Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Φορέστε τον τύπο κουστουμιού που ταιριάζει στο σαββατοκύριακο, Κριοί. Το Σάββατο φέρνει έναν ακόμα λόγο να πιάσετε δουλειά: Ο Ερμής περνά από τον δέκατο Οίκο σας των επαγγελματικών έως τις 16 Ιανουαρίου. Η διέλευση αυτή θα βοηθήσει τις ικανότητές σας και το στρατηγικό μυαλό σας. Ο κύκλος αυτός του Ερμή ρίχνει επίσης φως στους άντρες της ζωής σας. Βάλτε τους αγαπημένους σας στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας για το υπόλοιπο του μήνα. Ο παραγωγικός διάλογος θα σας συντονίσει ξανά – και σε μερικές περιπτώσει; μπορεί να ξεκινήσει ένα συνεργατικό πρότζεκτ.

Την Κυριακή, η ικανότητά σας να συντονιστείτε με τα συναισθήματα των άλλων θα είναι τρομερό πλεονέκτημα! Με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας να συναντά τον Ερμή, θα είναι προς όφελός σας να δείξετε στους άλλους τι έχετε στο μυαλό και ειδικά στην καρδιά σας. Αρχικά, θα βοηθήσει την εμπιστοσύνη. Επιπλέον, θα δείξει στους άλλους τις πραγματικές αξίες σας. Αφήστε τις άμυνές σας και δείξτε την ευαισθησία σας.

 Ταύρος

Καλώς επέστρεψες, αισιοδοξία! Ο Ερμής περνά από τον ένατο οίκο σας από το Σάββατο έως τις 16 Ιανουαρίου και ανανεώνει την οπτική και το πνεύμα σας. Αυτό το μισοάδειο ποτήρι γεμίζει ξανά, Ταύροι και μέχρι το τέλος του μήνα, θα ξεχειλίζει. Οι ευκαιρίες δεν θα βρίσκονται στις γνωστές γωνιές. Ρίξτε το μεγάλο δίχτυ σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες, στραφείτε σε επιτυχημένους φίλους σας στις μακρινές γωνιές του πλανήτη. Ποιος ξέρει, Ταύροι; Μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε μια πτήση προς τα ‘κει!

Την Κυριακή, μπορεί να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στην απόλυτη ειλικρίνεια και το να κρατήσετε κάτι κρυφό. Αυτός είναι ένας δυσάρεστος πόλεμος για τόσο ειλικρινή άτομα όπως εσείς, Ταύροι! Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα νιώθατε εσείς αν ήσασταν στην απέναντι πλευρά: Αυτό θα καθοδηγήσει την απόφασή σας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να μείνετε σε άρνηση ή να προσποιείστε ότι η κατάσταση θα λυθεί μόνη της.

Δίδυμοι

Απολαμβάνετε την απομόνωσή σας λίγο παραπάνω, Δίδυμοι; Κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας και στον καναπέ σας. Μια σχέση μπορεί να ανθίσει τις επόμενες εβδομάδες: Ο κοσμικός κηδεμόνας σας, Ερμής, περνά από τον Αιγόκερω και τον προσωπικό όγδοο οίκο σας. Με την ελκυστικότητά σας να ξεπερνά τα δεδομένα μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, μπορεί να ελκύσετε κάποιον που σας ταιριάζει, ενώ δεν προσπαθείτε. Μην σπρώχνετε ένα καλό άτομο μακριά, επειδή δεν είστε σίγουροι για το αν είστε έτοιμοι. Μπορείτε να ορίσετε τον ρυθμό, Δίδυμοι! Μια αργή αρχή μπορεί να είναι το πιο σέξι πράγμα. Αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι η αρχή μιας όμορφης φιλίας.

Προσέξτε έναν λύκο σε μορφή φίλου αυτή την Κυριακή, Δίδυμοι. Αν κάποιος είναι παραπάνω περίεργος ή προσπαθεί να μάθει πληροφορίες που δεν φαίνονται σχετικές με την κατάσταση, κλείστε το στόμα σας. Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να τα κρατήσετε για σας. Και σήμερα ο Χείρωνας διαταράσσει τα σήματα στον κοινωνικό τομέα σας. Το τελευταίο που θέλετε, είναι να σας ξεφύγει μια εμπιστευτική πληροφορία!

