Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Παρασυρθείτε από το πνεύμα των γιορτών, Κριοί. Απλώς μην τεμπελιάζετε όσον αφορά τους στόχους που έχετε βάλει για το τέλος του χρόνου! Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω: Βάζει τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας στο προσκήνιο για τις επόμενες εβδομάδες. Δεν χρειάζεται να δουλεύετε όλη μέρα ή να μεταφέρετε το κρεβάτι σας στο γραφείο… Ενώ οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι έξω και διασκεδάζουν τα Χριστούγεννα. Είναι περισσότερο μια προειδοποίηση, για το ότι θα κάνετε πολλές σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη της καριέρα σας τώρα. Και όπως λένε, όποιος γνωρίζει, φυλάγεται!

Το συναισθηματικό ραντάρ σας συγχρονίζεται με τους γύρω σας την Κυριακή, χάρη σε μια γωνία ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον Ποσειδώνα. Ενώ κανονικά θα προτιμούσατε να μπλοκάρετε αυτή την ενέργεια, τώρα νιώθετε ότι θέλετε να την ακολουθήσετε. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, το να μοιραστείτε τις διαισθήσεις με τους άλλους θα έχει πραγματική επιρροή στη ζωή τους. Απλώς μην προσπαθήσετε να τους σώσετε όλους. Η δουλειά σας είναι να μεταδώσετε τα μηνύματα.

Ταύρος

Θέλετε να περιπλανηθείτε, ξεκινώντας από το Σάββατο: Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και στον ένατο οίκο σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Τι λαχτάρα περισσότερο η ψυχή σας; Παραλίες, ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική, αργεντίνικο κρασί; Μπορεί να μην καταφέρετε να φύγετε αυτό τον μήνα… Αλλά πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για περιπέτεια. Αν οι ταινίες δεν σας βοηθάνε, αρχίστε να ψάχνετε για μελλοντικά ταξίδια.

Οι πλανήτες της Κυριακής κάνουν τις σχέσεις προτεραιότητα. Μια γωνία μεταξύ του Ποσειδώνα και της Σελήνης στους διαπροσωπικούς οίκους σας, ζητά να έρθετε κοντά με τους αγαπημένους σας. Ελεύθεροι; Κάντε κράτηση σε ένα νέο εστιατόριο με τους καλύτερους φίλους σας. Αυτός ο κοσμικός συνδυασμός μπορεί να αποκαλύψει μια έλξη με έναν φίλο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, κάντε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα ρομαντικό ραντεβού. Κάντε το καλό ντύσιμο υποχρεωτικό.

Δίδυμοι

Γεια σας, όμορφοι! Το Σάββατο ξεκινά ένας κύκλος τεσσάρων εβδομάδων για τα ερωτικά παιχνίδια: Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και στον όγδοο Οίκο σας. Δεν χρειάζεστε την έγκριση κανενός για να ακυρώσετε κοινωνικές υποχρεώσεις ώστε να βγείτε ραντεβού. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα απολαύσουν το φλερτ, όσο συνεχίζουν να ψάχνουν για τον Ένα. Αλλά καθώς ο όγδοος οίκος κυβερνά την ιδιωτικότητα, κρατήστε κλειστό το στόμα σας. Μπορεί να αποκαλύψετε πολλές πληροφορίες, γι’ αυτό μεγάλη προσοχή στο τι λέτε στα κοινωνικά μέσα!

Την Κυριακή βάλτε τον δικτάτορα μέσα σας για ύπνο, Δίδυμοι. Ένα απαλό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα στους τομείς της εργασίας σας, βγάζουν την πιο τρυφερή πλευρά σας. Ξεχάστε τις διαταγές. Συνδεθείτε πρώτα με τους συναδέλφους σας πριν περάσετε στη δουλειά. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να περάσετε σε πιο προσωπικό επίπεδο με κάποιον. Αν συναντηθείτε, μοιραστείτε λίγα πράγματα για τη ζωή σας. Τα παραπάνω μπορεί να σας φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Κόψτε ταχύτητα.

