Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Η χαρά στο σπίτι είναι αυτό που απαιτεί το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στον τέταρτο οίκο σας: Μείνετε σπίτι, φτιάξτε τσάι και ακούστε μουσική ενώ κάνετε μπουγάδα. Παρόλο που θα νιώθετε εσωστρεφείς, καλέστε μερικούς καλούς φίλους να περάσουν μέσα στην ημέρα. Ειδικά όσους είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα έπιπλα του σαλονιού σας ή είναι καλοί με τα χρώματα.

Τα άστρα της Κυριακής σας ενθαρρύνουν να αφήσετε λίγο τον έλεγχο και να ακολουθήσετε τη ροή. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους και πάρτε μια ανάσα. Αν έχετε πολύ ανήσυχη ενέργεια και δεν μπορείτε να διαλογιστείτε, βρείτε ένα περιβάλλον που σας χαλαρώνει και ακούστε τον εαυτό σας. Βγάλτε το σημειωματάριό σας ή μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε. Δεν μπορείτε να το παρακάνετε όταν προσπαθείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, Κριοί. Θέσεις, έτοιμοι, ανανεωθείτε!

Ταύρος

Τα άστρα του σαββατοκύριακου ζητούν περιπέτεια και διερεύνηση. Μια λέξη: Εκδρομή! Μπείτε στο αυτοκίνητο με φίλους και πηγαίνετε σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας ή σε ένα μέρος της πόλης που έχει κάτι ενδιαφέρον. Αλλά προσέξτε πόσες λεπτομέρειες μοιράζεστε. Η γλώσσα σας τρέχει το Σάββατο. Καλύτερα λοιπόν να παίξετε κάτι στο αυτοκίνητο αντί να κάνετε κουτσομπολιό. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τον ανταγωνισμό. Το να αποκαλύψετε προσωπικές πληροφορίες για το σασπέν,ς θα σας κάνει να μετανιώνετε μετά.

Έχετε ένα τεράστιο έργο να κάνετε; Η αλήθεια είναι ότι έχετε ήδη ένα καλό δίκτυο υποστήριξης. Και αυτή την Κυριακή, η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη για να εξελίξετε τους στόχους σας. Τουλάχιστον οι φίλοι, η οικογένεια ή το ταίρι σας, προσφέρουν την έμπνευση που σας χρειάζεται. Δείτε μερικά βίντεο στο YouTube για να πάρετε ιδέες και έμπνευση και ελέγξτε τι κάνουν οι «ανταγωνιστές» σας. Αν ανοίξετε τα μάτια και τα αυτιά σας, θα δείτε άφθονες επιλογές και θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν βρεθεί στο δρόμο σας.

Δίδυμοι

Η υπεύθυνη πολυτέλεια είναι το θέμα του σαββατοκύριακου: Η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον αισθησιακό αλλά λογικό δεύτερο οίκο σας. Δώστε στον εαυτό σας υγιείς δόσεις διασκέδασης και μικρές γεύσεις πολυτέλειας. Επιλέξτε σχέδια αντί για απλό μανικιούρ, σταματήστε σε ένα μαγαζί που πουλάει το καλύτερο σνακ. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα φθινοπωρινό κομμάτι, όπως ένα μπουφάν που μπορείτε να βάλετε πάνω από κάθε σύνολο. Θα είναι το ίδιο απολαυστικό με ψώνια πολλών χρημάτων – και δεν θα σας έχει μείνει και το χρέος.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει μια ευνοϊκή γωνία με τον εκδηλωτικό Ποσειδώνα: Αυτή θέτει τη σκηνή για περισσότερα οικονομικά ή επαγγελματικά κέρδη. Ετοιμάστε το βιογραφικό και τα διαδικτυακά προφίλ σας! Αν προσπαθείτε να δουλέψετε, κρατήστε την πόρτα σας κλειστή. Έτσι θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση τον πρότζεκτ που έχετε αναλάβει. Ακολουθήστε τους κανόνες, γιατί οι παρακάμψεις δεν θα σας βγουν σε καλό πιθανότατα. Και μην αγχώνεστε: Οι άλλοι θα προσέξουν την προσπάθειά σας.

Καρκίνος

Είστε στο στοιχείο σας το σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που σας βγάζει από το καβούκι σας. Μην περιμένετε να τους άλλους να προλάβουν! Πριν πιουν την πρώτη γουλιά καφέ, έχετε ήδη κάνει μπάνιο από το πρωινό τρέξιμο και δουλεύετε σε κάποιο πρότζεκτ. Αλλά μόλις σηκωθεί ο υπόλοιπος κόσμος, θα είστε σε κοινωνική διάθεση. Πετάξτε από παρέα σε παρέα χωρίς να δεσμευτείτε από σχέδια. Πρέπει να νιώθετε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει γωνία με τον δεκτικό Ποσειδώνα. Σχετικά με έναν μεγάλο στόχο σας, βάζει τα άστρα στη δική σας γωνία. Το πρώτο μέρος της ημέρας, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να μεταμορφώσετε μια ιδέα σε κάτι απτό. Ένα μεγάλο ρίσκο μπορεί να αποτύχει, αλλά ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να σας πάει πολύ μπροστά. Αργότερα κάντε κράτηση για δείπνο και γιορτάστε τη σκληρή δουλειά σας, με τον τρόπο που λατρεύει το ζώδιό σας: Με ένα πολυτελές γεύμα και ένα μπουκάλι κρασί.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον αποκαταστατικό δωδέκατο οίκο σας, θα χρειαστείτε ξεκούραση αυτό το σαββατοκύριακο. Πηγαίνετε για σπα ή μουλιάστε στην μπανιέρα σας ενώ ακούτε χαλαρωτική μουσική. Αν έχετε πολλές ανησυχίες, αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να τακτοποιήσετε τα μικρά πράγματα. Γεμίστε μια τεράστια κούπα με το αγαπημένο σας ρόφημα και φτιάξτε τη λίστα σας. Έπειτα φτιάξτε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για να ολοκληρώσετε αυτές τις δουλειές. Μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα μέσα στην ημέρα, γι’ αυτό μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να κάνετε τα πάντα. Αν χρειαστεί, ζητήστε υποστήριξη. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από παντού, αν το ζητήσετε.

Η σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής, ρίχνει ακόμα περισσότερο τον ρυθμό σας. Μην αποθαρρυνθείτε από τα βαριά συναισθήματα που μπορεί να αναδυθούν το πρωί. Μέχρι το απόγευμα, το σύμπαν θα σας στείλει σημάδια που θα δείχνουν ότι βαδίζετε στον σωστό δρόμο. Μια βοηθητική γυναίκα θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό που εκτυλίσσεται. Περάστε το βράδυ της Κυριακής με τους αγαπημένους σας ή στην άνεση του σπιτιού σας.

Παρθένος

Βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε, Παρθένοι! Η Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο: Δείτε τι νέο μπορείτε να κάνετε – και μην διστάσετε επειδή δεν ξέρετε κάποιον εκεί. Μπορεί να ανακαλύψετε μια τοπική ομάδα που δουλεύει για κάτι σημαντικό και θα σας εμπνεύσει. Αν ψάχνετε τον έρωτα, κάντε κάτι χαλαρό ή καλλιτεχνικό και θα λάμψει η καλύτερη πλευρά σας. Σε σχέση; Ζητήστε από το ταίρι σας να βγείτε με την παρέα σας, οργανώστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους φίλους και των δυο σας.

Την Κυριακή, η σχέση με έναν φίλο σας μπορεί να μετατραπεί σε συνεργασία. Ανάλογα με το πόσο ενθουσιασμένοι είστε και οι δυο με μια καινοτόμα ιδέα, μην εκπλαγείτε αν θέλουν κι άλλοι να συμμετέχουν στη δράση. Μιλώντας για δράση, ένας φίλος μπορεί να κάνει μια γρήγορη παράκαμψη στην ερωτική ζώνη πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο!

Ζυγός

Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε τη δουλειά στο γραφείο το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο σας της επιτυχίας και φέρνει στο επίκεντρο θέματα καριέρα. Ενώ πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε χαλαρωτικά διαλείμματα, ίσως θέλετε να προχωρήσετε στη δουλειά σας αφιερώνοντας μερικές ώρες σε ένα υποσχόμενο πρότζεκτ. Σχεδιάστε στρατηγικά την κοινωνικοποίησή σας. Επιλέξτε εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές γνωριμίες. Τα φιλόδοξα άστρα του Σαββάτου αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σας, για να βουτήξετε και πάλι σε μια δύσκολη προσπάθεια.

Φροντίστε τις λεπτομέρειες: Βεβαιωθείτε ότι κάθε καθήκον που έχετε βάλει στη λίστα σας, εξυπηρετεί το μεγάλο σας όραμα. Αν στο τραπέζι έχουν πέσει κουβέντες για χρήματα, θα βγείτε κερδισμένοι. Να είστε ευθείς γι’ αυτά που θέλετε να βγάζετε (ή να ξοδεύετε) και μην διαπραγματευτείτε πέρα από αυτά που έχετε αποφασίσει ότι θέλετε.

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο κλείστε την εφαρμογή «Χάρτες» και αφήστε τον αυθορμητισμό να σας οδηγήσει. Το αδόμητο παιχνίδι τροφοδοτεί την ψυχή σας! Με τη Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει τη ζώνη των ταξιδιών σας, εξερευνήστε νέες περιοχές. Και ενώ είστε έξω, μιλήστε με αγνώστους. Μπορεί να νιώσετε σύνδεση με κάποιον από διαφορετικό υπόβαθρο ή προέλευση. Είτε είναι ρομαντική ή πλατωνική σύνδεση, θα βρείτε τις διαφορές σας πολύ ελκυστικές.

Την Κυριακή ορκιστείτε ότι θα περάσετε καλά, ανεξαρτήτως του φόρτου δουλειάς που έχετε για την επόμενη εβδομάδα. Μια θετική στάση είναι εξαιρετικά πιασάρικη – και σας κάνει μαγνήτες αισιόδοξων ανθρώπων που σκέφτονται σαν εσάς. Επιπλέον, κάποιο σέξι ή χαρισματικό άτομο με επιρροή, μπορεί να γοητευτεί από την μεταδοτική ενέργειά σας. Η παγίδα: Θα πρέπει να κόψετε για λίγο ταχύτητα, ώστε να μπορέσετε να ξαναφουντώσετε τη φλόγα.

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο ζητά ατομικότητα. Κλείστε τις κουρτίνες και κρεμάστε το ταμπελάκι «Μην ενοχλείτε». Μπορεί να έχετε κάποιον φιλοξενούμενο ή απλώς να μείνετε σπίτι μόνοι και να μιλήσετε με φίλους που ζουν μακριά. Όταν βγείτε όμως, ετοιμαστείτε: Η ατμόσφαιρα σπινθηρίζει από ερωτική ενέργεια. Αυτό το Σάββατο μπορεί να σας μείνει αξέχαστο. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και ξεκινήστε συζήτηση με έναν ενδιαφέροντα άγνωστο.

Ο θυελλώδης χάρτης των άστρων της Κυριακής, μπορεί να φέρει μερικά μαύρα σύννεφα πάνω απ’ το κεφάλι σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να δείχνει χαρούμενος αν νιώθετε καταθλιπτικά. Αλλά δεν χρειάζεται να κολλήσετε και στη ζώνη του αρνητισμού. Γράψτε στο σημειωματάριό σας, δείτε ένα βίντεο αυτοβοήθειας ή περάστε χρόνο με έναν υποστηρικτικό φίλο που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

 Αιγόκερως

Η Σελήνη του σαββατοκύριακου στον Καρκίνο, φέρνει στο επίκεντρο τις σχέσεις. Περάστε χρόνο με μια ξεχωριστή ψυχή – το υποστηρικτικό άτομο που πάντα μένει πίσω. Είναι ώρα να του επιστρέψετε τη χάρη και να το βοηθήσετε. Αναζητάτε τον έρωτα; Μια ελκυστική αντίθεση μπορεί να σας αιχμαλωτίσει το βράδυ του Σαββάτου, γι’ αυτό μην βιάζεστε να διώχνετε τους άλλους. Όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, βάλτε περισσότερη δημιουργικότητα και ερωτική φαντασία στα βραδινά σας σχέδια.

Καθώς προσπαθούσατε να σημειώσετε πρόοδο, οι άλλοι δοκίμαζαν την υπομονή σας με τη συμπεριφορά τους. Αλλά αυτή την Κυριακή, μπορεί να σας πλησιάσουν οι άλλοι για συνεργασία. Ο κατάλληλος τρόπος για να δοκιμάσετε τη συνεργασία σας, θα είναι να δουλέψετε παρέα σε ένα μικρό πρότζεκτ. Έτσι θα δείτε αν έχετε την προοπτική για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο του σαββατοκύριακου, στήνει το σκηνικό για μια μεγάλη αποστολή καθαριότητας. Ξεκαθαρίστε, αρχειοθετήστε, οργανώστε – και πάνω απ’ όλα εξαγνίστε. Κάθε παρόρμηση για ψώνια που μπορεί να είχατε, τώρα νιώθετε ότι σας βαραίνει. Ξεκαθαρίστε την ντουλάπα σας. Μπορεί να βρείτε ξεχασμένα ή κρυμμένα χρήματα σε κάποιο μέρος ή ένα ανεκτίμητο ενθύμιο!

Αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο του Σαββάτου για να κάνετε τις δουλειές σας και να οργανώσετε μέρη του σπιτιού σας. Μόλις τελειώσετε όλα αυτά, θα νιώθετε πολύ πιο ελαφριοί και ελεύθεροι να παίξετε. Βάλτε λίγη κίνηση στο σαββατοκύριακό σας. Κάντε μια μεγάλη βόλτα με έναν φίλο ή δοκιμάστε μια νέα άσκηση με βάση τον χορό.

 Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον πέμπτο οίκο σας, θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν πάτε αυτό το σαββατοκύριακο. Διασκεδάστε τους άλλους με τις ιστορίες σας. Επιλέξτε ένα σχέδιο, που παράλληλα θα φέρει περιπέτεια και αξιοπιστία στο όνομά σας. Ερωτικά, είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα και να ζήσετε τη ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες. Αυτό μπορεί να φέρει συναρπαστικά αποτελέσματα. Κάποιος που ήταν μόνο φίλος, μπορεί να σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του… Είτε μπορεί να νιώθετε εσείς ότι αρχίζει να σας αρέσει κάποιος. Φλερτάρετε – αλλά μάθετε λίγα πράγματα για τη ζωή αυτού του ατόμου πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Σε σχέση; Είναι καταπληκτικό να είστε οι καλύτεροι φίλοι με το ταίρι σας, αλλά χρειάζεστε και ρομαντισμό. Κάντε κάτι που θα κάνει τον δεσμό σας λίγο πιο ξεχωριστό. Η γλυκιά γωνία της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα μπορεί να εμπνεύσει μια αλλαγή στο στυλ σας. Περάστε μια βόλτα απ’ τα καταστήματα ή κλείστε ραντεβού για το νέο, μοντέρνο κούρεμα που σκεφτόσασταν. Το να δείχνετε καλά σήμερα, σημαίνει ότι νιώθετε καλά. Και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.