Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Νέα αρχή; Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό και τον έβδομο Οίκο σα των σχέσεων, σας βοηθά να γυρίσετε κενή σελίδα σε μια μεγάλη ιστορία. Μπορείτε να αφήσετε τα περασμένα, αν συμφωνήσετε να παρατήσετε αυτό το θέμα που έχει συζητηθεί τόσο πολύ. Ξεκινήστε να ξαναχτίζετε, εστιάζοντας στο κοινό έδαφος. Μπορεί να προκύψουν δυνατότητες για νέα συνεργασία, καθώς θα γοητευτείτε από το διαφορετικό. Είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, ερωτικούς, είτε για συνδυασμό των δύο, έχετε ανοιχτό το μυαλό σας σε νέους τύπους.

Την Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται δίπλα στον πλανήτη της αγάπης την Αφροδίτη, και φέρνει αρμονία. Είναι μια από τις καλύτερες όψεις για τις σχέσεις, οπότε ξεκινήστε τη σύνδεση! Ελεύθεροι; Κάντε το αποστολή σας να γνωρίσετε ανθρώπους. Βγείτε εκεί έξω, με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Ντυθείτε όμορφα και ακολουθήστε την κοινωνική Αφροδίτη σε πάρτι ή πολιτιστικές εκδηλώσεις: Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα και δυνατότητες δέσμευσης.

Ταύρος

Νέα Σελήνη το Σάββατο, στον έκτο οίκο σας της υγιεινής ζωής! Αν έχετε την ευκαιρία, θα επιλέγατε ένα μασάζ παρά ένα τρελό πάρτι. Η σωματική άσκηση και η καλή διατροφή, επαναφέρουν την ισορροπία και τη φυσική σας λάμψη. Καθώς κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί τη στιγμή να ξεκινήσετε απ’ την αρχή, βρείτε μια ρουτίνα και θα αρχίσετε να βλέπετε σύντομα αποτελέσματα. Στη δουλειά, οργανώστε το ημερολόγιό σας, βρείτε συστήματα που βοηθούν στη ροή της δουλειάς. Θα είστε στην πορεία της επιτυχίας. Έτοιμοι για κάτι νέο; Μπορεί να έρχεται μια προσφορά για νέα εργασία ή μπορεί να αναλάβετε μια κερδοφόρα εργασία στη τωρινή δουλειά σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη κάνει ομάδα με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη και δείχνει το δρόμο προς τη φροντίδα. Κλείστε το μασάζ που λέγαμε, πηγαίνετε για τρέξιμο ή μια βόλτα με το ποδήλατο στο πάρκο. Πηγαίνετε στην αγορά και πάρτε πολλά φρέσκα προϊόντα και προτάσεις για φαγητό από τους πωλητές. Το καλλιτεχνικό ζώδιό σας θα απολαύσει τη ανθοσύνθεση στο αγαπημένο σας βάζο. Αυτό δεν θα χαρίσει μόνο ομορφιά στο χώρο σας, θα αυξήσει και την παραγωγικότητά σας.

 Δίδυμοι

Η καρδιά σας αρχίζει να τρέχει το Σάββατο, με μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό που ενεργοποιεί τον παθιασμένο, ρομαντικό πέμπτο οίκο σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι μπορεί να έχουν διάθεση για μερικά «ναι» στις εφαρμογές γνωριμιών. Προτιμάτε να κάνετε τις γνωριμίες σας σε πραγματικό χρόνο; Βάλτε τα καλά σας και πηγαίνετε σε μια καυτή εκδήλωση. Αν μη τι άλλο, θα είναι προθέρμανση για πιο ερωτική κοινωνικοποίηση. Αν έχετε σχέση, κάντε κάτι για να αναζωογονήσετε την παιχνιδιάρικη διάθεση και το πάθος.

Μην γυρνάτε την πλάτη στη συζήτηση «τι υπάρχει στο μέλλον για μας;». Ακόμα κι αν μια μετακόμιση, αρραβώνας ή τα παιδιά δεν βρίσκονται στο άμεσο μέλλον, μπορεί να είναι συναρπαστικό να το συζητήσετε. Την Κυριακή, η Σελήνη συγχρονίζεται με την καλλωπιστική Αφροδίτη: Πειραματιστείτε με ένα νέο στυλ στα μαλλιά σας ή με φανταχτερές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σας. Κοιτάξτε αν υπάρχουν προσφορές και βγείτε στην πόλη με στυλ. Μην πατάτε το φρένο στο φλερτ με το ταίρι σας ή με αγνώστους.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον τέταρτο οίκο σας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σύνδεσης με τους αγαπημένους σας. Στείλτε προσκλήσεις, φουσκώστε το στρώμα αέρα. Μπορεί σύντομα να φιλοξενείτε έναν αγαπημένο συγγενή ή τον συγκάτοικό σας απ’ το πανεπιστήμιο. Αν η φωλιά σας δεν είναι κατάλληλη για τέτοια, θα θέλετε να τη βελτιώσετε. Αν χρειάζεστε βάψιμο είτε νέο ταχυδρομικό κώδικα, θέλετε το σπίτι σας να είναι σπίτι!

Η σπιτική ενέργεια παραμένει την Κυριακή: Η ευαίσθητη Σελήνη και η πολυτελής Αφροδίτη ενεργοποιούν το ένστικτο της φωλιάς σας, που είναι ισχυρό! Μην στεναχωριέστε αν προτιμάτε να μείνετε με τις πιτζάμες, παρά να σηκωθείτε για να πάτε για γιόγκα το πρωί. Πιθανώς έχετε ένα σωρό πρότζεκτ που αγωνιάτε να τελειώσετε (και διπλές συνταγές που θέλετε να δοκιμάσετε). Και καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, σκεφτείτε ποιον θα γοητεύσετε στην ερωτική φωλιά σας με ένα σπιτικό γεύμα!

Λέων

Ονειρευτείτε σε παγκόσμιο επίπεδο, δράστε σε τοπικό. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον τρίτο οίκο σας των τοπικών γεγονότων, ανεβάζει τη θερμοκρασία στον ταχυδρομικό σας κώδικα. Ποτέ δεν ξέρετε τι διυλίζεται στην υπόγεια σκηνή. Αλλά αν δεν προσφέρει τίποτα σημαντικό, ξεκινήστε εσείς τη δράση. Δείτε έναν χώρο για να κάνετε μία εκδήλωση, ίσως μια βραδιά καραόκε ή συνεδρίες χαρτομαντείας μία φορά τον μήνα. Επίσης, η Σελήνη ανοίγει το δρόμο προς αδελφικά πνεύματα. Αν ήσασταν σε κοινωνικό τέλμα, βγείτε και εξερευνήστε κάτι διαφορετικό μέσα στο σαββατοκύριακο.

Και η Κυριακή θα είναι το ίδιο κοινωνική. Η Σελήνη συμπράττει με τη χαρωπή Αφροδίτη και θέτουν το σκηνικό για διασκεδαστικές και ζωηρές αλληλεπιδράσεις. Σχεδιάστε ένα επικό ραντεβού ή βγείτε με τους φίλους σας και κάντε κάτι ξεχωριστό. Είτε η ατμόσφαιρα είναι ερωτική είτε όχι, θα απολαύσετε τη φιλική και παιχνιδιάρικη ενέργεια της ημέρας. Και αν είναι, θα είστε οι πρώτοι που θα το καταλάβετε και θα το ακολουθήσετε!

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ζυγό και στη ζώνη των οικονομικών σας, σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου οικονομικής βελτίωσης! Μπορείτε να κάνετε μερικές συναρπαστικές βελτιώσεις στη ροή των χρημάτων σας ή στην εργασιακή ζωή σας. Αλλά να έχετε υπόψη σας ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει περισσότερο ευκαιρίες παρά πραγματικά χρήματα. Κάντε τη δουλειά – και θα λάβετε τους καρπούς μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αν ψάχνετε δουλειά, ανανεώστε το βιογραφικό σας και τα προφίλ σας και ξεκινήσετε να δουλεύετε το κύκλωμα. Ελεύθεροι επαγγελματίες; Στοχεύστε και έπειτα επικοινωνήστε με το είδος των πελατών που θέλετε να συνεργαστείτε.

Και κοιτάξτε σοβαρά τον προϋπολογισμό σας. Πού μπορείτε να κάνετε περικοπές; Μπορεί να μην μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε την Κυριακή, όταν η Σελήνη και η ηδονιστική Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται. Αν τύχει να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει γάντι, προφανώς ήταν γραφτό. Σκεφτείτε το σαν να αποτίνετε φόρο τιμής στη δυνατή αισθησιακή και αισθητική φύση σας. Ευτυχώς, είστε και μαγνήτης για τα λεφτά υπό αυτή την όψη. Η συζήτηση μπορεί να μεταφερθεί στα επαγγελματικά, πριν καταφέρετε να μαζέψετε τον εαυτό σας. Αν γίνονται συμφωνίες στα γήπεδα γκολφ, γιατί να μην γίνουν και στην καφετέρια;

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζώδιό σας, είναι σαν την προσωπική σας πρωτοχρονιά: Μπορεί να επανεκκινήσει το σύστημά σας, να σας στείλει προς συναρπαστικές κατευθύνσεις – αλλά ξέρετε προς τα πού πάτε; Πριν ξεκινήσετε, δείτε καθαρά τον επιθυμητό προορισμό. Αφιερώστε λίγο χρόνο αυτό το σαββατοκύριακο, για να φτιάξετε μια λίστα με τις επιθυμίες σας για τον υπόλοιπο χρόνο. Ποιοι τομείς της ζωής σας θέλουν φροντίδα; Δείτε τα βήματα δράσης και έπειτα πατήστε το γκάζι.

Την Κυριακή, η Σελήνη κάνει την ετήσια συνάντησή της με την κυβερνήτης σας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Το βλέμμα σας πιάνει την ομορφιά όσο ποτέ άλλοτε. Εκμεταλλευτείτε το, αναζητώντας τις καλύτερες φθινοπωρινές προσφορές. Δεν φοβάστε να γοητεύσετε και, αν είστε ελεύθεροι, θα στρέψετε μερικά κεφάλια προς το μέρος σας. Όπου κι αν πάτε, φροντίστε να ντυθείτε καλά και να είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε τις δυνάμεις γοητείας σας στον κόσμο. Ή απλώς γίνετε πολιτιστικό σφουγγάρι και ρουφήξτε νέες ταινίας και καλλιτεχνικές δουλειές.

Σκορπιός

Μερικές φορές, το προαπαιτούμενο για να μπει κάτι νέο στη ζωή σας, είναι να φύγει αυτό που εμποδίζει ενεργειακά την άφιξή του. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας, της παράδοσης και της συγχώρεσης, φέρνει την σπάνια ευκαιρία να κάψετε λίγο μεταφορικό φασκόμηλο για να καθαρίσετε τη ψυχή σας. Οραματιστείτε ότι είστε ελεύθεροι απ’ οτιδήποτε θέλετε να αφήσετε – και αφήστε το. Επικεντρωθείτε στο να καλέσετε κοντά σας την κατάλληλη παρέα και τις καταστάσεις, που θα σας οδηγήσουν σε ευτυχία και ολοκλήρωση. Δώστε στον εαυτό σας έξι μήνες για να το κάνετε!

Αν έχετε γεμίσει το πρόγραμμά σας για την Κυριακή, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε, Σκορπιοί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας, μαζί με την Αφροδίτη. Η συγκέντρωσή σας θα μεταφερθεί στο μέσα σας και στην ξεκούραση. Ακόμα κι αν έχετε σχεδιάσει πολλά, μπορεί να μην έχετε την ενέργεια να τα κάνετε πραγματικότητα. Πάρτε έναν υπνάκο και μετά κλείστε τις εκκρεμότητές σας, για να μην τις μεταφέρετε στη νέα εβδομάδα.

Τοξότης

Γεια σας, Υπερσύνδεσμοι! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να είστε το κέντρο της προσοχής. Αλλά υπό τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό του Σαββάτου, είστε με την παρέα για τη ψυχή σας. Χάρη στη σεληνιακή μεταφορά στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δουλειάς και της τεχνολογίας, μπορεί να βρεθείτε με αδελφικά πνεύματα. Διαδικτυακές ομάδες (ναι, και ιστοσελίδες γνωριμιών) μπορούν να αποδειχθούν θησαυρός. Σκεφτείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις, για να βελτιώσετε τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας.

Η Κυριακή δεν είναι κατάλληλη για να απομονωθείτε στο δάσος, Τοξότες. Καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη βρίσκονται στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, οι αλληλεπιδράσεις με φίλους και αγνώστους θα είναι ζεστές και στοργικές. Φορέστε το πιο όμορφα χαλαρό αλλά σικ σύνολό σας και πηγαίνετε σε συγκεντρώσεις. Οι ελεύθεροι Τοξότες μπορεί να μην συνειδητοποιείτε καν πόσο πολύ φλερτάρετε με τους πάντες! Καθώς ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά και τον διαδικτυακό κόσμο, η τύχη μπορεί να βρίσκεται ονλάιν. Χαζέψτε φωτογραφίες και γυμνάστε το δάχτυλό σας!