Καρκίνος

Είναι ώρα για δυναμικά ντουέτα! Η ανάγκη σας για ένωση αρχίζει να μεγαλώνει το Σάββατο: Ο Ερμής της επικοινωνίας περνά στον Αιγόκερω και τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι πρέπει να βρείτε χρόνο στο πρόγραμμά σας για τη σχέση σας… Για να κάνετε κάποια δραστηριότητα είτε για να μείνετε αγκαλιά στον καναπέ. Ελεύθεροι; Ο κοινωνικός Ερμής αυξάνει την περιέργειά σας για κάποιον αρκετά διαφορετικό από σας. Όσο αντισυμβατική κι αν είναι αυτή η έλξη, μην σκέφτεστε γιατί δεν πρέπει να την ακολουθήσετε. Η μαγνητική δύναμη των αντιθέτων είναι αληθινή, Καρκίνοι.

Την Κυριακή μπορεί να είστε γεμάτοι ενθουσιασμό με το πόσο γρήγορα προχωρά αυτή η σχέση, αλλά ίσως πρέπει να τραβήξετε τα ηνία. Με τον Χείρωνα στη γωνιά της σταδιοδρομίας σας σε δύσκολη γωνία με τον αγγελιοφόρο πλανήτη, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Μπορεί αυτό το άτομο να βάζει πρώτα τα δικά του ενδιαφέροντα και τίποτα άλλο. Προχωρήστε με προσοχή!

Λέων

Μήπως η σκόνη έχει εισβάλλει στο χώρο σας; Είναι επίσημα ώρα για καθάρισμα. Η άφιξη του Ερμή το Σάββατο στον συστημικό έκτο οίκο σας, δεν θα σας αφήσει να αγνοήσετε τις δουλειές του σπιτιού ή τα μαζεμένα email στα εισερχόμενά σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου των τριών εβδομάδων, μπορεί να ξεκινήσετε μια αποστολή εύρεσης και καταστροφής. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα σήμερα! Αυτή η διέλευση διαρκεί έως τις 16 Ιανουαρίου, γι’ αυτό βάλτε μια σειρά και αν χρειάζεται, καλέστε βοήθεια. Σίγουρα υπάρχει κάποιος φίλος που σας χρωστά μια χάρη.

Η Κυριακή είναι η ιδανική ημέρα για να συνδεθείτε με μια προστατευμένη πηγή ενέργειας. Ο Ερμής συνδέεται με τον καθαρτικό Χείρωνα στον ένατο οίκο σας του οράματος. Έχετε μερικές μεγάλες ιδέες – και το χρωστάτε στο κοινό σας να τις πείτε χωρίς φίλτρα! Εάν κάποιος δεν μπορεί να χειριστεί τη γνώμη σας, μην σκεφτείτε ότι εσείς πρέπει να αλλάξετε κάτι – πέρα από το ακροατήριό σας.

Παρθένος

Στην πραγματικότητα οι γιορτές είναι ήδη εδώ, αλλά εσείς τώρα αρχίζετε να το νιώθετε, Παρθένοι! Από το Σάββατο, το πάρτι άνιμαλ μέσα σας ξυπνά λίγο παραπάνω: Ο κυβερνήτης σας ο κοινωνικός Ερμής περνά από τον γιορτινό πέμπτο οίκο σας έως τις 16 Ιανουαρίου. Ρίξτε νεραϊδόσκονη στην παρέα σας και βγάλτε τη έξω για χειμερινές δραστηριότητες. Ο ερωτικός κύκλος του Ερμή θα σας κάνει κοκέτες. Απολαύστε την ποικιλία πριν αποφασίσετε για τη γεύση. Έχετε βρει ήδη τον αγαπημένο σας; Προσθέστε περισσότερα καλά ραντεβού στο πρόγραμμα.

Μην μπερδέψετε τις σπίθες με πυρκαγιά την Κυριακή. Όσο καυτές κι αν είναι, αυτή η έλξη μπορεί να εξαντληθεί όσο γρήγορα ξεκίνησε. Μια σύνδεση του Ερμή με τον Χείρωνα, μπορεί να σας δυσκολεύει να δείτε αντικειμενικά τι συμβαίνει. Απολαύστε τη στιγμή αλλά προχωράτε με αργό ρυθμό! Το ίδιο ισχύει και για τη χημεία που σχετίζεται με την καριέρα σας. Φροντίστε να την κρατάτε στο σιγανό βράσιμο.