Καρκίνος

Κάνε το διπλό, Καρκίνε! Από το Σάββατο ο Ήλιος ξεκινά έναν κύκλο τεσσάρων εβδομάδων, στον Αιγόκερω και τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αυτό είναι σημάδι, από το σύμπαν να βγείτε από το καβούκι σας: Να πάρετε μερικά ρίσκα στον έρωτα και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Κανένα καβούρι δεν ζει μόνο, γι’ αυτό σταματήστε να βρίσκεστε στο περιθώριο και στραφείτε σε πιθανούς συντρόφους. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να προσελκύσετε ένα εξαιρετικά ελκυστικό υποψήφιο. Ο λα λα!

Το τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, σας διευκολύνει στη σύνδεση με τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Αν η μικρή φωνή μέσα στο μυαλό σας ψιθυρίζει αρνητικά σχόλια, κλείστε τη. Μείνετε ανοιχτοί στην αφθονία του κόσμου. Φτιάξτε έναν πίνακα στο Pinterest ή κάντε το με τον παραδοσιακό τρόπο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ενθουσιαστεί, για τη δημιουργία μιας ζωής που έχει χώρο για λίγη παραπάνω πολυτέλεια.

Λέων

Η αρχή σας για τις γιορτές, Λέοντες: Ακραία μετριότητα. Το Σάββατο που ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και τον έκτο οίκο σας της υγείας για τέσσερις εβδομάδες, σκεφτείτε τις τροφές που καταναλώνετε. Δεν χρειάζεται να κόψετε κάθε εποχιακή λιχουδιά, μόνο μην το παρακάνετε. Σχεδιάστε την επιστροφή σας στο γυμναστήριο τη στιγμή που θα ξανανοίξει. Η δουλειά θα απαιτεί περισσότερη πειθαρχία. Αλλά μην τα πάρετε όλα πάνω σας, μοιράστε ώστε να κάνετε κι εσείς γιορτές!

Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε μια γυναίκα που αγαπάτε βαθιά; Πιθανώς θα βιώνει το ίδιο κι εκείνη. Το ψυχικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα της Κυριακής, συνδέει τα συναισθήματά σας. Αν ξέρετε διαισθητικά ότι πρέπει να επικοινωνήσετε, κάντε την κίνηση και μιλήστε της. Μπορεί να περνά μια δύσκολη περίοδο και είστε αυτοί που μπορείτε να την υποστηρίξετε. Εναλλακτικά, μπορεί να έχει μερικά λόγια σοφίας για σας.

Παρθένος

Γοητεία και λάμψη; Τα έχετε! Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο σας – και φτάνει τον δείκτη ελκυστικότητας σας στο ταβάνι! Ακόμα και οι πιο σεμνοί Παρθένοι, νιώθουν τη δύναμη να κάνουν τα στόματα να μείνουν ανοιχτά. Είστε η ζωή του πάρτι, από τώρα έως τις 20 Ιανουαρίου. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη φήμη: Αν δεν βιώσατε τα 15 λεπτά δημοσιότητάς σας ως τώρα, να είστε έτοιμοι για τις κάμερες όποτε βγαίνετε από το σπίτι.

Κλείστε τις δημοσκοπήσεις την Κυριακή. Σας αρέσει να ζυγίζετε τα θετικά και τα αρνητικά πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Και αυτό συχνά περιλαμβάνει το να παίρνετε συμβουλές από τους φίλους σας. Αλλά σήμερα, ένα ομιχλώδες τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, μπορεί να θολώσει τα νερά στην ερωτική ζωή σας. Οι γνώμες των άλλων σε θέματα καρδιάς, μπορεί να οδηγήσουν σε ακόμα περισσότερη σύγχυση. Στο τέλος, Παρθένοι, μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τις επιλογές που είναι σωστές για σας. Εξάλλου, οι φίλοι σας μπορεί να χρειάζονται ένα διάλειμμα από τις μόνιμες συμβουλευτικές. Εξασκηθείτε στο να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

 Ζυγός

Το Σάββατο ο ακτινοβόλος Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και στον τέταρτο οίκο σας: Η καρδιά σας θα βρίσκεται στο σπίτι σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Θα απολαμβάνετε τη ζεστασιά και τις πυτζάμες σας. Αλλά ενώ τα κοινωνικά φτερά σας χρειάζονται λίγη ξεκούραση, παραμένετε ο εαυτός σας, Ζυγοί… Γι’ αυτό περάστε από το καθαριστήριο, να έχετε τουλάχιστον έτοιμα τα σύνολα. Μπορείτε επίσης να φέρετε το πάρτι στο σπίτι. Κρατήστε το μόνο με επιλεκτικές προσκλήσεις, ώστε να μην εξουθενωθείτε.

Αν η καθημερινότητά σας σέρνεται, οι πλανήτες της Κυριακής πιέζουν να βάλετε λίγο νοστιμάδα στη ρουτίνα σας. Ανακατέψτε λίγο τη γυμναστική σας ή δοκιμάστε μια νέα δραστηριότητα. Είτε ασχολείστε με την κουζίνα είτε όχι, συνδεθείτε με τον αισθησιασμό της προετοιμασίας ελκυστικών γευμάτων που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας.

Σκορπιός

Η γάτα έφαγε τη γλώσσα σας; Όχι πια, Σκορπιοί. Το Σάββατο ο δημιουργικός Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας: Για τον κύκλο των τεσσάρων εβδομάδων του, θα έχετε το δώρο του λόγου! Είστε γεμάτοι καινοτόμες ιδέες, απόψεις και ζωηρές οπτικές – και δεν μπορείτε να τις κρατήσετε μέσα σας. Αλλά δοκιμάστε, εδώ κι εκεί. Πρώτον, πρέπει να δώσετε στους συμπαίκτες σας την ευκαιρία να πουν την άποψή τους. Δεύτερον, δεν χρειάζεται να ρισκάρετε το να σας προλάβει κάποιος άλλος.

Την Κυριακή σηκώστε το πέπλο, μυστηριώδεις Σκορπιοί. Με ένα ζωηρό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα, η δύναμή της γοητείας σας δεν έχει όρια. Σταματήστε να το παίζεται χαλαροί και εκφράστε τολμηρά τις επιθυμίες σας. Ανοίξτε τα άκρα σας και κάντε τη γλώσσα τους σώματός σας πιο φιλική. Νιώθετε τολμηροί; Βάλτε λίγο χρώμα στα μαλλιά σας ή κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα επαγγελματικό μακιγιάζ. Προσοχή, κόσμε!

Τοξότης

Περιμένετε την στιγμή που θα αφήσετε την αναπνοή σας; Έρχεται, το Σάββατο: Ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σας και περνά στον Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών. Μετά από έναν μήνα γεμάτο πάρτι, εκδηλώσεις και ατελείωτη κουβέντα, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε. Λαχταράτε επίσης να γεμίσετε ξανά ό,τι άδειασε κατά τη διάρκεια των γενεθλίων σας. Σκεφτείτε, ωστόσο, τη μεγάλη ερώτηση: Πώς μπορείτε να αποκτήσετε παραπάνω εισόδημα, χωρίς να δουλέψετε κανονικά και σε άλλη δουλειά;

Περάστε χρόνο την Κυριακή φτιάχνοντας τη φωλιά σας, μέχρι να νιώσετε το σπίτι σας παράδεισο και πάλι. Οργανώστε, καθαρίστε, ανοίξτε παράθυρα για να καθαρίσετε την ενέργεια. Και αφήστε χρόνο για να φροντίσετε το σώμα σας. Πώς θα του φερθείτε ως το ιερό που είναι; Κλείστε ένα μασάζ και ακολουθήστε με μούλιασμα στην μπανιέρα.

Αιγόκερως

Το φεστιβάλ ξεκινάει αυτό το Σάββατο. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και ξεκινάει έναν κύκλο τεσσάρων εβδομάδων γεμάτων διασκέδαση! Δεν χρειάζεται να δώσετε δικαιολογίες ούτε να ζητήσετε έγκριση, κάντε αυτό που θέλετε. Και ναι, υπάρχουν πράγματα στη λίστα που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Αυτή η ηλιακή δύναμη ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειάς σας στο 11 και σας δίνει την αυτοπεποίθηση να γίνετε κυρίαρχοι του κόσμου. Μην σκεφτείτε καν να πέσετε σε χειμερία νάρκη. Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε με τόση ενέργεια!

Οι πλανήτες της Κυριακής, σας δίνουν την έγκριση να γίνετε πιο συναισθηματικοί με τους γύρω σας. Ενώ μοιράζεστε συνήθως λογικές συμβουλές, δεν πειράζει να πείτε στους άλλους τα δικά σας συναισθήματα… Και μάλιστα θα είναι χρήσιμο. Ναι, το να πάρετε το μέρος των φίλων σας μετράει. Αλλά μην προσπαθείτε να σώσετε τους πάντες συνέχεια. Ακούγοντας και μόνο, τους κάνετε τεράστια χάρη. Τούτου λεχθέντος, ίσως πρέπει να βγάλετε εσείς κάτι από μέσα σας. Μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε και βγάλτε το βάρος από πάνω σας.

Υδροχόος

Μπείτε σε πιο χαλαρό και δημιουργικό τρόπο σκέψης το Σάββατο. Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και στον δωδέκατο Οίκο σας. Αυτό σηματοδοτεί τον τελευταίο μήνα του προσωπικού σας ζωδιακού κύκλου, Υδροχόοι. Πριν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σας στις 20 Ιανουαρίου, το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να γεμίσετε μπαταρίες. Είναι ώρα να σταματήσετε να προχωράτε στον αυτόματο και να απολαύσετε τη ζωή. Ακολουθήστε την καρδιά σας και τη μούσα της τέχνης και κάντε οτιδήποτε σας βάζει σε ονειρική κατάσταση.

Αν θέλετε μια νίκη για το τέλος του έτους, την Κυριακή θα έχετε καλή στρατηγική και δουλέψτε με το νόμο της έλξης. Ένα γλυκό τρίγωνο της Σελήνης στον τομέα της καριέρας σας, με τον Ποσειδώνα στη ζώνη των οικονομικών σας, ζητά σχέδιο δράσης. Μη διστάζετε να ενσωματώσετε σε αυτό τα απρόσμενα δώρα του σύμπαντος. Δείτε καθαρά τι επιθυμείτε. Μείνετε στην καθημερινότητα, ενώ μένετε παράλληλα δεκτικοί σε όσα αξίζετε.

Ιχθύες

Τόσες πολλές προσκλήσεις, τόσο λίγος χρόνος! Η δημοτικότητά σας αυξάνεται το Σάββατο: Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Οι άλλοι θα παλεύουν για να έρθουν κοντά σας, γι’ αυτό κάντε χώρο στον κόσμο σας και το ημερολόγιό σας. Έχετε κάτι να προωθήσετε; Μάθετε μερικά νέα κόλπα για να διευρύνετε την επιρροή σας. Απλώς αφήστε περιθώριο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, με χαλαρό χρόνο για παιχνίδι.

Τα άστρα της Κυριακής σας προειδοποιούν για αυτοσαμποτάζ. Μην ντρέπεστε αν δεν έχετε ολοκληρωμένο σχέδιο για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας. Οι ιδέες σας είναι πραγματικά εξαιρετικές και δεν χρειάζεται να τις παρατήσετε. Ένα αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον γαλαξιακό κηδεμόνα σας, Ποσειδώνα, σας βοηθά να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τα ένστικτά σας είναι ιδιαίτερα αιχμηρά τώρα, γι’ αυτό ακούτε τα. Ξέρετε ότι μπορείτε να κινήσετε βουνά αν το θέλετε πραγματικά.