Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Μαγεμένοι, προβληματισμένοι και μπερδεμένοι! Η Σελήνη και ο μαγευτικός Ποσειδώνας κάνουν κόμμα αυτό το Σάββατο και εκτοξεύουν τις δυνάμεις της έλξης σας. Αν και η καθηλωτική σας ενέργεια θα προσελκύσει το κοινό, ρίξτε σαν να είναι ακτίνα λέιζερ –απευθείας στον στόχο. Μερικοί τυχαίοι θαυμαστές μπορεί να είναι τύποι που αναπτύσσουν προσδοκίες (ουπς). Το τελευταίο που χρειάζεστε τώρα, είναι μια συζήτηση με θέμα «δεν είχα σκοπό να σε παραπλανήσω». Αν ψάχνετε απλώς να περάσετε για λίγο καλά, να είστε ευθείς με το γεγονός ότι πρόκειται για το είδος της σχέσης χωρίς δεσμεύσεις.

Η ευθυγράμμιση του Ερμή και του Ποσειδώνα της Κυριακής, σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα λογικό πλάνο για μια λίγο παρατραβηγμένη ιδέα. Το όραμα μπορεί να προκύψει στη μέση της νύχτας ή ακόμα και ενώ ονειροπολείτε. Κρατήστε ένα ημερολόγιο στη τσάντα και στο κομοδίνο σας, για να καταγράψετε την ιδιοφυΐα. Αν η διάνοια σας έχει ήδη χτυπήσει, χρησιμοποιήστε την Κυριακή για να ερευνήσετε τα έξοδα παραγωγής και τα χρονοδιαγράμματα. Η παρασκηνιακή δουλειά που κάνετε, μπορεί να κάνει το σχέδιό σας λίγο πιο εφικτό. Εύρηκα!

 Ταύρος

Είναι οι φίλοι όσο το δυνατόν περισσότερο υποστηρικτικοί στους στόχους για τη σχέση σας; Ίσως να θέλετε απλώς να ξεσκάσετε μιλώντας για το ταίρι σας ή για ένα ραντεβού που πήγε άσχημα, χωρίς να ακούσετε χίλιες άχρηστες συμβουλές αυτό το Σάββατο. Αλλά μην υποθέσετε ότι δεν είναι στο πλευρό σας, επειδή τονίζουν πράγματα που δεν θέλετε να ακούσετε. Μπορεί να υπάρχει λόγος που νιώθουν προστατευτικοί απέναντί σας, Ταύροι. Και μπορεί να φταίει ο τρόπος που εσείς παρουσιάζετε την ιστορία. Οι σάλτσες στην ιστορία σας μπορεί να προκαλούν αχρείαστη ανησυχία στην ομάδα σας. Σκεφτείτε το κοινό σας πριν μιλήσετε!

Την Κυριακή βουτήξτε στη δεξαμενή της σκέψης, καθώς ο απεριόριστος Ποσειδώνας και ο έξυπνος Ερμής ενεργοποιούν τη διάνοια και το ομαδικό πνεύμα σας. Αφήστε τα υπόλοιπα λαμπρά μυαλά να συμβάλουν στο τελευταίο σχέδιό σας, δώστε τους την έγκριση να σας πουν τα σχόλιά τους χωρίς λογοκρισία. Αν και μερικές κριτικές μπορεί να σας κάνουν να τσινήσετε, είναι καλύτερο να σκεφτείτε τα χρήσιμα σχόλια πριν ρισκάρετε να κάνετε ένα λάθος που θα σας στοιχίσει. Μην εκπλαγείτε αν μερικοί απ’ τους συμμάχους σας θέλουν να πάρουν μέρος στο σχέδιό σας. Διατηρήστε την κυριότητα (και τον έλεγχο!) αλλά εξετάστε το ενδεχόμενο να μετατρέψετε το σχέδιο σε ομαδική προσπάθεια.