Ζυγός

Οι επιφανειακές κουβέντες εξαφανίζονται! Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, από το Σάββατο μέχρι τις 16 Ιανουαρίου: Θα λαχταράτε συζητήσεις με ψυχή και νόημα. Κάτω από αυτό το στοργικό κοσμικό ξόρκι, ακολουθήστε τη συμβουλή της ποιήτριας Μάγιας Αγγέλου: Να «γίνετε το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου». Τούτου λεχθέντος, μπορεί να έχετε τις στιγμές κυκλοθυμίας σας κι εσείς.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με φίλους και συγγενείς, που σας αγαπάνε και δεν περιμένουν να δουν μόνο το χαρούμενο πρόσωπό σας. Η κοινωνικοποίηση μπορεί να επικεντρώνεται στο σπίτι σας τώρα. Καλέστε φίλους για να μαγειρέψετε παρέα και να μιλήσετε γι’ αυτά που έχουν πραγματικά σημασία. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το αν μπορείτε να στηριχτείτε σε κάποιον την Κυριακή… Αλλά γι’ αυτό φταίει η άλλη πλευρά ή εσείς; Με τον αναλυτικό Ερμή στον Αιγόκερω, η φαντασία σας μπορεί να παρασυρθεί λίγο ή μπορεί να ανακατεύεται άσχετα πράγματα. Και ο αγγελιοφόρος πλανήτης συγκρούεται με τον Χείρωνα στη ζώνη των σχέσεων σας. Τι φοβάστε περισσότερο, Ζυγοί; Ότι αυτό το άτομο δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει ή ότι δεν το αξίζετε;

Σκορπιός

Αντίο, Σέρλοκ Χολμς. Το καχύποπτο μυαλό σας ξεκουράζεται επιτέλους, καθώς ο Ερμής περνά στον φιλικό τρίτο οίκο σας από το Σάββατο έως τις 16 Ιανουαρίου. Θα είναι αδύνατον να κρατήσετε τις σκέψεις που σας έρχονται για τον εαυτό σας, τις επόμενες εβδομάδες. Ευτυχώς, θα έχετε πολλούς φίλους να σας ακούνε – και να κάνουν αστεία όταν χρειάζεστε ανακούφιση από την κατάσταση. Θα κάνετε κρότο στα κοινωνικά μέσα και όχι μόνο με τις σέλφι σας. Ανεβάστε συνδέσμους με άρθρα και ενισχύστε τη δουλειά των φίλων σας. Ο συναρπαστικός διάλογος μπορεί να συνεχιστεί και σε πραγματικό χρόνο.

Το θείο βρίσκεται στις λεπτομέρειες την Κυριακή, Σκορπιοί. Με τον Ερμή να συνδέεται με τον Χείρωνα στον οργανωτικό έκτο οίκο σας, τα μικρά πράγματα και η προσωπική νότα θα δείξουν πόσο νοιάζεστε. Οι απλές κινήσεις θα δείξουν στους άλλους ότι προσέχετε πραγματικά – και θα σας εκτιμήσουν γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να φέρεται σπιτικούς κουραμπιέδες σε όλους… Αλλά μια κλήση ή ένα μήνυμα για να δείτε πώς πάνε τα πράγματα, θα τους φτιάξει τη μέρα!

Τοξότης

Οργανωθείτε, Τοξότες. Ο πνευματικός Ερμής φεύγει από το ζώδιό σας το Σάββατο. Περνά στον Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο σας έως τις 16 Ιανουαρίου. Αντί να ξεκινήσετε το νέο έτος στο χάος, βάλτε τον κόσμο σας σε τάξη. Βάλτε συστήματα και ανανεώστε τον προϋπολογισμό σας. Η καταναλωτική θεραπεία δεν είναι βιώσιμη λύση για να αντιμετωπίσετε τη μελαγχολία του χειμώνα. Φτιάξτε ένα ειδικό ταμείο για τις αγορές που θέλετε να κάνετε, ενώ μεταφέρετε αυτόματα κεφάλαια για εξοικονόμηση. Δεν έχετε; Ζητήστε από φίλους να σας συστήσουν οικονομικούς συμβούλους ή λογιστές, που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα σύστημα.

Κάντε το κάτι έξτρα στο πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας την Κυριακή, Τοξότες. Μπορεί να πιστεύετε ότι κανείς δεν προσέχει τι φοράτε ή πώς παρουσιάζετε κάτι, αλλά οι άλλοι είναι πολύ συντονισμένοι μαζί σας! Ο Χείρωνας στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας, συνδέεται με τον Ερμή στον οίκο των αξιών σας. Μπορεί να κάνετε μια ισχυρή δήλωση αν μιλήσετε από την καρδιά σας. Αν θέλετε αγάπη, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Είστε πολύ πιο ελκυστικοί απ’ όσο συνειδητοποιείτε!

