Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Προσέξτε τη διάθεσή σας το Σάββατο, καθώς η ευαίσθητη Σελήνη αντιμετωπίζει τον Πλούτωνα. Μια επαγγελματική κατάσταση που σας απασχόλησε μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και να ξεσπάσετε σε έναν συνάδελφο ή αγαπημένο! Μπορεί να φέρνετε στο σπίτι το στρες από τη δουλειά σας και να δημιουργείτε εντάσεις στον κύκλο σας. Όταν κοχλάζει το αίμα σας κάντε ένα διάλειμμα, πηγαίνετε έναν περίπατο ή πάρτε τηλέφωνο έναν φίλο που μπορεί να ακούσει αντικειμενικά. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να είστε παραγωγικοί ενώ βράζετε μέσα σας.

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται την Κυριακή, ετοιμαστείτε να γίνετε ντετέκτιβ. Τι κρύβεται από κάτω, Κριοί; Ακολουθήστε τα ένστικτά σας και μπορεί να λύσετε την υπόθεση. Θα βοηθήσει το τρίγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τη Σελήνη στον Καρκίνο, στις πιο διαισθητικές ζώνες σας. Αν νιώθετε ότι κάποιος σας κρύβει κάτι, ζητήστε πληροφορίες από μια πιο αξιόπιστη πηγή. Μην κάνετε υποθέσεις, μέχρι να είστε σίγουροι ότι ξέρετε όλη την ιστορία.

Ταύρος

Σκέφτεστε ότι η αλήθεια είναι αυταπόδεικτη το Σάββατο, Ταύροι; Μαντέψτε, δεν είναι! Μην θυμώνετε με εκείνους που δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Μια σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης και του μυστικοπαθή Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει να υποθέτετε πολλά – δεν είναι ακριβώς τα λιθαράκια που χτίζουν υγιή επικοινωνία. Προσπαθήστε να εξηγείτε και να ζητάτε απ’ τους άλλους να σας ξαναλένε τις οδηγίες που δώσατε, για να επιβεβαιώσετε ότι έχουν καταλάβει. Μην κάνετε κήρυγμα επίσης! Η ανοχή είναι μια αρχή που αξίζει να ακολουθείτε, καθώς μπορεί να έχετε να κάνετε με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές οπτικές.

Το διαισθητικό τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου της Κυριακής, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την αληθινή αγάπη. Αν είστε ελεύθεροι, ανανεώστε τις συνήθειές σας στα ραντεβού. Πηγαίνετε σε μέρη γεμάτα κόσμο και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σέξι αγνώστους. Ακόμα κι αν κάποιος δεν είναι ο τύπος σας, μην τον απορρίπτετε αυτόματα. Πάρτε ρίσκο και μπορεί να κερδίσετε! Ήδη σε σχέση; Πηγαίνετε με το ταίρι σας στο αγαπημένο σας μέρος για ραντεβού. Κάπου ζεστά και οικεία, θα περάσετε το τέλειο φθινοπωρινό βράδυ.

Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας είναι πιο αιχμηρή και από αστεράκι νίντζα το Σάββατο. Αν έχετε μια παράξενη αίσθηση, ερευνήστε τη. Υπάρχει μόνο μια παγίδα: Φροντίστε να έχετε πραγματικές αποδείξεις πριν δράσετε – ή, χειρότερα, αντιδράσετε! Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον παρορμητικό Πλούτωνα, μπορεί να πάρετε μια βιαστική απόφαση και να είστε εντελώς εκτός πραγματικότητας. Θα πρέπει να το ψάξετε, αλλά όχι να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Αυτό που συμβαίνει, όντως είναι διαφορετικό από αυτό που κατασκευάζει η φαντασία σας.

Την Κυριακή φύγετε τρέχοντας! Θα νιώθετε πιο κινητοποιημένοι, χάρη στο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον έκτο οίκο σας και τη Σελήνη στον οίκο των χρημάτων σας. Ακολουθήστε το κύμα φιλοδοξίας προς την επαγγελματική νίκη. Αν υπάρχει η ευκαιρία να πάρετε τα ηνία σε μια μεγάλη δουλειά, κάντε το! Οι προϊστάμενοι θα εντυπωσιαστούν από τις πρωτοβουλίες σας. Περιμένετε το πράσινο φως για ένα πρότζεκτ; Ακολουθήστε τα σχετικά χνάρια. Αν ψάχνουν περισσότερες πληροφορίες πριν πουν το ναι, φροντίστε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη ή μια κλήση. Κάντε την προσπάθεια και θα πάρετε τις ανταμοιβές!

Καρκίνος

Προειδοποίηση για διαμάχες! Καθώς η κυβερνήτης σας η Σελήνη συγκρούεται με τον Πλούτωνα, μπορεί να έχετε διάθεση για τσακωμό το Σάββατο. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας στις διαφωνίες. Μπορείτε να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας – ή θέλετε να ικανοποιήσετε τους άλλους ή να φύγετε από το δωμάτιο σε μια έκρηξη ηθικολογίας; Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε συμβιβασμούς που είναι κερδοφόροι για όλους. Κι αν προκύψει κάποια διαμάχη για την εξουσία, ζητήστε ευγενικά λίγο χρόνο για να σκεφτείτε. Πρέπει να ηρεμήσετε, ώστε να μπορέσετε να βρείτε δημιουργικές λύσεις.

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς την Κυριακή. Ένα ευνοϊκό τρίγωνο συμβαίνει ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον σίγουρο Ήλιο στον πέμπτο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της φήμης. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, Καρκίνοι. Τι θα κάνετε με την προσοχή; Μην μείνετε στην ασφάλεια – ο κόσμος είναι έτοιμος για το όραμά σας! Και η αγάπη παίρνει μια ώθηση από την σέξι όψη. Κλείστε ένα ραντεβού με το ταίρι σας. Ελεύθεροι; Ξεχάστε το Τίντερ, βγείτε έξω στον πραγματικό κόσμο!

Λέων

Θέλετε να βλέπετε το καλύτερο στους άλλους… Αλλά υπό την αντίθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, η θετική σκέψη δεν είναι το καλύτερο. Κοιτάξτε τα γεγονότα πριν πιστέψετε. Ακόμα κι αν οι άλλοι μιλάνε με απόλυτη σιγουριά, μπορεί απλώς να σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Απ’ την άλλη, υπάρχει η περίπτωση να μην ξέρουν κι εκείνοι τι συμβαίνει. Μην αφήσετε την καχυποψία σας στο τιμόνι. Απλώς κάντε την ανεξάρτητη έρευνά σας και θα ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.

Την Κυριακή αφιερώστε λίγο χρόνο σε σας. Ο Ήλιος στον Σκορπιό και στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας, ευθυγραμμίζεται με τη συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο και τον δωδέκατο Οίκο σας. Αν δεν έχετε διάθεση για κοινωνικοποίηση, δεν πειράζει. Κάντε δουλειά και κρατήστε τις αλληλεπιδράσεις σας στο ελάχιστο. Δοκιμάστε και μια ημερήσια αποτοξίνωση. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά χωρίς τόσους περισπασμούς. Και μην εκπλαγείτε αν μερικά απρόσμενα συναισθήματα ανέβουν στην επιφάνεια, κάτω από αυτές τις συναισθηματικές όψεις. Αν νιώσετε ότι είστε στα πρόθυρα δακρύων, μιλήστε με έναν φίλο που εμπιστεύεστε.

Παρθένος

Δεν το φαντάζεστε, Παρθένοι: Κάποιος προσπαθεί να σας ξεπεράσει το Σάββατο. Αλλά θα χάσετε δύναμη αν μπλεχτείτε στον ανταγωνισμό. Εξουδετερώστε τον «και καλά» αντίπαλό σας κάνοντας στρατηγικά πίσω, αφήστε τον να πάρει τα ηνία. Μπορείτε απλά να ρωτήσετε «τι πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να κάνουμε;». Είναι πιθανό να μην έχει ιδέα και να ανεβείτε ξανά εύκολα στο θρόνο σας. Αλλά μπορεί και να εκπλαγείτε: Αυτή η «Νέμεσις» μπορεί να έχει ένα καλό σχέδιο, ένα που μπορεί να ήσασταν πολύ πεισματάρηδες για να ακούσετε πριν.

Οι προβολείς είναι πάνω σας την Κυριακή. Ο Ήλιος στον Σκορπιό και το κέντρο της επικοινωνίας σας, ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον ενδέκατο Οίκο σας της συνεργασίας και της τεχνολογίας. Αν έχετε αναλάβει ένα πολύπλοκο ομαδικό έργο, μπορεί να κάνετε μεγάλη πρόοδο σήμερα. Γιορτάστε τη νίκη σας και μοιραστείτε τα καλά νέα. Ποιος ξέρει; Οι προσπάθειές σας μπορεί να αλλάξουν τη ζωή κάποιου πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο.

Ζυγός

Βάλτε λίγο ψυχή στους στόχους σας το Σάββατο. Ποιο είναι το νόημα να προσπαθείτε να φτάσετε στην κορυφή, αν θα νιώθετε μοναξιά εκεί πάνω; Όπως ξέρει πολύ καλά το χαρισματικό ζώδιό σας, οι καλές σχέσεις είναι το κλειδί για την επιτυχία. Ανταλλάξτε ιδέες και συμπεριλάβετε συναδέλφους στη στρατηγική για την επιτυχία σας. Ίσως να ευθυγραμμίσετε τις φιλοδοξίες σας για έναν σημαντικό σκοπό: Να δωρίσετε μέρος των κερδών σας σε μια οργάνωση ή να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευαισθητοποιήσετε την κοινή γνώμη.

Η Κυριακή δεν είναι κατάλληλη για να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Η καταπληκτική στρατηγική σας σάς έχει φτάσει μακριά. Γιατί λοιπόν να αλλάξετε πορεία, αν δεν έχετε φτάσει τον στόχο σας; Η νίκη είναι κοντά, μείνετε στις μεθόδους που σας έφεραν ως εδώ. Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να βρουν τρύπες στο σχέδιό σας, ειδικά αυτοί που ζηλεύουν την επιτυχία σας. Αγνοείστε τους. Μείνετε συγκεντρωμένοι και θα γελάτε σε όλο τον δρόμο προς την τράπεζα.

Σκορπιός

Οι ευρεία οπτική σας θα συναντήσει αντίσταση το Σάββατο. Ειδικά αν κάποιος που λατρεύετε, νιώθει ότι έχει μείνει έξω από το περιπετειώδες σχέδιό σας. Αν και έχετε τη διάθεση να ανακαλύψετε νέα εδάφη, μη βιαστείτε να φύγετε χωρίς τους δικούς σας. Στην ίδια γραμμή, δεν είστε υποχρεωμένοι να τους καλέσετε σε κάθε ταξίδι. Αν θέλετε να κάνετε κάτι ανεξάρτητα ή να εξερευνήσετε μια νέα σύνδεση μόνοι σας, καθησυχάστε τους αγαπημένους σας ότι δεν τους εγκαταλείπετε.

Την Κυριακή θα είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη να ανοιχτείτε. Αλλά είναι σημαντικό και υγιές να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας. Αφήστε τα ελεύθερα σήμερα, καθώς ο Ήλιος στον Σκορπιό συναντά την ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο και στον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας. Αν είστε πολύ κλειστοί, θα απομονωθείτε από την υποστήριξη που υπάρχει παντού γύρω σας. Κάντε το εύκολο στον κύκλο σας και στον εαυτό σας, ζητώντας βοήθεια αντί να περιμένετε να διαβάσουν οι άλλοι τη σκέψη σας.

Τοξότης

Τίποτα δεν σας τραβάει όπως το μυστήριο αυτό το Σάββατο, Τοξότες. Και μπορεί να διασκεδάσετε τον εαυτό σας για ώρες, προσπαθώντας να καταλάβετε τι σκέφτονται πραγματικά οι άλλοι. Αλλά μην ξεχάσετε τις ευθύνες σας. Με τον Πλούτωνα σε αντίθεση με τη Σελήνη, μπορεί να χάσετε πόντους ξεχνώντας μια προθεσμία. Προσπαθήστε να τμηματοποιήσετε, αντί να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα. Κλείστε τις συσκευές σας όταν κάνετε δουλειά. Μια δελεαστική πρόσκληση μπορεί να σας κρατήσει ξύπνιους μέχρι το ξημέρωμα, οπότε χρειάζεστε όλη την ενέργειά σας!

Την Κυριακή, μπορεί να ξετρυπωθούν μερικά μυστικά. Αλλά κοιτάξτε τη θετική πλευρά πριν τρομάξετε. Μπορεί αυτό να σας θεραπεύσει – και να είναι μια ευκαιρία για να επεξεργαστείτε μερικά ανεπίλυτα προβλήματα. Ανοιχτείτε σε φίλους για το παρελθόν, καθώς ο Ήλιος στον Σκορπιό ευθυγραμμίζεται με την ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο και στον όγδοο Οίκο σας. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τα πάντα. Μπορείτε να επιλέξετε τι θα αποκαλύψετε. Αλλά μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον κολλητό σας θα σας φέρει ανακούφιση!

Αιγόκερως

Προσπαθείτε πολύ να διατηρήσετε την ηρεμία τελευταία, Αιγόκεροι; Το Σάββατο, η ευαίσθητη Σελήνη θα είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα σας υπενθυμίσει να διαφωνείτε με διακριτικότητα. Να είστε ειλικρινείς για το ιδανικό σενάριο, αντί να είστε είτε «ευγενικοί» είτε αμείλικτοι. Η ειλικρινής σας παραδοχή μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για έναν συμβιβασμό. Και ας ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις!

Το δίλημμα της Κυριακής: Δέσμευση ή παραίτηση; Μπορεί να θέλετε να δώσετε απαντήσεις στα ερωτικά σας ερωτήματα, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο και στη ζώνη των σχέσεων σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον κτητικό Σκορπιό. Αν πιέζατε το ταίρι σας να κάνετε το επόμενο βήμα, μπορεί να υπάρξουν διαμάχες. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείτε. Κάντε έναν ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο για τα σχέδιά σας. Μόλις συγχρονίσετε τους στόχους σας, θα είστε ένα ασταμάτητο ζευγάρι! Αν είστε ελεύθεροι, ζητήστε συμβουλές από μερικούς φίλους. Μπορεί να μάθετε κάτι από την ιστορία τους. Γίνετε το αστέρι της δικής σας ρομαντικής ταινίας σήμερα, εκθέτοντας τον εαυτό σας.

 Υδροχόος

Δεν είναι πάντα όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα – ακόμη και για εσάς. Με τη Σελήνη στον έκτο οίκο σας της υπηρεσίας, θέλετε να συμπεριλάβετε τους πάντες αυτό το Σάββατο. Αλλά μια τεταμένη αντίθεση με τον Πλούτωνα, μπορεί να προκαλέσει κύματα. Μερικοί άνθρωποι τη βρίσκουν με τους τσακωμούς και το δράμα. Αν καταλάβετε αυτή την τάση από ένα νέο «φίλο» (ή γνωρίζετε ήδη ότι ένας από τους φίλους σας την έχει), αφήστε τον μακριά από τη λίστα σας… Καλύτερα να ασχοληθείτε με μία απογοητευμένη ψυχή παρά με όλες μαζί!

Μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προς μια νίκη που σχετίζεται με τη δουλειά αυτή την Κυριακή. Αλλά δεδομένου ότι η τύχη δεν θα έρθει από το πουθενά, δικτυωθείτε. Στείλτε email σε βασικές επαφές, προωθήστε τη δουλειά σας στα social media και βάλτε ραντεβού στο πρόγραμμα. Εάν υπάρχει κάποιος που επηρεάζει τον τομέα σας και χρειάζεστε την εύνοιά του, προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας. Κάνοντας το κάτι παραπάνω για να βοηθήσετε αυτό το άτομο, μπορεί να σας ανοίξει μια σημαντική πόρτα.

 Ιχθύες

Θα νιώθετε στην τσίτα αν προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες το Σάββατο, Ιχθύες. Αφήστε αυτό το σχέδιο και ακούστε τις δικές σας επιθυμίες. Ενώ πρέπει να συμβιβαστείτε αν εμπλέκεστε σε μια ομάδα, θα σας βοηθήσει να έχετε ένα ιδανικό σενάριο στο μυαλό σας για να μπείτε στις συζητήσεις. Και για την ερωτική ζωή σας θα είναι καλό, αν μπορείτε να αποφύγετε αυτή την παγίδα. Μην το παίξετε βοηθοί στους φίλους.

Με τη Σελήνη στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σας, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας! Ανοίξτε το δικό σας μονοπάτι την Κυριακή, αντί να ακολουθείτε των άλλων. Είστε στο στοιχείο σας όταν ανταλλάσσετε ιδέες για καινοτόμες έννοιες – και αυτή η μέρα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας. Αν αφήνατε μια τρελή ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε. Ο κόσμος θα είναι δεκτικός στη δημιουργικότητά σας. Αν έχετε το τελικό προϊόν, αρχίστε να το δείχνετε. Η συμφωνία μπορεί να είναι δική σας στο άψε σβήσε.