Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Και τα καλύτερα σχέδια… Το Σάββατο, τα όνειρα αυτά μπορεί να καταστραφούν από ένα δύσκολο ή δύστροπο στη συνεργασία άτομο. Όσο κι αν θέλετε να πιέσετε προς τα εμπρός, πρέπει να σταματήσετε και να συντονιστείτε πρώτα. Το να αγνοήσετε τις διαφωνίες, θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Σταματήστε και αντιμετωπίστε το αμέσως. Αν ανακαλύψετε ότι παίρνετε δύο τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις, μπορεί να είναι καλύτερο να χωρίσετε αντί να προσπαθείτε να το κάνετε ομαδικά. Ποτέ δεν ξέρετε: Η απόσταση μπορεί να σας κάνει να πεθυμήσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να λύσει τα πράγματα την Κυριακή, ωστόσο. Η διπλωματική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας, παίρνει υποστηρικτική ώθηση από τον Χείρωνα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη συμπόνια σας, να θεραπεύσετε και τον εαυτό σας. Αν κάνατε «λάθος», μην χάνετε τον χρόνο σας. Ζητήστε συγνώμη και κάντε βήματα για να το διορθώσετε. Οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τις λέξεις.

Ταύρος

Καλώς ορίσατε στη γωνιά των κριτών. Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης – Άρη του Σαββάτου, θα εκφράσετε τα ανεπιθύμητα σχόλιά σας και πιθανώς να ξεκινήσετε καβγά. Άλλο να είστε ειλικρινείς και άλλο να περνάτε σαν μπουλντόζες με τις απόψεις σας πάνω από τους άλλους. Ναι, βλέπετε καθαρά τα ελαττώματα και μπορεί να έχετε καταπληκτικές ιδέες για τη λύση τους. Βρείτε έναν τρόπο να πείτε τις (πολύ σωστές) συμβουλές σας, χωρίς να προσβάλλετε τους άλλους.

Μπορεί να είστε εσείς οι ευαίσθητοι την Κυριακή: Ο πληγωμένος θεραπευτής Χείρωνας, μπαίνει σε έναν ευαίσθητο σχηματισμό με την Αφροδίτη. Μήπως οι καταστάσεις γύρισαν μπούμερανγκ, Ταύροι; Άουτσ! Αν το Σάββατο μιλήσατε σκληρά σε κάποιον, το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα θα σας χαρίσει ένα γρήγορο μάθημα συμπόνιας. Είναι δύσκολο να το χωνέψετε, αλλά η συνταγή είναι απλή: Διορθώστε αυτά που κάνατε λάθος, με την ανανεωμένη σας συμπόνια σαν πυξίδα.

Δίδυμοι

Κάτω από το θυελλώδες τετράγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, μπορεί να παρασυρθείτε από τις σκέψεις για μια ανεπίλυτη διαμάχη. Μπορείτε να τρέξετε – αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε, Δίδυμοι. Αντί να αγνοείτε την κακή διάθεσή σας, γράψτε και μιλήστε με ανθρώπους που δίνουν καλές συμβουλές που κάνουν τη διαφορά. Σημείωση: Μπορεί να μην είναι αυτά που θέλετε να ακούσετε, αλλά είναι αυτά που πρέπει.

Χρειάζεστε παραδοσιακή κάθαρση; Το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα στους οίκους των ανθρώπων σας, μπορεί να σας φέρει κοντά σε άτομα που θα σας καταλάβουν. Είναι χρήσιμο να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι που περνάτε αυτά τα προβλήματα. Αλλά μην ξεχνάτε: Η μιζέρια λατρεύει την παρέα. Αν σας γίνει εμμονή ο κοινός σας πόνος, μπορεί να καταλήξετε να τραβάτε ο ένας τον άλλο στον πάτο ξανά. Κόψτε τη συζήτηση αν τραβήξει πολύ.

 Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη αλληλεπιδρά με τον πολεμιστή Άρη το Σάββατο, η καλύτερη άμυνα μπορεί να είναι μια δυνατή επίθεση. Δεν είναι ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας καταπιέσουν, Καρκίνοι… Αλλά σας έχουν συνηθίσει να βάζετε τις δικές τους προτιμήσεις πάνω από τις δικές σας. Αντί να ζητάτε τις απόψεις των άλλων, προσφέρετε μερικές προτάσεις που ταιριάζουν στο δικό σας γούστο. Και οπωσδήποτε, μην ακολουθήσετε ένα σχέδιο που δεν σας αρέσει.

Την Κυριακή θα έχετε πιο εξυπηρετικό πνεύμα: Η χαρισματική Αφροδίτη συνδέεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Αν ήδη δίνετε γενναιόδωρα σε μια σχέση, κρατηθείτε λίγο και επιτρέψτε στο άλλο άτομο να ανταποδώσει. Με τον Χείρωνα στον τομέα της επιτυχίας σας, μπορείτε να κατευθύνετε την καλή σας διάθεση προς μια επαγγελματική επαφή… Ειδικά αν μπορεί να ανοίξει για εσάς πόρτες ή να πει έναν καλό λόγο.

Λέων

Η γραμμή ανάμεσα στο γεγονός και την άποψη, μπορεί να είναι πιο θολή το Σάββατο: Η Σελήνη συγκρούεται με τον άγριο Άρη στον τομέα της επικοινωνία σας. Κάντε πολλή έρευνα πριν πείσετε κάποιον να δεχτεί την ιδέα σας. Μπορεί να καταλήξετε ντροπιασμένοι ή – χειρότερα – να σπαταλήσετε τον χρόνο και τα χρήματα των άλλων. Προσέχετε όταν δουλεύετε με τα χέρια σας, καθώς η ανυπομονησία το Σάββατο μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Μπορείτε να το αποφύγετε αν είστε προσεκτικοί!

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει την Κυριακή, που ο θεραπευτής Χείρωνας συνδέεται με τη ρομαντική Αφροδίτη. Μπορεί να σας έρθει μια επιφοίτηση, σχετικά με το τι θέλετε από τις σχέσεις σας και πώς θα το πάρετε. (Ένα στοιχείο: Μπορεί να περιλαμβάνει λίγη ή πολύ περισσότερη ανεξαρτησία) Αν οι σπίθες σβήνουν στη σχέση σας ή σε μια φιλία, μην πανικοβάλλεστε. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο. Από την άλλη πλευρά, αν απομακρύνεστε και δεν σας αρέσει, η Κυριακή είναι ιδανική για κουβέντα.

 Παρθένος

Καθώς ο επιθετικός Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη το Σάββατο, η υπομονή όλων μπορεί να εξαντλείται πιο γρήγορα απ’ όσο συνήθως. Με τόσο έντονα συναισθήματα, οι δικές σας αντιδράσεις μπορεί να διαταράξουν την ισορροπία μιας σχέσης. Μπορεί να νιώθετε αγχωμένοι για τα λεφτά η πιεσμένοι από τη δουλειά. Μην βγάλετε τον εκνευρισμό σας στους άλλους, διοχετεύστε τον αλλού. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Χορός, καραόκε, στανταπ κόμεντι: Ό,τι κρατά τα πράγματα ελαφρά, μέχρι να περάσει η έντονη ενέργεια.

Την Κυριακή φασκιωθείτε με υποστήριξη, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ζεστό τρίγωνο με τον θεραπευτή Χείρωνα. Αντί να παλεύετε μόνοι να λύσετε κάτι, κάντε σχέδια με το σοφό συμβούλιο των φίλων σας και της οικογένειάς σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσα μπορείτε να λύσετε, όταν υπάρχει φαγητό και καφές στο τραπέζι. Όσο αφορά τον έρωτα, να ακούτε το ένστικτό σας αλλά μην αφήνετε τον φόβο ανεξέλεγκτο, γιατί θα κάνετε την τρίχα τριχιά.

Ζυγός

Όταν θέλετε κάτι πολύ, θα κάνετε τα πάντα για να το αποκτήσετε… Και κανείς δεν χρησιμοποιεί τη γοητεία του σαν τον Ζυγό. Δυστυχώς, μπορεί να χρειαστεί να δεχτείτε το «όχι» αυτό το Σάββατο. Με την ευαίσθητη Σελήνη να συγκρούεται με τον επιθετικό Άρη, οι άλλοι μπορεί να αρνηθούν τις προσφορές σας ή τις ιδέες σας. Μην μπείτε σε κατάσταση πολέμου ή προσπαθήσετε να τους πουλήσετε το δικό σας όραμα. Κάνοντας ένα βήμα πίσω, θα δώσετε στους άλλους τον χώρο να σκεφτούν αυτό που έχετε προτείνει.

Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο. Την Κυριακή, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη λαμβάνει μια υποστηρικτική ώθηση από τον Χείρωνα, τον πληγωμένο θεραπευτή. Και οι δύο βρίσκονται στις πιο συνεργατικές ζώνες του χάρτη σας και βοηθούν την επικοινωνία. Σημαντική συμβουλή: Μιλάτε λακωνικά. Η μαγεία συμβαίνει όταν ακούτε, όχι επειδή δίνετε τον τέλειο λόγο.

Σκορπιός

Προσέξτε να μην σας ξεφύγουν σαρκαστικά σχόλια το Σάββατο, ακόμα κι αν ξέρετε ότι θα προκαλέσουν γέλιο. (Δύναμη της θέλησης, Σκορπιοί, δύναμη της θέλησης…) Η Σελήνη στη ζώνη της επικοινωνίας σας, χαλαρώνει τη γλώσσα σας… Αλλά ένα τετράγωνο με τον επιθετικό Άρη στον δωδέκατο Οίκο σας που προκαλεί τα όρια, θολώνει την κρίση σας. Ακόμα και οι τοίχοι έχουν αυτιά – και μικρές κρυφές κάμερες, πλέον. Δεν θέλετε να πιαστείτε να κάνετε άσχημα σχόλια στους λάθος ανθρώπους… Ειδικά καθώς η ενόχλησή σας έχει να κάνει με το πώς νιώθετε τώρα – και όχι γενικά.

Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε τον πιο υποστηρικτικό φίλο, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον θεραπευτή Χείρωνα. Ένας αγαπημένος σας μπορεί να είναι πολύ πνιγμένος για να ζητήσει βοήθεια, γι’ αυτό απλώς ακούστε τη διαίσθησή σας και προσφέρετε τη. Πηγαίνετε φαγητό σε έναν συγγενή που έχει δουλειά το σαββατοκύριακο ή μείνετε να βοηθήσετε έναν φίλο μετά από μια εκδήλωση. Ακόμα κι ένα σύντομο μήνυμα για να πείτε ότι τον σκέφτεστε, μπορεί να κάνει πιο λαμπρή την ημέρα κάποιου.

 Τοξότης

Λίγη συνεργασία, παρακαλώ; Το Σάββατο, αυτό που ξεκινά ως απλό σχέδιο μπορεί να μεταμορφωθεί γρήγορα σε άσκηση υπομονής. Με τον φλογερό Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη, όλοι έχουν μια ατζέντα… Η οποία μπορεί να προκαλέσει διαμάχες σε σημαντικά μέλη της παρέας. Μιλήστε με όλους και δείτε τι γίνεται. Αλλά αν κάποιος είναι απλά επιθετικός, κλείστε τη συζήτηση πριν εκτροχιαστούν τα πράγματα.

Τα άστρα της Κυριακής σας βοηθούν να ανανεώσετε την εικόνα σας, καθώς η αισθητική Αφροδίτη συνδέεται με τον θεραπευτικό Χείρωνα. Αυτό δεν έχει σκοπό να φαίνεστε μόνο εκπληκτικοί, θέλει να σας κάνει να αποκαλύψετε το βάθος σας. Ποστάρετε σχόλια μαζί με τις σέλφι σας ή στρέψτε τους προβολείς σε κάποιον που θαυμάζετε τη δουλειά ή τον ακτιβισμό του. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε μια ερωτική διαμάχη. Αφήστε την ανάγκη σας να κερδίζετε κάθε διαφωνία και ψάξτε για δημιουργικούς συμβιβασμούς.

Αιγόκερως

Κάποιος γίνεται επιθετικός το Σάββατο, αλλά μην το αφήσετε να σας τρομάξει. Ξέρετε πώς πάει, Αιγόκεροι. Όλη αυτή η ανταγωνιστικότητα, κρύβει μια σοβαρή ανασφάλεια. Μπορείτε να αγνοήσετε τα σχόλια του ή, αν θέλετε, να του πετάξετε ένα κόκκαλο για να τσιμπήσει. Ένα κομπλιμέντο είναι αρκετό για να ηρεμήσει τους άλλους, πιθανώς και να τους μετατρέψει σε τσιρλίντερ για τη δική σας ομάδα. Προειδοποίηση: Με τον ανταγωνιστικό Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη, μπορεί να νιώθετε πίεση να εμπλουτίσετε κι εσείς μερικές ιστορίες. Αλλά μην το κάνετε!

Αποδεχτείτε το πού βρίσκεστε στο ταξίδι σας και μπορεί να προσελκύσετε έναν δυνατό μέντορα αυτό το σαββατοκύριακο. Περισσότεροι υποστηρικτικοί άνθρωποι σας προσεγγίζουν την Κυριακή, όταν η στοργική Αφροδίτη συνδέεται με τον Χείρωνα. Στραφείτε σε έναν μεγαλύτερο συγγενή ή έναν έμπειρο φίλο για καθοδήγηση. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε!

 Υδροχόος

Υδροχόοι, η λογική είναι περίεργο πράγμα: Όσο ακριβείς κι αν είναι οι γνώσεις σας, ο υπόλοιπος κόσμος δεν ακολουθεί όσο γρήγορα θα θέλατε. Στο τέλος, οι άλλοι αλλάζουν γνώμη και παραδέχονται ότι είχατε δίκιο εξ αρχής… Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως, αφού έχετε ρίξει μπουνιές σε μερικά μαξιλάρια και έχετε ουρλιάξει μέσα σας από τον εκνευρισμό σας. Το Σάββατο, αντισταθείτε στον πειρασμό να φωνάξετε «Στο είπα!», όταν κάποιος από τους μεγαλύτερους αντιπάλους σας καταλάβει τη σοφία σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να κοκορευτείτε, αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ευτυχώς, η συνεργατική ενέργεια ρέει ξανά την Κυριακή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα. Μπορεί να βρείτε ακόμα και λίγο χιούμορ στην κατάσταση. Ωστόσο, με προσοχή τα πειράγματα. Αυτός ο συντονισμός αυξάνει την ευαισθησία.

Ιχθύες

Ανταγωνιστική ενέργεια εισβάλλει στον κοινωνικό κύκλο σας, κάτω από τη σύγκρουση Σελήνης – Άρη του Σαββάτου. Αν οι άλλοι αρχίσουν να κουτσομπολεύουν ή να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον, φύγετε γρήγορα. Το τελευταίο που θέλετε, είναι να παρασυρθείτε από τέτοιες παιδικές δυναμικές, Ιχθύες. Μήπως περιμένετε τα ανέφικτα από τον εαυτό σας; Οι άνθρωποι που προκαλούν τις ανασφάλειές σας, μπορεί να είναι τοξικοί ή να μην είναι η σωστή παρέα για σας. Όπως και να ‘χει, σταματήστε να χάνετε τον χρόνο σας και βρείτε ανθρώπους που είναι χαρωποί, διασκεδαστικοί και υποστηρικτικοί.

Την Κυριακή, όταν ο πληγωμένος θεραπευτής Χείρωνας συνδεθεί με την Αφροδίτη, μπορεί να καταλήξετε κοντά σε πολύ εκλεπτυσμένο κοινό. Αν περάσετε μια στιγμή αμφιβολίας, μην το αφήσετε να φανεί. Μάθετε ποιοι είναι οι άλλοι και κάντε τους πολλές ερωτήσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να είσαι ενδιαφέρων, είναι να δείχνεις ενδιαφέρον. Η περιέργειά σας μπορεί να ανοίξει τον δρόμο προς μια μοιραία ευκαιρία.