά κίνητρα, αλλά δεν θα ξέρετε σίγουρα μέχρι να κάνετε τους ντεντέκτιβ. Ή μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τη μέρα σας για να κάνετε δημιουργικά πράγματα! Με τη χρονιά του μεταλλικού αρουραίου να ξεκινάει με τη Νέα Σεληνιακή Χρονιά σήμερα, οι καινοτόμες ιδέες θα ρέουν σαν κρασί.

Η Κυριακή έρχεται με προειδοποίηση άγχους. Συμβαίνει ένα παιχνίδι διελκυστίνδας, ανάμεσα στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τον Άρη στον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας: Θα σας δυσκολεύει να χαλαρώσετε και να βρείτε το ρυθμό σας. Πιεστικές προθεσμίες μπορεί να χαλάσουν τα σχέδιά σας για ένα χαλαρό σαββατοκύριακο. Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει ένα τελεσίγραφο ή να αποφεύγει να πάρει μια απόφαση. Τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε σημείο καμπής, οπότε κάντε έναν εσωτερικό έλεγχο και δείτε τι θέλετε πραγματικά. Ποτέ δεν υπάρχει λάθος επιλογή. Αλλά για να πάρετε αυτό που θέλετε, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.