Δίδυμοι

Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής ενός Διδύμου, που σημαίνει ότι οι επαναλαμβανόμενες δουλειές μπορεί να σας φέρουν στα άκρα. Βέβαια κάποιες ρουτίνες είναι αναπόφευκτες… Να μια ιδέα: Γιατί δεν τις μετονομάζετε σε τελετουργικά; Η πληρωμή των λογαριασμών μπορεί να γίνει μια τελετή ευγνωμοσύνης, για παράδειγμα. Βάλτε μουσική, ανάψτε ένα αρωματικό κερί και βάλτε μια κούπα τσάι. Με κάθε πληρωμή που κάνετε, πείτε «ευχαριστώ» για τα έσοδα που κρατούν τη στέγη πάνω απ’ το κεφάλι σας και σας δίνουν φως μέσα στο σπίτι. Αντί να κάνετε βιαστικά την προετοιμασία των γευμάτων σας, δώστε λίγο περισσότερο χρόνο: Απολαύστε την ποικιλία γεύσεων, φτιάξτε την εικόνα του πιάτου σας και απολαύστε κάθε δαγκωνιά.

Πάρτε τον ρόλο του συμπονετικού ηγέτη την Κυριακή. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας και ο εκφραστικός Ερμής ευθυγραμμίζονται στη ζώνη της καριέρα σας: Σας δίνουν το σκήπτρο και σας ωθούν να αναλάβετε την αρχηγεία – απαλά. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον εαυτό σας, Δίδυμοι. Οι δημιουργικές ιδέες σας αξίζουν το βάρος του σε πλατίνα, γι’ αυτό πράξτε ό,τι χρειάζεται ώστε να κάνετε την ομάδα σας να ευθυγραμμιστεί με το όραμά σας. Είστε ευλογημένοι με το δώρο του λόγου, αλλά δεν χρειάζονται πιέσεις την Κυριακή. Μιλήστε από την καρδιά σας και θα τους κάνετε να σας ακολουθήσουν.

Καρκίνος

Επεκτείνετε την εμβέλειά σας, Καρκίνοι. Τα σύνορα ανοίγουν το Σάββατο, χάρη σε μια συνεργατική γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον απεριόριστο Ποσειδώνα. Αντί να στοχεύσετε στο ίδιο κοινό, ανακατευτείτε με διαφορετικούς κύκλους τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε πραγματικό χρόνο. Αν έχετε εφαρμογές γνωριμιών, δοκιμάστε να ψάξετε μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη βάση σας. Ψάχνετε δουλειά ή νέο σπίτι; Δεν θα ήταν κακό να κοιτάξετε τι γίνεται σε κάποια άλλη πόλη, ακόμα κι αν είναι μόνο για λόγους σύγκρισης. Αν θαυμάζετε τα ταλέντα κάποιου, αναρτήστε ένα κομπλιμέντο στο Instagram τους. Μπορεί να δημιουργήσετε μια σύνδεση ανεξαρτήτου απόστασης.

Την Κυριακή, ο συμπονετικός Ποσειδώνας και ο επικοινωνιακός Ερμής συγχωνεύονται στον ένατο Οίκο σας της αλήθειας. Αν πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει να πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να συντρίψετε τον εγωισμό του άλλου. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλα τα προσωπικά δράματα του καθενός; Πάρτε το αυτοκίνητο και πηγαίνετε για μια ημερήσια εκδρομή. Ακόμα και μερικές ώρες σε μια διπλανή πόλη ή ένας περίπατος σε ένα πάρκο, μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε με προοπτική πριν μπείτε και πάλι στην καθημερινότητα.

Λέων

Υπάρχει κάτι που σας κάνει να νιώθετε περίεργα; Αυτό το Σάββατο η διαίσθησή σας κάνει μια δυνατή επανεκκίνηση, χάρη στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα. Μην αγνοείτε αυτή τη φωνή μέσα στο μυαλό σας, είτε σας μιλάει με ψιθύρους είτε με ουρλιαχτά. Το χρωστάτε στον εαυτό σας να ερευνήσετε περαιτέρω. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την ευκαιρία της ζωής σας. Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα, αλλά το Λιοντάρι μπορεί να αντέξει την αλήθεια. Μόνο μην ξεχνάτε: Δεν ξέρετε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι να κάνετε την έρευνά σας. Ξεκινήστε με ανοιχτό μυαλό και όλα θα γίνουν ξεκάθαρα.

Δεν θα σας λείψουν τα βλέμματα θαυμασμού την Κυριακή: Ο μαγευτικός Ποσειδώνας συντονίζεται με τον εκφραστικό Ερμή, και σας κάνουν τόσο σαγηνευτικούς όσο έναν γητευτή φιδιών. Να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους στους οποίους στρέφετε την προσοχή σας. Ενώ είναι κολακευτικό να σας θαυμάζουν, δεν θέλετε να κολλήσετε με έναν ενοχλητικό θαυμαστή που στην πραγματικότητα δεν φουντώνει τη φλόγα σας. Από τη θετική πλευρά, αυτή η ευθυγράμμιση σας βοηθά να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας με μια μυστήρια και ενδιαφέρουσα ψυχή. Μια προκλητική συζήτηση μπορεί να κρατήσει και πολύ μετά τη δύση του ήλιου!

Παρθένος

Η ευθυγράμμιση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον μαγευτικό Ποσειδώνα σας δίνει το δώρο του λόγου. Ώρα να κλείσετε αυτές τις συμφωνίες, Παρθένοι! Θα κάνετε τους άλλους να τρώνε από την παλάμη σας. Ενώ θέλετε να παρουσιάσετε τα πάντα υπό το πιο ευνοϊκό πλαίσιο, μην παρασυρθείτε στην ποιητική αδεία. Τελικά οι άλλοι θα ανακαλύψουν ότι στολίσατε την αλήθεια και η πίστη τους προς εσάς θα αποδυναμωθεί. Ξεκινήστε απαριθμώντας τα πλεονεκτήματα, αλλά φροντίστε να πείτε και τα μειονεκτήματα. Η διαφάνειά σας θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Αν μια συγκεκριμένη σχέση έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο, η συνάντηση Ερμή – Ποσειδώνα της Κυριακής θα σας βοηθήσει να πάρετε ξανά απαλά το τιμόνι. Μην ξεχνάτε: Η ενέργεια είναι κινητική. Οι μικρές προσπάθειες που κάνετε να νοστιμέψετε τα πράγματα, θα ξυπνήσουν έναν φίλο ή το ταίρι σας από τη ζάλη. Αναζητήστε εστιατόρια ή απογευματινές παραστάσεις, στείλτε τους την πρόσκληση, κάντε μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα πόσο πολύ νοιάζεστε. Μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές. Όταν είστε διάφανοι, οι άλλοι ξέρουν πώς να σας ευχαριστήσουν.

Ζυγός

Δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε ρουτίνες, Ζυγοί; Ίσως έχουν γίνει πολύ δύσκολες ή μη πρακτικές, για το τωρινό τρόπο ζωής σας. Δεν χρειάζεται να παρατήσετε τους στόχους γυμναστικής σας, μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε χρόνο για το αγαπημένο σας 90λεπτο μάθημα. Κατεβάστε μια εφαρμογή για μαθήματα γιόγκα στο σπίτι ή για αποτελεσματικές 15λεπτες προπονήσεις. Κι ενώ είστε στον ιστό, καρφιτσώστε και μερικές υγιεινές συνταγές. Με λίγο παραπάνω σχεδιασμό, μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας με γεύματα που είναι καλά για το σώμα και για τους γευστικούς σας κάλυκες.

Η συνάντηση Ερμή – Ποσειδώνα της Κυριακής στη ζώνη της υγείας σας, σας βοηθά να βάλετε περισσότερη ευθύνη και απόλαυση στο σχέδιο ευεξίας σας. Ενώ είναι βοηθητικό να παρακολουθείτε τη διατροφή και την άσκησή σας, οι αριθμοί από μόνοι τους δεν θα σας εμπνεύσουν να ξεκινήσετε προπόνηση. Την Κυριακή, μπορεί να πέσετε πάνω σε ένα μάθημα που θα ερωτευτείτε. Ένα που να ενσωματώνει χορό, κολύμπι ή γιόγκα: Όλα χόμπι που εμπνέει ο Ποσειδώνας. Ποιος λέει ότι χωρίς κόπο δεν υπάρχει κέρδος;