Αιγόκερως

Καλώς σε ξαναβρήκαμε, δύναμη της πειθούς! Το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής περνά στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 Ιανουαρίου – και σας ευλογεί με τη χάρη του λόγου. Ζητήστε αυτό που θέλετε πριν το τέλος του μήνα. Κανείς δεν μπορεί να σας πει όχι, με τον Ερμή να φυλάει τα νώτα σας. Δεν μπορείτε όμως να βασίζεστε μόνο στην τύχη. Ετοιμάστε μια καλή παρουσίαση, συνδέοντας στατιστικά δεδομένα με δυνατά γραφικά. Όσον αφορά τον έρωτα, βάλτε μια προσωπική νότα και μην ξεχνάτε να εκφράζετε τις δικές σας επιθυμίες. Δεν ήρθατε σε αυτή τη γη για να παρέχετε για όλους τους άλλους. Ξαναγεμίστε τις δεξαμενές σας, επιτρέποντας στον εαυτό σας να δεχτεί την αγάπη και την υποστήριξη.

Το σπίτι σας μπορεί να είναι στο επίκεντρο την Κυριακή. Μην απελπιστείτε αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε όταν κοιτάτε το σπίτι και το γραφείο σας. Έχετε την κοσμική υποστήριξη να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και δεν χρειάζεται να τις κάνετε όλες ταυτόχρονα. Χάρη στην ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Χείρωνα στο οικιακό τομέα σας, θα έχετε δυνατή αίσθηση του τι απαιτείται για να νιώθετε πιο άνετα στον χώρο σας. Καθαρίστε, επικεντρωθείτε σε δυο πράγματα που θέλετε να αλλάξετε και ξεκινήστε!

Υδροχόος

Ακόμα κι εσείς, η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού, πρέπει να μένετε λίγο μόνοι μια στο τόσο. Από το Σάββατο ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, και σας στέλνει σε ένα ταξίδι ενδοσκόπησης. Καθαρίστε το γεμάτο πρόγραμμά σας ώστε να κάτσετε να γράψετε, να διαλογιστείτε και να αγοράσετε προμήθειες για να φτιάξετε τον πίνακα οράματός σας για το 2020. Για τι επόμενες εβδομάδες θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα κρυμμένα διαμάντια στο υποσυνείδητό σας, παρά οι συζητήσεις με ενδιαφέρουσες επαφές. Τούτου λεχθέντος, ο κύκλος του Ερμή μπορεί να σας κάνει νυχτόβιο πλάσμα. Σηκώνεστε τα μεσάνυχτα για να βρείτε φίλους έξω; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τις επόμενες εβδομάδες! Ακολουθήστε τη μούσα.

Την Κυριακή, ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε κάθε συζήτηση και να εξαφανίσετε τον φόβο ότι δεν κάνετε κάτι σωστά, είναι να αφήσετε την ανάγκη να υπάρχει κάποιο «νόημα». Δώστε έμφαση στην απόλαυση και όχι τη στρατηγική. Τι θέματα θέλετε να μοιραστείτε και ποια ενδιαφέροντα μπορείτε να ακολουθήσετε; Ακόμα κι αν δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, μια καλή συζήτηση μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

 Ιχθύες

Μπείτε στην παρέα, Ιχθύες, ακόμα κι αν πρέπει να προσποιηθείτε μέχρι να το νιώσετε. Θα το βρείτε σύντομα, το υπόσχομαι. Το Σάββατο ο κοινωνικός Ερμής περνά στον Αιγόκερω και στον ενδέκατο Οίκο σας των ομαδικών δραστηριοτήτων. έως τις 16 Ιανουαρίου. Νιώθετε εκτός συντονισμού με την παρέα σας; Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και γίνετε ο «άγνωστος» μέσα στο πλήθος. Νέες φιλίες και διεγερτικές συναντήσεις μυαλών μπορεί να προκύψουν. Ή ίσως μπορείτε να βγάλετε την παρέα σας από το κοινωνικό τέλμα.

Μαζέψτε τους φίλους σας και ασχοληθείτε με σημαντικές δραστηριότητες. Τι λέτε να οργανώσετε κάτι εθελοντικό στις γιορτές; Αγαπάτε την ανεξαρτησία σας, Ιχθύες… Αλλά εάν εμπλέκεστε σε ομαδικό έργο, πρέπει να σκέφτεστε την ομάδα πριν πάρετε αποφάσεις που θα τους επηρεάσουν. Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής στη γωνιά της κοινότητάς σας συντονίζεται με τον Χείρωνα στον Κριό. Πάρτε τις γνώμες του κοινού. Κάποιος μπορεί να έχει μια πρόταση που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ μόνοι σας και θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα.