Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή, επηρεάζει τον ερωτικό όγδοο οίκο σας και φέρνει πίσω την γοητευτική πλευρά σας. Είστε ελεύθεροι, δεσμευμένοι είτε πρόκειται για ένα πιο περίπλοκο σενάριο; Τα πράγματα θα γίνουν πιο καυτά από δω και στο εξής. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια, οι αδέσμευτοι Κριοί μπορούν να γνωρίσουν ένα άξιο ταίρι ή να συνδεθούν με έναν δυνατό συνεργάτη. Αυτό δεν χρειάζεται να κρατήσει για πάντα ώστε να σας αλλάξει τη ζωή προς το θετικό. Τα δεσμευμένα Κριάρια μπορούν να δυναμώσουν τους δεσμούς τους, δημιουργώντας συνειδητά πιο προσωπικές (και σέξι!) στιγμές. Αλλά αν είστε έτοιμοι να στερεώσετε τη σχέση σας, κάντε τη συζήτηση αυτό το σαββατοκύριακο.

Ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη στον τομέα της σχέσης σας και τον Κρόνο στη γωνία της σταδιοδρομίας σας: Μπορεί να σας πιέσει να επιλέξετε ανάμεσα στο να αφιερώσετε περισσότερη προσπάθεια, στη δουλειά ή το ταίρι σας. Αν μερικές ώρες δουλειάς μέσα στο σαββατοκύριακο σας βοηθήσουν να προχωρήσετε, εξηγήστε το στο ταίρι σας και μην νιώθετε ενοχές! Η ευαίσθητη πλευρά σας πληγώνεται εύκολα, αν πιστεύετε ότι κάνετε κακό σε κάποιον που αγαπάτε. Αλλά μερικές φορές, Κριοί, οι άλλοι αντιδρούν υπερβολικά… Ή δεν έχουν το δικό σας συμφέρον στο μυαλό του, ακόμα κι αν σας αγαπούν.

Ταύρος

Η Κυριακή είναι μια νέα αυγή για τους Ταύρους στο ερωτικό επίπεδο. Η μόνη νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2019, τροφοδοτεί τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων και ξεκινά ένα τρελό και υπέροχο εξάμηνο. Καθώς η νέα Σελήνη φέρνει αρχές, είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να στρέψετε τη σχέση σας σε πιο βαθιά εδάφη. Οι σχέσεις απαιτούν προσοχή και στοργή για να μείνουν δυνατές. Αλλά δεν θα έχετε την ίδια ευκαιρία ξανά μέχρι του χρόνου, Ταύροι, γι’ αυτό να είστε τολμηροί.

Ίσως να πρέπει να προσαρμόσετε την ταχύτητά σας καθώς περνά η μέρα. Είστε συνήθως οι πρώτοι που βγαίνουν από το στάδιο της γνωριμίας. Αλλά η παρορμητική προσέγγιση δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τον αγώνα σήμερα. Ο προσεκτικός Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον ενθουσιώδη Άρη, ο οποίος χαλαρώνει στον συστηματικό έκτο οίκο σας. Θα υπάρχει χρόνος να τρέξετε, αργότερα. Για την ώρα, πρέπει να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό πλάνο που θα χτίζει τη σχέση αργά και σταθερά.

Δίδυμοι

Δέστε τα κορδόνια στα αθλητικά σας και ξεκινήστε τη γυμναστική. Την Κυριακή, η μόνη νέα Σελήνη στον Σκορπιό του έτους τροφοδοτεί τον έκτο οίκο σας της υγιεινής ζωής: Σας κινητοποιεί να προχωρήσετε. Βρείτε ένα γυμναστήριο ορειβασίας, δοκιμάστε μια τάξη σπίνινγκ –ή οτιδήποτε σας φτιάχνει. Κοιτάξτε τις συνήθειές σας στο φαγητό, τι μικρές αλλαγές μπορείτε να κάνετε; Που δεν θα σας κάνουν να νιώθετε στερημένοι αλλά θα ενισχύσουν τη δύναμη και την ενέργειά σας.

Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά σήμερα. Μπορεί να θέλετε να βουτήξετε σε μια νέα σχέση ή να πάτε μια υπάρχουσα στο επόμενο επίπεδο… Αλλά οι πλανήτες σας συμβουλεύουν να μην το κάνετε. Ναι, ο παρορμητικός Άρης ανεβάζει τις θερμοκρασίες στη ζώνη του πάθους. Αλλά ο συντηρητικός Κρόνος βρίσκεται στη ζώνη της οικειότητάς σας. Δεν παίζετε παιχνίδια αν κάνετε λίγο πίσω. Θα κατανοήσετε καλύτερα τις σκέψεις του συντρόφου σας, ενώ παράλληλα το μυστήριο θα δημιουργήσει έξαψη στη σχέση σας!

 Καρκίνος

Την Κυριακή, η μόνη νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2019 πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας: Αυτή ανοίγει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο έξι μηνών στο βιβλίο του έρωτα. Είστε ελεύθεροι και λαχταράτε μια ερωτική αναγέννηση; Αντιμετωπίστε πιο σοβαρά τις εφαρμογές ραντεβού ή ζητήστε από φίλους να σας κάνουν γνωριμίες. Θέλετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας; Ό,τι κι αν κάνετε, αλλάξτε το! Διπλά ραντεβού, μια σέξι βραδιά σε ξενοδοχείο, ίσως πειραματισμοί με νέα παιχνίδια, θα φέρουν πίσω το πάθος.

Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης στον τέταρτο οίκο σας θα βρεθεί με τον Κρόνο στη ζώνη των σχέσεων σας. Μπορεί να λαχταράτε βαθύτερες και πιο σημαντικές συνδέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας ή να επιτρέψετε σε κάποιον να εξαρτηθεί από σας. Οι έξυπνες και ομότιμες σχέσεις, μπορούν να μειώσουν το βάρος και να κάνουν την καρδιά να αγαλλιάσει!

Λέων

Την Κυριακή, η μόνη νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό επηρεάζει τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού: Φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Τέλος η αναβλητικότητα, Λέοντες. Θέλετε νέο συγκάτοικο, να μετακομίσετε ή να τα πηγαίνετε καλύτερα με έναν συγγενή; Τους επόμενους έξι μήνες, αυτή η σεληνιακή μεταβολή μπορεί να σας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσετε. Καθώς οι ακτίνες της ενεργοποιούν τον θηλυκό τέταρτο οίκο σας, μείνετε σε εγρήγορση! Μπορεί να γνωρίσετε μια δυνατή γυναίκα, που θα σας ανοίξει πόρτες και θα σας φέρει νέες ευκαιρίες.

Πριν ξεκινήσετε συζητήσεις την ίδια μέρα, σκεφτείτε την εντύπωση που θέλετε να κάνετε. Έπειτα σκεφτείτε το κοινό σας και ξεκινήστε από εκεί. Μπορείτε να φέρετε ανθρώπους στο πλευρό σας… Αλλά υπό αυτά τα άστρα, η απλούστευση θα είναι η καλύτερη στρατηγική. Ο ομιλητικός Άρης στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, περιορίζεται από ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Μείνετε μακριά από μεγάλες υποσχέσεις και απλώς δώστε τα δεδομένα. Ο αυτοέλεγχός σας και μόνο θα εμπνεύσει τους άλλους!

Παρθένος

Η Κυριακή φέρνει την μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2019. Αυτή πατά για «ανανέωση» στον τρίτο οίκο σας των τοπικών γεγονότων. Ψάχνετε νέες συγκινήσεις; Δεν υπάρχει λόγος να απομακρυνθείτε από τη γειτονιά σας – ή και τη γωνία του σπιτιού σας. Τους επόμενους έξι μήνες, μπορεί να ανακαλύψετε πολλή διασκέδαση, δημιουργικότητα και κοινοτική συμβολή στον ταχυδρομικό σας κώδικα. Αν θέλατε να εμπλακείτε σε μια άξια οργάνωση, συζητήστε με τοπικούς επιχειρηματίες και μάθετε τα νέα εκ των έσω.

Δεν μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας να έχει καλή διάθεση, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε! Ο νηφάλιος Κρόνος στον (συνήθως) παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας, συγκρούεται με τον Άρη στον σοβαρό δεύτερο οίκο σας: Δεν είναι προτεραιότητά σας να είστε η ζωή του πάρτι. Τιμήστε το! Καθώς και ο χρόνος χαλάρωσης μπορεί να είναι παραγωγικός, ακούστε μια ενημερωτική εκπομπή ή ερευνήστε τον ανταγωνισμό ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας.

Ζυγός

Την Κυριακή, η νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών. Αν πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα, οι ακτίνες της Σελήνης σας ανοίγουν ένα εξάμηνο πρόγραμμα ανάκαμψης. Καθώς τα λεφτά δεν θα πέσουν από τους ουρανούς, κάντε ένα ρεαλιστικό πλάνο για να τα κερδίσετε. Φτιάξτε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn, κυκλοφορήστε το σε ανθρώπους με επιρροή. Μια ειλικρινής συζήτηση που θα κάνετε την ερχόμενη εβδομάδα, μπορεί να ανοίξει τις πύλες της ευκαιρίας.

Επίσης, την Κυριακή σταματήστε να σώζετε τους άλλους στον αυτόματο. Με τον κινητήριο Άρη να ενεργοποιεί την παραγωγικότητά σας, είναι ώρα να αφήσετε τους άλλους να βοηθήσουν τον εαυτό τους.Επίσης, ως Ζυγοί που προσανατολίζεστε στη δικαιοσύνη, θα αφήσετε τους στόχους σας για να βοηθήσετε των άλλων. Αλλά με τον Κρόνο σε σύγκρουση με τον φλογερό Άρη, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Βάλτε πρώτο τον εαυτό σας! Ακόμα κι αν ένας καλός φίλος ή συγγενής σας στείλει SOS, μην απαντήσετε. Αν δεν είναι όντως κάτι επείγον, μείνετε επικεντρωμένοι στις δικές σας ανάγκες. Θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους μια χαρά, όταν δεν το κάνει κάποιος άλλος γι’ αυτούς.

Σκορπιός

Ευτυχισμένο το κοσμικό νέο έτος σας! Η Κυριακή φέρνει τη μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2019 – και είναι σαν δώρο από τους ουρανούς. Είναι ώρα να φυτέψετε σπόρους, γιατί η νέα Σελήνη υπόσχεται: Αν τους ποτίσετε και τους φροντίσετε, θα μεγαλώσουν και θα είναι έτοιμοι για συγκομιδή μέχρι την Πανσέληνο στον Σκορπιό σε έξι μήνες. Δημιουργήστε ένα ταμείο για την προσωπική σας ανάπτυξη. Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε, είναι στην εξέλιξή σας.

Την Κυριακή θα είναι εύκολο να χαθείτε στις ονειροπολήσεις σας, καθώς ο Άρης περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της φαντασίωσης. Και τι όμορφος κόσμος για να παρασυρθείτε! Αλλά αν έχετε κάτι να κάνετε στην πραγματικότητα, όπως δουλειά, σύρετε τον εαυτό σας στην καθημερινότητα και κάντε το! Θα σας βοηθήσει ο Κρόνος από την γωνιά της επικοινωνίας σας, να αποφύγετε τους περισπασμούς. Αλλά μην ξεχάσετε και τη δημιουργικότητα. Μπορεί να βρείτε μια ιδιοφυή λύση, ενώ κολυμπάτε στα φανταστικά νερά του δωδέκατου οίκου.

Τοξότης

Ίσως χρειαστείτε ένα διάλειμμα από όλη τη δράση αυτή την Κυριακή. Η μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του έτους, προσγειώνεται στον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης, της επούλωσης και του κλεισίματος. Καλύτερα να μείνετε μόνοι: Να αφιερώσετε ενέργεια σε κάτι που σας αρέσει ή να μείνετε παρέα με ένα βιβλίο ή μια σειρά. Έχετε κάτι (ή κάποιον) να αφήσετε πίσω σας; Σχεδιάστε τη στρατηγική εξόδου σας και σιγά σιγά κάντε πίσω.

Σκεφτείτε διαφορετικά και για τα χρήματα την Κυριακή. Κάτι που μπορεί να φαίνεται περιττή δαπάνη σε πρώτο επίπεδο, μπορεί να αποδειχθεί σημαντική επένδυση. Ίσως να μην συνειδητοποιήσατε πόση επιρροή έχει αυτός που σας ζήτησε να βγείτε – και απλώς να έτυχε να κεράσατε. Αλλά το κάνατε και τώρα είναι στο πλευρό σας. Καθώς ο Κρόνος στον οικονομικό τομέα σας σχηματίζει τετράγωνο με τον παρορμητικό Άρη, αλλάξτε τους κανόνες – χωρίς να χάσετε τον τελικό στόχο.

 Αιγόκερως

Η Κυριακή φέρνει τη μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του έτους, στον δικό σας ενδέκατο οίκο της ομαδικής δραστηριότητας. Ελπίζατε να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες; Ξεκινήστε να κοιτάτε γύρω σας, γιατί υπό αυτή τη μεταβολή θα βρείτε πολλά αδελφικά πνεύματα και πιθανούς συνεργάτες. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, οπότε μπορεί να ανακαλύψετε τη φυλή σας ονλάιν. Ώρα να πάρετε στα σοβαρά μια ψηφιακή επιχείρηση ή να σκεφτείτε την ανάπτυξη μιας εφαρμογής ή εφεύρεσης. Η εκμάθηση ενός νέου λογισμικού, θα μπορούσε να ενισχύσει τα κέρδη σας τους επόμενους έξι μήνες.

Μπορεί επίσης να παλεύετε με οτιδήποτε «αργό και σταθερό» την Κυριακή, χάρη στον Άρη που πυροδοτεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Λαχταράτε να τρέξετε στη γραμμή τερματισμού… Αλλά ο σοφός Κρόνος που τελειώνει μια μακρά διέλευση στο ζώδιό σας, εξακολουθεί να ωθεί να συγκρατηθείτε. Πιέστε όταν μπορείτε. Αλλά εάν έχετε ένα σαφές μήνυμα να περιμένετε, δαμάστε τον εαυτό σας. Οι άλλοι θα θαυμάσουν την ικανότητά σας να διαβάζετε τα σημάδια, όπως κι εσείς!

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό, ανοίγει ένα νέο εξάμηνο κεφάλαιο στην καριέρα σας: Προσγειώνεται στον δέκατο οίκο σας της επαγγελματικής φιλοδοξίας. Αποκτήστε σαφείς στόχους, διότι θα τους εκδηλώσετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Σκορπιό σε έξι μήνες. Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σας: Μια θέση στη διαχειριστική σουίτα; Δουλειά από το σπίτι σε ζεστότερο κλίμα; Όποιο και αν είναι το όνειρό σας, επικεντρωθείτε σε αυτό… Και καθώς μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, βάλτε το σε έναν πίνακα οράματος.

Το ζώδιό σας δεν είναι εύκολος στόχος έξυπνων πωλητών – αλλά να προσέχετε την Κυριακή. Συνήθως μπορείτε να μυριστείτε αν μια πρόταση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Αλλά με τον βιαστικό Άρη στον ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον συνήθως νηφάλιο Κρόνο στη ζώνη της φαντασίας, οι ελπίδες μπορεί να σας παρασύρουν. Επιστρέψτε στον νηφάλιο εαυτό σας και ζητήστε γεγονότα. Εάν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει, απομακρυνθείτε και μην κοιτάξετε πίσω!

 Ιχθύες

Την Κυριακή η μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του έτους, τροφοδοτεί τον παγκόσμιο ένατο οίκο σας και σας κάνει να μην μπορείτε να μείνετε στη θέση σας. Αν δεν έχετε άλλες ημέρες άδειας ή κενό στον χρόνο σας, αφιερώστε ώρα το σαββατοκύριακο για να κατεβάσετε ιδέες. Μιλήστε με φίλους, μήπως μπορούν να σας φιλοξενήσουν για μια εβδομάδα μέσα στον χειμώνα.

Επίσης την Κυριακή, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα γεγονός: Κάποιος που πιστεύατε ότι είναι στο πλευρό σας σαν φίλος, στην πραγματικότητα είναι φτερό στον άνεμο. Το πολύ ανεκτικό ζώδιό σας δίνει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ακόμα κι αν οι άλλοι επιμένουν ότι δεν το αξίζουν. Αλλά ο αδιάλλακτος Άρης στη ζώνη της οικειότητάς σας, συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο στη γωνιά της κοινότητας. Μπορεί να έρθει στο προσκήνιο η σκληρή πραγματικότητα. Η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται εύκολα – και δεν αξίζουν όλοι πάσο διαρκείας στον εσωτερικό ναό σας.