 Σκορπιός

Ο σχηματισμός του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα σας δίνει λαμπρότητα. Απολαύστε τη μόδα, ακόμα κι αν προσθέσετε στο σύνολό σας ένα έντονο αξεσουάρ. Αν είστε έτοιμοι να ανανεωθείτε για την άνοιξη, κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο και βγείτε στα μαγαζιά. Θα θέλετε πιθανώς να περιμένετε μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 28 Μαρτίου, για να κάνετε μόνιμες αλλαγές… Αλλά στο μεταξύ, να μια ιδέα: Ξεκινήστε κάνοντας ψώνια από τη δική σας ντουλάπα, με τη βοήθεια ενός επαγγελματία στυλίστα. Με λίγες συμβουλές, μπορεί να ανακαλύψετε ότι το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά είναι μερικά βασικά κομμάτια για να κάνετε τα πάντα να τονιστούν.

Η συνάντηση της Κυριακής, του κοινωνικού Ερμή και του μαγευτικού Ποσειδώνα στον τομέα της φήμης σας, ρίχνει τον κοσμικό προβολέα πάνω σας. Αποβάλλετε την ένταση, αποδεχόμενοι ή ακόμα και οργανώνοντας εσείς μια λαμπερή κοινωνική πρόσκληση. Θέλετε να μείνετε μόνοι; Αυτή η ημέρα προσανατολισμένη στα ρούχα, είναι ιδανική για κυνήγι θησαυρών σε μπουτίκ και μικρά καταστήματα. Ορίστε έναν προϋπολογισμό, γιατί σίγουρα θα ξεθάψετε μερικά τρομερά ευρήματα. Ανεβάστε τα στο Insta και κατοχυρώστε την κατάστασή σας ως στιλιστικοί υποκινητές.

Τοξότης

Κόκκινα παπούτσια; Τσεκ. Το Σάββατο μπορεί να σας βρει ακόμα πιο περιπατητικούς, Τοξότες, καθώς λαχταράτε για την αίσθηση του σπιτιού. Το να φυτέψετε ρίζες δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσετε τους αγαπημένους νομαδικούς τρόπους σας. Όπως είπε η Τοξότης Τζόαν Ντίντιον, «Πρέπει να επιλέξεις τα μέρη από τα οποία δεν θα απομακρυνθείς». Μια σταθερή βάση μπορεί να γίνει η ισχυρή εξέδρα εκτόξευσής σας για τις παγκόσμιες εξερευνήσεις σας. Αυτό το σαββατοκύριακο βάλτε λίγη μαγεία στη φωλιά σας, ανανεώνοντας το χώρο με μερικές πινελιές είτε κοιτώντας για πιθανά σπίτια. Δεν βλάπτει να δείτε τι επιλογές υπάρχουν.

Την Κυριακή, μια φίλη ή συγγενής μπορεί να χρειάζεται την ειλικρίνειά σας. Με τον αγγελιοφόρο Ερμή να συνδέεται με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε για να την βγάλετε από την ομίχλη. Μην νιώσετε υποχρεωμένοι να μοιράσετε συμβουλές, όμως. Με τον αέρινο Ποσειδώνα στο μίγμα, ένα υπέροχο γεύμα και μια ταινία μπορεί να είναι η τέλεια θεραπεία.

Αιγόκερως

Οι πλανήτες του Σαββάτου δίνουν ενεργητικότητα στο βήμα σας και στην επιχειρηματολογία σας. Κάντε παύση από την κατάσταση παραγωγικότητας που βρίσκεστε, για να μαζέψετε ενθουσιασμό για τον σκοπό σας. Τα κίνητρα των άλλων μπορεί να είναι αδύναμα, αλλά αυτό μπορεί να το αλλάξει εύκολα ένας από τους πνευματικούς λόγους σας. Παρουσιάζετε μια νέα ιδέα; Πείτε πρώτα τα θετικά, έπειτα μπορεί να απαριθμήσετε τις πιθανές παγίδες. Με αυτό τον τρόπο θα κρατήσετε τους ανθρώπους σε δεκτικό πλαίσιο όσο θα σκέφτονται την προσφορά σας.

Την Κυριακή, πατήστε φρένο σε ένα πρότζεκτ που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Γιατί βιάζεστε, Αιγόκεροι; Το να τρέχετε για να σχηματίσετε ένα λεπτομερές σχέδιο, μπορεί να βγάζει την ευχαρίστηση από τη διαδικασία. Με τον έξυπνο Ερμή και τον παθιασμένο Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται την Κυριακή, παραμερίστε τη λογική και αφήστε τη φαντασία σας να μιλήσει. Αν το δεξί μέρος του εγκέφαλου σας χρειάζεται ένα τράνταγμα, πηγαίνετε για χορό, διαβάστε ένα μυθιστόρημα ή ζωγραφίστε.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για απογείωση, Υδροχόοι! Η κοσμική συμφωνία του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον απεριόριστο Ποσειδώνα, θα αφαιρέσουν ένα σημαντικό εμπόδιο από το μονοπάτι σας. Δράστε γρήγορα αλλά διακριτικά. Είναι πολύ νωρίς για να τραβήξετε την προσοχή στα σχέδιά σας. Για την ακρίβεια, αν το κάνετε σήμερα, μπορεί να προκαλέσετε έναν ανταγωνιστή που δεν ξέρατε καν ότι είχατε. Προσέξτε με τα έξοδά σας καθώς προχωράτε προς τον στόχο σας. Αναπόφευκτα θα πρέπει να κάνετε κάποια… Αλλά η έρευνα θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη δυνατή τιμή.

Την Κυριακή χαλαρώστε και μυρίστε τα λουλούδια. Γράψτε και μια ανάρτηση ή ένα ποίημα για την εμπειρία. Ο εκφραστικός Ερμής κάνει την ετήσια σύνδεσή του με τον μαγευτικό Ποσειδώνα, στους Ιχθύες και στον αισθησιακό δεύτερο Οίκο σας. Τα πλούτη της ζωής βρίσκονται στο παρόν, ειδικά αν κόψετε ταχύτητα και συντονιστείτε με τις λεπτομέρειες. Οι μικρές πολυτέλειες σας εμπνέουν – ειδικά αυτές που είναι προετοιμασμένες στο χέρι ή κατά παραγγελία. Ξοδέψτε κάτι παραπάνω στο γεύμα σας. Δοκιμάστε ένα σχεδόν ανοιξιάτικο ρούχο και δώστε το για μεταποίηση, αν είναι απαραίτητο.

Ιχθύες

Έχετε ισχυρή παρουσία το Σάββατο, Ιχθύες. Παρατηρήστε όλα τα κεφάλια που γυρνούν καθώς μπαίνετε στον χώρο! Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια που έχει επιρροή, για να μαζέψετε την υποστήριξη που χρειάζεστε σε ένα από τα επεκτατικά σχέδιά σας. Μπορεί να βρείτε χρηματοδότηση για ένα αγαπημένο πρότζεκτ ή να πείσετε τον εργοδότη σας να δουλεύετε από το σπίτι μια δυο μέρες την εβδομάδα. Ίσως προσπαθείτε να πείσετε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει σε περιπετειώδεις διακοπές: Να κάνετε τη διαδρομή του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα ή να εξερευνήσετε τα αρχαία των Μάγια. Αντί να υποβαθμίζετε τις επιθυμίες σας, βάλτε στόχο το φεγγάρι!

Με τον εκφραστικό Ερμή και τον αστρικό σας κηδεμόνα τον Ποσειδώνα, να συγχρονίζονται στο ζώδιό σας την Κυριακή, θα λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Μην μείνετε μόνο στις απλές επιθυμίες. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, αν θέλετε να παρουσιάσετε μια τολμηρή ιδέα ή να ζητήσετε μια μεγάλη χάρη. Στηριχτείτε στη δύναμη της έμπνευσης. Βοηθήστε τους άλλους να οραματιστούν πόσο ονειρικό μπορεί να είναι το μέλλον, αν ακολουθήσουν το όραμά σας. Με τον πονηρό Ερμή να συνεργάζεται με τον δημιουργικό Ποσειδώνα, μπορεί να θελήσετε να κάνετε ένα διήμερο σεμινάριο. Αν θέλατε να μάθετε πώς να κάνετε μακραμέ, να φτιάχνετε κεραμικά ή να χορεύετε σάλσα, τότε Κάρπε Ντίεμ!