 Αιγόκερως

Το Σάββατο σηματοδοτεί την μόνη ετήσια Νέα Σελήνη στον Ζυγό και θα είναι εξαιρετική. Επηρεάζει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, ανεβάζει ταχύτητα στις φιλοδοξίες σας και ίσως φυτεύει και μερικούς σπόρους. Αυτή η σεληνιακή μεταβολή στο ζώδιο του συνεργατικού Ζυγού, σας υπενθυμίζει ότι οι επαγγελματικές σχέσεις είναι το ίδιο σημαντικές με τις εξελίξεις στην επαγγελματική εμπειρία σας. Τις επόμενες εβδομάδες φροντίστε αυτούς τους δεσμούς: Καλέστε παλιούς και νέους συναδέλφους και πελάτες για καφέ – χωρίς να χρειάζεστε κάτι.

Την Κυριακή, Σελήνη και Αφροδίτη τροφοδοτούν επίσης τη ζώνη της καριέρα σας. Φέρνουν ακόμα περισσότερη έμπνευση για τις επόμενες κινήσεις σας. Γράψτε μερικές απ’ τις ιδέες σας κι έπειτα βγείτε να διασκεδάσετε! Με τη Σελήνη και τον πλανήτη της αγάπης να συγχρονίζονται, ο έρωτας θα είναι ο Βορράς για την πυξίδα σας. Μιλήστε με το ταίρι σας για τους στόχους σας. Με την Αφροδίτη να φέρνει αρμονία, μπορείτε επιτέλους να βρείτε την κοινή σας πορεία. Ελεύθεροι; Μην σπαταλήσετε χρόνο σε όποιον δεν έχει πιθανότητες.

 Υδροχόος

Το Σάββατο φέρνει την μοναδική Νέα Σελήνη στον Ζυγό του έτους, που βάζει φωτιά στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας. Αν νιώθετε ότι οι τέσσερις τοίχοι σας πνίγουν, είναι το έναυσμα να κανονίσετε κάτι διαφορετικό. Έχετε γεννηθεί εξερευνητές, Υδροχόοι: Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που πιάσατε το σακίδιό σας ή βάλατε σφραγίδες στο διαβατήριο. Ξεκινήσετε να εξερευνάτε προορισμούς και ναύλα τώρα. Αυτή η σεληνιακή μετατόπιση, έχει επίδραση για έξι μήνες: Τικ – τακ.

Θα λαχταράτε να βρίσκεστε οπουδήποτε εκτός από εδώ την Κυριακή: Η Σελήνη στον Ζυγό και η αισθησιακή Αφροδίτη, θα βρίσκονται στον ένατο οίκο σας της περιπλάνησης. Ακόμα κι αν απλώς πάρετε τα βουνά με έναν φίλο, θα περάσετε θαυμάσια. Οι δεσμευμένοι μπορεί να κλείσετε επιτέλους εισιτήρια για τις επικές διακοπές που ονειρεύεστε. Αν η αναμονή για την απόδραση είναι βασανιστική, γιατί δεν κλείνετε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο για διακοπές στην πόλη; Οι ελεύθεροι, κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για ενδιαφέρουσες προφορές.

Ιχθύες

Κρατούσατε χαμηλό προφίλ, Ιχθύες; Το εσωστρεφές σας ζώδιο θέλει αρκετό χρόνο απομόνωσης. Αλλά αν έχετε κρυφτεί τελείως, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου – στον Ζυγό και τον όγδοο Οίκο σας του ερωτισμού και της στοργής – θα σας βγάλουν από τη σπηλιά σας. Μιλήστε ειλικρινά: Μήπως το παίζετε λίγο δύσκολοι ή είναι η άμυνά σας για να αποφύγετε την οικειότητα; Από τώρα εξασκηθείτε στο να εκφράζεστε πιο ανοιχτά, να αποκαλύπτετε λίγες παραπάνω πληροφορίες για σας. Να είστε επιλεκτικοί, προφανώς. Αλλά αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά, πρέπει να κάνετε μια κίνηση.

Μια γαργαλιστική Κυριακή μπορεί να σας περιμένει, καθώς η Σελήνη γλιστρά δίπλα στην αισθησιακή Αφροδίτη. Τα δύο αυτά ουράνια σώματα κάνουν αγκαλιές στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας. Η ερωτική σύνδεση είναι δυνατή, γι’ αυτό κάνει την ημέρα ιδανική για να μοιραστείτε μερικές από τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας. Αν βγείτε, κάντε κάτι πολυτελές: Π.χ. πηγαίνετε για γκουρμέ μπραντς και παραγγείλετε ένα ιδιαίτερο μπουκάλι κρασί. Μετά πηγαίνετε κάπου χωρίς κόσμο, καθώς μπορεί να μην μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά. Ελεύθεροι; Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας για ενδιαφέροντες αγνώστους. Μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα!